Lindex får massiv kritik på Facebook efter kampanj med Kakan Hermansson

 

Följarna är inte NÅDIGA på Lindex Facebooksida.
Efter att de valt ut Kakan Hermansson till att fronta deras nya kampanj och även kallat henne ”smart kvinna som de gillar” så är det praktiskt taget upplopp bland kommentarerna.
Bakgrunden till detta är ett antal tweets som Kakan Hermansson publicerade för omkring 7 år sedan (2012) – bland annat dessa:

Enligt majoriteten av de som kommenterat på Lindex sida så duger inte de ursäkter Kakan publicerat kring sina uttalanden och de spelar ingen roll att det var så längesedan – Lindex borde föregå med gott exempel och inte ha med henne i sin kampanj.
Bland annat hänvisar man till Comviq och Audi som båda plockade bort Kakan ur sina kampanjer efter att de mötts av enormt motstånd. Comviq ville behålla sin kampanj med Kakan hoppade på eget bevåg av enligt den här artikeln, medan Audi själva avbröt sitt samarbete enligt den här artikeln. 

Det återstå att se hur Lindex väljer att bemöta kritiken.
Än så länge har det varit med kompakt tystnad.

Tack för tips!

281 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad har Kakan gjort sig känd för, förutom att inte kunna uppföra sig?

  Svara

   Programledare för Elle galan?

   Svara

    Har hon väl inte blivit känd för haha men fått leda den för att hon är känd, och bra.

    Svara

     Det var ett skämt

     Svara

      Tråkigt skämt

      Svara

       Ja heaf of skämt var tyvärr sjuk idag

       Svara

        Head*

        Svara

       Jag skrattade

       Svara

    Tack för svar.

    Svara

   Hon har (bland annat) varit programledare i P3 (bland annat Morgonpasset och PP3), hon har sin egna podd + bloggar för Elle, hon har haft serier på både ZTV och SVT, hon är konstnär, har skrivit bok, sommarpratat, skådespelat i bland annat Historieätarna och julkalender, varit programledare i Idol, suttit i juryn i Talang, tävlat i På spåret. Så lite mer än att ”inte kunna uppföra sig” har hon gjort.

   Jag tycker det är så småaktigt att folk fortfarande inte har kommit över saker hon skrev för sju år sedan. Hon behandlas som Mona Sahlin gjorde med Tobleronen. Och det är fan bara kvinnor som folk går så hårt åt. Ken Ring bjöds in till värmen i band annat Så mycket bättre trots att han från scen uppmanat om att ”Storma slottet och våldta Madeleine”, Anders Borg är förlåten trots att han viftade med sansen och sa olämpligheter på fest, Virtanen har fått hur mycket plats som helst i både Uppdrag granskning och Efter tio trots alla anklagelser mot honom. Och det är bara några exempel.

   Kan vi inte bara sluta lasta Kakan för något hon skrev för massa år sedan, och som hon har bett om ursäkt för, åtskilliga gånger? Har ni aldrig sagt eller gjort saker som ni i efterhand ångrat? Gaah!

   Svara

    Håller helt med dig. Att hålla såhär hårt i sin bitterhet över kakan för en ordföljd känns så jäkla skitnödigt och onödigt så jag vet inte vad. Värre saker har gjorts och glömts med lätthet. Sluta hata kvinnor era jävla losers

    Svara

    Dessutom är det väldigt många SD:are som hojtar om detta så fort Kakan syns i något sammanhang medan de samtidigt förlåter och hittar på ursäkter för sina folkvalda varje gång dessa fuckar upp 🙄

    Svara

     JA, folk som svingar järnrör på stan måste vi ju ge förtroendeuppdrag!

     Svara

    Nu känner jag inte till hela bakgrunden till polisföraktet men är det bara dessa kommentarer/inlägg känns det hela ytterst överdrivet minst sagt.
    1. 7 år sen var längesen
    2. Hennes ”snuthora”-inlägg var kanske inte det mest eleganta jag läst, men inte heller så jag tycker det är något hon bör behöva stå till svars för 7 år senare (om ämnet redan avhandlats)
    3. Läste hennes svar angående ”barnmisshandel” väldigt ironiskt. Menar människor verkligen att hon uppmanar till barnmisshandel där? Jisses. Snacka om att gripa efter halmstrån.
    Jag hoppas Lindex står på sig.

    Svara

    Fast om man säger tio korkade grejer och ber om ursäkt för en så når man inte hela vägen fram.

    Svara

     Fint Sandra att du sagt färre än tio korkade grejer i livet!

     Svara

    Jo men problemet är inte att hon inte bett om ursäkt, för det har hon. Problemet är att hon högst sannolikt fortfarande har samma kassa värderingar och åsikter trots de där ursäkterna. Därför glömmer man inte. Man kan acceptera en ursäkt. Men det förändrar ingenting. Det är precis som om att vi skulle tro att hon inte har de där åsikterna längre bara för att hon tvingades be om ursäkt. Hon fick pisk och håller käften för att kunna få jobb. And I am not buying that shit!

    Svara

     ”Högst sannolikt”, skriver du. Hur vet du det?

     Svara

    Håller med till 100%.
    Kakan skådespelade även i LEKO (SVT), strålande insats. Så rolig!

    Svara

    Men hon är ju bara fjantig, vem orkar bry sig?

    Svara

   Hon har varit programledare sen ZTV, är konstnär etc. Väldigt intelligent.

   Däremot har ju internet tyvärr asperger och har svårt att läsa av vad som är satir, ironi och sarkasm. Numera vet ju Kakan att internet inte kan hantera det och har slutat med ”extrem” ironi.

   Brukar förövrigt också skoja om barnaga. Ingenting är heligt i rätt rum.

   Svara

    Hon har sagt det inte är synd om poliserna som mördades i Malexander. Hon har försvarat kravallerna i Husby och sagt ACAB.
    Det finns ingen plats för en sådan person i offentligheten.

    Svara

     Klart det gör. Polisen måste granskas och bör kritiseras hårdare än vad som görs idag.

     Svara

      Att hetsa mot polisen, ta brottslingars sida och håna tragiskt mördade personer är varken granskning eller kritik. Det är farlig idioti, usel stil och oförsvarbart rent mänskligt.

      Svara

       14:38 håller med. Tack för att vi har poliser. Så tryggt och flera behövs. Riktigt illa om man pratar ner en så bra yrkeskår.

       Svara

      Att håna döda polismän och ta brottslingars sida är varken granskning eller kritik

      Svara

       Nä precis, bara jäkligt efterblivet.

       Svara

   Kakan med sitt polishat är ingen man vill förknippas med. ursäkter blir bara tomma, hon tycker ju faktiskt sådär.

   Svara

  Detta är såååå tröttsamt! Hon har bett om ursäkt ungefär 100 gånger, det får väl räcka nu?
  Lägg er energi på alla jäkla snubbar som kommer undan med hundra gånger värre saker än detta och fortfarande får synas i media. 😑😑

  Svara

   Att inneha den synen på polisen är hennes eget val. Att inte INSE hur fel det är att förmedla det i socialamedier till andra människor, där begår hon felet. Och har man inte den insikten så kvittar 100 ursäkter i efterhand. Hon har visat vilken nivå hon ligger på.

   Svara

    Men detta var för sju år sen! Ska människan inte kunna jobba någonsin igen för att hon försökte vara provocerande för SJU år sen? Och som föregående skrev: fokusera på alla jäkla grisiga gubbjävlar och mansgrisar som härjar på diverse programledar, journalist, skribent och övriga mediepositioner istället. Som tafsar, uttalar sig raisistikt, kvinnohatar, våldtar, knarkar och misshandlar. En kvinna får inte göra ett enda felsteg i livet utan att bli drevad på i all evighet medan män kan bete sig som jävla as, i vissa fall till och med begå mord, och ändå blir kramade och pussade på av samhället som ska tycka synd om dom. Spyr.

