Bianca Ingrosso HATAR bud!!!

Att influencers får väldigt mycket bud hem är vida känt, men just HUR mycket bud som kommer varje dag kanske inte riktigt alla känner till.
Jag kollade ikapp på Wahlgrens Värld igår och i det senaste avsnittet ska Bianca styla sin lägenhet inför försäljning och hon svär över alla bud hon fått och alla bud som fortsätter ramla in.

Med tanke på hur irriterande hur verkar tycka att det är med bud hon hennes reaktion när hon ser vad som är i den sista kartongen – ”EN PLTTÅNG! Jag har ju inte bara fått SEX stycken den här hösten!” – så borde företagen kanske tänka om lite i sin marknadsföringsstrategi?
Det kanske skulle löna sig mer att skicka bud till mindre influencers där det i alla fall finns en minimal möjlighet att produkten kommer visas upp? Bianca verkar ju mest vilja slänga dem så fort de kommer…

Se Biancas reaktioner i klippet här ovan.

Klippet kommer från Dplay/Kanal 5.

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår att det är jobbigt om det tar plats och om det inte är saker man kommer använda, men jag tänker såhär.
  – Det finns garanterat byråar som ansvarar för dessa bud som man kan ta kontakt med och säga ”tack, men jag vill inte att ni skickar fler saker till mig”. Eller så kan hon be sin assistent att kontakta de företag som skickar bud hon inte vill ha. Typ.
  – Det framstår som otroligt otacksamt. Om det inte går att ”avboka” buden, så skänk till diverse insamlingar. Tävla ut till följare eller vad som helst.

  Svara

   Hon kanske samarbetar med företag på andra sätt som skickar bud och därför inte säger ifrån?

   Svara

    Det är ju mycket möjligt, men det rättfärdigar ändå inte att gnälla öppet i tv för att hon får gratis saker som andra sparar ihop till för att ha möjligheten att köpa.

    Svara

     Men det är en reality show, ska ju vara bra tv. Ta det med en nypa salt.

     Svara

      Fast just detta var väl kanske inte direkt bra och kul tv, snarare lite osmakligt. Känns så skevt att företag skickar gratisprylar till folk som badar i pengar och har allt i överflöd, och som är otacksamma, men man förstår ju att de vill ha exponering förstås. Bianca bör nog börja tänka mer på vad hon säger och hur hon beter sig så inte folk tycker att hon är översittare och diva – ”Jag ÄR Östermalm”, håna andra språk och dialekter och klaga på hur kompisen äter pasta. Om andra uttryckt sig så hade de kallats vidrig diva. Gillar Bianca men tycker att hon börjat bli ganska överdriven också i synkar, alltså hon har ju alltid överdrivit och snackat utan spärrar men hon liksom spelar över lite nuförtiden tycker jag och det blir ganska gapigt, känns lite överspelat och fejkat. Men det blir väl så kanske. Gillar verkligen programmet annars.

      Svara

       Ja, jag håller mer dig där. Känns inte alls som samma person längre. Bara överdrivet, pinsamt och tramsigt. Jag tycker det bara är kul att följa Pernilla och hennes föräldrar.

       Svara

        Har också tänkt på det. Förut var hon sig själv och uppfriskande ärlig. Nu är hon mer tillgjord och det känns som att hon överdriver det mesta. Lite som sin mamma som skrattar väldigt tillgjort.

        Svara

        Ja nästan som om framgångarna och pengarna börjat stiga Bianca åt huvudet lite. Pernilla är roligare att följa, hon är härlig och spontan även om man märker att en del där också är iscensatt och överdriv men hon är rolig. Hennes föräldrar är härliga också och kul att se.

        Svara

         Det har inte stigit henne åt huvudet utan nu kommer hennes sanna personlighet fram, som man brukar säga i framgång eller tragi så kommer den sanna sidan fram…

         För övrigt, Camcam, kan vi snacka om att Bianca och Alice har dissat Rebecca Stella och Vanessa?
         Bianca råkade bli inbjudan av Rebecca tidigare och nu ”ångrar” Rebecca sig typ för hon säger att Bianca inte känns som en riktigt vän som pushar/gläds åt sina tjejkompisar. Lyssna på podden så får ni höra…
         Säger jäkligt mycket när Rebecca Simonsson tycker en person inte känns som en riktig vän, med tanke på hur hon varit mot folk, alltså hennes standard är inte direkt så hög om vi säger så….

