Svar på frågestunden del 1

Jag tror det är den stora anledningen.
Hennes satsningar i videoformat har inte gått så bra – eller varit i paritet med de siffror hon påstår sig ha – och eftersom hon inte kan dölja dem så tror jag hon avstår från Youtube för att inte avslöja sin faktiska popularitet och statistik.

Jag älskar mitt nuvarande jobb av flera anledningar men om jag även kunde arbeta med med musik – låtskrivare etc så skulle jobbdelen av mitt liv vara komplett.

På flera sätt.
Flashback är ett laglöst land som inte lyder under någon som helst lagstiftning och som är släppt mer eller mindre vind för våg.
Den största skillnaden är väl att du är garanterad anonymitet på Flashback och polisen kan aldrig få ut information från dem Begår du en brottslig handling eller liknande på min plattform så tvekar jag inte på att lämna ut allt som behövs till polisen – därav en av de fällande domarna i Jimmy Durmaz-fallet.

Så jämför man min plattform med Flashback så tror jag att man mest har dålig koll på vad som händer på Bloggbevakning. Hade den varit jämförbar med Flashback så tvivlar jag på att jag skulle anlitas för det jag gör – SVT Opinion, Publicistklubben, Breakits Travel Tech mm – och tillfrågas att uttala mig om sociala medier.
Men tycker man att den är lik Flashback så får man givetvis tycka det, och anser man att Flashback är en sophink så antar jag att man heller inte slösar sin tid här inne.

Det är jätteolika, men mycket handlar om pusslande med att skanna av sociala medier, skriva inlägg och tidsinställa för att det alltid ska komma upp inlägg på de rätta tiderna – oavsett vad jag gör.
Just nu handlar mitt jobb mycket om saker som inte syns här på bloggen och som tar ganska mycket tid i form av möten och liknande. Så ganska mycket pusslande med inlägg. Och hundvalp. 🙂

Inte särskilt mycket faktiskt.
Är det någon som snarstucket beklagar sig så är det förmodligen för att de blivit påkomna med handen i kakburken för första gången och inte förstår att de kritiseras som varumärke.
De flesta köper läget. Givetvis kan det vara så att det är många som beklagar sig utan att det kommer till min kännedom men det tror jag inte.

Isabella Löwengrip skulle jag tro. Flest följare vill läsa om henne och inläggen genererar alltid flest kommentarer.

Jag tror de är vänner.
Jag tar ut en lön på 29 500 kr efter skatt från mitt aktiebolag.

1. Det är nog väldigt olika skulle jag tro. När det kommer till influencers så handlar mycket om hur starkt deras varumärke är och man stirrar sig inte blind på enbart siffror och statistik.
Men att det ofta rör sig om stora pengar – det kan jag konstatera.
2. Förmodligen med sociala medier på ett eller annat sätt – kanske ihop med musik.
3.Jag älskar det och känner att det är det bästa beslutet jag fattat karriärmässigt. Fördelarna väger STORT upp nackdelarna med otrygghet mm.


Tack! Nej, jag tror nog att Bloggbevakning kommer finnas kvar på ett eller annat sätt under lång tid. 🙂
Nä, det gör jag inte. Hade jag gjort det så hade jag inte kunnat ha mitt jobb. Är det någon som härjar runt i kommentarsfältet och sprider lögner eller skit så sätter jag dem bara på svartlistan, mest för att det sprider dålig stämning.
Men nä, jag tar inte åt mig nämnvärt.
Hmmm…Kissies tror jag faktiskt… Jag vet inte riktigt varför… 🙂

Jag tycker hennes blogg är ungefär lika spännande som mjäll.
Hon är väl en mindre lyckad variant av Blondinbella skulle jag säga…

Nej, det är inte jag. 🙂

Jag tror Konsumentverket tittar på ”medveten” och ”omedveten” produktplacering när de gör sina bedömning. Exempelvis Noccos är extremt medvetna medan ett tröja med tryck som mest flashar förbi i en Instastory nog skulle räknas som ”omedveten”.

I nuläget – nej. Anledningen är att jag inte kan göra det utan att riskera att avslöja mina källor då företaget än så länge är ganska litet och det inte är tillräckligt många som slutat.

