Bianca Ingrosso anklagas för photoshop och bemöter anklagelsen

En mikro-Youtuber – Lina Dawood släppte en video för några dagar sedan där hon anklagar diverse influencers för att retuschera sina bilder, och en som får sig en släng av sleven är Bianca Ingrosso.
Lina säger själv i sin video att det var svår att hitta några tecken på retush hos Bianca och att det är riktigt svårt att se om bilden är manipulerad då det är riktigt otydligt, men ändå använder hon sig av Biancas namn i videons namn, (Click bait?)
Bianca valde att kontakta Lina efter att ha sett hennes video och menar på att det inte finns någon som helst grund för påståendet.

Jag tycker själv inte om när influencers retuscherar sina bilder, men om man är så pass osäker som Lina verkar vara i den här videon så kanske man inte ska slå på den stora trumman som hon faktiskt gör?
Kanske spara kritiken till bilder som den här istället? 😉

Så här säger Bianca själv till Lina.
Lina i sin tur verkar mest starstruck och nöjd över att Bianca kontaktar henne.
Var detta bara ett sätt att få uppmärksamhet och följare månne?


Konversationen kommer från Svenska Youtubers.

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”fel anklagad” 🤔🙄
  bra att bianca ryter ifrån!

  Svara

   Men snälla, kan folk bara sluta påpeka stavningen HELA tiden? Ibland slinker det ur fel ord eller att man får hjärnsläpp, sluta bete dig som att det aldrig händer dig.

   Svara

  Jag tror att hon gjorde det för att få uppmärksamhet eftersom Bianca är en av de största influencers i Sverige nu. Att lägga till Biancas namn i en video drar många tittare. Men ja, väldigt fult gjort med tanke på att Bianca faktiskt försöker fokusera på att bli frisk och vara en bra en förebild.

  Svara

  Men huuur konstig tjej?? Lägger hon seriöst sin tid på detta?

  Svara

  Lina har nu gjort en svar på tal-video.

  Svara

  ”Därav antog jag också att man har svagt försökt dra in midjan” – Känns ju sjukt dumt att göra en video och droppa Biancas namn pga hon ANTAR att Bianca har gjort detta, baserat på en liiiiten liten detalj vid handleden… Endast pinsamt av Lina och definitivt ett töntigt rop på att bli kontaktad av sin idol.

  Svara

  Gäsp, hon behöver ett jobb!

  Svara

  Någon gång för längesen så har det sett ut som att Bianca retuscherat och dragit in midjan på någon bild, men hon kanske varit så smal om midjan. Men annars så ser man ju på några bilder att hon haft filter/retusch på, iaf någon närbild på senare tid. Inget fel i det dock och inget som behövs heller.

  Svara

  Bara för skojs skull så kollade jag igenom lite bilder på mig från albumet i min iPhone och zoomar man in så ser ju faktiskt saker ibland konstiga ut och man skulle lätt kunna ”misstänka” att man gjort något. Och ändå är detta orginalbilder. Det blir väl så när man inte fotar med speciellt bra kvalité

  Svara

  Som sagt, tycker jag klargör tydligt att det kan vara fel, medans andra bilder är lite ”tydligare” i dragen. I videon som du har länkat så har jag skrivit in hennes namn + 2 andra, för att ge en inblick om vilka det kan vara i videon som benämns – en rubrik helt enkelt. På samma sätt som din rubrik inkluderar Biancas namn trots att inlägget handlar om mig och videon jag har gjort samt svaret.
  Intressant text, en aning vinklad (enligt mig, såklart!) men trevligt att du tar upp den. Kram på dig.

  Svara

   Du förlorade mig helt när du avslutade med ”kram på dig”. Så löjligt att börja med den typen av härskarteknik för att någon ger dig kritik.

   Svara

    Man märkte redan i svaren till Bianca hur dryg och oskön du var mot henne. Precis som här. Ta till dig kritiken istället. Det är okej att göra fel ibland. Men stå för det istälelt för att vara sphär oskön.

    Svara

   Men Bianca är ju huvudpersonen i detta inlägget – utan henne hade du inte nämnts. Att du lägger in biancas namn i titeln her ju inget då hennes ”medverkan” indin video är minimal och rätt onödig.. Så det är inte samma sak som titeln på det här inlägget

   Svara

   Skaffa ett jobb

   Svara

   1. Det är inte du som är huvudpersonen i detta inlägg . Så det är inte så konstigt att inlägget benämns i Biancas namn. Senast jag kollade var det hon som var igenkänd och inte du. Om det stod ditt namn hade ingen vetat vem det var ens?
   2. Sluta försvara. På samma sätt som du hela tiden försökte få fram ditt till Bianca ”det är så och så, därför är det så” osv. Säg förlåt istället. Att du gjorde ett misstag. Räcker så.
   3 ”Kram på dig” usch för härskarteknik.

   Svara

  Känns som att tjejen är extremt sugen på nya followers till sina kanaler och har säkert redan korkat upp en flaska bubbel för att fira detta inlägg på bloggbevakning.
  F.ö har hon själv bilder på sig själv på sin insta som fått sig en rejäl ”filterdusch”

  Svara

   Hon säger ju hon själv använt filter, såg du inte hela videon
   Jag hänger upp mig på hårlös trenden
   Killar verkar tro tjejer bara har hår på huvudet
   Tjejer ska va flickor
   Och trenden verkar gått över på killar med
   De ska se ut som pojkar,,,,,,*ryser*

   Svara

  Någon fler som har problem med att när man skrollar så råkar man klicka på ”svara” knappen?

