Hetsigt bland hästarna

De tidigare ”bästa kompisarna” Klara Hammarström och Nellie Berntssonverkar mer vara svurna fienden these days och hänger ut varandra på Instagram.
Klara anklagar Nellie för att vara en falsk vän, varpå hon kontrar med att Klara är en dålig förebild (i förklädda ordalag) – trots att hon i sitt första inlägg moget proklamerar att hon minsann inte tänker lägga sig på den nivån.

Det är så intressant, det här med ”uthängningar” på Instagram. Tydligen är det helt rättfärdigat så vida ”du anser att du har en bra anledning till det”.
Så här skriver nämligen Paow om saken:

Så länge man anser att man har en anledning så är det helt okej alltså?
Spännande!
Om alla tänkte så skulle vi nog se ett uthängnings-armageddon av sällan skådat slag innan hela Instagram exploderar av mängden anmälningar som klickas in på en och samma gång.
Kanske lika bra det, nu när jag tänker efter…

Tack för tips!

tillägg:

Missade det inringade när jag tog min skärmdump.

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar hur de blev ovänner… de var ju faktiskt vänner förvånansvärt länge. Att det hände under Falsterbo har jag förstått.

  Svara

   Varför är ju lättare att svara på, nelli kan inte hålla sams med någon vän och absolut inte någon som inte kryper och beundrar henne för att hon är känd. Problemet blev nog att klara både är rolig omtyckt och tuff och inte finner sig i allt drama som Nellie och hennes mamma sätter upp. Är kompis med Nellie ska man inte vara kompis med eller umgås med andra. Antar det blev ett jäkla liv i familjen B när klara umgicks med sina andra kompisar utan att Nellie var med.

   Svara

    Ja det låter som att det brukar va så, men i detta fallet är jag tveksam då Nellie verkar vara kompis med Klaras tidigare kompisar.

    Alltså den Isabell hon umgås med nu till exempel var ju klaras kompis innan.

    Svara

   Nellie verkar vara väldigt komplicerad som människa. Vad jag hört handlar det om att Nellie började fiffla med någon kille Klara tidigare haft en relation till i samband med Falsterbo, samt att Nellie fick för sig att det var Klara som fick henne utkastad från klubben strandbaden samma vecka när det i själva verket var för att hon inte var myndig än. Klaras vänner vände sig emot henne, antagligen eftersom att Nellie är Nellie.

   Svara

    Ja hon behöver en stadig psykolog att samtala med tror jag och det säger jag i all välmening. Ser mycket av mig själv i henne och det kommer att bli väldigt mycket värre innan det kan bli bättre

    Svara

    N

    Svara

   Om de händer under Falsterbo kanske det har med Klaras uppdrag att sjunga nationalsången inför hela tävlingen att göra?
   Tror inte riktigt Nellie pallar att någon annan än hon bland kompisarna får den typen av uppmärksamhet. Särskilt som hon skrivit att hennes högsta dröm är att kunna sjunga.

   Svara

  På bilden du har delat från klara så syns det ju btw inte att det stod ”thank u, next” ovanför pilen 🙂

  Svara

  Rätta mig gärna om jag har fel, för er som har mer koll på Nellie. Men har för mig att Nellie inte brukar hänga ut människor?

  Svara

   jo, det brukar hon. fast hon skriver inte namn, men om man hänger med lite så vet man ändå vem det handlar om. typ som i inlägget ovan fattar man att det är klara.

   Hon säger ju att hon blev av med sin EM-plats för att hon hängde ut en av ledarna i landslaget. Även där skrev hon inget namn och menar att INGEN förstår förutom hon o han det gällde, men det finns ju inte så många o välja på som det kan handla om. O typ så brukar det vara. Stallen hon flyttar från brukar va skit efter ett tag, tränare hon tränat för osv.

   Svara

    Lite lustigt ändå med tanke på all kritik Neilli fått för att hon är en urdålig förebild, att hon då i sin tur projicerar det på ex vännen

    Svara

   Hon hänger ut utan namn men ändå så man förstår vem det gäller

   Svara

   Hon är väl en av de som hängt ut flest människor. Inte förvånande dock då hon är den bloggare med familj som bytt gäng flest gånger också. Verkar som hela familjen har svårt att hålla sams med andra.