    Svara

     Vad är det som säger att det hon gjort blir mindre frapperande pga att även män gör dumma saker? Konstigt resonemang.

     Svara

      hur är resonemanget konstigt? Är det inte rätt uppenbart att det handlar om att kvinnor ständigt ska jagas för saker dom sagt gjort fel medan det inte alls är lika angeläget att göra likadant mot män.

      Vem har sagt att hennes värdering ser likadan ut idag och varför ska hon inte få arbeta för att hon uttalade sig dumt för 7 år sen?

      Svara

       Jag förstår ditt resonemang, men jag tycker fortfarande inte det hon gjort är okay, oaktat vad alla andra gör eller gjort och oaktat vilka kön som är inblandade. Men tycker såklart hon ska få jobba. Och jag kommer handla på Lindex igen. Tror helt enkelt vissa uttalanden bränner extra beroende vem som är mottagaren. Hej svejs.

       Svara

     Men vilka pratar du om? Timell, Virtanen, Soran, Kronér och ett antal andra svin är ute i kylan – med brott som skedde för över tio år sedan i flera fall och även brott som aldrig kom till rättegång och de är alltså inte dömda eller, som i TImells fall, frikänd än så länge. Jag försvarar inte dem på något vis (har ingen aning om de är skyldiga eller inte eftersom rättvisan, som sagt, inte sagt sitt) men rätt ska vara rätt. Kakan, däremot, som någon nämnde, har nog en värdegrund som inte sammanfaller med de flestas. Hennes uttalanden var inte bara misstag.

     Svara

      Bars, Paolo Roberto!

      Svara

       Bard skulle det ju stå!

       Svara

        Oj, visste inte att Kakan var dömd för sina uttalanden!
        Har du domen?

        Svara

         man ser ju att hon har gjort dem så man behöver ju inte fundera på om det är sant eller inte.

         Svara

          🤦‍♀️

          Svara

           Vad menar du?

           Männen du radade upp har knappast en värdegrund som sammanfaller med de flestas.

          Nu förstår jag inte alls så som kvinna hamnar du i frysfacket bara genom att säga saker som andra uppfattar som stötande medan som man är det först när du begår ett brott, blir dömd för det och andra män tar avstånd från dig som du hamnar i kylan?

          Svara

           Inte ens då…

           Kakan får inte _säga_ att hon har lust att slå odrägliga barn, Stig Larsson får sitta i intervjuer i diverse finmedia och prata om hur han haft våldssex med tonåringar med självskadebeteende. SÄGA stötande saker vs GÖRA vidrigheter.

           Och alla här som: ”Amen, Kakan erkänner ju själv – det är ju bara att läsa vad hon skriver för att se att hon är skyldig!”
           Virtanen sitter också i intervju och erkänner att han ”har betett mig tölpigt och skitstövligt” – vad det än betyder så låter det inte superfräscht, men det Kakan skriver är inte heller straffbart.

      Ute i kylan? Minst två av ovan nämda arbetar idag med liknande arbeten som innan. Minst två av ovannämnda har blivit kompenserade med miljonbelopp i och med uppsägning. Och tror du oanvända är som enda månen i världen (eller Sverige för den delen) som begått grova brott men ändå får synas och höras? Bara för att det är just dom som just du läst om. Det är precis detta som är en del av problematiken. Männen skyddas och kvinnorna hänga ut, trots att männen begått brott och kvinnorna i värsta fall uttalat sig illa.

      Svara

       Vilka två då? Såvitt jag vet har ingen av dem arbete nu (a Timell, som jag inte syftade på, jobbar iofs deltid på brillo, samma krögare som teatergrillen) Att två av ovannämnda fått miljonbelopp iom uppsägning är helt normalt – vill arbetgivaren bli av med en anställd utan att ha någon laglig grund (kontraktsbrott) så får man betala. Som sagt, försvarar inte skitar men man kan inte bara låta reptilhjärnan glappa oavbrutet oc hbara ”känna” med hänvisning till ”problematiken”.
       Kakan däremot gjorde 1,2 Mkr i omsättning 2017, tog ut 569000 i lön plus, 169 000 i utdelning till aktieägare för att få lägre skatt, socialist eller ej. Merparten av omsättningen gissar jag vi skattebetalare står för via SVT. Så hon är banne mig inte ute i kylan.

       Svara

      Dessutom ”Kakan har NOG en värdegrund” mao du har ingen aning om vad hennes värdegrund är och vad menar du med ”misstag” att hennes uttalanden var noga planerade men att Fredrik Virtanen råkade våldta och trakassera över tio kvinnor? Där kan man snacka om bekräftat dålig värdegrund…..

      Svara

       NOG använt retoriskt, underförstått – hennes värdegrund framgår överallt i hennes kanaler. ”Misstag” är när man snubblar och uttrycker sig klumpigt. Det går inte att påstå detta om de uttalanden om polisen hon gjort eftersom de kom minst två gånger och, i ett av fallen, var rent stötande vidrigt mot anhöriga.

       Svara

        Och, för att se hur ute i kylan Kakan är rekommenderas en titt på allabolag.se där lön och aktieutdelning syns tydligt. Kylan? Nej, varmt omhuldad.

        Svara

       ”Råkade våldta och trakassera över tio kvinnor”? Du, där pratar vi om att du gör dig skyldig till förtal. Du namnger en person som du anklagar för grova brott, sånt slänger man bara inte ur sig, usch om du menar något av det du skriver så polisanmäler du det, sitt inte och skriv skit utan agera istället.

       Svara

      Män ska antas vara oskyldiga tills de är dömda, och enligt vissa arslen även om de är dömda för de är ju ”gentlemän” (kulturprofilen) eller genier inom sitt gebit. Kvinnor blir av med sina uppdrag bara det viskas om åtal (Cissi Wallin). Samma måttstock, I think not. Män får också uttala sig precis hur som helst och om det tas till ”drev” för att avbryta samarbeten så är det pöbelmentalitet, tänk Bard, pedofillåt m.m. Då är det huuuuumor! Tänk om Kakan bara skämtar, då måste det ju vara ok.

      Svara

       Och sen sitter folk på allvar och påstår att kvinnor och män är jämlika i Sverige.

       Svara

        Alla människor är oskyldiga till brott fram tills dom är dömda ja. Så tröttsamt att göra även detta till ett kvinnor är offer fråga. Kakan har gjort bort sig och får nu betala för det. Även Bard har fått drev mot sig och blivit av med ambassadörsuppdrag och kulturprofilen sitter väl i fängelse såatte…men visst det är säkert patriarkatets fel att Kakan har uttryckt sig osmakligt.

        Svara

         Josie:
         ”Alla människor är oskyldiga till brott fram tills dom är dömda”
         Vad är Kakan dömd för?
         Aha, nej: ”Kakan har gjort bort sig och får nu betala för det”
         Det hon gjort ÄR inte ens straffbart, hon har ”gjort bort sig”.
         Och ja, det är ’patriarkatets fel’ att vi ens diskuterar om en kvinna uttryckte sig osmakligt för sju år sedan.

         Svara

          Man behöver inte vara dömd för ett brott för att folk ska anse hennes uttalanden vedervärdiga. Det är liksom inte en mänsklig rättighet att göra en reklamkampanj för whatever modebolag.

          Svara

           Men det är en mänsklig rättighet att bli filmad ihop med ett gäng kändisar på ett slott och exponerad på bästa sändningstid efter att ha uppmanat till att ”storma slottet, våldta Madeleine!”?
           Helt oproblematiskt?

           Men vad är detta tjafs om ”Det är en mänsklig rättighet att..”? Det är det väl ingen som påstått heller? Och hon har ju redan gjort reklamkampanjen.

         Får jag påminna om Moneybrother, dömd för sexuellt ofredande, som ändå kunde sitta och hålla låda på bästa sändningstid i omåttligt populära Så mycket bättre?