         Alice hade tydligen också snackat en massa skit om Rebecca och Vanessa, tea time….

         Svara

      Fast just detta var väl kanske inte direkt bra och kul tv, snarare lite osmakligt. Känns så skevt att företag skickar gratisprylar till folk som badar i pengar och har allt i överflöd, och som är otacksamma, men man förstår ju att de vill ha exponering förstås. Bianca bör nog börja tänka mer på vad hon säger och hur hon beter sig så inte folk tycker att hon är översittare och diva – ”Jag ÄR Östermalm”, håäna andra språk och dialekter och klaga på hur kompisen äter pasta. Om andra uttryckt sig så hade de kallats viidrig diva. Gillar Bianca men tycker att hon börjat bli ganska överdriven också i synkar, alltså hon har ju alltid överdrivit och snackat utan spärrrar men hon liksom spelar över lite nuförtiden tycker jag och det blir ganska gapigt, känns lite överspelat och fejkat. Men det blir väl så kanske. Gillar verkligen programmet annars.

      Svara

       Jag tänker mera på hur denna prylhysteri inverkar på miljön men det tycks inte vara ett argument varken för företagen eller influenserna. Givetvis går det att skicka tillbaka alla de sakerna som man inte varken vill ha eller behöver. Rätt omoget och världsfrånvarande att bli irriterad. Upplever att dessa som hörs och syns i etern har tappat markkontakten och lever ett liv som inte speglar nutidens normer.

       Svara

      Jag tycker både Bianca och Pernilla spelar över, eller är dom så odrägliga i verkligheten. Det känns som dom inte kan visa äkta känslor, det är mest negativa kommentarer om varandra och för att vara mor och dotter så verkar kärlek saknas
      f.ö i hela den familjen.

      Så osäkra så dom säljer sig för pengar genom att spela dumma…förhoppningsvis är dom lite smartare än dom gör sig.

      Svara

     Jag tycker hon kan gnälla för alla varor skall väl typ redovisas och beskattas?

     Svara

      Pressutskick behöver inte redovisas eller skattas för, för de kräver ingen motprestation. Pressutskick är inte detsamma som varor som man får betalt för att göra reklam för.

      Svara

       Men det är väl nya regler sedan årsskiftet?

       Svara

     Fast det är inte gratis, tar hon emot ett bud måste hon skatteförslag produkten

     Svara

   Företagen får fan skylla sig själva, de anställer 20 åriga ”pr konsulter” som inte kan ett skit om pr och marknadsföring utan tror att en mentorn från Bianca ingrosso är samma sak som en mention från Kim k. Trust me det är inte samma sak.

   För 10 år sedan såg de inte ut såhär, de jobbade riktigt duktiga utbildade pr människor för varumärken som alltid kollade innan de skickade ut bud om personen var intresserad…

   Små glin som tror de vet vad dem gör idag. Sorry för att jag låter lite snappy idag men blir så trött 😂😂😂😂

   Svara

   ”Otacksamt” tycker jag låter som om företagen skänker prylar till henne för att vara snälla…. Det är inte otacksamt när jag inte vill testa gratis reklamgrejer , och det är inte otacksamt att Bianca inte vill ha en miljon bud, i båda fallen prylar som företagen skickar ut helt för sin egen vinnings skull.

   Svara

   Om hon får så mycket bud som det verkar som i klippet, fattar du hur mycket tid hon skulle behöva lägga på att sortera, skänka och tävla ut en massa skit, som hon aldrig bett om att få?

   Svara

    Fast håller med. Nån gång kan hon väl ha en giveaway. Vad kan det ta? 30 min att sätta ihop en bild och instagramma den?

    Svara

     Fast det är ju inte slut bara för att man lagt upp tävlingen…

     Hon skulle behöva följa regler för tävlingar dvs se till att det inkom en motivering eller annat som gör att man kan utse vinnare och inte bar lotta. Sedan skulle 100-tals svar förmodligen inkomma och hon (eller nån hon avlönar) behöver utse vinnare, sedan ska vinsten skickas ut osv. Det är mer jobb än man kan tro (har gjort det) och vanligtvis är det för att man vill ha fler följare/marknadsföra sig själv eller för att företaget betalar för det. Bianca vinner inget på det.

