Kl 06-inlägget kom upp på Instagram istället.

Eftersom hela Nyheter24 överbelastades igår så kom jag inte in på min blogg på hela kvällen och kunde inte tidsinställa ett morgoninlägg, så jag och följarna hängde på Instagram istället där vi bland annat hade en spontan frågestund.
Efter lite om och men kom vi fram till att även 06-inlägget skulle publiceras där, men nu när sidan är igång igen så kommer det här med. 🙂

Instruktioner:
Inlägget ska läsas med glimten i ögat och inte tas på största allvar!

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken skönt avslappnad bild på henne som omväxling!

  Svara

   Ja min tanke också, vad naturlig hon ser ut, fint ☺

   Svara

    Undrar vilken kappa det där är i ordningen i vår? Tycker hon visar nya kappor varje vecka 😂

    Svara

   Jättefin bild på henne! Håller med. Hon ser söt och snäll ut! 🙂

   Svara

    Hon ser snäll ut för hon inte har klackar? Herregud

    Svara

     Herregud det var nog inte bara klackarna som avsågs förstås.
     Märkligt bara om man röner fler framgångar med den andra överdrivna stilen.

     Svara

     Haha. Jag ser inte att jag nämnde något med klackar? Jämfört med hur spexad hon annars alltid vill se ut, fick den här mer naturliga och avslappnande bilden henne att se sötare och snällare ut, tycker jag! 😉

     Svara

    Låt er inte luras av hennes utseende hon skyr inga medel att provocera så länge det gynnar henne själv ekonomiskt. En mer osympatisk bloggare har jag inte stött på.

    Svara

     Fin morgonrock dock!

     Svara

   Vart tog privat jet vägen, blev det kanske för dyrt till USA?

   Svara

    Helt säker på att hon ”lånat” någons privat jet o haft en photosession så hon kan lägga ut lite bilder ibland för att provocera.

    Svara

     Ja vi får hoppas att det är så 👍

     Svara

  Svara

   Jag vill också vet! Så nyfiken

   Svara

    Denise Rudberg

    Svara

     Tack – undrade också…

     Svara

  K3mpa om dramat på youtube

  Svara

  Alltid tyckt att det varit konstigt när hon skrivit att hon flyger i klackar och kjol, men borde väl fattat att hon har ombyte med sig och bara skriver så för image.. dum man känner sig som köper sånt.

  Svara

   Hon reser också enligt egen utsago alltid i ljusa kläder och är expert på att inte spilla på sig. Men jag skymtar minsann ett par svarta tights…

   Svara

    Hon är inte bara expert på att inte spilla…det är ytterligare en av hennes superkrafter (enligt inlägg på bloggen)

    Svara

    Inte bara expert, det är en suuuuperkraft!!

    Svara

   Därför det blir sån shitstorm runt henne ofta, många känner sig lurade och förstår inte hennes strategi eller att hon driver bolag och inte en flickdagbok..

   Svara

    Fast det är ju en flickdagbok hon skriver.

    Svara

  Men guuuud snacka om att hon gått net sig. Vad kommer härnäst hemlöshet och kundvagn med alla kvarvarande ägodelar? Typ lite hårklämmor och en dysonapparat?

  Svara

  Hon postade ju en story från Arlanda VIP med ett helt bord fullt med make up. Jag förstår inte riktigt varför man känner behov av en full sminkning precis innan man går på ett plan i typ 12h (har ingen aning om hur lång tid det tar till San Fransisco men en långflygning iaf) för att direkt åka till hotellet och lägga sig?

  Svara

   Hon tror det osar lyx

   Svara

   Är rätt säker på att Bella ser biz-klass som en potentiell plats att bli uppraggad av en man av rätt kaliber. Därav full sminkning och nyfönat hår.

   Svara

  Tycker det konstigaste med hennes flygrutiner annars är att hon har så j-a mycket smink till och med på långflygningar? Varför!?

  Rätta mig om jag har fel, men ”riktiga” beautyproffs (ni vet vad jag menar) är väl svinnoga med att ha så lite smink som möjligt på flygresor. Och samma med tuperade håret, varför vara så fixad när hon bara ska sitta och skava mot ett huvudstöd?

