Svar på frågestunden del 3

Här finns del 1 och del 2.

Det är oftast inte menat som en översittarattityd utan mer som lite vasst, humoristiskt men det verkar inte riktigt gå hem.
Vissa svar som ni ser kan även vara en markering till vissa som misskött sig å det grövsta, i kommentarer som ni kanske inte ser. Säger jag ifrån så är det enligt mig befogat, men jag tänker heller inte redovisa varför jag säger ifrån till vissa utan jag gör det som jag anser bäst för min blogg. (Kanske låter som översitteri iofs men min stubin är lång, men när den väl brunnit ut så är den borta – vilket vissa får erfara i ett svar)

Jag tror att det var Bellas framgångskoncept som yngre – det var så hon fick en stor blogg – och nu för tiden så är hon helt enkelt inte tillräckligt intressant på egen hand utan måste fortsätta provocera för att behålla läsarna och intresset, något som Kenza inte behöver göra.

De vill inte framstå som köpta.
Ett intressant ämne som jag tycker till om i gårdagens Expressen om någon är intresserad.

Nej, det tror jag  verkligen inte. =)
Det finns inte så mycket att skriva om, helt ärligt.
Hon lever familjeliv och skriver en blogg för likasinnade – inte mycket att ta upp där. Ett och annat fruktfat brukar dock skymta förbi på Instagram om någon är intresserad. 🙂

Mindre hackande på stavning, länkar till bloggar och snarstuckenhet/butthurtness. 🙂
Det går i vågor. Man märker när en ny grupp människor kommer in på bloggen. Då kan kommentarsfältet ändras helt med det brukar självsaneras efter ett tag.  🙂

Om jag ska våga mig på en gissning så har det väl med samma sak som det alltid handlar om – hennes attityd.

Hmmmm….
Hundvalpar.
Nej, jag skojar bara…men hade jag nog fokuserat ännu mer på kroppspositivitism, feminism, musik, talang och liknande saker.

Åh, jag tror och hoppas att han vinner hela skiten. Jag håller tummarna för att Europa har ett ”gospel kind of year”…

Jag tror det här listan fortfarande är aktuell faktiskt. 
Skrolla ner bland frågorna.

Jag känner mig ganska ofta stolt över Bloggbevakning. Vi tillsammans har åstadkommit en hel massa bra. Jag är stolt över att vi hjälper varandra, att vi tillsammans satt ner foten mot smygreklam, att vi ser nyktert på sociala medier och hjälper nästa generation att kanske få lite mindre ångest över vad de ser där.
Besvikelsen är nog som störst när kommentarsfältet fylls av smygrasism och victim blaming. Det har även hänt att inlägg inte alls tagits emot som det var tänkt, och då blir jag besviken att jag så kapitalt misslyckats med det ursprungliga syftet med inlägget.

Absolut, om det är i form av relevant information för den här bloggen.
🙂

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Inte oftast” menat som översittarattityd… men ibland då, eller?

  Svara

   Precis, enligt beskrivningen som följer… 🙂

   Svara

   Cam, hur vet du att BB förstorat brösten?

   Svara

  Jag som trott att Bellas Mexikoresa var en ”föstora-brösten-resa”. Vågat att göra det på hemmaplan om man vill mörka det.

  Svara

   Hon kan ha fixat något annat.
   Resan var i alla fall väldigt mystisk.
   Nya brösten kom väl ungefär samtidigt som hon träffade Hampus.

   Svara

    Tror förra helgen i Franrike, helt utan foton förutom en på hennes ben i flygplanet (?), var en ”fixarresa” med…

    Svara

     Dubai då? Där finns många plastikkirurger. Tänker mest på Botox och fillers.
     Var dåligt med bilder därifrån så när som på strandbilden som inte var någon närbild.

     Svara

  I need a life seriöst. Här dricker jag mitt morgonkaffe och kommer på mig själv med att tänka: En sådan hycklare den där Bella är som förespråkar hängiga mammabröst samtidigt som hon sedan fyller upp dom med inlägg från en plastikkirurg. Hur patetisk får hon bli?…som sagt. I need a life😂

  Svara

   Det är nog många som läst hennes blogg länge som önskade att hon stod för allt det där naturliga hon förespråkade. En roll väl spelad, redan då.

