Jocke publicerar hot från Joz

Behöver du komma ikapp lite för att förstå det här inlägget – lär här. Inlägg 1 och inlägg 2 och inlägg 3.

Trippel J-dramat fortsätter och nu har Jocke svarat på lite frågor på Instastory.
Bland annat avslöjas att den referens som Joz ska ha lämnat – Angelica Blick – inte stämde och att han skrivit till en läsare att ”Jocke och Jonna kommer få betala” – något som Jocke tolkar som ett regelrätt hot.
Vilket det kanske är, vad vet jag…

Joz verkar alltså ha gått under jorden och med det, också tagit med sig det pressmeddelande som han utlovade i sitt Instagraminlägg.
Jag undrar verkligen när han kommer dyka upp för att försvara sig/dementera/erkänna/be om ursäkt/kasta bajsmacka tillbaka?
För det kommer ju komma. Var så säkra!

Men bara en sak till, apropå Jockes live från igår där han pratar om Joz och hur han filmat när han kör bil och röker på.
Jocke säger då någonting i stil med att ”och om han skulle börja prata om förtal, så finns det ju bevis. En video…”
Till Jocke och alla andra.
Förtal handlar inte om huruvida någonting är sant eller falsk, det handlar om ifall en person exempelvis hängs ut som klandervärd på ett sätt som inte är motiverat. (Media tar ställning till sådant hela tiden, huruvida en person ska namnges mm)
Så han skulle mycket väl kunna stämma Jocke för förtal – även om det finns bevis för det Jocke påstår. Sanningshalten har noll och ingenting med förtal att göra..
Jag ville bara förtydliga det en gång till….

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  känner bara mest…hur orkar man ta allt detta i sociala medier?!

  Svara

   Hur är det möjligt att dom hamnar i skit hela tiden. Herregud inte så svart med alla sociala medier och se vad det är för folk man anställer!!

   Svara

    Tänker samma.. med alla deras pengar, hur lyckas man aldrig anställa en enda vettig hantverkare?! För denna Joz var väl någon som skulle renovera, eller har jag fel?!

    Jocke och Jonna skrämmer mig lite, de verkar ha noll konsekvenstänk och drar alltid till sig lustiga människor och situationer. Någonstans får man väl börja ta ansvar och inte göra alla motgångar man möter till online-bråk. Kan knappt med ord förklara hur trött jag är på inlägg om dem, och efter detta kommer jag varken läsa eller kommentera dem mer. De är inte värda min tid känner jag!

    Svara

  Kan Jocke sluta skriva att de förlorade ett barn? Nej, NI gjorde abort. Punkt.

  Svara

   Vadå abort?? Vill du förklara?

   Svara

   Tror de hittar på hela aborten, om inte så är det extremt magstarkt att skylla den på en individ som har noll att göra med deras relation. Sanningen är ju(förlåt) att de inte bör skaffa ett barn till så tätt inpå det dem redan har. De har ju väldigt svårt för att ta ansvar och vara vuxna och man får väl inte säga såhär men de är inte särskilt lämpliga som föräldrar.

   Och att de ”förlorat” ett barn. GE ER! Vi är så många som faktiskt har förlorat ett barn eller fler. Missfall, dödfödda och barn som föds med sjukdomar och därav dör väldigt tidigt. Det är det värsta jag varit med om, och då har jag ändå vart med om rätt mkt. Att de ska ”rida” på den sympativågen är så osmakligt att jag blir galen. Att de bara vågar vrida och vända på saker så det alltid är ”synd om” dem fast sanningen är att de är två idioter som enligt egen utsago ”inte ens kan ta hand om oss själva då vi är som två fem-åringar” HUR kan man kolla på de här tomtarna och hur kan man ta så dåligt ansvar som förälder och låta sina barn kolla på sån skit?

   Svara

    OJ! Du var banne mig en inkompetent jävel. Du måste nog ha fötts utan riktigt många hjärnceller.. Som du skrev själv, så måste nog du fötts med en hjärnskada. Jag beklagar!

    Svara

     Dra tillbaka till youtube lillponken.

     Svara

    I videos är dem ju inte sig själva, dem fjantar sig o gör sig till. Vilket ni måste förstå. Dem är säkert helt underbara föräldrar åt LunaBelle. O att ha täta barn kan både va bra o mysigt. Har en kompis som har två döttrar med 11 månaders skillnad mellan dem.

