Svar på frågestunden – del 4

Här hittar du del 1, del 2 och del 3.

Jag tror att trenden lutar allt mer mot Instagram och Youtube, men några bloggar kommer nog finnas kvar.
Isabella har inte råd att avveckla sin så hon finns nog kvar i all sin provocerande glans men frågan är hur många följare som gör detsamma?

DEN HÄR:

1. Insamlingen till Kattfan, avslöjandet av Isabellas statistik och en crash course till influencing – det inlägget var roligt.
2. Jag tror många fick sig en ögonöppnare när jag avslöjade Isabellas statistik.
3. När jag avslöjade vem Egoinas pojkvän var innan hon själv gjort det.
4. Jag saknar Tyras blogg från Style by Tyra-tiden.

Och det säger du NUUUUUU!?!?! 😉
Förlåt!

Varningstext på retuscherade reklambilder och implementering av sociala medier i skolan.


Mer rörligt material, gjort på ett snyggt och bra sätt.
Dessie, Foki, Kissie på ett positivt sätt och Isabella Löwengrip på ett negativt.

Jag blir jätteglad när ni hjälper varandra och när ni tipsar om fel och orättvisor på sociala medier.
Ledsen och besviken blir jag när jag ser smygrasism, victim blaming och slut shaming.

HÄR på Spotify.

Tror du jag har tid med det? Jag hinner knappt svara på alla ERA frågor! 🙂

Enligt initierade källor så tvingade banken Mona och hennes man att sälja huset då det var belånat upp över taknocken.
Jag kan för lite om ekonomi för att skriva ett helt inlägg om det på ett bra och trovärdigt sätt men jag har allt material för det.

I KNOW!
Ibland kan jag känna att jag nästan bubblar över av saker jag inte kan skriva om! 🙂

Det var allt mina vänner!
Jag har försökt ta med alla relevanta frågor och enbart tagit bort trollkommentarer eller de som haft en identisk motsvarighet någonstans.
Men…känner du dig förbisedd eller har kommit på en bra fråga i efterhand – ställ den här så kan jag ta ett uppsamlingsheat sen också..

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har du skrivit som Christer Björkman själv – i samma minut som du svara, så snabb hehe – på skoj eller som ett slugt sätt att få större möjlighet att vara med där, för att vissa nu kommer tro att du verkligen fått det erbjudandet och för att det ev kommer snackas så att du verkligen kanske får det erbjudandet?

  Svara

   Haha… vad tror du? Jag får frågan vad min drömkommentar är och jag visar hur den skulle se ut. 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Haha är anonym seriös 😂😂 hur kan man på allvar tolka det på det sättet.

   Svara

   😂😂😂😂 hoppsan! Anonym 15:20, lite otur när du tänkte här eller?

   Svara

  modd

  Svara

   Då vet vi! 👏🏻

   Svara

  Har du skrivit frågan som C Björkman själv på skoj, eller med en smart agenda – så att folk ska tro att du verkligen fått det erbjudandet, eller för att du ska ha större chans att få ett sådant erbjudande?

  Du har inte tid skriva frågor säger du men det går ju fort så det har du nog tid med.

  Kissie har förändrats till det bättre skriver du men nyligen var hon dålig enligt dig som skrivit ut ip och namn, och för inte så längesedan pga spons bröstop och retuschering?

  Svara

   Men du fattar väl att hon skrivit den själv som svar på frågan?
   Dessutom är ingen så dum att den tror att Christer skulle hänga här och fråga , och detta hjälper knappast henne att få komma med i melodifestivalen 😂 det är inte riktigt så uttagningen till melodifestivalen går till, och det har nog camcam full koll på.

   Svara

    Vet du. Du påminner om Anna Book som skriver direkt när känslostormen river utan att tänka igenom ett endaste ord.
    Du känns lite manisk och dramatisk, du kanske ska vänta en dag innan du kommenterar ett inlägg så du får lite perspektiv och hinner sansa dig.
    Nu åstadkommer du inget mer än att skämma ut dig själv.

    Svara

    Ja inte konstigt att Bella håvar in pengar så många nötter som detta finns!

    Svara

   Samma Anonym som 15:20 och Anonym som så gärna ville informera oss om att hen hamnat i modd. Har du så bråttom att få fram dina ogenomtänkta kommentarer? Du kanske ska se det som ett tecken att verkligen förstå vad du läser innan du häver ur dig kommentarer så får dig att se dum ut.

   Svara

   Nej det har hon sagt länge med Kissie! Det betyder inte att hon gillar ALLT hon gör nu mer, snälla använd hjärnan lite!

