Äntligen förstår jag!

Vill föresten tipsa om en sjukt härlig pryl som funkar utmärkt att ge bort som present (till både tjejer och killar) 🙂 Det är ett halsband från N.C.P olfactives som innehåller deras parfymer. Perfekt för den som tycker om att bättra på under dagen och vill ha något annorlunda som inte alla andra redan har. Märket N.C.P olfactives är startat av skådespelaren Noomi Rapace och hennes vision var att man ska skapa sin helt unika doft genom att applicera flera dofter efter varandra. Lager på lager alltså. Så smart! 🙂 Så med detta snygga halsband kan man bära runt på sin signatur doft och känna sig riktigt snygg samtidigt. Jag älskar det, jag såg en kille med detta halsband för ett tag sedan och tänkte bara wow – så snyggt och annorlunda!! //Alexandra ”Kissie” Nilsson

ÄNTLIGEN förstår jag syftet med en doftgarderob!
Det är lager på lager som gäller, precis som den där käcka trenden som kom när jag gick på gymnasiet:
Kjol ovanpå byxor med en långkofta över.
Lager på lager.
Det blev varmt, men jävlar vad on fleek man var!

Nu kan vi alla lukta unikt igen, och om det är positivt eller negativt låter jag vara osagt!
Sniff, sniff!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fungerar ju bara med parfymer gjorda för det.
  Måste vara rätt dålig kvalle på parfymen om man behöver bättra på under dagen?

  Svara

   Parfymer sitter olika länge på olika personer, även parfymer av bra kvalitet. Sen är det inte ovanligt att man vill komplettera med en parfym under dagen, exempelvis mellan jobb och fritidsaktivitet.

   Svara

  Vanilj 24/7 året om! 😍

  Svara

   Fyyyy finns inget värre än vaniljparfym. Eller det skulle vara kombinationen av vaniljparfym och cigarettrök då 🙃

   Svara

    Jag får alltid komplimanger för min vaniljparfym 😍

    Svara

     De ljuger. Luktar så sött och sliskigt.

     Svara

      Eller vara du som har dålig smak 😄

      Svara

      Nej det gör inte alla vaniljparfymer, vidga era trånga vyer

      Svara

      Många har tyvärr bara bekantat sig med billiga sliskiga vaniljparfymer (typ Yves Rocher) och aldrig provat exklusivare parfymer med noter av vanilj som är något heeelt annat. Doftar ljuvligt och inte sliskigt alls.

      Svara

       Får känslan av att detta redan sagts i ett annat kommentarsfält?

       Svara

     Vilken har du? /vaniljlover

     Svara

      Jessica Simpson Fancy EdP och Thierry Mugler Alien Essence Absolue EdP Intense, helt fantastiska båda två och absolut inte sliskiga.

      Svara

   Vanilj ❤ ja tack!

   Svara

    Tipsa mig om sexiga vaniljparfymer!! Älskar! 😍😍😍

    Svara

     La rive vanilla, Alyssa Vanilla, solinotes Vanille alla helt underbara!

     Svara

      Laura Mercier har flera olika.
      Mona di Orio – för den stora plånboken (helt fantastisk, men det tar lång tid för vaniljen att komma fram ordentligt så att man känner ”slutresultatet” – så tålamod och gott om tid när man provar den).

      Svara

     Lancome Tresor La Nuit

     Svara

     Péng Lái (Berdoues)

     Svara

     Thierry Mugler Alien Essence Absolue EdP Intense 😍

     Svara

   Åh Minns när jag gick i mellanstadiet och alla tjejer använde vaniljtvål, vaniljlotion, vaniljdeo och vaniljparfym. Fy satan vad det stank vanilj i klassrummet

   Svara

    Parfym ska inte stinka, då har man tagit för mycket oavsett vilken parfymdoft!

    Svara

     Fast jo, under min ”vaniljperiod” var allt FÖR mycket. Buffaloskorna var för höga. Kjolen (som var fastsydd i tights) var för kort. Mitt vita läppstift var för vitt. Min blå mascara för blå. Aqua Limone-tröjan för stor. Luggen för kort. Hårklämmorna för fula. Minen på skolfotot för sur. Allt var FÖR mycket, men det var en för jävla rolig period i livet. 😉 #föddåttiofyra

     Svara

    Eller när killarna upptäckte axe 😷 vår lärare fick skicka ut brev till deras föräldrar och be att de har lite koll så att de inte badar i axe innan skolan.