    Om alla idioter bara slutar o kasta skit o trakassera dem, så hade dem nog mått mycket bättre. Man blir riktigt trött på alla era anklagelser emot dem.

    Svara

     Oj då, du svarar på en kommentar från 22 mars. Lite sent, eller?
     Jockiboi och hans följare (mestadels mellanstadieelever) brukar själva bete sig som riktiga svin och mobbare på olika sociala medier, så de är väl värda att få skit tillbaka, tycker jag. Ett gammalt talesätt är: Svinhugg går alltid igen.

     Svara

  Det är något med tonen i alla meddelanden som känns lite fejkad och tillrättalagd. Sedan fattar jag inte varför det är asterisker istället för faktiska namn? Fattar varför namnen inte ska framgå men då är de väl bara maskade? Nu ser det ut som att de ersattes av asterisker i de ursprungliga meddelandena vilket verkar väldigt skumt. Slutligen förstår jag inte vitsen med att de fortsätter dra detta i sina sociala medier, det är ju helt sinnesjukt. Om brott har begåtts eller inte är en polisiär fråga, det kan ju inte redas ut på instagram.

  Svara

   Jocke och Jonna skrev ju igår el förrgår på sina instagram – En konsult hos Jocke o Jonna är polisanmäld för diverse saker, men vi kommer inte säga något mer om detta för vi vill inte störa polisutredning – det höll inte länge. Kändes maipulativt och som att de ville förekomma och ligga steget före med smutskastningar för att verka mer trovärdiga…men nja, låter så märkligt alltihop. Tycker saker rimmar illa liksom.

   Svara

    Håller verkligen med! Allt i messen ser ihopsatt ut , så konstigt språk och ordval.

    På Jonnas Instagram står att hon haft ägglossning 5 februari och mens 3 januari som första efter förlossning. Måste hon inte blivit gravid i typ november/december för att vara i v12 på dubairesan. 🤔

    Svara

     Förlåt hennes blogg!

     Svara

     Ägglossningstest kan visa positivt om man är gravid

     Svara

      Jo men man har väl ändå inte mens när man är gravid?:)

      Svara

       Mens nej, men man kan ha blödningar som kan förväxlas

       Svara

       Nej det är sant att man inte har mens men ägglossningstestet i februari kan ha visat positivt för att hon redan var gravid. Hon hade ändå inte varit i vecka 12 i Dubai om jag räknar rätt och man ska tro på vad som står i bloggen.

       Svara

   Särskilt smset med samlaget känns väldigt fejkat ”hur mår du nu efteråt” – som om man alltid mår dåligt efter att ha haft sex med någon, va? Och innan frågar han om det stämmer? Och svaret ” känner mig äcklig och helt förstörd, märkte snabbt att jag inte fick ifrågasätta eller bli arg, har aldrig mått så dåligt” känns fejkat och utstuderat liksom, och ja väldigt märkligt att skriva med stjärnor/asterisker till någon haha oopps där gjorde han en miss, det tänkte han inte på. Herregud vad pinsamt.

   Svara

  Men nu får de väl ge sig… NEJ det är inga bevis! Vad är det som säger att inte Jocke diktat ihop dessa sms själv, vi ser inte vem det är till el vem som svarar och påstår saker, lätt att sätta ihop.. Och hur vet vi att han sagt något om Angelica Blick. Och att han skulle ha kört bilar påverkad men självklart är videobevisen raderade EH. Skulle det vara ett hot att de kommer få betala? Men oj vilket hot, ett hot på ett sätt men alltså… det mesta går att vinkla. Har de inte sagt att han inte varit där för att göra klart under resan? Och nu har han varit där och bjudit in till sex i garderob? Nej förlåt men det är lite för mycket för att jag ska tro på det. Tycker det känns som om Jocke vill dölja något och är rädd för att något ska komma fram, så det ska ut så mycket skit som möjligt för sympatier, och de tjänar pengar på detta.

  Svara

   Ingen som hart reagerat på att han i Verz video sa att det värsta joz kan göra är att säga att deras videos är fejk. Kommer man ens att tänka på det om det inte ligger någon sanning i det? Finns ju tusen saker som är värre isf, som rör lunabelle, vänskapsrelationer, bygget, deras förhållande osv. Ändå är fejkade videos det värsta tänkbara scenariot?