   Svara

    Allt grundar sig i mamman som är galet hetsig, svartsjuk intrigerande och explosiv och har lärt upp Nellie hur hon ska agera/reagera.

    Svara

     Jag har också hört det från människor som haft med mamman att göra, i hyfsat nära relationer dessutom. Undra hur yngsta dottern mår, hon verkar lugnare och mycket stabilare överlag av det man sett. Men det kan inte vara lätt att vara en del av en sådan cirkus.

     Svara

      Yngre dottern är helt annorlunda, cool och lugn. Pappan har hetsigt humör men snäll och hjälpsam. Dock måste han hela tiden stå upp för och försvara sin familj för all osämja mor och dotter ställer till med överallt hela tiden. Familjen framför allt på gott och ont. Mamman har en stökig bakgrund och därav behovet av att hävda sig i allt och blir illröd i ansiktet och på bröstet när något går emot hennes taktiska planer.

      Svara

       Ja där finns förmodligen delar till förklaring av beteendet om det finns en stökig bakgrund. Mamman fick barn när hon var ung – det i sig är ingen förklaring till beteendet men det kan ha hänt saker då i ungdomstiden som präglar hennes liv.
       Har lagt märke till det där rödflammiga som blossar upp (det är ett somatiskt symptom) men säger en del om känslorna bakom.

       Svara

        Mamman tål inte sina egna föräldrar

        Svara

       Har för mig att pappan försökte lämna Nellies mamma för något år sedan men att det blev stora protester från bland annat Nellie själv som tog avstånd från pappan helt och bröt kontakten som ett maktmedel och sätta press på pappan att inte lämna (kanske en vanlig reaktion från en tjej i 18årsåldern?)

       Svara

        Var det pga eventuell separation som Nellie flyttade ensam till skåne och att det var tänkt att endast mamman skulle komma efter? De lämnade ju sitt förra hem mitt i uppstarten av en ridklubb tillsammans med välrenommerad ryttare & tränare.
        Sedan skulle någon som heter Matilda som var i tjugoårsåldern flytta med till skåne och träna henne men det blev väl heller inget? Eventuell separation kan ju förklara att de fick hjälp av Tobbe Larsson med stallplatser snabbt. Men vem vet.

        Svara

  Paow kommer bli vuxen i samma veva som Bella lär sig klä på sig själv

  Svara

   Ja, det går visst att få med Bella i exakt alla sammanhang om man verkligen vill.

   Svara

    Ja, alltid retar det någon

    Svara

  Kan inte folk lära sig blocka sina ovänner helt enkelt…

  Svara

   Men då får man ju ingen uppmärksamhet 🙂

   Svara

  Undrar också vad som har hänt med hennes stall situation? Så som jag har förstått det så ska hon ju byta helt och långsamt börjar pikarna komma mot stallet.

  Svara

   Som vanligt, det dom var magiskt för en vecka sedan är nu helt kasst. Så fort de får ögonen på något nytt så ska det gamla dissas hårt. Samma med fd vänner, så fort de hittar nya så klipps det tvärt med de gamla med hintar om att de var avundsjuka

   Svara

    Det är väl så att när det gamla blir jobbigt så letas det aktivt nytt? Ifrågasätts det så drar Nellie helt enkelt, hon är för god för att ta till sig kritik och nåde den som inte avgudar, det gäller både lil’ bitch och mama bitch

    Svara

     Antagligen handlar det om att stallägarna i nuvarande stallet tycker att hennes hästar ska isoleras innan de kan komma tillbaka efter att ha varit i Danmark och tävlat (fullt rimligt med tanke på smittor som går bland hästarna just nu, hade gjort likadant om det varit mitt stall).
     Antar att hon känner sig orättvist behandlad som vanligt och tror att stallägaren bara är avundsjuk.

