Varför Forni inte var med på Margauxs möhippa

Många nyfikna som undrade varför jag inte var med på Maggis möhippa. Det är inte för att vi har hunnit bli ovänner på en vecka sen vi sågs sist och jag inte var bjuden 😉 Utan helt enkelt för att jag är gravid och möhippan var en 24-timmars fylla i Köpenhamn. Jag är så glad för att Margaux hade sagt till mig innan att jag inte behövde gå på möhippan om jag inte kände för det. Hon själv har ju varit gravid och vet att det blir ofta mindre kul både för de andra och för den gravida att vara med när det är riktigt, riktigt stökigt. Så vi bestämde att vi som inte var med på möhippan pga graviditet (jag, Amanda och Julia) kan styra upp eller hitta på något annat tillsammans vid ett senare tillfälle! Längtar tills vi ska ut och ha en riktigt stökig kväll tillsammans och fira att hon är fru Liebermann <3 //Michaela Forni

Jag tänkte nästan att det var något sådant när jag såg att Forni saknades på möhippan, men säkert finns det någon konspiratorisk stackare där ute som vill få det till att de haft en ”falling out”.

Men på tal om möhippor och alkohol.
Jag som inte dricker alkohol – får jag en nykter möhippa då? Eller kommer alla festa loss runt mig medan jag är den enda nyktra?
Kanske en alternativ möhippa?
Full av kattungar, hundvalpar, ponnysar och cola zero??

Någon som har någon erfarenhet att dela med sig av?

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Spontant så tänker jag att möhippan får anpassas efter bruden. Om bruden inte dricker alkohol så hade nog jag kört på en nykter möhippa. Och jag tycker att möhippan verkligen ska vara på brudens villkor.

  Svara

   Min möhippa var nykter eftersom jag inte dricker och jäklar vad kul vi hade (trots ingen fylla)

   Svara

  usch, får flashbacks av min egna möhippa.. jag var gravid och alla vänner och nära släktingar tokfestade..😢
  Jag hade uppskattat om vi kunde gjort något nyktert och anpassat för nån som var gravid. Vi har pratat om det efteråt men känner fortfarande en viss besvikelse..

  Camcam, du borde ha din på kattcafet! och sen chokladprovning, spa och/eller massage!

  Svara

   Neeej… vad tråkigt!!
   Tycker ju själv det är självklart att man går efter vad bruden kan och vill göra!!!

   Svara

   Jag var också gravid på min möhippa och den var lugn och skön från start till slut. Jag tror att de andra kanske tog något glas till middagen men det var det och ingen gick ju ut. Så nöjd med den och så glad att alla respekterade vart jag var i livet. Jag är så ledsen att du inte fick samma upplevelse, en möhippa borde handla om bruden!

   Svara

    Hade kunnat skriva samma kommentar som dig Mb. Jag var också gravid på min möhippa, dagen var planerad efter vad jag ville och kunde göra. Tycker det borde vara a och o för en möhippa då det är brudens dag. Men jättefint om Margaux kan ha ytterligare en möhippa med sina preggovänner om hon skulle vilja. Jag själv avstod att gå på en möhippa som gravid eftersom jag kände att jag skulle vara mest till besvär. Vagga fram som en anka och springa på toa var 5:e min etc…

    Svara

   Men stackare!

   Svara

  Umgås hon ej med Dasha längre?

  Svara

   Dasha är ju en relativt nybliven mamma så det är kanske inte heller så konstigt om hon inte var med.

   Svara

   Dasha var ju med på Tungårdens, väldigt gravid. Därför jag funderade.

   Svara

    Hennes sin tar ej flaska och hon ammar så lite svårt att vara i väg ett helt dygn då 😊

    Svara

     *son

     Svara

     Tack, då hänger jag med:)

     Svara

  Ryser lite av denna influncersamling..
  När der gäller margaux fick jag nog av henne när hon visade upp sin skrik och gråtmetoder som hon påstår gör att små barn ”somnar tryggt”.
  Besviken på alla som ställer sig bakom detta år 2019

  Svara

   Känns det inte väldigt 2018 att få moralpanik? Kram

   Svara

    Det är inte moralpanik att bry sig om hur barn har det, det är empati.

