Isabellas knep för att få vardagen att gå ihop…

”Jag har många knep för att få vardagen att gå ihop” heter Isabellas inlägg med spaltmetrar av text, men egentligen hade det räckt med en enda mening.
Hon får sin vardag att gå ihop genom att ha människor som konstant krattar vägen hon går på så att det aldrig finns någonting som riskerar att inte gå ihop.
Fascinerande att vara så allergisk mot ”störningar”, så som ett möte som blir fem minuter sent samtidigt som hon skriver:

Jag undviker att tänka på negativa saker eller att något ens skulle vara negativt. Det låter klyschigt men jag försöker alltid se till de positiva i allt som sker. Istället för att se moln så försöker jag höja blicken och tänka på att solen alltid skiner ovanför molnen. Med det sagt så är livet så mycket större (och fantastiskt) än att fokusera på saker som problem.

Men ett möte som råkar bli fem minuter sent skulle få Isabella att göra en ”falling down” där bland tuber, burkar och godisdoftande smet – ja, det låter ju fullt rimligt.

 

205 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror hon att hon är drottning av England eller?

  Svara

   Tror inte ens drottningen av England har såhär många runt sig och hon njuter säkert att bara kunna slappna av utan ett fast schema.

   Svara

    Vi får hoppas att hennes luftslott snart faller. 🤣🤣🤣🤣🤣

    Svara

     Vad har du emot drottningen av England? 😱

     Svara

    Det får mig att tänka på ett boende för gravt autistiska, där varje minut är inrutad och minsta ändring får världen att kollapsa för de boende 🙈

    Svara

     Ja det är ju så hon är men adhd och narcissism på det…

     Svara

     Jag förstår Bella på denna punkt då jag själv har adhd. Det är svårt med rutiner. Det låter extremt skevt men så är det. Skillnaden mellan mig och Bella tex är att jag kämpar varje dag medan Bella inte behöver kämpa med sina svagheter på samma sätt. Hon får hjälp. Istället för att brottas med livet tar hon de bekväma helt enkelt(hjälp). Det är drf Bella är där hon är.

     Svara

     Haha ja, jag tänkte exakt det samma. Hennes assistenter är egentligen hemtjänst och hon måste ha särskilt boende med dygnet runt stöd eftersom hon inte är kapabel att ta hand om vare sig barnen eller sig själv. Hon kan inte klä på sig själv, borsta håret, planera måltider, laga måltider, komma ihåg att fodra barnen och se till att de är rena och passande påklädda. Hon kan inte passa tider och inte packa. Om hon verkligen var autist så hade det såklart inte varit något att skämta om, men saken är att det inte alls är något fel på blondinbella förutom att hon är en lat och egocentrisk narcissist. Tidigare lyckades hon nämligen utan problem att göra alla dessa vardagliga saker. Hur hon kan få sin totala hjälplöshet, lathet och oduglighet att vara något positivt som andra borde eftersträva är helt otroligt.

     Svara

     Jo tänker samma sak, personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer har ofta ett stort behov av struktur och förutsägbarhet och de har svårt med förändringar.

     Svara

     Väldigt taskigt. Jag jobbar på precis ett sånt boende men de kan hjälpa till att laga mat och stoppa in kläder i tvättmaskinen t ex!

     (Däremot stora likheter med: att få kläder framlagda dock kan de klä sig, att få väskan packad, någon som för det mesta lagar maten, kan inte sitta still på ett möte och respektera övriga mötesdeltagare pga de saknar förståelse för empati, har någon som skriver dagens schema åt den med tydliga mattider, taxitider, aktiviteter m.m, äter gärna exakt samma frukost och kvällsfika, kan inte tyda andras ansiktsuttryck och kroppsspråk, någon som kammar håret åt dem på morgonen… etc etc)

     Svara

   Påtal om något annat: Någon som lyckats ta reda på hur hon har råd att leva det här livet och betala sina anställdas löner? Ekvationen går inte ihop i min hjärna. Hennes och Pingis bolag går i plus, men inte såpass mycket att man kan leva det livet hon gör. Hennes bloggintäkter borde inte ens kunna täcka 2-3 löner på en månad. Anyone? 😊

   Svara

    Tänker samma 🤔

    Svara

    Också helt förundrad över detta 1700-tals adelsliv hon lever. Eller Kardashian-liv. Hur går det ihop? SÅ mycket kan hon inte dra in varje månad?

    Svara

     Drar hon kanske av kostnaden för sitt team på företaget? Att inte Skatteverket intresserat sig för henne än är för mig en gåta…

     Svara

      Enligt nån på Flashback ska visst skatteverket granska henne. Får väl se vad som kommer fram.

      Svara

       Det är ju inte slutraden som redovisar Isabellas lön. Personalen är ju anställd och ingår därmed i företagets lönekostnader och sociala avgifter, även Isabellas egen lön ligger där.

       Svara

    hon har råd eftersom hon inte betalar sina anställda speciellt mycket.

    Svara

     De är säkert anställda som konsulter 🙂

     Svara

      Vi konsulter brukar ha vett att ta betalt för våra tjänster 😜 tror snarare hon tar hjälp av väldigt unga personer som är intresserade av branschen, och som är villiga att jobba heltid för 20 000 per månad.

      Svara

       Jaja men vad jag menar är att hon inte tar av sina egna pengar utan drar av det

       Svara

       Håller med att så är fallet när det gäller rutinerade konsulter. Tyvärr är det många unga idag på väg ut i arbetslivet som inte känner till sina rättigheter.

       Svara

       Jo, men även om de tjänar 20 000kr i månaden,så kostar de ju henne som arbetsgivare ca 33 000kr i månaden med alla arbetsgivaravgifter. Det är ju liksom över 60 000kr i månaden för två assistenter. Kostsamt.

       Svara

     Men de anställda får åka med henne runt omkring i världen i flera veckor, får betalt hotell, mat, nöje osv. Det kompenserar i såfall för den dåliga lönen tänker jag (som skulle kunna vara en anledning till att hon kan ha så mycket folk kring sig)? Låter, i mitt tycke, som att otroligt mycket pengar går åt för att betala för alla anställda.

     Svara

      Jo, men kostar ju också- att betala för deras flyg, hotell etc. borde vara billigare att hyra en MUA på plats, till exempel.

      Svara

      Betalar ju inte ens hyra..

      Svara

      Hon betalar inte alls eller iaf inte fullpris på hotellen, restaurangerna osv. Simon kontaktar alla ställen innan de ska dit för att se om de vill göra ”samarbeten”, aka de får fina rum i utbyte mot ett fnissigt videoinlägg på insta där BB under rundturen i rummet ser såååå förvååånad ut över handskrivna lappar, frukt, utsikt blablabla. Självklart med en taggning med namn och location på hotellet eller restaurangen.

      Svara

    Se igår bara hon gör ett samarbete med adlinks och längst ner står det 15% Isabella kod som alltså ger köparen ett rabatt hon märker inte ens inlägget med flyt korrekt har postat igår 3 svar på amma inlägg inget blev publicerad som är ett kritik till hennes sätt att smygreklam samarbete inte ens märka. Så inte så konstigt hon tar mer betalt redovisar inte all skatt på intäkter. En tjuv är hon det kan jag bara säga.

    Svara

     Men hur vet du att hon inte redovisar skatt på alla intäkter bara för att hon inte märkt ut ett samarbete korrekt?

