Smygreklam för Sniph av Isabella Löwengrip?

Isabellas är kompis med grundaren Tara – för det ”snippiga” företaget Sniph – som hon nu gör betald reklam för på sin blogg.
Vad tycker ni då om det här inlägget från Instagram som publicerades för några dagar sedan? Smygreklam eller bara superdupersnällt av Isabella att lägga upp det som en liten gratis-tjänst?
Redan när Isabella skrev om sin ”doftgarderob” så förutspådde jag ett reklaminlägg för Sniph. Det dröjde visserligen ett lite längre tag än jag trodde men här kom det till slut.
Inte raketforskning direkt.. 🙂

Men förklara en sak för mig.
Isabella skriver här ovan att hon gillar att byta parfym flera gånger under dagen. Betyder det att hon duschar innan hon byter parfym eller sprutar hon bara den nya doften ovanpå den gamla?
Jag är nämligen inte så bekant med den fulla potentialen av en maxad doftgarderob så om någon vet så får ni gärna upplysa mig…

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Får eksem invärtes bara av att läsa ordet ”doftgarderob”. Får mig att på allvar fundera på vad det är för värld vi lever i egentligen.

  Svara

   Får eksem och kväljningar av att läsa ’vanilla perfume’.

   Svara

  Var det inte just Sniph som det sades att ”alla parfymtillverkare” var arga på eftersom de köpte in parfym i vanliga flaskor och sen bara hällde över i de mindre flaskorna och sålde? Och därmed fick ut med betalt än de återförsäljare som säljer hela flaskan?

  Svara

   Jo. De hade inget officiellt samarbete med parfymhusen. Rätt oärligt sätt att sälja på med andra ord.

   Svara

    Ja, man snyltar på det renommé som dessa parfymhus byggt upp under många år med miljoners miljoner i reklam. Dessutom använder Sniph bilder på varumärkesskyddade originalprodukter trots att man sedan säljer parfymerna i egna enklare förpackningar. Ett oetiskt beteende från Sniphs sida.

    Svara

     Har följt deras resa men som jag fattade det fixade Sniph avtal med alla märken så snart de kunde. De har bara ovanliga och dyra parfymmärken som jag aldrig skulle hittat annars. Verkar vara två unga duktiga tjejer bakom dessutom som kämpat på ett bra tag nu. Imponerad att de stått upp för sin idé och jobbat på…

     Svara

  Ändå lite sugen med tanke hur kul det verkar vara att spruta den på sig! Alternativt så kittlar den väldigt i själva ”landningsögonblicket”.

  Svara

   Ja helt otroligt roligt ser det ut att vara! Wow!

   Svara

    So fun!!

    Svara

     Heja!

     Svara

      Ljuvligt!

      Svara

       Magiskt!

       Svara

  Gammal idé, de flesta stora parfryntillverkare har haft det i flera år, Byredo tex, för att nämna ett svenskt märke. Jag ärvde en liknande av min mormor, liten hjärtformad ”flaska” i silver med en liten sticka i silver under korken som man fångade upp parfymen med.. Snyggre att ha i sin ”garderob” onekligen. OCH miljömedvetet lååångt före det blev trendigt.

  Svara

   J/ Det är inte flaskan hon gör reklam för, det är en prenumerationstjänst på parfymer.

   Svara

    Hon gör också helt omärkt samarbete för smyckesföretaget a.p. snaps på instagram taggar de samt visade upp sig i sina stories där hon skymtar lite örhängen som hon taggar a.p. shapps det om något är ocskå smygreklam/samarbete.

    Svara

     Svara

     Påpeka alla andra som gör så också. Det finns andra som gör en massa smygreklam hela tiden som ni aldrig nämner, men när isabella lägger en tagg då minsann är det smygreklam direkt enligt er. Nej det behöver inte betyda omärkt samarbete med smyckeföretag för att hon taggar, så gör många hela tiden. Dessutom kanske hon gärna lägger en tagg på sin kompis produkt utan att få betalt.

     Svara

   Vem fan bryr sig om vem som var först? Det fanns miljökämpar långt före Greta och influensers före BB, det handlar väl ändå om att erbjuda något som bidrar med värde hos konsumenter, vilket Sniph verkligen verkar ha gjort. Det är ett coolt företag och de har bra produkter och verkar jobba svinhårt för sin framgång, så om något så luktar det avundsjuka här! Synd men typiskt i detta forum.

   Svara

  Men har nån verkligen analyserat hur mycket, om något alls, Blondinbella i reklam/samarbeten ökar försäljningen? Jag misstänker att ett sånt antagande är gravt inflaterat.

