Monas Universum verkar lite putt

Naw!!! 
Mona är stolt som en tupp över att ha nått andraplatsen på Bloggportalen men vill inte riiiiiiiiktigt visa vem som ligger etta. 🙂
Det tycker jag är lite gulligt, jag undrar vad hon är sur över den här gången…
🙂
Att jag återigen påpekat hennes tillkortakommanden när det kommer till att markera reklam? Vem vet?

Som en bonus har jag ju även tilldelats flödet på Bloggportalen så hon tvingas ju se min vackra nuna varje gång hon går in där. Det KAN inte vara kul!

Yes, Stollis – it’s true! 😉

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Använder folk ens Bloggportalen längre? Känns som den är något utdaterad…

  Svara

   April april

   Svara

    Är det ett aprilskämt? Känner mig lättlurad

    Svara

    ?

    Svara

  Det ironiska är att hon har dig att tacka för alla besöken typ🙈

  Svara

  Är det Mona som är Stollis?

  Svara

   Anna book är stollis bland annat

   Svara

  En fråga som kanske är lite OT men ändå inte, finns det nånstans en guide där man enkelt kan se vad som gäller kring hur man ska göra med reklam, gåvor, samarbeten osv? Jag tycker det är svårt att veta hur man ska märka ut saker i inlägg (alltså vad som räknas som samarbete/gåva) och om man ska skatta m.m.

  Svara

  Du verkar också lite putt, och stolt över din placering och bonusen. Fast du har väl inte bara påpekat reklammarkering du har gjort lite mer än så – du vinklar det mesta hon gör till något dåligt, verkligen vrider till det och hittar på, du skriver alltid med en hånfull ton och vill så uppenbart smutskasta henne i dina inlägg och kommentarer.

  Svara

   Fram med popcornen….

   Svara

   Häääj stollis!

   Svara

   Camilla har mycket mer material som hon hade kunnat publicera om Mona om hon hade velat jävlas …

   Svara

    Gräv lite mer om Mona please!!

    Svara

    Jupp! You would know. 😉

    Svara

     Lite ot. Det är utmätning av i stort sett alla bolag som Mona och hennes man har. Dom sålde huset som var överbelånat och hyr nu istället….. och skadeståndet betalar iofs cissis instaföljare, men det är mycket för Mona nu! Och då har jag bara tagit det som är offentliga handlingar. Synd om Mona! Or not.

     Svara

   Ja men så är det ju med många som frekvent blir omskrivna i den här bloggen inte specifikt för en person

   Svara

   😂😂😂 vem är du egentligen? Är så sjukt nyfiken på hur du orkar sitta här och vara så arg på Camilla.
   Önskar dig en fantastisk dag ✨☀️

   Svara

    Hur vet du Sanna om någon sitter och är arg på C? Kommentaren ser inte särskilt arg ut, det var klokt och sakligt skrivet, det är fakta ju. Du orkar sitta här Sanna, vem är du?

    Svara

     För att det alltid är skrivet på samma sätt, så det blir väldigt tydligt att det är stollis som är på gång 😛

     Svara

      Jag har aldrig blivit kallad stollis förr så du har tagit fel på person är jag rädd. Och mite saklig kritik kan jag gott ge när det krävs men är väl inte argare än någon annab. Dessutom trodde jag stollis mest skrev under postef med blondinbella?

      Svara

       Nä stollis brukar vara på andra inlägg också

       Svara

      Vad är stolligt? Ser inget stolligt utan det verkar vara en klok och klarsynt person som skriver fakta, för det stämmer ju det som hen skriver. Tror C drar till med stollis när hon ogillar vad någon skriver, som ett skydd, en härskateknik när hon inte har bra svar… Vissa andra här ser mer ut som stollar, verkar hänga några här som håller C och andra stollar om ryggen. Mer stolligt att vara besatta, paranoiida, skvallra, hitta på, hååna och vinnkla. Nästan så man blir mörkrädd.

      Svara

       Roligt att kommentaren är skriven av ”the one and only – Stollis”. 😉

       Svara

     Jag orkar skriva här för jag är inte full av bitterhet men stollis gör inget annat än gnäller om samma sak. Vi veeet att du är butthurt av allt Camilla skriver, ingen orkar vara lika sur som du så snälla låt oss slippa matas av det här oavbrutna tjatandet!

     Vem jag är?
     Sanna, 30+, bor norr om sthlm, vem är du själv?