     Svara

      Reklamutmärkning har ingenting med skatt att göra.

      Svara

    Det är väl inga högavlönade jobb och få (ingen?) som är heltidsanställd. Drar hon in 2 miljoner i månaden på samarbeten, som hon påstått att hon ska göra med den egna säljorganisationen, så är det väl inga problem att avlöna 4-5 pers på deltid. Dessutom är väl allt hon har på sig och använder i huset, möbler, matleveranser, städartiklar m.m. sponsrat. Det var väl hela syftet med huskontot, att göra en del av levnadsomkostnaderna till avdragsgilla kostnader i företaget samt att få allt i huset sponsrat.

    Svara

    09.15 – jag tror faktisk att hon tjänar enorma summor på bloggen. 1-2 mill /mån.
    Vad tror du, Anton? det är säkert mkt mer än vad man tror

    Svara

     Tjänar och om omsätter är inte samma sak, och nej.
     Hon tjänar inte 1-2 mill/mån ner i fickan på sin blogg.

     Svara

    Minimilön för inkvarterad au-pair i Sverige är 3500kr/per månad. Jepp, galet. Kan tänka mig att hon även drar av fet boendekostnad på Idas lön. Sen finns väl en anledning att B helst anställer unga personer utan utbildning som får börja som praktikant.

    Svara

    Nu ska ju dottermärket LCC byta namn också. Det är inte billigt att ändra namn och design så.. IGEN. Först LCC till Löwngrip och nu ”nya” LCC till något nytt.

    Svara

    Det var någon som funderade över om hon anlitade de anställda som konsulter. De får i så fall starta enskild firma eller fakturera genom frilans finans. Då slipper Isabella arbetsgivaravgifter samt betala ut semester, sjuklön osv. Det är ju extremt dyrt att ha anställda (jag har själv AB). Alternativet är väl att de är anställda i hennes egna AB och lönerna dras på företaget fast det är anställda i hemmet. Hennes hem är ju ett showroom/fotostudio/arbetsplats så det kanske funkar.

    Svara

    Kan tänka mig att IL’s lägst avlönade medarbetare tjänar mellan 18 000 – 20 000 i månaden. Om medarbetaren är anställd i något av IL´s bolag kostar detta då bolaget minst 24 000 – 27 000. Då betalar IL bara det som hon enligt lag behöver betala, dvs semester och sociala avgifter. Betvivlar att IL har kollektivavtal vilket innebära att hon inte behöver gör pensionsavsättningar till sina medarbetare. IL kan ha anställa medarbetare som arbetstränar. Då betalar hon mycket mindre, ibland ingen lön alls, utan försäkringskassan betalar lönen via skattefinansierade medel.
    Företag anställer folk för att de har uppdrag eller försäljning som de kan fakturera och de behöver medarbetare som genomför dessa uppgifter. Dvs medarbetarens lön finansieras direkt av företagets försäljning. Sedan finns det personal som inte säljer utan har administrativa uppgifter som behövs för att företaget ska kunna fungera som kallas OH kostnader. IL verkar ha en del personal som faller under OH. Normala OH kostnader är ex inköp, ekonomiavdelning, HR.

    Svara

   Du själv då som tror du är tredje världskriget 😂😕

   Svara

    Iaf roligare än anonym….

    Svara

   Eller så är det som alltid. Hon provocerar enligt sitt förutbestämda schema. Hon har berättat helt öppet om det så många gånger. Ändå fungerar det på den här bloggen. Varje gång. Märkligt.

   Svara

   Men är inte allt detta lögn?

   Hon vill väl ha den här viktig affärskvinna-imagen just nu bara. Tror knappast att hon har så fullt upp som hon vill ge sken av.

   Svara

    Precis, det måste finnas fler som ”bygger bolag” i samma ”höga takt” som klarar av vardagen med allt vad det innebär ändå.

    Svara

  Åhh jag får sån stresskänsla av tanken att aldrig bara kunna vara, avnjuta middagen en stund längre eller mysa i soffan med killen och kolla på film… Så olika man kan vara!

  Svara

  Jag tycker det är rätt sorgligt att folk som på riktigt har grava psykiska eller fysiska sjukdomar inte ens får en PA, medan den här fullt fungerande (?) kvinnan har 2 PA, frisör, MUA, nanny osv. Vad gör hon själv ens? Det hela verkar så dumt. Jag är övertygad om att det här är en del av hennes provokationer och för att få henne att se mer exklusiv ut, så hennes produkter får den exklusiva imagen också – problemet är bara att många genomskådar henne och att hon går alldeles för långt för att verka som någon och något jag innerst inne inte tror hon är.

  Svara

   Kommer aldrig mer köpa hennes produkter köpte en schampo för att testa och se den var inte värd de 100 kr. 😂😂

   Svara

   Jag skulle tycka att det var lite jobbigt om jag som vuxen människa inte ens anser mig kapabel att välja kläder utan hjälp. Det framstår inte lika lyxigt som det gör hjälplöst.

   Svara

    Min förslag är att hon får klädpaket som det står måndag tisdag onsdag … på så slipper hon denna stress. Men snart går hon naken som Kejsaren med nya kläder

    Svara

    Det är en sak att inte ha tid, ork eller lust att köpa kläder, men att inte kunna välja en outfit ur sin välfyllda garderob… Hon borde ha fler kläningar – bara att dra på, inget som behöver kombineras. Hon kan ha en lapp på galgen med vilka skor och vilken väska som passar till, om det känns omöjligt svårt.

    Svara

   Tydligen så är det någon som tvättar hennes kläder också (enligt henne på IG) 🙂

   Svara

   Får en PA = skattebetald. Låter dyrt, och de som har tillräckligt grava funktionshinder har ju rätt till personlig assistans. Även om den skattefinansierade nog inte riktigt har den guldkant som Isabellas. Till Bellas fördel får väl sägas att hon ändå betalar hjälpen med egna pengar. Varför hon vill framstå som helt hjälplös och oförmögen att klara minsta lilla motgång (fast hon är SÅ BRA på att tänka bort allt negativt) är verkligen beyond me.

   Svara

  Bella talar ju om sin ADHD som en superkraft. Och visst kan man väl säga att många personer med ADHD har ett fantastiskt driv, är kreativa och får saker gjorda som ju är något positivt. MEN faktum är att ADHD är en funktionsvariation som faktiskt också på många sätt försvårar för den som har det. ADHD i kombination med ”en släng av” högfungerande autism (asperger) som Bella sagt att hon har kan innebära många svårigheter i vardagen som jag ändå tycker att det är viktigt att man inte bagatelliserar. Svårt med planering och struktur, svårt för förändringar, svårt att läsa av situationer osv. Många med de diagnoserna behöver stöd för att få vardagen att fungera. Medicinering för ADHD:n, kontakt med kuratorer, psykologer och arbetsterapeuter på psykiatri/habilitering. Insatser från kommunen som boendestöd och liknande. Nu har ju Bella pengar så hon kan anställa ”hemteam” och assistenter, för faktum är att med det jobb hon har hade hon ju aldrig klarat sig utan det stöd hon har. Det är ju ändå på det viset klokt att hon tagit hjälp hemma, tänker att Odd nog tog på sig ett (för) stort ansvar när de bodde ihop.