   Svara

  Hur kan man hata en person så mycket som du hatar Bella? Något personligt är det ju med tanke på att du mer än gärna skriver ner henne. Ni kanske borde rensa luften ❤️

  Svara

   Fast jag känner lite lika och upplever själv att det är ett sinne för rättvisa inom mig som reagerar – blir tokirriterad på BB som manipulerar, hittar på och ljuger om en massa saker fast det in te egentligen berör mitt liv alls. Tror det är mest ett personlighetsdrag man kan ha som triggas.

   Svara

    Så kan det ju iofs vara. Men de jag triggas av på ett dåligt sätt ignorerar jag. Det tar så mycket onödig tid & energi. Inget blir ju bättre av det iaf.
    Jag älskar hennes produkter, köper dom också. Kan inte utesluta en bra produkt pga människan bakom. Då hade jag fått skippa mycket som jag gillar

    Svara

     Men nu är det ju Camillas jobb att fransk influencers och det blir nog svårt att hela tiden se hur IL provocerar och ljuger och samtidigt ignorera det men ändå skriva om henne.
     C kan ju inte gärna sluta skriva om någon som så många är intresserade att läsa om. Mitt förslag är att du slutar läsa sådant som du själv inte hade lagt tid och energi på.
     Enkelt lösning 💁🏻‍♀️

     Svara

      fransk = granska 😀

      Svara

      Camilla granskar ju nästan bara Bella? Dags för lite variation. Cissi Wallin har avslöjats med bisarra lögner flera gånger nu. Det skulle Camilla titta vidare på. Det är precis som Bella en person med stor makt, som ljuger för att gynna sig själv. Skillnaden är att Cissi utöver lögnerna inte drar sig för att slänga kvinnor (och män) under bussen för att få ihop sina påhittade historier om bla rädda mediemän och censur.

      Svara

       😀 Klassiskt! ”Hej Camilla” Du tror int eatt någon av oss läsare kan tycka att du är en idiot? Det är baaara Camilla som tycker att du gör bort dig??

       Ok vi säger så. Hej.

       Svara

     Jag förstår inte ens hur man kan triggas av influencers.

     Svara

   Vilken larvigt kommentarer! Alla dessa fake hjärtan och trams 😄

   Svara

    Du kan vara larvig som kände sånt tvång att skriva en helt meningslös kommentar

    Svara

     Vem bestämmer att den är meningslös? 🤔

     Svara

      Lite trotsig nu? Du är jobbigare än min 9 åring med alla tusen motfrågor

      Svara

     Tönt

     Svara

   Håller med dig!!! BB är fullständig besatt och manisk över Isabella. Det finns nog många hundar begravda mellan BB och Isabella som vi inte vet om – där även BB har agerat tvivelaktigt.

   Svara

    Spännande teori! Minst sagt! 🙂

    Svara

  Camilla, din version av ”utan dina andetag”, din röst och musik måste komma ut.

  Svara

   Tack! ❤️

   Svara

    Håller verkligen med!! Idol nästa?

    Svara

    Jag vill se din idol- audition Camilla, går den att se någonstans?

    Svara

  Kattfan-inslamlingen (och ovanstående kommentarer👆) påminner om en svunnen tid här på bloggen…

  Svara

   Absolut, men tänk på att bloggen hade kanske 25% av läsarna då. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Åh, men det är ju det som är så deppigt! Ju fler vi blir desto dystrare, elakare och mer cyniska blir kommentarsfälten. Säger inte att det är talande för världen i stort men det säger ju ändå _någonting_ om något.

    Har t.o.m. börjat ogilla den jag själv blir när jag svarar på kommentarer här. Det är inte mer sällan än ofta det är rätt giftig stämning här nu för tiden, och det är tråkigt när man påminns om hur det var förr: lättsamt, roligt och givande.

    Svara

     Jag håller med. Jag märker också att jag själv lätt får tråkig ton när jag svarar här, att det liksom smittar av sig på mig och jag gillar det inte. Vet inte varför det har blivit så surt bland kommentarerna här inne. Men tråkigt är det.

     Svara

   Wow! Så bra du sjunger!

   Svara

  Du nämner ofta att du ”avslöjat Bellas statistik” men det du egentligen avslöjade/berättade/skrev om var väl att hennes blogg var den största – då – med 260.000 unika läsare i veckan, var det inte så? Med andra ord att hon var den största bloggaren då (om man ser till personliga och inte skvallerbloggar). Bellas statistik varierar ju som allas och klart att hon inte alltid har runt en miljon, som hon haft ibland tidigare. Sedan så lägger ju de flesta ihop kanaler och räknar räckvidd och det är väl egentligen det Bella menar när hon säger 1,5 milj läsare.

  Svara

   Nej de flesta lägger inte ihop kanaler och räckvidd på det sättet. Länka någon människ som gjort detta??

   Svara

    Håller med! De flesta lägger INTE ihop kanaler.

