Elsa Billgren skriver om Sandra Beijers kärleksresa till Köpenhamn

Kompisarna Elsa och Sandra bytte kameror med varandra för en dag under förra veckan och skrev sedan varsitt inlägg om bilderna. (Sandras. Och Elsas)
Så här skriver Elsa under en som Sandra tagit:

Dags att packa! Jag vet ju att Sandra åkte på kärleksweekend till Köpenhamn på fredagen med en hemlig kille, som inte är så hemlig för mig. Så detta är nog packningen. Optimistiskt med baddräkt! Kanske har hotellet ett spa? //Elsa om Sandras bild

Nog såg hon bra nykär ut på bilderna allt, men nu fick vi det svart på vitt.
Sandy B är förälskad!!
GUD SÅ HÄRLIGT!!!!!!!! <3

#pirrimagen
#fjärilarimagen
#hångelsalivresterimagen

Lyckan över att jag fortfarande får pirr i magen av M, för det är verkligen världens mysigaste känsla. 🙂

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nobody cares Sean.

  Svara

   By Felicia.

   Svara

    Bye…

    Svara

     Shut up, Meg

     Svara

      Nobody likes you Meg

      Svara

  Big gäsp ;p va ska ja nu läsa på tåget hem…

  Svara

   Listverse.com

   Svara

   9gag.com

   Svara

   Readly, mordpodd mm

   Svara

    Varför hamnar jag hela tiden på ignoreringslistan? Tråkigt när man lägger tid på att skriva inlägg som automatiskt bara filtreras bort med en gång. Trodde sån funktion var till personer som skrev riktigt stötande saker och hotade, inte bara för folk med åsikter som inte passar ens egna

    Svara

  Fast inte så ’hemlig’…

  Svara

   Vem är det då?

   Svara

    Det är samma kille som hon träffade förra året 😊 han har öppen Instagram och de lägger ofta upp liknande instastories, bl.a. från Köpenhamn.

    Svara

  Vad mysig hennes lägenhet ser ut!
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Plottrig 😫

   Svara

    Minimalism for the win!

    Svara

     Nej mys och ombonat ftw! 🙂

     Svara

      Det går absolut att kombinera minimalism med mysigt. Att ha en massa saker är inte lika med mysigt 😛

      Svara

       Det beror väl på hur man definierar mysigt förstås. Men jag tycker personligt, mycket gröna växter, böcker och saker på väggarna är mysigt. Och punktbelysning förstås! 😉

       Svara

  Samma snubbe som hon träffade förra året. Erik kanske han hette?

  Svara

   @nord_lander

   Svara

    Var flera som kommenterade vem snubben var för några inlägg sedan. Är väl ingen hemlighet att hon och E träffas igen?! Varför inte skriva ut det? Sluta skydda vissa influencers, och skvallra om andra…

    Svara

    (Ovan kommentar skulle inte vara postat som ett svar)

    Svara

  Alexandra Kahn har lagt upp sin video om Joz

  Svara

   Såg den precis. Fyfan vilket svin Joz verkar vara 🤮🤮

   Svara

   Vad sa hon?

   Svara

    Han hade typ gett henne ”sexuella inviter”, skickat bild när han stod i duschen osv.. Usch för honom..

    Svara

     Men vet man att det är sant då?

     Svara

  Vad har hänt med Paulas ansikte?

  Svara

   Vad menar du? 🤔

   Svara

    Hon ser så annorlunda ut, verkar som hon gjort något slags ingrepp

    Svara

     Jag kanske är naiv, men är det inte på grund av att hon har gått ner i vikt/blivit sjukt vältränad? Kan ju ske stora förändringar i ansiktet då 🙂

     Svara

      Nej det är dom senaste dagarna jag märkte skillnad, syns mest när hon ler. Därför jag tänkte typ botox eller annat ingrepp

      Svara

   Hon har gjort botox i pannan iaf.

   Svara

  meh det mest spännande var väl inte att hon skrev om sandras nya kille. det roliga var ju att i det ursprungliga inlägget så skrev hon att sandy har STÄDHJÄLP (bilden när hon dammsuger), men sen efter några timmar var det inlägget omändrat. riktigt omoget att hon inte vågar stå för det och väl har ringt till elsa och bett henne ta bort det.

  Svara

   Undrar varför? Det är inte pinsamt att ha städhjälp. Jag har det och jag skäms inte det minsta.