   Svara

  Haha men alltså de måste ju vara fabricerade meddelanden? Säger inte att de inte har skickats men ”Hej ****” namnet borde ju vara utsuddad, nu ser man ju tydligt att de har skrivit det i meddelandet? 😂😂 varför liksom

  Svara

   Vad håller Jocke och Jonna på med förstör för sej själva

   Svara

  Därför att snubben fortfarande kanske håller på och vem vet kanske han just nu sitter o skickar olämpligt material till just ditt barn
  Killen måste fast till varje pris åtminstone få dementera att dom inte stämmer

  Eller vad tycker ni föräldrar
  Finns ett par bra klipp på Youtube tex sök på rask

  Svara

   Men alltså Rask rapporterar bara det som Jocke och Jonna sagt inget annat. Du tycker inte det låter märkligt att, först är han dålig hantverkare och lurendrejare, sen är han sextrakasserare och blottare också, och orsak till abort… Kan det vara så att de blivit ovänner om något innan resan och han inte ville göra klart, eller har de blivit missnöjda med jobb eller med utgifter/kostnader. Vem som hotat vem vet vi inte egentligen. Det sas väl att han satt upp dolda kameror också men skulle inte det vara inför dokusåpainspelningen? Hade han satt upp det fel kanske? Vet inte vad man ska tro, verkar ligga en hund begraven. Killen har det inte lätt, svårt för honom att förvara sig emot allt.

   Svara

  Nu har jag sett hela liven (nej, jag har inget liv) och jag känner mig helt mållös. Så ”hantverkaren” sa ”detta kommer kosta 20 miljoner, men eftersom jag är snäll så behöver ni bara betala 1,3” (!!!) och det tyckte Jocke och Jonna inte alls var konstigt? De gjorde abort, men kallar det att de har förlorat ett barn. Vilken käftsmäll åt alla som fått missfall.

  Jocke säger själv att deras liv nu är förstörda för alltid. Han som är mäktigast (?) på Youtube, rik som ett troll och hela familjen lever och är friska.

  Svara

   Som om han skulle ”bjuda” de på 18,7 miljoner… eh jo men visst låter troligt. Nej nu gör J och J bort sig mer och mer, detta börjar bli löjligt. Jocke verkar ha målat in sig i ett hörn nu, de känns väldigt desperata nu. Hade han blåst de på 20 miljoner då hade det varit en annan sak…

   Svara

   De är väll fortfarande kvinnas val om hon vill göra abort eller inte …och funkar de inte just nu med ytterligare barn i ett renoverings kaos ,ett kaos som borde vart färdigt för länge sedan en övervåningen
   Tar faan inte ett år o fixa.

   De som är konstigt är att inte den där killen inte svarar på alla frågor som han får emot säg
   De verkar som han har nått o dölja
   Men inom kort finns de säkert uppgifter på vart
   Han befinner säg man kan inte gömma säg när man har varit en offentlig person på en sådan stor
   Kanal som J&J har
   Kan ju bara hoppas på att han inte möter någon
   Förälder till någon utsätt kvinna

   Och skulle J&J ha nått o dölja så borde dom ju inte fortsätta expandera vad han har skickat .

   Svara

    Ja men då har de tagit beslutet att inte behålla barnet. De har inte FÖRLORAT det. Rätt benämning ska det ju vara, annars är det som ’M’ säger, en käftsmäll åt de som fått missfall.

    Svara

   Tror nästan renoveringen kostat mer än vad de väntat och att de behöver få in pengar, sen att de blivit sura på Joz eller att de inte velat betala honom. Tror detta är ett sätt för dem att få in mer pengar, eller så är de rädda för att Joz ska avslöja något som de vill dölja. Det blir nog inte lätt för dem att få någon ny hantverkare/byggledare som vill/vågar jobba för dem efter det här. Nu vet ju inte jag vad som verkligen hänt och vad som är sant men allt känns så skumt och märkligt.

   Svara

   Käftsmäll var ordet. Och som person som jobbar med barn är jag 100%säker att de här kommer vara ett av de föräldrapar man pratar om hela tiden på planeringsmöten och med sina kollegor rent allmänt då de kommer utsätta sina barn för så mkt skit och konstigheter och vara svåra att ha att göra med. Det här att alla är ”de bästa föräldrarna åt sina barn” är så inte sant. Det finns så många olämpliga föräldrar, inget man kan höra ngt åt och självklart kan ingen ”godkänna” vem som får bli förälder och inte men oj vad många barn som hade sluppit må dåligt och vara med om skit om det var så.