   Svara

    Ja alltså det är bara så tragiskt hur ”twofaced” hon verkar vara. Att ena dagen vinna sympatier för att man är sååå okey med sin kropp och man söker hejarop för hur acceptant man är över sin kropp för att i nästa stund synas med tre gånger så stor byst med konturer av vad lan kan ana är en läkningsBH (ja jag googlade🤦🏻‍♀️)…Någon förebild är hon rakt av inte känner man ju.

    Svara

     Yes. Enda perioden i livet Bella har förespråkat polotröja 😂🙄

     Svara

     Misstankarna äntligen bekräftade alltså. Jag håller dock inte riktigt med om att Isabella behöver provocera för att vara intressant, tvärtom. Jag tycker till exempel att Kenza är/blivit skittråkig när hon bara började lägga upp stylade bilder (eller lite diskret skulle visa upp sin side-boob eller liknande) och nu mest redogör för vad hon gjort en dag utan den humor och personlighet hon tidigare i sin bloggkarriär kunde visa. Sen fattar jag ju att (1) jag tröttnat på ”perfekta” influensers och att (2) influensers tröttnar på att blogga och att de efter en viss nivå av kändisskap inte vill vara lika personliga. Men Isabella däremot har alltid varit lite mer åsiktsstark, och visst åsikterna väl också varit provokationer men det fanns en period när hon iaf kändes ärlig och mogen, även om man inte alltid höll med henne. Hon var intressant för hon lyfte både sina starka sidor och sina svaga. Hon kunde skämta om sig själv. Hon framställde sig inte lika ”perfekt” som alla andra och hon bar upp sina så kallade ”taxöron” (enligt de elaka som kommenterade) med stolthet. Samtidigt gjorde hon något av mer substans till skillnad från andra influensers, hon startade verkligen en olika företag och var öppen med processen så det var kul att följa. Någonstans på vägen ändrades hon ju totalt igen, till någon som man inte alls kan imponeras av eller relatera till. En förändring utan dess like, från att först kunna gå osminkad, visa sina akne, ha på sig myskläder, misslyckas med att laga mat till barnen, sminka sig själv, lägga upp oretuscherade bilder, vara en förespråkare för kroppspositivism och ”egoboost” till… det hon är nu. Vet inte ens vad jag ska kalla henne. Satir på en nyrik wannabe look-alike på en Hollywood housewife av nåt slag?

     Svara

      Jag håller med dig helt. Läst Bellas blogg i många år och tror att det var i samband med skilsmässan som hon förändrades. Inget konstigt isåfall, men sorgligt. Kanske hon gör en helomvändning så småningom, ”en Schulman” som nån kommenterade häromdagen, och blir en person man kan relatera till igen…

      Svara

       Bella blev väldigt förändrad när hon lanserade Löwengrip Care & Color. Då räckte inte längre hennes tid och intresse till även för man och barn utan halvtid med barnen skulle möjliggöra en karriär utan familjelivets restriktioner.
       Då började hon med en extrem kroppsfixering och en uppsjö av kläder och skor passerade revy. Ofta visas ju fyra-fem olika outfits upp under en och samma dag. Och egen MUA och stylist är också sedan Bella började tänka sig att bli både Estée Lauder/Oprah Winfrey och ”världens mäktigaste kvinna”.

       Svara

      Jag håller med. Under hela hajengate försvarade jag Bella rätt hårt eftersom jag tyckte mycket av konspirationsteorierna var helt sanslösa. Men jag har ändrat uppfattning på den här korta tiden så inget gällande Bella förvånar mig längre faktiskt. Och det är synd eftersom jag gillade henne förut.
      Hon var alltid over the top även då men ändå på ett mer naturligt sätt. Jag läste till exempel hennes mammabok och den är mysig. Där har hon fortfarande självdistans och båda fötterna på jorden. Nu känns det som hon tappat greppet helt om verkligheten.
      Bara en sådan sak att hon outsorcar så mycket mammagrejer. Jag blev överlycklig i julas över en liten billig nördgrej jag gick av maken. Överlycklig eftersom den är så ”jag” och han ansträngt sig för att hitta just min nördpryl. Och det är tusen ggr mer värt än om han haft en assistent som köpt ett svindyrt diamanthalsband å makens vägnar. Det blir bara yta och totalt betydelselöst. Och det är väl dagens Bella i ett nötskal, bara yta kvar tyvärr.