  Svara

   Exakt så.
   Lever själv med en adhd-man och han skulle också ”få vardagen att fungera” (inte missa tandläkartider, dagishämtningar, möten, födelsedagar ) om han hade ett hemma-team…
   Nu är hemma-teamet jag som inte orkar i alla lägen. Det är lätt att bränna ut sig när man lever nära någon med adhd/autism.

   Att Odd ”försökte få henne att äta medicin” har jag full förståelse för. Man blir desperat. Helst med barn. Utan barn krävs det inte alls lika mycket.

   Svara

   Att hon skulle ha högfungerande autism eller aspberger är någon som Isabella plockar fram för att a) det låter bra, som att hon är nån slags savant som inte bekymrar sig om världsliga problem och b) som förklaring till att hon vill äta samma mat i en vecka och inte orkar lyssna på folks personliga historier.

   Jag tror verkligen inte hon har nån form av autism, jag tror hon är väldigt självcentrerad och har uppenbara problem med oförutsägbarhet, men kan ha en massa orsaker som inte låter lika bra som aspberger.

   Svara

    Fast det tror jag. Känner igen massor med min sambo. Hon kan inget om sociala koder, ”lämplighet”, konsekvensanalys e tc.

    Det innebär inte att jag har mer sympati för henne. Säger bara vad jag tror 🙂

    Svara

     Men hon har ju förstått sociala koder förr. Hon har inga problem med att vara social heller, hon gör aldrig något själv. Hon är bara otrevlig och ointresserad av folk som inte ger henne något.

     Svara

    Hon är väldigt lat och oerhört egoistisk, att hon har en släng av autism är något hon hittat på pga att hon tyckte Saga i Bron var cool. Blondinbella vill vara speciell och tror själv att hon är en superintelligent savant med näsa för affärer, men det är uppenbart för alla med normalt utvecklat intellekt att hon är rätt korkad. Alla hennes företag går under, det enda hon lyckats med är bloggen och det krävs ingen särskild intelligens eller talang för det. Mytoman narcissist tycker jag är en bra beskrivning av hennes personlighet.

    Svara

     Ja jag tror inte heller att hon har autism. Det är nåt hon svänger sig med för att precis som du säger så tyckte hon att Saga Norén var cool när Bron gick som mest på Svt. Jag minns att Bella var flitig användare av skinnbyxor under samma period. Så en wannabe-Saga kan man säga.

     Svara

    Jag håller med. En sak som oftast är gemensamt för oss med Autism (asperger) är att vi inte har några baktankar. Isabella har en manipulativ och beräknande plan i allt hon gör. Det har oftast inte personer med autism. Det är lite det som är ”problemet” ibland. Vi är raka, ärliga och håller det vi tror på (Greta) och det är svårt att betala för ändrad åsikt eller handlande. Nu kan inte jag tala för alla med asperger, men det är just detta som ställer till det för just oss aspies. Isabella har bara ett problem: hon kan köpas för pengar och bryr bara om sig själv. Inte ens barnen prioriteras. Sorgligt.

    Svara

     Nej precis. Att byta åsikter/värderingar/utseende vartannat år känns vad jag vet, rätt motsatt hur en person med autism fungerar. Att Isabella kan manipulera och lätt ändra sig beroende på sällskap visar ju på stor förståelse för hur det sociala spelet spelas. Hon är ju duktig på att visa upp det folk vill se t ex ”Jag beundrar Greta” likväl det hon vet folk inte vill se t ex ”Jag har en person som byter handdukar åt mig varje dag”.

     Svara

      Fast nu får många i detta kommentarsfält det att låta som att vi med autism inte kan bli duktiga på sociala interraktioner. Om en person med autism har sociala koder och interraktion som intresse så kan denne bli duktigare än neurotypiska personer, och anpassa sig till olika sociala situationer till den grad att de kan ta sig an vilken social situation som helst. Om Bella har autism så kan hon ha lärt sig använda sociala scheman. Stirra er inte blinda på att personer med autism har bristfällig social förmåga. Och att byta åsikt med mera kan mycket väl vara ett symtom på autism. Det är inte ovanligt att personer med autism anammar andras beteende, uttryck (så som utseende och/eller språk), åsikter med mera för att härma det som personen tror sig vara gynnande i sociala situationer.

      Svara

   Håller helt med dig. Har hon råd och faktiskt behöver hjälp för att på ett effektivt sätt ta sig an dagen, så varför inte? Samtidigt saknar hon en viss ödmjukhet vilket gör att man inte kan sympatisera med henne. Hon skryter om alla sina accomplishments och ofta på ett sätt som antyder att hon är helt amazing och alla som inte ”lyckats” lika bra som henne (eller ens definierar lycka och status som hon definierar det) har sig själva att skylla.
   Jag tyckte hon var imponerade. Hon startade trots allt själv sin blogg, tjänade massa med pengar och valde sedan själv att förvalta pengarna och sitt varumärke i egna företag. De flesta har ju misslyckats men något har hon lärt sig på vägen och hon har också lärt sig att ta in hjälp och delegera så att hon faktiskt kan ägna sig åt det hon är bra på.
   Nu återstår det att se hur det går med hennes nuvarande företag. Tyvärr verkar hon fortfarande ha svårt med impulskontroll och jag (tror) att ”rebranda” LCC var ett misstag. Förutom det framstår hon nuförtiden, dels tack vare sin brist på ödmjukhet, som totalt världsfrånvänd och dessutom med värderingar som inte premieras lika mycket i dagens samhälle och som fortsätter bli utdaterade. Detta gör att en del av hennes målgrupp inte skulle köpa hennes produkter ens om de var bra. Förutom det så höjer hon sig själv till skyarna konstant och övervärderar sin egen person.

   Svara

    Fast helt själv va hon ju inte. Hennes pappa hjälpte henne jättemycket i början, det vet alla som brukade läsa hennes blogg för 10+ år sen.

    Svara

   Snälla säg inte funktionsvariation. Det är ett funktionsHINDER för det hindrar oss som har det från att leva ett ”normalt” liv enligt rådande samhällsnormer. Jag glömmer saker jag bokat in, föremål, var jag ska. Jag kan sluta lyssna mitt i ett viktigt möte. Folk tror jag är slarvig eller ouppfostrad men jag har svårt att styra över min struktureringsföemåga och uppmärksamhet, och ofta gör det att jag känner mig ledsen och oduglig. Det gör mig därför väldigt upprörd när ängsliga PK-personer försöker normalisera något genom att byta namn på det. Det förminskar min situation och därmed min möjlighet att bli förstådd. Det är inte bara en liten variation, det påverkar HELA mitt liv.

   Svara

  Vad är det som hänt med Nellie Berntsson? Hon lägger upp oklara storys. Verkar som nån gjort något?

  Svara

  Vad är det som hänt med Nellie Berntsson? Hon lägger upp oklara storys. Verkar som någon gjort nåt.

  Svara

   Fått kritik för hennes senaste inlägg antar jag. Som alltid så skyller Nellie problemen på andra. Hon åkte ju iväg på tävling trots att de hade blivit informerade om att de inte kan komma tillbaka pga smittrisken.

   Svara

    Inte bara det. Verkar som att hon inte fick ta hästen till veterinären heller?

    Fine att man kan sätta regler för att man inte får ta ut hästarna till tävlingsplatser etc. Dvs rent nöje.

    Men att man inte får åka till veterinär med hästen är ju absurt.

    Svara

     Det var ju inte som att det var något panikbesök hos veterinären. Det är ju bara att nellie vill få ordning på hoven så att hon kan börja tävla.

