Jocke och Jonna menar att de ”förlorade” sitt barn pga Joz

Igår gjorde Jocke och Jonna en live där de bland annat berättar att Jonna genomgick en abort när de kom hem från Dubai och att det var pga allt som händer med Joz.
Jonna var i vecka 12.

Jag förstår bara inte varför detta är någonting att dela med följarna – särskilt inte i den här kontexten.
Och att ”skylla” en abort på en annan människa tycker jag är magstarkt, särskilt för två personer som offentligt kämpat med ofrivillig barnlöshet.
Jag förstår att det kanske är svårt för Jocke och Jonna att dra gränsen för vad man delar med sig av i videoform till världen, och vad man håller privat men den här gången anser jag att de helt klart missbedömd var den går.
Varför?
Hade det inte varit bättre att hålla det så sakligt det går, vad Joz gjort och inte gjort, för han kan omöjligt ta ansvar för att Jocke och Jonna valt att göra en abort – oavsett?
Beslutet är i slutändan deras, och enbart deras och det kan bero på många saker, men att skylla det på en annan människa tycker jag är fel.
Enligt videon ska en barnmorska rått Jonna till aborten pga den stress hon är utsatt för, men i slutänden är det Jocke och Jonnas beslut. Man KAN inte skylla det på någon.
I videon säger Jocke att Jonna var SÅ rädd att berätta detta för tittarna, men varför göra det alls? Varför berätta det och riskera en ”shit storm” från folk som tycker att de fattat fel beslut?
De hade inte gått ut med att hon var gravid, så de hade inte behövt dela aborten alls. Det är en sak Jocke och Jonna inte verkar förstå – man behöver inte detta ALLT på Youtube. Detta hade de kunnat hålla privat utan problem. För det rör ingen annan än dem.

Jag förstår att det här är jättejobbigt för Jocke och Jonna – tro inget annat – men jag tycker ändå inte att det här var så bra hanterat av dem.
Mitt tips – gå offline, och om det inte går – håll detta utanför, red upp det och kom på fötter igen. Sluta upp med att göra detta inför offentligheten.
Och gör en bakgrundskoll nästa gång ni tar in någon i ert liv. Eller helt enkelt, blanda inte in gud och hela världen i era liv – särskilt inte på Youtube.

240 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Detta är bara så sjukt på precis alla plan som finns! VARFÖR gör de content av detta?? Vill de att dottern ska veta detta i framtiden? Värsta i år faktiskt..

  Svara

   Så sinnessjukt! Håll privata saker privat!!! Jisses har dom inga vänner?

   Svara

    Sinnessjukt..Igår var det några som tog dem i sådant försvar, hackade på min kommentar å jag dömer människor utan att känna dem å jada jada..
    Ja, jag dömer utav det som de leverear..å det är är inte klokt. Det är rent vansinne. Tragiska människor.

    Svara

     Vadå utan att känna dem? Knappt att de känner NÅGON som tar dem i försvar sådär heller, det är just det som är problemet.

     Svara

      Såg att ett fan skrivit på deras insta; ”kan inte sofies änglar hjälpa er nu när ni haft det så jobbigt och mist ett barn..”

      Svara

       Såg också detta. Vad i helv liksom. Jättejobbigt att genomgå abort och allt osv, men dom behöver inte hjälp från Sofias Änglar. Dom har så dom klarar sig.

       Svara

        Det sa Jocke själv också!!!

        Svara

   Är detta legitimt?
   Att blottställa någon innan fällan dom utfärdats?. Oavsett om alla bevis pekar emot personen ifråga. Borde inte den rättsliga processen äga rum före allt exponeras ut på nätet?
   Jag förstår de vill varna andra för personen ifråga de målar in i ett hörn nu, men är det verkligen rätt sätt och forum att ta upp detta i.
   De mesta går över styr då andra oberoende personer på Youtube passar på att göra content med sina åsikter runt fallet. Kan inte rätt myndighet ta hand om problemet istället.
   Tänk om allt vänds emot paret Lundell. Att alla videoklipp och hotfulla och elaka kommentarer blir ett pris de får betala för. Jag vet inte hur allt funkar som sagt, men de spårar.

   Sänder en tanke till alla drabbade som utsatts i detta fall. Hoppas ni får den hjälp och stöd ni behöver.

   Svara

    Jocke menar att han aldrig mer vill sätta sig i en rättsprocess efter förlikningen med säljaren till huset. Tror tyvärr att detta är deras sätt att hantera situationen, istället för att göra det den rättsliga vägen.

    Svara

     En del influencers går ut med för privata saker och blir sedan upprörda när folk tycker olika. Tycker det inte är bra att ta upp det som är så privat. Hur tänker dom? Förstår inte.

     Svara

     Precis, bara för att man inte vill sätta sin fot där igen, får man inte lösa sina problem på valfritt sätt. Det som ska lösas på rättslig väg, ska lösas så. Man får inte ta saker i egna händer. Då kan man själv få stå till svars för det i en rättsstat.

     Svara

      deras utspel kommer förmodligen få konsekvenser de inte räknat med
      personen ifråga spelar dem i händerna

      Svara

    nej det är inte lagligt, detta skadar Joz garanterat innan rättegång eller ens innan åklagare har kikat på ärendet. så jo förtal är det ju så det skräller om det. OM Joz e skyldig så vinner han i vilketfall som helst då dom har ÅTERIGEN delat med sig av andras brister för tittarna (tänker på gamla husägarna).

    synd att det skall drabba dom, hoppas det löser sig för dom.

    Svara

   Herregud vilka människor! Finns inte en chans att en barnmorska ber en kvinna ta abort för att de har en hantverkare som är dålig på sitt jobb, det er ju helt befängt. Någon borde konfiskera deras bredband, det är helt sjukt hur mycket drama de ställer till med. Hur kan det ens vara intressant att följa dessa tokstollar? Jag blir helt matt bara av att läsa om dem här. De skapar jättestora konflikter av ingenting och älskar att bråka.

   Svara

    Vem har sagt att barnmorskan bad de göra abort? Det var ett val som de tog då de inte ansåg att de var en bra period i deras liv att fokusera på en ny graviditet.

    Svara

     Jocke säger i klippet att barnmorskan tyckte Jonna inte var stabil för att gå igenom en graviditet.

     Svara

      Skyll på henne. Använd skydd kids. And stay in school

      Svara

       Ja… skydda sig borde dom ju gjort, eftersom dom inte ville ha barn just då

       Svara

      Köper inte heller det där. Jag blev trots spiral (typiskt mitt liv) gravid. Jag var inte alls mentalt stabil plus att jag har en sjukdom som går i skov som gjorde det svårt att genomgå en graviditet då.

      Inte ens då sa någon åt mig att jag skulle göra abort. Jag gick igenom alla fakta med barnmorskan och min ordinarie läkare och sen var det helt upp till mig att bestämma hur jag ville göra.

      Svara

   Varför ska man dölja det? Är väl ingen tabu. Låt de dela med sig om de vill göra det. Förstår inte varför folk ska lägga vikt i vad andra väljer att göra.

   Svara

   Gud dom vet INGA gränser

   Svara

   Ok så dom var i vecka 12 för någon vecka sen och dom fick barn i slutet av oktober??? Kan hända absolut, men känns högst osannolikt

   Svara

    Varför är det högst osannolikt? Har hennes ägglossning kommit igång igen är det inte alls osannolikt. Du kan även bli gravid ca 10 – 14 dagar efter en abort till exempel. Personligen bedömer jag Jockes stämningsläge i relation till det han berättar.

    Svara

    Nja helt osannolikt är det inte, jag fick barn i början av september och blev gravid i slutet av september igen så nog kan det stämma ändå

    Svara

  Så sjukt…

  Svara

   Såg 3 minuter nu…å känner mig bara kräkfärdig..Det där måste ju vara världens största dramaqueen.
   Jonna verkar inte må så bra…så jag säger igen. Lägg ner dessa sjuka pengafixerade projekt och lev ett normalt liv utanför youtube och internet, så ska de se att alla snart mår bättre igen. Mycke vill ha mer…

   Svara

    Haha men exakt.

    Svara

  Vissa influencers blandar in sånt som inte alls har med saken att göra för att få mer sympatier, som graviditet, barn osv. I detta fallet idiotiskt.

  Svara

  I slutet av Januari så prankade Jonna dessutom Jocke att hon var gravid. Alltså så VAR hon faktiskt gravid medan hon gjorde pranket, om hon nu var i v. 12 nu.

  Svara

   Tror Jocke sa att hon blev det typ 1 v efter.

   Svara

    Fast det är ju inte möjligt, isåfall hade hon vart i v 7-8 nu

    Svara

     Det Korven menar är förstås att de fick reda på det en vecka efter planket.