      Svara

      Har aldrig varit en trogen IL följare men haft ögonen på henne via övrig media. Som fenomen är hon intressant och kontroversiella människor är alltid kul att läsa om och av. Det som är trist med IL är att hon inte står för det hon säger. Ett tag var hon antifeminist och ville inte prata om sina upplevda övergrepp. Så kom metoo och hon stod där på barrikaderna. Hon har även en starkt övertro till sin egen förträfflighet som företagsledare. Jag har lyssnat på intervjuer och även lyssnat på henne live och det som slår mig är att hon tycks tro att hon kan lära rutinerade företagsledare och entreprenörer hur de ska sköta sina företag.

      Svara

      Går mot strömmen nu men har läst hennes blogg sedan 2007/2008 och känner faktiskt att som hon är nu är hennes rätta jag.
      Jag tyckte alltid att Bella med söndagstofsen och mjukiskläder inte var hon. Det var sådan skillnad motför hur hon var innan och tror även att hon anpassade sig enormt efter Odd. Hon kändes mer som hon är nu när hon var med Nils till exempel.

      Svara

    Hm….hur är det med Bellas näsa då? Den bara måste var gjord den också.
    Ja, inte enligt henne själv då givetvis!

    Svara

     Fast det hade ju varit svårt att dölja, en sån sak hade nog kommit fram
     😝

     Svara

      Man kan väl ha en lösnäsa över medan den fixade läker?

      Svara

       Jaaa typ en sån här 🤓

       Svara

        Kanske en clownnäsa?

        Svara

         Ja 👃 och så ett par glasögon så är man riktigt incognito 👓😎

         Svara

     Nej, den är inte gjord. I rörligt/oredigerat material ser den ut som vanligt (t.ex i Skavlan). Däremot har hon stark contouring på den (men sånt gör bara skillnad på stillbilder).

     Svara

     Tror inte den är fixad, hon redigerar ju sönder sina bilder. Jämför bilden i Expressen, stornäsan är kvar!

     Svara

     Kolla på all bilder som läggs ut så är det en lite suddig blur vid näsan

     Svara

     En näsa förändras många gånger vid en viktnedgång, men i många oredigerade bilder så ser man den större näsan så jag tror inte att den är opererad.

     Svara

    Men fast, jag har alltid själv också varit emot silikonbröst, tänkt att nej fy sånt skulle då aldrig jag sänka mig själv att göra. Nu efter 2 barn är det det enda jag vill göra. Har gått från fyllig c-kupa till tomma a som hänger. Jag pratade till och efter andra barnet att nej fy silikon, men vi är människor och ändrar åsikter. (Men hon skulle ju ha kunnat gjort ett blogginlägg om att hon ändrat sig och har bestämt sig för silikon, istället för att inte nämna nåt alls och brösten bara växt bibidibobediboo!”

    Svara

     Fast varför måste hon göra det? Varför måste hon redovisa ALLT som pågår i hennes liv och vilka förändringar hon väljer att göra med sin kropp? Bara för att hon en gång stolt visade upp sina ”taxöron” som hon kallade det, så har hon inget som helst ansvar att även sen visa upp sina bröst efter operation. Hon har allt rätt att ändra åsikt precis som en annan vanlig svensson.
     Tror många här inne glömmer bort att det är en minimal del av bloggarnas liv som vi faktistk får ta del av och att vi inte har någon som helst rätt att kräva att få se mer än det vi får, alla gör det som dem är bekväma med.

     Svara

      Där har du fel. Om man vill vara en förebild och hävda att man vill inspirera så är det faktiskt ett ansvar som man har. Hon har noll trovärdighet, hon säger en sak men gör allt annat. Influencers har ett enormt samhällsansvar, annars kan de avsäga sig titeln som ”influencer”…

      Svara

     Fast hon sa långt efter sina 2 barn att hon äääääääälskade sina hängpatter, en viss skillnad. 😄

     Svara

     Fast skillnaden är att hon postpartum hyllade sina mammatuttar och påstod att hon aaaldrig skulle lägga sig under kniven.

     Svara

     Känner samma! Men samtligt är det så mkt som kan gå fel vid förstoring samt att de måste ju bytas ut nån gång. Så jag får väl gå runt med mina små taxöron.

     Älskar dock att de är små när jag tränar.

     Svara

    Precis. Hon var aldrig nöjd

    Svara

  Förutspår att hon kommer gå ut med bröstoperationen vid något väl valt tillfälle. Förmodligen ett snyftinlägg om att det var Hajen som ville att hon gjorde det eller att hon ville leva upp till hans ideal (men att hon nu har vant sig vid dom och därför inte plockar ut).

