Alexandra svarar på frågor om Joz-gate, Lundellhuset och Jocke & Jonna

Här kommer en sammanfattning av vad som sägs i videon (och gud vad jag önskar att hon inte åt under tiden.
Det är bara distraherande dumt och gör att videon tar dubbelt så lång tid att titta på):

 • Hennes favorit-Youtuber är Therese Lindgren
 • Bilden med en hand framför hennes ansikte var för att förklara hur hon kände under perioden i huset med Joz. Hur hon inte kunde öppna upp och berätta om det för någon.
 • Hon föredrar en hemmakväll före en utekväll.
 • Hon kommer verkligen inte förlåta Joz
 • Hennes favoritprodukter till håret är schampoo och balsam från ”Hello Bombshell” och produkter från Sebastian Professionals, elixir eller något i den stilen.
 • Hon mår så där just nu, lite fram och tillbaka. Hon tänker ganska mycket på det som hänt och det blir flashbacks efter att hon gjort videon.
 •  Om hon fick bestämma straff till Joz så tycker hon att han skulle få träffa en psykolog och sedan fängelse.
 • Hon var lite mer blyg i Jocke & Jonnas vloggar än hon är i verkligheten pga allt som hände i huset. I verkligheten är hon mer utåtriktad och social.
 • Hon sa ingenting om det som hände i huset till sin pojkvän för hon visste att han skulle bli sur och hon ville inte ha någon konflikt när han var och hälsade på. När han väl fick reda på det så blev han inte glad. Han var sur för att hon inte berättat något tidigare.
 • Hon saknar Lundell-huset.
 • Hon känner att hon kanske borde gått ut med vad Joz gjort tidigare, men annars kunde hon inte riktigt gjort någonting annorlunda då hon sa ifrån till Joz varje dag.
 • Hon har aldrig varit med i någon dokusåpa men kom till slutcastingen av Paradise Hotel för 5 år sedan. Hennes pappa sa då till henne att ”där är dörren” om du kommer med och hon bestämde sig för att lyssna på honom, vilket hon är glad för idag.
 • Hennes favoritmat är det hon äter i videon – ceasarsallad, pannkakor, frukt, bagel och så sushi.
 • Hon vet inte om hon vill börja jobba för Jocke & Jonna igen. Hon trivs bra i Göteborg, men hade nog inte tackat nej om frågan kom.
 • Det som hände med Joz har inte påverkat hennes relation till Jocke & Jonna.
 • Joz har aldrig tagit på Alexandra.
 • Hon tycker att Cluee News borde frågat henne om hon hade mer bevis innan han la upp sin video – för det har hon.
 • Hon är 23, blir snart 24 men blir superglad när folk tror att hon är 18 eller 19.

Jag känner spontant ”snark” för den här frågestunden men det kanske folk gör för min också så ”no harm, no foul”. 🙂
Jag hade väntat mig fler svar om Joz, men det var mest frågor om vad Alexandras favoritmat är och vad hon har på sig. Booo-hoooooring! 🙂
Som att HON mest vill bli en influencer själv och hey – varför inte rida på den här sextrakasseringsvågen då så att någonting bra kan komma ut ur det också. (Ej ironiskt)

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  100% snark

  Svara

  Vem är Alexandra för oss som inte har hängt med?

  Svara

   Vill vi ens veta….

   Svara

    Har ni inte snappat upp det här inne under de senaste dagarna, så vill ni nog inte veta nej!

    Svara

     Hade gått snabbare för dig att bara svara på vem hon är… men det kanske inte är lika roligt.

     Svara

      Absolut… svaret var väl mest till den Anonyme, lät inte som hen ville veta…

      Svara

   Tydligen jobbat i Lundellhuset, varit någon form av deras assistent. Hon sägs ha haft ihop det med Jocke, men säger nu att hon sextrakasserats och hotats av en annan person i Lundellhuset. Verkar sukta efter att bli känd och få en karriär som youtuber.