   Svara

    Du borde. Det är knappt nå svenskar som städar (modernt slaveri) för en skitlön. Krav att göra mer än vad som krävs av arbetsgivaren samt att husen inte är anpassad arbetsmiljö som det är i ex sjukvård. Sen använder du förmodligen rutbidrag. Skattebidrag bara företagsägaren tjänar på då lönen är pinsamt låg.

    Svara

     Okej, så arbeten som kan tas av kvinnor som är nya i Sverige och hjälper dem till ett självständigt liv ska inte finnas? Spelar du blåst eller behövs det inte? BTW hemfridaren som städar hos oss är svensk och bor i samma område som vi.

     Svara

      Kul för hen som städar hos Sandra att läsa att ”Sandra städar jämt”. Ba okej och vad gör jag hos dig då? Pigors jobb ska märkas men pigorna ska inte märkas… citerar doktor kosmos: Det behövs inget dollargrin för att vara ett äkta borgarsvin.

      Svara

     Ska anonym 17:24 skämmas för att det finns arbetsgivare som inte anpassar sina hus arbetsmiljömässigt och kräver mer än vad arbetet kräver? Hur vet du om hen använder rut? Tycker att din kommentar var onödigt bitsk faktiskt.

     Svara

     Det är jag som är anonym 17.24, anonym 17.42 är någon annan. Varför gör du en massa antaganden i din kommentar? Jag kräver inte mer av min städhjälp än vad som ska göras och vad jag betalar. Mitt hem är definitivt städvänligt och rymligt, jag tillhandahåller städgrejer och är jag hemma samtidigt brukar vi ta en paus och sitta och dricka te och prata om saker och ting. Jag jobbar väldigt mycket och är sällan hemma så ja, jag köper mig fri från något som många andra måste göra vare sig de vill eller ej. Den lilla lediga fritid jag har vill jag inte lägga på att städa och det är väl en lyx jag unnar mig helt enkelt.

     Jag ser inte hur detta jobbs status skulle förbättras av att vi slutar använda tjänsterna ifråga. Högre lön, bättre arbetsvillkor och så vidare absolut – varför måste arbetet upphöra att existera…? Min mamma städade i sin ungdom och tyckte om sitt jobb. Alla har inte samma förutsättningar i livet att bli rika företagare, börsmäklare eller advokater. Vi kan faktiskt inte ta bort alla ’oglammiga’, slitiga jobb.

     Svara

      Ja jag använder mig av RUT-avdraget så skjut mig. Å andra sidan betalar jag väldigt mycket i skatt i övrigt och ger tillbaka till samhället på många sätt genom donationer, ett antal stiftelser och så vidare. Jag är inte perfekt (äter kött, försöker skära ned) men jag är inte djävulen heller. Precis som alla andra kämpar jag på med mitt liv och försöker göra så gott jag kan utan att för den sakens skull bli en självuppoffrande martyr som bara har och brukar det absolut nödvändigaste.

      Svara

      Nej du behöver verkligen inte skämmas. Vi hade städhjälp under alla år som barnen var små, en kvinna stannade i flera år och blev en vän till hela familjen. Hon var 50 år, kom från Polen och kunde varken svenska eller engelska när hon kom. Städjobbet hos oss och några fler familjer möjliggjorde hela hennes existens här (och ja, hon jobbade vitt och hade f-skattsedel). Utan städningen hade hon fått sitta ensam och arbetslös hemma i Polen medan hennes man och vuxna son arbetare här i Sverige, ibland i månader i sträck.

      Vi har skrattat, gråtit och kramats så mycket tillsammans. Mina barn pratar fortfarande om hur mysigt det var när hon hjälpte dem klä på sig på morgnarna (ingick inte i hennes arbetsuppgifter, men hon ville så gärna vara med barnen den korta stund de träffades).

      Nu har jag inte städhjälp längre eftersom mina barn blivit tonåringar och jag vill att de ska lära sig att man börjar med att kunna göra allt själv. Jag vill att de ska kunna tvätta, städa osv.