  Skitsmart sätt att få sympatier för en grej som annars skulle framstå som sjukt osympatisk (med tanke på hennes tidigare åsikter i frågan).

  Svara

   Hon har väl gjort dem två ggr

   Svara

   Ja jag har väntat på det inlägget dör hon skyller brösten och viktnedgången på hajen.

   Svara

  Jag fattar inte grejen med att det är en sådan tabu med sponsrade inlägg? Bloggar man på heltid så vill man ju ha någonting för det?…

  Svara

   Har inget emot sponsrade inlägg eller reklam på bloggar. Det blir däremot skevt när:
   (1) reklammärkning inte görs då de inte följer lagen + det är respektlöst + det minskar det professionella intrycket. Här hade jag dock velat se betydligt mer fokus och kritik på företagen som köper reklamen hos influenser; sätter de inga krav? DE borde ha koll på reglerna och vilja att deras företag framstår i god dager
   (2) en influensers makt ligger i att läsarna kan följa hen och henoms liv och gärna känna att de ”känner influensern”, om denne då mest gör reklam efter reklam efter reklam så vet man inte längre vad som är hens riktiga åsikter och vad som är köpt. Trovärdigheten och relaterbarheten (??haha) minskar.
   (3) hur de framställer reklamen spelar roll. Som Camcam nämnde i artikeln att när influensers ständigt ”äääälskar” den nya produkten och den är deras nya ”favoriiiit”, fast så uppenbarligen inte är fallet, så känns det patetiskt och trovärdigheten minskar än en gång. Jag ser hellre att de ibland bara visar upp produkterna de får betalt för att göra reklam för utan att föra fram det som en personlig rekommendation. Det går alldeles utmärkt att visa upp Jotex-möbler eller Ellos-kläder och visa hur fint det kan bli/hur man kan matcha utan att missleda läsarna.

   Svara

    Aa: ser att vi skrev mer eller mindre exakt samma sak, men din kommentar hade inte postats när jag började skriva min, så var inte meningen att ”dubbelposta” det du redan skrivit 🙂

    Svara

     Hahahaha, men guu det var ju nästan läskigt så lika vi skrivit med (1,2,3) dessutom!

     Svara

   Du har nog missat vad tabu betyder. Det är nog inte heller så många som tycker att bloggare inte ska få ha några samarbeten utan kritiken handlar om att (1) många inte reklammarkerar sina samarbeten, och på så sätt försöker ”lura” sina läsare. Och (2) att ingen tycker det är roligt med en blogg som mer eller mindre består av reklam, och att bloggare således borde sluta vara så giriga. Det hade räckt med några få sponsrade inlägg i månaden som hade genererat 80.000-400.000 kr/månaden (baserat på bloggens storlek). Och (3) att de flesta bloggare inte ens orkar lägga ner någon tid på sina reklaminlägg, utan bara hafsar ihop något som snarare ger företaget badwill än goodwill. Varför ska vi ta bloggare som yrkesgrupp seriöst när bloggare själva inte ens verkar ta sitt jobb seriöst genom att orka skapa bra och trovärdiga samarbetsinlägg, när det nu är det som betalar deras lön?!

   Svara

  Trött på utseendekritik.

  Svara

   Tur då att det inte är utseende vi talar om utan om manipulationerna lögner.
   Det är i get fel på att operera sig för sin egna skull. Jag hade inte lyft på brynet om det inte vore för att Bella har fördömt och nedvärderat ämnet som om det vore något av det lägsta man kan göra för att sedan själv gå och lägga sig under kniven i hopp om att ingen lär märka något om jag bara håller tyst om det.

   Svara

  Jag vet allt och lite till. =)

  Svara

   please tell us 😂😘

   Svara

    Alltså jag hade kunnat göra sååå mycket för att få ta del av allt CamCams skvaller om BB! Inser att det gör mig patetisk, men det får jag ta 🙂 CamCam – vad behöver man göra för att få ett ocensurerat snicksnack med dig, kan vi inte bli bästisar? 😀

    Svara

     Får jag också vara med? 🙋🏼‍♀️

     Svara

      Och jag!

      Svara

       +1! 😀

       Svara

     Jag mä!!