  Svara

   Utan Bellas reklam blir det väl ingen försäljning alls.
   Löwengrip Beauty bygger på Bellas reklam i sociala medier för man gör ju ingen annan reklam.
   Sniph är ett hobbyprojekt för en miljardärs flickvän så det behöver nog inte sälja något alls egentligen.

   Svara

    Riktigt bitter kommentar. Vet du något om grundarna? How dare you skulle jag säga. De sliter och förändrat hur mycket som helst i branschen som innan Sniph dominerades av några monopolvarumärken. Dessutom hjälper de hur många små företagare som helst att nå ut genom sin tjänst. Hobbyprojekt är det sista detta företag är, och om du inte själv driver eller har testat att starta företag själv (vilket du inte verkar ha då hade du vetat hur svårt det är) så borde du knipa igen illa kvickt!

    Svara

  Alltså parfym har man väl på sig hela dagen? Om jag tar på min parfym på morgonen så känner jag den själv fortfarande på huden på kvällen. Om jag skulle gå och addera tex vanilj till detta tio timmar in?

  Svara

  Att Bella gärna gör reklam för Sniph och räknar Tara Derakshan som sin vän hänger förstås samman med att Bella vill ha en kanal till Martin Lorentzon. På samma sätt som Bellas intresse för Lace Laboratorys trosor lika mycket är ett intresse för iZettle-miljardären Jacob dG och hans stinna plånbok.
  Finns inget som intresserar Bella lika mycket som tech-miljardärer och riskkapitalister med möjlighet att investera. Hon har ju redan försökt kränga en del av Löwengrip Beauty till Filip Tysander 🙂
  De senaste månaderna har jag blivit mer och mer övertygad om att Bella och Pingis håller på och riggar Löwengrip Beauty inför en exit. De vill helt enkelt sälja allt eller åtminstone en stor del. Finns ingen långsiktighet i något de gör utan allt är till för att Löwengrip Beauty ska se bra ut och ge intryck av en stor potential.
  Man skapar en del brofästen här och där i världen – som nu det senaste med Australien och eventuellt Kina – för att åstadkomma en illusion av ett internationellt märke. Samtidigt går distributionen i Sverige på sparlåga vilket man tänker ändra på genom en lansering av en billigare serie efter sommaren. En dyrare variant av Löwengrip för utlandet och en billigare variant för hemmamarknaden i Norden. Det måste vara något för en riskkapitalist, eller hur?
  Jag skulle inte bli förvånad om det händer något med ägandet i Löwengrip Beauty inom ett eller högst två år.
  Pingis vill inget hellre än att kunna vara på Fårö och bada i havet 🙂

  Svara

   spot on! 👏👏👏

   Svara

    det var jag som skrev, mitt namn försvann 😂

    Svara

     Bra, då vet vi.

     Svara

   Tror du är något på spåren här.

   Svara

   Går skönhetsmärket Löwengrip att sälja? Om Bella inte längre vill vara med, vem vill då köpa märket? Det står väl och faller med henne?

   Bella brukar ju liksom inte hålla ut särskilt länge med sina affärsidéer och företag. Det känns inte som hennes grej att driva Löwengrip i 30 år. Men hur ska bolaget gå att sälja?

   Svara

    Hon tror hon har samma tyngd i sitt namn som t.ex. Björn Borg.

    Svara

     Mm det känns lite märkligt. Löwengrip är ju sammanflätat med Isabella som person på ett helt annat sätt än typ Björn Borg. Och hennes namn är inte tillräckligt etablerat som t. ex Helena Rubinstein. Därför borde Löwengrip utan Isabella vara svårsålt, tänker jag.

     Svara

      Bra då ju. Behöver ni inte oroa er ju. Släpp ert Bellahat så mår ni bättre!

      Svara

    Det går säkert att göra Löwengrip till ett märke i sin egen rätt likt Häagen-Dazs, Möwenpick och Frusen Glädjé.
    Ett exotiskt märke med ett lustigt namn. Sen gör man lite historia kring märket, ett narrativ om hur det kom till och vem denna fascinerande Isabella Löwengrip är som skapade dessa innovativa produkter. Då kan Bella få bli den mytiska Estée Lauder hon drömmer om 🙂
    I händerna på något större företag med resurser kan man säkert koppla Löwengrip fritt från behovet att hela tiden få reklam i Bellas sociala medier. Löwengrip Beauty blir aldrig ett stort märke om det alltid är via Bellas blogg och Instagram som konsumenterna ska få kännedom om produkterna och uppmuntras att köpa. Så länge som man inte har råd med annan reklam än via sociala medier blir det aldrig ett stort, internationellt märke.

    Svara

   Tveksamt om någon nappar på Löwengrip Beauty. Marknaden är översållad med likvärdiga produkter oavsett land och USA är en väldigt svår marknad i alla fall för den nisch som Löwengrips produkter ligger i. Sedan är både omsättning och efterfrågan låg samtidigt som produktutbudet är väldigt brett och nya produkter lanseras kontinuerligt.

