Vad är det med bröderna Berg och behovet att ta aaaaaallting offentligt?

Bildkälla: Svenska Youtubers.

Att Joakim Lundell inte gillar sin bror Jackes flickvän Jessica är ingen hemlighet då han öppet bråkat med dem under en livechatt. 

Nu har det tagit slut mellan Jacke och Jessica och givetvis går de i brorsans fotspår och agerar ut det hela för hela världen att ta del av på sociala medier.
Enligt Jacke är det Jessica som börjat så han ”hänger bara på”.
Inte nog med att han skriver att anledningen till att det tog slut är att hon fick en psykos hemma hos honom, hon kontrar med ett avslöjande om att hon är gravid med hans barn, och detta publiceras sin vana trogen på Instagram.
Varför?
Varför gör folk så här?

Kommer nästa generation kids tro att det är så här man hanterar konflikter och bråk?
På sociala medier?

”Mitt batteri är slut så vi kan inte fortsätta bråka förrän jag kan komma till ett eluttag!!”

Då kanske det finns en positiv sak med Paradise Hotel ändå – att det kan fungera som detox för deltagarna eftersom telefoner eller andra skärmdon inte är tillåtna där inne?
Hey! The silver lining, if you reeeeeaally wanna see it!

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du undrar varför folk gör såhär. Jag föreslår följande: de vill ha uppmärksamhet, vilket du också ger dem på en av Sveriges största bloggar. Det här är uppenbarligen människor med dysfunktionella relationer, likt Sindy och Knivmicke, som varken behöver eller bör få den uppmärksamhet du ger dem.

  Svara

   Blir väl lite svårt att debattera eländet annars? Ja, klart det blir mer uppmärksammat men samtidigt är det ju intressant att få se hur totalt osunt vissa hanterar sociala medier (och med ett kanske framtida barn inblandat dessutom)..

   Detta kan ju också bli en slags väckarklocka, lägg inte ut allt om du inte vill göra bort dig totalt. Saker får konsekvenser.
   Väx upp, kort sagt.

   Svara

    Måste verkligen enskilda fall och personer diskuteras? Hittills har ju denna ”väckarklocka” inte fungerat jättebra för exempelvis Sindy och Knivmicke, Joakim, m.fl. Jag upplever inte att det är ”intressant” att få se detta och särskilt inte med ett kanske framtida barn inblandat. Det är enkom tragiskt, om du frågar mig.

    Svara

     Håller med om det, tragiskt är ordet. Men en blogg om sociala medier kommer ju alltid ge någon uppmärksamhet som ”bett” om det- i sin iver att lägga upp knäppa eller provocerande saker. Man får ta bort ganska mycket om man ska skippa den biten.
     Dock tror jag inte direkt att det är deras dröm att hamna här för uppmärksamhets skull heller, som många skriver… Här där typ 99,9% enbart tycker de är tragiska och pinsamma iaf.. Tror knappast de jublar ”heja!” därhemma liksom, av att läsa inlägget och medföljande kommentarer.

     Svara

  Detta känns så uppgjort…….

  Svara

  Bara osmakligt 😏

  Svara

  Nej men sånt här har på riktigt gått för långt! Vill inte att min 10-åriga lillasyster ska se sådant här på sociala medier och få för sig att det är normalt…!

  Svara

   Din 10-åriga lillasyster bör väl inte heller ha fri tillgång till allting på sociala medier?

   Svara

    För majoriteten av dagens 10-åringar är sociala medier en del av vardagen, bättre att ge verktyg för att förstå sin omvärld än att förbjuda exempelvis vissa sidor eller konton.

    Se Elza Dunkels forskning!

    Svara

     Precis. Handlar om föräldraskap i grunden

     Svara

     Trodde det fanns åldergräns på all socialmedia? Föräldrar får satan ta sitt ansvar.

     Svara

     Det är ju dock 13 årsgräns på de flesta sociala medier. Då är det föräldrarnas ansvar att se till att ungarna inte tittar bara.

     Svara

  Sociala medier/skärmtid har tagit över våra liv fullständigt. Vi sitter med den där mobilen i tid och otid även när vi umgås med andra människor. Hur kul är det när man har bestämt träff med en vän och den sitter konstant med telefonen? Och allt som ska checkas in, att folk är på akuten, osv.
  Jag har en närstående som har varit allvarligt sjuk och jag frågade hur det var med hen, fick svaret att mer info fanns på Instagram. INFO? Jag vill ha kontakt, mänsklig kontakt, inte läsa på jävla Instagram hur människan mår.

  Svara

   Förlåt men HAHAHA!!!!! 😂😂😂😂

   Svara

   Men är det verkligen ett vanligt problem att en vän bara sitter med telefonen när man bestämt tid att umgås? Upplever inte alls att folk beter sig så. Beror ju självklart på vilka man umgås med men generellt, är det många som har det problemet med vänner?