Den ska vara registrerad nu.

1. Så, så mycket. Allt från familjerelaterade saker till absurt privata.
2. Allt handlar väl om när pengarna tar slut och luftslottet sprängs…


Det spelar ingen som helst roll att hon bor i USA. Hon riktar sig mot den svenska marknaden och då ska hon följa den svenska marknadsföringslagen.
Tipsa mig gärna när hon har ett smygreklamsskov då jag inte bevakar henne på en daglig basis.

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad du tjänar på din blogg och vad du plockar ut i lön är skillnad.

  Om du låter alla pengar ligga kvar i bolaget genom att ej ta lön så är du ägare av ett bolag med stor kassa, dina privata tillgångar ökar hela tiden då företagets bankkonton växer men i ditt resonemang är att du tjänar noll. Jag skulle säga att du tjänar mycket för du kan plocka ut kapitalet när du vill genom en extra utdelning så länge det finns utrymme för det.

  Svara

   Vad bra att du upplyser Camilla om detta, hon kände säkert inte till det tidigare.

   Svara

    Varför svarar hon då hur många äpplen hon har på frågan om antalet päron?

    Svara

     Camilla svarade väldigt exakt på frågan dvs 29 500 SEK/månaden netto. Hade däremot frågan varit hur stor vinst gör ditt företag på bloggen hade svaret varit något annat men definitivt inte en månadslön på 29 500 SEK/månaden då detta är en kostnad för företaget. Då bolaget är regat 2018 och inte lämnat in bokslut ännu har ingen utdelning ännu kunnat tas ut.

     Svara

      Hon har tidigare skrivit att hon tjänar 100.000 och vid annat tillfälle att hon drar in eller plockar ut mellan 100.000 – 200.000 per månad.

      Svara

      Frågan var hur mycket hon tjänar, inte hur mycket lön hon tar.
      Så du tycker att när Steve Jobs fick 1dollar om året i lön, så jobbade han i princip alltid och tjänade bara 1dollar?

      Så fort man blir ägare är lönen ointressant i det stora hela, man minimerar bara skatten genom att balansera utdelning och lön.

      Svara

       Micke du verkar bli väldigt upprörd när folk inte håller med dig. Det är en vanlig tankevurpa många gör att likställa bolagets räkenskaper med den anställdas ekonomi så fort den anställde också äger bolaget.

       Svara

        Hej igen Faster.

        Nej, däremot blir jag upprörd över folk som inte har sunt förnuft, inte lever som man lär eller inte kan lita på fakta.

        Nej, du ska aldrig likställa bolagets räkenskaper med den privata. De ska hållas separat, men om man äger bolaget så kan man påverka lön och utdelning, samtidigt bygga upp kapital i bolaget så finns det en stark koppling därimellan.

        Men i detta fall så gör vi ett enkelt tankeexpriment.

        Så om Camilla vill tjäna mer på sin blogg, så höjer hon bara sin lön?

        Svara

         Hej Micke
         Uppskattar svar/förklaring. Rent hypotetiskt kan Camilla ta ut vilken lön hon vill. Vad hon väljer ta ut beror på en rad beslut, allt från hennes ambition med ägandet, till hur resultaträkningen för perioden ser ut (läs räkenskapsår).
         Det jag uppfattar att du efterfrågar är hur mycket lön och utdelning kan hon ta ut ur ditt bolag utan att riskera att bli insolvent?

         Svara

          Jaha… ingen aning faktiskt då detta är mitt första år med aktiebolag.

          Svara

           Kör hårt! Både med blogg och bolag.

           Tack! <3

          Precis, hon kan styra över sin lön, men att höja sin lön gör inte att hon tjänar mer på bloggen. Rent teknisk kan det faktiskt göra att hon tjänar mindre på grund av skatteeffekten gör att hon får skatta mer på lön än utdelning.

          Jag hänger inte med, vad har mitt bolag med saken att göra? Har jag gjort ett syftningsfel? Kollade igenom vad jag skrivit men hittade inget sånt?