         Eller Persbrandt, dömd flera ggr, gör reklam för betting och sitter hos Skavlan och skojar om den psykiska terror han utsatte sitt ex för.

         Spela inte dum. Det finns för många exempel. Acceptera att män och kvinnor behandlas olika.

         Svara

          Persbrandt är dömd för narkotikabrott. Moneybrother håller jag med om, tveksamt.

          Svara

           Så att skoja om döda poliser är jämförbart med en dom som rör sexuellt ofredande, medan flera narkotikabrott inte ens når upp till nivån ”skämta om döda poliser på Twitter”.
           Känns ju rimligt.

           Så att köpa kokain och stötta en industri som utnyttjar människor på många olika sätt (väl trafficking) är ok?

       Förlåt men det låter på dig som att pedofillåten blev hyllad som humor. Den absolut stora massan rasade ju mot den. Sen att några få försökte försvara den försvann i drevet. Eller ser du det du vill se?

       Svara

        Vi får väl se om sju år om de blir av med jobb pga ’osmaklig’ förra decenniet.

        Svara

      Nä de var väl provocerande skämt enbart? Alltså inte värre än den där pedofillåten eller bågot björn gustavsson skulle kläcka ur sig. Men klart är väl svårt att uppfatta skämt i skrift

      Svara

       ”inte värre än”. pedofillåten var väl skandal.

       Svara

        nja, det landade väl i att det gick bra skämta om allting, annars skulle det vara en diktatur, typ

        Svara

         Man får skämta om allt. Dvs män, inte kvinnor.

         Svara

          Men det är en väsenskillnad här; Kakan skämtade inte om poliserna, det var inget ståupp för att provocera. Det var två rätt vidriga tweets där hon sökte stajla inför sina följare.

          Svara

           Hur vet du det?

         det tyckte väl ändå inte alls majoriteten

         Svara

     Word! 👊🏼👊🏼👊🏼

     Svara

  Usch, hemsk människa. Fattar inte hur man vill förknippas med henne, speciellt om hon har noll respekt för vårt rättsväsen.

  Svara

   Polisen är inte hela rättsväsendet. Att få kritisera polisen är rentav en viktig del av rättsstaten.

   Svara

    Det är inte kritik att håna närstående, vänner och kollegor till två personer som avrättats. Det är fan bars osmakligt.

    Svara

  Jag instämmer med människorna som ifrågasätter Lindex. Företag borde inte samarbeta med en sådan person. Spelar ingen roll hur många gånger man ber om ursäkt för sådana åsikter som hon ligger inne med.

  Svara

  sånt där tycker jag är så svårt. alltså man ska ju inte bli dömd för ett misstag i all oändlighet när man ber om ursäkt.

  men samtidigt så gör man liksom inte vissa ”misstag”. alltså aldrig någonsin. ah det är så svårt. jag är nog väldigt långsint om det gäller något som har drabbat mig personligen… samtidigt vill jag reflektera över saken. jag kanske borde förlåta saker, men det är svårt alltså… vissa saker känns faktiskt oförlåtligt.

  Svara

   Nä, just så.
   Någonstans skulle det ringt en klocka i hennes huvud som sagt ”detta är inte lämpligt.”

   Tycker det är förkastligt, hennes beteende alltså, inte hennes åsikt. Den får hon stå för och jag står för min gällande min uppfattning om henne.

   Men jag har en klocka som ringer och informerar mig att det inte är lämpligt att skriva ordagrant vad jag tycker om henne. 😅

   Svara

    Men åsikter är ju inte något som är statiskt och konstant hos människor. Jag hade en massa sunkiga åsikter som 20åring och jag uttryckte gärna de åsikterna. Idag har jag förstått det problematiska med de åsikterna och ändrat mig ordentligt. Ska jag fortsätta dömas och straffas efter de åsikter jag hade då? Vem säger att kakan har samma åsikter idag som då?

    Svara

     finns väl olika gränser. beror väl på vad du gjorde med dina åsikter och hur många människor de skadade.

     Svara

      Men spelar det någon roll om man har ändrat åsikt, bett om ursäkt och inte står för det längre? Hur länge ska man straffas för det man tyckte förut?

      Svara

       jag vet inte. när kan man förlåta en kvinnomisshandlare? en mördare? som har ändrat sig.

       Svara

        Fast en mördare får ju sitt straff av rättsväsendet. Och även kvinnomisshandlaren får vi ju hoppas. Inte riktigt att jämföra med en åsikt på Twitter där pöbeln ska döma någon för evigt.

        Svara

         Ja, men det är det jag menar. Straffet i sig spelar väl ingen roll. Jag skulle i alla fall inte förlåta en mördare, våldtäktsman, kvinnomisshandlare osv även om de har suttit av sitt straff i fängelset.

         Sedan är det självklart mycket värre än det kakan har gjort, men min poäng är att någonstans går ju gränsen. Tror det finns få personer som förlåter vad som helst. Bara för att något hände för längesen och att personen eventuellt har ändrat sin åsikt så blir man inte automatiskt förlåten.

         Svara

          Nu tycker inte jag att man kan jämföra mord med en åsikt. Men visst.

          Svara

           Nej, men jag skrev ju även att det beror på vad du gör med dina åsikter. Om du har dina åsikter i tystnad så har vi ju inte så mycket att förlåta dig för.

           Är väl bara bra om någon ändrar åsikt om de har haft sunkiga sådana?

       Men straffet är ju inte att hon aldrig mer kan jobba, utan att hon inte kan fronta en stor kampanj med ett stort företag i egenskap av en förebild mer. Helt rimligt. Vem som helst kan inte få sådana uppdrag. Kan faktiskt inte tycka synd om henne i det här fallet. Det är inte synd om folk bara för att de inte får göra stora reklamsammarbeten…

       Svara

   Fast om hon nu blivit bortplockade från x antal reklamer tidigare, borde hon väl fått sitt ”straff” och en chans till nya jobb?! Eller har hon fortsatt med dåliga uttalanden?!
   Jag får erkänna att jag inte har koll på henne

   Svara

    Jag personligen har inte bra koll på kakan och just henne bryr jag mig inte nämnvärt om, menar inte att det hon har gjort nödvändigtvis är oförlåtligt. Jag tänkte mer på förlåtelse i allmänhet.

    För mig handlar det egentligen inte om att någon ska få ett straff. Det är mer att vissa saker gör man bara inte, för man vet mycket väl att det skadar någon annan ordentligt. För att dra det långt så – alla vet att man inte mördar någon, man är inte otrogen osv. Väljer man att göra något sådant ändå så undrar jag om det verkligen går att förlåta. Vissa saker känns faktiskt oförlåtliga och jag tror inte att jag skulle ge alla människor en ny chans. Sedan är ju bara frågan var den gränsen ska gå… Det kakan har gjort är väl för mig personligen ett gränsfall. Jag tycker kanske inte att hon behöver bli utesluten för allt för all framtid, men jag tycker heller inte om henne för det hon har gjort.

    Svara

     Otrohet ska väl knappast jämföras med mord eller ens tas upp i en diskussion om vad man kan/bör tappa jobb för.

     Svara

      jag tog upp att vissa saker inte är förlåtliga och att den gränsen är olika för alla. jag har inte jämfört en otrohet med mord. och jag tar upp vad jag vill i en diskussion.

      Svara

       Okej…

       Svara

     Allt går att förlåta. Finns människor som förlåtit mord etc. Enligt mig starka människor

     Svara

  Så vänsterkommunisten Kakan har ännu en gång inga problem att synas i genomkomersiella sammanhang. Har arbetsmarknadsåtgärderna på SVT tagit slut?

  Svara

   Nej tacka vet jag högerkommunisterna!

   Svara

    Vad är en högerkommunist?