    Svara

    ”Kram”? Skriv inte kram om du inte menar det.

    Svara

    Moralpanik tycker jag inte att det är. Hon visar glatt upp hur hon får barnet att somna, jag som tittare tycker till. Kram?

    Svara

    Det som jag tyckte var riktigt synd var att hon visar upp det som en bra idé för andra att testa.. lite ”så här gör man”
    Vissa föräldrar som gärna vill apa efter kanske tror att det är ok på spädisar också, vilket det absolut inte är. Även enligt skrik och gråtmetoderna bör barnet vara minst fem månader.. Tycker det är en sjuk metod oavsett, men tror verkligen inte alla fattar vart gränserna går. Läst om föräldrar med barn som gråtit så mycket att de kräkts, men de ska ändå inte få plockas upp/få sängen städad, för att lära sig.. Man kanske ska vara lite mer försiktig om man nu ska promota sånt som lätt kan hamna i totalt dårskap.

    Svara

     usch hade aldrig kunnat göra så 🙁 jag och sambon har precis sövt våran 13 månaders, vi ligger bredvid honom på var sin sida när det är läggdags, men idag var han så övertrött att han bara grät och grät.. Vi klarade tillslut inte av att lyssna mer då det gör ont i hjärtat så pappis fick ta upp och bära istället och han somnade på direkten. Lilla barn <3

     Svara

      Spydde lite där…

      Svara

  Självklart ska en nykter brud ha en nykter hippa!
  Allt annat är oförskämt. Det är som om folk skulle dricka vin eller skumpa osv på en babyshower. Just no.

  Svara

   Kanske kan jag få Richard Juhlin att sponsra hela skiten? Jag skulle acceptera en gratis möhippa på en vingård i Pråvaaaaaaans! 😉

   Svara

    Hoppas att ni cyklar dit bara, tänk på miljön 🙂

    Svara

     Givetvis! Jag tänkte sitta bak på en tandemcykeln och skrika ”CYKEL PÅ KÖPET!!!”

     Svara

   Á la Samantha Jones (ni som vet, ni vet) 😉

   Svara

    Jag som är nykterist gifte mig i stadshuset en måndag i smyg. Vet inte vad vännerna hade ordnat för möhippa till mig. De tycker jag är tråkig som inte dricker 😅.

    Svara

  Tycker det känns som det här med möhippor och svensexor har ballat ur. Margaux sa i nån vlogg att hon går runt med en packad resväska redo för möhippan och Hugo skrev i sin blogg för länge sen att det är sjukt tråkigt med dom som ”bara” tar med bruden eller brudgummen på spa eller liknande. Är det bara jag som absolut inte skulle ha råd att lägga flera tusen på en jäkla möhippa? Vad är fel med typ picknick och kanske en krogrunda? Känns som att folk ”kräver” att det ska vara påkostat och utomlands och hej och hå. Kanske bara jag som är bitter då jag absolut inte vill gifta mig (tycker det är förlegat)

  Svara

   Du ska nog inte influencers möhippor som ”standard”, de allra flesta i detta land har nog betydligt mindre påkostade hippor:)

   Svara

    Jo jag vet men det skapar ju ändå en hets och är väl inte givet att alla influencers polare egentligen har råd? Men kanske känner press osv. Huvudsaken är väl att en umgås

    Svara

    Närå, faktiskt inte.
    Jag bangade min systers möhippa för att de skulle iväg i prick ett dygn och förutom att jag personligen tyckte hennes tärnor organiserade det hela sjukt dåligt, så skulle det kosta minst 5000 kr – PER PERSON. Förmodligen gick det på mer än så till slut..
    Jag föredrog istället att ge syrran och hennes snubbe ett större bidrag till bröllopsresan än att lägga så mycket pengar på knappt ett dygn med människor jag varken känner eller tycker speciellt bra om.

