Paow till PK-attack på Kissie

Bildkälla.

Kommer ni ihåg när jag lyfte fram Alexandra ”Kissie” Nilssons story där hon förfasades över Essie och deras nagellack ”Sugar Daddy”?
Det har i alla fall Paow sett nu och reagerat på med två egna Instastories. (Kissies stories alltså, inte mitt inlägg. Tror jag)

Paow tycker att det här är så mycket PK att hälften kunde varit nog!
Om folk stör sig på ett nagellacksnamn så förstår hon att folk stör sig på henne. 🙂
Kommer Kissie besvara denna PK-attack från Paow? Har vi månne ett stundande bloggbråk?

Ah, alla dessa gamla bloggbråk….
Jag borde nästan göra en sammanställning av dem…
Vad tror ni om det? 🙂

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paragrafryttare var ju verkligen rätt ord i sammanhanget…

  Svara

   Wow vad hon verkligen inte vet vad det betyder haha

   Svara

  Paow är väl inte känd för att ha de mest långtgående analyserna. Desto mer konfliktsökande verkar hon vara dock.

  Svara

  Tror att den här flög rakt över huvudet på Paow.

  Svara

   Japp. Hör ljudet av flaxande vingar

   Svara

  Blir så illa berörd av hur Annica typ tjatar på/övertalar Xenia att gå till klinik för att botoxa sin panna, då Annica menar att Xenia har hela T-centralens linjer i pannan. Alltså jag fattar att man kanske har en viss jargong med sina vänner, men förstår inte hur man kan säga sådana saker till en vän, och sedan skriva ut det på sin blogg som når ut till x-antal människor. Varför kan man inte uppmuntra sina vänner och medmänniskor att tycka att de är BRA som de är osvosv

  Svara

   Låter ganska taskigt. Hade blivit jätteledsen och nojat sönder. Men så är jag ju en känslig liten fis också…

   Svara

   Reagerade också på det! Inte bara ur en du-duger-som-du-är synvinkel, också ur ett varför UPPMUNTRA till botox? Gör vad du vill med din kropp, 100% ditt eget beslut, men varför måste man påverka sina vänner till att göra något som dom uppenbarligen har skjutit på en längre tid = Inte känner sig helt säkra på att dom faktiskt vill göra då kanske? Jag kan också ha en skämtsam jargong med mina vänner men skulle aldrig påpeka något negativt om deras utseenden som Annica gör rätt så ofta ang Xenias hy, ögonbryn, smink och nu T-centralen panna.

   Svara

    Ja men exakt! Hade någon av mina vänner påpekat allt angående mitt utseende på det sättet Annica gör mot Xenia, hade jag känt mig… nedbruten? Annica påpekar verkligen allllt med Xenias utseende, samtidigt som hon skrattar, typ som ”haha, huur kan du se ut såhär?” Hon försöker liksom förändra X? Och X blir ju givetvis påverkad av detta. Tom Xenias naglar ska Annica förändra och förbättra, samtidigt som hon lägger ut filmer på sin Instastory där hon skrattar åt X osvosv.

    Svara

     Känns som att Annica har Xenia i sitt liv för att själv må bättre, att kunna ”skämtsamt” klanka ner på någon annan för att höja sig själv. Jag tror att Karin som kommentera under Annicas inlägg slår huvudet på spiken!
     Också är det flera som ev märkt att hon lägger ut fina bilder på sig själv medan på just Xenia så är det kanske lite mindre fina bilder?

     Svara

      Har tyvärr samma känsla. Fula kompisen som ska göra att hon skiner extra mycket. Hon kommer ständigt med pikar mot x som hon tidigare gömde mellan komplimanger men nu är det bara kritik. ☹️ X måste vara världens snällaste som ändå ställer upp 110% för henne. Jag gillade Annica tidigare men nu verkar hon helt ha tappat greppet, hon har blivit sjukligt självupptagen och uppför sig som en riktig primadonna.

      Svara

       Bara för att förtydliga så menar jag INTE att X är ful, men att A verkar tycka det eftersom hon ständigt hackar på henne.

       Svara

        Håller med, Xenia är skit söt verkligen! Men bilderna på annica är ”glowiga” medan bilder hon lägger ut på X verkar dragit på med kontrasten

        Svara

        Annica kanske trot att alla har glömt bort hur hon såg ut innan hon totalförändrade sitt egna utseende. Ha ha ha vilket skämt.