   Svara

   Svar i modd.

   Svara

  Snark! Jag tycker dessa personer är så ointressanta. Gå vidare bara.

  Svara

   Menade J&J.

   Svara

  ”Hon är snart 24 men blir superglad när folk tror hon är 18”
  Ja snark var det nån som skrev.. känner mig gammal nu, men på ett bra sätt..

  Svara

  Fattar ingenting av den här härvan. Känns som att alla är barn i vuxnas kroppar.

  Svara

   Hahah ja men exakt. Ding ding värld där mina små barn känns smartare.

   Svara

  what? who?

  Svara

  Såg Biancas ny vlogg. Är det Phillipe hon dejtar nu igen? Eller vem är hennes ”nya kille”? Jag funderade på om man verkligen går ut på restaurang med hela sin stora familj, osminkad och ofixad, inget fel alls i det, men jag funderar bara på om man verkligen gör det med en kille man nyss börjat dejta? Sen såg hela familjen så obrydda ut också och liksom som det var samma gäng som vanligt som var och åt…

  Svara

   Varför skulle man inte kunna göra det? 😂

   Svara

   Menar du att du brukar klä upp dig varje gång du träffar någon du dejtar eller är med familjen? Slappna av isåfl. Wahlgren är väl dessutom den mest sociala familjen i Sverige typ, har svårt att tro att det skulle vara stelt att äta middag med dem.

   Svara

   Phillipe var i alla fall med familjen ute och åt på restaurang nyligen, så ja troligtvis.

   Svara

    Troligtvis? Bianca sitter och säger att hon kommit över honom, gått vidare och träffar en ny kille och ni tror ändå att det är han? 🤔

    Svara

     Han var iaf med familjen ute och åt det kunde ses på instastory men de kanske inte är ihop, hon kanske har en annan ny kille.

     Svara

      Vad spelar det för roll? Min bror umgås mes mitt ex, händer att han är med oss ibland?

      Svara

   Det kan ju vara någon annan som känt familjen länge…

   Svara

   Jag är alltid osminkad och ofixad. Jag var det på första dejten med min pojkvän. Andra dejten när vi gick på bio. När han träffade min mammas släkt i julas.

   ”inget fel alls i det, men jag funderar på om man verkligen gör det med en kille man nyss börjat dejta?” JA, det kan man göra om man vill, men med tanke på hur du låter när du försöker uttrycka det så verkar du inte vara så okej med det ändå…? 🙂

   Svara

   Kan det vara så att hon gör en blondinbella och säger att hon har en hemlig pojkvän iom att de lanserar en ny Caia-produkt i veckan?

   Svara

    Kan vara så, för att skapa intresse. Många har sett att Philippe var med familjen på restaurang, kunde ses på hennes mormors instastory, men de behöver ju inte vara ihop för det men lutar väl åt det.

    Svara

    Tröttsamt med modd.

    Svara

   Har sett Bianca osminkad och ofixad, hon handlade i min butik, och hon är oförskämt snygg måste jag säga!

   Svara

   Ja, det är Phillipe. Han pratar tom i slutet av vloggen men ’förvränger’ rösten, går dock klart och tydligt att höra att det är han. Hon säger också tidigt i vloggen att hon ska äta middag med familjen den kvällen och att den ’hemlige killen’ hon träffar ska följa med på middagen. Finns även flertalet pikar i senaste podden; Bianca föreslår att de ska prata om hur man kommer över ett ex i nästa avsnitt, varpå Alice säger i princip att ’hon nu inte har gjort det, pga träffar honom igen’

   Svara

  Svara

   Mansbebis deluxe

   Svara

  Svara-knappen har blivit så känslig. Jag åker upp och ner på sidan hela tiden och rutan som man skriver kommentarer kommer fram, så störigt.

  Svara

   ELLER HUR!! får panik

   Svara

   Håller med, riktigt störigt att läsa kommentarerna från telefonen ☹️

   Svara

   Åå trodde bara det var jag!!