     Svara

      Men wow vilket hästjobb för nån som tjänar miljoner på sina följare…..🙄

      Svara

    Absolut tar det tid, men hon har väl en assistent? Och som sagt, det finns säker sätt att minska inflödet av pressbud.

    Svara

  Man får förmoda att budfirmorna eller deras uppdragsgivare kontaktar en influencer innan budet rusar iväg med grejorna som ska delas ut.
  Dels finns det koder och porttelefoner som gör att det inte bara är att kliva in i bostadshusen, dels är influencern knappast hemma särskilt mycket under dagen. Ringer de på hos grannarna eller ställer de grejorna utanför lägenhetsdörren? Inte bra lösningar precis.
  Wahlgrens värld visade en troligen överdriven sekvens där Bianca var hemma och fixade med lägenheten inför fotograferingen. Då var det inga problem att ta emot en strid ström av bud. Men hur delas alla dessa bud ut vanliga dagar då hon springer runt på jobb, är ute och filmar för tv, är på krogen eller runt på stan och shoppar?

  Svara

   Du har fel, Therese berättade i någon vlogg om det där. Byrån har alla uppgifter och delar uppgifter med varandra typ. Är de inte hemma ställer de det utanför. Blir förvånad varje gång grejerna hänger kvar på Therese dörr, bra grannar som inte snor sakerna.

   Svara

    Ja, har de en portkod så kan de förstås komma in och dumpa grejorna utanför lägenhetsdörren om ingen är hemma.
    Bra att jag inte är influencer för i huset där jag bor finns ingen kod och inga nycklar utan bara nyckelbrickor för behöriga och porttelefon för besökare.
    Det blir allt vanligare att man inte har vanliga nycklar och kodlås i flerfamiljshus eftersom nycklar kommer på drift och portkoder delas till höger och vänster.

    Svara

   Jag vet att Hannalicious skrivit att buden dumpas utanför hennes lägenhetsdörr om hon inte är hemma. Inte så schysst mot grannarna och inte så bra ur brandsäkerhetsaspekten.

   Svara

   Jag har ett par influencervänner och buden trillar bara in, ofta utan förvarning.

   Svara

   Vet att jättemånga budfirmor bara skickar utan förvarning, mer som ett pressutskick. I deras budget så ingår det att vissa av varorna bara ska skickas ut, om de sen används eller ens visas i social kanaler spelar ingen större roll. Varornas syfte om att ha nått influensers har spelat ut sin roll. Tråkigt men tyvärr är det så.

   Svara

   Numera skickar de ut buden utan att få OK innan, de är budfirman som ringer bloggaren och frågar om portkod och numera aldrig företagets pr personer/byråer. De ställer ofta utanför dörren så saker kan bli snodda, absurt…

   Svara

  Ha ha, vad sjukt! Tycker synd om Bianca, jobbat att ta reda på en massa skit man inte vill ha! Undrar hur de kommer in i porten till hennes hus? Kan hon inte tacka nej till buden när de kommer?
  Bästa hade ju varit att skänka allt till en kvinnojour eller liknande!

  Svara

   Ja, för en plattång gör ju nytta där?

   Svara

    ja, varför inte? Även kvinnor som lever gömda kan väl vilja bry sig om sitt utseende. och hon får kanske annat än bara plattänger skickade till sig? Tycker att det var ett vettigt förslag! Inte minst nu när debatten om mäns våld mot kvinnor rasar och jourerna får mer uppmärksamhet och fler som kontaktar dem (något som de berättat om i intervjuer) .

    Svara

    Ja det är väl just det, det gör? Är väl jättebra att kvinnojourer kan erbjuda saker som man själv inte har möjlighet att ta med sig då det oftast ska packas lätt och väldigt hastigt.

    Svara

     För att man måste platta håret eller?

     Svara

      Om man måste fly till en kvinnojour så kan det vara skönt att få fokusera på något så ytligt som smink eller hår för att försöka distrahera sig själv…

      Svara

      Nej man MÅSTE inte.
      Man kan locka också 😏

      Svara

    Varför tror du att kvinnor på en kvinnojour inte bryr sig om sitt utseende? Att ha ett ”vanligt” liv där är nog viktigare än vad man tror.