  Svara

   Men hon är ju inget proffs…. det är ju just det

   Svara

   Riktiga beautyproffs använder och/eller tillverkar produkter som funkar. Det gör inte Bella. Ett tjockt lager smink skvallrar inte om att hennes produkter saknar effekt samt skapar noll naturligt glow.

   Tänk själv att du ska pitcha produkter världen över och de är ”sååå bra” och allt testas på dig själv, så har du väldigt dålig hy. Det rimmar inte så bra.

   Förstår att man kan ha problemhy trots bra produkter, men bellas gör ingen skillnad alls. Det enda hennes produkter har gemensamt med bra märken är priset.

   Svara

    Tänk istället om hon kunde vara mer öppen med att ”så här ser jag ut”, vilket är okej för alla ser olika ut, och ändå kunde visa på NÅN skillnad med sina produkter. Det skulle tala färdig självt och sälja, men det är försent eftersom hon redan har sålt in sina überretucherade bilder under premissen att hennes produkter är amejzing

    Svara

     Det har ju blivit skillnad. Till det sämre. Sämre hud och hår än någonsin, hon såg mycket bättre ut innan hon startade sitt ”beauty empire”. Blondinbella utan photoshopad hud och hår är mer ett skräckexempel på vad som händer om man använder hennes produkter, inte konstigt att de säljer dåligt. Hon borde lägga ner hela beautygrejen eftersom hon har noll koll och företaget går jättedåligt, alternativt anställa kunnig personal som kan ta fram produkter som faktisk är BRA. Det är inte så svårt, finns massor av märken som är hundra gångar bättre och mycket billigare! Hon kan ju inte vara nöjd med vare sig produkterna eller hur hon ser ut med tanke på den kraftiga retuscheringen/filter på varenda bild och videoklipp, utöver att hon använder 10 lager smink och ett par kilo hår från någon stackars fattig indisk kvinna. Hon försöker sälja sina produkter genom ”använd LCC och bli som mig!”, men vem vill bli som henne? Hon drar ner alla sina företag i smutsen pga hur hon beter sig och framställer sig själv som en elak, manipulerande osympatisk människa som om det skulle vara något positivt. I dag tror jag de flesta svenskar som är någorlunda uppdaterade har en mycket negativ bild av blondinbella, det är därför hon försöker lansera utomlands där folk inte vet hur hon är. Problemet kvarstår dock, produkterna är överprisat skräp.

     Svara

      Usch vilken elak och osmaklig kommentar.

      Svara

       Ja, men om man bara läser de sakliga argumenten ligger det något i dem. Jag tyckte förut att det var kul att läsa il blogg, när hon tycktes ha någorlunda kontakt med marken och levde ett hyfsat vanligt familjeliv med karriär och allt annat som hör vardagen till. Jag har dock helt tappat intresset (förutom här 😬) då hon mer och mer verkar tappa fotfästet. Hennes vårdslösa framfart med flygandet har stört mig massor. Men jag försöker att inte vara elak i mina kommentarer ändå ☺

       Svara

  Vad har hänt med hennes hår?? Hon har ju alltid haft ganska snyggt hår, dessutom med egen MUA och allt vad det nu är så borde det ju vara snyggare..? Hon ser ju ut som ABBA-Agneta gjorde i mitten på 70-talet! Inget fel i det i och för sig men man tycker ju att det borde vara lite mer ”modernt” i och med all hjälp hon har…

  Svara

   Det är Hennes stora idol hon har hennes bild i vardagsummet. 😂

   Svara

    Jaha ok, det visste jag inte, det kanske förklarar saken!

    Svara

   Jag tror hennes hår skulle se finare ut om hon inte envisades med att framstå som en sådab blondin, men hon är väl så inställd på att vara en svennebella och sälja sig som en nordbo internationellt blir ju svårt att installera sig som svensk ikon om hon inte lever upp till nidbilden av hur en svenska ska se ut?
   Känns lite skitnödigt och det får ju håret ta stryk av, det får lixom aldrig vila från varken styling eller blekning så klart det syns. Sen kan hon ju köra med sina olaplexbehandlingar och påstå att det är hennes diet som gör det, hur nu dieten skulle kunna påverka längderna av håret?

   Svara

  Den kappan ser säckig och oklädsam ut.

  Svara

  Ang det här med klackar.. Var inte hela grejen med flattered att hon inte ville gå med klackar jämt och saknade fina lågskor?