    Svara

     Det som kallas ”woke capital”, antar jag. Stora företag som Amazon etc som tar ställning till vänster i sociala frågor men annars rent ekonomiskt är till höger och behandlar sina anställda som om de vore livegna…

     Svara

   Wow verkligen galaxy brain på detta. Sjukt att folk som kritiserar samhället även lever i samhället?

   Svara

  En till person med ADHD som inte gynnas av bristen på insikt och konsekvensanalys…

  Blondinbella, Cissi Wallin, Kakan, PAOW (garanterat…) m fl m fl.
  Det som en gång sätts på pränt på nätet finns för alltid kvar. Glöm aldrig det.

  Svara

   Fy fan vad jag är glad att jag har ADHD. Ni som hör till normen verkar ju helt tappade hela högen.

   Svara

    okej..?

    Svara

   Lägg ner ADHD-snacket asap.

   Svara

    Varför ? Är utbildad inom området och ser det gång på gång på gång… Brist på konsekvensanalys och att ”lära av sina misstag” är genomgående.

    Svara

     Se där. Själv är jag ”utbildad inom området” som rör bullshit och callar det när jag ser det.

     Du som är så ”lärd” borde veta att ”Brist på konsekvensanalys och att ”lära av sina misstag” är genomgående” inte har något att göra med ADHD. Möjligtvis kan det ses som en konsekvens av dålig impulskontroll men oavsett har det i så fall mer med personen än diagnosen att göra. Sättet du uttrycker dig på är både funkofobt, fördomsfullt och ignorant. Hoppas för guds skull atg du inte har att göra med människor i arbetet…

     Svara

      Din första kommentar var ju rätt fördomsfull mot alla ”inom normen”..?

      Svara

       Det var meningen…

       Svara

      Funkofobt lol 😂😂😂

      Svara

       Var funkofobi ett nytt uttryck för dig?

       Svara

      Ett typiskt inlägg gjort i affekt utan vidare analys innan… 😉

      Svara

       Skönt att se att du visar tecken på självinsikt. Det finns nog hopp för dig med. ❤

       Svara

     L8 lägg bara ner. Fy fan att du säger att du är ”utbildad”. Inte utbildad nog. Sprid inte fördomar.

     Svara

  OT OT men SMYGREKLAM på story och instagram!!! Bianca, Myggan, Kenza – anmäl till http://www.konsumentverket.se

  Svara

   Gör det själv.

   Svara

  Efter lite research haha… det kunde man, nog de flesta, räkna ut med en gång men du måste göra research för att förstå det hehe. Och så kände du dig så smart att du ville skriva ut det här.😂🤣

  Svara

   Jag kunde faktist inte räkna ut det så jag var tacksam för att få infon. Trist ton där Anonym/ 12:20

   Svara

   Well jag visste då inte om det? Vad är det för trist ton?

   Svara

   Men gud vad är ditt problem, hur engagerad är du som redan på förhand vet vem som legat med vem? Känns ju konstigt att klaga på någons research när du själv är så intresserad att du redan har ”koll” på vem som avses. Yxskaft much

   Svara

    Engagerad🤣 jag lyssnade dock på podden. Nej jag hade inte ”koll” men det var ganska lätt att räkna ut iom vad Alex sa – ”en programledare på tv4, och så kom han… men hans namn måste vi blurra också annars är det för lätt att räkna ut….osv…” … vääääldigt lätt att fatta. Hur många manliga tv4-stjärnor finns det för övrigt, med en tidigare parhäst. Men nej att många här inte skulle förstå det borde man väl ha fattat förstås – inte direkt högintelligenta som hänger här🤣

    Svara

    Men jag måste vara extremt smart och har tydligen lite mer koll än genomsnittet på tv-folk och tv-studios men det är sånt jag lär mig genom att läsa och kolla media och sociala medier. För mig var det så glasklart, trodde det var det för många andra också men tydligen inte. Hade varit konstigt om det varit Ernst liksom eller Steffo 😉

    Svara

     Vad duktig du är. Så duktig att dj måstw hata på andra som inte är lika duktiga och hänger med i skvallervärlden i media, poddar osv. Tur att du kan klappa dug själv på axeln, men du kanske ska undvika att hugga ned folk som har andra intresseområden och prioriteringar i livet lixom?

     Svara

  Har släggan med storleken på hans kön att göra? Genuint nyfiken

  Svara

  Jag har en fråga, allt detta hat de vuxna skriver här nu. Kommer det polisanmälas? Igår när du publicerade inlägget och Samir och Nicci, och det var massa hatkomentarer från ungar. Föräldrarna blir ju säkert kontaktade och skäller ut barnet som skrivit hatet.Polisen blir ju inte inblandad.

  Hat är hat, ibland skäms jag över att vuxna människor inte kan föregå med ett gott exempel. Som tex. Detta kommentarsfältet. Om mina föräldrar hade kommenterat något sådant här, hade jag bytt familj.
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Det är inte hat. Det är saklig kritik.

   Svara

    Jättebra tanke från caloveline. Som jag skrev i en kommentar tidigare till en anonym, det är förtal att namnge en person och påstå att den har begått grova brott mot över tio personer, det är brottsligt och förstår faktiskt inte att sådana kommentarer får ligga kvar????

    Svara

   Vad menar du är hat bland kommentarerna här?

   Svara

  Alltså nån stans känns det som hon blir så fruktansvärt dömd? Finns inte andra som gjort betydligt värre saker som ändå blivit förlåtna?

  Svara

   En kvinna har väl inte rätt att bli förlåten helt enkelt.

   Svara

   Ett så obetänksamt uttalande om ett så fruktansvärt skeende inom polisens historia får många att reagera. Det är så otroligt svårt att förstå hennes agerande .

   Svara

    Ser dig sitta på kammarn och gnugga geniknölarna för att försöka förstå trots så otroligt svårt det är!

    Svara

  Samma människor som aldrig öppnar mun mot rasister, våldtäktsmän eller annat pack. Men om nån som kallar sig feminist gör fel – då blir det liv i luckan.

  Svara

   Dubbel-like.

   Svara

   Det är ju precis tvärtom. Kakan har hela det vänstervridna mediaetablissemanget i ryggen. Däremot verkar folk i gemen vara trötta på den här sortens dumheter. Ett sundhetstecken tycker jag.

   Svara

    Kan du visa var de ”vänstervridna etablissemanget” visar sitt stöd?

    Svara

     Alla kommunister avskyr polisen. Inget nytt under solen. Stödet finns säkert även om det inte skyltas med det på offentliga sociala medier.

     Svara

   fast det är nog ytterst sällan man ser våldtäktsmän, pack osv i en reklam där företag benämner dem som smarta människor de gillar?

   Svara

   Fråga på det: Vem går du till om du ska anmäla en våldtäktsman?
   Svar: Polisen.
   Då duger de.

   Svara

    Fast nej det gör dom ju inte? Om något så är ju polisen känd för att hantera våldtäktsfall extremt dålig och hålla varandra om ryggen deluxe om någon kollega begått sexuella övergrepp? Några frågor på det?

    Svara

     Känns inte speciellt begåvat att klumpa ihop en hel yrkeskår till ”polisen” och generalisera på det sättet. ”Feminister”? ”Läkare”? ”Lärare”?

     Svara

    Jag gick inte till polisen efter min våldtäkt eftersom jag inte litar på dem. Så tala för dig själv.

    Svara

    De duger ju inte alls?
    Polisen i Västerås som kommer till platsen medan den skyldige fortfarande är där, och ja, vad hände sen?

    Svara

    LOOOOOOL!

    Svara

   Vad grundar du det på?

   Svara

    Uttalanden från både våldtäktsoffer som polisanmält och utsatta av polismän? Hänger du inte med i senaste debatterna om just detta så antar jag att du är man och således är dina åsikter överflödiga och bör med all rätt bortses från

    Svara

     Helt fel. Dom flesta blir dömda för våldtäkt. Tro inte på vissa som sprider osanning här. Och gör så att kvinnor ej vågar anmäla.