    Svara

     Bra gjort!! 5000 😱

     Svara

      Alla möhippor jag varit på har legat runt 2000-3000 kr. Sambons syster gifter sig i sommar och jag är sååå opepp på den möhippan. Det postistiva är iaf att den är ett undantag och är billig runt 1000 kr-lappen.

      Svara

   Jag har inte råd att delta på mina vänners möhippor även om de vore gratis. Vi bor i olika städer och det kostar nog att åka hem på två bröllop i sommar. Skulle aldrig ha råd att resa hem för hippor också. Jag har heller inte obegränsat med semesterdagar och vill gärna använda några till annat än andras bröllop.

   Svara

   Som den ovan skrev, klart influencers möhippor är betydligt mer påkostade än vi ”vanlisar”. Jag la någon hundring på den jag var på 🙂 men då var vi ett 15 tal också så.

   Svara

   Jag har gjort det klart för mina vänner (och många av dem med mig/varandra) att dom absolut inte vill ha någon stor möhippa, hellre typ en dag på ett trevligt spa!

   Svara

   Det är ju så himla viktigt att visa upp allt, så då måste det vara flashigt och instavänligt 😅

   Svara

  Har man bra vänner anpassar de sig efter vad bruden tycker om och vad hon har för preferenser i livet.

  Svara

  Möhippa känns som en bra anledning att inte gifta sig, om det måste vara del av paketet och definitivt om det måste ha inslag av fylla, förnedring och maskeradklädslar.

  Svara

   Men det är klart man anpassar den efter bruden, jag är sån som typ aldrig dricker så hade jag vetat att min stundande möhippa närmade sej hade jag bett om en alkoholfri möhippa 🙂

   Svara

  Hippan är för bruden och då ordnar man en hippa som hon hon uppskattar.

  Svara

  Din möhippa låter som något jag lätt skulle kunna haka på, så jag kommer gärna på den haha 😂 Har varit på en möhippa och då blivande bruden var kristen så körde vi nyktert och det gick så bra, var jätte trevligt 😊 Körde massa roliga lekar istället😍

  Svara

  du får fråga dina vänner

  Svara

  Någon mer som blev illa till mods av Margaux medverkan i podden ”En bulle i ugnen”?

  Eller inte av själva medverkan utan av hennes berättelse om att Jakob (? Hennes blivande man) inte ville ha barnet först så därför var hon helt ensam i beslutet de första månaderna som gravid?

  Hade min pojkvän (som jag också varit ihop med i över 5 år så som de varit) betett sig så som Margaux pojkvän gjorde hade jag nog inte hämtat mig från det…

  Svara

   Varför? Måste man vilja ha barn?

   Svara

    Absolut inte, men har du sex är du medveten om att det kan bli barn.

    Margaux hade redan gått igenom en abort då han inte ville ha barn = han var fullt medveten om att sex kan leda till barn (om han nu var omedveten tidigare…). De hade planerat barn i framtiden (som jag förstod det). Dessa två saker borde vara nog för att en kille ska tänka att det är dags att ta sitt ansvar och stötta den som man har befruktat.

    Har man sex som kille och inte vill ha barn får man använda kondom eller sterilisera sig.

    Svara

     Men riktigt så svart/vitt är det ju inte. Lever man i en relation och använder annat skydd än kondom så räknar man såklart inte med att bli gravid. Kondom är inte heller 100 % btw. Klart det blir en chock och vissa, både män och kvinnor, kan behöva tid för att vänja sig vid tanken, framför allt om man redan innan är ganska säker på att man inte vill ha barn. Kvinnans kropp och kvinnans val men man kan inte förvänta sig att partnern jublar eller är fullständigt stöttande – det är ju ett val som påverkar resten av hans liv också.

     Svara

     Nu kan man använda flera skydd och ändå bli gravid!! Jisses, att folk inte begriper det 2019!