     Svara

   Gräv i något som är av betydelse, som Cissi Wallins lögner. Hur hon gång på gång ljuger och slänger personer (kvinnor) under bussen för att hon ska kunna fortsätta med sin uppdiktade version av verkligheten! Betydligt viktigare att avslöja än att Bella gjort en bröstoperation.

   Svara

    Hej hej Mansriddare.

    Svara

     Hej på dig Eva.

     Cissi är EN person om du inte visste det (med tanke på din märkliga kommentar ovan). Att Cissi ljuger har absolut ingenting med några andra personer att göra, inga varken kvinnor eller män, det är Cissi som gör det.

     Väldigt ofeministiskt att som i senaste lögnen hävda att Kata (kvinna som ej gjort något fel) på Piteå tidning och resten av tidningen ljuger. Se Cissis instagram under inlägg om ledare, även tidigare inlägg på den här bloggen. Att ledaren togs ned pga rädda mediemän är som det avslöjats en ren lögn.

     Jag är genuint nyfiken Eva över varför du skriver som du gör?

     Svara

    Diskussionen handlar om att IL ljuger. Exakta samma påstående som ditt om CW. Du stör dig på CW andra stör sig på IL. Eller är din uppfattning viktigare än någon annans?

    Svara

     Haha vad fick du det ifrån Eva?

     Svara

      Mansriddare? Kritiseras Cissi innebär det automatiskt att personen är… en mansriddare? Har du lärt dig det av Cissi?

      I det här fallet anklagar hon journalisten för att ljuga när journalisten avslöjar hur det gått till med nedtagningen av artikeln. Det var inte några rädda mediemän som på något sätt använt sin makt och lyckats få ner artikeln. Artikeln innehöll faktafel, den togs ned för att dessa skulle rättas till.

      Att Cissi då anklagar journalisten och redaktören för att ljuga är så otroligt dåligt. Det är väldigt många gånger hon avslöjats med liknande lögner och då anklagar hon någon annan för att tala osanning.

      Hon skriver som försvar att det är för att hon är kvinna, småbarnsmamma, att den andra går männens ärende och ibland är det för att hon är så ”farlig” att mediemännen blir rädda.

      Detta vore något att undersöka för Camilla. Eller vill hon inte bli utsatt för Cissis soldater? Blondinbella är ju väldigt tacksam att ” granska” eftersom hon inte har någon lynchmobb att skicka efter Camilla. Men är det så det ska vara?

      Svara

  Fan vad jag älskar BB och kommentarsfältet!

  Svara

   Eller hur?! När Bloggbevaknings-kommentarsfältet är som bäst är det heeelt fantastiskt!

   Svara

    UNDERBART!

    Svara

     //Granen

     Svara

  Skickar lite kärlek idag. Uppskattar frågestundsinlägg emellanåt, blir en update om mångt och mycket på samma gång. Keep up the good work!

  Svara

  Hannapee kallar en av Sandra beijers läsare för fittunge i S gråtande måndagsinlägg

  Svara

   Jag såg det, men det måste väl vara någon som trollar sig som HannaPee?
   Och varför är Sandra ledsen på läsarna nu igen, vad har hänt? Försökte läsa i hennes blogg men allting försvinner ju med den mängd av inlägg som publiceras så jag vet inte vad hon fått kritik för – det lät som något allvarligt?

   Svara

    Vet ej, kanske rent av hannapee som trollar med Sandras läsare?
    Inget speciellt har väl hänt, Sandra är trött på att blogga och läsarna är trötta på Sandras bullshit och ifrågesätter henne vilket gör henne ledsen.
    Har varit så nu ett tag, Sandra tycker hon får kritik för minsta lilla pga att hon är kvinna = problematisk, medan läsarna menar att hon har börjar bli otrevlig, vilket i sin tur gör henne ännu otrevligaste med att be gamla bloggläsare dra därifrån.

    Svara

     Eller så är hon bara leds på att folk agerar moralpoliser gällande typ allt hon skriver? Rätt mänskligt att ha dippar i bloggandet emellanåt, speciellt när man jobbar med text på daglig basis.

     Svara

      ”Allt hon skriver”, det handlar ju verkligen inte om allting hon skriver

      Svara

       I och med att jag skrev ”typ allt hon skriver” trodde jag att det var uppenbart att jag inte menade exakt allt, men jag ska försöka vara tydligare för att underlätta för dig nästa gång.