    Svara

    Jaa självklart!! Alla gåvor gör skillnad och även plattänger såklart.

    Svara

     Tyckte kvinnojouren var ett utmärkt förslag. Många som kommer dit kommer ju bara med kläderna de har på sig och har lämnat alla ägodelar. Och ja platta eller locka håret hör till mångas vanliga rutin

     Svara

  Shit vilket världsproblem känner jag och blir mest irriterad över att det faktiskt känns otacksamt ! Skänk bort de där jävla plattängerna alltid är det någon som på riktigt blir glad 🙂

  Svara

   Är väl inte otacksamt? Jag hade också blivit irriterad. Hon sa inte att hon har kvar alla platttänger.

   Svara

    Det finns så många människor som drömmer, sparar och önskar sig sådana saker som hon får gratis och då ha mage att gnälla i TV tycker JAG är otacksamt ja. Och om du har en annan åsikt är det helt ok det här var min åsikt och mitt synsätt.

    Svara

     Bara för att man får något gratis behöver man inte vara tacksam.

     Svara

      Nä men istället för att beklaga sig över hur jobbigt det är att få saker så kan hon istället säga att det är bra för att hon då kan dela med sig till de som inta har/lotta ut saker. Inte klaga på att hon inte får plats med mer i sina skåp som var överfulla med saker hon fått. Varför behålla sakerna själv om hon inte vill ha dem?

      Svara

       Men det ÄR ju jobbigt. Jag blir galen på min shopaholic till mamma som fyller mitt hem med kläder och produkter. Bianca måste ha det 10 gånger värre minst. Sen vet inte du vad hon gör med grejerna, varför tar du för givet att hon behåller dem?

       Svara

        Bianca visade ju ett skåp som hon sa var överfullt med saker hon fått med bud.

        Svara

         Och hon får bud varje vecka, vad är det som säger att det inte var det sista hon fått?

         Svara

       Det ÄR ju jobbigt så varför skulle hon inte få klaga? Sjukt överväldigande och ångestframkallande för många att bara se sitt hem fyllas med saker man varken vill ha eller behöver.

       Tröttsamt att det alltid ska finnas en som ”hörrudu, finns minsann de som har det värre så du fååååår inte klaga”, som om man skulle ha ensamrätt på det.

       Svara

  Ja, man har ju hört om plattånginflationen i 3:e världen. Det och svälten är en tragedi för mänskligheten.

  Svara

   Det är sådana här kommentarer som får mig att tänka att personen bakom den MÅSTE vara ett jäkla geni och världens roligaste person😂

   Svara

    18.29, visst var du ironisk nu? Hoppas det.

    Svara

     Nej verkligen inte. Det kallas för sarkasm. Om du inte förstår hens kommentar så gå bara till någon annans? Den är svinrolig. Vad är problemet?

     Svara

      Skrattade också gott åt den😂

      Svara

  Hahahaha! Jag har svårt att ta detta på något större allvar. Visst kan man se det som att det är otacksamt att gnälla över att få saker, men jag tyckte detta var rätt kul..

  Svara

   Det är ju inte på allvar, är ju från tv showen. Hon överdriver ju lite för att det ska bli roligare tv.

   Svara

    Ja och till sist kommer de än stor julgrans? 😀 alltså jag är 100 på att det var fejk, det var nog från produktionsbolaget! 😀

    Svara

     Fast det där filmades precis lagom till jul så det är egentligen inte så konstigt 🙂

     Svara

    Exakt. Jag menade mer att jag inte kände någon direkt upprördhet/allvar eftersom det uppenbart görs på ett kul sätt för tv-showen.

    Svara

  Men va fan, jag uppfattade det som ironi. Naturligtvis rasar det in bud till Bianca men kanske inte just när stylisterna var där. 😉

  Svara

  Vet att Kenza skrev för något år sedan att hon är väldigt selektiv kring vad hon får hemskickat. Hon accepterar inte att ”vem som helst” skickar hem bud till henne. Borde väl gå för Bianca också?

  Svara

   Vissa kanske vill ha kakan och äta den? De vill inte tacka nej med risk att gå miste om något som de faktiskt vill ha.

   Svara

   Så kan det vara. Kan ju också minnas fel om Kenza situationen ska tilläggas. Har för mig att det var hon.