    Svara

   Bläää vanilj får mig att må så illa!🤢

   Svara

    Alla kan inte ha bra smak! 😄 #vanilj 😍

    Svara

     Nej ni som väljer vanilj har ju uppenbart dålig smak 🤢

     Svara

      Är du 12 år? 🤢

      Svara

       Nej, men du kanske är? Med tanke på valet av parfym 😉

       Svara

        Oj, sandlådan saknar er…

        Svara

   Jag klarar inte vanilj sen jag insåg att de sprayar vaniljlukt i delar av Göteborgs centrum som stinker piss annars. Framför allt inte i parfym. https://www.entreprenadaktuellt.se/artikel/40918/goteborgs-stad-saneras-med-doft-av-vanilj.html

   Svara

    Hahaha didn’t know, men fy fan vad äckligt. Har nog aldrig märkt någon vaniljdoft, men det skulle behövas…nu minns jag inte exakt vart det är, men har för mig det är utanför Naturkompaniet, luktar ALLTID spya där. Hellre vaniljdoft, trots att det är vidrigt.

    Svara

    Är det sant? Jag kommer precis från ett besök i Brommaplan som på något sätt luktar svagt av öl. Undrar om det är tillsatt eller om även brommaplan skulle behöva lite vaniljdoft.

    Svara

   Loulou och shalimar är favoriter. Skulle inte blanda dom med något annat. ❤

   Svara

  ”…tänkte bara wow – så snyggt och annorlunda!!” haha det gjorde hon ju säääkert :))

  Svara

   Påminner om en liten sån kapsel man hade pengarna i runt halsen när man skulle bada på 80:talet. Hon hade ju fått dåndimpen om hon sett en sån!! Snyggt OCH praktiskt OCH superannorlunda eftersom ingen har cash längre.

   Svara

    Tycker snarare det påminner om en sådan där kokskapsel man ser på olika rapstjärnor😂

    Svara

  När jag hittar en parfym jag gillar så har jag den och endast den i flera år. Oavsett tillfälle eller säsong. Problem uppstår när/om jag tröttnar och vill hitta en ny. Jättejobbigt att vara på parfymjakt. Har mao en väldigt torftig ”doftgarderob”.

  Svara

   Jag har samma problem så jag testaede faktiskt sniph även om jag var lite skeptisk. Första doften var sådär men så fick jag ett mail idag att jag fått fel parfym, så jag får en ny gratis plus den nya doften för den här månaden. Jag tänker att jag testar i tre månader och ser om jag har tur att hitta en ny favorit, då kan jag köpa hela flaskan 🙂
   Jag har dessutom samlat på mig rätt många parfymprover när man beställt via nätet så det är också ett sätt att hitta nya dofter.

   Svara

    när jag beställt smink och huvård* via nätet, ska tilläggas 😉

    Svara

    Kan kanske vara ett alternativ när jag tröttnar nästa gång då! Har haft samma sen -14 nu och än så länge inte tröttnat, men det kommer nog.

    Svara

   Samma för mig. Tycker det är jättesvårt att hitta en ny doft. Dessutom har jag problemet att jag måste vara helt dedikerad till en doft som är ”jag”, annars känns det hattigt och oärligt. Jean Paul Gaultier hade jag i 15 år. Nu har jag bytt, tack och lov säger kanske min omgivning.

   Svara

  Oj men är inte Alexandras inlägg smygreklam då? Osar nästan lite smygreklam om detta inlägg.

  Svara

   Det är säkert ett pressutskick.

   Svara

    Eeeh… fick du betalt så att du nu äntligen förstår? Och Alexandra fick pressutskick? Okej…

    Svara

     Va? Jag förmodar att Alexandra fick ett pressutskick med parfymen, därför är det inte markerat som reklam. Jag har varken fått pressutskick eller påse med pengar. 🙂

     Svara

      En kista med guldmynt då?

      Svara

       Inte det heller tyvärr.. Jag får vackert använda mina julklappsparfymer. (Som familjen KÖPT för egna pengar!!!) 🙂

       Svara

      Ja för det ser ju inte ut som ett reklaminlägg haha så undrar hur du förmodar att det är pressutskick? Och du bara förstår nu utan att ha fått betalt såklart haha du är inte genomskinlig du, inte det minsta, aldrig genomskinlig 😉

      Svara

       Va?
       Det kommer förresten ett inlägg till dig imorgon så se till att återkomma då! 😉

       Svara

        Blondinbella då eller😂?

        Svara

         Till Stollis. 🙂

         Svara

          Vaddå? Ska du göra ett inlägg om ”stollis”🤔?

          Svara

           Nä… till.