     Svara

  Väldigt förvånad att MU har så många läsare-så tråkig blogg.
  Förstår inte riktigt vem som läser eller vem hon vänder sig till?
  Följde henne ett tag för några år sedan.
  Jag är i samma ålder men tycker hon skriver så omoget och fjantigt, nästan men bara nästan lika fjantigt som MG.
  Finns andra betydligt mer roliga, innehållsrika yngre bloggare att följa även för mig som är lite äldre.

  Svara

   Jag klarar inte av hennes språk. Det är som en vuxen som vill svära lite då och då för att via att de är coola och ”down with the kids” men som bara blir pinsamma. Tänkte på alla ”jeflar”, fan bad jag stör mig på det.
   Också hittat något som var ”kul” första gången och nu upprepar samma skämt om och om igen för att det funkade en gång. Typ ”cöööörkeö kaaay”. Det är inte roligt?

   Svara

   Tror ej min kommentar sparades, sorry för dubbelpost annars. Men jag sa iaf att jag inte klarar av hennes språk som känns väldigt ”vuxen person försöker vara cool” men som bara blir pinsam, typ ”jeflar” och ”fii fan”. Eller att hon upprepar skämt som kanske var ”roliga” första gången men som bara blir tråkigt och uttjatat när man upprepar det gång på gång för att det funkade första gången typ ”cööörkel kaay”.

   Svara

   Hennes grimaser. Jag säger bara det. Snälla sluta med dom.

   Svara

    Bara att sluta läsa. Ingen som tvingar er. Många här verkar verkligen ha fullt upp med att klaga på andra. Vilka futtiga liv ni måste ha.

    Svara

   Älskar hennes blogg

   Svara

   Klarar inte av hennes upprepningar. Ett evigt tjat om Fin-hooden och Dyr-Ica eller att hennes make blir galen på henne när hon kränger sitt tingeltangel ”alldeles för billigt” via bloggen (som om någon normalbegåvad person skulle gå på det enkla säljknepet??)

   Klarar inte eller av att hon är hysteriskt titelsjuk och måste hålla på att kalla vänner (?) för SÄPO-chäääfen och SÄPO-frun osv. Det är så bisarrt.

   Svara

  Det behövs någon som CamCam, för jädrans vad med dret det finns bland alla fuskande fluencers och deras frälsta följare som behöver komma upp i ljuset. Mer, mer, mer!

  Att stollisar försöker bromsa, det fattar jag inte. Det är liksom som att gå ut och skrika/vifta med armarna för att vinden ska sluta blåsa.

  Svara

   Hej Camcam! 😂

   Svara

    Öh, hej?

    Svara

    Hej Bella!

    Svara

     Hej wannabe

     Svara

   Hehe ja kul att camcam kommenterar som anonym för att klappa sig själv på axeln lite

   Svara

    Nej, det gjorde hon inte. Det var jag.

    Svara

     Öh… och det bevisar du? 🙄

     Svara

      Nä det var ju jag!!!

      Svara

       No I’m Brian!

       Svara

  Så uppenbart att Isabella läser denna blogg/kommentarerna om henne! Senaste inlägget beskriver att hon tagit en paus med bloggen över helgen (folk spekulerar i vad hon ”döljer” från helgen då hon inte uppdaterat) samt att hon är sååååå glad för Pingis skull ang graviditeten (folk spekulerar i att IL inte är glad för Pingis skull här inne). Så, om vi inte hade kvitto för att hon sitter och läser om sig själv här inne så har vi det nu 😉

  Svara

   Eller också har Bellas eminenta team uppdaterat henne. De har säkert inte haft så mycket att göra medan hon har varit borta.
   Hemmateamet i huset har mest sysslat med att putsa silvret och jaga sponsrade grejor kan man tänka 🙂

   Svara

   Alla bloggare läser denna blogg. Kenza gör det, då hon nämnt flera saker i podden som skrivits här och har även mailat Camilla efter att hon läste ett inlägg hon ville rentvå sig från. Sen graaf, feministduon, Bianca osv osv

   Svara

    Bloggbevakning; bloggen om bloggare, för bloggare. Där de alla får en chans att läsa om sig själva och känna sig relevanta. Det är ett enda stort hamsterhjul bloggarna och bloggen som bevakar dom. Truman show! Vad kom först hönan eller ägget

    Svara

  Hur kan hon ens ligga på listan?! Skärp er!