        Svara

     Kollar inte på instastory så hon anmärker på xenias utseende ? Så gör man inte mot sina vänner. Dåligt.

     Svara

    Det är sorgligt att Annica inte inser att hennes sjuka tro att pengar och utseende är samma sak som lycka är det som ger henne den ångest och dåliga mående hon ständigt dras med , så ledsamt att det beteendet är så starkt så all hennes Kbt inte verkar fungera alls .

    Svara

   Att de i så tidig ålder börjat med så drastiska åtgärder när det kommer till utseendet… Deras hy är i sin prime time, vad händer när de blir äldre om de inte kan fylla fejset varje månad?
   Det är både tragiskt och lustigt samtidigt. Jag kan tycka att det är lustigt nu när jag själv är så långt bort från det, jag lär väl inte tycka att det är så lustigt den dagen min dotter blir påverkad av utfyllnadssvamlet..

   Svara

   Men varför går ni inte in och avreagerar er på Annicas blogg istället för att spy galla här?
   För övrigt har nog Xenia tillräckligt go i sig att säga ifrån om hon nu inte ville göra en behandling.

   Sladdertackor!!

   Svara

    Av samma anledning som att det ”spys galla” över BB, paow, kissie etc i kommentarsfältet ibland – Bloggen är inriktad på bloggbevakning, inlägget gällde ett blogginlägg och är öppet för diskussion lika gärna på A’s blogg som här, på bloggbevakning.

    Om du har lyssnat på deras podcast så framgår det dock att Xenia inte är så självsäker som hon kanske kan verka på Annicas storys, ännu mer anledning att stötta istället för att jargonga ang någons utseende (enligt mig).

    Och ang sladdertackor – Du läser en blogg som lever på sladdertackor och läses av just människor som vill läsa det senaste ”skvallret” inom bloggvärlden, är du inte en själv då? 😂

    Svara

    Skönt att veta sånt där här istället för att behöva gå igenom alla utseendefixerade blondiners värdelösa bloggar. Hon verkar seriöst vara lite dum i huvudet så bäst att inte gå in och kommentera hos henne.

    Svara

   Ja om hon kräver mycket av andra ska hon kräva lika mycket av sig själv hur hon är mot andra. 😐

   Svara

    Jag försöker inte att bli provocerad över Paulinas inlägg//påhopp längre. Känner att man inte kan må så speciellt bra när man upprepar samma sak ofta. Hon har ju gått ut med att hon är/varit i en depression. Däremot verkar hon vara en hyfsat snäll tjej i ph? Så går inte riktigt ihop. Men hoppas verkligen hon kommer på fötter och lappar ihop sitt liv. Även hon förtjänar det.

    Svara

   Annica har på såå många sätt använt sej av härskartekniker mot Xenia ända sen de blev ”vänner ” genom att med jämmna mellanrum lägga ut på sin blogg vad Xenia gör för ”fel” .. hon röker , hon är alltid sen , hon äter skräpmat med mera med mera ! Sköter inte sitt utseende (alltså enligt Annicas sätt ) som ju är totalt besatt av hur viktigt yta är . Annica behöver avprogrammeras från sitt tänkesätt !! Heja heja härliga Xenia som skiter fullständigt i löjliga sprättben och dyra väskor och behandlingar som bara ger en fejkad självkänsla ! Och hoppas att Annica vaknar upp i tid och inser vilket tomt liv hon lever ..

   Svara

    Och heja xenia som är naturlig och verkar vara toppen kompis. Jag skulle inte ta att någon ofta sa nedsättande om utseendet. Insidan är viktigare.

    Svara

     Camilla! Detta måste tas upp i ett inlägg!

     Svara

   Vet inte hur deras relation ser ut, men jag hade blivit skitledsen om (FRAMFÖRALLT) mina vänner kommenterade mitt utseende på det sättet. En bekant till mig gjorde det förut, men inte i samma utsträckning. Hon kunde säga elaka saker inpackade i ”finare format”, som t.ex ”Hörru du behöver nog ta och göra en hårinpackning snart” och liknande. Fick nog till slut och blev skogstokig, hehe 🙂 Vad min bekant nog har gemensamt med Annica är osäkerhet och en dålig självkänsla, och därför mår de bra av att trycka till andra då och då.

   Svara

  JÖSSES så desperat av Paow att försöka starta ett bråk över det, hur orkar hon ens? Hela hennes persona känns bara så nedrans sorglig och osäker, det tar liksom aldrig slut?