  Svara

   Jaja, men det var då. Nu har hon ändrat sig och det är heeeelt naturligt och har inget att göra med vad hon ev. tror hon tjänar pengar på.

   Svara

   …Tills hon sålde bolaget.

   Svara

  HUR har hon råd med Four Seasons hotel + anställda ??? Hon får säkert lite rabatt men kan verkligen inte tänka mig att hon får stanna där helt gratis.

  Det går inte ihop! Så mkt resande (+ med hela teamet), så många hotel osv, sjukt!

  Svara

   Hag vill oxå veta!

   Vet Camcam något? 😉

   Svara

   Det går omöjligt ihop. Finns inte att hon har råd med det här. Hennes hudvårdsbolag går inte i vinst, anställda är endast där under en tillfällig, kort, period och fler butiker börjar rea ut produkterna vilket visar på ett svalnat intresse och efterfrågan.

   Även med en lön på – låt oss överdriva rejält och säga – 1 mio kr. (ingen smart person hade dock tagit ut så mycket i lön varje månad, som ska skattas, från sitt AB) i månaden från bloggen, går det inte ihop: Privatflyg, privatkock, lyxiga hotellvistelser (lägg till de anställdas kostnader för vistelsen), dyra lån på huset, bygga bostad i St. Tropez, resor flera gångar i veckan, alltid flyga i business eller first class (lägg till att anställda gör detta med), dyr mat och dricka alla andra dagar i veckan, extremt dyra kläder (som anställda åker till andra sidan för att hämta), därtill kostnader för hennes nanny, städerska, MUA, personliga assistent, privat chaufför, tre säkerhetsvakter, stylist, inredare, planerare och frisör. Det här är endast en liten del av de saker hon genom bloggen visar att hon spenderat pengar på, och med den ekvationen går det inte alls ihop rent ekonomiskt. INTE ens med en lön på 1 mio. kr., som var en grov överdrift, då man inte tar ut en sådan lön.

   Det enda sannolika (men fortfarande märkligt om Skatteverket låtit det ske), som jag kan se skulle kunna hjälpa henne litegrann, är om hon gör extrema avdrag på allt hon företar sig, eftersom hon kanske anser det för att vara en del av hennes jobb.

   Svara

    Rättelse: Det går i vinst, men det är småpengar. Minns jag rätt var det 300.000 kr, som sedan skall fördelas 50/50 mellan delägarna Pingis och Bella, så 150.000 kr.

    Svara

     Det går förmodligen iaf inte ihop med tanke på Isabellas lyxkonsumssion.

     Svara

      Så sjukt irriterande att ”svara”-knappen flyttats åt höger, helt omöjligt att få en smidig scrollning, camcam kan du ändra tillbaka till hur det var placerat förut?

      Svara

       Ja, jag vet inte hur manga ganger jag lyckas fa fram ”Lamna ett svar” nar jag scrollar, trodde det bara var jag som hade feta fingrar.

       Svara

       Ska kolla med teknikerna.

       Svara

        Var låg knappen innan?

        Svara

         Jag antar; längre till vänster eftersom jag tycker mig scrolla som vanligt men numer får upp svara-fältet som om jag hade beslutsångest över vilken kommentsr jag ska svara på och så illa brukar det inte vara vanligtvis iaf 😉

         Svara

    Isabella Löwengrip har en revisor som ska granska redovisningen i bolagen!
    Lyxvillan på Lidingö kostar Isabella ca 70′ varje månad!
    Vem betalar de anställdas löner?
    Hur bokförs den lön som Isabella tar ut varje månad?

    IL märker att intresset för henne och hennes produkter bara minskar, då måste hon provocera och försöka synas i tidningar och skapa trafik till bloggen. Saker som inte har att göra med hennes företag.