   Svara

   Så klart det stämmer du satte ord på mina tankar. 👏👆🍾

   Svara

   Teorin är bra. Men om Bella ska få Sally och Gillis att ta över hennes skönhetsimperium måste hon väl vara kvar som ägare ?

   Pingis drar som en skottspole om max två år.

   Svara

    Bella säger och skriver så mycket. Självklart kommer det inte att finnas något ”skönhetsimperium” att ta över för hennes barn om 15-20 år.

    Svara

   Håller med om att hon fjäskar för riskkapitalisterna. Är väl bland annat därför hon hyrt hus i Troppan i sommar, för att röra sig i de ”rätta” kretsarna. Dessa grabbar (ja, de flesta är män) har dock riktiga pengar, till skillnad från Bella, som vill ge sken av att hon har det, och ”sniphar” en fake på långt håll.

   Om de är ute efter att sälja hela eller delar av företaget räcker inte deras spel för gallerierna. En seriös köpare kommer att göra due diligence, då i princip varenda papper gås igenom. Finns det ingen substans kanske det blir ögonblicket då luftslottet sprängs.

   Jag har själv jobbat med förvärv tidigare och jag har väldigt svårt, bara genom att titta på årsredovisningarna, se att det finns något värde i bolagen. Att flyga runt världen på någon sorts PR turné känns väldigt ogenomtänkt. Australien är en helt annan marknad och ett helt annat klimat, som bara det kräver anpassningar av produkter. Att exportera från Sverige till USA och Australien känns så otidsenligt i en tidsålder då allt fler väljer att köpa närproducerat. Deras produkter sticker inte ut på något sätt så förstår inte hur de ska kunna hävda sig på den lokala marknaden som har flera riktigt bra skönhetsmärken.

   Svara

    Hon lockar med sex, typisk naressist.

    Svara

     Sluta nu med ditt tjat om ”naressist”. Vad menar du? Narcissist?

     Svara

  Parfym av bra kvalitet håller hela dagen och ska du byta måste du duscha bort doften. Sämre kvalitet klingar av redan efter första timmen och är bort till kvällen så då är det bra att spraya på nytt.

  Svara

   Det där är en sanning med modifikation. Förr ansågs det totalt ”förbjudet” att blanda dofter, precis som att man absolut inte kunde ha rosa och rött ihop, eller svart och blått. Nu är det inte så tabu länge att ha olika dofter, vissa blandar ihop olika favoritparfymer till en ”ny” doft. Allt efter tycke och smak.

   Svara

   Det är inte så enkelt. Hur länge en parfym varar beror på användarens hud, vilket klimat och vad användaren gör. En person med torr hud, som är i ett varmt och fuktigt klimat och arbetar med kroppen (behöver inte vara tungt, räcker med att huden som är parfymerad rör vid annat/andra mycket under dagen) har sämre förutsättning för att en parfym ska hålla en hel dag.

   Svara

   Hur länge parfym håller på huden har inte bara med kvalitet att göra. Det är synnerligen individuellt. Jag är t.ex för jävla varm, allt dunstar, och sälla ens väldigt högkoncentrerad 2000-kronorsEdP håller en hel dag på mig. Däremot kan de sitta i t.ex min halsduk i dagar.
   Och det är sällan ett problem att ta en annan parfym om vi säger att det gått 8-9 timmar sedan man tog på den förra. Då ligger ju bara basnotena kvar. Om de inte claschar helt och är alltför olika vill säga. Finns ju layering t.ex. Där man medvetet har 2 parfymer för att skapa en ny doft. Så det måte inte vara ett problem, just sayin. 🙂

   Svara

  Har sett att BB har tappat följare på insta. Var 461 tisen länge nu 460… måste ändå va rätt ovanligt, trodde de flesta ökade sina följare netto?

  Svara

   Hon har tappat följare sen Doha-bilden, runt 1000 st. Är väl inte mycket för någon som har så många följare, men inte bästa läget när man är på PR-resa. Eller affärsresa låter väl bättre, även om ”jobbet” mest verkar vara nån timmes event eller middag varannan dag. Såg på stories hon ska ha event på en butik i Melbourne ”noon-1pm”. I början av Löwengrips historia hade hon väl event på apotek i Borås som var längre än så. Och då visste iaf de som kom dit vem hon var.