     Svara

      Det förklarar varför hon klappade sig själv så hårt på axeln om att hon tempar sina hästar varje dag och om hur otroligt bra smittskyddet var på herning. Hon kan ju bara lyfta någon annan om det innebär att hon själv bekräftas i samma veva som minst lika bra eller duktig. Så tröttsamt att hon är så svag i sitt självförtroende samtidigt som hon tjatar om sin styrka och hur lugn och harmonisk hon är men det är ju enbart för att nån sagt till henne nyligen att hon beter sig hetsigt och att folk intw uppskattar hennes attityd. Då ska det genast kablas ut hur lycklig och filbunke hon är och hur himla omtyckt hon är. Snark. Ja men vad bra då behövder hon ju inte jobba med sig själv eller utvecklas som person. Bara bratta på

      Svara

       Hon klappar alltid sig själv på axeln. Det är bara hon, hon, hon och åter hon. Tränare, uppfödare, stallägare, vänner till familjen, hennes egna kompisar osv är förfärliga efter ett tag. Först hyllar hon stall eller personer så att man nästan undrar om hon fått betalt för det, så överdrivet är det och sen är allt bara skit igen.

       Svara

   Jag fick intrycket att hon behöver mer plats i en större anläggning eftersom hon numera tar emot hästar för träning etc. Platsbrist helt enkelt.

   Svara

    Hon söker stall med minst 6 boxplatser. Hon har idag sex boxplatser…..

    Svara

  På tal om att hänga ut folk – https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/BJAwKg/paow-om-natten-med-varldsstjarnan-inte-det-basta-sex-jag-haft

  Antar att Paow inte har så mycket annat för sig än att försöka stå kvar i rampljuset på vilket sätt hon kan..

  Svara

   På allvar!!🙈
   Hur kan man förnedra sig själv så?

   Svara

  Varför hjälper vi Isabella Löwengrip så mycket?! Nu backar de på namnet LCC, slump att de gör det efter kommentarer här?! 😂

  Svara

   Vad spelar de för roll varför de gör det?

   Svara

   Hur hjälper det henne?

   Svara

  Jag tycker mest det är lite märkligt, att Nellie, som tappat över 40 000 följare på Instagram i en rasande fart, över tusen i månaden, det senaste året, hux flux fått över 1000 nya på en vecka. Men det kan ju ha med ovanstående att göra, drama kan ju fungera lika bra som shoutouts och ge följare som vill ta ställning eller i vart fall följa dramat på första parkett?

  Svara

   nja, tror nog snarare det var hennes framgångar i helgen i så fall. detta dramat var ju mindre än ett dygn sen det startade

   Svara

    Fast ökningen kom före tävlingarna….. hux flux från en dag till nästa. Ung 250 om dagen, från minus 1300 i månaden.

    Svara

     Ja men om de kom före tävlingen så kom de ju före dramat också..

     Svara

      Ja, jag kände inte till dramat förrän jag läste om det här. Så det gör det hela aningen suspekt…. Hon var precis på väg att halka under ett streck när ökningen kom som en raket, flera dagar på raken. Jag antyder inget men…. Ja…..

      Svara

  Framgångar, jojo med tanke på hur hon håller tyglarna under ritt så är det nog många som bara vill se mer av parodin på tygeltag. Det blev lite av en snackis under tävlingarna att hon hafsrider och ser ut som att hon knappt har koll på sin egen kropp, väldigt mycket av succen är ju tack vare hästarna. Men så är det ju att har man pengr så kan man köpa sig en placering och försöka rida på den vågen

  Svara

   Det hon kritiserar andra för att göra 😆 de andra bortskämda ungarna som går kvar i skolan och får dyra rutinerade hästar och stora lastbilar.

   Svara

   Men lägg ner.

   Hon red ovanligt bra och tog 5 placeringar på raken, bland annat felfri och placerad i 140cm med Laissa. Snarare hon som steppat upp ridning, hon har tidigare ridit mindre bra och osäkert, plockat sönder hästarn osv. Sen kan man såklart tycka vad man vill om Nellie, men hennes placeringar i Herning kan ingen ta ifrån henne.