          Jag efterfrågar inget. Det jag gör är att påtala att Camillas svar är inte riktigt hela sanningen. Och när folk ifrågasätter mitt påstående så försvarar jag det.

          Dock gillar jag när Camilla är mer journalist/reporter och hoppas att hon rör sig mer åt det hållet. Hon väljer själv om hon svarar på privata frågor så tycker jag det är viktigt att om hon gör det så ska hon vara lika rak och ovinklad som hon vill att influensers är.

          Svara

           Hej igen Micke
           Jag tror att vi menar samma sak. Fred?!

     Eftersom du är insatt i ekonomin för ett AB är du säkert också medveten om att eget kapital står kvar i företaget för att kunna balanseras mot eventuella kommande förluster eller för att kunna betala ut lön även om intäkterna minskar.

     Svara

     Svara

   29 500 kr/mån efter skatt kostar företaget drygt 50 000 kr/mån (om det inte också är skatteavdrag/arbetsgivaravgifter för förmåner av något slag).
   Mix av lön och utdelning är med nuvarande regler bästa sättet för egenföretagare att ta ut ersättning från sitt bolag. Utdelningen beskattas först med bolagsskatt (från 2019 = 21,4%) och sen kapitalvinstskatt på 20% hos aktieägaren (om utdelningen håller sig inom det belopp som utgör inkomst av kapital).

   Svara

    Självklart är det skatt när man flyttar tillgångar mellan företag och privatpersoner men det är inte frågan här.

    Svara

     Nej, jag vet att det inte är svaret på din fråga.
     En del läsare kan dock eventuellt vara intresserade av det jag skrev eller så får alla helt enkelt bortse från min kommentar, vända blad och gå vidare i vårsolen.

     Svara

      Jo du har svarat på frågan genom att förklara hur egenföretagare kan tjäna pengar på sin verksamhet, dvs lön + utdelning. Än så länge är svaret på utdelning 0 SEK då bolaget ännu inte lämnat in sitt första bokslut.

      Svara

      Själv gick jag och gjorde våfflor 🙂

      Svara

       Du är säkert duktig också på det 🙂

       Svara

        Inte de första. Var lite för feg med smetmängden. 🙁

        Svara

      Jag gillar dins kommentarer Anton! Alltid pedagogiska, informativa och utan mansplaning som herrn ovanför försöker sig på. Sluta aldrig ge oss klarhet i ekonomiska frågor här i kommentarsfältet 🌸

      Svara

   Hon har ju sagt hon fakturerar över 100.000/mån

   Svara

   Hon vill uppenbarligen inte svara på hur mycket pengar hennes blogg drar in varje månad så hon körde ett politikersvar.

   När folk undrar hur mycket Blondinbella tjänar på sin blogg så menar de knappast hur mycket hon väljer att ta ut i lön varje månad utan hur mycket kapital som flödar in på bolaget. Vet inte varje Camilla väljer att svara god dag yxkvast.

   Svara

    För att Camcam antagligen inte plockar ut mer per månad. Istället ligger kapitalet i företaget och kommer göra så rätt länge innan det plockas ut med hjälp av en skattetekniskt detalj som minimerar skatten och hur detta går till sköts antagligen av Camcams revisor då det tydligen är en rätt komplicerad process.

    Svara

     Milly – Det är ju precis det jag sa och menade. Men bra att du förtydligar.

     Svara

      Håller med.

      Svara

    Men hur stor omsättningen är i ett AB och hur stora tillgångar företaget har är lätt att ta reda på själv, det är offentliga uppgifter. Det är inte som att C försöker hålla något ifrån er. Jag brukar också säga min lön när andra frågar vad jag tjänar, vad jag tar ut i utdelning varierar från år till år liksom, och det är inte förrän utdelningen är gjord som jag vet vad inkomsten för hela det året blev.

    Svara

     Jag noterar att du skriver har, inte hade. Stor skillnad.

     Du får gärna visa hur mycket tillgångar Camillas bolag har nu, det är ju lätt att ta reda på enligt dig. Det enda sättet jag kan komma på är att kommer över dem olagligt eller få dem från företagaren själv. Det är inga offentliga uppgifter förrän den datan blivit historisk.