     Svara

    Nä, hennes stories handlar om att klara Hammarström la upp en bild på sig o nellie på sin story när någon frågade hur hon hanterar falska vänner o så la klara upp texten: thank u, next

    Med tanke på att nellie inte hänger ut klara så har nog nellie faktiskt betett sig illa, annars är hon ju inte sen att hänga ut nån, men vad vet jag

    Svara

    Känns inte som att det är det…

    Att hon inte fått komma hem till ridskolan pga smittorisken är ju bara sunt förnuft.

    Svara

   hennes före detta bff antyder på sin story att Nellie var en falsk vän

   Svara

  Snälla alla ni där ute – köp INTE löwengrip hudprodukter om ni vill ha resultat. Ni kastar bara pengarna i sjön. Kolla upp en hudvårdsrutin från tex paulas choice om ni verkligen vill ha resultat. Deras BHA syra är en mirakelprodukt.

  Svara

   Paulas choice 🙌🏻❤️

   Svara

   Pixie, the Ordenery 😍😍😍

   Svara

  Hon skröt igår på sin Insta varför hon älskar sitt hem för att hemmateamet gör det som en hotell bäddar hennes säng och nya rena handdukar varenda dag. Alla ifrågasätter varför hon byter handduk varenda dag pga miljön. Men hon gör det för att solbrunkrämen kletar av sig och det är inte fräscht. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Svara

  Hade hon en assistent när hon var 16?

  Svara

   Ja. Som det såklart skar sig med…

   Svara

    Känner henne. Bella var en vidrig chef, hon blev sjukskriven i väldigt ung ålder..

    Svara

     Berätta mer

     Svara

    Ja jag minns när hon slutade. Hon skrev att hon hade fått gå i alla fall och att det inte fanns nån lojalitet kvar hos henne.

    Svara

  Nån skrev att Skatteverket intresserade sig för henne och hennes bolag. För en tid sedan. Nån som kan kolla upp?

  Svara

   En person skrev det på Flashback och plötsligt är det en sanning…

   Svara

  Trodde nästa inlägg om Isabella skulle handla om namnbytet för LCC… var det du Camcam el nån i kommentarsfält som föreslog namnbyte? Hon har uppenbarligen läst!

  Svara

   Ska de byta namn igen?

   Svara

   Ja det var så uppenbart att hon läste den kommentaren. Blev full i skratt när jag läste hennes inlägg och det var skrivet som om det var hennes idéer och tankar.

   Varför är det så svårt att istället skriva att man tex vart inspirerad av andras tankar och idéer? Ingenting känns genuint när det kommer från henne, har hon ens egna idéer eller är de alla anställda som egentligen står för dom?

   Svara

    Särskilt när man hävdar att man utvecklar produkterna utifrån direkt feedback från användarna.

    Svara

   Att måånga läsare kommenterat det idiotiska i att använda ett gammalt namn till nya produkter låtsas Bella förstås inte om. Det är hon själv som fått en plötslig uppenbarelse och går på sin berömda ”magkänsla”. Alltså lol!

   Svara

    Tihi och dessutom skaver det. Heja.

    Svara

   Jag skrev en kommentar häromdagen om att det är dumt att hålla kvar vid lcc, att ingen utomlands vet att lcc och Löwengrip hänger ihop och att om några år kommer även svenska kunder glömma det. Kanske är den kommentaren du syfta på 🙂

   Svara

  Hon klarar alltså inte av att vänta på någon fem minuter eller att någon kommer fem minuter för tidigt. Och hon känner sig konstant ensam, men kan inte ha någon nära i sitt liv som inte är avlönad (en vän hon träffar varannan vecka ser inte hur hon egentligen är, tro mig) eller tvärtom vara fysiskt ensam mer än några timmar. Nu kanske jag låter hård, men för hennes egen skull, så borde hon och hennes psykolog jobba på detta istället för att hitta ”Bella-bubblor”. För hela hennes liv just nu är en bubbla som riskerar att spricka.

  Svara

   Det var väl inte det hon skrev, utan att de har så pressat schema så de hinner inte med förseningar på 5 min

   Svara

    Jo vore ju synd om hon kom 5 min försent till Sturebadet… Ursäkta men jag tror faktiskt inte det är så fullpackat med viktiga möten att hon måste ha ett så strikt schema. T o m i Australien där det var så intensiva jobbdagar så hanns det ju med shopping och strandhäng och brunch nästan varje dag.

    Svara

    Har man tid för alla spabehandlingar osv så har man inte ett så pressat schema…. just saying

    Svara

     Fast hon har kanske ett schema att följa.

     06.30 Vakna
     06.35 kolla Instagram
     06.45 Gå upp
     06.50 Frukosten klar att förtäras
     07.03 Gå från bordet
     07.05 Möte i Garderoben med mitt kläd-team
     07.10 Ta en bild.
     07.15 Låtsas dricka en kaffe när jag klär på mig
     07.30 Säga hej då till barnen som ska till förskolan.
     07.32 Läsa mailen

     Osv…. Alla kan ha ett ”hektiskt” schema att följa!
     Om nån vill ha hjälp att lägga upp ett schema så kan ni Maila mig!

     Svara

      Alltså. Möte i garderoben. Det bästa jag läst på länge

      Svara

    En företagsledare som inte kan hantera en försening på 5 min har inte ens baskompetens när det gäller att prioritera sin tid. Låter som att IL behöver lära sig skillnaden mellan viktigt – inte viktigt och bråttom – inte bråttom.

    Svara

  Jag jobbar på en skola för barn som har olika npf-diagnoser och Isabella börjar likna dem mer och mer. Hon har ju adhd trots allt. Vet inte vad som äe hönan eller ägget här, var det pengarna att köpa assistenter för eller är det hennes behov som fick henne att anställa assistenter som kom först.

  Tänker att mina elever är i behov av precis det här. Det är exakt såhär vi jobbar kring dem, fast vi ”låter dem” möta motgångar till skillnad från Isabellas team. Undrar genuint om det är hennes svårigheter som gör att hon behöver teamet men maskerar det som lyx, eller om det är lyxen som trollade fram teamet (och gör henne björntjänster genom att göra henne mer funktionshindrad än vad hon egentligen är).

  Svara

   Tänker också att det är bra att hon har ett team som kan hjälpa henne med tanke på hennes diagnos osv. Dock precis som du skriver så hade hon nog mått bra av att ha fler uppgifter att själv ta hand om. När hon bli uppassad hela tiden som ett barn verkar hon bli än mer odrägligare och funktionshindrad än hon egentligen är. Som du skriver; att möta motgångar är normalt i allas liv så även hon borde göra det. Stärka sig själv på riktigt inifrån

   Svara

   Anonym 09:36, Vänligt menat, men fundera och svara gärna på detta:

   Hur svarar du om någon säger:

   (1) ”De som har fått en Autism- eller ADHD-diagnos är inte sin diagnos”,

   (2) eller ”generaliserar du inte lite mycket nu?” ”arbetar du med barn med Npf-diagnoser och tänker så där?”

   (3) Eller är detta åsikter du har enbart som anonym på nätet?

   Ni andra som läser, hur tänker ni om fråga 1, 2 och 3?

   Svara gärna med tanke på att en del som läser här har själva eller en släkting med en diagnos.