   Svara

    Nej hennes placeringar kan ingen ta ifrån henne helt sant.
    Ingen kan heller ta ifrån mig min åsikt att tempot är överilat och det ser mest ut som en förflyttning till B-ponny ridning, ingen bra support av hästarna, enligt mig ingen bra hållbar ridning.

    Svara

     Va? Jag tycker det är väldigt stor skillnad från hur hon ridit innan, och hon har ju tränat upp flera hästar till den nivån de är idag.

     Svara

      Upplevde också en skillnad – till det sämre 😉 Mina bästa rundor är inte alltid dom där jag vinner – en placering är ingen garant för en schysst runda!

      Den här ridningen kommer inte att premiera hållbarheten hos de hästar hon sitter på – och det är ett välkänt faktum att Nellie är en av de ”proffs”ryttare som flitigt använder sig av behandlingar (och då syftar jag på behandlingar utförda av veterinärer i form av kortisoninjektioner). Det är inte så direkt att hennes hästar håller år ut och år in när hon sitter på….

      Svara

       Är inte kvar i hästvärlden längre så har lite koll på henne, och har inte sett rundorna från Herning, men var mer överlag att jag kände att hon höjt sin ridning senaste åren. hannes är ju en väldigt bra stilryttare

       Svara

     Ja hon hade ju fått bättre placingar om hon haft lite mer kvalite på sin ridning. Synd får väl se när de börjar få kotledsinlfammationer på löpande band

     Svara

      Du skrev det jag skrev 🙂 Av någon anledning så syns inte min kommentar ännu men det kanske är fördröjning vid publicering

      Svara

      Hon har redan en omfattande skadehistorik på sina hästar….

      Svara

       Mm precis. Hon har ju varit väldigt tyst om Lux ett tag nu men så plötsligt så får han ridas igen och först då blir han omnnämnd igen. Trots att läsarna frågar om honom gång på gång, de kommentarerna ignorerar hon helt, konstigt att de ens släpps fram men skulle väl inte bli några kommentarer alls annars.
       Men hennes ridning vittnar om att hästarna bara är där för att ge henne rosetter och inte för att hålla i längden. Förebild var det ja

       Svara

       Vilken?

       Svara

    Agree to disagree dårå? Bara för att hon red ovanligt bra för att vara henne så betyder det ju inte att placeringarna inte var tack vare hästarna och att hon blev sista minuten-coachad på plats hjälpte nog en hel del. Men där pengar finns..

    Svara

     Även haft andra som ridit (till?) hästarna på slutet.

     Svara

   Är det nån som har förstått varför hon ibland håller runt hela halsen på hästen i språnget? Alltså inte mantag utan verkligen runt hela halsen. Har aldrig sett nån göra det förutom hon.

   Svara

    Brukar man mest se ngn göra om hästen reser sig på bakbenen.

    Svara

    För att hon inte kan hålla överkroppen stadig vid nedtramp?

    Svara

     Kan inte Malin Baryard heller men…

     Svara

  Klara är en så mycket gladare och mer genuin person än Nellie så inte så konstigt att deras vänskap dog ut.
  Men tror deras bråk började med att Nellie klagade på att Klaras naglar såg ”manliga” ut och var fula, och då sa Klara att Nellie hade asfula tuttar. Vet inte om de bröt pga det men vet att det var då de började bli spydiga mot varandra mer öppet, började se varandra mer och mer som rivaler

  Svara

   Va? När hände detta?

   Svara

   HAHAHAHA detta tror jag inte ett skvatt på😂😂

   Svara

  Snarare hon som är en curlad bortskämd unge, vet inte om hon ens är läskunnig med tanke på hur hennes föräldrar gått med på att skolan inte är så viktig och att hon skriver som en jäkla kratta men blogg ska hon ha, som mamman skriver i ÅT henne. Så yä, hon är ju inte bortskämd alls.. inte hon inte

  Svara

   Jag tror Nellie skriver själv. Numera. Ingen 18-åring låter mamma skriva dina blogginlägg; måhända nån enstaka gång i nåt specifikt sammanhang men i övrigt tror jag Nellie skriver själv. Faktiskt.