      Svara

     Väldigt svensk städtant här som älskar sitt jobb!! Är så glad över att folk har städhjälp så att jag kan jobba med det jag älskar!! Jag känner mig iaf inte som en slav. 😊

     Svara

      Jag tyckte också om att jobba med städning! Jag har tidigare jobbat både med städning på företag, flyttstädning och ”vanlig” städning i privata hem. Idag jobbar jag med annat och när jag flyttar in i hus kommer jag att hyra städhjälp och inte skämmas ens ett litet gram 🙂

      Är förresten svensk 😉

      Svara

       Hade en grekisk familj som städade på min förra arbetsplats. Företaget bestod av mamma, pappa, son, dotter och dotterns man 😀. Innan dess drev de tre grekiska restauranger, men de sade att städjobbet var mycket trevligare och mindre slitsamt än restaurangerna. De hjälptes åt och turades om med de olika städuppdragen. Där emellan turades de om att åka till sitt hus i Grekland ett par veckor åt gången. Alltid haft känslan av att de var väldigt nöjda med sin tillvaro.

       Svara

     Men tror ni städarna får säga hur det ligger till. Självklart har ni världens gladaste städare precis som torsken hora faktiskt gillade sexet. De sa hon ju.
     Jag vet hur de ligger till och pratat med flera då Jag jobbat på en av de största bolagen. De är inte bra.
     Ååå va trevligt att utländska kvinnor får jobba med svenskars skit för en struntsumma.
     Modernt slaveri. Ta hit invandrare, ha sänkta löner och låt de städa.
     Men doppa huvet i sanden, de är tufft att inse att man utnyttjar andra med sämre förutsättningar.

     Svara

    För att det går fint ihop med bilden av henne som bortskämd överklasstjej. Vilket är lätt att störa sig på och kritisera henne för. Hennes image har väl varit mer bohemisk än så, den har dock börjat krackelera på senare tid.

    Svara

    tkr nte heller det är pinsamt men tror det är för att hela hennes image är uppbyggd på att inte va ”sån”. väldigt mycket hyckleri enligt mig hon vill ju att hennes läsare ska tro att hon är MEDVETEN och politiskt insatt men hon är ju från en asrik familj som nog aldrig har städat själva (inget fel med det men pinsamt blir det ju när hon försöker få det att verka på ett annat sätt)

    Svara

     Vaddå? Anklaga henne för att vara överklass? Hon röstar ju rött, är röd.

     Svara

      Man kan ju vara överklass och rösta rött, klass är inte en politisk åsikt

      Svara

    Varför? Orkar du inte städa själv?

    Svara

     Jag prioriterar annat. Plus att ett proffs får det renare än jag eftersom det är deras yrke som de är kompetenta i. Eller tror du att vem som helst kan städa som ett proffs?

     Svara

      Haha ja!! Lol!

      Svara

      Okej 😂😂😂

      Svara

     Inlägg om pojknackar och käkben som kan skära frukt coming up alltså

     Svara

     Jag jobbar mycket, är sällan hemma och den fritiden jag har vill jag inte lägga på att städa. Jag köper mig en frihet och oavsett om det låter bra eller ej är det privilegium som kommer med att ha en hög inkomst. Jag är fullt medveten om att det finns många andra som ej har möjligheten att köpa sig fri från städning.

     Svara

      men om du aldrig är hemma, vad är det då som behöver städas? stökar städhjälpen till först för att ha något att städa? för att det ”skapar arbetstillfällen”?
      tycker det är så konstigt med alla vuxna barnfria människor i lägenheter i stan som behöver ha det så jävla städat? för vem då??? kommer sköna hem emellanåt på oannonserade besök?

      (obs. vet ju ej om du är barnfri och bor i lägenhet men har insett att de enda i min bekantskapskrets som har städhjälp är just såna människor.)

      Svara

       Vad hon gör för sina skattade pengar ska andra ta och skita i

       Svara

       Men herregud varför bryr du dig så mycket om vad andra (eller ”såna”) människor lägger sina pengar på? Hur påverkar det ditt liv i vardagen?

       Svara

       Vi har hemhjälp för vi orkar inte städa. Har inga barn och tjänar helt ok men inte höginkomst. Så härligt att det blir så fräscht och vår nya lägenhet känns ny längre!

       Svara

   Men alltså wow. Jag var rätt chockad när jag läste Elsas inlägg (den senare versionen) pga har aldrig någonsin läst att Sandra städar? Tänkte att det borde framgå i bloggen om hon är ett sånt neat freak. Men kul att det hade en helt annan förklaring hahaha. Gud hur orkar man ens dölja sånt, kan inte folk bara stå för vad de gör? Känns ju inte särskilt genuint annars.

   Svara

  Sandra röstar på Miljöpartiet men har städhjälp, rutavdrag, flyger jätteofta flygplan, röker, äter kött och uppmanar till konsumtion. Varför är miljöpartister så ofta hycklare? Jag är höger och står för det.