   Svara

   Tack!!!! Trodde de va min telefon.

   Svara

  Oh herregud… försöker hon bli känd nu, vill bli influencer och youtuber, att hon sökt till PH säger en del. Men Jocke har tagit på henne eller? Hon har ju gått ut med att hon legat med Jocke, men sen påstår Jocke att det var ett skämt… ja oj så skoj HAHA sååå kul alltså öh… troligtvis efterkonstruktion, tror knappast han vill att folk ska tro att han varit otrogen mot sin fru va, och tror inte många skrattade så de grät precis. Kanske han som hotat A till tystnad, och kanske Joz kom på dem och hotades till tystnad och därför ville ta avstånd och sluta. Väldigt skumt. Svårt att tro på Jocke, har känt att han vill dölja något, att han är rädd att något ska komma fram och därför vill smutskasta Joz för att han inte ska verka trovärdig. En hund begraven, vad ska man tro.

  Svara

   Kanske deras, JL och A:s, eventuella affär som gjort att J o J mått dåligt och haft en kris, och gjorde abort. Svårt att tro att det skulle bero på att Joz inte har utbildning, beställt fel material, drogat eller sextrakasserat tjejer… och renoveringskaos levde hon väl i under hela förra graviditeten… Märkligt, det är svårt att lita på vad J o J och A säger faktiskt.

   Svara

    OM det nu gjordes någon abort, OM det nu fanns en graviditet som avslutades… vet inte om man ska tro på det, verkar konstigt alltihop mycket som rimmar dåligt, men isåfall så känns det troligare att det berodde på det… vet inte vad man ska tro.

    Svara

   Skaffa dig ett liv. Inget i din kommentar är intressant.

   Svara

  Ja, att rida på vågen efter sexuella övergrepp verkar ju funka för andra så varför inte testa.

  Svara

  Fyfan vad dryga ni alla är då. Något som verkligen har varit snark den senaste tiden så är det din blogg, hälften av personerna du skriver om är helt irrelevanta och inte ens dina Bella-inlägg lyckas intressera längre. Ska börja läsa din blogg på natten så kanske mina sömnproblem går att lösa. zzzzzzzzzzzzzzz

  Svara

   Stick då

   Svara

   Sov gott, dröm om något roligt!

   Svara

  Tipsar om dubbel hastighet-knappen på youtube för problemet med att mukbangs är sega att titta på 🙂 även vloggar!

  Svara

  Tänker att mukbang hjälper en att slappna av lite om man är ny framför kameran?!
  Annars har jag inte riktigt förstått grejen.

  Men det var ju ngn hör som sade att det kom till för folk som behövde sällskap när de själva åt och annars var ensamma.

  Svara

  Ja, är man bara ute efter snaskigt skaller så förstår jag att man tycker att den var snark.

  Men om det nu var folk som ville veta mer om vem hon är.

  Svara

  Tack för sammanfattningen!

  Svara

  Tror inte hon är så oskyldig i allt med joz.

  Svara

  Ot men Cissi Wallin gör en ny uthängning nu. Denna gången är det Lisa Nilsson som slängs till vargarna för att hon tycker att vi inte ska ta saken i egna händer utan låta vårt rättssystem sköta straff. Lisa skriver att vi bör påverka så vi får lagändringar, men det ignorerar Cissi totalt. Följarna hakar på och börjar skriva skit om Lisa.

  Det Lisa skrivit var väldigt vettigt. Hon är ju precis lika upprörd som alla andra, men kan samtidigt tänka klart och smart, och tänka i mer färger än svartvitt. Och för det förtjänar hon enligt Cissi en uthängning?!

  Svara

   hon hängde ut denise rudberg igår för samma sak.

   Svara

   Håller med!
   Mår illa när jag ser hur hon svarar journalisten och redaktören på tidningen som publicerade krönikan som Cissi hävdar censurerades pga rädda mediemän.