     Svara

    Eftersom hon blev gravid pga. slarv med p-piller så tycker jag inte att det är fel av honom att inte jubla. Det kom ju som en chock för honom och han visste inte om han ville ha barn just då. Självklart kvinnans kropp och val men tycker att man måste förstå att alla inte jublar om de inte vet vad de vill. Snarare ansvarsfullt 🙂

    Svara

     Ja, alltså jag tycker Jakob verkar rätt osoft generellt (lyssnade på deras podd, relationen då verkade inte så härlig), men att han inte spontant blev lycklig över en oplanerad graviditet tycker jag inte man kan klandra honom för? Det var säkert jobbigt för de båda, men uppenbarligen har de ju det bra nu och han verkar superglad för sitt barn?

     Svara

      Jacob har alltid varit rätt osoft. Redan från skoltiden. En mer arrogant människa får du leta efter.

      Svara

     Ansvarsfullt hade varit att själv använda skydd om man inte vill ha barn just då 😊

     Svara

      Inget skydd är 100 säkert!!!

      Svara

       Fast kondom+p-piller måste ju räknas som VÄLDIGT säkert?

       Svara

       Haha, läste att inget skydd = använd ej skydd är 100% safe. Gjorde mig väldigt förvirrad i några sekunder där.

       Svara

   Han låter som ett arsle.

   Svara

  Jag slipper gärna möhippa om jag ska gifta mig i framtiden.

  Svara

  Mer spännande att Petra T blev bestulen på resan. Och flikade in att alla hennes Åre-kvitton (supersponsresa) minsann just låg i den väskan. Som att man tar med sig alla kvitton på en möhippa😉

  Svara

   Ja de gör man nog om de ligger i plånboken eller i väskan 😉

   Svara

    Nja. Har man varit huvudansvarig för ett sådant event så har man alldeles för många kvitton för att ha dem i en plånbok. Och varför ta med dem till Danmark? Låter precis som alla husägare som blir bestulna på alla renoveringskvitton så fort de ska sälja och det är dags att betala reavinst!

    Svara

     Nja, jag representerar hyfsat ofta och det har hänt både en och sjuttiofem gånger att jag glömt bort att tömma väskan på kvitton. Det kommer definitivt hända igen. Framför allt om jag åker från en resa i stort sett direkt till en annan. Sånt händer även mina kollegor, utan att jag anklagar dem för att fara med osanning 😉

     Jag blev faktiskt av med min väska för ett par månader sedan inkl kvitton på strax över 15 kkr, men med hjälp av kontoutdrag, lite samtal och kvittokopior ordnade det sig. Varför utgå ifrån att folk ljuger?

     Svara

      För genom sig själv känner man andra! 😂

      Svara

      Varför? För att P är en slarvmaja som gärna överdriver (t ex skrev hon att hon blev rånad, men det egentligen var någon som tog väskan utan att hon märkte det)

      Svara

       Ah okej, så hon använde fel juridiska term och är dessutom slarvig alltså ljuger hon om alla kvitton.

       Eller så är det som ovan skrev, genom sig själv känner man andra och eftersom du förutsätter att hon ljuger säger det en del om dig. Trist!

       Svara

        Men de flesta känner väl till skillnaden mellan rånad och bestulen? Det kräver ju inte att man är juridiskt insatt direkt. Om det däremot är lögn eller okunskap/slarv/överdrift är svårt att säga

        Svara

   Jag får magsår av att läsa Petras blogg. Hon låter konstant stressad och ostrukturerad trots två assistenter. Förstår inte varför bloggen är stor

   Svara

    Ja, hon är alltid överallt! Jag blir också stressad.

    Svara

   Ännu mer spännande att på Margauxs blogg finns en bild på LV-väskan som hon sägs blivit bestulen på – bilden är tagen i Stockholm utanför planet när de kom tillbaks från Köpenhamn….

   Svara

    😳😳

    Svara

    Ja vad sjukt?? Såg också bilden nu. Men hur vet du att den är tagen i Stockholm och inte i Köpenhamn där de precis kom dit?

    Svara

    Bilden är tagen i Köpenhamn…
    Eller du tror att Margaux reste hem i kläderna hon hade när dom reste dit?