   Svara

    1. Det har jag verkligen inte sagt, menat eller antytt. Jag vet mycket väl att man inte är sin diagnos och tänker absolut inte så om folk. Jag själv har Asperger och add så jag tänker inte så om varken mig själv, mina elever eller någon annan.

    2. Hur generaliserar jag menar du? Mina elever mår allra bäst på ”min” skola, de flesta kommer från andra skolor och har mycket motgångar och misslyckanden bakom sig i och med att andra inte vet hur de ska jobba kring de här barnen. Med det sagt betyder inte det att alla människor med diagnoser behöver/mår bäst på skolor som är anpassade efter olika diagnoser. Just mina elever behöver extrapersonal kring sig därav jämförelsen att Isabella verkar behöva ungefär samma förberedelse/schema som mina elever behöver för att orka en skoldag.

    3. Jadu. Se fråga 1 och 2. Vilken åsikt menar du att jag bara vågar ha på internet?

    Svara

     Hej Anonym, tack för ditt svar😊

     Jag förstår att du tolkade det så, men jag menade inte på det sättet även om det säkert lät så, sorry! Jag skulle ha formulerat mig på ett annat sätt.

     Jag menade rent allmänt kring de frågorna och du som arbetar på en sådan skola förstår jag tänker rätt kring detta.

     Svara

     Anonym 12:04 jag svarade men det försvann. Syns säkert snart.

     Jag uttryckte mig otydligt, sorry. Jag menade inget illa alls, jag menade hur svarar/ anser du är bästa sättet att svara på sådana frågor?

     Lär oss gärna!

     Svara

      Andra stycket i min fråga var viktigt att läsa för att frågan skulle kunna tolkas rätt:

      ”Hur svarar du om någon säger:”

      Svara

      Jag tänker att man kan bekräfta på fråga ett, man är inte sin diagnos. Diagnosen kan medföra svårigheter som man behöver hjälp att tackla.

      På fråga två, naturligtvis är alla individer med sina speciella drag, som dessutom återfinns i varierande grad hos alla människor. Men när något blir ett hinder för en grupp med människor, som försvårar vardagen för dem, är det bra att uppmärksamma det för att kunna kompensera och hjälpa på bästa sätt. Det kan också vara till fördel för den enskilde som lättare kan förstå och hantera sin situation och dessutom kanske slipper känna sig utanför och ensam.

      På tredje frågan, jag arbetar som LSS-handläggare så jag pratar ofta om detta och har tidigare lyft fram il som en förebild när det gäller att göra något som kan vara ett hinder till en styrka 💪☺ det kan jag dock inte göra längre för hon har spårat ur, verkar inte alls må bra eller vara i balans. Men npf behöver absolut inte vara något negativt, när man får en god självkänsla och kan blomma ut!

      Svara

   Tror det är exakt som du säger. Det är hennes svårigheter som gör att hon behöver teamet. Och hon kamouflerar det sedan som lyx och power women.

   Jag har en man med adhd och ser massor av likheter (inom vissa områden).
   (Igår när jag ringde för att småprata sa han efter 1 minut ”Vart ska det här samtalet leda ?”. SJälv kan han ringa och babbla och babbla när jag jobbar… Tänkte på Bella då 😉 )

   Skulle gärna ha en assistent åt min man som höll rätt på hans kalender och var en levande almenacka.

   Svara

  Ni vet jag att hon är öppen om mycket. Men hon är som en reality show. Man ser bara det som hon väljer att visa. Och resten av timmarna på dygnet vet vi inget om.
  Tycker folk har så mkt information hela tiden om hennes liv som att det alltid ser ut så. Punkt och pricka.
  Tror vi missar väldigt mycket än det vi förstorar upp.

  Svara

   Jag håller med, fast ändå inte. Hon uppdaterar från story i stort sett från 08 på morgonen tills hon går och lägger sig, VARJE dag, så ja även om vi inte vet allt så är hon en av dem som visar absolut mest av sitt liv. Skulle säga att iaf 90% av hennes dag är offentlig.

   Svara

    Fast det är ju i tio sekunders intervaller, too sekunder i timmen är långt ifrån 90% av en människas vakna timmar. Jag uppdaterar min instatory typ dubbelt så flitigt slm Bella men det är låååångt ifrån allt. Bara det jag väljer för andra att se. Av 12h vet folk vad jag gör typ tre-fyra minuter sammanlagt.

    Svara

  Jag förundras över att hon ska starta ett till ”budgetmärke” (det som hon kallar Löwengrips lillasyster). I min värld är Löwengrip ett budgetmärke. Det ligger ju inte alls i prisklass med ett ”lyxmärke”. Får inte ihop ekvationen där…
  Prisexempel: Löwengrip face serum 30 ml: ca 300kr. Jan Marini face lotion 30 ml: ca 1000kr.

  Svara

   Hon tror att bara för att hon kallar det premium så ska det bli det. Ingen koll på att premium handlar om kunskap, hantverk och ingredienser

   Svara

   Isabella har så lite klass att hon tror att något är premium bara för att det är dyrt. Alltså… 😅

   Svara

   Fast hon har väl höjt priserna till minst 500 för ett serum med lite guldglitter i?

   Svara

  Är så fascinerad också över att hon verkar omge sig med ja-sägare (är någon negativ går hon bara) men ändå verkar bekymra sig över att hon är på djupet ensam, inte släpper in människor etc. Det är ju genom konflikter man kommer varann nära? Kanske våga ha folk i sitt liv som det skaver lite med vore en lösning?!!

  Samma med barnen, en trygg anknytning förutsätter att de kan både söka tröst hos OCH kritisera vårdnadshavaren…men Bella lämnar över alla potentiella konfliktsituationer till andra, som barnflickan. Det ger ingen stark relation mellan henne och hennes barn! Hon som pratar så om sin otrygga barndom borde läsa på lite om anknytning…

  Svara

   Problemet för en sån som Isabella är att alla nära relationer tillslut är fulla av konflikter och skaver, och istället för att då som du säger låta det skava lite så dumpar hon, svartmåla och börjar om på ny kula med någon annan som är helt fantastisk, tills det skaver osv.

   Svara

   Ser framemot den dagen barnen vuxit upp och någon av dom skrivit en biografi i hur det va att växa upp med blondinbella som mamma. Alt en medverkan i skavlan

   Svara

  Jag skrev en kommentar på hennes blogg om att det är inte så konstigt att hon får ihop vardagen när andra gör allt, och att hennes ”tips” kanske därför inte var så relevanta för för de flesta. Publicerades inte.

  Svara

   Men kommentarer hamnar tydligen av misstag i skräp, även snälla kommentarer, tror inte hon kollar där. Andra bloggare på samma portal har berättat om att det händer. Händer även här att kommentarer försvinner el fastnar.

   Svara

    Åh, Bellariddaren! Du är för söt! Försvarar alltid Bella i vått och torrt!

    Svara

     Är inte det här lite mobbing camcam?

     Svara

  Jag önskar inte Isabella något ont trots att jag ogillar mycket av det hon gör och skriver.
  Men det är oroväckande mycket som inte känns bra här nu.
  Jag tänkte på det här om dagen, hur inrutat hennes liv verkar och vad som händer om hon tvingas lägga ner sina bolag.
  Visst, boende och jobb kommer hon aldrig stå utan, jag tror att hon alltid kommer landa på fötterna. Men allt det hon har nu, nån som tar hand om barnen, hemmet, handling, matlagning, PT, räkningar, allt som är ”tråkigt” i hennes värld men som hon förut uppenbarligen klarade av, det försvinner ju.