   Svara

    Undrar om Hermine Hold har sålt något sedan Bella for iväg till Australien? Man släppte på trycket precis i lanseringsögonblicket. Antar att det blir ett nytt försök när hårspännen finns att sälja.
    Hur tänker man sig att Bella ska kunna göra reklam för så många olika produkter hela tiden? Med följare som börjar få nog och inte orkar svälja mer reklam och samarbeten.
    Dessutom måste betalda samarbeten till för att betala löner osv plus den reklam som ska göras för tidigare ”investeringar” bl a Natural Cycles, FitnessCollection och Stylein.
    Redan verkar Flattered och Guldkula vara avvecklat vad gäller reklamen.
    Försöket att ”klona” henne gick ju inte så bra. Gabrielle började missbruka förbjudna substanser och dessutom hade hon otäcka fötter och ett märkligt ansikte.
    Nej, det går inte att hålla så många bollar i luften samtidigt.

    Svara

   Hon kommer nog tappa ettan snart också…
   https://socialblade.com/instagram/user/isabellalowengrip

   Svara

  De låter ganska vidrigt att under dygnets gång spraya på nya parfymer på varandra. Tillslut måste man ju stinka överdjävligt och vara en pärs för sin omgivning. Lägg även till om Bella dessutom använder sin egna låååångt ifrån doftfria produkter på det. Omg!

  Svara

   Ja det känns inte som ett vinnande koncept…

   Svara

   JA, den där banankrämen och så en vaniljparfym på det + ’lite tyngre mörkare doft’ till kvällen = garanterad kräkslukt.

   Svara

    …eller en banana split 😂

    Svara

   Roligt ändå att en del frågar henne varför hon inte vill lukta istället som de dofter hon nu själv ska lansera de som är tänkta för ungdomar att dofta som popcorn eller vad de nu vill lansera. 👈👆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙂🙂🙂🙂🙂🍾🍾😂😂😂😂😂

   Svara

  Haha, tänkte precis samma CC.
  Hon kanske enbart tar parfym på handlederna och använder sig sen utan våtservett/tvättar bort doften…annars väldigt märkligt att ha flera olika parfymer på en och samma dag!

  Svara

  Luktar hon så illa att hon måste fylla på flera gånger om dagen?

  Svara

   Det var ju inte riktigt vad hon sa, eller hur? Hon är knappast ensam om att ha olika parfymer för olika tillfällen och läser man under kommentarerna här så är det inte helt tabu för alla att blanda parfymer. Men visst, kan väl vara kul att skoja om att hon luktar illa.

   Svara

  Hm, om jag har på mig parfym så känner jag av doften fortfarande nästa dag (om jag inte duschar). Jag skulle verkligen inte vilja mixa två parfymer om genom att försöka byta under dagen.

  Svara

  Jag undrade precis samma sak förra gången det var ett inlägg om Bella och Sniff. Då var det flera som sa att de hade en doftgarderob på det där sättet och att det funkade utmärkt om man hade lätta dofter på dagen och la tyngre på kvällen. Låter rimligt.

  Svara

  Hur går det med hennes egen parfym då? Varför använder hon inte den?

  Svara

   Eftersom den säljer dåligt så är det mer lönsamt att göra reklam för andras produkter istället.

   Svara

   Den floppade ju brutalt för flera år sedan.

   Svara

   Har hon en egen parfym?

   Svara

  Man kan j lagra parfymer øver varandra, men parfymerare som träffat brukar då rekommendera att man tar den ”tyngre” først. Sen jag lärde mig det tycker jag at det är kul att testa olika kombinationer (men då självklart i rimliga doser xD)

  Svara

  Jag mixar parfymer ibland. Har tex en som luktar mest mysk och ganska dovt, och då lägger jag ibland på en lite sötare doft ovanpå. De går bra ihop och det är kul att själv kunna anpassa det! Men såklart inte alla parfymer som gör det… Jag brukar rotera parfym efter ett par månader, oftast när säsongerna byter. Har bara en eller max två som står framme, resten undangömda. Det är en konst att äga tillräckligt med parfym för att få variation, men samtidigt hinna använda dem innan de blir dåliga!

  Svara

   Hade alltså inte velat prenumerera på parfym, då hade jag aldrig hunnit med. Eftersom man behöver olika mycket av olika är det ju också skillnader på hur fort de går åt så det är svårt att beräkna i förhand…

   Svara

   Jag mixar också en på morgonen sedan tex om jag ska göra något på kvällen så vill jag ha en mörkare doft.
   Men dom har samma dofter dock, samma basnot vilket gör att det inte skär sig. (I guess?)

   Men hur går man ifrån blommigt och fruktigt på dagen till mysk på kvällen utan att dofterna skär sig? 😅

   Råkade spontan köpa en parfym en gång och efter ett par timmar så luktade den kattpiss, mardröm om det skulle ske om man mixar parfymer haha

   Svara

   Jag har mina öppnade jag för tillfället inte använder i kylen 🙂

   Svara

  Jag trodde det var parfym för snippan… 😶 har för mig att det fanns en deo för området som några influencers gjorde reklam för förut, trodde det var samma.