   Hur f.n kan hon med att anklaga dem för att ljuga? Hon skriver att de borde ha en internkurs om pressfrihet på deras redaktion. Och att hon minsann vet att det inte går till så på en redaktion att en text tas ner för att ev faktafel ska kontrolleras. Att journalisten tog ned krönikan för att hon inte hade mod att stå emot manliga chefer. Att det inte finns någon tvekan om att det var censur. Hon skriver massa dumheter och jag fattar inte hur hon kan med. Vidrigt beteende!

   Redaktören och journalisten, båda kvinnor, svarar Cissi att de rättade faktafel och sen la upp den igen. Samt att det bara är de två som ansvarar för krönikorna på redaktionen.

   Jag blir riktigt förbannad över hur Cissi utnyttjar sin makt med många följare efter Metoo för att, helt uppenbart nu, ljuga ihop sin story. Mår illa när jag läser detta på hennes instagram!!

   Svara

   Cissi är galen. Ta ifrån henne mobilen, hon har tappat det.

   Svara

    Cissis följare är lika förbannade som hon själv är. Varför är kvinnligt raseri och ursinne så chockerande?

    Svara

     Förbannade? För att en annan kvinna inte delar deras åsikt? Cissi är minst lika farlig som vilken man med makt som helst. Hon utnyttjar sin ställning, försöker kontrollera kvinnor och hänger ut alla i sin väg. Och följarna som tror på allt hon skriver. 🤦🏼

     Svara

      Jag kan förstå viss kritik mot CW men herrejösses vad det dras på stora växlar ”lika farlig som en man” ”hon är galen”. Jag kanske inte hängt med i allt, men det låter så överdrivet? Hon är svinförbannad helt enkelt och relativt reckless (om man kan vara relativt detta) men hur mycket makt har hon egentligen? Hon fryses ju ut från de flesta mediala sammanhang. Hon har enbart sin egen plattform.

      Svara

       Hon har en jättestor makt med sin stora plattform. Tyvärr utnyttjar hon sina följare hon fick under metoo. De tror på henne och det är därför hon kan ljuga på ett väldigt fult sätt som drabbar oskyldiga.

       Sedan måste man fråga sig VARFÖR man ljuger om sådana här saker upprepat. Vad har man för motiv med att ljuga. Här är det en del av hennes berättelse. Att mediemän är jätterädda för henne nu. Vad är sant med Metro och SVT? SVT hade hon inget frilanskontrakt hos sedan över ett år.

       Hon ljög tidigare helt taget ur luften att SR avbokat henne pga att hon blivit polisanmäld. Sedan visade det sig att hon själv avbokat då hon inte fick bli intervjuad av sin väninna ang polisanmälan pga jäv. När man iskallt ljuger upprepade gånger och inte bryr sig om man blir konfronterad, utan bara hävdar att motparten ljuger, har man bränt mitt förtroende. Varför ljuga ihop en berättelse?

       Svara

        Power grab 101

        Svara

        Nu vill hon vinna fler sympatier genom att ta upp något som Thorsten Flinck sagt år 2012. Cissi säger sig ha blivit mycket påverkad av det. Hon hade kallat honom sexistisk gubbjävul publikt och han frågade sedan om hon ville få stryk när de sågs i Nymo-studion. Nu skriver Cissi att hon var jätterädd då.

        2014 lät det dock helt annorlunda. Cissi såg det då som ett skämt enligt flera uttalanden. Hon kallar det då; ett roligt ”hot”. Med hot inom situationstecken som att det inte var ett hot.

        Ännu ett exempel på hur Cissi ändrar sanningen efter vad som är lägligt just nu. Blir så trött. Hon kan helt enkelt inte låta bli. Blir svårt att komma ihåg allt man hittat på till slut.

        Svara

         Alright tack för svar, har uppenbarligen inte hängt med. Jag är mest överraskad över att det plötsligt uttrycks starka känslor mot henne antar att det är ledarhistorien som var droppen.