       Svara

        Fortfarande en överdrift, som om hon inte får skriva nånting utan att det blir kritikstorm. Majoriteten av hennes kommentarer är ren kärlek om hur bäst, klok och bra hon är

        Svara

        Det är fortfarande en överdrift. Majoriteten av Sandras kommentarer är ju peppiga och fyllda med kärlek om hur bäst, klok och hur bra förebild hon är

        Svara

   Så trött på Sandras gråtinlägg. Herregud, hon får kritik för lyxlivet hon lever. Jag får kritik på jobbet inom vården VARJE dag. För saker jag inte kan göra något åt. Sandra borde byta jobb. Kanske jobba på ett franskt slakteri i någon pittoresk by, eller som flygvärdinna.

   Svara

    Precis! Hon behöver inte blogga. Hon kan sluta blogga eller stänga av kommentarsfältet och inte bry sig, ingen hindrar henne.
    Bara löjligt att dra fram offerkoftan så fort någon vågar ifrågesätta henne. Tycker inte hon får kritik för minsta lilla, det mesta är befogat, majoriteten av hennes kommentarer är ju hur bäst hon är osv.

    Svara

     Sandras inlägg visar bara på hur priviligerad hon är. Inte många som kan lämna kontoret och ta en semester för att en fått kritik för något.

     Svara

  Fast är det verkligen ”ofräscht”?
  Jag tycker att det mer grisigt att påstå att man är emot skönhetsoperationer och att hävda att man aaaldrig skulle sjunka till den nivån att man skär sig snygg men sedan ändå gör det och hoppas att ingen märker att man ljög.

  Svara

   Jag tycker inte det finns fog för att diskutera människors ev ingrepp bara för att de tidigare uttalat sig om att ingrepp inte är för dem. Kommentarerna kring Isabellas utseende här inne är inte kul läsning, och helt fritt fram. Det tycker jag är ofräscht, ja.

   Svara

    Då föreslår jag att du slutar att läsa? Det är helt på sin plats att se kritiskt på det som en person med många följare basunerar ut för att sedan ändå göra det i smyg. Det förvirrar folk tro det eller ej och att i ena stunden tala om för följare att man minsann är en god förebild pga den enorma självkärleken och egoboosten som man har då man vill bidra med att stoppa den kroppshetsen som finns för att sedan gå och skära upp sig och plantera in inlägg för att man inte alls har den värderingen som man skrev och förespråkade att man faktiskt hade. Punkt slut. Det handlar inte om att diskutera hennes kropp vilket du klart kan se bland kommentarerna, det finns ingen här som diskuterar hur hon ser ut eller hur hon är formad osv, det som diskuteras är alla lögner och hennes trovärdighet, hade jag haft en yngre dotter som hade haft henne som förebild så hade jag gjort allt i min makt för att få henne att ändra spår om det. Om man själv som inluencer gör stora uttalanden om plastikkirurgi och kroppen så får man bannemig ta stormen som kommer när det visar sig att hon bara snackade skit…

    Svara

     Nej, det kommenteras om hennes utseende hela jävla tiden här inne och ni borde sluta rättfärdiga Ert eget dåliga beteende med hur Isabella agerar. Det är inte ok att uttala sig om människors utseende på det sättet som ofta görs. Det problemet kommer kvarstå även om jag slutar läsa nämligen.

     Svara

      Det är inte ett dåligt beteende att ifrågasätta henne trovärdighet. Jag skiter rakt av i om hon så sprutar upp botox överallt eller opererar in God knows what MEN jag tycker inte att det är okey att offentliga personer som utnämner sig själva som makthavande och till förebilder helt okritiserat kan göra vad de vill utan att ens förklara efter stora uttalande under flera år som har med tex kroppshets att göra för att sedan försöka att gå under radarn när hen själv så uppenbart har förlorat kampen mot sina egna värderingar alternativt har lögnat sig upp längs stegen för att vinna en publik. Tänker du så här om tex politiker med? Att de kan säga vad de vill för att vinna röster för att sedan gå och göra något helt annat än vad de lovade att de stod för i jakt på röster? Eller blir du besviken och kritiserar alternativt byter parti? Om du ska försöka att läxa upp folk så får du ha på benen innan du gör det för amnars blir det bara meningslöst. Du ska nog se över ditt egna beteende innan du pekar ut andra här inne😊

      Svara

       Det finns liksom 1000 andra saker att använda för att kritisera Isabellas trovärdighet, plus att du inte behöver jobba för att övertyga någon härinne om att hennes trovärdighet är lika med noll.