  Svara

   Hahaha 😂👌
   Tänkte samma sak! Du kanske har nåt på spåren med ny lansering från löwengrip! Banandoft anyone? 😅😉

   Svara

   Det verkar som kommunikationen misslyckats. Tur att Bella gör reklam för Sniph då så konsumenten inte felanvänder sin doftgarderob 🙂
   Du tänker på DeoDoc, världens mest onödiga produkt. Med två systrar som ägare som skickar influencers bl a Forni, Angelica B och Petra, till Hawaii på ”pressresa” bara för att man lanserat snippdoften ”Honolulu Breeze”:
   https://youtu.be/6D0Wl0-dO3w
   (fina bilder från DeoDoc på Hawaii)

   Svara

    Svara

    Fast nä varför egentligen skulle den vara onödig? Många svettas otroligt mycket i ljumskar (man ska ju inte spreja på eller i själva underlivet..)

    Svara

     Helt fascinerad över att så många skulle ha problem med svettlukt i ”ljumskarna”

     Svara

      Ja, i synnerhet om det bara är där de svettas 🙂

      Svara

  Så uppenbart att Nellie varit in här och tagit till sig av kritiken om att hennes blogg är så trist och dåligt formulerad för att i samma mening både ha fel meningsuppbyggnad och stavfel. Nu förklarar hon varför hon skriver dåligt (!) och försöker engagera sina läsare att bli delaktiga i hennes inlägg med requests om att de ska få välja vad hon ska skriva om. Desperat liv eller vad? Nån läsare skrev och frågade vad som hänt med alla avbrutna vänskaper och personer som bara försvunnit ur hennes liv, men den kommentaren valde hon att INTE svara på. En sån bluff hon är

  Svara

   Det är väl jättebra att hon lyssnar, läser och försöker göra sin blogg bättre när hon får kritik.

   Svara

    Influencers kan aldrig göra rätt.

    För övrigt tycker jag att det låter bra (inte desperat) att fråga läsarna då och då vad de vill läsa om.

    Svara

     Det desperata låg väl i hur hon sållade bort de frågor som var lite obekväma ?

     Svara

      Hon har väl ingen skyldighet att svara på något bara för att någon frågar om det. Jag tror att alla influencers väljer vilka frågor de svarar på i en frågestund eller liknande. De måste inte svara bara för att någon frågar. Hon kanske inte tycker att läkarna har något med just det att göra. En del saker kan ju vara privat. Hade hon svarar hade säkerligen en del klagat på att hon ”hänger ut” gamla vänner. Som sagt, influencers kan inte göra rätt.

      Svara

       ”Hon har väl ingen skyldighet att svara på något bara för att någon frågar om det. Jag tror att alla influencers väljer vilka frågor de svarar på i en frågestund eller liknande. De måste inte svara bara för att någon frågar. Hon kanske inte tycker att läkarna har något med just det att göra. En del saker kan ju vara privat. Hade hon svarar hade säkerligen en del klagat på att hon ”hänger ut” gamla vänner. Som sagt, influencers kan inte göra rätt.”

       Självklart är man inte tvingad till att svara men har man en sådan stor blogg & instagram så är det väl självklart att man svarar sina läsare. Det går utmärkt att bara svara ”jag vill inte kommentera det just ” istället för att bara skita i det.

       Svara

        Du behöver inte kopiera in min kommentar när du svarar, går att begripa vad du svarar på ändå.

        Och nej det är inte självklart. Vill hon inte så vill hon inte. Släpp det

        Svara

         Kära härskartekniksutövare. Det här är ett kommentarsfält där människor diskuterar med varandra. Så släpp det själv om du har så svårt för att människor kommenterar det du skriver.

         Svara

     ”Influencers kan aldrig göra rätt.”

     Haha, jo det kan de. Om de slutar byta åsikt varenda dag.