  Svara

   Ja, vad gick det fel någonstans?! Varje gång jag läser om Paow så känns det som att det är 2011.

   Hon har stannat i den personliga utvecklingen och jag undrar vad det beror på förutom att hon är ambitionslös.

   Svara

  Så som jag ser Paow nu på PH19 så verkar hon vara en rätt så lugn person. Jag är inte så insatt i henne, men jag får känslan av att hon är mer kaxig bakom en datorskärm än irl (verkligheten)? Är det så? För det är rätt så töntigt ifall det är så. Fast sen kanske är hon en tönt, eller jag/ mvh full

  Svara

   Är man full kan man aldrig va en tönt! / mvh tipsy

   Svara

    yay!

    Svara

  Undrar hur länge till ”PK” kommer att vara ett skällsord? 🤔 Begreppet är så urvattnat vid det här laget att det mest kan uppfattas som ett svagt försök att plocka retoriska poäng.

  Det finns så mycket som tillskrivs ”PK”-maffian och (den något diffusa) ”åsiktskorridoren” som jag sällan själv skriver under på trots att jag i regel sållas dit. Allt begreppet kokar ner till är ju egentligen en tolkningsfråga och så sett skulle man lika gärna kunna påstå att det är ”PK” att hata muslimer. I

  dunno, tycker bara att vi borde ha kommit längre med våra begreppsvärldar vid det här laget…

  Svara

   Gamla bloggbråk är precis det, gamla och totalt ointressant. Ägna dig åt något intressant gräv/ avslöjande istället.

   Svara

   Jag tycker det är ganska solklart vilka typer av människor och/eller åsikter som vanligtvis sållas till PK-sfären.
   Men så hör jag absolut inte själv dit, fast det är väl en annan femma… 😁

   Svara

    Du ser inte rundgången i ditt argument alls?

    Svara

     *påstående snarare. Och för att förtydliga: min fråga var genuin!

     Svara

     Jo, det var ju underförstått. 👍

     Svara

   Känns ibland som att PK är det nya ”du är rasist”? Många säger ju att man kallar människor rasister hipp som happ på grund av en kommentar, men detsamma gäller ju när man tycker någon är PK? Så fort man påpekar något som inte ALLA håller med om så är man PK och batikhäxa typ haha.

   Svara

   Ja, det anses ju väldigt pk att argumentera för allas lika värde. Hemsk sak att ”slåss” för. Bättre att vara misogyn, homofob rasist. DÅ står man ju verkligen för den obekväma sanningen som kommer att föra mänskligheten framåt.

   Svara

  Ja men exakt! Hade någon av mina vänner påpekat allt angående mitt utseende på det sättet Annica gör mot Xenia, hade jag känt mig… nedbruten? Annica påpekar verkligen allllt med Xenias utseende, samtidigt som hon skrattar, typ som ”haha, huur kan du se ut såhär?” Hon försöker liksom förändra X? Och X blir ju givetvis påverkad av detta. Tom Xenias naglar ska Annica förändra och förbättra, samtidigt som hon lägger ut filmer på sin Instastory där hon skrattar åt X osvosv.

  Svara

   Nej!! Xenia kan säga ifrån om hon inte vill göra något.

   Svara

    Men den här Annika vem det nu är kan väl börja med att inte påpeka sin väns rynkor? Alltså vi alla kollar oss i spegeln VARJE dag, tror varje person själv ser det som nån annan ser, till och med förstorat då vi är så himla självkritiska. Så om man själv inte gjort valet att göra något åt det, varför ska nån annan påpeka vad som är fel? Det är inte som att Annika är perfekt, och även om hon vore det har hon inte rätt att kommentera andra så.

    Svara

   Ja hon använder sej av Xenia så länge hon behöver henne ,, precis som hon använder sej av andra människor som ska jämmna vägen för henne i hennes ”framgångsresa” och ständiga pengajakt .

   Svara

  JAA! Gör en sammanställning av gamla bloggbråk, vore riktigt intressant.

  Svara

  Det är ju inte nagellacket som är provocerande, det är ju namnet som är 🤔 #inteallanagellack

  Svara

   Känns dock ganska skitnödigt att störa sig på det också…
   Men Kissie är väl desperat att komma in i feminist”värmen”…

   Svara

    Ja, kissie gjorde det enbart för att hon försöker stärka sitt nya image som ”feminist”. Falsk, som vanligt. Var samma sak med tidningarna på macken, hon publicerar bilder som är minst lika porriga och nakna så alla små barn som följer henne kan se hela hennes anatomi i detalj.