    Svara

    Jo det gör många, bland annat Sandra Beijer.

    Svara

   Bella hävdade att dubbelräkningen inte var så stor som man kunde misstänka. Bl a så var följarna på Facebook väldigt många i Tyskland och de följer henne bara på det sättet. So fun.
   Följarna på Instagram, Facebook, Youtube och Twitter kan man förstås lägga ihop men har man ingen uppfattning om hur många som finns på fler än ett ställe så vet man inte hur många individer man når.
   Bloggen mäts genom de vanliga sätten alltså Google Analytics Unika besökare, Besök och Sidvisningar. Men Bella har inte visat upp den statistiken utan pratar mest om att det är så stor variation i antalet besök beroende på vad som är aktuellt och när mätningen sker.
   Hon hävdar dock att 1,5 miljon ”människor” läser bloggen varje vecka i genomsnitt och då får man förstå att hon menar individer och inte ”unika webbläsare” som återigen kan innebära dubbelräkning av individer.
   https://www.isabellalowengrip.se/2018/04/26/mina-kanaler/

   Svara

    ”So fun” ja, har hon slutat medvetet att säga det tro? De senaste storys jag sett från henne har hon istället sagt ”very fun”🤔

    Svara

   Nej, kolla på hennes insta. Där skriver hon att hon har 1.5 miljoner bloggläsare i sin beskrivning. Hon har inte störst blogg. Hon har verkligen inte störst insta, fb eller twitter. Lägger man ihop dessa har Kenza minst 500,000 fler följare. Kenza, Bianca och andra influencers är betydligt större och får dessutom fler likes och kommentarer än Bella. Jämför Kenzas 70,000 likes per insta-inlägg med Bellas fjuttiga 5000 likes per inlägg.

   Svara

   Jag förstår att du – Bellariddaren – vill se det så, men nä. Det var inte vad jag kom fram till, utan jag avslöjade hon hade 260 000 unika besökare per veckan snarare än den 1.5 miljonen hon själv påstår. En SAFTIG lögn!
   Kan du inte bara dra här ifrån? Hur många gånger ska jag behöva blockera dina nya ip-nummer och radera dina galna kommentarer? Huh?

   Svara

  Men va fan, ta av foliehatten och sluta skäm ut dig!

  Svara

  Jag har en fråga: Skulle inte du kunna lyfta nya eller små/okända bloggare som skriver om roliga, inspirerade, fantasifulla, nytänkande saker? Jag tänker att det går under kategorin bloggbevakning 🙂

  Sen tänker jag på en annan sak: kanske är det stor skillnad på bloggare och influenser? Kanske är du mer av en influencerbevakare Cami? För alla bloggare är väl inte influensers, eller?

  Svara

   Mer om universum tack )

   Svara

    Om jag inte är helt fel underrättad så var Mona på huvudförhandling i tingsrätten angående hennes åtal för grovt förtal idag.

    Svara

     Undrar om hon kommer att blogga om det. Domen blir ju ändå offentlig.

     Svara

     Vem förtalade hon? Sin exman? För det kan jag verkligen förstå i så fall. Jag är ingen Mona-fantast längre (var trogen läsare förr) men jag hade gjort exakt likadant i det fallet. Bara tanken på att någon gjort illa mitt barn…

     Efter att ha läst svaret ang husförsäljningen vill jag ännu mer läsa vidare! Kan ingen som är bra på siffror och juridik hjälpa Camilla att göra en sammanställning av det som faktiskt skett. Så som många här känner för Bella, att hon måste avslöjas- så känner jag för Mona… Med tanke på hur hon alltid framställer sig som välbeställd, härlig vän och genomför människa, men man egentligen fattar att det inte är sant.

     Svara

  okej, det är skittrist att höra om folks drömmar men måste dela med mig: drömde att Isabella Löwengrip hade gett sig in i glassbranchen och höll på att utveckla en ny glass som smälter snabbare för att effektivisera glassätandet. 😂

  Svara

   HAHAHAHA

   Svara

   Det låter extremt belligt faktiskt 😁

   Svara

  Vore trevligt med ett par inlägg om inrednings-, mat-, trädgårds-, rese-, musik- och kulturbloggar. Det behöver inte vara någon ”utredning” eller gradering utan bara en lista. Ibland är det liksom inte så lätt att hitta guldkorn.

  Svara

   Nja det tycker inte jag. För nischat typ.

   Svara

    Jag tror man här vill ha mer personliga bloggar

    Svara

    Jaha? Så du är den som ska sätta riktningen? Jag skrev ett svar baserat på texten i inlägget. Jag hoppas att jag är en läsare som räknas jag också… och personlig inredning t.ex. tycker jag är intressant, däremot dessa draman och influencers dagliga liv är jag helt obrydd om.