    Svara

     Ja, hon har en annan t-shirt under tjocktröjan på bilden från brunchen

     Svara

  Jag tänker att de som anordnar ens möhippa/fruhippa känner en så pass väl att de kan anpassa aktiviteter etc utefter vem de överraskar. Till exempel fick jag en fruhippa, visserligen innehållande alkohol men jag är inte en person som vill springa runt på stan och göra pinsamma uppdrag och skämma ut mig, och det vet mina vänner så de ordnade spa, massage och annat som de vet att jag uppskattar. 🙂

  Svara

   Fruhippa? Vad skiljer det från möhippa?

   Svara

    Att man har den efter bröllopet, tex om paret har gift sig utan att meddela någon eller om man ej hinner innan bröllopet. En vän fick en fruhippa då hon var höggravid/sjuk innan bröllopet

    Svara

  Hur uttalar man det där namnet? Margaux?

  Svara

   marrgå

   Svara

    Ja, precis som vinet.
    Det som kostar mellan 6000 kr och 12 000 kr flaskan.

    Svara

   Margååå

   Svara

  Min syster var gravid när vi hade möhippa för henne. Den anpassades självklart efter henne. Blev en mysig ridtur, god middag och bowling och inte en droppe alkohol. Det var en av de roligaste dagarna/kvällarna jag haft!

  Svara

  Lite märkligt att Dasha Girine inte nämnt något om hippan på hennes kanaler då hon alltid vill pointer hur otroligt nära och och Margaux är..tror definitivt att det skurit sig lite mellan dom. Dasha verkar inte kunna behålla en bästis mer än 1 år innan den byts ut..

  Svara

   Känns som mycket av den sk vänskap vi ser är for show, iaf bland influncers.
   En del bloggerskor har ju tex berättat hur mycket falskhet det är bakom kulisserna.. Det är ”gumman” och ”snyggaste” och hit och dit på insta mm, men betyder egentligen noll.

   Svara

   Jag känner inte Dasha, men utifrån vad jag sett av henne på hennes kanaler tycker jag att hon känns som den influencer jag helst skulle vara kompis med 🙂

   Svara

    Med tanke på hur mycket skit Dasha snackar om folk samt hur inkapabel hon verkar att behålla vänner så tycker jag det motsatta. Först ut var Anna Hibbs, de var BFF och sedan så dog den relationen, efter Anna Hibbs så klängde sig Dasha fast vid Michaela, sedan så tog den relationen ut, efter det så klängde hon på Margaux, nu verkar de inte ha någon större relation och efter det så började hon klänga på Petra Tungården..Man ser ju ett mönster..

    Svara

     Är så glad att Anna Hibbs börjat blogga igen, tycker hon verkar vara en störtskön tjej.

     Svara

     Tycker det låter högst naturligt att vara olika tajt med olika kompisar under sin livstid 😂 Om inte är väl jag också ”inkapabel att behålla vänner” i så fall. Bara för att man inte lägger upp tvåhundra selfies med kompisen i fråga eller åker på allas barnkalas och möhippor så betyder det väl nödvändigtvis inte att man inte är vänner.

     Svara

     Vem var det som snackade skit om folk sa du?

     Svara

  På tal om möhippa!
  Min bästa vän som bor i England har bröllop i oktober. Jag fick frågan att bli hennes maid of honor och tackade ja till det. För någon vecka sedan skrev hon att jag kommer vara ansvarig över möhippan. Hon skickade ett Worddokument på tre sidor med ”krav”.. hon vill att den ska vara i antingen Portugal, Spanien eller Grekland. Ett stort hus med pool på stranden men inte långt ifrån staden så man kan festa. Gärna en dag på en yacht. Kan fortsätta hur länge som helst.. vad gör man? Jag är student och att resa från Sverige till England för bröllopet och alla kostnader där är jättemycket (då vi ska stå för klänningar själva) men att i september också resa till nått av ovanstående ställen för en weekendmöhippa?! Hon är min bästa vän och jag vill inte såra henne men hon lever i en fantasivärld..