  Jag använder i stort sett aldrig parfym så min doftgarderob är helt obefintlig. Brukar smörja mig lite med sambons skäggolja ibland, sweet tobacco ❤️ Luktar som en jävla skogshuggare men fan vad gott det luktar ändå.

  Svara

   Jag använder inte heller parfym, men tål inte heller dofter så bra. Människor har alldeles för mycket parfym, särskilt män och äldre kvinnor – eller det är oftast de som ger mig fruktansvärd huvudvärk och illamående.

   Svara

    JAAAA!! Samma här. Har ett sjukligt bra luktsinne dessutom, så jag kan nosa upp i princip vilken doft som helst på en mils avstånd. (Jaaaaaaa lite överdrift men ni fattar)

    Har satt lite i system för skojskull att para ihop parfym med person. Det slår fan aldrig fel när man är i en butik tex och går rätt in i en vägg av ”äldre kvinna parfym”, det räcker med att lyfta blicken så står det ALLTID en parant dam i närheten.
    Likaså med fjortisgäng och Victorias secret body mists.

    Och Alla får dofta som dom vill, gå inte nuts på mig nu 🙌🏼

    Svara

     Är väl ingen nyhet att äldre damer oftast väljer andra dofter än tonårstjejerna?🤷‍♀️

     Svara

      Det sa jag inte heller. Det var mest ett konstaterande från min sida.
      Vet inte varför du har ett behov att på sätt och vis försöka mästra mig.
      Det är just sådana som du som gör att man drar sig för att skriva här. Trist. Antar att jag får försöka ha bättre lycka nästa gång jag skriver något, ska göra allt i min makt för att vara mer transparent så att min kommentar inte råkar trampa någon på tårna.

      Peace out ✌🏼

      Svara

       Oj var verkligen inte menat drygt. Menade bara att de sällan har samma parfymer. Just äldre damer kan ju ha en speciell typ av parfym på sig som jag aldrig känt på en yngre kvinna/ tjej.

       Jag ber på riktigt om ursäkt om jag verkade tråkig i tonen. Jag menar det. Jag kanske är för trött för att hänga här. (Är inne på dag 4 av 5 på en juicefasta. Kanske inte är mitt bästa jag just nu ändå)

       Svara

        Vet du vad, vi glömmer allt och blir sams istället! 😘
        Jag var kanske inte heller jättetrevlig i mitt svar.
        Är sjukskriven för depression och verkar uppenbarligen tro att allt och alla vill trampa på mig.
        Ny dag nya tag imorgon. Lycka till med juice fastan! KRAM

        Svara

         Tack, jag ska tänka på hur jag uttrycker mig. Jag brukar själv klaga på den dåliga stämningen här inne så jag vill verkligen inte bli ”en av dom”.

         Ny dag, nya tag. Kämpa på!🌻

         Svara

     Hemma hos oss används Viktorias secret Body mist till att spraya inne på toan när det luktar mindre gott….

     Svara

      Samma här!

      Svara

     Händer mig ibland när jag står på busshållplatsen med näsan i mobilen. Någon går förbi och innan man tittar upp har man en förutfattad bild av personen, baserad på parfymen. Lika kul varje gång man träffat rätt!

     Svara

  Jag tycker det är svårt att hitta den perfekta parfymen , kanske passar detta mig att kombinera sin egen parfym.
  Jag vill dofta gott, fräscht, och lite sexig. Kvinnlig men inte för tungt blommig.

  Svara

   DKNY!!!

   Svara

   Har inte si släppt en ny rosa doft? Deras orginal älskar jag men det är en lite tyngre doft

   Svara

  Konsumera mera! Heja!

  Svara

  Använder aldrig parfym. Tog mig i kragen o köpte en parfym, 4 dagar senare tappade jag den i badrumsgolvet såden gick i 1000 bitar.

  Svara

   Haha gjort samma, det suger.

   Svara

   Jag tappade min i handfatet. Parfymen överlevde men handfatet gick sönder. Lesson learned: förvara inte parfymerna ovanför handfatet.

   Svara

   Bara ropa på ”Hemma Teamet” så kommer de och städar upp.

   Svara

  Så vadå man ska ha flera av dessa halsband på sig för att köra lager på lager eller vad är tanken?

  Svara

   Undrar också??

   Svara

   En idé är att man kan ha en av deras lättare doften på morgonen och så ha en av de tyngre i halsbandet om man skulle vilja ändra doften till en kvällsdoft eller så. Om det skulle uppstå en AW eller dejt eller nått. Eller så har man sin favorit runt halsen bara för att bättre på.