     Svara

      *Pranket

      Svara

     Mnja veckorna stämmer nog, man räknar inte första gravidveckan från när befruktningen skedde, utan från första dagen man hade sin senaste mens. Alltså är man redan i vecka 4-5 om man pinkar på stickan och den visar positivt, någon dag efter att man egentligen skulle haft mens.

     Svara

      Det kan vara olika, mitt visade inte positivt förrän v. 7. Jag hade tagit flera test från första dagen med sen mens som visade negativt så är möjligt att man inte kan se det direkt.

      Svara

  Allt för uppmärksamhet 🤑🤯 förstår inte heller, varför gå ut att en abort gjorts? Om hon inte outat en graviditet?
  Tror de senare kommer att ångra och undra varför de delat hela sitt liv med sina fans.

  Svara

   För mer sympatier, för att dramat ska bli större och till deras fördel…

   Svara

  Varför är det jobbigt för dem?

  De är gifta och har ett barn. De väljer i ett ganska sen skede abortera syskonet till sitt barn. Sen skyller de på annan person och säger dessutom att en barnmorska har uppmanat dem till abort pga stress. Det är ren bullshit. Det finns folk i krig som föder barn men här blir en kvinna uppmanad att ta bort ett snart 4-månaders foster för att de har problem med en idiot som förstör deras renovering i jättehuset?

  De tog bort sitt barn för att de INTE VILLE HA DET.

  Och sen tänkte de tjäna pengar på det genom att göra en video om det hela och ännu en gång skylla på andra. Nu fick även en stackars barnmorska sig en släng av sleven.

  Synd om dem? Det ska daltas på ett PK-sätt med vuxna människor idag av rädsla för att tycka fel. Det är inte ett dugg synd om dem.

  Svara

   Ja nog visste de iaf att en abort inte går att ångra!
   Helt för fri abort men det är så osmakligt att hantera det så här.. och de som tidigare ”kämpat i alla år” för att bli gravida. Alltså really

   Svara

   Han förstör inte bara renoveringen utan han förstör deras liv. Enligt J&J så påstod han sig vara arkitekt, något han inte är. Han har öppnat golv och varit tvungen att ta in en riktig arkitekt för att slutföra det, han har hotat Jocke och Jonna dag ut och dag in att han har kriminella i Göteborg, han har gjort sexuella saker i deras hus, han har varit påverkad på jobbet, han har dragit ut på renoveringen på övervåningen, beställt saker utan tillstånd och slösat pengar, påbörjat nya projekt som han sedan inte avslutat, öppnat upp tak som skulle ta en vecka men tog månader.. Vem skulle klara av att genomgå en graviditet när man inte vet hur det blir med ens hus, ens framtid och med ekonomin? När inte ens huset har ett enda färdigställt sovrum? Sedan att dom skyller det på honom får stå för dom, men att hon valde att avsluta graviditeten pga det som sker just nu är inte så himla konstigt.

   Svara

    Alltså. Buhu.
    Kollade de upp honom innan eller ville de ha billigast möjliga? Uttrycket ”Du får vad du betalar för” har aldrig passat bättre.
    Och STACKARS dem att de inte kan spela in en uppmärksamhetsknarkande dokusåpa för att bygget är försenat.
    Vet ni/de vad KRIS är på riktigt?

    Svara

     Men på riktigt? Vem fan är du att bestämma vad som är kris och inte? Kriser ser olika ut för alla, du verkar ju inte vara en sympatisk människa någonstans. Jag säger inte att Jocke och Jonna talar sanning, men man kan ändå ha empati och sympati för någon annan. Och ja, jag vet vad kris är på riktigt, men jag kan ändå känna att det är synd om dom oavsett om dom satt sig i sitsen själva eller inte. Jösses.

     Svara

      Barn föds överallt och i alla tider, det borde vara allmänt känt. Då kan man inte skylla sitt beslut i deras situation på någon annan.

      Svara

       Dom skyller inte ifrån sig, Jocke sa klart och tydligt att det inte funkade nu pga allt som händer. Ge mig gärna tidsstämpel på när han skyller ifrån sig.

       Svara

        Typ när han säger ”om inte Joz hade gjort såhär så kanske Lunebelle hade haft ett syskon i oktober”

        Svara

     Eller hur!

     Svara

    Arkitekt är ingen skyddad titel.
    Arkitekt SAR/MSA innebär att man har examen i arkitektur, minst två års yrkesverksamhet och är medlem i Sveriges Arkitekter.

    Svara

     och arkitekter brukar inte lägga golv, det bruka golvläggare göra. Men så konstigt att ta in en golvläggare eh…

     Svara

    Och de lät det pågå…? Släng ut honom, byt lås och polisanmäl. Han är väl inte mindre farlig nu med sina ev. kriminella kontakter. Förstår att det är en mardröm men den blir ju inte bättre för att J&J hanterar situationen som barn? Och fortsätter göra det.

    Svara

     Vadå lät? Först är ju allt toppen men ju mer tiden gick så förändrades han ju och i takt med det kom hoten. Har du ens lyssnat på vad dom har sagt i deras videor och vad dom har publicerat? Jösses, här dömer man direkt. Jag står inte på någons sida, men man kan vara en förstående människa ändå.

     Svara

      Men du dömer ju också, du vet väl inte vad som är sant. Kanske han som blir hotad, han får ju så mkt hat nu på insta och andra kanaler också. Och han har ingen chans att försvara sig mot allt.

      Svara

      Låter lite konstigt att någon skulle hota personer de är hemma och arbetar hos, märkligt att han skulle det, varför. Är de inte rädda för de ev kriminella nu då kan man undra. Undra vem som hotat vem och varför. Låter mer som en efterkonstruktion.

      Svara

    Men detta är vad de och Alexandra SÄGER.
    Någons ord är inte bevis.
    Exakt vad som hänt vet ingen som inte varit där.
    Deras ”bevis” håller inte som bevis för något de säger. Betyder inte att vissa saker inte är sant. Men man ska inte framföra åsikter eller andrahandsinfo som fakta.

    Svara

     Och ändå pekar alla i kommentarsfältet ut Jocke och Jonna som dom skyldiga för att dom lät det ske, för att dom alltid låter sig luras och jag vet inte vad alla säger. Men när man försvarar dom, då hugger folk.

     Svara

    Men snälla 12:21 förstör han deras liv för att renoveringen inte blivit klart eller för att han tagit dit en arkitekt, av det jag sett så har huset blivit jättefint? Om han hotat vet du inget om, det är inte automatiskt sant för att de säger det, inte heller vet vi om han verkligen varit påverkad eller gjort annat som påstås. De kan inte skylla en abort på honom iaf.

    Svara

     De verkar vilja förstöra hans liv däremot, det låter så… sen vet vi ju inte vad som är sant och inte.
     Joz har ju inte en chans att försvara sig, hoppas han går ut med sin version om vad som hänt men han vågar kanske inte…

     Svara

     Dom skyller ju inte ens aborten på honom! Dom säger att pga situationen så klarar Jonna inte en graviditet just nu. Dom skyller inte ifrån sig utan isåfall tar dom ju sitt ansvar. Jösses.

     Svara

      De verkar som målgruppen som kollat på liven är av en helt annan åsikt. De går in och kallar han för barnmödare. Så tydligheten verkar vara tveksam. Dessutom görs mängder av analys videos på youtube just nu huruvida han åligger skuld i beslutet vilket är helt galet. När ska kreatörer förstå vad de lägger ut och hur de tas upp bland tittarna. Vad de skapar i nästa led. Och hur får offentlig uthängning finnas och till vilken grad innan de böir olagligt. Vart är samhället på väg? Blir rädd vad som delas så simpelt. När blev offentliga ”rättegångar” okej med vittnen som delger sin version i videoformat…….Låt polisen med fler inom rättsystemet anta sig uppdraget runt Lundell…

      Svara

    12.21 du skriver som Joakim Lundell pratar.

    Svara

   THIS!

   Svara

   Word!

   Svara

   Jag skulle t o m säga att hela kåren barnmorskor fick sig ett släng av sleven. Är man inte insatt kan man lätt få för sig att det är såhär det går till, vilket det naturligtvis inte är. De flesta av deras följare är väl barn/ungdomar?

   Svara

    Dom skyllde väl inget på barnmorskan?! Utan sa väl samma sak som de kände skälva, att Jonna inte var psykiskt stabil nog att genomgå en graviditet?!
    Iaf i det jag hörde, tog mig inte igenom hela liven dock

    Svara

     Oavsett vad de skyller på så har inte barnmorskan gett rådet att avbryta graviditeten, de får inte göra det! Är hon inte psykiskt stabil nog att genomgå en graviditet är hon knappast stabil nog att ta hand om sitt barn. Nej, det stämmer helt enkelt inte. Precis som det inte stämmer att de har förlorat ett barn, de har valt att avbryta en graviditet.