     Jag vet bara hur man tar reda på vad företag hade i tillgångar i samband med bokslutet.

     Svara

      Det är inte vår rättighet eller Camillas skyldighet att deklarera hur mkt pengar hon har i sitt företag. Men om det är så viktigt för dig, Micke, så invänta bokslutet.

      Eller fortsätt äta dina våfflor och respektera att Camilla bara ville svara vilken lön hon tar ut :). Mansplaning känns så 1950.

      Svara

       Så helt plötsligt så kan man alltså inte få reda på vad ett företag har för tillgångar, som nyss var så lätt.
       Bli inte sur på den som rättar din felaktighet, bli sur på dig själv för att du försökte argumentera med felaktiga påståenden.

       Sluta sen med att skrika Mainsplaining när man blir rättad, det blir bara pinsamt på din bekostnad.

       Svara

    Uppskattar din kommentar. Du förstod verkligen min poäng.

    Man ska leva som man lär.
    Kritiserar man andra för att vara vinklade eller otransparenta så bör man föregå med gott exempel.

    Svara

     Japp.

     Folk här verkar vilja missförstå eller så har de helt enkelt lite korkade.

     Svara

    Bella väljer alltid den största siffran när hon ska skryta med något.
    Löwengrip Invest ska ju fakturera två miljoner/kr varje månad under innevarande räkenskapsår.
    Blir spännande att se vad 2018/2019 års omsättning och resultat hamnar på när bokslutet blir tillgängligt vid kommande årsskifte 🙂
    (Blev omsättningen tillräckligt stor lär vi få veta det tidigare – också om resultatet blev stort nog att skryta med).

    Svara

    Att svara på hur mycket ett företag som driver en verksamhet (i detta fall en blogg) omsätter per månad är ansvarslöst, ointressant och rent utsagt korkat. Omsättningen varierar mycket över året. Alla månader går inte med vinst vissa faktiskt med förlust. Genom att berätta omsättning månadsvis får konkurrenter onödigt mycket information om verksamheten. De kan räkna ut antal kunder, prissättning mm. Ingen professionell ägare skulle svara på den frågan det är för mycket information. Vill man veta hur mycket Camila omsätter per månad kolla hennes första bokslut, dividera periodens omsättning med antal månader som bokslutet avser, (behöver inte vara 12 månader) och så vet ni.

    Svara

    Men Camilla får ändra sig men inte Bella, då blir det ramaskri och hon är jordens vidrigaste. Är Camilla helt ärlig? Men visst hon behöver inte svara och nej det vill hon nog inte för att inte folk ska bli avundsjuka eller överge bloggen eller se henne som en riking.

    Svara

     Nu är det rätt många som spårat ur här. Resultatet i Camillas bolag kommer ju att bli offentligt så småningom, jättelätt att se helheten för den som är intresserad. Om Camilla inte har gjort ett jättekomplicerat upplägg med flera bolag som kan föra pengar mellan sig så går det inte att dribbla bort resultatet även om många har svårt att förstå sig på bokslutsdispositioner. Vad gäller Isabellas bolag är det ju svårare eftersom det finns någon form av anställda (enligt henne själv) och dessutom kan hennes kostnader och lön fördelas mellan flera bolag.

     Svara

   Haha mansplaining much?😁

   Svara

    Tänkte exakt samma, snacka om definitionen av mansplainande 😂 förklara för en kvinna hur ekonomin i HENNES företag funkar

    Svara

  Tack för svaren, kul att läsa!

  Svara

  Superkul! Extra roligt att svaren kom så fort 🙂

  Svara

  Haha inte okej hur nyfiken jag blir på all Bella-info 😂🤦🏼‍♀️ Men bra jobbat, älskar bloggen och hur väl du sköter den!

  Svara

   Sjuukt nyfiken på vad för sorts info du sitter på om BB, haha!

   Svara

    Kanske inte är något egentligen haha!

    Svara

    Precis. En annan tänker som så att om de där källorna väljer att babbla om hemligheter så får de väl vara beredda på att stå för dom med? Vad är annars grejen med att berätta om dom för någon?