   Svara

    *sina

    Svara

   Skriver du en kommentar som inte innebär hylla Nellie till skyarna utan öppna frågor kring hur olika saker fungerar så blir de aldrig publicerade….mamman är jag vet inte hur jag ska beskriva eller uttrycka mig eller vad som kan förklara beteendet.
   Jag tävlar själv på samma nivåer som Nellie och vi tillhör samma landsända så jag stöter på familjen frekvent. De sitter alltid för sig själva, ser aldrig någon hälsa på dem, eller prata med dem. Lyssnar du runt lite bland tävlingsfolk så skyr man familjen som pesten. För mig är det en gåta hur sponsorer vill lägga så mycket resurser på Nellie när det finns så många ödmjuka, framgångsrika, trevliga ungdomar att sponsra istället…..

   Svara

    Spot on. De har alltid suttit för sig själva och blängt surt på alla andra. De ser tusan aggressiva ut och som om att andra skulle hota dom med sin blotta närvaro. Jättekonstigt men de har alltid betett sig så, sett sig som förmer än omgivningen och ingen får komma nära precious Nellie. De beter sig som livvakter till en sur trulig snorunge

    Svara

  Ns blogg hade vart så mkt mer intressant om det hade kunnat vara diskussioner där också men nu släpps inte många kommentarer fram. De som ifrågasätter är haters eller avundsjuka. Känns som att det kommer att ”straffa” henne, nu får diskussionerna vara här istället och hon har då ingen kontroll på vad som syns och inte. Hade vart smartare att ha lite mer transparens på sin egen blogg, men det tar kanske energi, vad vet jag?

  Svara

  Kvinnor ska stötta kvinnor och här sitter man och sågar en 18. Grattis. I början av denna bloggen så var det roligt att gå in här. Nu mår jag bara dåligt av att läsa hur fruktansvärt elaka många av er är.

  Svara

   Ja så himla tråkigt att man inte kan skriva detta direkt till Nellie för att hennes mamma modererar kommentarerna så nellie kan ju omöjligt ta till sig något användbart från kritiken. Detta är ju enda chansen eftersom vi vet att Nellie läser här med tanke på hur hon anpassar sina inlägg efter vad som skrivs. Nellie behöver nog bryta helt med sin morsa för att ha en chans att bli en sund person på egen hand.

   Svara

   Ska dom? Alltid? Jämt? Och hela tiden?

   Svara

  Vad hände med att Klara sa till Nelli att hon hade fula tuttar?

  Svara

  Tycker att kommentarerna verkligen spårade… tycker inte bara positivt om Nellie, men jösses. Hon red bra i helgen, hon har tagit upp flera hästar själv.

  Svara

  Skulle tycka det vara då roligt att få se en mjuk ryttare t ex Cornelia R rida hästarna

  Svara

   Rider bra gör ju Nellie ändå, men sen kan ju annat ifrågasättas.

   Svara

    Som vadå

    Svara

    Hon rider dock inte lika mjukt som Cornelia, hon har en särskild känsla för särskilt de hetsiga hästarna

    Svara

     Absolut, hon är extremt duktig, och framför allt med de svåraste. Men när det gäller att rida sönder hästar är Cornelia ett unikum! För mycket och för högt hoppande, för tidigt i hästarnas utbildning är förklaringen där. Nellie kanske skapar det genom sämre ridning (känner inte till hennes hästars skadehistorik) men Cornelia förbrukar.

     Svara

      Har alltid undrat hur ofta hon hoppar. Kanske blir man lurad att det bara är hoppfilmer hon lägger upp.

      Svara

       Jo, det skulle ju kunna vara så. Men det är alltid högt, hon tävlar alltid högt (ävrn på nya, gröna, osäkra hästar) och skadestatistiken säger sitt. Ingen häst håller länge hos henne, INGEN, trots att hon rider bättre än de flesta i Sverige.