   Svara

   Skickas till Kenzas kontor istället.

   Svara

  Hon hade gärna fått skänka till mig!

  Svara

  Det var ganska uppenbart att det var iscensatt av Wahlgrens värld. Hej, här kommer ett bud till!

  Svara

   Självklart är det TV där de ska spela sig själva. Vägrar titta på sånna hittepå-program.

   Svara

   Självklart iscensatt att buden plingade på just då, men det fråntar inte det faktum att Bianca fått sammanlagt sex plattänger och har ett helt skåp knökfullt med skickade saker som verkar ligga kvar ouppackade i sina kartonger.

   Blir så förvånad att företagen gör dessa utskick till människor som knappt (eller inte alls) marknadsför deras grejer.

   Svara

    Det är väl inte så konstigt? Dom skickar ut sina billiga plastprodukter till säg 50 influensers och om bara en gillar skiten tillräckligt mycket så att varan exponeras så har dom vunnit mycket.

    Svara

  Så otacksamt. Är ju bara att tacka nej. Ser fram emot när dessa bloggare växer upp och dom kan se tillbaka på hur dom var.

  Svara

  Det är lugnt, ni kan skicka plattängerna till mig 🙋🏼‍♀️ Jag tar gärna emot bud, no worries!

  Svara

  Undrar om hon betalar skatt enligt nya regler för alla gåvor hon får?

  Det är en märklig regel kan jag tycka att man ska skatta för något man inte bett om. Har för mig att man ska skatta 20% av produktens värde.

  Svara

   Har man inte bett om det och inte vill behålla så returnerar man och slipper därmed skatt.

   Svara

    Extraarbete för skit man inte bett om, eller vill ha. Skitregel för dom det drabbar. Mvh/ har 500 följare på instagram och kommer aldrig behöva oro mig för liknande skatt 😅🙏

    Svara

   Vilka nya regler? Gåvoskatt finns inte, däremot kan det ses som inkomst (tjänsteinkomst eller inkomst till ens företag)

   Svara

    Det ska redovisas i deklarationen.

    Svara

     Ja men det är inte nytt, bara att Skatteverket kommer att granska det extra i år

     Svara

  Har de kameror i porten? Tar gärna alla hennes bud 🙄😁

  Svara

  Hon blev överdrivet argt mot företagen som skickar bud tycker jag, synd för de företag vars logga var synliga.

  Svara

   Fast alla dessa bud är ju från företag som vill ha gratis reklam på Biancas och andra influencers kanaler. Om de vill ha marknadsföring är det mer proffesionellt och seriöst att betala för ett samarbete.

   Svara

    Exakt!!

    Svara

    Men det är väl bara att säga nej tack till budet? Ingen tvingas att ta emot någonting

    Svara

  Blir äcklad!

  Svara

  Någon av Paulas försvarare har skrivit ”Gör oss en tjänst hoppa framför tåget smuts!!!” till en av hennes andra läsare som kritiserat hennes flygande. Paula verkar tycka att det är helt okej?? Helt sjukt.

  Svara

  Haha endå satt hon och lipade i senaste poddavsnitter att minsann aaaaaallaaa influänsärs utan hon själv fått ett våffeljärn från royal design eller va de nu var hemskickat

  Svara

   Men va, är det sant?! Hon har råd att köpa sig ett annars.

   Svara

    Handlar ju troligen inte om det utan om vilka pr listor du finns på. Royal design vs Therese Lindegren prylar typ. Ju bättre lista desto mer bekräftelse att det går bra för dig.

    Svara

  Varför nämner ingen att hon och Philippe är ihop igen? Vad är det för konstig karusell dem kör med varje halvår? Göra slut och bli ihop igen efter att båda har legat runt med andra… tror verkligen någon att dem två kommer gifta sig i framtiden?

  Svara

   Blir bara så ledsen över att båda inte kan släppa varandra utan de fortsätter i precis samma hjulspår. Detta verkar onekligen som ett väldigt destruktivt förhållande, då Bianca större delen av tiden både utalat sig om att vara svartsjuk och otillräcklig.

   Svara

    Nån som känner Philippe och vet ifall han är den resonable av dom två? Eller är det han som är manipulativ?

    Svara

     Jag tror de är likadana. Som man bäddar får man ligga borde vara ledmotivet i deras relation.