   Svara

    Jag har varit med om att en vän satt med mobilen KONSTANT i två timmar när vi skulle ses en gång, väldigt respektlöst. Blev sjukt irriterad och man känner sig inte speciellt uppskattad när någon väljer mobilen framför ens sällskap. Vi är inte vänner idag längre (pga mycket annat också) och har inte upplevt det med andra vänner, men ja, folk gör så tyvärr, folk som är respektlösa.

    Svara

     Vill säga det här helt utan att låta dryg för jag menar det verkligen inte drygt. Men om man är vänner, kan man då inte säga till vännen att det känns tråkigt att hen sitter med telefonen konstant när man träffas? Förklara att man har sett fram emot att få tid ihop och prata men att man känner sig irriterad att telefonen är viktigare.

     Svara

      Tror det mer handlar om att man nånstans förväntar sig att det liksom ör underförstått, man vill liksom inte behöva be om någons uppmärksamhet när man bestämt att man ska ses. Himla tråkigt.

      Svara

       Ja visst är det så. Men vännen kanske inte upplever det som tråkigt eller kanske inte ens tänker på att hen gör det. Men visst förstår jag att man inte vill behöva be om sin väns uppmärksamhet när man ses.

       Svara

        Du är nog samma person som tycker det är normalt att lägga upp att man är på akuten och när folk frågar varför hänvisa till instagram

        Svara

         Nej jag är samma person som frågade om det är normalt att ens vänner sitter med telefonen när man ses. Frågade eftersom jag själv inte har det problemet. Jag är också samma person som skrev om min kollega som vill att man ska fråga ut henne om allt. Någonting mer har jag nog inte skrivit under just det här inlägget.

         Svara

        Då är personen störd. Om man tycker det är normalt att träffa en vän för en fika och sitta och hålla på med telefonen under två timmar är det fan fel i skallen

        Svara

         Varför är man vän med någon som man då tycker är störd och har fel i skallen?

         Svara

      Jag säger oftast till! Men problemet är att de personerna ofta är tillbaka i telefonen två minuter senare och jag har ingen lust att tjata, det är inte kul att böna och be om att få uppmärksamhet. Är riktigt trött på hur svårt det är att få till och upprätthålla riktiga samtal med folk som är beroende av att hela tiden kolla i sina telefoner. Det blir hela tiden avbrott och man märker att personen inte lyssnar ordentligt osv. Tycker att det är stor skillnad när jag är med folk som inte heller har sociala medier, då är det mindre besatthet av mobilen.

      Svara

      Jo det gjorde jag, det hjälpte inte tyvärr.

      Svara

     Ja samma för mej. Hon satt med mobilen. Vi är inte vänner längre och det är skönt.

     Svara

    Håller med. Skulle inte kunna umgås med såna människor. Har sett i biancas podd att hennes kille varje gång de är ute sitter med mobilen, alltså höjden av respektlöshet.

    Svara

     Min kille tar också upp mobilen varje gång jag ska fota/filma – som en sköld liksom. Bara för att du ser några sekunder av deras fika så vet du inte hur det var egentligen 🌸

     Svara

      Jo förstår det, men det är verkligen alltid han är med på video. På middagar med flera pers. Alltså bättre att inte ens ha med honom då. Ser helt ointresserad ut.

      Svara

      Men alltså. Om Bianca filmar för e.g. Instagram så sitter ju hon också med mobilen? Då är väl hon lika respektlös 😂

      Svara

    Jag kan givetvis bara svara för mig själv men nej, det förekommer överhuvudtaget inte i mitt umgänge. Man kan ta upp mobilen för att ta en eller ett par bilder, eller för att visa något för den man umgås med. Men INGEN sitter med näsan i skärmen under den tid man umgås. Det är helt enkelt inte socialt accepterat.

    Svara

    Ja! Jag upplever det som ett problem, särskilt vissa perioder. Typ vänner som har småbarn, man tar en fika på två timmar och de sitter konstant och knappar på telefonen ”Ursäkta, måste bara höra med barnets pappa så lillen är ok!”. Suuuuck! Samma med vänner som dejtar, ”oj, ska bara se vad han skrivit hihihi går fort…”. Och så sitter man där och glor på någon med en telefon framför sin näsa. Det är tröttsamt. Vi hade alla mått bättre om internet slogs ut under några veckor så vi fick en detox.

    Svara

   Det värsta är ju ändå personer som ”checkar in” på akuten där folk som frågar vad som hänt får svaret ”Orkar inte prata om det.”… Det är en av mina få triggerpunkter här i livet. När det händer vill jag stampa sönder min mobil och bosätta mig i ett kloster. På en öde ö. Och glömma mänskligheten. I alla fall för en kort stund…

   Svara

    Åh gud ja!!! Eller någon kryptisk uppdatering om ”bästa dagen i mitt liv” för att fiska lite nyfikna frågor bara för att säga att man inte kan säga någonting än. Jag har på riktigt avföljt folk i min närhet på grund av detta. Och övervägt att avfölja dom irl också. Klarar inte av sånt.