     Svara

   12 veckor är dock inte ”snart 4 månader” men visst.

   Svara

    I vecka 13 går du in i månad 4.

    Så jo, fostret är snart 4 månader. Väldigt snart till och men visst…

    Svara

     Att gå in i månad fyra betyder ju att fostret är 3 månader.

     Svara

   Ja, det finns folk i krig som föder barn och det om något är väl för fasiken oansvarigt. Sätta barn till världen i krig. Dom svälter nästan ihjäl men ligga det orkar dom och inte bara en gång utan ta mej 17 hela tiden.

   Ni ska inte klanka ner på att Jonna gjort abort. Ni har inte historien bakom. Ni vet ingenting. Ibland behöver man kanske göra det för att klara av att ta hand om det lilla barn dom har. Det finns om ni ens har empati i kroppen, något som heter att man till slut bryter ihop. Man håller och håller och håller igen sen tar det en enda jävla sekund så har kroppen sagt nog. Det finns om ni inte visste det folk som rasar och inte ens kan röra sig pga stress, men det är så lätt att klanka ner på andra och vara så perfekt själv. Jag är inte Jocke och Jonna fan och jag är inte en 12 åring men jag vet att livet kan vända på en enda sekund. Karma finns och karma kommer, förr eller senare även till folk utan empati som slår igenom och ger tillbaka.

   Klandra Joz för det här är däremot inte ok för det var deras val MEN han har en jäkligt stor del i att dom inte kan leva normalt. Det han åstadkommit på 13 månader är en garderob för 1.3 miljoner och några golv. Jäkligt go kille.

   Svara

    Klanka ner?

    De skyller på alla andra och ljuger om att en barnmorska gett dem rådet att göra abort.

    De säger att de förlorat ett barn då de frivilligt tagit bort det.

    Det är DET folk är upprörda över.

    Svara

    Fast är det normalt att spela in en dokusåpa hemma i sitt hem och ha en massa folk där och dolda kameror som ska filma. Följer inte J o J men det jag sett tidigare av det de visat av huset så har det ju blivit jättefint, så en hel del fint verkar ju Joz ha åstadkomit iaf. 1,3 milj är inte särskilt mkt när det gäller renoveringsmaterial och han ska självklart ha lön också. Sen kan vi omöjligt veta att allt Jocke säger är sanningen.

    Svara

    Är det att leva normalt med kameror hemma, huset fullt av folk och spela in en dokusåpa hemma?

    1,3 miljoner är inte särskilt mycket när det gäller renoveringsmaterial, och nog har de fått det väldigt fint i vissa rum, det kostar, han ska ju även ha lön för utfört arbete.

    Svara

     Håller med

     Svara

    Det är inte ”oansvarigt” att ligga under krig. Krisar man och livet är tufft tar man sig för sådant som gör att man mår bättre. Själv har jag lägst libido när jag mår som bäst..
    Går man däremot ut och säger att man gör abort för att det är stressigt och man inte mår stabilt när man pratat länge och väl om ofrivillig barnlöshet är det nåt fel…

    Svara

  Men va? Kan knappast stämma att en barnmorska skulle råda en gravid kvinna till abort?

  Svara

  Lågt! Tvivlar dessutom på att en barnmorska råder en kvinna att göra abort på grund av bråk med en hantverkare

  Svara

   Jo, det nya Sverige med nya generationens skattebetalare.
   Gör abort för att: mathem inte levererar till adressen.
   Sjukskriver sig för att: katten kräktes i går kväll.
   Behåller skolbarnen hemma och ringer expressen för att: läraren försöker bestämma vad deras barn ska göra under skoltiden

   Svara

    Vi har snart inga skattebetalare för man hämtar sin lön på soc. Det är våra nya skattebetalare.

    Svara

   Det får dom inte råda till!

   Svara

    Det gjorde kuratorn jag var hos. Hon tyckte att jag skulle genomföra aborten eftersom jag hade det jobbigt psykiskt. Men då var visserligen redan aborten bokad men jag var förkrossad och behövde prata om det.

    Svara

     Fast en psykolog och en barnmorska är inte samma yrkeskategori 🤷‍♀️

     Svara

   Det var väl inte pga av hantverkaren i sig… utan av Jonas psykiska mående.

   Svara

    Bullshit.

    Svara

    Sluta gör barn om man mår dåligt å inte vill ha nåt. Hett tips

    Svara

     Det håller jag absolut med om!

     Svara

   Man får som sjuksköterska inte påverka en patient till ett visst val. Det är inte ett etiskt handlande. Man kan ge allmäna råd, men ett beslut om abort är helt och hållet patientens, och absolut inget som vården lägger sig i.

   Svara

  Snälla… Kan inte någon bara kapa deras el och nätverksledning till deras hus omgående!

  Det är ju bara drama drama och mer drama runt de..

  Sen så har jag svårt att tro att en BM råder till en abort på en normal gravidet..
  Om kvinnor i Syrien och Afghanistan levandes i krig kan skaffa barn i den stressen så tror jag nog Jonna oxå kan och att det inte är farligt..

  Sen borde Jonna nog kanske inte skaffa fler barn med tanke på hur psykiskt sjuk hon blev förra graviditeten…

  Sen att skylla på någon annan?? Nej fy vad lågt… Riktigt lågt… 😖🤮

  Svara

   Dom som väljer att skaffa barn i krig, och svält som varat i flera år är så jävla egoistiska.

   Svara

    Ja, det är ju dem som egoistiska, inte de som krigar. De jävlarna som försöker leva ett normalt liv i ett katastrofläge.
    Sen tänker du som en västerlänning. 1: att preventivmedel är en självklarhet. Eller tycker du att de borde leva celibat också? 2: att tro att kvinnan har faktiskt makten att neka mannen sex (det har inte ens västerlänningarna helt och hållet, tyvärr!!!) 3: att möjligheten till abort finns.
    Men jaaa de jävlarna som är så egosistiska!

    Svara

     Svara

    Kanske inte finns skydd 🙄

    Svara

     Då behöver man inte ligga. Om har flytt ditt hem för att terrorister osv har förstört det eller om du svälter och knappt klarar dig själv, då får du lov att ta konsekvensen och inte ha sex. Framförallt om du dessutom redan har barn.

     Svara

      Och om man lever i ett samhälle där den som kan bli gravid inte bestämmer själv om det ska vankas samlag eller ej?

      Svara

       Ja det är skrämmande att man kan ha så lite kunskap om- och förståelse för den värld vi lever i! Finns det verkligen någon som kan tro att samlag, preventivmedel och mödravård är valfritt och tillgängligt för alla, i synnerhet de som lever i krig.

       Svara

      Du menar typ skyll dig själv som bodde där det blev krig och du fick fly nu får du verkligen avstå allt annat också bara för att du var så dum.

      Svara

      Nu tänker du som att det händer i länder som Sverige (där våldtäkt också existerar såklart).
      I många länder har kvinnor ingen talan, vill mannen ligga så ligger man.
      Dessutom har mannen gått bort/ej där och det är i krigsområden så är det fritt fram tyvärr för andra. Detta är antagligen en av anledningarna till att många flyktingläger är uppdelade efter kön. Finns även kvinnor som blir kidnappade som sexslavar

      Svara

    Ja verkligen. De fattiga kvinnorna som lever i krig borde fan gå till sin vårdcentral och be om cytotec! Sen kanske börja med Natural Cycles? Så jävla egoistiskt att bli gravid när man flyr eller svälter. Stäm dem.

    Svara

     Du driver med oss, hur tror du att hälsocentralen ser ut i krigsdrabbade länder?

     Svara

      Haha, jag läste inte hela inlägget och missade ironin!

      Svara

    Kvinnan har ingen talan i många krisdrabbade länder och är en ägodel.
    (enligt Magda Gad)
    Vill mannen ha sex, ja då har han sex med sin kvinna..

    Är nog inte så lätt att få tag i preventivmedel när det är krig heller.

    Svara

   Varför tittar du och läser då? Om du vill klippa så läser du ju. Skit i dom bara. Titta på det du vill men förmodligen är du en sån som är den enda bästa och har endast rätt.

   Svara

   Precis sluta anklaga joz

   Svara

  Tror inte för 5 öre på att en bm skulle råda till abort pga stress. Fräscht sätt att förklara den på.

  Svara

  Väljer man själv att abortera ett friskt foster så har man inte ”förlorat ett barn”.
  Att tvingas abortera ett sjukt foster, få missfall eller att barnet dör i magen/under/efter en förlossning.
  Det är att FÖRLORA ett barn!

  Hela chatten flög fram med frågor om lunabell dött. Han svarar inte på det utan skapar drama.
  SEN förövrigt att säga detta på 20mars som är en minnesdag för alla föräldrar som har barn som dött. Där man hedrar med att bära vitt för alla änglabarn.
  DET är riktigt sjukt.