  Svara

  Mona är den där ruggiga ankungen i Finhooden som aldrig förvandlades till en svan trots ihärdiga försök.
  Mona med sina sunkigt fula grimaser som ska föreställas charmiga.
  Mona som försöker lura i sina läsare att de otaliga skönhetsingreppen behövs efter viktnedgång.
  Eller att tandställning har och göra med kökproblem :=)

  Mona den mycket motsägelsefulla tanten i Finhooden vars Universum kan braka käpprätt åt Wilmers kaffebar till om en toarulle ligger och skräpar.

  Svara

   Kan även tillägga att hon är rätt oskön som kund. Iaf när hon handla där jag jobba i finhoodsen.

   Svara

    Mogi var betydligt trevligare kan jag tillägga 🙃

    Svara

     Oavsett vad jag tycker om Mogis blogg och ljugande om vad hon arbetar med så har jag så svårt att föreställa mig att Mogi skulle vara otrevlig mot någon.
     Så jag tror dig 😊
     Däremot skulle jag inte vilja ha Mona som kund någonstans. Vet noll om henne och läser knappt bloggen, men sympati och godhet är kanske inte det första man tänker när man hör hennes namn.

     Svara

      Maggan Graafs bästis! Kaka söker maka?

      Svara

      Du vet noll om henne och läser knappt bloggen, men sympati och godhet är kanske inte det första man tänker… ? 🤔 Märkligt, motsägelsefullt.. tokigt det blev… men nej, för om du läst hennes blogg så hade du kanske tänkt godhet och sympati.

      Svara

       Ibland får man bara en känsla, lite som folks utstrålning, någon kan vara huuuur trevlig som helst men ändå känner man bara obehag för att personen utstrålar något negativt.
       Svårt att förklara, men så känner jag om Mona. Like it or not.

       Svara

      Jag som jobbat i finhoodsen igen!
      Mogi är inte trevligare än nån annan men aldrig otrevlig, hennes kille är generellt väldigt trevlig och hennes mamma är trevlig också. Mona är bara knepig. David Hellenius och Renée Nyberg är suuuupertrevliga. Agneta fältskog är supergullig & Fredrik Wikingsson är disträ men alltid artig. Svårt att förstå hur man som ”offentlig person” ens vill vara oskön då det uppenbarligen är folk som känner igen en, att inte ens kunna hälsa på kassapersonal eller svara på om man vill ha kvitto är bara sinnessjukt ouppfostrat & drygt! 🙃🙃🙃

      Svara

       Hur människor behandlar servicepersonal (butik, servitris, reception osv) säger allt om vem de verkligen är.

       Svara

   Ojoj det var hetsigt. Låter som du är avundsjuk.

   Svara

    Vad skulle hen vara avundsjuk på? Jag är så trött på det ständiga tjatet att man är avundsjuk om man kritiserar nån. Det är en enkel förklaring som man ger till unga barn, men som vuxen bör du fatta att allt inte handlar om avundsjuka.

    Svara

  Tur då att hon laddat inför sin resa till fattiga människor ser till att vara presentabel med fixade fötter, nya fransar, nyfärgat hår och en necessär med produkter som skulle kunna hantera behovet i en svensk småstad i ett år.

  Svara

   Fast den resan verkar ju krävande. Bra tycker jag att hon gör sig fin. Då blir man mer gladare och hon kan ge mer positivt till dom människor hon ska träffa. 😊

   Svara

    Så otroligt ytligt. Göra sig fin för att bli gladare. Låter som om man måste jobbamed sig själv om allt sitter i ytan.

    Svara

  Skrev en kommentar om att det var barnsligt att inte vissa vem som står som nummer 1 på listan.
  Nej den blev inte godkänd- märkligt eller inte………

  Svara

   Men du vet väl att hon bara har supertrevliga läsare. Blir sen chockad och hon har hittat kommentarer som inte släpps fram när någon påpekar att hon raderar. Lol

   Svara

    Mm. Bästa läsarna i vääääärlden!

    Svara

  Alltså ordet ”stollis” har samma äckelhetsgrad som ”bebor”.

  Svara

  Aldrig hört talas om varken Mona, Micke, Cindy, Ida varg, Sandra Bejer(?), nån bloggerska som målar träd i Norrland, hon som har hästar.. alltså vissa bloggare har dig att tacka för att du når ut till så många fler än de själva.