   Svara

  Allt detta drama, i så många kanaler med så många uppmärksamhetstörstande människor utan gränser. Inte bara med J&J, men fejkbella (hallå, att provsitta ett flygplan på marken och ta en bild räknas liksom inte …) och alla andra bloggare, förlåt, influencers ska det ju vara, som fuskar på med sitt magiiiiiska livsinnehåll och uppmaningar till konsumtionshets. Borde det inte snart ta stopp? Botten går ur, och bara de som har kvalitet och trovärdighet som kan fortsätta? *illamående*

  Svara

   Lilla joz vilket fint press meddelande ”tönt”
   Tror du verkligen att de där räcker som förklaring

   Svara

  Förlåt brukar aldrig skriva ot-inlägg förutom i öppet spår då, men kenzas senaste story? Vad menar hon? Är hon på sjukhus (ser ut så)? Ska hon föda nu? Blev bara så jäkla taggad haha, följer henne med glädje sen grav.beskedet

  Svara

   Det verkar ju bara vara en bild ifrån soffan hemma i lägenheten. Hon skrev nog bara “bye vagina” för att magen växer och hon tänker säkert shit min unge ska ut ur min mus?!

   Svara

   Nää bara att magen växt så stor att hon inte kan se sin vagina längre väl? Tycker det ser ut som om hon sitter framför sitt soffbord haha, en tallrik mat där uppe och massa tidningar där nere

   Svara

   Jag uppfattar det mer som att hon inte ser sin vagina mer 🙂

   Svara

    Haha fan vad dum jag är! Att jag inte tänkte på det. Tyckte miljön såg så skum ut och att hon menade att hennes vagina nu skulle bli som vanligt igen eftersom hon besvärats över dess utseende haha. Nej nu går jag och lägger mig med min trögtänkthet

    Svara

   Jag tolkade det som att magen växer så snabbt nu så hon kommer inte se sin fiffi förrän bebis är ute…

   Svara

  När galna människor använder härskarteknik på sociala medier är det bäst att håll tyst och inte gå in i klinch med dårar.

  Alexander Rask är gång igen snackar skit om Joz och Rask hotar Joz med våldtäkt, trycka upp en kamera i arslet, Rask säger även ge mig fem minuter i ett rum så ska du få känna dig som en liten ¤lyna så du få smaka på Rasks könsorgan. Han påstår att Joz skrämt och hotat JJ så dom inte har kunnat njuta av deras graviditet men Rask gör precis samma sak själv vem är denna galning? Tystnaden från Joz gör alla helt tokiga eller var det fullmånen i natt? https://www.youtube.com/watch?v=9YLimZ3wsKY

  Svara

   Han verkar obehaglig den där Rask, löjlig han är, vilken tönt. Ska försöka få egen vinning genom detta och tjäna pengar på detta. Har han hört att Joz hotat och skrämt dem verkligen? Joz får ta och anmäla alla hot. Han är nog den som är mest rädd och har det mest jobbigt. Allt drama och hur de går på får mig att tro att han är oskyldig till det mesta de anklagar för men jag vet ju inte.

   Svara

   Var det inte Rask som var med i Trolljägarna för att han fick extremt mycket hot osv? Och om det nu var han, känns ju extremt dumt att sitta och göra sånt här nu, vad Joz nu än har gjort. Ta inte sånt här via Youtube, vad tjänar han på det mer än massa ”views”.

   Svara

    Exakt M., jag förstår inte varför Youtube inte stänger av sån här skit.

    Svara

     De är en handfull grupp män på plattformen som kör content på andras bekostnad. De hånar och skapar drev med sina videos då tittarskaran inte kan hantera de dom levererar ut. Ansvaret är noll av vad de sänder ut för signaler. Ganska fattiga innehåll som går hem hos barn och ungdomar.
     Fattar inte hur de får lägga ut dessa videosar. Människor blir helt förkrossade. Ber gång på gång att de ska sluta, men då lägger de i en högre växel och kräver svar annars har de något att dölja. De iscensätter drama för att ens få ut videos. Trycker ner och kräver svarsvideos. Men de slutar inte där de fortsätter trakassera långt efter med gliringar adresserade till offret i sina videos.
     Så tröttsamt att de får hålla på, vem orkar med kollegor som dem som smutsar ner andra kreaktörers arbetsplats- youtube. Väx upp pojkar

     Svara

     Man kan klicka på dom tre prickarna och anmäla videon som olämplig innehåll.

     Svara

  Hoppas verkligen han lagt av med allt detta när dottern blivit stor nog att dras med i cirkusen..