     Svara

      Men va? Har du läst statistiken? Vet du vad statistik är överhuvudtaget? Det där är ju en ren lögn.

      Svara

      Anonym 15:42 Du har fel, återvänd till skolan eller öppna ögonen för verkligheten en sekund. Väldigt få våldtäktsfall går ens till åtal eftersom väldigt ofta sumpar polisen själva utredningen eller offret tas inte på allvar så polisen begår tjänstefel osv. Det är ju såna som du som gör att folk inte vågar anmäla till slut för polisen bättrar sig inte sålänge alla går runt och är nöjda med deras bristande arbetsengagemang. Tvi.
      Polisen har sjukt lågt förtroende från folket, speciellt kvinnor oxh minoriteter, med all rätt.

      Svara

   Vadå ’gör fel’? Den där tweeten var inte ett misstag, det var en åsikt hon ventilerade. Hon är en vuxen person som får ställas till svars för de dumheter hon kräker ur sig.

   Svara

    Ja och sen då? Eller du menad att hon ska ställas till svars om och om
    igen sålänge hon lever??!

    Svara

     Det är det flera som får göra här inne, elefanter glömmer aldrig.

     Svara

    Och man ska aldrig aldrig bli förlåten – även om man bett om ursäkt?

    Svara

  Amen snälla vårt sk rättsväsen har förstört för sig själva så jäkla hårt genom åren så det är ju inte som att de är totalt okränkbara, om inte i sina egna ögon dårå. Kan absolut hålla med om att kakans provocerande utlägg om tragiska händelser och sina unpopular opinions om att slå snorungar på käften är omogna och icke genomtänkta men snälla, vi har alla varit där, skillnaden är ju att hon gjort sig ett namn för sig själv och att det finns bitterfittor och bitterkukar därute som aldrig kan glömma dessa klavertramp, sen kan man ju fråga sig varför de inte kan det? Är de lika hätska mot andra publika personer som låt säga, skadat andra genom övergrepp och dylika brottsrubricerade misstag och varför inte det? Är det en kvinnofråga enbart? Verkar ju så. Ingen hatar ju lika hårt på ex Bard, Virtanen, Persbrandt osv osv. Kommer inte på fler urkiga män som exempel men ni fattar nog vad jag är ute efter?!

  Dags att låta folk som verbalt misstagit sig pga ung och dum eller ung och provocerad få gå vidare i livet precis som alla andra våldtäktsmän osv som får ha en fortsatt karriär oavsett.

  Sluta skåla i pucko

  Svara

   Virtanen har väl ändå blivit hatad om någon. sen har han även haft folk bakom sig och det är ju förjävligt, men kom inte o säg att ingen har hatat på Virtanen för det är ju inte sant. Persbrandt och bard har jag dålig koll på vad de har gjort.

   Svara

    Ja men vilken tur då att Virtanen fått hat för det betyder ju att vi alla kan och BÖR fortsätta hata på Kakan för sitt plumpa sätt att uttrycka sig. Vad skönt, case closed. Låt oss sprida hatet allihopa för det är heelt okey

    Alltså går ju inte att jämföra kakan och virtanens beteenden men det kanske du tycker?

    Svara

     oj, nej nu drar du slutsatser av saker som jag absolut aldrig har sagt eller tyckt. Jag tycker att de har gjort osmakliga saker bägge två, men jag hatar inte på någon av dem. Vad någon annan bör göra har jag aldrig nämnt över huvud taget.

     Svara

      Droga och våldta någon är alltså lika ’osmakligt’ som att tweeta lite snett?

      Svara

       Haha alltså wtf, nej det sa jag inte. Kan folk inte läsa

       Svara

     Va, det sa ju inte anonym alls???

     Svara

      hehe tack.

      Svara

     Det var ju inte ens anonym som jämförde, det var ju Chokladmjölk. Haha du kan ju läsa ordentligt innan du rasar

     Svara

   Fyller på din lista med Oisin på Aftonbladet, Bröderna Timell, Ravelli och Kronér, de har alla uttryckt tvivelaktiga åsikter respektive uppfört sej illa i det offentliga men det är ju tydligen OK i det sunkiga gubb-välde som råder.
   Men nåde den kvinna som gör bort sej, det glömmer vi aldrig!
   (Nä, jag tycker inte att Kakan uttryckt sej brilliant)

   Svara

    timell har fått mycket skit. kronér blev väl friad, men han kanske har gjort saker ändå? de andra vet jag inte vad de har gjort.

    Svara

     Att bli friad är inte synonymt med att vara oskyldig. Kronér är välkänd i Götet för att vara ”en av männen man ska akta sej för”

     Svara

      det sa jag inte heller. där ser man, det visste jag inte.

      Svara

       Det vet du fortfarande inte om vi ska vara helt ärliga. Du kan ju inte vara säker på att det som skrivs i detta kommentarsfält är sant och jag hoppas verkligen inte att du använder denna plattform till att bilda dig åsikter om folk.

       Svara

        det gör jag inte 🙂 jag bor nära Göteborg själv och det är inget rykte jag känner till i alla fall.

        Svara

         De ropar inte ut det på spåvagnen direkt…

         Svara

      Aha, visste inte att Kakan var dömd för sina uttalanden!
      Har du domen?
      Eller, är det den berömda alternativa måttstocken som tillämpas?

      Svara

       Jag har aldrig påstått att Kakan är dömd för något.

       Svara

        Nej, men så snart man tar upp män som gjort riktigt sviniga saker så kommer genast alla: ”han är ju faktiskt inte DÖMD!”
        Så då var det måttstocken då…

        Svara

         men om han inte är dömd, jag har inte sett honom göra något, hur ska jag kunna döma honom? Gällande Virtanen så finns det mycket att gå på så han tycker jag är en idiot. Men typ Kronér… ja om han har gjort saker så är han självklart en idiot, men jag har inga belägg för det. Man kan ju inte hata alla människor som någon gång har blivit anklagade för något utan att det finns några bevis.

         Kakans uttalanden kan jag ju se klart och tydligt. jag behöver inte fundera på om det har hänt eller inte. Om hon är dömd för något har ingen betydelse för mig. Samma sak gällande Virtanen.

         Svara

       inte jag heller.

       Svara

      Har praktiserat tillsammans med Lasse Kronér och har inte hört något sånt.

      Svara

    Eller hyllade författaren, och kompis med Horace och Jean-Claude, Stig Larsson som uttalar sig om hur tonårstjejer smakar och vad deras f*ttor har för pH-värde, och hur han piskar unga kvinnor med självskadebeteende så att de gråter. Men hey, här var det ju _honom_ det var synd om EGENTLIGEN…

    Svara

    Lägg till Zlatan med och svenska fotbollsförbundet. Listan kan göras lång…

    Svara

  Se där. Själv är jag ”utbildad inom området” som rör bullshit och callar det när jag ser det.

  Du som är så ”lärd” borde veta att ”Brist på konsekvensanalys och att ”lära av sina misstag” är genomgående” inte har något att göra med ADHD. Möjligtvis kan det ses som en konsekvens av dålig impulskontroll men oavsett har det i så fall mer med personen än diagnosen att göra. Sättet du uttrycker dig på är både funkofobt, fördomsfullt och ignorant. Hoppas för guds skull atg du inte har att göra med människor i arbetet.

  Svara

  Ah, känns som att den här shit stormen är något överdriven och framför allt ett resultat av att man bestämt sig för att ogilla Kakan som person, gissningsvis för hennes politiska lutning och tydliga feministiska ställningstaganden. Enkelt då att vifta men ”polishat” och peka på tweets som har åtskilliga år och en hel del ursäkter på nacken. Håller med om att Malexander-tweeten var osmaklig, men tycker nog att man läser in lite väl illvilligt i de andra. Och hon har all sagt bett om ursäkt både en, två och typ hundra gånger.