    Svara

    Man kan ju undra litet över anställningsformer och -villkor för personalen i ”teamet”.
    Lönebidrag? ”Praktik”? Timanställningar utan reglerad arbetstid? Fiktiva provanställningar? Det finns ju många möjligheter för en arbetsgivare med rymligt samvete att missbruka olika anställningsformer och jag har på något vis fått för mig att den fackliga organisationsgraden i Blondinbella-imperiet inte är så hög…

    Svara

     Nej nej, ingen facklig koppling alls! Hon har ju själv skrivit för länge sedan att ”de har bättre villkor än ett kollektivavtal” och så brukar det ju låta när ägarna har det bra medan de anställa slavar…

     Svara

  Jag kommer ihog Bella när hon hade sin tidning och var en förebild, lite rund, visade sitt ansikte utan smink och pratade om sin acneproblem, när hon skrev om vardagsproblem med barnen. När hon var mer tillsammans’ med sona läsare, till skillnad från nu, när hon VILL sitta över sina läsare. 🌸🌸🌸

  Svara

  En kan ju tycka det är intressant att detta är vad Löwengrip uppnått med IL:s resande, provokationer och personliga entourage:
  https://socialblade.com/instagram/user/lowengrip
  Kontra vad Caia uppnått på en bråkdel av tiden:
  https://socialblade.com/instagram/user/caiacosmetics
  Rent generellt så är det rätt intressant att se det låga antalet likes och kommentarer på både Löwengrips och Hermine Holds instagramsidor. Känns som att det där världsomspännande imperiet är en bit bort…..

  Svara

   Jag har ixå tänkt på detta Caia går ju inte ens att jämföra med IL, caias hemsida brakade ju.. dessutom är Bianca ett ödmjukt ansikte utåt, till skillnad från IL.

   Svara

    Jag tror dock att bi framgång delvis beror på att hon föddes in i ett kändisskap. Där är il ändå mer selfmade.

    Svara

   Kolla Greta då som ökat flera 100.000-tals följare de senare veckan och snart uppnått miljonen!

   Svara

  Isabella löwrngrip gör nu ”ett litet tips” på var man kan meditera när man reser mycket. Jag fick detta tips av en person som ocskå reser mycket. Välj ut ett hotell med stora fönster så där kan du meditera hon refererar peesonen som han. Vet ni vem det är. Peter Stordalen såklart honom som hon haft en affär med. 🤣🤣 skriver i dagens inlägg på sin blogg.

  Svara

   Sprid inte lögner. Det finns inga bevis på att hon haft en affär med Peter Storhagen, bara rykten.

   Svara

    Peter storhagen🤣

    Svara

   LoL

   Svara

  Hur har hon råd med all denna lyxkonsumssion? Med den lilla vinsten.

  Svara

   Ja, de är mycket konstigt
   Bara de nya lokalerna i Gallerian måste vara svindyra 🤨

   Svara

  https://cached-images.btdmtech.se/tsbassetsprod/s6/028/2012/04/img_0397.jpg

  Även förr, när hon var stylad, så var hon så jäkla snygg. Hon passade i sin kurviga kropp, och hon känns så mycket mer närvarande. Jag undrar hur hon egentligen mår, innerst inne. Det är uppenbart att stress spelar en stor roll. Är man sönderstressad och inte låter sinne och kropp få återhämtning, så börjar det fysiska matcha det psykiska måendet. Håravfall (i kombination såklart med intensiva blekningar och styling), hy som blir livlös och får blemmor. Inga produkter i världen kan rädda dig när du går sönder inifrån.

  Jag tror verkligheten börjar hinna ifatt henne, bit för bit, och jag är rädd att hon möter väggen. Hoppas verkligen hon får hjälp av vården, även om hon väljer att inte dela med sig så mycket av det.

  Svara

  Hon smsar väl alla i teamet och frågar ”var är ni!!!???”

  Svara

  Jag antar; längre till vänster eftersom jag tycker mig scrolla som vanligt men numer får upp svara-fältet som om jag hade beslutsångest över vilken kommentsr jag ska svara på och så illa brukar det inte vara vanligtvis iaf 😉

  Svara

  IL har haft en affære med Stordalen on/off lææænge. Han var grunden til at hun dumpede sin semester med Hajen og tog til Paris på Balmain(?) visning. De var sammen på Cap Ferrat for flere år siden og det er hans fly hun suser rundt i, ikke et hun har hyret.

  Svara

  Undrar om Sephora är en distributör eller inte.. Nu verkar det som om förhandlingar pågår men för någon dag sen skrev Isabella såhär: ”Därefter träffa min distributör, Sephora”. Undrar vad Sephora anser om ett sådant uttalande om inga papper är skrivna.. Kanske något att kolla upp?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.