  Svara

   Oj.
   Hoppas hon har förståelse för att du inte kan vara med men att du gärna ordnar den. Har hon inte det så skulle jag säga att hon är rätt nonchalant mot andras liv och leverne. Tråkigt när det är en bra vän.

   Svara

   Ska ni stå för klänningarna själva så borde du kunna ta en du har hemma i garderoben?

   Angående resten så är jag helt paff, låter helt sjukt att anta att man ska få en möhippa och sen skicka en lista med så höga krav. Hade bojkottat..

   Svara

   Oj, aldrig hört nå liknande! Jag hade nog ringt henne och förklarar läget, förstår hon inte hade jag nog tyvärr känt att de kanske inte bör va min bästa vän längre. Att kräva att någon ska styra ens möhippa och sen kräva massa lyx/resa osv är sjukt osoft. Ens vänner gör ju förhoppningsvis de bästa av situationen & ekonomin. De viktiga är väl att så många som möjligt kan vara me, speciellt när vissa av ens vänner bor utomlands/ långt ifrån.
   Lycka till ❤️

   Svara

   Alltså. Herre gud vilka krav!
   Hoppas hon har förståelse för att du inte kan vara med men isf kan du ju ordna möhippan, planera , boka osv, och ge trådarna sedan till nån annan främma som är med. Men hon ska nog vara förberedd på att hon kanske är ensam på sin möhippa. .
   Det skulle ju ha varit en dröm att åka tex till Barcelona på möhippa-weekedn men inte faan ett krav, jag hade som krav för min möhippa: inte för dyrt så att dom flesta kan delta, inte skämma ut mig och sälja tex kramar eller liknande, och viktigaste; att det inte var ett fullspäckat schema som man skulle stressa med tider 🙊 fick det mesta enligt mina krav! Världens bästa dag enligt mig själv! 😊

   Svara

   Folk har helt sanslösa krav! Senaste bröllopet vi var på spenderade vi nog ca 15 000 kr på, om inte mer. Det var min mans bästa vän som gifte sig, vi har ju råd att lägga de pengarna men jag hade hellre lagt dem på huset eller en resa än på svensexaweeekend någonstans i Europa, speciella önskemål på kläder som min man fick stå för själv (bara det 5000 kr), resa till bröllopet, övernattningar (flera) då det var i andra änden av landet. Då har jag inte ens räknat med bröllopspresenten (pengar önskades givetvis), semesteruttag och mina egna kläder för då lär jag bli ännu mer bitter.

   Svara

   Men herregud. Vad lever människan i för värld som förväntar sig allt detta? Varför är omständigheterna så enormt viktiga? Och varför ska hon kontrollera hela möhippan med alla dessa krav? Förlåt, men jag blir paff 😂

   Svara

   Hjälp! Vad folk har galna krav nuförtiden. Tycker det känns osmakligt med kravlista. Jag tjänar inte multum men är väl inte vad som kallas ”lågavlönad” men att en möhippa går på mer än 1000-2000 kr per deltagare tycker jag är mycket! Det ska ju komma ett bröllop också och som sagt, folk kanske reser långt för det osv. Jag hade en fantastisk möhippa i stan med massor av ”gratisaktiviteter” och jag var ändå rörd över hur fint mina vänner hade gjort för mig.

   Svara

   Jobbigt! 🙁 jag bodde tidigare i England och känns som att det alltid förväntas att man ska ha möhippa/svensexa utomlands som kostar multum med stora krav. Förhoppningvis förstår din kompis att det är otroligt svårt för dig att planera en sådan stor grej, speciellt då man kanske måste lägga ut massa pengar för att boka och allt sådant!

   Svara

  Någon som har läst Ebbas senaste inlägg på bloggen?

  Svara

   Om vad då?

   Svara

    Hon själv beskriver det som en kraschlandning, att allting har blivit för mycket.

    Svara

     Läste att Ebbas man blivit av med sitt VD jobb på Adlibris, kanske bidrar till stressen?