     Svara

   Kämpar på / Eller hur, tänkt på samma sak. Det är så uppenbart att hon tar åt sig, samtidigt så försöker hon spela cool och påstår sig skita i alla trender och bara köra sin grej. Whatever hit och dit.
   Ändå står hon där på bild i samma jacka, Guccisaker och sneakers, plutandes med läpparna och med handen i tofsen som alla andra.
   Varför är det så svårt att bara vara som man är och sluta sätta sig själv i fack hela tiden, som folk givetvis sedan ifrågasätter när det de upptäcker att saker inte stämmer.
   Det måste ju rimligtvis vara lättare att låta bli att säga att man haaaatar fest, smink, tjejsaker osv, då slipper man ju alla hemska elaka påhopp när man faller för de sakerna trots allt.
   Det gäller inte bara den tjejen utan de flesta större blogg/YT/Instagramperonerna. Ena dagen så hatar de resor, sen älskar de resor, sen klarar de bara inte av parfym utan allt ska vara naturligt, en vecka senare älskar de dofter. Inte konstigt deras följare blir förvirrade.
   Hon är nog en bluff, men inte medvetet tror jag. Hon är antagligen bara så in i bombens osäker och det gör att hon svänger hit och dit hela tiden. Följden blir givetvis noll trovärdighet. Det är tråkigt för henne själv och för hennes läsare då hon har hållit på så pass länge, relationen till läsarna borde vara varmare och vänligare.
   Det är så många som frågar henne om olika hästar, personer, projekt som hon skrivit om men hon bara struntar i att svara.
   Bara kommer med ett nytt inlägg som inte innehåller något av det hon kan ha lovat att skriva om bara timmar tidigare.
   Jag har frågat henne om detta flera gånger i hennes egen blogg men mina kommentarer tas bara bort.

   Svara

    Ja jag fattar inte varför hon ska pluta med läpparna på så många bilder med hennes bollformade ansikte så ser hon verkligen ut som en blåsfisk. Alltså det är ju den minst smickrande posen hon kan göra men antar att hon tror att hon kanske ser både oskuldsfull och lite sassy sexy ut när hon gör den. Vet inte om anledningen till detta är för att hon blivit kritiserad för att hon ser så bitchig ut med ett neutralt ansiktsuttryck? Kan inte vara lätt. Tycker hennes modebilder med fula kläder från Tessie ser så sjukt uppstyltade ut

    Svara

  Hon kan inte säga på engelska antiperspirant på sina stories de filmar reklam men istället gav hon upp och så deodorant. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙂🙂🤣🤣

  Svara

  VEM vill lukta vanilj?!?
  Kräkigaste ’doften’…

  Svara

   Det är väl den enda doften som passar till kolasnöre-håret och bananhuden

   Svara

    ”Marängsviss – the smell of success!”

    Svara

     😂

     Svara

   Speciellt billiga kokos/vanilj dofter.. typ yves Rocher som alla i min ålder dränkte sig med i högstadiet..
   Dock har dior en sjukt god med hint av vanilj som inte är söt 😍

   Svara

    Dior addict ja! En klassiker <3

    Svara

     Jaaa och Dior poison, ahh så goda.
     Hela poison serien och girl som är lite lättare 😍

     Svara

   Jag tycker att vanilj luktar gott 🙈 men då får man hitta en parfym som inte luktar kemisk vanilj /mvh länge sedan jag var tonåring

   Svara

   Finns kvalitetsparfymer med noter av vanilj som doftar underbart.
   Jag tycker det är stor skillnad på den typen av vaniljparfymer och billiga sliskigt söta och kväljande ”Yves Rocherparfymer”.

   Svara

   Haha läste kråkigaste doften av nån anledning.

   Svara

  Var det inte en massa snickesnack från hennes sida om att hon har astma och inte klarar av parfym??

  Svara

   Bella har minst hundra olika diagnoser och åkommor om man lägger ihop det hon skrivit under tolv år.

   Svara

  395kr för två 8(!)ml rör, alltsåsåna rör man får som prov på Åhléns. Vilket jävla rån.

  Svara

   Jag har köpt prover från Cow parfymeri, de kostade 40 kr styck. Man får köpa max fem prover och för mig var det ett jättebra sätt att få testa mer exklusiva parfymer utan att behöva köpa hela flaskan. Eftersom det är kvalitetsparfymer så doftar de länge = de små provrören räcker länge!

   Slänger alltid med något av proverna i min resenecessär och tar med mig när jag åker bort. Så praktiskt!

   Svara

    Parfymerier får inte ta betalt för prover som de fått från leverantörerna.
    Små och större prover märkta Sample – Not for sale eller liknande får aldrig säljas.
    Får en leverantör nys om att en återförsäljare tar betalt för prover så är det risk för att de inte längre får leveranser från den leverantören varken av ordinarie varor eller reklam som testers, prover och skyltmaterial.
    Gäller i den selektiva distributionen dvs sådana parfymerier som har ett avtal med sina leverantörer om att sälja vissa märken.

    Svara

     Tack för ditt förtydligande. Är inte alls insatt i detta men tror att Cow själva häller upp och gör sina rör från parfymer de säljer. Och går man in på Cows hemsida kan man se att de har något som heter sample service där man kan beställa prover. Det finns ingen märkning på proverna, annat än en påklistrad etikett med namnet. Huruvida det är tillåtet eller ej har jag ingen koll på, men kan inte heller se skillnaden mot det Sniph gör.

     Svara

   Jösses, bedrägeri typ lol Usch! Hoppas inte stackars tonåringar går på detta.