  Svara

  Calle Schulman hyllar dock Lindex i kommentarerna på Facebook och ”ska genast ta med barnen till Lindex och göra extraköp.”

  Svara

  Blir seriöst besviken på Lindex nu! Hur kan de välja en sådan människa? Sjukt opassande. Tur det finns andra butiker att handla i..,

  Svara

   Seriöst, skärp dig.

   Svara

   Ja, för på H&M har det aldrig försiggått något opassande!

   Svara

    Heja barnarbete och dålig lön 😂

    Svara

     Så länge det inte är ’osmakliga’ tweets så går det bra!

     Svara

   Haha som om det här vore den rimliga anledningen till att inte handla på Lindex

   Svara

  Det var en väldans massa män som ALDRIG MER SKA HANDLA PÅ LINDEX!!! Undrar om de var storkonsumenter innan.

  Svara

   🙂 Ja undra, de säljer ju inte herrkläder. Hmm, de har kanske köpt väldigt mycket barnkläder till sina barn.

   Svara

  Kakan hyllas och är satt på piedestal av hela modeeliten i Sverige. Jobbar med Elle mm. Det där gänget verkar inte alls reagera över Kakans uttalanden… Jag kan inte förstå det!

  Svara

   Och Albert Bonniers förlag som glatt ger ut Stig Larsson-böcker trots hans pedofiluttalanden. Det där gänget verkar inte alls reagera över Stickans uttalanden… Jag kan inte förstå det!

   Svara

    Och på vilket sätt hänger detta ihop????? En massa saker är fel i världen. Men bara för att någon gör ett annat fel betyder ju inte att man inte får påtala ett annat? Och det här inlägget handlade inte om Stig Larsson. Dock om Kakan.

    Svara

     M och ! Ni skriver nästan exakt likadant men ändå olika precis samtidigt, och svarar varandra. Camcam som försöker få igång kommentarerna?

     Svara

    Fy fan vad vidrig Stieg Larsson är. Jag som trodde han var en respektabel människa. Usch. Mår illa efter att ha läst hans uttalanden.

    Svara

     Bara för tydlighetens skull. Stig Larsson heter han. Stieg är någon annan. Så vi inte blandar ihop dem. 🙂

     Svara

      Stig Larsson är han som lever, kompis med Horace E.
      Stieg Larsson är han som är död, skrev Millennium-trilogin.

      Svara

     Men vad har det med saken att göra här? Hur hänger det ihop med Kakan?

     Svara

   Menar du att ”modeeliten” ska dra upp gammal skåpmat hon redan bett om ursäkt för? Får man nånsin förlåtelse som kvinna?

   Svara

    Det har inte med hennes kön att göra. Folk i detta kommentarsfältet är dömande överlag. Ta till exempel hatet här mot Alex Schulman som skrev en blogg med mkt satir, lite lik denna på så sätt, för 10 år sedan.

    Svara

     Öh, Alexander fortsätter väl vräka ur sig ganska mycket otrevligheter?

     Svara

      Eller Alex menar jag.

      Svara

      Ja han visar ju inte på någon förändring eller insikt

      Svara

      Nej han har inte gjort det på många år nu.

      Svara

  Finns det numera någon kampanj som INTE får kritik?

  Svara

  Kakan har gott om jobb och deg på annat håll, självutnämnd hudguru på ELLE och får leda galan samt diverse annat så något större inkomstbortfall blir det inte för na, därav kan hon gott inte få visa sin nuna i samarbete med Lindex.
  F.ö borde hennes blogg bli nedlagd, att uppmuntra till miljoner syror i plytet är inte så jävla nice och sabbar huden och att tro att man måste smörja in ansiktet med 9 olika produkter innan sängdax.

  Svara

   Varför ska hennes blogg läggas ner? Finns ju de som är intresserad av hudvård. Vi andra behöver inte läsa och ta till oss utan hitta andra texter som intresserar oss bättre.

   Svara

  Gillar lindexkläder jättemycket, skiter i vem de sätter på annonsen helt ärligt. Är det faktiskt någon som bryr sig om vem som frontar kampanjer?

  Svara

   Nä inte jag i alla fall.

   Svara

   Så länge det typ inte är Fredrik Virtanen eller Katrin zytomjerska så lugnt

   Svara

    Om Virtanen fick jobb i syfabriken skulle jag fan köpa extra mycket Lindex-grejer!

    Svara

   Ja

   Svara

  Rent generellt vore det bra om företag började göra sin hemläxa ordentligt (kanske Lindex har gjort), läser på om de personer de ska samarbeta med; vilka uttalanden de gjort, vilka värden de står för och hur de allmänt uppfattas (läs ett kommentarsfält eller två). Då har man gjort ett val på goda grunder och kan motivera varför man valt den personen trots ev. kritik som förts fram mot hen. Kan tycka att det fortfarande verkar som att företag inte tar den ”nya” marknadsföringen på allvar, utan mest tänker att det är den nya tiden att samarbeta med en ”influencer” och så väljer man en ur högen utan någon närmare eftertanke på med vad personen gjort tidigare, hens image, värdegrund etc. Och sedan genomföra samarbetet professionellt och transparent.

  Svara

   Hur långt tillbaka ska de göra sin hemläxa? Om någon gjort ett uttalande för 10 år sedan och bett om ursäkt?

   Svara

    ja då kan de ju motivera med att det var 10 år sedan och att de gillar henne som hon är idag om de nu gör det. de lär ju inte ha behövt leta länge för att hitta kakans uttalanden i alla fall. räcker ju att googla hennes namn så kommer det upp på första sidan.

    Svara

     Ja men uppenbarligen gillar de ju henne som hon är idag då de har med henne i kampanjen? Behöver väl inte motiveras mer än så….?

     Svara

      nej och då får de ju även stå för att en del tycker att de är osmakliga.

      Svara

       Det tycker ju någon oavsett vem de väljer till kampanjen.

       Svara

        det blir inte stormar i deras kommentarsfält över alla de väljer. ingen har ju kommenterat de andra två i kampanjen till exempel.

        men vill de välja kakan ändå så får de ju göra det om de tycker att det är värt det.

        Svara

    Vet inte om det finns ett glasklart svar på den frågan? Är varken för eller emot Kakan, har noll koll på hennes göranden och låtanden. Med tanke på hur lätt kritikstormar blåser upp nuförtiden så får företagen själv avgöra hur långt tillbaka de ”bör” gå för att veta att det är en person de vill samarbeta med. Tycker inte heller att det direkt stärker ett företags varumärke att dra tillbaka ett samarbete för att de inte hade koll på influencerns värderingar eller ”humor”, då uppfattar jag det som att man vänder kappan efter vinden, eller inte har gjort sitt jobb från början.

    Svara

   Aldrig tänkt på att Lindex antagligen är väl medvetna om Kakans göromål och tycker hon är en smart och go tjej trots det? Varför skulle de vara totalt ovetandes?
   Känns ju superkonstigt att vissa personer inte kan släppa ett jäkla knasigt uttalande och därför nu ska ändra sina shoppingvanor. Wow ni gör en sådan stor skillnad i världen med era uteblivna 300 kr på lindex. Snark

   Svara

  nyheter24.se/nyheter/politik/922754-5-ganger-hanif-bali-hamnat-i-rejalt-blasvader

  Svara

   Om vi nu pratar värderingar och människosyn…

   Svara

   Men han är ju man gudbevars och säger det som alla tänker.

   Svara

  Har absolut noll koll på Kakan och hennes uttalanden men hittade en tråd på Flashback i lördags som handlade om just kampanjen med Lindex. Visst att det brukar vara hårt klimat på sidan men fy vad illa berörd jag blev av kommentarerna, folk går på så hårt om hennes utseende. Nu är tråden låst men endast för att det sen tidigare finns en skvallertråd om henne så det är tydligen fritt fram att fortsätta kommentera hennes utseende utan konsekvenser. Vidrigt beteende.