     Svara

      Borde det inte vara mindre nu?? Nu är han hemma och kan hjälpa till mer

      Svara

      Inte oväntat med tanke på hur hela adlibris kraschade lagom till jul. Dom siffrorna kan inte vara roliga…

      Svara

   OK, ett vad ska man säga sammanbrott pga för mycket saker som måste göras?

   jag är sååå glad jag inte är någon prestationsprinsessa. På jobbet – ja, för jag är beroende av min lön och mitt jobb kräver att jag tyvärr hela tiden är på topp, men privat – nej. Behöver inte 1000 aktiviteter skryta om på blogg eller inför vänner. Har inga problem tacka nej till saker jag vet ändå bara skulle stressa mig.

   Svara

   Ja, och jag hoppas att ingen kommer med några jämförelser om vem som har det värst och att hon minsann inte har något att gnälla över. (Såna kommentarer kommer nämligen alltid)

   Svara

  Jag ger deras äktenskap max 2 år till.

  Svara

   Taskigt. Låt bli att kommentera om du inte har något snällt eller konstruktivt att säga.

   Svara

   Jepp. Hon är fantastisk, han är ett rövhål. Håller aldrig.

   Svara

  OT: är det någon som vet vilken influencer som man syftar på här?
  https://emmamelin.se/vart-gar-gransen-mellan-att-inspireras-o-35719712

  Måste ju vara en med mindre följarantal än Emma själv iallafall… jag lyckas inte klura ut det men är så nyfiken. Och så tråkigt att inte veta gränsen mellan inspiration och att härmas…

  Svara

   @sannawesters

   Svara

    Åh precis detta jag gick in hit för, thanks hade aldrig hittat själv 😀

    Svara

    Bara jag som gillar ”kopian” mer än originalet?

    Svara

     Haha jag håller med faktiskt!

     Svara

    Du vet att du just nu begår ett brott som heter – förtal. kommer be om att få ditt ip nummer och skicka till personen du angett för anmälan.

    Svara

     Hahahahah, det kommer vara högsta prio hos polisen. ”Förundersökning läggs ned”.

     Svara

   Jag har inte följt någon av dessa två kvinnor, och de är onekligen lika konton, MEN är det inte rätt likt ganska många andra konton också? Tycker att en hel del ser likadant ut på insta 🤔

   Svara

    Exakt så jag också känner. Dom är lika men inte precis samma, dom är ju två olika personer med helt olika innehåll i både text och bilderna. Jag kommer avfölja Emma för tycker det är så tråkigt att man behöver ”hänga” ut någon,.. och sen påstå att man ”inte vill skapa hat” när det är precis de hon vill. Kolla in kontot ”susantornqvist”, hennes hem förvandlas till exakt likadant också,, och ”ooarven”. slående lika där också.. Denna ”stilen” är inget speciellt, även om den är fin.. men ingen äger den och halva instagram har typ samma inredning.

    Svara

     Jag håller med!! #teamsanna

     Svara

   Åh tror hon sanna ljuger så mycket!! Emma har ju öppen profil så är bara att gå in via en webbläsare och kika. Sen är det inte så originell stil heller från Emma

   Svara

   Jag tycker det är fel att kopiera men som någon skrev ovanför.. MÅNGA konton ser exakt likadan ut. Och visst, hennes konto är aningen likt emmas, men är ju inte exakt.. tycker det är för mycket storm kring detta och man får ända tänka på att det är en människa bakom allt som har med instagram att göra.. 😊 Onödigt att börja skriva här på någon tråd om något som är oväsentligt.

   Svara

  Hade möhippor för två av mina kompisar förra sommaren. Den första dricker inte och har aldrig gjort det, så då höll vi oss andra självklart nyktra också. Möhippa nr 2 var bruden hemligt gravid för att det fortfarande var tidigt, och hon hade slutat dricka sådär ett halvår tidigare ändå. Hon sa innan att hon inte hade något emot om vi andra drack öl eller cider under dagen. Två jättebra dagar anpassade efter respektive brud!

  Svara

  Ska hon ta Jacobs efternamn?

  Svara

  Dina riktiga vänner förstår nog, hoppas jag.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.