   Svara

   318 kr kostar det faktiskt och då är dessa parfymer i 1000-2000kr klassen, så per ml faktiskt billigare än helflaska om man kan sin matte. Plus de kurerar, plus att de skickar hem dem i brevlådan = spara tid och härlig upplevelse som man nog inte enkelt löser själv. Så all in all, verkar detta rätt coolt om du frågar mig. Dock fattar jag inte varför de använder henne som frontfigur, det är mitt enda ?? här.

   Svara

  Isabella fortsätter sin vana trogen att göra smygreklam och skrivande stund har KO 55 registrerade anmälningar på Löwengrip.
  Dessutom fortsätter hon att tappa följare enligt https://socialblade.com/instagram/user/isabella%20lowengrip. Återstår att se vad KO kommer att göra åt alla anmälningar hon har registrerade.

  Svara

   Isabella är väldigt noga med att skriva ut reklam i inlägg, hon gör helt rätt. På story gör hon inte mer än andra, tvärtom. Kul att du är så fixerad vid hennes följarantal och ständigt kollar upp vad hon tappar, lite sjukt i mina ögon.

   Svara

  Varför ett sånt namn? För tanken till snippa… parfym till underlivet?

  Svara

   Det uttalas ”sniff” och inte ”snipp” 🙂

   Svara

    Ida kanske tror att Philip uttalas Pilip också

    Svara

    Tänker på stavningen. Ser man en stor reklamskylt o det står sniph så associerar min hjärna…

    Svara

     Håller med!

     Svara

   Instämmer till fullo. Har fascinerats länge över att ingen mer än jag har reagerat. Jag har iof rätt tillåtande fantasi.

   Svara

   Englskt företag…

   Svara

    Det är inte ett engelskt företag.

    Svara

  Jag har haft samma parfym, alltså samma flaska, i nio år snart. Så ofta använder jag parfym. Inte riktigt i behov av en hel garderob med andra ord. :p

  Svara

   Du är nog inte målgrupp då 😊

   Svara

   Samma här! Använt J P Gaultier

   Svara

   Luktar den fortfarande bra då? De blir ju gamla efter en tid. Har själv problem med att mina flaskor inte tar slut nångång och det känns slösaktigt att köpa ny när jag har 3 gamla kvar 🙄

   Svara

    Ja, jag känner ingen skillnad i doft. Kanske att den avtar lite snabbare nu än vad den gjorde när flaskan ve ny. 🙂

    Svara

  Bella och Co verkar ta det mycket soft i Australien. Tycker mest att hon shoppar till sig själv
  Och Pingis hänger på stranden med sin boyfriend
  Förstår inte hur deras företag har råd med detta, borde de inte kränga sina 300:- tifsar gör fullt nu? 😂
  Lämna barnen i 3 veckor för det här, är inget annat än iskallt gjort!

  Svara

   Såg en intressant uppgift för några dagar sedan gällande Löwengrip och Skatteverket på FB.
   Dessutom har ju som sagt va Löwengrip en hel del registrerade anmälningar hos KO.
   Återstår att se hur det hela slutar vad gäller Löwengrip.
   Om jag inte kommer ihåg helt fel så lär det ha stormat i samband med att Pingis slutade hos sin tidigare arbetsgivare Elle.

   Svara

    Pingis jobbade på IDG som publisher och slutade där 2013. Det stämmer att det har stormat kring henne. Hon plagierade en artikel så till den milda grad att hon fick be om ursäkt offentligt. Slutade sedan självmant 6 månader senare och slog sig ihop med IL.

    Svara

   Har haft samma fundering det är ju ett helt hov som åker och eftersom hon så snällt berättar om allt hon gör både arbete och fritid så undrar jag om skatteverket är på hugget.

   Svara

    De borde de vara! Känns som mycket fluff fluff i den här resan som är för nöjes skull

    Svara

   Kränga 300:- tifsar? Eeeh? Är det iskallt oj, var det lika iskallt när Laila Bagge var i USA i tre veckor och inte träffade sin lilla son då? Och var det iskallt att Magdalena Graaf var borta i fyra veckor från sin två-åring och sju-åring? Det brukar gå till så på längre affärsresor att vissa dagar är ledigt, inget konstigt men det sticker i ögonen såklart och skapar avundsjuka.

   Svara

    De skapar ingen avundsjuka alls, hur fan är man funtad om man väljer nöjesresa före sina barn, gång på gång? Hon är ju inte ens närvarande när hon är med barnen, har de aldrig helt själv t ex. Får till och med hjälp med att köpa deras födelsedagspresenter.
    Som sagt inget att avundas, utan de är bara tragiskt!