  Svara

   Känns mer som att kakan är någon man ( i synnerhet män) ska hata. Hon är högljudd och tjock och betedde sig illa på instagram för sju år sedan. Usch och fy.

   Svara

   På flashback verkar man få skriva allt, så det är väl inte ens något att bli förvånad över:)

   Svara

   Alla som hänger i skvallertrådarna på FB hatar ju kvinnor.

   Svara

    Ja kvinnohatet är fanimej skrämmande på FB! Såg en post som min väninnas ex skrivit och det var verkligen drypande av kvinnohat. Han beskrev kvinnor som psykotiska knulldockor utan människovärde och uttryckte sig som att han kan välja och vraka bland dessa som någon kunglighet som står över allt och alla. I verkliga livet är han sjukpensionär och alltså totalt värdelös och snarare en börda för samhället, han hatar folk som jobbar och som är en del av ”the rat race” och han har en unge han hatar att behöva ta hand om och typ gjort en vana att leva på min väninna trots att de gjort slut så får han henne att betala saker för honom. Så jävla störd. Men är ju tydligt vilka män det är som hatar kvinnor, som att det är kvinnors fel att de är totalt värdelösa lixom

    Svara

     Så sjukpensionärer anser du är totalt värdelösa och en börda för samhället.
     Fräsch människosyn.

     Svara

     ”Sjukpensionär och alltså totalt värdelös” fy vilken osmaklig kommentar. Vilken människosyn har du egentligen?

     Svara

      Tja generellt sett så hatar jag inte sjukpensionärer men om de dessutom hatar kvinnor, misshandlar kvinnor och hatar på hårt arbetande människor per princip och sedan sprider sitt hat om kvinnor osv så anser jag att man inte bidrar för fem öre till samhället och inte har något intresse av att göra det heller och då är anses man väl som mer värdelös än de kvinnor han anser är värdelösa i världen?! Men visst hugg som kobror på min bristande förmåga att uttrycka mig för set är ju verkligen bidragande och viktigt i debatten om kvinnohat som ju faktiskt dagligen dödar kvinnor?!

      Svara

       Det som inte framgick var ju min analys av att han antagligen känner sig totalt värdelös och projicerar det på kvinnor som om det vore deras fel att han känner så. Måste verkligen ta hatt i hand här och ursäkta hur jag uttryckte mig om en misshandlande kvinnohatare för tänk om ni på allvar tror att jag har en dålig människosyn om alla människor när det faktiskt är så att jag känner mig personligt rörd och upprörd om denna värdelösa man

       Svara

        <3

        Svara

      Han är en vidrig hatansvärd och värdelös MAN att han var sjukskriven var väl knappast det som stod ut mest i beskrivningen?
      Herregud vad har hänt med kommentarsfältet? Kakan omnämns och plötsligt vallfärdar flashback-användarna. Googlar ni Kakan på daglig basis eller hur hittade ni ens hit?

      Svara

     Du verkar ju inte ha så mycket trevligare människosyn själv.

     Svara

      Det var nog lite illa uttryckt bara, jag hajade till själv när jag läste det men i sitt kontext som man säkert fattar om man inte är en kvinnohatande man själv så fattar man nog att det inte var faktumet att personen i fråga är sjukskriven som gjorde denne värdelös?

      Svara

     Du har ju precis lika äckliga åsikter själ och skriver dessutom ut dessa här.. nästa gång du träffar killen så bjud honom på en öl och ha en trevlig pratstund med en likasinnad. Hycklerska!

     Svara

      Nej det har jag inte men du vill såklart läsa in det så eftersom du hatar kvinnor så det är väl snarare du och den här snubben som skulle uppskatta att dricka öl ihop. Jag har dessutom bett om ursäkt för hur jag uttryckte mig här ovan men det är ju #kakangate all over again, så jäkla ironiskt. Point made lixom

      Svara

      Ursäkta men för att man kallar en kvinnohatare som slår och utnyttjar kvinnor och ser dom som psykotiska knulldockor för värdelös så är man lika illa själv? Alltså for real, check yourself!

      Svara

    Och manshatare verkar samlas här istället…

    Svara

     Ja för det är ju ett sånt utbrett problem i samhället, kvinnor som ser män som objekt som inte har något eget värde snarare än människor och tycker att det är acceptabelt att våldta, misshandla osv för att det är deras enda syfte, att existera för vår skull. Du satte den.

     Svara

   Flashback är vidrigt. Och jag är trött på folk här som fortfarande har mage att försvara det där sjuka forumet. De flesta kvinnor förnedras, görs till objekt, spelar ingen roll hur snygg någon är, de kommer att hitta fel ändå, feminister och invandrare hatas på i grupp, sjuka vidriga referenser till olika sexuella företeelser görs, pedofili diskuteras och försvaras, sviniga män som hyllas till skyarna, våldtäkter existerar inte. Nä fy fan, vidrigare forum får man leta efter. Samhällets bottenskrap samlas där.

   Svara

    Snacka om generaliseringar. Jag tycker att det är ett bra forum med många olika ämnen, användare och en transparent åsiktsfrihet.
    Sen att många idioter samlas där har du rätt i men detsamma skulle jag säga om detta kommentarsfält och många andra platser på internet.

    Svara

     Det har säkert att göra med att det är tillåtet att säga vad som helst på FB. Såklart samlas alla psykopater där de kan härja fritt och vara öppna med sina sjuka sexuella böjelser och hat mot kvinnor. De klarade inte ens av att ta bort en självmordstråd trots att anhöriga bad om det.

     Svara

     Konstigt nog är det bara bottenskrapsmänniskor som verkligen uppskattar FB så då kan ni ju dra dit och fortsätta sprida hatet där, det är en vedervärdig samlingsplats för folk som saknar vettiga värderingar och tycker det är helt naturligt och ok med rasism, kvinnohat och mobbing. Vet en person som påstår sig vara ”intresserad av fakta” och därför hänger på FB och verkade inte fatta alls hur dessa saker totalt motarbetade varandra så ja, det är ju iq-flöte som uppskattar det som skrivs där. Total faktaresistens av samhällets sämsta tänkare och görare.
     Men sen finns det säkert något forum om smink eller dylikt där dit träsktrollen inte letar sig in, good for you then. Skulle aldrig stödja den sidan med mina kommentarer, vilket jäkla slöseri med ord och tid

     Svara

  Jag tycker att Kakan uttryckt sig problematiskt, men att hon pga detta ej ska få jobba med större företag osv tycker jag visar på det kvinnohat som finns i samhället. Hon har ej begått något brott men är för evigt dömd.

  Svara

   Men så fort det ifrågasattes varför tv4 fortsatte jobba med bard trots hans åsikter så skreks det om yttrandefrihet och censur. Skillnad på folk (män) och folk (kvinnor).

   Svara

    Nej det är ingen skillnad, sluta att göra oss kvinnor till offer.
    Båda är hyllade samt hatade.
    Drev startas mot Kakan, drev startas mot Bard, Kakan har blivit av med ambassadörskap loksom Bard.
    Kakan jobbar fortfarande för SVT och Bard för TV4.

    Svara

  Fyfan kvinnohatet lyser igenom! Hur mycket skit fick inte Mia skäringer för att hon ifrågasatte varför Mikael persbrandt skulle ringa in året?

  Svara

   Jag är kvinna.
   Jag hatar inte kvinnor.
   Jag hatar uttalandet fru Kaka gjorde om mina avrättade kollegor.
   Det betyder inte att jag hatar henne, eller inte unnar henne en inkomst. Men det betyder att jag har vissa betänkligheter kring hennes empatiska förmåga. Den kanske har utvecklats över åren, man kan ju hoppas.