     Svara

   Men har ni bevis??! För könner nämligen någon som dejtar Philippe….

   Svara

  Man ser ju i varje avsnitt hemma hos Pernilla att det är fullt av kartonger med orimligt mycket pressutskick. Är väldigt vanligt! Tror att Bianca och Pernilla blir så trakasserade med bud just för att även om bianaca inte använder varorna så finns chansen att de kommer synas i bild på tv.

  Svara

   Unpopular opinion: jag tycker inte Philippe är snygg? Alltså jag förstår tanken om att han är snygg (med blåa ögon, bra drag, skäggstubben) men alltså det där charmiga ovanliga fattas i hans utseende. + att hans hållning är katastrof! Aldrig sett någon gå så snett och böjt i hans unga ålder.

   Svara

    Man går inte på och skriver om personers utseende! Fy skäms! Men däremot så har väl Bianca sagt att hon gillar badboys-typen, tatuerade mc-typen, och det är väl ganska långt ifrån Phillipe men han ser väldigt bra ut tycker jag, han är snygg.

    Svara

     Du börjar kommentaren med ”Man går inte på och skriver om personers utseende! Fy skäms!” och avslutar med ”…men han ser väldigt bra ut tycker jag, han är snygg.”

     Svara

  Unpopular opinion: jag tycker inte Philippe är snygg? Alltså jag förstår tanken om att han är snygg (med blåa ögon, bra drag, skäggstubben) men alltså det där charmiga ovanliga fattas i hans utseende. + att hans hållning är katastrof! Aldrig sett någon gå så snett och böjt i hans unga ålder.

  Svara

   Nej han är inte min kopp te heller. Förstår dock att folk tycker att han är snygg men det där typiska snygga utseendet som han har är lite ointressant tycker jag.

   Svara

   Håller med han är absolut inte snygg.

   Svara

   Men snälla. Varför skriva om hans utseende här, varför kände du ett behov av det. Sluta hoppa på folks utseende och skäms! Phillipe är jättesnygg, han ser bra ut!

   Svara

    Du talar ju om att Philippe enligt dig är jättesnygg. Varför kan då inte Tyra tala om motsatsen?

    Svara

     Därför att det är mer okej att ge en komplimang än att dissa. Efter att någon fått elakheter om sitt yttre så vill jag gärna påpeka att personen visst ser bra ut. Och det gör han verkligen enligt mig. Hade inte skrivit det om inte andra skrivit om hans utseende, det är lågt, onödigt.

     Svara

     Jaa, jag menar inget illa, att tala illla om hans utseende. , jag tycker han ser bra ut, men mer för att det är liksom inrutat i oss alla att hans ”typ” ska man bli attraherad av. Liksom han om någon är ju mätstocken för allt som är snyggt. Men jag får ingen feeling av det. För mig blir det för modellerat och perfekt.

     Svara

      Fast du kan ju inte skriva att du inte menar något illa? För det är elakt att skriva negativt om någons uteseende. Hur skulle du uppfatta en person som sa att du inte såg bra ut? Det känns bara så grymt onödigt då man faktiskt inte vet om personen tar åt sig eller inte.

      Svara

   Jättemärkligt kommentar. Jaha, du är ej attraherad av Philippe? Vad tillför denna information till världen? Ingen, varken man eller kvinna ska behöva höra att de inte är fina. Om man ej tycker det räcker det helt och hållet med att vara tyst.

   Svara

    Igen, genom att säga att han inte är snygg, så betyder det inte automatiskt att jag tycker han är ful (konstig generalisering det där). Menar bara att han inte har den DÄR effekten som han verkar ha på alla andra tjejer. Philippe om du läser på BB, du är bra som du är <333333

    Svara

     Jag förstår vad du säger. Men jag förstår ej vad du tycker att säga ”jag tycker inte han är snygg” ger? Liksom varför?

     Svara

      Verkligen så onödigt. Som om personen åsikt var efterfrågad. Hade jag skrivit alltså jag tycker inte *insert valfri kvinnlig influenser* är snygg hade man blivit påhoppad, men män ska man få kommentar. Dubbelmoral.

      Svara

  Funderar att börja titta på Wahlgrens Värld, verkar bra där det händer.