    Hade en kollega som pratade så också. ”Ja… i natt blev det inte mycket sömn..” så skulle man fråga och truga tills hon berättade att hennes syster åkte i på förlossning kvällen innan osv. Av ren princip ställde jag aldrig en följdfråga när hon ville att man skulle fiska fram vad hon ville ha sagt. Min favorit var när hon var så där hemlig och irriterande så kröp det fram att det hon ville ha sagt var att hon köpt nya tallrikar på Ikea.

    Sorry för långt svar. Korta versionen: jag håller med dig!!!

    Svara

     Hahaha! Helvete vad tråkigt liv man måste leva om man försöker skapa spänning kring nya tallrikar.

     Svara

    Herregud! Är så glad att jag inre har Fb/ig. Var tvungen att ta kort på stt jag var på sjukhuset för att kunna avboka en massage, och det hade gått 24h så för att inte betala var jag liksom tvungen att visa varför jag inte kunde komma då jag åkte in akut. Höll på skämmas ögonen ur mig av att dela något så privat. Vad är det för fel på folk som ska hålla på lägga upp sånt?

    Svara

    Ja!! Vad är det med folk som gör det!!!
    Just det att man sen vägrar säga varför man är där 😮

    Svara

    Det där med folk som checkar in på akuten och sen skriver lite kryptiskt. Blir fan galen. En fd vän gjorde så när hon hade allvarlig blindtarmsinflammation. Fick veta långt senare vad det rörde sig om.

    Svara

   Men alltså är man allvarligt sjuk kanske man inte orkar med att förklara i tid och otid hur man mååår egentliiigen. Så man hänvisar till insta. Inte konstigt alls faktiskt.

   Svara

    Är du seriös? Haha! Orkar inte.

    Svara

    Nej det är inte konstigt, det är helt j-a stört.

    Svara

     Njae. Min lillebror hamnade på sjukhus efter en olycka. Vi publicerade då info på Facebook för att han inte orkade med att alla skulle fråga honom. Han tyckte hela situationen var ganska jobbig och ryktet spred sig fort. För honom var det skönt att inte behövs svara alla själv utan folk kunde läsa vad som hänt och att han var okej.

     Men ja, visst. En kryptisk incheckning utan förklaring är en annan sak.

     Svara

    Är man allvarligt sjuk så orkar man inte ens förklara på Instagram hur man mår.
    Jo, det är väldigt konstigt och verklighetsfrånvarande att hänvisa dit.
    Jag hoppas dock att du har en bra relation med ditt jobb/skola och kan föra en bra dialog utan att hänvisa till Instagram om du är sjuk.

    Svara

   Nej nej nej… man sitter väl inte med telefonen om man stämt träff med en vän?! Möjligen att en bild tas…

   Svara

    Men egentligen – varför då? Man måste inte ta en bild varje gång man träffas.

    Svara

     Nej det är klart 🙂

     Svara

  Är inte ett dugg insatt, varför ogillar hans vänner & familj henne? 🤔

  Och varför måste man ta sånthär offentligt, känns som tonårsfasoner, om ens de…

  Svara

   Det är mycket… vad som är sant eller inte är ju frågan.
   Men det handlar väl om droger, pengar, att hon jagat fame (sägs ha kontaktar flera ”kända” YTare innan J var den som nappade)

   Svara

  Syftar inte bror på den andre brodern i Vadstena och inte på J i Norrköping?

  Svara

   Ja är inte Jocke ovän med bröderna, umgås de igen?

   Svara

    J umgås med C. Och antagligen Jakob nu när han brutit kontakten med henne.

    Svara

     Yes Bröderna Berg är igång och snackar dynga på sin YT igen (Jacke och Chrille är ju de som hänger ihop)

     Svara

   Jocke har ju oxå gått emot Jessica sä tror det är det Cam pekar mot, plus att han tar allt sitt byk offentligt (det är ju han som ändå är det mest kända brodern) Dock så är det ju broder 3 som kastat mest skit på denna tjej på YT mm

   Svara

  Vem följer en sånna här människor? Sluta göra idioter kända.

  Svara

   🙌🏾

   Svara

  Det är väl deras våta dröm att du rapporterar om dem. Du tycker, liksom vi, att det inte borde skrivas om, varför gör du det då?

  Svara

   Nyhetstorka? Är i botten på tunnan nu

   Svara

  Förlåt men hur kan man bli sårad av något en person gör under en psykos? Man kan inte ens bli dömd för mord då eftersom hela definitionen av psykos är att man tappat verklighetsuppfattning. Har man pågående psykoser behöver man dessutom läggas in och medicineras. Medicinerna ska inte tas ihop med graviditet. Vet dessa tomtarna ens vad en psykos är eller slänger de sug bara med uttrycket?