  Hur ska hon förklara för omvärlden?

  Eller tänk om hon vill lägga av en dag, säg att hon vaknar på torsdag och bara vill hoppa av karusellen. Slippa jaga pengar för att uppehålla en rämnande fasad.

  Det känns så stort och sårbart. Som att de lagar sprickor i en damm med silvertejp. Det är något som är så väldigt tokigt här.

  Svara

  Hon har förväxlat att vara en power woman med att vara en människa som har råd att hyra in folk som tar hand om hela ens vardag som om hon vore ett litet barn. Kanske känner hon sig omhändertagen nu så som hon menade att hon och Pippi Långstrump inte blev som barn.

  Hon förväxlar också power med att vara en ångestdriven människa som inte kan vara själv en minut och som därför alltid är uppkopplad och kallar det att jobba. Powern ligger i hennes rastlösa sätt att inte känna efter och bara köra på. Hon kan inte njuta om hon inte åker bort och känner sig sedd i att hon är gäst och betalar någon för en tjänst, hennes värde ligger i att hon känner sig överlägsen och osårbar. Där ligger drivkraften, att skapa en persona som en skådespelare och vara beundrad med stående ovationer. När ridån går ner så har hon sett till att hon inte behöver vara själv.

  Att vara förälder för henne är att maxa upplevelsen med en nanny som fångar upp. Kort men intensivt ska det vara så hon kan fladdra vidare sen. Hon påminner också om en aristokrat som träffade sina barn en timme om dagen för te och nanny kom ner med dem välkammade och uppklädda. Barnen berättar sen om hur mamma alltid kändes som en sagofigur som satt perfekt klädd och log stelt under timmen som varade. Och sen försvann föräldrarna på en resa i en månad och barnen förstod aldrig när de skulle ses igen. Hon är en modern miniversion av detta.

  Hon låter som om hon är en president eller liknande, hon borde inreda ett Oval Office hemma. President Obama sa att det skönaste med att sluta som president vara att äga sin tid igen, inte ha en massa människor som lotsade runt honom med ett tight schema. Att det var nödvändigt som världens mäktigaste president men jobbigt och inget normalt sätt att leva på.

  Svara

   +100
   Precis så har jag också tänkt och tyckt.

   Svara

   Undrar vad barnflickan har gjort dessa 3 veckor som barnen inte varit där?

   Svara

    Hon har väl fått ledigt antagligen.

    Svara

   WOW, vilken bra kommentar! Huvudet på spiken!

   Svara

   Det är få människor förunnat att ha en så uppblåst bild av sin egen förträfflighet som IL. Kanske är det just det som händer när ambition och förmåga ligger för långt ifrån varandra.

   Svara

   Spot on!!!

   Svara

   Jag har funderat på om det faktiskt är många företagsledare som har ett så tight schema som il har, nu när jag ser ditt inlägg låter det så rimligt att det liv hon ger sken av i det närmaste är att jämföra med presidenten av USAs schema ☺

   Svara

  Hon skriver om LCC och att det ska vara som HH, att alla får en ”måste ha” känsla. Känner absolut inget ”måste ha” över HH. var inne och kollade, köpte inget. Antal visningar säger ju ingenting om försäljningen. Det faktum att hon inte berättar om försäljningen tyder ju bara på en sak – att det gick dåligt. Annars hade vi ju fått veta, det kan man ju säga med säkerhet. dessutom kör dom redan med rabatt. Förövrigt, är den där danska tjejen i hennes kommentarsfält betald? Hon är där 1 sekunder efter att ett inlägg publicerats.

  Svara

   Ja där har BB fått en riktigt besatt stalker….

   Svara

   HH kommer ju tokfloppa

   Svara

   Ja, hon försöker lansera begreppet Hermine Hold-effekt, som om man inte förknippar det med flopp.

   Svara

   Anonym/10.15 og Marja/10.29/ Ja I har ret begge to. ”Mie” er småtosset med alle dumme kommentarer. Godt I ikke doemmer alle dansker efter hende, der er faktisk helt ok-danskere!!

   Svara

    Jobbade några år i Danmark och jag saknar ibland mina danska kollegor och det danska arbetsklimatet. Och saknar också maten- särskilt smörrebröd och koldskål med kammerjunker 😋

    Svara

     Har en dansk kollega nu som tjatar om typ skumbollar med hallonsmak? Vad är det? 😂

     Svara

   Mie verkar inte ha hittat hit än. Att hon kommenterar är väl en sak men hon svarar/hugger till på alla andras kommentarer hela tiden ju!

   Svara

   Haha har också stött på Mie…
   Elise jag känner många danskor och ingen i närheten av Mies mani.

   Svara

   Kan vara en av hennes egna anställda under täckmantel. Hon vet nog om det och där för släpper kommentaren igenom.

   Svara

   Camcam, är det verkligen okej att en kommentar står kvar här som hänger ut en person Instagram sådär?

   Svara

  Jag tillhör en av dem som haft mycket svårt för blondinbella men som nån annan skrev igår så börjar det göra lite ont i magen. Börjar bli så tydligt att hon har svårt att förstå kritik tex, tycker hennes funktionsvariationer börjar synas och känner att jag vill hoppa av irritiationståget. Tänk om hon faktiskt kraschar i sitt mående, då är vi nog inte så nöjda ändå. Tror att vi har mer empati än så. Silent treatment är kanske bäst. Usch. Tänk om hon skadar sig själv.

  Svara

   Det tråkiga är ju bara när hon ses som förebild. Hur många hoppar på hennes ’heja’tåg och ser henne som superwoman. Kan hon kan jag? Bara gaaaaasa på!

   Svara

   Håller med.. kan inte hoppas att luftslottet sprängs, eller se en person vars hjul snurrar fortare och fortare, och skrattande undra när hon ska falla av. Jag hoppas bara att allt går väl för henne, och att hon får bli så trygg att hon inte skadar andra med sitt beteende.

   Svara

   Oroa dig inte Linda….det är Blonda för egoistisk för.

   Fast jag har mer svårt för hela teamet som står bakom henne, framförallt Pingis.

   Pingis är förresten en kopiaMarlena Ivarsson som blev känd som sexrådgivare, senare programledare.
   Är de släkt?

   Svara

   Du har så rätt ☺ jag har intresserat mig för il för att hon har klarat sig så bra (trots) sin funktionsvariation. Hon har lyft fram det positiva med att ha adhd. Men nu känns det som att hon har tappat bort sig i den här cirkusen och jag känner som dig, vill inte bidra till att hon ska må sämre än så.

   Svara

  Den dagen som reklamsamarbetena slutar att ramla in så kommer superentrepenören att gå i kk. Hon är ingen framgångsrik företagare och bolagsbyggare. Jag fattar inte att hon har lyckats skapa den imagen. Är folk dumma i huvudet på riktigt?
  Hennes anställda är lågavlönade betjänter som dansar efter hennes pipa och följer hennes nycker i klet o kladdfabriken . Varför kan inte människan bara fokusera på att skapa ett efterfrågat bassortiment utan måste ständigt hitta på nya fjantkrämer /produkter/marknader. Måste kosta multum att ta fram nya produkter/förpackningar/lagervaror hela tiden som sen inte säljer slut utan måste reas bort plus kostnaderna för dessa insäljningsresor till diverse länder som hon aldrig någonsin kommer att bli stor i.