       Svara

        Ja men nu var det ju den frågan som besvarades, sen får du tycka precis det du vill om det, det är helt okey, du verkar ändå inte få in att det inte är hennes utseende jag diskuterar?!?

        Svara

        CC är väldigt aktiv med långa arga kommentarer om IL idag, som ofta. Oj så hemskt om hon opererat brösten trots att hon tidigare skrivit att hon gillar sina taxöron, ingen trovärdighet alls, värsta lögnaren och dålig förebild. Alltså, nej inte alls bara sjukt löjligt att skriva det, alla kan ändra sig. Borde hon ist uppmana andra till operation och klagat och gnällt över sina taxöron? Hade det varit bättre? Orka.

        Svara

      Du kommenterar iaf till helt fel person här inne. Jag diskuterar inte ett utseende. Jag diskuterar en obefintlig trovärdighet och ansvaret hos en influencer. Inget annat. Så blås hos någon annan. För här spiller du bara din tid(vilket vi iof alla gör här inne för ofta)

      Svara

  Jag svarar på en fråga om det i min story.
  https://imgur.com/a/RSaiQVS

  Svara

  Men det är väl inte okej att outa någons operationer? Vafan!
  Tycker IL är så falsk man kan bli men det ger en ändå ingen rätt att ge ut sån information.

  Svara

   Så löjligt av Camilla och så genomskinligt, hon har väl skrivit vissa frågor till sig själv för att hon så gärna vill svara vissa saker och basunera ut vissa saker och hylla sig själv. Asså…

   Svara

    🤦🏼‍♀️ Stolle!

    Svara

  Men alltså…har hon verkligen det? Bilden hon tar på sig själv i spegeln i söndags (eller när det nu var) pekar väl ändå på motsatsen…? Tror snarare på bra underkläder. (Lovar att detta är enda gången jag kommenterar en annan människas utseeende! 🙈)

  Svara

   Det har hon absolut.
   Bröst som är platta och små blir inte stora och fylliga ens av världens bästa BH tyvärr.
   Speciellt inte när du ser bikinibilderna.
   Man minns ju när Annica Englund förnekade sin operation och svor på att det var hård träning som gav henne de nya brösten och hennes fans tränade halvt ihjäl sig för att nå samma resultat eller påstod att en bra BH gör jobbet men så är det inte. Bröst som är platta förblir platta även i den bästa BHn.
   Mvh/ mamman som själv fick platta taxar men inte vågar operera!

   Svara

    Fast jo små bröst kan bli fylliga och större med rätt vadderade bh:ar, finns även tejpbh:ar och annat. Bella har alltid haft relativt stor byst men visst hon kanske opererat och då är det helt okej, inget fel det. Märkligt bara att C får fråga om det både här och idag på story, inte alls genomskinligt för att hon så gärna vill basunera ut det. Sååå töntigt.

    Svara

     Jo men bröst växer inte direkt när man går ner i vikt…

     Svara

      Nej men de behöver inte minska heller, gör det inte på alla. Men BHar med vadd förstorar bröst, tror inte vi sett Bella utan bh och att brösten då sett fasta och stora ut. Hon verkar ju alltid ha BH och vadderad BH. Ganska stora har hon väl alltid haft eller? Men det spelar väl ingen roll om hon har opererat brösten, gör inte henne dålig eller till lögnare. Alla kan ända sig i smak och vilja, hon kan ha varit okej med hängiga bröst innan men vilja operera några år senare, inget hyckel i det. Eller borde hon ha gnällt på sina bröst? Mycket hyckel här på innehavaren och andra också. Finns många som ändrar smak och åsikter.

      Svara

     Nej, ett par tuttar som har tappat all sin volym blir inte alls det. Det enda som händer är att de viks och veckas typ, man får inte volym i platta bröst av kuddar, du har kanske inte platt mammabyst? Skinnet som blir över är det som förstör illusionen.

     Svara

    En magisk BH…? Men nej, det där är ju svårt att förklara på nåt annat sätt… 🙈

    Svara

  Jag vet vilka ”under” en bra bh kan göra, men jag gick låååångt bak i Isabellas flöde på Insta och ja, jag tror till 100% att hon gjort en bröst förstoring. Annars har dom magiskt vuxit trots att hon lagt till mer regelbunden träning.