       Svara

        Hej Nellie

        Svara

         Inte alls, vilket du säkert kan se på att jag a-kan stava, b-kallar någon annan än Nellie för en av Sveriges bästa ryttare och c- faktiskt kritiserar Nellie. Men jag vil också problematisera allas okritiska hyllande av Cornelia. Hon rider mjukt, men använder hästarna hårt och det syns. De går sönder.

         Svara

          Ja du har rätt jag försökte bara var dryg 🥴

          Svara

        Vilka av Cornelias hästar har drabbats av förslitningsskador? Visst, flera av hennes hästar är skadade, men vad jag förstått det som är flera av skadorna orsakade av trauman. Sen har jag fått intryck av att Cornelia är duktigare än många på att kolla upp hästarna oftare och i tid, vilket kan få det att verka som att hon har fler skadade hästar när hon i själva verket jobbar förebyggande.

        Svara

         Det är lättare att ramsa vilka som inte drabbats. Det har pratats om detta i tävlingskretsar i flera år. Men de som har varit borta från tävling pga skador sedan jag började reflektera över det är: Irma, Irina, Nathalie, Corvara, Donessa, luxieus, Chini Careme, Seraton, Donna Bella, Carina vtZ, Rasputin, SÄKERT fler som jag ibte minns. Räknar inte skimmeln, eftersom DET är trauma. Som sagt, trötta muskler skadas lättare.
         Donna bella vrickade sig efter Falsterbo men kolla vad hon gjorde innan Falsterbo, osv .

         Svara

          Corvara var inte i toppform, vad jag förstått, när Cornelia fick ta över henne. Vet inte hur det sett ut för övriga hästar. Men med tanke på hur de flesta beter sig när de kommer till C för utbildning/försäljning så antar jag att de kan ha med sig en del skador/dyl. Allt kan nog inte skyllas på C.

          Svara

   Cornelia har en förmåga att få hästarna att skada sig. Duktig ryttare javisst, men antingen har hon väldig otur eller så går hästarna sönder av andra anledningar.

   Svara

    Hon rider sönder dem. De hoppas högt och ofta och det håller inte. Även om det heter att de vrickat sig eller att det är otur. Trötta muskler vrickar sig. Otur kommer lättare när man får för stora uppgifter för snabbt, med för lite restitution.

    Svara

  Jag antog att det handlade om att Nellie egna serie väl inte slog så stort och sen fick Klaras familj (efter att hon synts i Nellies serie men det var nog knappast därför hennes familj fick en egen serie sen..) en serie i lite större tappning. Jag tänkte att Nellie som kanske har lite eh, svårt att dela rampljuset med andra helt enkelt själv blev avundsjuk ock vände det till att Klara tjuvåkt på hennes kändisskap eller ngt..

  Svara

  Efter Nellies senaste blogginlägg så känner jag bara att stackars tjej, hon behöver ju terapi!!! Sluta med fasaderna, sluta låtsas. Tillåt dig själv att känna känslor och ta hjälp att reda ut dom så du slipper ge folk hatiska blickar på stan. Det verkligen osar framtida mentala problem. Dags att göra något åt det innan det är försent

  Svara

   Lite synd att hon dissar sina klubbkompisar när hon fick hänga med på ryttarfesten.

   Svara

    Ja det var inte jättesnyggt gjort. ”Det visade jag upp senast i Herning där jag hängde med konkurrenter som jag kanske inte älskar”. Varför hylla sig själv som en ny trevligare person, och i meningen efter förklara det med att man umgicks med de man inte älskar. Kanske är jag som lägger in egna värderingar i det hon skriver, men det uppfattades inte som trevligt och ödmjukt precis.

    Svara

   Förr eller senare kommer tiden ikapp henne och hon kommer att behöva ta itu med sitt liv. Den här fjortisvågen som hon fortfarande rider på med följare på Instagram och andra sociala medier kommer någon gång att ebba ut. Var ska pengarna då komma ifrån för att finansiera hennes ”tävlingsverksamhet”? Ställ lite frågor på hennes blogg om företaget , öppna trevligt ställda frågor och se vad som händer. Just det. Ingenting händer. Du blir aldrig publicerad trots att det inte finns något otrevligt eller hat i frågeställningen. Har du rent mjöl i påsen så är det inga konstigheter att svara du behöver inte gå in i alla detaljer men basic kan du svara på.