  Svara

   Jag blir så ledsen fast jag inte ”borde” bli det. Vi har kämpat länge nu och fått fyra missfall. Att höra såna här idioter clickbaita och förstora saker hit å dit för att få views å sympatier gör mig galen. Att man har mage när det finns så många som kämpar på riktigt och går igenom ett helvette för att lyckas få barn. Skäms!

   Svara

    Jag håller tummarna för att du snart inte längre behöver kämpa utan får det barn du önskar 💜

    Svara

  Tycker deg är konstigt att vissa personer alltid är de som drabbas och råkar ur för saker om och om igen. Noll självinsikt på vissa

  Svara

   Verkar vara resultatet av noll självinsikt, noll förmåga att ta reda på saker i förväg och 100 % förmåga i offermentalitet.

   Svara

   Jocke nämde ju faktiskt det i den första videon om Joz, och att det är hans fel och ansvar att det hela tiden händer saker på grund av dem valen han har gjort gällande andra människor

   Svara

  Har väldigt svårt för jocke och Jonna. De beter sig otroligt barnsligt och deras risktagande med andra människors liv (när de körde en live då de begravde en snubbe i en kista i ett par timmar).. Sen att de slänger på sig offerkoftan konstant efter att de betett sig otroligt barnsligt. De är inte 13år.

  Finner inga ord. Tycker alla bör bojkotta dem. Får jag barn så kommer de aldrig att få kolla på deras youtube.

  Svara

  Hon har inte gjort någon abort, sluta tro på allt dessa två säger. Dom hittar på problem och dramatiska händelser för att fortsätta vara relevanta.

  Svara

   Och förresten är jockiboi en värdelös skådespelare

   Svara

    *gnuggar mig i ansiktet och ser ledsen ut*
    *slutar gnugga mig i ansikte för att jag behöver fixa något på datorn*
    *fortsätter gnugga mig i ansiktet och ser ledsen ut*

    Svara

   Tror också att allt är fejk. Finns verkligen inga gränser för vad vissa kan ta sig för för att ”skapa content”. Klart att de inte aborterat något barn.

   Svara

  Att man aldrig kan ta eget ansvar.

  Att man alltid tycker så synd om sig själv.

  Att man måste berätta allt för att behålla sina följare.

  Stay in school kids, stay in school… 🤦🏻‍♀️

  Svara

   Tyvärr så är det nog svårt att få ungdomar att lyssna på att det är viktigt att gå i skolan när det går att tjäna hur mycket pengar som helst på galenskap och ytligheter i sociala medier.

   Svara

    Bra sagt Jocke och Jonna borde skaffa sej vanliga jobb som dom kan försörja sej på

    Svara

  Vad ska man säga detta måste vara ett lågvattenmärke i influencervärlden. Sedan kan man undra om J&J överhuvudtaget funderat på hur deras inlägg påverkar andra. Okänsligt och osmakligt.

  Svara

   Whaaat? 😲😲
   Har fan inte hört dummare uttalande på länge. Och jag tvivlar på att en barnmorska har rått dem till abort för stress med en hantverkare. 🤔 Det måste helt klart vara något annat som är tokigt med graviditeten.

   Svara

   Dom tänker bara på pengar

   Svara

  Fy fan vad smaklösa de är. Stackars deras barn som växer upp med två jättebebisar som föräldrar.

  Svara

  Sure, man behöver inte berätta allt offentligt men nu vill dom ju göra det. Nä, ingen visste att hon var gravid men nu ville dom gå ut med detta och vare sig hon gjorde abort pga stress eller något annat kan väl folk respektera det? Jag kan absolut förstå att dom väljer att göra abort pga stress. Varför?
  – Dom bor i ett hus som forfarande är under renovering, ett år efter att dom flyttat in.
  – Jonna hade ett helvete med graviditeten sista tiden och hamnade på psyket pga detta.
  – Alla orkar inte stress lika mycket som andra.

  Jag förstår att dom skyller detta på Joz för han är anledningen till all stress dom går igenom just nu. Han lurade dom under ett års tid och dom levde under hot, tror ni inte detta tar tid att bearbeta?
  Bara för att en majoritet inte skulle välja att dela med sig av allt på samma sätt som Jocke och Jonna betyder det inte att ni ska påstå att det är fel av dom för att ni inte skulle gjort detsamma.

  Svara

   Du blandar ihop respektera med att tillåta. De är tillåtna att vräka ur sig varenda detalj om sitt privatliv, MEN de får räkna med att andra kommer att ha åsikter om det. Det som uttrycks av Camilla och även kommentarerna handlar om att vi kommenterar att det de håller på med inte är hjälpsamt för någon på något sätt. Man kan opponera sig mot hur någon beter sig respektfullt, det är konsekvensen av att lägga ut detta på internet.

   Offermentaliteten de visar är väldigt tragisk och onödig. Ingen har med vapen hotat Jonna och tvingat henne till abort, utan det var hennes egna VAL. Att någon har lurat dem gällande husrenovering m.m. är skittråkigt, men har ingenting med en vuxen kvinnas val att göra abort att göra. Det är riktigt FULT att skylla sina egna val på någon annan på det viset de gör. Det visar på ett väldigt omoget sätt att tänka och agera.

   Är det såhär dagens generation resonerar eller? Om chefen kritiserar dig så blir du ledsen och gör en abort = chefens fel att du gör abort? Om någon stjäl ditt armband så blir du ledsen och tar heroin = tjuvens fel att du är missbrukare? Det håller inte. Vuxna människor ska stå för sina egna val i livet, punkt slut.

   Svara

    Kudos till dig LaLa för ett jättebra svar.

    Svara

    Men de säger ju inte att hon har blivit tvingad, utan att på grund av de jobbiga omständigheterna, som joz till en stor del orsakat, skulle en graviditet i nuläget inte funka för henne.

    Om ni på riktigt tror att alla kvinnor som någonsin genomfört en abort inte på något sätt blivit influerade i sitt beslut av sin omgivning är ni naiva. Det fria valet finns absolut, ingen kan dra med dig till sjukhuset och trycka ner pillret i halsen på dig, men de kan skapa en otrygg situation där alternativet att behålla barnet blir omöjligt.

    Fan, jag tycker ni känns så himla osympatiska när ni snackar om hennes abort så här. Kan hålla med om att det är en idiotisk titel på liven och en dålig timing på grund av den känsliga dagen (har själv förlorat ett barn i magen), men denna ton är inte rimligt.

    Svara

     Tonen i kommentarerna är fullt rimlig baserad på hur de själva framställer aborten – titelsättningen på videon, de skyller på hantverkaren och ljuger om barnmorskan.

     Självklart finns det omständigheter kring varje abort varav en del är mer eller mindre sorgliga yttre faktorer man inte nödvändigtvis kan påverka, men det är inte det kommentarerna handlar om (de jag läst hittills iaf). Respekt och ödmjukhet förtjänar man och de gör de inte med den här videon.

     Svara

     Jag har ingenting negativt att säga om Jonnas abort i sig själv. Det är hennes fulla rätt att göra abort, jag stöttar fullt ut kvinnors egna val att göra abort vad de än har för anledning, det jag ställer mig emot är att man skyller ifrån sig och lägger skulden på aborten på någon annan. Jag hoppas Jonna blir omhändertagen på bästa sätt nu, verkligen. Men om det är någon som ska tänka på sin ton så är det ju Jocke och Jonna! Det är skillnad på att säga ”På grund av att det händer mycket jobbigt och vi är stressade och upprörda så har Jonna valt att göra abort” och att säga ”På grund av vad Joz gör så har Jonna gjort abort”. De lägger ett sorgligt (enl. dem själva) beslut på en annan människa, och det är inte rätt.
     De hade kunnat separera dessa två ämnen. 1. Vi är ledsna p.g.a. aborten. 2. Vi är arga och upprörda p.g.a. blivit lurade av Joz.
     Men tyvärr tror jag de väljer att blanda ihop ovanstående då det får deras fiende Joz att se extra hemsk och vidrig ut, samtidigt som de får sympatipoäng. Tyvärr är jag så cynisk.

     Svara

      Du satte ord på mina tankar, tyvärr! Detta sker gång på gång med J&J. Det är ytterst sorgligt att de besitter den makten som de gör och att alla barn som följer dem kan orsaka sådana hatstormar. Får mig att sakna SVTs trygga och lugna barnprogramledare, haha!

      Även om jag känner stort förakt mot de hemskheter som Joz verkar ha gjort både mot J&J och mot ett okänt antal tjejer så vore det nästan på sin plats med en förtalsanmälan gentemot J&J, för att undvika liknande draman i framtiden 🙁

      Svara

     Det är inte ingreppet i sig som diskuteras här utan att joj inte tar ansvar för sitt/sina så avgörande beslut utan försöker lägga över skulden på någon annan. Oavsett vad man influeras av är beslutet det egna och ansvaret ligger där. Särskilt i Sverige år 2019. Det är inte en ensamstående kvinna på 50-talet vi talar om här.