    Svara

   Samma här, vill veta allt!

   Önskar någon kunde skriva allt på Flashback, så mycket vill jag veta.

   Svara

    Och allt som står på Flashback är sant, där skriver folk bara sanningar och inte skit, gissningar och spekulationer? Haha nej allt är inte sant som står på Flaschback, där hänger många för att sprida lögner och skit om folk. Likadant här, allt som skrivs här är inte sant.

    Svara

  Jag får intrycket att Isabella tänker ”spend money to make money” men man kan ju inte se någon riktig etablering någonstans. Mycket är hajpat, såsom Dubaimarknaden och Amazon var men vad hände sen?

  Nog för att man tjänar pengar på att sälja på rea på apoteken men så mycket kan det väl inte vara? Jag förstår att hon får fruktansvärt med pengar för sina sponsrade inlägg, men vänd på det. Vad kostar det inte att flyga jorden runt för att träffa följare och intervjuas för tidningar? Kostnaden för huset slutar ju inte på 25 miljoner, räkna på räntor, lån, driftkostnad mm. Kan alla samarbeten verkligen täcka detta nyrika beteende? Och hur länge?

  Svara

   På brittiska Amazon har de två högst betygsatta produkterna recensioner skrivna av människor som fått produkterna gratis.

   På amerikanska Amazon är recensionerna dock skrivna av verifierade köpare. Samma gäller hos tyska Amazon, om man räknar bort Pingis beröm. Misstänker att recensenten Christina jobbar för Bella (hon har även lämnat en overifierad recension på am. Amazon).

   Löwengrips amerikanska instagramkonto (lowengripusa) har två ynka följare. Det ser bättre ut för Estland (lowengripeesti) som har flest följare (810) efter Löwengrips officiella konto.

   Svara

  Intressant: När luftslottet sprängs….! Du skriver inte OM? Det blir så tror du?

  Svara

  Prata mer om Mogi! Nu har de lyckliga tu skaffat en liten hund. Borde inte mogi bli kompis med Bella egentligen? Mogi har ju inte några blogg vänner alls verkar det som

  Svara

   Camilla och Mogi kunde kanske bli vänner, båda har ju hund då så de kan ta hundpromenader ihop 😉 eller ha parmiddagar.

   Svara

    Konstigt nog så tror jag att Mogi är jävligt skön att hänga med. Synd att hon inte låter det skina igenom på blogg och instagram.
    Jag spekulerar bara, jag känner henne inte, men jag tror att hon är cool 😄

    Svara

  Jag har en teori gällande IL, att hon kommer göra en Alex Schulman. Alltså vara så vidrig som möjligt nu, och sen vända 180 grader, gråta över någon sorglig privat tragedi och börja bli ”ödmjuk igen”. Hon kommer sitta o tv-soffor och skriva bok om hur hon byggde detta luftslott på lögner och starta liksom en ny karriär på denna Trump-liknande fasaden. Medier älskar sånt och älskar att förlåta människor som varit allmänt osympatiska, typ schulman, och Persbrandt mfl

  Svara

   De gör ju hon vart eller vartannat år redan. Ska bli spännande att se vem hon väljer att vara härnäst!

   Svara

    Beror nog mest på vem hon dejtar härnäst, om det är en friluftsnisse är Bellas nya grej snart fjällvandringar och nätter under stjärnorna.

    Svara

    Asså vem ligger Bb med på Expressen för att hela tiden få så mycket gulligull publicitet? Eller kan man köpa sig artiklar i tidningar? En artikel för 2 flaskor handkräm.. 🤔

    Svara

     Bonniers.

     Svara

     Tailsweep som Bellas blogg finns hos ingår i Bonnier Magazines & Brands.
     Bonniers har alltså allt intresse att stötta de influencers som Taiulsweep har hand om.

     Svara

      Bonnierkoncernen är stora. https://www.bonnier.com/sv/brands/e-handel
      Många kända varumärken, Bookbeat, DN, expressen, DI, VA, TV4 och så min personliga favorit Bonnier Growth Media som har en ägarandel i Natural Cycles, preventivmedel via APP som även IL via något av sina bolag har en ägarandel i. Frågan är vem blir utnyttjad IL eller Bonnierkoncernen.