  Svara

   Jag antar att om de skapar ett efterfrågat bassortiment så har IL inte så mycket mer att göra. Hon är ju kreativ chef och idéspruta så hennes funktion kommer att minimeras till reklampelare, om det inte är nya produkter på g.

   Svara

  Någon som vet om Simon jobbar kvar?

  Svara

  Jag tänker på läkaren J-O från humorserien Hipp Hipp. (Ja, jag är så gammal att jag följde den på TV 😉 ) Han som var så otroligt uppbokad så han hade 2 minuters egentid med barnen. ”NU BARN, SKA VI HA ROLIGT!!!”

  Svara

   Haha ja med genomskinlig text-tv över barnprogrammet 😂 ”kvalitetstid”

   Svara

   J-O: ”Känner du att du utvecklas dom du ska på dagis?”

   Sonen: ”Nä”

   J-O: ”Det var ju ett intressant svar. Tyvärr hinner vi inte prata mer om det för nu är kvalitetstiden slut”.

   Svara

    😂😂😂

    Svara

  Jag blir inte ens provocerad längre, tycker mest att det är väldigt tråkig läsning. Hon lägger ju inte in nåt nytt alls längre i bloggen

  Svara

  Antagligen en himla tur ändå att hon har bloggen som försöjer hennes leverne, för om nu hennes diagnos gör livet så svårt för henne, så skulle hon ju aldrig klarat av att leva som en vanlig Svensson utan ekonomin att betala en stab av personal.
  Till något helt annat just nu har en snubbe från USA skrivit att han vill gifta sig med Bella för att fly från Trump som är en orange aprikos med hälsoproblem som kan förklara hans snedvridna beteende 😂😂😂

  Svara

   Fly från en orange aprikos till en annan, med ungefär samma storhetsvansinne 🤷‍♀️

   Svara

  Tror att alla psykologer som betraktar Isabella, eller bara vanliga människor som känner hennes sort, kan enas i att hon kommer att falla. För att hon är oerhört osund, extremt rädd för sig själv och sina tankar och känslor, djupt ärrad över hur folk i hennes närhet har fått henne att känna i tidiga år. Det är så påtagligt. Hon har de här målen och driven för att känna sig sedd. Hon vet inte vem eller vad hon är om hon skulle tillåta sig själv att rannsaka, luta sig tillbaka, leva ett sansat liv med normala relationer. Och hon skilde sig för att slippa ha barn på heltid. Att inte ens hennes egna barn gav henne anledning att stanna upp, ta in och göra allt för att vara närvarande och inte bry sig om något annat än kärleken de behöver, är så talande för vem hon är. Det är bara djupt tragiskt alltihopa och det kommer bli ännu sorgligare, om än väntat, att se hennes fall utifrån.

  Svara

   Jag har också haft denna teori om henne, att hon mest av allt vill bli avgudad och hyllad av folk omkring sig, av media och andra ”stjärnor”. Hon vågar inte gräva djupt inom sig, utan hon försöker leva ett ständigt upptaget liv och ett där hon framstår som framgångsrik, för inget annat får henne att för stunden må bra.

   Svara

  Har Bella ngn sin varit ensam med barnen )eller fixar hon inte det?

  Svara

   Har inte sett nånstans att hon varit med barnen sen hon kom hem från sin 2-veckors resa? Tycker det är så sorgligt för barnen,all kudos till Odd !

   Svara

   Läs de tidiga beskrivningarna av när hon var ensam ute med barnen… Man förstår hur osäker hon kände sig och förstår varför hon behöver hjälp.

   Svara

  Oh my…hennes senaste inlägg. Söker typ någon som kan knåpa ihop den där förbaskade misslyckade Gabrielleklonen (underförstått helst snabbt och billigt) Varför inte bara lägga ner projektet och inse att det var en helt galen felsatsning.

  Svara

   Förstår inte heller varför de vill göra en klon?
   Jag menar, de har ju redan Bella som känns 100% artificiell! 😁

   Svara

  Sidospår men sitter och tittar på Oprah Winfreys intervju med männen från ”Leaving neverland”. Vilken jävla geni hon är, vilken fingertoppskänsla. Ställer så bra frågor och är uppenbarligen en människokännare av guds nåde. Samt de faktum att hon vågar ställa sig på männens sida offentligt, vilken integritet. Hur kan ens BB våga jämföra sig med denna kvinna? Hon är ju precis allt som BB inte är?

  Svara

   Håller med!

   Svara

   Den var SÅ bra, inkännande och respektfull. Oprah for president!

   Svara

   Finns den på youtube?

   Svara

   Det är den biten Bella inte inser. Att makt och storhet likt Oprahs inte kommer av distans till följare/publik utan istället empati, intresse för andra människor, någon att se upp till men också identifiera sig med. Bella har även Meghan Markle som förebild. En kunglighet som enligt utsago sminkar sig själv och även hon är empatisk, intresserar sig för andra människor osv. Makt, vad är det för Bella? Vad innebär det för henne att bli ”världens mäktigaste kvinna” och vad skulle hon isf göra med den makten? Nej, hon är världsfrånvänd och verkar faktiskt väldigt skör och ensam.

   Svara

   Precis, man blir inte så framgångsrik och under så lång tid om man inte besitter något alldeles extra och dessutom är smart nog att förvalta det väl!

   Svara

   Var finns den?

   Svara

    Svara

   Jag tror inte att BB inspireras av Oprahs faktiska bedrifter utan bara att hon är världskänd. Alla älskar Oprah och alla kan hennes namn, spelar ingen roll om man är 17 år eller 97 år, bor i Sydkorea eller på Island… Det är det BB beundrar och vill efterlikna, sedan gör hon inte kopplingen att Oprah är känd just p.g.a. det du skriver, att hon har en fantastiskt fingertoppskänsla och kämpar för sanning och rättvisa.

   Svara

    Fast nä, hon skulle inte vara det minsta intresserad av Oprah om hon inte råkade vara omåttligt rik.

    Svara

  Apropå Bella så skickade jag i morse in en webbanmälan till Konsumentverket angående denna:
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/03/11/viktiga-detaljer-i-hemmet/
  Bella gör reklam och har ett samarbete med Sävedalens Belysning men av blogginlägget framgår inte detta.
  Den enda reklammarkering som Bella kostar på sig är att märka ut ”adlinks” men dessa är direktlänkar till Sävedalens Belysning och inte affiliatelänkar som är vad man menar med adlinks. Att skriva att ”Inlägget innehåller adlinks” ersätter inte en tydlig utmärkning av att det rör sig om samarbete och betald reklam.
  Vad nog värre är så utger sig Bella för att vara konsument:
  ”Ni som följt mig länge vet att jag inhandlat mina designlampor från Sävedalens Belysning.”
  Detta är otillbörligt och precis det som Alexandra/Kissie blev fälld för i målet angående reklam för mobilåtervinning.
  Gör man reklam för ett företag mot någon form av ersättning (t ex i form av rabatter eller gratisprodukter) så får man inte låtsas vara konsument.
  Att det rör sig om ett samarbete framgår av att det står:
  ”Nu kan ni använda rabattkoden Isabella15 och få 15% rabatt på alla lampor och inredning fram till den 17e mars.”
  Vilken vanlig konsument kan lämna ut rabattkoder till företags webbshoppar?