  Svara

   Tänker att de antingen saknar koll men vill vara rätt, alternativt egentligen är höger men vill vara edgy? Själv är jag vänster och oftast jätteskeptisk när folk säger sig vara miljöpartister. Litar bara på den stereotypen son bor i skog, har dreads, gammal fjällräven och stickad tröja. Resten tänker jag är höger i själ och hjärta.

   Svara

   Förstår vad du menar och varför det kan vara provocerande. Men samtidigt tycker jag att det är bra att rösta för den värld man vill skapa, inte för att göra det bekvämast för sig själv. Och självklart är vi väl alla hycklare ibland? Jag vet att träning är bra men tränar sällan – hade stöttat ett förslag om mer motion i skolan men hade själv skolkat från det om jag gick i nian. Vad står du själv för som höger? Tror du på klimathotet eller inte?

   Svara

    Jag tror på klimathotet och flyger aldrig flygplan, äter inte kött och röker inte. Men jag tror på individens eget ansvar (just därför flyger jag inte och äter inte kött), och inte på att staten ska bestämma hur vi ska leva (för med tex flygskatt och köttskatt som MP vill införa drabbas ändå främst fattiga barnfamiljer, vi andra har råd att köpa oss fria). Jag har städhjälp och använder Rut-avdraget, jag är för skattesänkningar men tycker det ska vara lättare att donera pengar och jag skänker en stor del av min inkomst till organisationer som hjälper fattiga. Jag skulle aldrig röka, köpa nya kläder eller bete mig som Sandra gör. Jag tror på människors godhet och individens eget ansvar. Jag tycker inte att staten ska bestämma vem som är hemma med barnen och hur länge, något som barnlösa Sandra tycker. Jag älskade kött och rödvin, men jag offrar gladeligen det om det gör världen till en bättre plats. Det gör inte miljöpartisten Sandra. Jag använder mig av Kry för jag är höger och tror på en fri marknad, men jag hycklar inte och röstar grönt med ena handen och gör reklam för kry med andra handen för att själv bli rikare, som Sandra.

    Svara

     Tack för välresonerat svar! Håller inte med dig i allt – särskilt inte när det gäller den fria marknaden – men uppskattar verkligen att du inte flyger eller äter kött. Heja alla som tar sitt ansvar!

     Svara

   Haha läste röker katt🤦‍♀️😅,dags att sova kanske

   Svara

  Är det bara jag som reagerar på att Sandra sedan något år eller två tillbaka ibland lägger till med en lite kaxig jargong? Dessa framträder allra tydligast i måndagsinläggen och där hon dokumenterar sin vardag en timme i taget. Upplevde henne som lite mer ödmjuk tidigare (läst bloggen sedan dag 1). Det är något i hennes språk som ger lite nonchalanta vibbar, som att hon försöker hävda sig/har ändrat humor eller liknande. Av läsarkommentarerna att döma verkar de dock uppskatta hennes nya stil, men jag är inte fullt lika imponerad.

  Svara

   Gissar på att hon är salty på läsarna för att hon har fått så mycket kritik på senaste och skyller på att bara för att hon är kvinna och tar plats med attityd så är det fel.
   Tycker att hon har blivit otrevlig och nonchalant, känns väldigt omoget. Förut var hon mjuk och jordnära.

   Svara

   Jag tror att den senaste tidens uppmärksamhet kring klimatkrisen har gjort det svårt för Sandra. Tidigare anklagelser om att bl.a. vara en ”dålig feminist” har hon kunnat finta bort med välformulerade svar. Det går inte att försvara sina flygresor på samma sätt, det är liksom objektivt ”dåligt” hur man än vrider och vänder på det. Jag förstår att hon är frustrerad och trött på att blogga. Men samtidigt är det väl inkomsterna från bloggen som tillåter hennes resor och extravaganta livsstil? Spännande att se hur hon löser det

   Svara

    Jag tänker att det även är hennes status som bloggare/influencer/kändis som gjort att hennes böcker blivit utgivna. Om hon tycker det är så jobbigt att bli ifrågasatt kanske det är läge att dra sig tillbaka från offentligheten. Men då är det säkert läge att söka copy-jobb igen…

    Svara

     Precis så!
     Ingen som tvingar henne att blogga om hon nu inte kan hantera kritiken hon får över sina val som hon visar upp och skriver ut

     Svara

   Nej jag stör mig också på det. Skillnad på att vara stark och rak i kommunikationen och säga helt absurda saker som att man vill skjuta någon (se Sandras inlägg för någon dag sedan). Men sånt får man ju inte säga pga då ”begränsar man kvinnor”… 🙄

   Svara

    Äsch jag säger ofta att jag vill skjuta någon/mig själv i huvudet. Det är ett uttryck av frustration. Man behöver inte och bör inte ta allt bokstavligt.