     Svara

    Men aborten beror ju på Joz?! Han har ju satt dom i en situation som gör att Jonna inte känner att hon kan genomföra en graviditet. Jonna är stressad och Joz är anledningen till stressen. Det är inte bara någon stress över att en tenta ska lämnas in utan det här är större.

    Svara

     Det är fortfarande deras medvetena val att göra abort. Joz kan vara en faktor i det valet och likaså Jonnas psykiska mående. Men det är fortfarande deras Val

     Svara

     Då får jag upprepa dessa frågor för dig… ”Om chefen kritiserar dig så blir du ledsen och gör en abort = chefens fel att du gör abort? Om någon stjäl ditt armband så blir du ledsen och tar heroin = tjuvens fel att du är missbrukare?”. Andra människor kommer alltid kunna påverka oss negativt eller positivt, men vad vi gör av detta är vårt eget val och ansvar.
     Jag led själva av depressioner för många år sedan. Min pojkvän valde mitt i min värsta period att göra slut med mig, jag tog en överdos medicin och försökte avsluta mitt liv – som tur är klarade jag mig. Är det pojkvännen som sårade mig som kan beskyllas för självmordsförsöket? Absolut inte. Han må ha varit en skitstövel men jag tog själv fram tabletterna och spritflaskan. Jag valde själv hur jag agerade ut min sorg. En av de viktigaste läxorna i mitt liv har varit att lära mig att JAG är ansvarig för min lycka och mitt mående. Idag är jag fri från psykisk ohälsa tack vare att jag lärde mig den läxan!
     Det Joz har gjort är förkastligt men han har inte tvingat någon till abort eller själv gjort en abort, så han förtjänar inte att vara med i den diskussionen.

     Svara

      👏🏼

      Svara

      Precis så 👍 jag har liknande erfarenheter och är så glad att jag fick den insikten. Det var en lärdom som höll på att kosta mig flera nära relationer innan den ”satt där”. Sedan är det ju en kunskap man får påminna sig om. Det är så mycket bättre att tänka över sitt eget handlingsutrymme än att ta på sig offerkoftan!

      Svara

     Om vi ska ta det från början: J&J köpte ett hus utan att göra en ordentlig besiktning…. anlitade en oseriös hantverkare… skitjobbigt javisst, men man hade kunnat göra rätt från början. Eller så får man reda ut skiten så gott det går när man hamnar i den. Till skillnad från många andra så verkar ju dessa två obegripligt nog ha pengar som gräs, anlita en seriös byggfirma och problemet är löst.

     Svara

  Vet vi om hon faktiskt har gjort en abort eller är det ett sjukt (och vidrigt) sätt att få sympatier?

  Svara

   Det kan vi ju inte veta, och det är väl bra att det inte bara är att ringa 1177 och be dem läsa högt ur någons gynjournal.

   Svara

    Ja absolut! Men Jocke och Jonna har ju gjort en del tveksamheter innan. Tråkigt om det är sant och de inte blir trodda, dock så det blir när man ropar varg… 🤔

    Svara

  Att en barnmorska skulle råda till en abort är en lögn tycker dom är otroligt patetiska och gör allt för sympatier och pengar skitpinsamt att se och höra på dom skärpning Jocke o Jonna

  Svara

  De hade båda behövt intensiv terapi för att kunna släppa den grava offermentalitet de fastnat i. Obehagligt att se hur de resonerar.

  Svara

  Jag håller fullständigt med dig Camilla.
  Detta var bara för mycket. Tycker att detta skulle Jocke och Jonna ha skött privat. Det är inget man ska gå ut på YouTube med.
  Det måste finnas gränser för vad man delar av sig med. Detta var absolut inget någon på social media har att göra med.
  Ja visst Jonna mår dåligt. Men det hade räckt med att berätta historien om Joz och fått folk tro att det var pga det.

  Svara

  Tycker dom gick över alla gränser när dom beskyllde han för att ha förlorat ett barn! Vidrigt!!!

  Svara

   Dom tänker bara på pengar

   Svara

  Osmakligt!
  Ta konsekvenserna av lite sängyoga eller använd skydd.

  Svara

  Jag håller med om att det var dumt av dem att ta upp detta. Särskilt att skylla det på Joz.
  Det är väl snarare situationen som sådan som föranlett aborten och den har ju Jocke själv ett stort ansvar för.

  Sedan ska man inte döma någon för att ha gjort en abort. Jonna mådde psykiskt dåligt och hamnade i en psykos och blev inlagd på psyket i slutet av sin förra graviditet. En sådan diagnos och psykisk ohälsa rent allmänt ska man ha en väldig respekt för.
  De måste prioritera sig själva nu och bli psykiskt stabila att ta hand om sin dotter.

  Men som sagt, jag reagerade på hur dumt det var av dem att ta upp detta när de ändå hade hemlighållit graviditeten.
  Med respekt för sin dotter som faktiskt mist ett syskon borde de tagit detta privat. De är ju nere redan så ingen hade tyckt det varit konstigt om de var ledsna.

  De är inga bra förebilder för barn. Det är inte bra att så många barn följder detta och kanske tar illa vid sig av mycket som påverkar dem och rent av att somliga verkar skänka pengar dessutom. Tar man emot pengar från barn har man ingen skam i kroppen!!

  I övrigt tycker jag synd om dem som råkat ut för en manipulativ psykopat. Det kan hända vem som helst.

  Svara

  Att göra abort om dom nu har gjort det och skyller det på någon annan är lågt. Att Jonna mår dåligt när hon var gravid är inte första gången hon var ju inlagd på psyket i slutet av sin graviditet. Det kan mycket väl vara så att som känslorna m.m kommer tillbaka på nästa graviditet om hon nu var gravid. Barnmorskor rekommenderar inte aborter bara så där.

  Svara

  J&J har planerat att ge ut en bok om barnlöshet i år.

  Svara

   Har full förståelse för att de har haft det jobbigt med att bli gravida. MEN de är inte ofrivilligt barnlösa, de har ett barn + har ett till på gång som de valde bort. Tycker just J och J borde sitta ner i båten när det ha delar om just detta.

   Svara

  ”When they go low, we sink even further.”

  Svara

  Jag hatar att ens tänker tanken för man vill ju vara fördomsfri och jag tror helhjärtat på hela den här J#z affären men det här är bara för mkt? Jag tog illa vid mig av videon och kunde inte se klart den. Dom har inte förlorat en gaviditet, dom avbröt den. Jag har svårt att förstå att två personer som så desperat har velat ha barn faktiskt aborterar ett om det inte handlar om medicinska faktorer som tex att Jonna fick en psykos sist och att hon fortfarande hämtar sig efter tex förlossningsdepression som hon inte går ut med. Ingen människa får en psykos som man blir av med på några timmar alltså måste hon ha haft problem även efteråt och därför blir det en hög risk för henne att vara gravid igen. Men varför går dom ut med något som ändå ingen vet om? Och skyller på andra? Nej nej nej, not buying it. Det här är ett klassiskt sätt att söka sympatier på och det drar ner trovärdigheten ännu mer på dom som individer överlag. Jag förstår att man är arg över J#z och att det har varit en stress men det är definitivt inte en orsak till att abortera ett foster. Och en BM skulle aldrig tåda till abort i andra fall än medicinska. Det är etiskt olagligt för dom mer eller mindre.

  Svara

   Jag håller med. Hemskt nog så tror jag inte på den så kallade psykosen heller. Självklart var det förmodligen jättejobbigt för Jonna att gå över tiden och på grund av platsbrist så kunde de inte få en igångssättning. Jag tror då att de läste någonstans att man kunde få en igångssättning vid bland annat förlossningspsykos, och försökte få det till att det var det hon hade.

   Svara

    Nej. Där är jag inte ombord. Hon fick vänta i flera dagar och blev runtforslad på många olika platser innan hon väl fick föda. Det fattar väl vem som helst att ingen höggravid vill spendera natten ensam på psyket. Dra inte så höga växlar kring det där. Det är inte ok att förminska någons psykiska illamående på det viset. Det jag menar är att aborten kan ha varit en konsekvens för henne pga att hennes psykiska mående inte är helt hundra ännu men att de väljer att skylla det på detta som pågår just nu. Inget annat.