   Svara

   Eller så tömmer man en, och så gör man en häxblandningen med en liten mängd av alla dofterna i den behållaren – då behöver man bara ha en runt halsen!

   Svara

  Sjukt kul att de enda två dagarna Bellas följare ökade stort (+95, +125) sista veckorna var de två dagarna hon ej uppdaterade insta 😂😂

  Svara

   So fun 🤪

   Svara

  Tycker redan folk luktar så himla mycket. Allt är parfyrmerat. Det är duschlotion, deo, handtvål, hårspray, hudkräm, handkräm, sköljmedel och sen tre olika parfymer på det.
  Kanske jag som har en känslig näsa, men jag blir typ yr av alla dofter.

  Svara

   Tycket folk ofta luktar svett! 😫

   Svara

   Jag ääälskar dofter. Kan stå och dofta länge på sköljmedel i affären, älskar att dofta på parfymer och köpa nya samtidigt som jag köper en lotion som doftar fräscht. Blir förmodligen en lite speciell blanding ibland haha. Är dock också känslig så nyser mer nuförtiden. Men det får det vara värt!
   Å andra sidan är jag extremt känslig för rök och rökdoft och allt annat som luktar illa. Blir problematiskt när man har kollegor eller vänner som man vill skrubba i såpa eller som man erbjuder tuggummi men som inte tar det 😫

   Svara

  Tom Fords parfym Black Orchid är min all time favorit. Perfekt för den som föredrar en tyngre parfym.

  Svara

  Folk får gärna bada i axe eller vaniljparfym. Det är 1000 gånger bättre än kroppsodören som vissa har. Jag Jobbar i butik och vissa kunder har en sån stark kroppsodör att tårarna börjar rinna och i vissa enstaka fall är det så mycket att kräkreflexen börjar sättas igång.. Då får man låtsas hosta, ursäkta sig och springa iväg (de gånger det går)

  Svara

   Ja fyyyy! Glömmer aldrig en kvinna som bad mig kolla om hon köpt sina byxor i vår butik och storlek genom att kolla etiketten, så hon drog liksom byxorna utåt så jag kunde se etiketten och en sån bajslukt bara spred sig så jag höll på SPY. Alltså fyyyyyy fan!!!! Jag förespråkar att alla ska tvätta rumpan efter de bajsat eller åtminstone inte prova kläder när de inte är rena. Och snälla, tvätta era kläder när ni köpt de i butik innan användning. De är inte så fräscha som ni tror.

   Svara

  Ser ju ut som en billig svart plastkedja?

  Svara

  Angel från Mugler

  Finns ingen godare parfym! Vill bada i den! Älskar automatisk människor som bär den! Den är fantastisk på alla! Köp!

  Svara

   Jag tycker män ska använda mer dofter. Wow när en kille går förbi och luktar gott.

   Svara

   Men usch. Klarar inte av den doften. En gång i tiden tyckte jag den luktade gott. Nu får jag kväljningar av den.

   Svara

   Har bara testat Alien från mugler o den är fantastisk!

   Svara

  Jag blir väl skjuten här nu men jag använder en löwengrip parfym jag fick gratis på ett event för något år sedan. Tycker att den doftar underbart. Den och någon escada är de enda jag använt senaste åren.

  Svara

   Du kan få min LCC-parfym. Annars kommer den användas som luftrenare på toaletten. 🙂

   Svara

    Haha ja gärna!😁 du kan få en luftrenare till toan i utbyte

    Svara

   Jag tycker också den luktar jättegott. Fick den på köpet en gång på kronans apotek

   Svara

  Chokladparfymen rån HM 😍

  Svara

  Oscar de la renta. Haft den i 25 år nu.

  Svara

  Haha fråga istället varför en vuxen person har en monsterstor nallebjörn hemma?

  Svara

  Santal 33 från Le Labo! Vad tycker ni om den? Är den för speciell och unisex eller härlig? Jag står och väljer mellan den och mojave ghost från Byredo.

  Svara

   Jag älskar Santal 33, så även om Mojave ghost också är härlig hade jag absolut valt Santal 33. Tycker inte att den är så unisex, på mig blir den ganska varm.

   Svara

  Ck one… Bästa nånsin

  Svara

  Hugo Boss – The Scent For Her Private Accord Edp
  Omggggggg bästa parfymen jag någonsin haft, ganska tung dock. Luktar kakao och vanilj

  Svara

  Använder aldrig parfym. Aldrig ägt någon. Avskyr verkligen parfymdoft. Ville bara berätta de. Hörs häj.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.