  Svara

   Ja minst 10 gånger per inlägg typ. Som tur är behöver man inte gå tillbaka utan kan bara scrolla förbi textrutan.

   Svara

   Ja! Är den flyttad på? Aldrig haft problem med detta tidigare…

   Svara

    Samma här, har kommit på sistone vilket är väldigt irriterande. Jag försöker scrolla i mitten av telefon eftersom svara-knappen ligger till höger men det hjälper inte heller

    Svara

   Hände mig när jag scrollade vid din kommentar, ödet

   Svara

   Samma här!

   Svara

   Ja! Har haft samma problem senaste tiden, inte varit så förr för mig heller..

   Svara

   Ja hela tiden! Förut var man tvungen att hålla in den en liten stund men nu behöver man bara nudda den när man scrollar och så kommer det upp.

   Till bloggbevakning: SNÄLLA FIXA! Vad är det för nytt som kommit till? Det är så sjukt jobbigt att bara behöva tucha den och sen behöva scrolla vidare.
   Mvh
   Dagens mesta I-landsproblem

   Svara

   Ja! Var precis på väg att fråga om detta. Så jäkla störigt, ger oftast upp innan jag hunnit läsa igenom alla kommentarerna vilket är trist eftersom kommentarsfältet är den största behållningen för mig i denna blogg.

   Svara

   Scrolla i mitten istället

   Svara

    Man scrollar ju automatiskt till höger

    Svara

     Om man är högerhänt ja!

     Svara

  Jag har! Aldrig haft de innan, irriterar mig på detta i-lands”problem”

  Svara

  Aftonbladet skriver att isabella Löwengrip följt av bianca Ingrosso har högst fötroende hos svenska följare den förstnämnda har ibte det de refererar till bliggbevakning. Så rätta de gärna Camilla och säg att så är inte fallet efter den senaste granskningen. Du är föresten vacker i lugg Camilla. 🤗

  Svara

   Jag tror inte att vi som svarade på ”undersökningen” camilla gjorde kan ses som någon direkt representativ grupp. Inte heller kan man se undersökningen som objektiv.

   Ska man säga något om förtroendet bör man göra en ordentlig undersökning. Inte för att aftonbladet bryr sig om det ändå skulle jag tro.

   Svara

  Fasen vilka dryga svar hon ger. Tål verkligen inte människor som försöker ”vinna” och trycka ner det man säger likt ”vad glad jag blir att du kontaktar mig” och ”jag förstår. Tack för vad du hörde av dig 👍”
  Herregud, det minsta du kan göra är att be om ursäkt. Varför försöka mästra på det sättet.

  Svara

   ”Ser du mig på Östermalm” asså what… Be bara om ursäkt!

   Svara

  Zzzzzzzzzzzzzzzzzz……. 😴

  Svara

  Kissie the queen of retuschering! Den dubbelmoralen den kvinnan har tar priser.

  Svara

   Det verkar ändå som hon jobbar väldigt hårt för att bli av med sina komplex men att det är svårt att komma ut på den sidan där hon vill vara, att acceptera sig själv fullt ut.
   Hon lade faktiskt upp en video där hon visade upp lite bristningar och mage mm, så verkar inte alls som hon vill dölja allt.

   Svara

    Hon kände nog att det var det smarta att göra eftersom hon gått upp så pass mycket att det inte längre går att retuschera utan att de syns ännu mer tydligt än tidigare. Bättre att visa att ”fan vad jag har gått upp” och få positiv kritik på detta än en massa negativ kritik på retouch-bilderna. Kanske är det tom så att hon accepterar sina extra-(normal)-kilon (brukar kalla dem ”förhållande-kilon”) nu vilket isf är positivt (med tanke på hennes ätstörning för flera år sedan).

    Svara

  Camcam, Monas universum har lagt upp en text skriven av en journalist som hon känner. Appropå Dramaten skådisen som varit på tapeten i många socialamedier under helgen.

  Svara

  Inget morgoninlägg?:(

  Svara

  Var det bara jag som inte läste hennes svar som dryga? Blev lite förvånad över att andra gjorde det. Det kan ju vara svårt att avgöra tonen när det gäller text.

  Svara

   Tolkade inte heller hennes svar var dryga.
   Däremot reagerar jag på ”Vad glad jag blir att du kontaktar mig. Som jag nämner i videon är det just det jag vill att personer ska göra om dom anser sig ha blivit fel anklagade” och ”ser du mig på Östermalm så är det bara att rycka tag i mig så kan jag visa sig tydligare än en pixlig skärmdump”… say what?
   Man kan inte anklaga någon utan att ha belägg och sedan förvänta sig att den anklagade ska ta kontakt för att reda upp det.

   Svara

  ”Ser du mig på Östermalm” 😂😂😂

  Svara

  Haha vad i hela fridens namn är det där för en människa! HAHAHA ”ser du mig på Östermalm”.

  Svara

  HAHAHA, hon vill ju bara ha uppmärksamhet, spelar ingen roll vad det gäller. Det är ju likadant med hela familjen. Dom skryter om sina framgångar o sin familjs framgångar hela tiden. Det är så roligt att se hur desperata dom är för att få en gnutta uppmärksamhet i media. Sveriges mest Mediakåta familj.

  Svara

  dags att omformulera detta inlägget

  Svara

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.