    Svara

  Har inte läst kommentarerna här och någon har säkert nämnt det här. Men PAOW har ju gått ”livets hårda skola” och då behöver man inte bry sig så värst mycket. Så detta är nog en rätt politisk sak mellan oss ”Svenssons” som blivit ”lurade av allt PK snack” samt Greta Thunberg och att ha ett eget tänk och samvete. (enl många i det parti hon röstar och talar för)

  Svara

  Paow är en outbildad, lågbegåvad jättebebis som blir försörjd av sin far 😀

  Svara

   Ja komiskt att hon tjatar om ”sosse” som ett skällsord. Innan SD var hon väl allians-anhängare då får man anta. Föreställ er henne på ett muf-event

   Svara

    Ja sosse som skällsord är märkligt, lågt och dåligt, men i övrigt tycker jag Paow verkar ganska vettig och schysst.

    Svara

  All heder åt Kissie som faktiskt förmår att göra lite mer djupgående analyser och uppmärksamma destruktiva attityder i vårt samhälle. Tack för det!

  Hon har helt rätt. Vi behöver inte glamourisera prostitution och förväntan på oss kvinnor att vara mäns belåtenheter. Det finns nog med sånt elände ändå.

  Svara

   Ja, hoppas att hon inte låter sakfrågan grumlas av pk-påhoppet. Jag tror att hon har allt att vinna på att inte nappa på betet ☺

   Svara

  Kan du inte fixa detta med svara knappen, kan inte bläddra bland kommentarerna längre, något måste du ha ändrat! 🙁

  Svara

  Alltså camcam, du måste uppmärksamma att BB har retuscherat sin näsa på VARENDA ENDA Instagram bild i princip! Någon kommenterade det igår så jag kollade igenom bilderna nu och det är såååå tydligt bara man zoomar litegranna – det är stora pixlar runt näsan på varje foto😂

  Svara

   Och jag tillhör dem som bara tycker det räcker med prat om bbs näsa, bröst, ben, öron blablabla. Finns ingen icke retuscherad influencer. De är alla Fake.

   Svara

   Men ge dig!! Hennes näsa ser ju likadan ut i rörlig bild, på videoklipp och i tv. En näsa kan se smalare, mindre, större ut beroende på om det är rakt framifrån eller från sidan, ljus, smink, vinklar… Men hon har säkert gjort retuschering någon gång som alla, det har alla gjort någon gång eller flera gånger så det är väl inget att tjafsa om.

   Svara

    Men kolla de 10 senaste bilderna i hennes flöde då o se hur tydligt det är. Det är mest det jag är fascinerad av – den otroliga mängden retusch!! Inget emot att det görs, det är ju helt upp till henne o kunde inte bry mig mindre, hade bara förväntat mig att någon av Bellas head of’s upptäckt hur tydligt det är då det gör det pinsamt uppenbart 😉

    Svara

     Du verkar ju bry dig Evelina 😂 men vad är det för bilder du tänker då för jag ser inga närbilder de senaste 10 och inga tagna framifrån, den senaste närbilden (11) så ser man en liten rynka så det verkar inte det minsta retuscherat i mina ögon. Opererat tror en del och andra retuscherat 😂

     Svara

      Jag tror att hon gjort en till näsoperation. Hennes näsa är ju helt annorlunda än förr..

      Svara

  Alltså Kissie försöker ju bara framstå som feminist för att folk ska gilla henne och gå på det här att hon ”ändrat sitt beteende”?
  Bensinmackar som säljer porrtidningar är tydligen hemskt också, medans hon kan lägga upp bilder halvnaken dag ut och dag in. (Då är det ju bara girl power!!)
  Hon la ju till och med upp en bild där hennes blygdläppar syntes(? tror den var redigerad bara för att provocera men ändå), vill jag se sånt så går jag ju in på nån helt annan hemsida, inte kissies.se.
  Klagar över hur kvinnor behandlas i vissa andra länder med annan religion & kultur – åker till Dubai.

  Svara

   Ah hon snackar så mycket skit. Och folk går på det.

   Svara

    ”Jag beter mig precis som alla kvinnor alltid gjort för att bevaka patriarkatet och dess normer men jag är ju feminist så det jag gör är heeeltannorlunda!”

    Svara

   Exakt så

   Svara

   Hon är så irrelevant. Verkar inte funka med hennes provokationer, hon har inga kroppsdelar kvar att operera, så nu måste hon ge sig in i feministdebatten.