  Svara

   Sandra Beijer är visserligen en av Sveriges mest etablerade bloggar. Kanske lite äldre än de andra du nömnde, så tillhör därför en annan generation läsare. Min gammelgeneration då dvs hehe

   Svara

   Vem är det med hästarna?

   Svara

    Nellie tror jag hon menar

    Svara

  Vem är Mona?

  Svara

  Mona är ett skämt, heja cc.

  Svara

  Om man presenterar sig som ”en wanna-be-cougar som hyfsat nyligen klev över femtiostrecket och är gift med min chef och bor i ett överklassområde” så behöver man inte läsa mera. Antar att läsarna är tanter ute i spenaten som liksom också fastnat i det förgångna men inbillar sig att om de lyfter här och sprutar där, klistrar lite fransar och tatuerar Karma på kroppen så är de på topp. Ibland verkar det som om hon har problem med allt och att lyckan kommer om man handlar konstant nytt för att sen gnälla över hur många kartonger man har med skrot liggande. Nä, dubbelmoralens moder kommer aldrig att intressera mig;)

  Svara

   Cynisk much? 😕

   Svara

   Fast du verkar ju ha hyfsad koll, eller rättare sagt stenkoll, trots att du inte intresserar dig 😉 Så du är inte själv en tant då?

   Svara

    Anonym/19:43 Visste inte vem hon var så jag klickade in av nyfikenhet och man behöver inte läsa mycket för att få en inblick i hennes värld. Ursäkta, universum. Tror inte att det är några ungdomar som läser den typen av bloggar och av kommentarerna att döma så är de flesta 50 +. Hon verkar vara enormt bekräftelsesökande och fixerad av utseende och status och helt rå på att shoppa. Själv försöker hon kränga billiga saker för dyra pengar och det är väl sånt som tilltalar hennes läsare? Vet inte när man räknas som tant men det kanske man gör när man just passerat 30?

    Svara

   Du verkar vara väldigt intresserad och insatt.🤣🤣

   Svara

    Man behöver inte vara intresserad och insatt för att veta allt som försiggår på den där bloggen. Det är ju samma saker dag ut och dag in och dag ut och dag in och Wilmers kaffebar, sladda, jefla, cörkel kej, ”brukar alltid vara trevlig/vänlig/osjälvisk/ointresserad av yttre” etc etc. Inget ändras någonsin. Jag slutade läsa regelbundet för flera år sedan, men ibland går jag in och tiden har stått still – i alla fall när det gäller den personliga utvecklingen.

    Svara

  😂😂😂 du är fan inte riktigt riktig du stollis?

  Mvh
  Sanna, inte Camilla.

  Svara

   Oj. Den hoppade fel den här kommentaren 😄

   Svara

   Men hur tråkigt har du att du måste sitta och leka ”hitta stollen” i camillas kommentarsfält? Antingen är du camilla själv eller någon utsänd polis. Får du betalt för det här löjliga du?

   Svara

    snark

    Svara

    Haha ”löjliga du”? Wow. Du kunde inte komma på något värre?
    Vet du, jag hade en hel timme där jag satt och bara väntade och hade skittråkigt. Jag lade gladeligen den timmen på att leta ”stollis” eftersom stollis är riktigt underhållande.

    Svara

  Tycker Mona är gemytlig men tror hon har komplex för sitt utseende och därför gör en massa grimaser när hon tar bilder, mindre pinsamt än flörtiga pussmunsbilder, eller blink med ena ögat selfies

  Svara

   Jorå. Fast hon bryr sig aaaaaaldrig om hur hon ter sig ut men trots det måste hon alltid kommentera när hon gått ut i nåt ”skojigt” och att maken sagt att hon inte kunde gå ut i det ju. Alltså för att visa hur lite hon bryr sig om hur hon ser ut.

   Svara

  Skulle inte heller gett dig uppmärksamhet om jag var hon. Hon gillar ju inte dig? Hon är en väldigt märklig människa, men just det är ju inte så konstigt.

  Svara

  Nu har hon fått dagsböter för förtal. 70 st a 50kr. Hur är det möjligt med lägsta möjliga belopp på 50kr? Borde väl dra in en hel del på bloggen?

  Svara

   Det är ju därför hon inte ville ha vinst i bolaget som hon skrev för någr veckor sedan. Så uppenbart🙄

   Svara

   Helt rätt. Så tröttsamt med alla som tror att lagen inte gäller dem. Vi har en lag gällande förtal, bryter man mot den får man vara beredd att ta konsekvenserna.