    Svara

    Svar till alla som kritiserar Sandra utifrån samarbeten, städhjälp etc.

    Varför fattar ingen att det är en personlig blogg? Och varför är alla så jävla boring? Och sista varför; varför pracka på andra en agenda de aldrig har skrivit under på/alternativt varför mena att en människa är bunden att påvisa sina värderingar i tid och otid och i varje jävla inlägg? Finns det inte sådana bloggar man kan följa då? Sandra har liksom aldrig utgett sig för att identifiera sig med något bestämt frånsett att vara feminist (och nej, att rösta på MP är inte att identifiera sig med MP, det är att hålla med dem tillräckligt för att rösta på dem.) Hon har aldrig utgett sig för att vara en miljökämpe. Hon har aldrig sagt att hennes blogg ska handla om något annat än det hon vill lyfta från sitt liv. Kan alla med pekpinnar vända blicken mot sig själva istället, efter som ni nu är så ivriga med att leta brister hos andra?

    Att städhjälpsraden togs bort är ju 100% begripligt efter den kritikstorm som KRY-samarbetet (+ flera andra kommentarsfält- t.ex. det som ifrågasatte varför inte fler svarta eller personer med invandrarbakgrund (tror jag) syntes på bloggen – för att den återger hennes liv och hennes vänner) ledde till. Bara en människa som inte läst om detta eller en människa som saknar empatisk förmåga skulle inte förstå det. Människor är verkliga, även de som skriver en blogg och kritikstormar mot en människa vars intention inte var av ondo är idiotiskt och ineffektivt – i synnerhet när kritikerna inte klarar att rikta kritiken åt rätt håll.

    Svara

  Det är samma kille som senast 😏 Kände igen hans speciella köksbord

  Svara

   Hmm … Svårt att uttala sig om huruvida han är bra för henne eller inte när det väl aldrig riktigt framgick varför det tog slut förra gången. De har åtminstone skrivandet gemensamt + att han rent utseendemässigt är identisk med snubbarna hon haft förut liksom flertalet av de som återkommer på killfredagarna (= ”hennes stil”).

   Svara

    Har för mig att hon skrev att det var hon som avslutade det då för att hon inte var kär

    Svara

  Tycker också att hennes ton förändrats, hennes svar på kommentarer känns otroligt passivt aggressiva – ”nu går vi vidare med våra liv!”, vad är det för ett svar på en välformulerad fråga om KRY-samarbetet? Förut gillade jag hur hon hade en dialog med läsarna och kändes som hon lyssnade på den kritik hon fick. Tror hon tröttnat big time…

  Svara

   Det är ingen som tvingar henne att fortsätta blogga om hon nu ska vara så nonchalant, obrydd och trött på sin blogg och sina inlägg, men rätt uppenbart att hon bara använder bloggen för reklam, samarbeten och håva in pengar på den nu förtiden

   Svara

    Yes, som att gå till bankomaten.

    Svara

     Åh alltså ni är så sämst… i er kommentar i alla fall. Puttigt, ouppmärksamt, missunnsamt och larvigt. Typ Krösa Maja(?) som står och pratar med grannen och gör spelade stora ögon.

     Svara

    Sånt jävla skitsnack. Läser du ens bloggen?

    Svara

  är det nån som har printscreen på att hon (elsa) har ändrat i inläggen?
  har bara läst det nuvarande! vill ju se vad det stod!

  Svara

   Läser man inlägget via Bloglovin så står det fortfarande kvar

   Svara

  Skulle tusen miljoner gånger hellre städa någons bostad än valfri Ålandsfärja, fyllecell, tunnelbana eller offentlig toalett. Pratade en gång med en kvinna som städade hytter på en av de stora Ålandsfärjorna. Fy fasen vilka historier hon berättade. Om diverse svinerier, spyor, avföring, blod och använda kondomer. Urrrk.

  Svara

  Har fått upp Sandras fling på tinder ett antal gånger och har swipeat höger, men ingen match :(( Tycker att han ser snäll ut så jag hoppas verkligen att han är det också.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.