  Att han/de spelar på att de förlorat ett barn är så stört att man blir (nästan) mållös.

  Svara

  Den där Joz, är det någon ”kändis” eller bara en ”vanlis”? (Alltså, ska man veta vem han är?)

  Svara

   Joz of Sweden är en inrednings snickare som hjälpt Jocke & Jonna att inreda deras drömhus enligt deras önskemål som sedan blev en del av deras YouTube såpa med Jockes galna upptåg när han var där och arbetade.

   Svara

   Nej han är ingen kändis förutom för J&J-fans då han medverkat i en del av deras vloggar. Ingen kändis utöver det nej tror jag inte.

   Svara

  Förlorat ett barn… Ofrivilligt barnlösa… GÅ OCH LÄGG ER. Sök terapi och blocka er själva från sociala medier, J&J.

  Svara

  Ot men dashas senaste instabild?? 🤨

  Svara

   Gapskrattade när jag såg den, rolig bild! 😀

   Svara

  De gjorde ett moget beslut med aborten, men att kalla det för att de ”förlorade ett barn” är som en pungspark/käftsmäll för de som verkligen har förlorat ett barn. De som har fått hålla sin efterlängtade bebis i armarna efter en förlossning, men det är inte en bebis som lever.

  Kan de bara logga ut från sociala medier, snälla.

  Svara

   Jag sade upp mig från mitt jobb förra veckan = jag förlorade mitt jobb. Dat logic…

   Svara

  HUR är det här något som berör allmänheten?

  Svara

  Gäsp vilket dravel 🙈

  Svara

  Snart är väl Jonnas ”psykos” i slutet av graviditeten Joz fel också..

  Svara

  ”och genomfördes sexet?” Alltså what? Vem fan frågar sånt på riktigt? Den här sörjan blir fan värre för var dag. 😴 Jeezez

  Svara

  ”Hej *****”
  🙄

  Svara

  Jag ska inte vara ”den som är den” men utan bevis bakom texterna så går det inte att bevisa. Jag menar då inte att folk som skrivit att han brukat narkotika ljuger. Men det är heller inte enligt lag sanning om det inte finns mer bevis för det. En text, om just narkotikan, bevisar inget. Det hade dock bevisats och styrkt texten, om den las ut och sedan kom ett konkret bevis efteråt där man ser att han brukar narkotika. Det är det enda jag vill kommentera.

  Av egen erfarenhet och blåsväder inom narkotika, är anklagelser eller bekräftande via text inget att gå på. Menar inte att någon ljuger, för jag tror inte någon ljuger. Men om man ska ta upp det och få folk att förstå (inom det ämnet) så är det konkreta bevis som styrker. Hoppas ni förstår vart jag vill komma.

  Svara

  Oj!

  Svara

  Jocke och jonna har ju mer drama i sitt liv än alla paradise säsonger haft någonsin, hur fan orkar dom?
  Nu följer inte jag deras Youtube speciellt då jag inte har den fritiden, men med tanke på hur desperata dom verkar vara skulle det inte förvåna mig om dom från början visste exakt hur allt låg till, men att deras ”sponsrade” husrenovering var bra mycket viktigare.
  Först gråter man ut över deras dåliga hus och hur dyrt badrummet Skulle bli, till att renovera varenda rum som finns.

  Svara

  Börjar störa mig lite på att Jocke är så martyrisk i alla videor som handlar om detta, JA vi fattar att du tar på dig skulden, JA vi fattar att du mår dåligt. Och ja, han blev manipulerad av Joz blablabla, men ÄNDÅ kan jag tycka att det är helt sjukt att Jocke informerades om vad Joz hade gjort mot Alexandra – och sen ÄNDÅ lät Joz vara kvar – i samma hus som hans månadersgamla dotter(!)…

  Kan faktiskt inte ”förlåta” Jocke det, man måste ha så mycket vett i skallen att man avskedar en sån person, speciellt när ens barn faktiskt kan råka illa ut… annars ska man f*n inte ha barn, seriöst. Spelar ingen roll hur mycket Joz manipulerade, Jocke skulle inte ens ha tagit risken.

  Sen känns det så fel att Jocke, i videon där han och Jonna pratar om att Joz pussade på Jonna utan tillåtelse – FORTFARANDE vill ha allt fokus på hur dåligt HAN mår… inte på hur dåligt Jonna kanske mår/mått av detta.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.