      Svara

   Och nu visar hon sååå mkt av G ansikte trots att hennes hotbild (enligt henne) är så stor. 😭 Nått är fel.

   Svara

    Alltså fel som i glömt maska bilden.

    Svara

    Fast vi har väl sett lite av barnen i profil tidigare. Hon har väl inte nämnt att hon har en stor hotbild just nu, men hon har ju säkerhet också så de känner sig väl trygga nu. Kul att få se lite av barnen. Linnéa Claesson hade ju en så stor hotbild emot sig så hon fick gömma sig nyligen men nu är hon med i tv och visar sig väldigt öppet.

    Svara

   Är hon så vidrig? Vad är det som är så himla vidrigt med IL, att hon åker flyg? Är hon lika vidrig som Ramberg och Virtanen, och som Trump, eller som IS-anhängare?

   Svara

    Allt är väl relativt?

    Svara

    Graden av vidrighet har nog att göra med den egna moralkompassen

    Svara

   Han är ju i sak lika vidrig fortfarande? Jag tror väldigt sällan folk förändras innerst inne och för att hålla på som Isabella så måste man vara rätt… tom på insidan.

   Svara

  Det var kul att läsa Svar på frågestund Del 2 igår

  Svara

   😂

   Svara

  Oj oj vad Jocke och Jonna gottar sig i det här med Joz. Video på video nu med sorglig bakgrundsmusik och de sitter och ältar med ledsna ansikten timme ut och timme in. Åh jösses.

  Svara

   finns inga gränser 😂😂😂

   Svara

   När jag slog på tvn precis så satt han på nyhetsmorgon och pratade om det 😳

   Svara

    Men alltså va?! De kommer livnära sig på detta så länge de bara är möjligt nu…

    Svara

     Ja, tragiskt samtidigt som jag fattar att det är detta dom tjänar pengar på, alla vill ha pengar.
     En får väl vara glad att de iallafall inte tjänar pengar på saker som knark, vapen, trafficking osv.
     Om man vill försöka se det från en annan synvinkel. Livet från den ljusa sidan eller nåt sånt 😂 Jag försöker bli bättre på det iallafall.

     Svara

    Nej men va?! Skriv gärna om det senaste i Lundell-dramat, vad händer, vad är det senaste förutom det då? Hörde att Alexandra som var anställd hos dem ”skojat” om att hon legat med Jocke men det var ett sååå rooligt skämt hahahaha sååå kul ju eeehh eller inte. Solklart efterkonstruktion och antagligen därför hon fick sluta, stackars Jonna om det är sant. Gifta om sig läste jag något om också.

    Svara

   Jag fattar inte varför de inte bara anställer en ny som kan göra klart huset.

   Svara

    Jo men de har visst någon där som renoverar, någon Stein nu.

    Svara

    För att dom inte har tillräckligt med pengar i Jocke & Jonna AB efter Joz sugit ur dom enligt Jonna själv.

    Svara

     Jag tror inte ett skit på att de inte har pengar.

     Svara

   Sorglig bakgrundsmusik?! Jisses så genomskinligt och manpulativt, de är verkligen manipultiva och gör allt för views och tjäna pengar och för att få sympatier och för att smutskasta Joz… men det blir bara löjligt och känns mer och mer fejk. Nej svårt att lita på dem, vill inte klicka på deras videos mer.

   Svara

   eftersom du inte verkar tycka speciellt mycket om Jocke och Jonna , varför tittar du?

   Svara

  ironin i att bella sträcker ut en hand till greta thunberg och sen lägger upp bild efter bild efter bild på sig själv i privatplan, senast nu för några minuter sen 😂 vad håller hon på med? provocering första gången ja, kanske till och med andra, men tredje?!? försöker hon gnugga in sitt varumärke i smuts med flit? 😂

  Svara

   (och mest intressant – var kommer pengarna ifrån?)

   Svara

    Stordalen eller fultrading som hon gjorde med Hampus.