   Svara

   Hon tyckte väl att det var värt det.

   Svara

   Åh mera !!

   Svara

   Tell moore

   Svara

   Förtal av vem och hur?

   Svara

  Ser precis Blondinbella hos Parneviks – på den tiden när hon bar sin egen väska och t.o.m packade själv 😀

  Svara

  Jag läste Monas Blogg för ett par år, tyckte hon var rolig och uppfriskande men det blir lite tjatig efter ett tag. Alla kompisar runt omkring är ”världens bästa” sen helt plötsligt så försvinner de. Jag vet att jag läste ett blogginlägg för ett par år sen när Mona sågade Johanna Toftby längst med fotknölarna hur dryg hon var på ett event mot Mona och inte vill hänga med Mona förens det visade sig att Mona var BFF med Magdalena Graaf, helt plötsligt dög hon och det tyckte Mona var kasst och skulle aldrig tänka sig ha någon kontakt med Johanna. Döm om min förvåning när Mona helt plötsligt börja skriva om ”finaste Johanna” och hur toppen hon är osv…. Mona vänder kappan lika fort som en fjärt flyger i medvind…

  Svara

   Tror du blandar ihop det. Tyvärr minns jag också och det var My som kritiserade Toftby ( som Mona för övrigt försökte hjälpa att hitta lgh i Sthlm innan det sket sig).

   Svara

    Kan inte någon berätta vad bråket mellan My och MG handlade om? Har Hannahs separation något med det att göra?

    Svara

    Har aldrig läst Mys blogg….

    Svara

   Men en kan ju ändra uppfattning om en person när man lärt känna hen eller hur, är det verkligen stt vända kappan?

   Svara

   Men Ann.. sitt inte och sprid dynga utan att ha koll, varför gör man det? Du ljuger fullständigt. Det var My som sågade JT långt efter ett event, My som inte är trovärdig det minsta, och på JT blogg kunde man se att hon inte alls ignorerade lilla My minns jag utan skrev snällt om henne till o med.

   Svara

  Mona skriver ju att det är Kenza som ligger på förstaplatsen!

  Svara

  Mona har en hel del skelett i garderoben… tänk om någon ville gräva mer i hennes bolag. Från pengarna de tjänade på vidriga porr-businessen, till att de panik-sålde huset för att kunna pröjsa sina skulder…

  ”Smart” att inte ha ngn vinst i företaget när hon visste att skadestånd var att vänta. (Igen…)

  Svara

   Ja camcam gräv

   Svara

   Skadestånd?

   Svara

   Men att pröjsa skulder är väl bra, det är ju rätt att göra och inget fel. Inget fel i att sälja ett hus heller. Vad är det att gräva i? Hmm…

   Svara

  Mona är en fjant. Punkt.

  Svara

  Läs detta istället.. vidrigt!!!!

  https://www.monasuniversum.se/2019/04/01/domd-for-fortal/

  Camcam, detta om något måste du skriva om!

  Svara

   Visst är det vidrigt det han gjort men använder man sin blogg för att sprida uppgifter om en individ,
   i syfte att utsätta denne för andras förakt då får man också räkna med att det kan bli åtal iom att,
   även det är ett brott.

   Svara

  Läsarna swishar till henne? Till någon som har ett shoppingkonto som vida överstiger cirka allas fantasi? Ibland förstår jag mig inte på mänskligheten och det här gav en fadd smak i munnen.

  Svara

  Det var jag som frågade 🙂 Ang nr 1 på listan.
  Den kvinnan ( mona) skrämmer mig lite.
  Känns som att hon är lite….olycklig/ desperat för att inte vara älskad. Jag tycker lite synd om henne.

  Svara

  Kom igen , det handlar ju inte om att Swisha hennes shoppingkonto !
  Hon är dömd att betala skadestånd till sin ex-man för förtal eftersom hon skrev om vad han utsatt hennes dotter för.
  Det handlar inte om att hon ”behöver” pengar utan om hur sjukt det är att Mona ska behöva betala en förövare.
  Att våldsmän tystar sina offer genom stämma för förtal!
  Att man inte förstår det ger mig en fadd smak i munnen!

  Svara

   Helt rätt Sofie! Gäller att skilja på person och sak!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.