  I badkläder som inte ger något vidare stöd elr push up-effekt så är som ändå större.
  Jag är inte emot plastikkirugi och tycker var en är fri att göra som man vill med sig kropp. Däremot känns det lite hycklande från Isabella. Visst, man kan ändra åsikt, men stå för det då.

  Svara

  Bella ändrar åsikt angående det mesta och så ofta att ingen (inte heller hon själv) kan hålla reda på vad som hänt eller inte hänt och vad som är sant eller falskt.
  Det som är ganska märkligt är att Bella som fört en offentlig ”dagbok” sedan många år inte ens orkar kolla upp bakåt vad hon skrivit. Verkar som Bella inte bryr sig om hon ändrar åsikt eller skriver raka motsatsen till vad hon skrivit tidigare. Det ger ju kommentarer så varför bry sig om ”sanningen” vad den nu är för något…

  Svara

  När fixade hon brösten då, ni som insta-snokat?

  Svara

   Hon träffade Hajen april/maj 2017 och åkte med honom till Ischia i Italien i slutet av juni.
   Jag TROR att det var i den vevan men skulle gärna ha en bekräftelse förstås 🙂

   Svara

    Jag gissar på tidig höst 2017! I bilder från augusti är dom mycket mindre än senare på hösten.

    Svara

     Skulle precis skriva detsamma. Skulle gissa hösten 2017.

     Svara

  Skriver du vissa frågor själv här och på story för att du så gärna vill berätta vissa saker och hylla dig själv?

  Svara

   Det har jag då rakt inte tid med – jag hinner knappt svara på ERA frågor. Känns det jobbigt för dig att folk tycker att jag är bra? 😉

   Svara

    Haha fast det går ju fort så det har du ju tid med. Tar väl inte mycket mer tid att skriva en fråga när man ändå är igång och svarar på frågor på igst eller när man skriver ett inlägg haha.

    Svara

  Håller med. Alltså fy vad dåligt att någon ”skvallrat”. Sjukt att inte få hålla något privat.

  Svara

  Fyy vad dåligt av den på AK som outat det. Vidrigt. Spelar ingen roll hur många gånger hon ändrat sig, så pass privata saker ska hållas privat. Vad är det för sorglig människa som ens gottar sig i något så privat?

  Svara

  Det var jättetydligt att Gabriella Joss ville göra något med sin väninnas man/sambo. Hon frågar ju rakt ut ”är du sugen?”, hur kan man inte tro att hon ville vara otrogen? haha

  Svara

   Eller hur!

   Svara

  Kan du kopiera och klistra in frågorna istället för att lägga dom som skärmdumpar? 🙂 Jättejobbigt att behova zooma på varje bild när man läser i mobilen

  Och när du lägger ut skärmdumpar från instagramstorys lägg gärna inte så många brevid varandra då måste man också zooma och flytta så mycke vilket leder till att jag iallafall skiter i at läsa dom inläggen 🙁

  Svara

  Uppskattar dessa inlägg och att få ta del av hur du resonerar.

  Svara

  Går man till en läkare och gör ett ingrepp, om det så är nageltrång, tuttar, hemorojdborttagning så ska man väl kunna vara säker på att ingen i personalen läcker eller bekräftar dessa uppgifter för utomstående? För jag antar att Camilla inte satt med i op-salen och såg det med egna ögon? Folk får göra som de vill, vill hon op:a brösten så fine, det är ju ganska uppenbart men om någon av ”vårdgivaren” har läckt detta är det faktiskt ganska fult. Inte ganska, riktigt fult.

  Svara

   Fult och olagligt- brott mot sekretesslagen.

   Svara

   Den läckan bör anmälas till IVO. Hälso- och sjukvårdspersonal har sekretess och får inte ens bekräfta att Bella varit där. Det ses väldigt allvarligt på brott mot sekretesslagen och är något som den anställde skulle få en skriftlig varning för av arbetsgivaren, samt kritik från IVO.

   Svara

    Men herregud – vem har sagt att infon kommer där ifrån? Någon spekulerade i en kommentar och nu är det sanningen som ska anmälas? Alla vet att Bella fixat tuttarna – från Sturebadet till Stylein så ta ett andetag innan du går i spinn för bövelen!!!!

    Svara

     Det gjorde jag ju nu genom min förra kommentar. Eller vad är det för ansvar du syftar på?

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.