  Bara sedan 1 januari 2019 har det kommit in 41 (42 med min) anmälningar till Konsumentverket mot Isabella och hennes bolag.
  Anmälningarna rör vilseledande marknadsföring, smygreklam och vilseledande prisinformation.
  När gör KO/Konsumentverket något åt detta? Anmälningarna är faktiskt (oftast) sakligt grundade och inte några trakasserier. Bella bryter medvetet och konsekvent mot Marknadsföringslagen flera gånger varje dag. På Instastories finns massor med smygreklam som aldrig hinner bli anmäld.

  Svara

   👍🏼👍🏼👍🏼

   Svara

   Kanske dags med ett granskande tvteam? Brukar ju börja hända saker då det visas på tv.

   Svara

    Herregud Curre. Finns det inte bättre saker för dig att engagera dig i? Din kommentar är inte sund.

    Svara

     Jag tycker den är jävligt sund. Heja Curre.

     Svara

  Ja tänk om allt brakar för Isabella, är ni nöjda då? vem blir nästa till stupstocken.

  Svara

   Rätt ska vara rätt – och hon bör följa lagar precis som det förväntas av alla andra.

   Svara

    Självklart det var inte lagar jag tänkte på, utan allt hån.

    Svara

   Med det resonemanget borde vi låtit Fermenta, Fyre och Theranos (för att nämna några) hållas också.

   Svara

   Till anonym 11:33 – Som man bäddar får man ligga

   Svara

  Jag kan förstå lite i det som hon skriver.
  Jag har själv adhd.
  Hela mina dagar går ut på 300olika alarm och ständiga listor överallt.
  Allting är planerat på minuten.
  5min klarar jag av att det diffar. Men blir någonting helt galet så larmen inte kan följa varandra längre så kan jag bli jätte upprörd, ledsen och hela dagen känns förstörd.
  Blir orimligt upprörd av sånt tyvärr.
  Dock är det livet ibland, det löser sig i slutänden.
  Jag får mitt liv att snurra med 2barn och allt annat också.
  Men just känslan av att det som är perfekt planerat sen förstörs. Inte kul.

  Svara

  En tanke med att det ska bytas namn och design igen på produkterna.
  Frågan är om det är där vinsten låg förra omgången. All utförsäljning på matsmart och alla andra sidor.
  Sen säljer inte det nya. (Mindre produkt, dyrare)
  En ny ursäkt att sälja massor för att få in pengar, utan att erkänna bolagen går skit?

  Svara

   Jag tror att du har helt rätt.

   Jag vill inte se Bella falla, det skulle inte ge mig nån typ av glädje. Däremot finns det mycket man vill att hon står till svars för: smygreklam, lögner, hennes agerande när det gäller H…
   Men tror ni verkligen att hon faller så länge bolagen går med vinst och hon kan ha kvar sitt team? Då har hon ju kvar curlandet och kompenseringen för sina brister.

   Svara

    Stå till svars? Inför vem? 🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️

    Svara

  Ursäkta, men hon hade inte klarat ens 1 dag på McDonalds..

  Hon har aldrig haft ”ett riktigt jobb” och hon skulle bryta ihop fullständigt, jag är 100% säker.

  Svara

  https://digital.di.se/artikel/female-founders-2019

  Titta vem som INTE är med på listan

  Svara

   YES!!

   Svara

  Gick in på Bellas blogg för första gången nu. Blev förvånad över att de tre senaste (tror jag) inläggen hade noll kommentarer. Är inte det konstigt? Eller frågan är snarare, vore inte det konstigt för en blogg med 1.5 milj läsare? Jag förstår att det beror på att kommentarer ej blir godkända, men inte en enda?! Inte EN ok kommentar?

  Svara

   Var du inne på den engelska bloggen? På den svenska finns det gott om kommentarer. https://www.isabellalowengrip.se/

   Svara

    Jahaaa.. jo det var den engelska.

    Svara

    Fast så många kommentarer är det väl inte? Blev faktiskt förvånad över hur få det var ned tanke på hur (ev) många som läser!

    Svara

  Undrar om de ska sälja av skönhetsmärket? Är kanske därför de ska byta namn igen?

  ”förvirrad” 😂

  Svara

  Hur kan det bli så stora reaktioner varje gång Bella provocerar? Hon har ju sagt själv att hon gör det helt medvetet. Vad blir så många ändå så upprörda när hon gjort detta medvetet i många år nu?!

  Att Camilla är beroende av Bella/ är beroende av alla kommentarer inlägg om henne ger, är en sak. Men att alla går igång så bland kommentarerna vid precis varje provokation från Bella förstår jag inte alls.

  Svara

   Folk är ju helt sjuka och inte så smarta 😂

   Svara

  Jag jobbar för en entreprenör inte helt olik Bella på många sätt. Fast hon har större företag som har vuxit snabbare och som går mycket bättre. Hon har med andra ord häcken full. Men inte en chans att hon håller på så här! Hon är f.ö också skild med delad vårdnad.

  Svara

  Vilka sjuka kommentarer under detta inlägg.

  Svara

  Personer med adhd och/eller asperger kan ha väldigt svårt för att planer ändras och behöver schema med hålltider för att fungera. Inte så konstigt att hon har det så, antagligen skulle hon inte klara av en ”normal” vardag. Inte för att hon är snobbig alltså eller tror hon är drottning utan för att hennes diagnos kräver det

  Svara

  Wow, vilket ”knep”.

  Svara

  Jag kan önska att när Autism och ADHD nämns bland kommentarerna

  så vore det bra med eftertanke och gärna kunskap och erfarenhet, innan orden Autism och ADHD används.

  En diagnos ska vara till hjälp för personen och vi andra bör vara varsamma så att vi inte försämrar självbilden hos de som har fått en diagnos.

  Svara

  Tycker att många här har bara ser i tunnelseende. Och det är väl anledningen till att jag allt mer sällan kommer in o läser här.

  Jag får en så fruktansvärt dålig smak i munnen när jag läser era kommentarer Ang Bella osv. Och visst tycka vad man vill om henne fine.

  Men hon har ADHD och ligger på autismspektrakt. Jag har ADHD och jag KÄMPAR varje dag med att få dagen att gå ihop. Jag skulle kunna hugga av ett par fingrar och tår mot att ha någon som hjälper mig med att planera in varenda måltid, ser till att saker i ting är handlat, lägger in saker i mina kalender osv.

  Och ja, jag är en sån som sällan tänker på negativa saker. Men blir inte sånt som jag har tänkt mig osv då rasar hela min värld! Jag har får svårt att komma ut på banan igen. För att jag det är en funktionsnedsättning som många med ADHD har att det är svårt att få ihop vardagen, det är svårt med planering.

  Och ja efter att ha läst vissa kommentarer, läser inläggen om Bella och att folk anser att hon inte kan något. Det är sånt som kan få mig att bryta ihop o må dålig över att jag är minst lika dålig som hon är trots att jag KÄMPAR varje dag med att bara få vardagen att gå ihop.

  Så snälla tänk på vad ni säger o va inte så hårda

  Svara

  Fattar inte att folk orkar följa eller läsa den där knäppa bruden. Hon har en massa team som gör allt. Är hon rädd för livet? Stackars hennes ungar som inte får leva normalt med sin mamma.

  Svara

  Smart men falsk, som så många andra här!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.