   Svara

    Men det är väl just därför som hon försöker bredda sin business; ta emot hästar för träning, ha elever, etc. Och hon skriver på engelska (!) på sitt Instagram. Jag tror dessutom att hon försöker få bli H&M: s ansikte utåt, det skulle ge inkomst. Jag tror nog att hon är medveten om att fjortisvågen ebbar ut och gör det snart.

    Svara

     H&M’s ansikte utåt?! Vilket skämt! 😂 De skulle aldrig samarbeta med en person som Nellie.

     Svara

      Det vet man aldrig. De ser bara följarsiffror och kändisskap, samt utseende (Nellie ÄR ju himla fin på bild!) och har förmodligen ingen som helst aning om vad som försiggår runtom. Lite som när BRIS använde henne som förebild, för några år sedan, i kampen mot sexualiserande av barn…….

      Svara

       Vilket jäkla skämt att använda henne för det ändamålet. Fröken puta med läppar och rumpa medan mamma tar bilder för att lägga upp på nätet vid tio års ålder. Kräks

       Svara

   Jag håller med, tycker synd om henne. Hon vekar bli som en ny Tyra med nystarter, nytt liv ( stall, vänner mm) gång på gång. Men den enda man verkligen kan förändra är sig själv. Omgivningen rår man inte på. Tyvärr.

   Svara

    Jag vill minnas att det även inför 2018 håsades upp att nu var det minsann nystart och Hej då till pissiga 2017….
    Hennes liv kan inte vara lustfyllt som någon skrev här ovan om hennes miner och hatiska blickar jag har sett det själv med egna ögon många gånger. Om inte annat så är Nellie ett intressant objekt att iakta på avstånd (i verkligheten)

    Svara

    Kanske blir så när man är så mycket mer mogen än sina kullbarn. Hon har haft pojkvänner konstant sedan hon var nio år bara det säger ju något. Var hon tio eller elva när hon och pojkvännen fick eget hotellrum när de var på tävling. Klart ett barn blir på ett eller annat sätt stört när uppväxten skiljer sig så mycket från alla andra runt omkring. Mamma som forcerar fram poser läppar som ska putas och nonexisting tuttar som ska framhävas för att visa modekläder för mammans barnkläder redan vid 7 års ålder. Pussbilder med pojkvänner osv för att visa hennes jämnåriga hur mycket längre fram hon är och att de är så små/barnsliga i förhållande. Hur hon kallat jämnåriga ryttare för små och gulliga 😅☠️

    Svara

     Ja usch ja 😞minns så väl den där bilden när Nellie poserar inoljad i bikini tillsammans med deltagare i någon dokusåpa.

     Svara

  Ganska intressant att hon har ca 350 000 följare på instagram men får runt 3-5000 gillningar på sina bilder.

  Svara

   De allra flesta av följarna kom för längesedan, väldigt många av dem är män som lockades av hennes unga sexualitet på alla bilderna. Hade hon startat sin blogg och sitt instagram idag, hade följarsiffrorna sett helt annorlunda ut. Men det gäller inte bara henne utan många av dem som startade upp när allt var nytt och de var unika. Blondinbella, Kisse t.ex. De hade inte blivit speciellt kända idag om de dykt upp från ingenstans.

   Men så fungerar ju verkligheten, man ska vara på rätt plats vid rätt tid och dra på fulla växlar.

   Svara

    Vidrigt när ens egen morsa sexualiserar en

    Svara

  Ser att tränaren Hannes styr flyttlasset 50 mil norr ut. Vem ska coacha nu? Tror vi att vi får uppleva en flytt till Danmark trots allt nu när det trygga systemet hemma inte finns längre?
  Jag tycker hon ska testa sina vingar och flytta, det är nog bra för henne!

  Svara

   Norrut, det var otippat! Jag trodde nog att han skulle flytta till Tyskland eller Belgien som alla andra…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.