    Svara

     Jag har all förståelse för att det var en jättetuff situation och menar inte att förminska någons psykiska mående. Snarare tycker jag att J&J gång på gång förminskar människors psykiska mående. De har tidigare hetsat sina följare att attackera Jockes bröder eftersom de gjort honom ”självmordsbenägen”. De slänger sig med diagnoser och begrepp hejvilt. Även situationen med Jonna lät likadan, eftersom de hänvisade så mycket till att man MÅSTE få igångsättning vid förlossningspsykos. Det framgick ingenstans att det var detta hon drabbades av, läkaren satte inte någon diagnos utan de drog egna slutsatser. Precis som du säger gick ju allt över sedan. Därav min tveksamhet. Även till aborten.

     Svara

      Nej jag menar att jag inte tror på att föelossningspsykosen gick över trots att de hävdade detta. Jag tror att hon går igenom en förlossningsdepp och återhämtar sig ännu. Det hade kunnat vara den sanna orsaken bakom aborten tänker jag då man absolut inte bör vara gravid så tätt om man lider av postpartum depression.

      Svara

       Ja, oavsett vad så är det ju varken barnmorskans eller en tredje persons fel. En abort är helt upp till modern som bär barnet, och hon hade förmodligen sina anledningar. Jag ifrågasätter inte alls att hon gjorde en abort om det får henne att må bättre, det var förmodligen ett jättemoget och rimligt val. Men det de håller på med just nu är helt sjukt. Och det blir såhär varje gång det händer någonting i deras liv, och alla dessa barn som tittar på dem köper varenda ord. Galet!

       Svara

  Ot
  Jag blir så satans äcklad av Bellas ignorans och skryt. Att hon låtsas som att folk blir upprörda för att hon är kvinna och bara 28 år och kan ta privatflyg. Är hon helt dum i huvudet?

  Svara

   Ja alltså senaste inlägget kände jag bara men SKÄRP DIG. Dessa provokationer och skryt, så jävla löjligt.

   Svara

   Svar: ja hon är dum i huvudet, det är sen gammalt

   Svara

   FY FAN VILKEN VIDRIG MÄNNISKA HON ÄR ALLTSÅ, SPYYYR!

   Svara

   Hon måste ju hinna hämta på förskolan. Hon har skaffat sig ett helt hemmateam som tidigare har kunnat hämta på förskolan, ersätta Isabella som ”varm kropp i sängen” och allt däremellan. Men nu har hon minsann hittat ett argument för ”privatflyg”. Heja. Och fascinerande många som går på detta. Mitt favoritsätt att följa Isabella: https://socialblade.com/instagram/user/isabellalowengrip
   Många som tröttnat på sistone.

   Svara

    Det där är även mitt nya favoritsätt att följa henne nu. Tack! ♥

    Svara

   Populärt att skylla personlig kritik på sitt kön. Cissi Wallin gör precis det samma. De är väldigt lika angående sin oförmåga att hålla sig till sanningen Bella och Cissi.

   Svara

   Haha, Bella är så lättkränkt. Det där inlägget om privatflyg handlar enbart om att folk i kommentarsfälten skrev och påstod att hon väl bara provsuttit planet och inte flög någonstans (senaste gången hon lade ut en bild från ett privatflyg). Då måste hon BEVISA att hon minsann visst flyger också. Så det så.

   Langa hit stora skämskudden, tack.

   Svara

  Fake it until you make it…..eller tills det inte går längre. (Se Official Trailer) Detta får mig att tänka på en annan person.
  http://www.tmz.com/2019/03/21/theranos-founder-elizabeth-holmes-fake-voice-debunked-family/

  Svara

   Den person du tänker på har samma moralkompass eller snarare brist på men sen går likheterna isär. ET är en välutbildad och intelligent kvinna från ett välbärgat hem. Det samma går inte att säga om den jag tror du menar.

   Svara

    Jo jag vet att Elizabeth Holmes har en utbildning…..en imponerande utbildning men det finns ju olika slags intelligens. Det är mera saknaden av moralkompassen jag syftar på och falsk representation. Även ett exempel på hur det kan gå ibland när lögner blir avslöjade och allt rasar.

    Svara

  JOZ ANKLAGAD FÖR ATT HA LURAT LUNDELL PÅ 1,3 MILJONER KR

  Svara

   Cluee News Är jag på Joz sida? https://www.youtube.com/watch?v=3nPqs4DICjw
   Alexander Rask Jockes soldat & högra hand jagar Joz https://www.youtube.com/watch?v=SW4wlB9R-AQ&t=1413s
   Erpewijk Jockes vän talar ut om Joz https://www.youtube.com/watch?v=bKHAn2RbnqE&t=5s

   Svara

    Erpewijk 9,12 minuter in i filmen ”Joz har placerat dolda myggor & mikrofoner hos Jocke” ”monterat dolda kameror i sänggavlar rent spionage” Varför denna besatthet att dom är avlyssnade. Vad döljer Joakim Lundell för något?

    Svara

     Joz har monterat kameror och mikrofoner för Jocke & Jonnas räkning för deras nya program exposed http://www.exposedsverige.se/

     Svara

     Paranoid schizofreni kanske? Jag menar inte något illa mot alla som kämpar med sjukdomen utan konstaterar att det kan vara ett symtom 🤔

     Svara

   Fast lurat? Han ska väl ha lön för det jobb han utfört och material kostar. Om han satt upp dolda kameror och mikrofoner så är det väl inför dokusåpan eller? Det skulle väl filmas och då behövs det kameror och mikrofoner dolt. Men Jocke menar ju samtidigt att han inte varit där och jobbat när de varit på resa och när han skulle varit där ju, hur ska de ha det? Om han varit frånvarande vissa dagar så kanske han varit sjuk som så många varit på senare tid, däckade i feber flera dagar el veckor har många varit. De kanske gett han lite fria tyglar och det är lätt att komma i efterhand och påstå saker när de är missnöjda eller blivit ovänner.

   Svara

  Om Jonna var i vecka 12 när de var i Dubai i slutet av februari blev barnet till i november.. Varför blir man gravid när ens barn är en månad gammal? Ska man inte njuta av det barnet innan man ska på det igen? Speciellt inte när hon klagade så mycket på sin graviditet förra gången…

  Svara

   Kan man verkligen bli gravid 1 mån efter förlossningen? Blöder man inte fortfarande? Någon barnmorska som läser här på bloggbevakning och kan ge fakta ? Tack

   Svara

    Nej, det blev det inte. Jocke nämner i liven att de var beräknade till den 4 oktober, vilket jag också var (men det slutade i missfall) och jag blev gravid i januari.

    Svara

    Du kan bli gravid en vecka efter om du har ägglossning. Mååånga kvinnor blir gravida direkt efteråt och man blöder olika. Är det ingen som läser biologi i dagens samhälle? Det dinns heller inga rätt eller fel. Man blir gravid om man vill och har medel för det.

    Svara

     Fast man har inte ägglossning 1 vecka efter förlossningen. MENSTRUATION OCH ÄGGLOSSNING:Om du inte ammar kommer menstruationen tillbaks ca. 6-8 veckor efter förlossningen .
     Hur vore det om du tog ditt eget råd och hade läst på lite i så du inte behöver hitta på och framstå som en inbicil ?

     Svara

      Lite lustigt att du anklagar någon för att framstå som en ”inbicil”. Du skulle kunna ta ditt egna råd och läsa på lite så att du inte själv framstår som en imbecill.

      Det är för övrigt mycket ovanligt att kunna bli gravid igen så tätt inpå en förlossning, men det är inte omöjligt. Kroppen är en lustig liten manick.

      Svara

  Jocke och Jonna är lite som fröken Löwengrip, ibland börjar man känna lite sympati för dem, men då går de och gör nåt riktigt korkat så att det snabbt går över. OK, vi förstår att det är jättejobbigt med fejk-hantverkaren, men även där borde de själv satt stopp innan det gick så långt som det gjorde. Om de har valt att göra abort för att Jonna mår dåligt pga situationen så är ju det helt i sin ordning och antagligen en klokt val, men att gå ut med det på det här sättet? Osmakligt på så många sätt och i vilket syfte? Kasta ännu mer skit på ”hantverkaren”, få sympatier, dra trafik? Förstår inte. Det går faktiskt att hålla saker och ting privata. Jag lovar.

  Svara

  OT, vet att du är bekant med henne man, men jag hoppas att du tar upp detta ändå 🙂
  I december 2017 hjälpte Julia Mjörnstedt Karlsten till att samla in över 2 miljoner kronor till cancersjuka Molly så att hon och hennes familj kunde åka till Mexiko och bota cancern. Nu visar det sig att detta var en bluff och att föräldrarna använt pengarna till lyxresor i USA. Detta har Julia känt till ett bra tag, men ändå har man inte hört något.

  När profiler med många följare uppmanar till detta ger det insamlingen en legitimitet, vilket hände i exakt det här fallet. Folk lyssnade och litade på Julia. På några timmar samlade två mille in och sen var det helt tyst, folk har hört av sig till Julia och frågat om status men hon har helt ignorerat detta.
  Vad för ansvar har våra så kallade influencers när de uppmanar till något som visar sig vara bedrägeri?

