Forni gör hattrick i smygreklam

Det verkar vara hennes nya grej – att inte reklammarkera inlägg.
Hon har jobbat på bra den sista tiden – jag undrar vad anledningen är.
Gravidhjärna?

KLICKA HÄR!

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Orkar inte anmäla och dessutom helt meningslöst, inget händer!

  Svara

  Fy fan så tröttsamt, så här på fredagskvällen, orka 😱

  Svara

   Fy vad dåligt man mår av all pop-up reklam för casinon som bokstavligen bombarderar en när man klickar sig in här

   Svara

  You can leave your hat on – https://www.youtube.com/watch?v=kDR2fXoHdQw

  Svara

  Din kompis Läckberg som gör Smygreklam i vart tredje inlägg på Insta !
  När kommer en granskning av henne ?

  Svara

   Skriver hon vissa av frågorna till ”Frågor med Forni” själv? Det är så himla mycket ”åh jag älskar allt du gör du är så fantastisk och inspirerande och halleluja vad du bidrar till systerskap och sprider glädje” osv osv

   Svara

    Ooops hamnade fel

    Svara

  Jag tröttnade och avföljde bland annat Forni. Less på all reklam överallt. Trevlig helg!

  Svara

  Jag följer precis igen influencer och läser inte en endaste blogg – förutom denna. Man får all viktig/rolig/intressant information härifrån! Tack camcam ❤️

  Svara

  Gillar dock inte att man hamnar i modd för jämnan 🙁 Är det något som buggar med bloggen?

  Svara

   Det är förmodligen alldeles för många ord som är blockade i onödan.
   Dags att nollställa moddlistan så när som på de där svartlistade orden som ingen ändå vill se skrivna bland kommentarerna.
   Dessutom är det ofta en kommentar fastnar i modd på grund av misstänkt spam – räcker att man skriver snabbt och sen trycker ”Skicka kommentar” för nära inpå sista tecknet man skrev. Ibland går det bättre om man väntar 10-15 sekunder. Och ibland hjälper inte ens det.
   Tips till den som skriver en lång kommentar eller är inne i en diskussion: Kopiera kommentaren innan den sänds så kan du skicka om den med en liten ändring så kanske den kommer upp direkt (och den moddade kommer upp efter några timmar).

   Svara

    Instämmer till fullo. Extremt tråkigt när många fastnar i modd i onödan, det förstår själva kommentarsfältet. CC, du läser ju våra kommentarer om att man hamnar o modd – vad är ditt svar??

    Svara

     Mitt svar? Att det är intressant feed back som jag ska kika på och informera teknikerna om.

     Svara

      Du har fått massiv med liknande kommentarer. Tycker det är rätt trist att det inte har kollats upp på en gång. Kommentarerna är ju halva nöjet med bloggen.

      Svara

       Men tack för att du kollar upp det, vore jätteskönt att slippa hamna i modd var och varannan gång 🙂

       Och nej, jag skriver inget olämpligt (till er som undrar).

       Svara

       Att koda om bloggfunktioner går inte på en halvtimme tyvärr… Jag har ständigt dialog med teknikerna om ändringar och förbättringar i bloggen. Jag ber om ursäkt om det inte går tillräckligt snabbt för dig. 🙁

       Svara

  LEAVE FORNI ALONE!!

  Svara

   Hahhaha nädu hon slipper inte undan att bli granskad :)))

   Svara

    Fornis helgongloria har hamnat lite på sniskan på senare tid 🙂
    Prinsessan Forni af Fendi får finna sig i att bli bedömd som andra dödliga influencers.

    Svara

  Linnda.se har också smygreklam för samsung fick en helt ny samsungs10 skrev att hon blev utvald av de dom ambasadör inte någonstans märker hon korrekt. Finns på hennes Instagram sida.

  Svara

  Tjänar influencers något på att inte tydligt markera reklam? Till ex i fallet ovan, ska det ju stå direkt under hennes namn att det är ett samarbete. VARFÖR gör dom det bara inte, får de mer pengar i fickan av att inte markera? Fattar genuint inte vad det är frågan om. Tacksam för svar =)

  Svara

   De reklammärkt inte för att det generellt ger mindre engagemang, för att folk tycker det blir för mycket reklam eller för att de helt enkelt inte får betalt för att lägga upp det, bara en gratis produkt kanske?