         Svara

  Kan någon förklara var som hände i Paradise hotel ikväll, varför fick Jeppe lämna, vad hade han gjort?

  Svara

   Upprepade regelbrott och inte varit som överenskommet med de andra bakom kameran

   Svara

  Tycker hon gör det ganska tydligt att hon använder hela den här situationen med Joz till att själv bli känd. Normalt sätt hade man lagt ut ett inlägg på Facebook/Instagram med sin sida av historian och avslutat dör, men hon skapar en hel kanal, photoshopar upp bilder, gör mukbangs där hon pratar outfits och hårprodukter och använder Joz-situationen i titeln för att dra tittare. Det här är ju inget annat än smutsigt!

  Svara

  Fick hon inga frågor om varför hon skrivit att hon haft sex med Jocke? Inga frågor om ”skämtet” och varför det skulle vara ett roligt skämt och något att skoja om? Ganska osmakligt, märkligt skämt. Vad var det egentligen Joz skulle ha gjort som var polisanmält – skrivit i ett sms ”kom gärna upp om du vill och ta med en flaska vin, vill inte du ska vara kall ifall jag råkar smeka dig…..” smeka lät lite sextrakasserande men kan ju tolkas olika, men i övrigt inte så hemskt sms? Vad hade hon skrivit till honom varför fick man inte se det? Skulle han sagt att han ville trycka upp fingrar och sen hotat att hon inte får berätta att han sagt det? Vad hotade han med? Och skulle han dragit typ sexskämt i andras närvaro eller vad var det? Men aldrig rört henne? Har hon suttit i polisförhör, sa hon något om det eller?

  Svara

   De finns mer bevis men som är överlämnat till polisen av naturliga skäl ….

   Svara

  Fast här håller jag faktiskt med Cissi om både Lisa Nilsson och Denise Rudberg. Denna flathet som alla dessa kändisar visat är ju det som gjort att Örjan Ramberg, Persbrandt mfl har kunnat härja i alla år. Låta rättvisan ha sin gång, jo tjena. Jag är inget Wallin-fans men här har hon rätt. Tystnaden är ju förövarnas bästa vän…

  Svara

   M. Men du försvarar ju alltid Cissi så inte bara ”här faktiskt”.

   Svara

  Ibland har jag verkligen inget liv. Men just nu tänker jag bland annat på varför BlondinBella har bytt kock..

  Svara

   I en tidigare kommentar där någon undrade varför den förra kocken slutade svarade någon ”för att hon inte fick betalt”.

   Svara

  Känns som hon försöker bli känd genom denna uppmärksamhet hon får runt att med joz???

  Svara

  Burgschki. Ingen har påstått att kvinnligt raseri är chockerande. Det gör bara du.

  Det som är väldigt illa är att Cissi på sin stora plattform gång på gång ljuger och bryr sig inte för fem öre om de som är helt oskyldiga och av Cissi framställs som lögnare. När detta händer upprepade gånger så reagerar man, så är det bara. Om man nu inte tycker att det är okej att oskyldiga kvinnor hängs ut som lögnare. Allt de gjorde var att sköta sitt jobb, som tack blir de anklagade för att ljuga på ett väldigt förmätet sätt av Cissi. Läs själv under inlägget på instagram hur nonchalant och mästrande hon är mot dem. Sånt beteende är oacceptabelt. Personer med makt ska inte utnyttja den på ett så fult sätt för att kunna ljuga fritt själva. Oavsett kön.

  Svara

  Cissi har en stor makt med alla sina följare. Det har hon ju till och med triumferat med själv tidigare.