    Svara

   Helt ofattbart! Det är bara provokationer nu från henne, flera varje dag. Huuur länge till ska detta pågå? Håller med dig, hur länge räcker pengarna?… Försäljningen av hennes produkter går ju dåligt, de lanserar i land efter land och allt är bara en enda stor illusion.

   Svara

    Lanserar de ens eller är hon bara där å försöker…

    Svara

    Man får intrycket att Bella och Pingis flyger runt som humlor mellan blommorna. De dyker ned i en blomma här och en där och sen flyger de vidare till nästa rabatt. Och det är tveksamt om de får något pollen med sig 🙂

    Svara

   Fast det är väl bättre att hon skriver positivt om Greta är att hon avfärdar henne och fullständigt skiter i miljön – bara för att folk flyger så betyder ju inte det att de skiter i miljön eller sina barn – det finns annat att göra för miljön och flyg är inte det värsta och största hotet. Om man ska vara petig så påverkar ju det mesta klimat och miljön, även internet och bredband, tillverkningen av datorer, mobiler och annat, bilar, stora fartyg osv osv.

   Svara

   Hon har säkert suttit i ett sånt plan bara och haft med sig ombyteskläder så att man kan tro att hon är där flera gånger. Hade varit väldigt kul om det visade sig vara så 🙂

   Svara

  Så du tar bara ut en lön på 29,5 tusen nu, tidigare har du sagt runt 100.000 (!?) vilken skillnad. Men om du anlitas av svt opinion och publicistklubb så kanske det är för att de tror att du är mer seriös och kunnig än vad du är, de tror nog att du granskar bloggare och smygreklam på ett seriöst och neutralt sätt, de har nog inte full koll på dig och bloggen.
  Hur kan du ställa upp för svt efter det med Cissi Wallin?

  Svara

   att ta ut lön och hur mycket man fakturerar är olika saker.

   Svara

    Hon har skrivit att hon tjänar runt 100.000 att hon har det i lön från sin arbetsgivare.

    Svara

     Hon kan absolut tjäna 100k i månaden men ändå välja att bara plocka ut 29 och låta resten vara kvar i bolaget

     Svara

      Om du inte förstår skillnaden mellan fakturering och faktiskt lön i olika konstellationer:
      När man har enskild firma är alla pengar inkomst som man skattar och momsar på. Jag skaffade ett AB för inte så länge sedan där alla pengar hamnar och tar ut lön därifrån. Så det är anledningen till de olika svaren nu från förr.

      Svara

   Du kan väl åtminstone ta reda på skillnaden mellan fakturering och lön innan du kommer med kritik.

   Svara

  Du är på möten skriver du, är det möten med företag för samarbeten då, ser ju ut som smygreklam -och konsumtionshets- två inlägg bakåt för Asos?

  Svara

   😂😂😂😂😂

   Svara

   Har svårt att se annat än oseriösa spelbolag skulle söka samarbete med CC.

   Hon är inte tillräckligt seriös, neutral och genuin som bloggare, helt enkelt.

   Dessutom finns det väl stor risk att de förlorar samarbeten med andra influencers som inte har så mycket till övers för CC och hennes metoder.

   //Moa

   Svara

    Mmm…. så kan det vara… jag antar att den som är nyfiken kanske kommer få veta det i sinom tid. 😉

    Svara

     Är inte speciellt nyfiken, får likväl veta det inom sinom tid.

     Skrytmonster kan aldrig vara tysta om något. 😱

     //Moa

     Svara

   Det finns faktiskt flera olika typer av möten man kan ha. Tro det eller ej! 😂😂

   Svara

    Är inte speciellt nyfiken, får likväl veta det inom sinom tid.

    Skrytmonster kan aldrig vara tysta om något. 😱

    //Moa

    Svara

     Är det skryt om ett projekt går live?

     Svara

  Du kanske kan skriva en låt åt Anna Book 😉
  Du lägger upp mycket bilder på dig själv i bloggen, är det för att du gillar att synas och gärna vill bli känd?

  Svara

   Haha – vad är detta?? Bamseklubben frågar?

   Svara

   Inte har du tröttnat på den här grundsnygga nunan redan väl? 🤩

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.