    Svara

     Fast Isabella gör väl inga långa återkommande nöjesresor iväg från sina barn, detta är första gången hon är ifrån dem mer än en vecka, och det vet du förmodligen men ditt bellahat.. ja det är bara sjukt, men att Laila Bagge flera ggr varit ifrån sin son i tre veckor är helt okej? Och Myggan?

     Svara

     Ni vet dessutom att det är en jobbresa, ni har sett dem jobba sen är det såklart att annat kan hinnas med på en jobbresa och att det kan finnas tid över till shopping eller annat, som i vanliga livet. Vad har skatteverket med det att göra. Jisses. Folk alltså…blir gråtfärdig.

     Svara

      Gråt på du, de verkar du behöva! Kanske kan torka en liten tår med en liten sidentrasa från HH för 1000 pix och samtidigt göda Bellas luftslott!

      Svara

      Jobba, hm…ja kanske 25% på 3 veckor måndag till torsdag.

      Svara

    Det är väldigt ovanligt att göra så långa affärsresor och besöka så få platser. Har jobbat många år på globala företag och själv bara gjort en resa på 3 veckor och då besökte jag 7 länder och 10 städer från Australien/Nya Zeeland, sydost Asien, Kina och Indien. Långa avstånd och jag reste på kvällen många gånger för att utnyttja tiden effektivt. Övriga resor är max 3 nätters övernattning även till USA.

    Svara

     Det var ju ett jävla liv här när Jessica Almenäs fick kritik för att lämna sin tremånaders bebis i sex veckor. Då var det hemska mammapoliser som skammade kvinnor som inte ville sitta klistrade vid sina barn.

     Svara

   Jag frågade på bloggen om hur det kom sig att Bella spenderade citat ”en halv förmögenhet” på saker till sig själv, men inte köpte något till barnen. Bara så. Inget otrevligt. Den kommentaren moddades bort.

   Svara

  Kan du inte skriva om hur forni nämner graviditeten i VARJE inlägg och ofta i helt irrelevanta sammanhang. Börjar bli tjatigt nu. Är det för att locka fler samarbetspartners och mjölka så mycket pengar som möjligt??

  Svara

   Är väl helt normalt när en kvinna blir gravid. Då kretsar ju precis allting kring fostret och graviditeten. Oavsett relevans. Och detta inte bara på Instagram.

   Svara

   Givetvis är det för att locka samarbetspartners och mjölka. Dessutom verkar de flesta influensers tro att just deras graviditet är av största allmänintresse och att alla är lika exalterade som de själva är. Personligen tror jag att det är svårt att komma nu, så här långt efter Margaux och gänget och lyckas leverera något som är intressant med förlossning och bebisliv. Ingen orkar väl se ännu fler bebis-pratbubblor på Youtube, t ex?

   Svara

  Men snälla. Hon har ju tydligt skrivit ut i samarbete med! Att hon gör en tagg på instagram – det har hon rätt till som alla andra, ifrågasätt alla andra som ständigt gör det också vet jag. Hon har nog inte fått betalt för det på instagram för övrigt. Biancas smygreklam nämner du aldrig – det flödar på hennes story. Myggan, Book, Margaux, Kenza och Lindgren kommer undan också. Själv lägger du länkar, bör vi misstänka att det är smygreklam då?

  Svara

   Snälla? Jobbar du på LB?

   Svara

  Jag gillar Sniph jättemkt och har varit prenumerant av och till under ett drygt år. Superbra idé och många trevliga lite ovanligare dofter som jag inte skulle ha hittat utan dem.

  Men blir besviken närde väljer att använda Bella som i mina ögon har oerhört låg trovärdighet och som jag uppfattar som direkt oseriös i sin marknadsföring. Så trist!

  Svara

  ”You can fins all my favourite perfumss in scent wardrobe at Sniph.”

  Om jag betalade för ett reklaminlägg och språket var så här kast skulle jag kräva korrigering eller en del av pengarna tillbaka. Det här är ju inte bara dålig engelska (vilket jag till viss mån kan acceptera), utan framför allt uppenbart slarv.

  Svara

   Haha, så genomskinligt!
   Nämner det så där i förbifarten, precis samtidigt med Bella. Suck!

   Svara

  Jag tyckte det var so fun när hon i Sidney berättar att bakom henne ligger ”The Oprah-house”.

  Svara

   Hahaha så det var därför hon la upp det märkliga klippet??

   Svara

   🤣

   Svara

  Tycker de är lite grejen med parfym, att man bara har ett fåtal eller en favorit som blir ens signum lite. Känns lite schizofrent att byta till flera olika varje dag.

  Svara

  Jag tycker allt kring IL har börjat bli som en komedi som är ganska rolig att följa men man väntar bara på crash, boom, bang. Det kommer att komma, antingen via skatteverket eller något privat.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.