  Svara

  Läs själva under inläggen om rädda mediemän hur hon svarar kata nilsson och linda westerholm, de 2 som arbetar på tidningen. Man beter sig inte så. Hon bryr sig inte om dem överhuvudtaget. De har bara gjort helt rätt men har ingen chans mot Cissi och alla följare. Man beter sig bara inte så mot någon. Särskilt inte när man gör det för att rättfärdiga sina egna helt onödiga lögner. Hon ljuger ju för att sätta sig själv i ett bättre läge. Finns ingen som helst annan anledning att ljuga flera gånger om liknande saker. Usch!

  Svara

   H och Sara: Alright tack för svar, har uppenbarligen inte hängt med. Jag är mest överraskad över att det plötsligt uttrycks starka känslor mot henne antar att det är ledarhistorien som var droppen.

   Svara

    Jag tror dock inte CW har ”onda” avsikter. Jag tror hennes engagemang är äkta och har svårt att se hennes agerande som antingen svart eller vitt.

    Svara

     Att slänga oskyldiga personer under bussen och utsätta dem för följarna, endast för att kunna fortsätta med sina lögner, är inget beteende som ärliga personer har. Det finns liksom ingen anledning för henne att ljuga förutom att få mer uppmärksamhet och sympati.

     Hon ljuger om de rädda mediemännen och censur. Och säger att journalisten och redaktören inte är modiga nog att stå emot sina manliga chefer och att de behöver gå kurs i pressfrihet. Det fanns inte ens någon manlig chef inblandad och absolut ingen censur. Jag fattar faktiskt inte hur man kan med att vara så spydig mot en helt oskyldig person. Då har man inga normala känslor. Personer med normal empati skulle aldrig göra så gång på gång på gång.

     Hon hittar på att hon blivit avbokad av p4 för att hon blivit polisanmäld och spelar på hur dåligt behandlad hon blir. I själva verket avbokade hon själv. Sedan påstår hon att p4 ljuger.

     Idag skriver hon att Flink hotade henne med stryk på Nyhetsmorgon för 7 år sen efter att hon kallat honom för fula ord på instagram. Hon skriver att hon var jätterädd och ingen hjälpte henne. Men det stämmer inte alls med vad hon sa 2014. Då kallade hon det flink sagt för roligaste ”hotet” hon hört och att hon inte brydde sig.

     Jag har väldigt svårt för personer som ljuger för egen vinnings skull och som inte bryr sig om oskyldiga människor som hon gör illa för att hon ljuger. Detta är ju bara få exempel av hur många som helst.

     Många här klagar på att Bella ljuger, men det Cissi gör är mkt värre när oskyldiga drabbas.

     Svara

      Men ponera att CW är övertygad om att hon har rätt? Att hon känner sig jagad, deplattformad, och att folk är ute efter henne och istället för att bli rädd, blir hon arg. Utifrån ett sådant resonemang är hennes agerande rationellt. Jag har inte haft jättebra koll på sistone förutom det med ledaren där jag tyckte CW agerade helt fel. Men jag har svårt att tro att ngn agerar så utifrån egenintresse och med syfte att manipulera. Mest för att det gör mig helt deprimerad.

      Svara

       Varför då som igår ljuga om att hon blev jätterädd 2012 i Nyhetsmorgon när hon 2014 i princip skrattade åt ”hotet” från Torsten Flinck och kallade det roligt och skrev hot inom situationstecken som att det inte var något hot.

       Hon hade kallat honom fula ord och han frågade om hon ville ha stryk. Igår skrev hon om det som att det var jättehemskt och att ingen hjälpte henne. Hon hade väl glömt att hon sagt 2014 att hon inte brytt sig om det alls. Varför ljuga om det? Nej, för många lögner hela tiden. Vad är sant? Jag blir också deprimerad av det.

       Svara

        Jag vet inte….jag vill ogärna tro så om en uttalad feminist och som gått igenom det hon anklagas för förtal för. Därav mitt ifrågasättande….😟

        Svara

  Men vänta lite nu. Hennes pojkvän blev SUR när hon berättade om vad som hade hänt. Sur. På henne. Känns inte det skevt?

  Svara

   Jo, det är skevt.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.