   Svara

   Fast som någon som följt henne sen start, så tycker jag faktiskt att hon har förändrats otroligt mycket. Mer mogen och saklig i sina åsikter och svar.
   Du säger att bensinmackar som säljer porrtidningar är ”tydligen hemska också”, och ja, det är dom? Förstår absolut inte vilket argument du skulle kunna ha här. Porr i alla dess former är skadliga för personer, det skapar en dålig syn på sex. Det bör absolut inte säljas sådana tidningar på en jävla mack i alla småstäder. Sen att du jämför dessa tidningar med bilder på Alexandra i bikini får ju stå för dig.

   Svara

    Poängen var alltså att hon inte tycker bilder på nakna kvinnor är okej i tidningar, men det är helt ok för henne att täcka både blogg och instagram med bilder där man i princip ser hela härligheten?

    Svara

     Det är skillnad på tidningar som släpper bilder på nakna kvinnor för att tjäna pengar och kvinnor som är offentliga och lägger upp bilder på sig själva i bikini. De kvinnor som fotograferas får betalt för att vara nakna eller så pass nära nakna det går. Det är att utnyttja en människa. Om en person väljer själv, utan ersättning, att lägga ut bilder på sig själv i bikini är en helt annan grej. Att människor inte kan se skillnaden på detta är för mig rätt knäppt. Om du har ett problem med att Alexandra visar ”hela härligheten” som en vanlig bild är det ditt problem. Att lägga upp en bild på sig själv i bikini är inte antifeministiskt enligt mig.

     Svara

   Fast det är väl en jävla stor skillnad på att visa en naturlig blydläpp i en normal på pose (på stranden i vanliga trosor) jämfört med att ha k*k i fittan och se så kåt ut man bara kan, gärna med en k*k i munnen också? Det är väl inga barn som råkar se henne på stranden sådär om man man jämför med ren knull porr på mackar. Håller med henne med att det känns gammaldags.
   Åker till Dubai? Som är ett av världens mest moderna städer? Du vet att folk inte rider runt på kameler till affären och skriker på turister i korta kjolar där va? Dubai är lika öppet som New York/Miami numera m.fl…det finns mycket värre städer i arab-länder där det är som att åka tillbaka i tiden gällande kvinnors rättigheter. Läs på gumman!

   Svara

  Hur vet du camcam att blondinbella gjort brösten på akademiklinikien? nyfiken hur en sån info kommit ut.

  Svara

  Två irrelevanta människor. De känns så ute.

  Svara

  Jag hade gärna sett ett inlägg med alla gamla bloggbråk och hur bloggarna ser på varandra nu.

  Hade också varit intressant med alla ILs ändrade åsikter på en lista.

  Svara

   Ja om My Martens och Maggan Graaf…

   Svara

    Hellre om Paow och Kissies gamla bråk då med varandra och andra, mer intressant. Tror inte C vet något om vad MM och MG bråkat om men det verkar ju som att den ena snackat skit om den andra som därför tagit avstånd.

    Svara

   Inget konstigt att ändra åsikter, det gör de flesta. My ändrar åsikt ofta om träning och dieter bl a. och MGraaf har ändrat åsikt om bröst bl a. gjort de större och gillat större men sen gjort de mindre och gillar nu små. Elaine har väl ändrat åsikter också, även Cissi W, LD, Kissie och Bianca, även Camilla. De flesta ändrar åsikter och smak, särskilt efter ett antal år och med åldern, inte ovanligt.

   Svara

  JA TILL SAMMANSTÄLLNING SÅKLART

  Svara

  Fast lite kan jag hålla med Paow här, även fast det är ett märkligt onödigt namn på nagellack. Känns verkligen som att du ogillar Paow, tycker hon får ta mycket skit, hon får mycket skit och näthat. Kan tänka mig att du ogillar henne ännu mer efter att hon skrev att du är mobbare. Känns fint att några iaf omnämner henne i positiva ordalag som t ex Samir.

  Svara

  Kan någon berätta vad som hände i PH ikväll, hängde inte med riktigt. Varför fick Jeppe lämna, vad hade han gjort? Har inte hon Erica överträtt regler, har inte hon lappat till någon och skrikit elakheter men hon är kvar? Undra vad Jeppe gjort?

  Svara

   Jag undrar också…

   Svara

   Han kommer lägga upp en video idag på YT där han förklarar vad som hände

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.