  Källa från DN: https://www.dn.se/nyheter/sverige/donationer-till-sjukt-barn-gick-till-pappans-skulder/?fbclid=IwAR3hLz3v97ydWjC01vq-9tZLxLwNya3xueT2weJ5QW5ZewLu3WloBxiotv4

  Svara

   Artikeln är låst. Vem är Julia Mjörnstedt Karlsten?

   Svara

   Kan väl känna att man som privatperson har ett ansvar att själv fundera på vilka donationer man känner sig bekväm med. Jag skulle aldrig donera om jag inte kände personen i fråga och vet vart pengarna går och att de kan hantera situationen. Sen är jag skeptiskt till Mexiko-behandlingarna, finns det överhuvudtaget exempel på någon som överlevt tack vare behandlingarna? De har ju fått mycket kritik för att de inte delar med sig av behandlingsformerna om de nu är så effektiva som de själv påstår. Vilket man kan tycka är rimligt om man inte bara är ute efter att tjäna pengar på desperata, dödssjuka människor.

   Svara

  Cluee News ÄR JAG PÅ JOZ SIDA? https://www.youtube.com/watch?v=3nPqs4DICjw&t=31s

  Svara

  Först och främst, en barnmorska skulle ALDRIG råda en enda människa till abort. Det skulle vara rent tjänstefel av henne. Precis som du skriver så är en abort aldrig någon annans beslut än ens eget. Att skylla sin abort på en annan människa är nog det sjukaste jag hört. Ska det vara så kan man ju säga att det finns tusen andra saker att ta till för att lugna stressen än abort. Resa bort, flytta till en vän, gå till psykolog. Köper absolut inte att en barnmorska rått någon till abort.

  Svara

   Tycker det är lite skrämmande att de sprider felaktiga bilder av hur det är inom vården, hoppas deras tittare kan tänka kritiskt och känna sig trygga även när och om de själva hamnar i en svår situation.

   Svara

   fast det förekommer visst. förhoppningsvis väldigt väldigt sällan. men jag fick rådet av en barnmorska att göra bort, 19 år gammal. mitt livs bästa beslut att inte följa hennes råd!

   Svara

    * göra abort

    Svara

   Enligt kristna pro-lifers är det mer regel än undantag att barnmorskor hetsar tonåringar till abort. Troligtvis inte sant men jag kan tycka att de borde göra det hahaha

   Svara

  Allt för lite mer visningar. Jag har länge undrat om hur mycket av det de säger faktiskt stämmer. Jag tror inte dom försökte så länge att få deras första barn. Varför? Jag får inte vissa saker att gå ihop. Jocke har sagt att de försökti fem år att bli gravida.. kolla tillbaka vart dom var i livet DÅ. Samt att de gjorde pranks för något år sen att de var gravida. Vem som är frisk i huvudet; prankar sin partner att man är GRAVID ifall man i själva verket hade försökt i flera år innan det? Är inte det är väldigt känslolös sak att göra? Tror mer det blev en liten ”grej” på sociala medier att berätta om sin längtan efter barn och det var något de hoppade på för mer visningar.

  Har de inte pratat på att de vill ha flera barn och samtidigt att det kanske inte är möjligt eller svårt för jonna att bli gravid ( bevisligen inte) behåller man då inte ett friskt barn i magen om hon blivit gravid igen så kort tid mot alla odds? Förstår att hon hade en svår graviditet med första; men jag vade resonerat så att detta kanske skulle vars sista chansen att få ett syskon på biologisk väg.

  Det är mycket med dessa två som jag inte får att gå ihop. Joz har jag sedan start fått dåliga vibbar av.

  Svara

   Vart har du hört det? Therese eller?

   Svara

   Följde de båda på ask och sen deras första år på youtube, mest för att jag var fascinerad.
   Efter typ 5.5 års förhållande går de ut med att de försökt bli gravida i fem år, Jonna skulle då varit typ nyss fyllda 19, de bodde hemma hos Jonnas mamma, ingen hade ett jobb och de bråkade oerhört mycket samt att Jocke hade problem med aggressivitet och alkohol om jag inte missminner mig (tror Jonna ”skrivit” det i sin bok).
   Jonna blev dessutom gravid och gjorde en abort i tonåren (runt 15-16) och försökte alltså cirka 3 år senare att skaffa barn med en annan karl som hon efter 5 år utan att lyckas börjar söka hjälp. Jocke som tagit knark oavbrutet i flera år samt gjort alla möjliga våldsamheter och totalt brutit ner sin kropp har ”inga problem” med sina spermier samt att det hittas inget fel på Jonna på 2 år utan de fastnar bara i systemet.
   De blir gravida tillslut efter att hon fått igång sin ägglossning igen och blir ”gravid” ytterliggare en gång mindre än 3 månader efter att deras förstfödda föds.

   Det är mycket annat som inte går ihop, typ var Jonna faktiskt växte upp, vilka diagnoser och sjukdomar de har, de båda nekar till att röka men det finns videobevis på när Jocke röker och bildbevis på cigarettpaket i lägenheterna, de ska tydligen båda varit nykterister i 5-6 år men de livnärde sig för typ 3 år sen på att göra pranks när de var bakis samt har stora spritskåp hemma. De bråkar med alla hela tiden och är otroligt oskyldiga trots bevis osv. Jonna hade ju tidigare en smink och skönhetskanal där hon gjorde samarbeten med klädföretag som hon sen gav bort eller sålde kläderna av osv. Litar inte på ett ord som kommer ur munnarna på någon av dem.

   Har sen otroligt svårt att tro att dessa dunderuppmärksamhetssökarna inte skulle slänga upp ett pissdränkt test med ett spökstreck i närbild så fort de såg ett, de har inte hållt en enda grej henlig i deras youtubekarriär hittills, varför skulle de börja med ”bland det största som hänt oss”?

   Svara

    Håller med dig på allt detta.

    Svara

   Utgå från att de ljuger för klick 🙂

   Svara

   Ja det är mycket som är väldigt märkligt, som inte går ihop riktigt, det är uppenbart att de inte är ärliga om allt utan går ut med saker för uppmärksamhet, sympatier och tjäna pengar. Mycket som inte stämmer t ex att de skulle ha försökt bli gravida i fem år nej det tror jag inte ett ögonblick på – de hade väl knappt varit ihop i fem år – tror inte de försökt så länge. Ja har de inte sagt att de vill ha fler barn och syskon till Luna, då är det märkligt att göra abort och särskilt om Jonna nu ska ha så svårt för att bli gravid. Så mycket drama hela tiden.

   Svara

  OT. Har tagit första pillret för en abort, men ångrat mig.. Går det att genomföra graviditeten ändå och få ett friskt barn?? Läst olika svar både här i Sverige och utomlands. Vet inte vad jag ska tro..

  Svara

   Ring 1177 direkt.

   Svara

   Överväg om du verkligen bör föröka dig om du ångrar dig halvvägs in i en abort OCH frågar om råd på Bloggbevakning.

   Svara

    Sluta var elak och ge goda råd istället för att döma.

    Svara

    Tack, ditt svar fick mig genast att känna mig bättre som människa än vad jag redan gör.. 😔

    Svara

    Jag tror inte på detta. Skulle hon blivit gravid efter 1 månad? Kommer mensen så snabbt? Slutar blödningen från graviditet så snabbt?
    Dessutom prankade Jonna Jocke med att hon var gravid för inte länge sen men det var hon alltså inte. Nu skulle hon varit det? Jocke var riktigt arg och grät såg inte spelat ut. Varför gör man det om man är gravid? Detta är som att dom vill understryka hur synd det är om dem. Ursh ursh.

    Svara

     Oj detta hamnade del. Förlåt!

     Svara

   Hade jag aldrig vågat, herregud känns ju som att det kan ha gått hjärnskador redan även om du inte tar fler tabletter. Nej nej nej

   Svara

    Jag vet.. tänker också så.. att det inte är värt att ta risken..

    Svara

   Nej, du kan inte avbryta nu! Ring en barnmorska på MVC där du bor.

   Svara

    Vad ska dom säga/göra då om du påstår att det ändå inte går att avbryta aborten? ☹️

    Svara

     Jag är bara en människa på internet som säger att det inte går! Barnmorskan ska såklart bekräfta detta och talas vid med patienten (dig?) som inte verkar må bra?

     Svara

      Jag tror inte på detta. Skulle hon blivit gravid efter 1 månad? Kommer mensen så snabbt? Slutar blödningen från graviditet så snabbt?
      Dessutom prankade Jonna Jocke med att hon var gravid för inte länge sen men det var hon alltså inte. Nu skulle hon varit det? Jocke var riktigt arg och grät såg inte spelat ut. Varför gör man det om man är gravid? Detta är som att dom vill understryka hur synd det är om dem. Ursh ursh.