    Svara

     Jag bara skrev min åsikt, det var inget personligt. 🙂 Tycker inte att min åsikt är viktigare än din. Det var inte en elak kommentar. Däremot undrar jag varför du läser denna blogg om du är helt obrydd vad gäller draman influencers emellan.

     Svara

  Bästa nyheten Dramaten ställer in, fan va bra 👊🏻#brinnförjosefin

  Svara

  Mäh! Min fråga om Inredningshjälpen fick inger svar 😕

  Svara

   Vad var frågan? Svar till nyfiken i en strut 🙂🙃

   Svara

    Det här kanske har tagits upp förut när Mogi var lite intressant pga att hon skrev sina egna kommentarer till bloggen (det gör hon ju iofs fortfarande) men av ett rent infall googlade jag henne och jag undrar om det bara är jag som skulle kunna sätta allt jag äger på att hon skrivit sin egen Wikipedia-artikel. 🙄

    Svara

     Och min kommentar om Mogi skulle INTE hamna som ett svar här utan i en egen kommentar såklart, sorry 😁

     Svara

      Det har redan varit ett inlägg i den här bloggen om att hon skrivit sin egen wikipedia-artikel.

      Svara

    Okej’rå kanske inte den mest spännande frågan, men om C visste nåt om AGG som är Inredningshjälpen. Hon kommenterade ju skitelakt på alla bloggar förr, sen blev hon plötsligt ”snäll”, skaffade sig en inredningsblogg och fick fina vänner. Bloggen är extremt konsumtionsdriven, allt är samarbeten o betallänkar.

    Svara

     Tack för svar, visste inte att hon kommenterat elakt. Var bara jävligt trött på hennes eviga spammande för några år sedan.

     Svara

  På tal om din musik så såg jag din ”Better Place” häromdagen när jag bläddrade runt bland mina CD. 🙂

  Svara

  Jag undrar lite vart The real Hmm tagit vägen, saknar henne!

  Svara

   Hon har blivit häktad och har inte tillgång till internet. Därav hennes plötsliga frånvaro och endast sporadiska närvaro här – när hon har tillgång till internet. Hihi

   Svara

   Hon är på resande fot, jag vet inte om jag får berätta om hennes resmål men de verkar sjukt spännande,

   Svara

  Tror ni att Sandra Beijer kommer att sluta blogga? Hon verkar ha tröttnat ordentligt och hennes ton i inläggen är väldigt annorlunda.

  Svara

  Åh, jag har en fråga! Har inte läst din blogg så länge så du kanske har skrivit om det här (eller vet någon annan?) MEN, vad har hänt i Löwengrips alla kompisrelationer som har gått upp i rök? Till exempel med hennes tidigare makeup-artist (minns inte vad hon heter) som lärde upp den hon har nu. Vad har hänt?

  Svara

   Fanny? Nej, om henne hör man inget sedan sommaren 2017.
   Det skar sig väl mellan Bella och Fanny i samband med Mexiko?

   Svara

  1) har Blondisbella gjort något med kindbenen? De är så bulliga nu :-/
  2) när kommer tailsweep göra nåt åt hennes fake-like? Om man like’ar ett inlägg så blir det inte 1 like utan typ 8 och om man tar bort den så försvinner typ 1 *edit – verkar åtgärdat nu*
  3) om du skulle kunna få en person som du ser upp till att börja blogga – vem skulle det vara?

  Svara

  En bank tvingar inte igenom en försäljning så länge man betalar av sina lån som man ska. Menar du att Universum med man slarvade med det?

  Svara

  Jag har en fråga, kan du inte sätta svarsknappen till vänster istället så att man inte råkar trycka svara direkt man skrollar med tummen på mobilen?🙂

  Svara

   Jaa! Händer mig hela tiden!

   Svara

   Jag skrollar med vänster hand – så då skulle jag få det problemet :p

   Svara

  Min fråga kom inte med 😢. Jag skrev den ganska sent på inlägget om frågor så det kanske var därför.

  Svara

  Kom på en fråga när jag läste inlägget om att Kissie ifrågasatte namnet ”sugar daddy” på ett nagellack. Camilla, har du reflekterat över ordet pimpa? Sett att du använt dig av det ordet tidigare. Läs t.ex:

  https://www.hemtrevligt.se/icakuriren/artiklar/diskutera-fraga/20111215/hur-blev-hallicken-rumsren/

  Svara

  Implementering av Sociala Medier i skolan jobbar jag med just nu på lite olika sätt.
  Har din blogg som inspiration till mycket!!
  Mvh Frida – lärare på mellanstadiet

  Svara

   Är det sant? Gud så spännande!!!
   Då kommer du nog gilla mitt nya projekt jag planerar!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.