  Svara

  Såg också det där avsnittet. Som någon skrev ska man ta det där med en nypa salt. Många av buden kändes väldigt ”stagade”.
  Bianca är stressad och har inredningsexperter hemma hos sig, släng in ett ex antal bud som plingar på dörren…bättre TV.

  Svara

  Vad för hänt med IL? Ej bloggat på två dygn.

  Svara

   opererar sig väl igen 🤷

   Svara

    Tror du det? Nåt är i görningen iaf. Inget på insta heller. Reklam på stories som ser ut att vara inspelad för för ett par dagar sen

    Svara

    rebecka suck! Så hon opererar sig varje gång hon tar en liten bloggpaus på helg eller resa, blir många operationer då, vad skulle hon då operera? Tårna? Nej 23:22 det tror nog inte rebecka utan vill bara driva och göra sig lustig och skapa rykten. Trams.

    Svara

     Varje gång hon tar en paus? Hon har väl gjort det typ en gång vad jag kan minnas?

     Svara

     är du helt humorbefriad?

     Svara

  Alltså hon är rätt bortskämd. Typ kallar sin lägenhet för den här äckliga lägenheten osv osv… liksom ny lägenhet värde 5 mil. Vissa har det för bra.

  Svara

  Så trist det blivit med ”reality tv”… man märker för varje säsong som går att det blir mindre äkta men Wahlgren är ju iallafall kändis från början och tycker Pernilla verkar ha fötterna på jorden så tittar ändå. Men mest trista exemplet är unga mammor som jag älskade att se förut, men nu är dom som varit med ett tag för tillgjorda liksom mot i början, mer inriktad på att sälja sig själva och utveckla sina sociala kanaler. Fam. Annorlunda med kom jag på nu… fan vad jag titta på tv haha. Mirka när hon bodde i Märsta i en hyreslägenhet var ju ren underhållning mot nu åh titta barnen har nya kläder från ”märke” och oj där kom en matkasse.

  Svara

  #vägrakorrläsa

  Svara

  Det är ju precis detta som är så sorgligt med influensers. När det bara handlar om att kränga grejer, driva konsumtion, när det vi hade behövt är minimalism. Vidrigt med alla grejer som bara skickas till folk som varken behöver eller vill ha dem. Tycker du gör ett bra jobb Camilla ang att upplysa om influensers som gör omarkerade samarbeten alternativt helt otrovärdiga samarbeten. Lite som Aningslösa influensers, fast för shopping och konsumtion. Keep going!

  Svara

  Ivana84 föräldraledig samt försöjd av sin man har 4 barn reser titt och tätt nu till Usa med familjen och sina föräldrar allt för att kunna visa upp några bilder på instagram. En hobbybloggare som lever för likes på instagram. Snart kommer 5 barnet.🤦‍♀️

  Svara

   Hej ivana med 330 följare. Ett tips! Följ andra mamma influencers, då ser du vilket content du behöver skapa för att bli en influencer eller bättre ”hobbybloggare” 😉 Idag ser ditt flöde ut som alla mina vänner som har barn och lever ”villa livet med barn, man, Volvo och djur :-)”

   Svara

  Orkade inte läsa alla kommentarer, tyvärr det blir så många och jag tror ändå att många anser lika som mig?
  Vad lever hon på
  Ja, det var nog det,

  Svara

  Bra att företagen bidrar till klimatet. Heja överkonsumtion=not. Vill gärna se en lista på företagen som skickar bara för att få synas. Någon som vill bidra?

  Svara

  Bortskämda jäkla odrägliga människa… fattar inte att alla ser det.

  Svara

  I ett tidigare avsnitt hävdar hon att flyttar till större lägenhet just för att få plats med alla bud, och i samma avsnitt berättar hennes assistent att de har styrt över alla bud till henne. Hur ska de ha det?

  Svara

  HAHAHA! i-LANDSPROBLEM. Det här är helt otroligt, folk pratat om att en Wahlgrenare har problem med att hon får så mkt bud med GRATIS-PRODUKTER. FY FAN KOM TILLBAKA TILL DEN RIKTIGA VÄRLDEN. SJUKT, SJUKT,SJUKT

  Svara

  Håller med I-landsproblem. Att hon bara nyter att klaga på alla gratisprodukter hon får! Men så är när man är Sveriges Mediakåtaste Narcissist.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.