   Svara

  Herregud vad folk är långsinta! 🤮

  Svara

   Och inte ens när hon ber om ursäkt så kan de släppa. Beter sig som att hon slaktat kattungar för skojs skull. Herregud.

   Svara

    Om hon hade slaktat kattungar för skojsskull, hade det varit lugnt att ha med henne i kampanjen då för att hon har bett om ursäkt och det var sju år sen? 🙂

    Svara

     Whataboutism.

     Nu har hon ju inte gjort det så vad jag tycker om det är irrelevant.

     Svara

      det är väl inte upp till dig att avgöra vad som är relevant för mig att fundera på och inte. men vill du inte svara så ok.

      Svara

       Nej men jag sa att det inte är relevant vad jag tycker. Vad du tycker hade varit rätt i det fallet säger jag ingenting om.

       Svara

        Ja men jag frågade ju vad du tyckte för att jag ville veta vad du tyckte.

        Svara

  Jäklar vad folk är långsinta vad gäller kvinnor… ”Kringlan” var i P3 och fick bara kramar och beröm, när han för bara typ 3 år sedan var full i radio och gormade om att en kvinnlig journalist borde bli våldtagen och mördad. Men att Kakan för 7 år sedan twittrade opassande om poliser är tydligen mycket värre… Tröttsamt. Jag gillar inte ens Kakan, helt ärligt, tycker hon ofta är rätt puckad och ledaren av PK-maffian MEN… Vem bryr sig om dessa tweets som är 7 år gamla? Otroligt långsint att vara besatt av fortfarande. Släpp det bara.

  Svara

   Precis!
   Och det går helt säkert inte att hitta andra ’osmakliga’ tweets om man börjar leta sig nåt decennium bak i arkivet…
   Hare Gudrun!

   Svara

  Jag tror att det är skolans resurser och föräldrarnas uppfostrans fel att många numera saknar ens minsta grundläggande kunskap om hur samhället fungerar. De känner inte till självkritik och än mindre varför det är så viktigt. De är lättmanipulerade och blir de påverkade av fel personer kan samhället bli riktigt farligt. När kunskap saknas tar reptiltänkandet över och tankemönstret blir helt onyanserat. Drev skapas lätt och till slut har vi ett väldigt obehagligt samhälle med folkdomstolar. Saker och ting måste sättas i proportion till annat. Dags att använda hjärnan lite! Jag skriver inte detta just för att försvara Kakan, även om jag tycker att hon bör bli förlåten efter 7 år.

  Svara

   ACAB-tweetsen är inte från sju år sedan utan från 2014. Hon har även försvarat ligisterna som låg bakom förortskravallerna.

   Jag tror att hon uppriktigt anser det som hon twittrar då hennes polishets framkommit flera gånger samt att människan är 30+ och ingen fjunig okunnig tonåring längre. Sedan anser jag förstås inte att det bör hindra företag från att inleda samarbete med henne även om kanske inte just JAG kommer känna mig hågad att handla hos Lindex om de anser detta vara en god förebild för kvinnor.

   Svara

    Tillägg till min kommentar ovan: hon har uppmuntrat till förortskravallerna men ej försvarat enstaka upprorsmakare, det blev fel där och jag ber om ursäkt.

    Svara

     Förvänta dig ingen förlåtelse för hur du skriver i detta kommentarsfältet 😉

     Svara

  Tror inte att Lindex kommer att känna av det ekonomiskt för att några kränkta män bojkottar Lindex.

  Svara

  Frågan om att förlåta och om man vill göra marknadsföring med personen ifråga är två helt olika saker. Vill man förknippa sitt varumärke med henne och på vilket sätt då? Lindex borde så klart gjort sin läxa och haft ett svar på det här. Till exempel med hänvisning till ursäkten, att det var längesedan och lyfta bra saker som Kakan gjort. Att inte bemöta kritiken tycker jag är mycket märkligt.

  Svara

  Men jösses folk måste komma över saker och lära sig hantera sarkasm.

  Svara

  Kakan❤️ gillade henne när hon gjorde radio!

  Svara

  Tänk om folk reagerade på RIKTIGA faror ute i samhället istället för sånt här trams!

  Svara

  Synd att vi lever i en värld där ett ”förlåt” inte spelar någon som helst roll längre. Ledsamt

  Svara

  Grattis Lindex marknadsavdelning! Så mycket gratisreklam kan de ju inte ens ha vågat drömma om…..

  Svara

  Jag har för mig att hon bett om ursäkt för det där. Har ni själva inte sagt något som ni sedan ångrar? Tror ingen av er är änglabarn.

  Svara

  Kakan bad om ursäkt ja men först när hennes uttalanden hotade hennes jobb, inte förr.

  Svara

   Hon har bett om ursäkt flera gånger men inte i ett pressmeddelande.

   Svara

   Spelar det någon roll? Hon bad om ursäkt. Det är vad som räknas.

   Om ett barn är dum och inte ber om ursäkt på en gång utan måste ha en eller flera tillsägelser för att det ska hända. Väger den ursäkten ingenting då för att den kom senare än vad andra ville och inte först automatiskt där och då?

   Hon är ingen tung brottsling direkt.

   Svara

  Hälften av dom som blir upprörda av Malexander-uttalandet var väl knappt födda då!? Folk idag är så lättkränkta. Lägg er energi på något annat. Kanske ni skulle bli mer upprörda över de ensamkommande ”barn” som rånar, säljer droger och tafsar på tjejer inne i Stockholms city eller män som våldför sig på på kvinnor, skjutningar, svält eller andra riktiga problem. Snälla människor, vidga era vyer. Och till sist, om det är så fruktansvärt att hon uttalat sig så, handla inte på Lindex. Svårare än så är det inte!

  Svara

   Jag känner en av Malexander-polisernas fru, inte konstigt att man bryr sig då kanske.

   Svara

    Visste ingen av de inblandade att det är ett högriskjobb att arbeta som polis?

    Svara

     Vi ska vara tacksamma att någon vill ta dessa högriskjobb! Även Kakan. Men nehe tydligen inte, hon hånar dem ist! Vilken idiot!

     Svara

     Skärp dig

     Svara

      Shit kom fel, sorry, menade till acabe att hon skulle skärpa sig. Du r hade helt rätt

      Svara

  Ni som tycker ”buhu ska inte kakan kunna få jobb pga vad hon sagt och bett om ursäkt för”, vet ni om att hon fakturerar långt över miljonen per år? Ni talar som om det vore en mänsklig rättighet att få fronta stora kampanjer…

  Svara

  Ja alltså jag vet inte. Jag anser att hon är och var så pass vuxen när de här åsikterna hoppade ur käften på henne (allting är verkligen inte 7 år sedan) att det är väl så hon tycker helt enkelt, så jag ställer mig bakom de som ej tycker företag borde samarbeta med någon som har den värdegrunden.

  Sedan av nyfikenhet, alla ni som menar på att det var så läääänge sedan, kom över detta nu, man måste väl få ångra sig och yadda yadda.. hur vore det om ”offret” i fråga dels var en man, och istället för att ha uttryckt sig illa om poliser, talat om t.ex mörkhyade och sagt att de kanske var äckliga och smutsiga och mindre värda – hade han varit förlåten om 7 år? av er som som vill förlåta kakan här alltså, inte ”män i allmänhet”.

  Ja man har rätt att ångra sig och ändra åsikt, men vissa åsikter yttrar man helt enkelt inte om man är en normal person med empati. Att kalla någon ful och tjock är jävligt dumt och elakt men det är ganska långt mellan det och att tycka poliser självömkar när deras kollegor blivit mördade. Och om man nu ogillar poliser (för man är dum i huvudet) tänk er då in i hur civila anhöriga till de som blev mördade kände? hur hade du känt dig om någon hånade din pappa som dog när han bara gjorde sitt jobb?

  Svara

  Follow Epic on Facebook …check beneath, are some completely unrelated websites to ours, having said that, they”re most trustworthy sources that we use…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.