      Svara

     Du skulle hört av dig dit direkt istället för att bli idiotförklarad här!

     Svara

   Ring det ställe du fick pillerna på med en gång.

   Svara

   Vilken tablett har du tagit? Mifegynet (tas viss munnen) eller Cytoteken (som tas via slidan)?
   Med vänlig hälsning, barnmorskan

   Svara

   Du behöver inte fullfölja! Eventuellt dör fostret och du får missfall men det Finns en stor chans att fostret överlever. Genomför inte utan att prata först!

   Svara

   Pillret borde inte påverka barnets hälsa om graviditeten fortsätter, men jag är inte barnmorska så mina tankar får man ta med en stor nypa salt! Bättre att prata med experternas på mödravården.

   Svara

  Dagens befolkning, jag håller på att dö vad gör jag? Jo skriver ett inlägg på en blogg om bloggskvaller… suck.

  Svara

   Skrämmande faktiskt. Hur kan man ens komma på tanken att fråga på Bloggbevakning?! Någon måtta på dumheten får det faktiskt vara när det gäller liv och död.

   Svara

  Lite konstigt att detta ALLTID händer just J&j…. nästan som att de satt i system att måla ut sig själv som offer och skicka sin följarskara på personer som krånglar. De har ju vetat om att Joz betett sig illa mot personer tidigare, men inte gjort någonting. De har säkert satt ett ultimatum att blir han inte klar med bygget i tid så får han följarna över sig. Detta är väl ett steg i det 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

  Svara

  Senaste uppdatering Cluee News https://www.youtube.com/watch?v=Cry693gY2mg

  Svara

   Usch skylla en frivillig abort på en hantverkare. 🐷

   Svara

  Inte en chans att en barnmorska har rått dem till att göra abort. Det får de inte göra. Plus att man klarar en graviditet oavsett yttre påfrestningar. Människor blir gravida och föder mitt under brinnande krig. Undersökningar har visat att stress inte har någon påverkan på

  Svara

  De verkar dra på alla växlar de kan för att smutskasta Joz och för att få sympatier, de verkar bre på allt de kan… känns nästan som att de är rädda för att något ska komma fram och vill skydda sig (och tjäna pengar) genom tårar och få sympatier, och att få Joz att se så dålig ut som möjligt till deras fördel. Verkar ligga en hund begraven.. vilka är alla 20-30 tjejer som ska ha blivit antastade? Vad var det för bild de publicerat på Alexandra med en hand för munnen? Konstigt. J o J känns manepulativa och bra på skådespel och fejkgråt men samtidigt så verkar de naiva och godtrogna. Vet inte vad man ska tro men har vårt för att tro på Jocke o Jonna, det är så mycket…

  Svara

  Låter otroligt konstigt att en barnmorska skulle gett rådet att göra abort på grund av stress?!

  Svara

   Ja men de måste ju skylla det på någon så det låter bättre för dem, skylla det på barnmorska och på Joz. Undrar vem de skyller p-rullen på.

   Svara

  Nej ingen vårdpersonal får rekommendera en abort! Förutom kanske läkare som står i en alut situation där modern kommer dö om hon fullföljer graviditeten. Har tom haft folk hos mig som frågat, ”vad tycker du att jag ska göra” och jag får bara svara att det är upp till dem samt vi dubbelkollar alltid om de är säkra i sitt beslut (ej för att ifrågasätta!!) Tycker hela den här historien känns som clickbait

  Svara

  Jag har inte sett eller läst något av dem mer än här, men de verkar ju leva på att ha så mycket dramatik som möjligt = inkomster. Att byta stil är nog inte gjort i en handvändning.

  Svara

  Tycker ni kan gå in på Jonnas IG och kolla på hennes livstream så får ni bättre sammanhang
  Dom skyller inte alls på sjukvården i huvudtaget
  Utan hadde situation varit annorlunda. Att tex övervåningen hadde varit klar och så vidare då hadde de vart läge o skaffa mera barn

  Svara

  Paret Lundell skulle behöva tillsyn och boendestöd pga av sin stora psykiska ohälsa särskilt behöver paret detta sen dom blev föräldrar. Jocke är och förblir *Jockeboi* i mångas ögon, killen som svinade sig på tv och sin tidigare vlogg/blogg och samtidigt var hög som ett höghus.

  Svara

  Fast de säger inte att de gjorde abort pga Joz utan de säger att de gjorde abort pga situationen som Joz har satt dom i (Jonna kände att hon inte mådde tillräckligt bra psykiskt pga vad Joz gjort mot dom att hon inte tror att hon skulle kunna klara av att både vara en mamma för deras nuvarande dotter Lunabell, genomgå en graviditet i hennes skick och ta hand om ett spädbarn och Lunabell när hon mår dåligt psykiskt). De säger att det var deras val att göra abort men men om Joz inte hade förstört deras liv just nu så hade de varit kapabla till att behålla detta barnet. Det är situationen som de beskyller men de är fortfarande medvetna om att aborten var deras val.

  Svara

   De hade kunnat hantera situationen på andra sätt. De valde den här lösningen. Det kan de inte beskylla hantverkaren för.

   Svara

    Ja, det är inte det som jag säger. Eftersom alla verkar tro att Jocke och Jonna skyller aborten på Joz som person så skrev jag att det inte alls var så. Sen kunde de absolut hanterat situationen på bättre sätt men det är lätt för oss att säga. Måste vi ens sitta här och spekulera och döma?

    Svara

     Jag tycker nog ändå att det är skillnad på att döma och att påpeka att vuxna människor som gör egna val måste stå för dem. De flesta här har inte dömt dessa makar utan påpekat det uppenbara, att det var deras val och ingenting de kan beskylla någon annan för.

     Svara

   Låter mer som att de har läst de kritiska kommentarerna här och sedan kommit med en mer accepterad version i liven då de väl insåg att det inte gick hem på det sätt som de trodde. För om det nu var så de menade från början, varför då inte säga det direkt? Det är ju en avsevärd skillnad från vad som sades först.

   Svara

  På Jockes Insta så har en följare försökt att få tag på Joz. Och där skriver han att han vill vara ifred och Jocke och Jonna kommer få betala.

  Svara

   Inte alls konstigt med detta massiva drev som skapats av J och hans kollegor på Youtube som öppet analyser en annan människa.
   Lägg till allt hat som flödar samt ord som barnmördare på hans instagram.
   Efterspelet som skapats till följd av live sändningarna är sjukt.
   Oavsett vad som ligger i grund måste rättsprocessen skötas korrekt.

   Svara

    Självklart ska allt skötas korrekt men menar du när Joz rättprocess mot Jocke & Jonna sätter igång?

    Svara

   Jocke kommer att få betala slut fakturan från Joz of Sweden.

   Svara

  Seriöst vad är de för fel på dessa uthängningar till höger och vänster.
  t.o.m. J s bror C kör sin andra bror J till tårar genom att mata honom med hur fel tjej han träffat.
  Ja ni läste rätt. Trakasserar öppet på Youtube var och varannan video.
  Är detta något som borde få ske öppet??????????????
  Hur f_n är detta acceptabelt. Är detta content att tjäna pengar på andras liv.
  Se hur snedvridet vuxna män agerar i videon Till C
  Styrka till J ta inge mer skit

  Svara

  Alexander Rask är gång igen snackar skit om Joz och Rask hotar Joz med våldtäkt, trycka upp en kamera i arslet, Rask säger även ge mig fem minuter i ett rum så ska du få känna dig som en liten ¤lyna så du få smaka på Rasks könsorgan. Han påstår att Joz skrämt och hotat JJ så dom inte har kunnat njuta av deras graviditet men Rask gör precis smma sak själv vem är den person? Tystnaden från Joz gör alla helt tokiga eller var det fullmånen i natt? https://www.youtube.com/watch?v=9YLimZ3wsKY

  Svara

  alla går i mot joz tänk om det är inte sant allt som dom säger man kommer ni känna er jävligt dumma.

  Svara

  Jag tror inte ens dem gjort en abort. Jag tror aTT dem kryddar på allting genom och påstå det för och de alltid vill måla sig som offer.

  Jättetråkigt och synd för de är fullt kapabla människor i övrigt men populariteten och ”kändisskapet” har påverkat dem dåligt.

  Svara

  Själv har man kämpat i snart 3 år med att bli gravid, fick mens IGEN för 2 dagar sedan. Så jävla trött på livet just nu.
  Och så kommer dehär människorna, som varit ”ofrivilligt barnlösa”, och säger att de förlorat ett barn när de själva valt abort. Jahapp. Låter rimligt.
  Så jävla trött på Jocke Berg också.

  Svara

   💗

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.