   Svara

   Vissa samarbetspartners vill helst att influencern ska baka in reklamen i ett vanligt inlägg och inte reklammarkera det.
   Detta gör att det företag som annonserar via influencern bryter mot Marknadsföringslagen på samma sätt som influencern själv.
   Det är företaget som betalar för reklamen som har ansvar för att den utformas på rätt sätt både vad gäller sakinnehåll och reklamidentifiering dvs samma regler som för en betald annons i en tryckt tidning.
   Tyvärr är detta inte särskilt välkänt hos någon av de inblandade. Man kan tycka att det är contentbyråer, agenter och bloggnätverk som borde veta hur reglerna är men de är lika okunniga och ointresserade som övriga inblandade 🙁
   Konsumentverket är också väldigt passivt när det gäller sociala medier så när som på en del nedslag (Alexandra/Kissie och Kenza).

   Svara

  jaha

  Svara

  Åza B reklammarkerar aldrig.

  Svara

  Hur mycket gillar du ordet hat-trick, skala 1-10?

  Svara

   3

   Svara

   Ungefär lika mycket som tvåstegsraket, alltså 0.

   Svara

  Skriver hon vissa av frågorna till ”Frågor med Forni” själv? Det är så himla mycket ”åh jag älskar allt du gör du är så fantastisk och inspirerande och halleluja vad du bidrar till systerskap och sprider glädje” osv osv

  Svara

   Och ofta vill folk ha tips om saker som rör hennes samarbeten…

   Svara

  Störde mig mer på ”tills dess” i boken. Kan jag anmäla det till nån språkpolis? 🤓 https://mobile.twitter.com/sprakradgivning/status/431323108331753472

  Svara

   Såg också en dikt där de skrivit ”längst gatan”, Jobbigt om de tror att de heter så.

   Svara

  En tanke… Varför finns det ingen känd influencer som är öppet flygrädd? Tycker det är relativt vanligt i min bekantskapskrets, mina föräldrar flyger t.ex inte för min pappa är flygrädd utan de bilar inom Europa när de har långsemester. Ändå flyger alla influencers mellan 10-20-30 ggr per ÅR för att skapa innehåll till sina kanaler. Om någon av dem blev flygrädd, säg någon STOR som Bianca eller Kissie, så skulle de nog bli otroligt bra på att skapa innehåll till sina kanaler ändå, utan alla resor. Hoppas nästan att det skulle ske, enbart för det skulle inspirera andra. Tänker inte ens främst på miljön utan även vilken press det sätter på dagens ungdomar att man ”ska” resa utomlands så pass ofta för att vara ”inne”.

  Svara

   Kenza har ju varit öppen med att hon är väldigt flygrädd men likväl flyger hon för det

   Svara

    Kenza skriver om flygrädsla för att slippa kritik för onödiga flygresor.
    Meningen är förstås att läsarna ska tycka synd om henne som flyger runt halva jorden trots att hon är rädd.
    Hyckleri. Men det lär väl bli färre flygresor nu under de närmaste åren.
    Kanske en tripp till något familjehotell på Canarias eller så om ett par år?

    Svara

     Men hon har ju nämnt sin flygrädsla sen hon var typ 16 år? Då var det ju inte direkt ”fult” att flyga. Dessutom tycker jag att hon verkar ha lyckats minska rädslan då hon tar upp det betydligt mindre och lättsammare nu än förr, vilket hade varit en ologisk strategi om din teori skulle stämma.

     Om hon nu inte är en mastermind som planerat detta i 10 år och tänkt ut att alla ska tänka som jag 🤔

     Svara

      Tidigare var det säkert mest för att följarna och bloggläsarna blev avundsjuka och Kenza ville släta över genom att flygandet inte bara var lustbetonat för henne. Men jag har följt henne länge och den där flygrädslan verkar inte ha begränsat Kenza särskilt mycket. Hon har ju varit flera gånger på Coachella, i Sydafrika och på Maldiverna t ex. Det är väldigt långa flygresor som måste vara en pina för den som är flygrädd 🙁
      Det där med flygskam är ju helt riktigt något som har kommit ganska nyligen. Tidigare var det mest häftigt att flyga (även om många upplever obehag när de flyger). Idag är det som alla vet inte lika okontroversiellt att gång på gång gnugga in flygandet till avlägsna paradis i ögonen på de avundsjuka följarna.

      Svara

   Therése är rädd för att flyga. Visserligen för att åka bort generellt, men särskilt flyg och båt.

   Svara

    Dessir och kissie har både gott terapi för flygrädsla

    Svara

   Är inte Universumskan flygrädd fast hon flugit runt hela världen?

   Svara

  Jag tycker det är lika jobbigt med ”följarfiskande” på Instagram som man ser ibland, just nu t.ex.: Vill du vinna en xx? Tagga då mig och 2 kompisar, följ mig här på Insta, dela min bild och se till att dina kompisar också följer mig och delar min bild och …. En halvtimma senare har man 250 nya följare på sitt Instagram och det ser skitbra ut. Men det är tomma följare, lika illa som att köpa dem, om jag får säga min mening.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.