  Svara

   Jag tänkte samma sak. Men det måste vara att han slänger sig med uttrycket pga okunskap.

   Svara

    Blir så trött på sånt. Är högst tveksam till om Jonna hade en föelossningspsykos innan sin förlossning också. Kan folk bara låta läkare sätt diagnoser.

    Svara

   ”Din psykos kan gå över efter ungefär en månad med läkemedelsbehandling, men du kan ha kvar en del symtom. Det tar tid att återhämta sig, och du kan behöva fortsätta med behandlingen för att lindra besvären och för att inte riskera att få en ny psykos.

   Läkemedelsbehandlingen börjar inte på en gång
   Är det första gången du insjuknar i en psykos får du antagligen inte antipsykotiska läkemedel med en gång. Läkaren behöver först ta reda på att psykosen inte beror på en annan bakomliggande sjukdom.

   Det finns också en del undersökningar som läkaren behöver göra först. Du får börja med medicineringen när diagnosen är klar, vilket kan ta upp till en vecka.

   Har du haft psykos tidigare får du läkemedel snabbare. Oftast får du då samma läkemedel som tidigare om det fungerat bra. Du kan behöva ta läkemedel även om du inte tycker att du behöver dem.” Saxat från 1177.

   Svara

    Så som jag förstått det hade hon avtändning/abstinens på sub och hamnade i ett psykotisk tillstånd pga detta+ dåligt mående/panikångest.

    Svara

   Klart att man kan bli sårad av någon med psykos. Mitt ex höll på att ha ihjäl mig, och det är något jag kommer bära med mig resten av livet.

   Svara

    Ja… man kanske inser hur långt en människa kan gå. Och då funderar man klart på om denna ngn är någon man vill fortsätta umgås med.

    Svara

    Den rimliga reaktionen är väl att se till att personen får adekvat vård? Inte lägga ut på Instagram att man blivit sårad? Om personen nu har en psykos känns det bara osmakligt att hänga ut denne på sociala medier och lägga fokus på hur synd det är om en själv.

    Svara

   Jag får mer en känsla av att det kan ha varit en kraftig panikångest attack. Då kan man förlora verklighetsuppfattning osv
   Minns när min första pojkvän någonsin dumpade mig och jag blev typ apatisk av chock i 3 dagar. Mindes knappt hur han såg ut, hans röst eller någonting. Det var som om han bara pigg försvann och jag bara grät och grät och hade sån ångest.
   Kanske dålig jämrörelse men då fick jag slängar av panikångest och trodde att jag skulle dö

   Svara

    Släng av panikångest 😂

    Svara

   Jätteprovocerande att använda tillståndet psykos på det sätt som de gör och jag är helt övertygad om att de inte har en aning om vad de pratar om. En psykos är bland det obehagligaste man kan gå igenom eller som utomstående bevittna, hjärnan hos den drabbade bokstavligt kokar och personen är helt verklighetsfrånvänd. Det är inget som man får ”en släng av” eller som går över på en helg. Jag gissar att en eller båda av dem typ haft en snefylla och bråkat, men på grund av deras haltande ordförståelse och mognadsnivå landar det i tillståndet ”psykos”. Dessa nissar är så vulgära och omogna att jag bara skakar på huvudet.

   Svara

   Från nån som behöver hjälp, har en person i min närhet med psykos och han behöver hjälp men tror han är frisk. Lyckas inte få tvångsvård trots brott han begått pga psykosen, vad Fan gör man?

   Svara

    Fortsätter ta med personen till psykakuten alternativt ringer polisen om det inte går.

    Svara

  Hahaha, kul text. Helt i min smak. 😂👍

  Svara

   Vad är det som är kul?

   Svara

    Det här…

    ””Mitt batteri är slut så vi kan inte fortsätta bråka förrän jag kan komma till ett eluttag!!”
    Då kanske det finns en positiv sak med Paradise Hotel ändå – att det kan fungera som detox för deltagarna eftersom telefoner eller andra skärmdon inte är tillåtna där inne?
    Hey! The silver lining, if you reeeeeaally wanna see it!”

    Tragekomiskt. 😊

    Svara

  Porris?

  Svara

  wt

  Svara

  Naglarna. 🙀🙀🙀

  Svara

  Jisses. Och du nappar och skriver om det och ger dem mer publicitet, som jag antar att de ville ha hehe. Men alltså är Jocke sams med bröderna igen, de var väl riktiga ovänner, han var ju så arg på bröder och mamma och tog det såklart offentligt… har det gått över? Hade varit mer intressant om ett inlägg om J&J och vad som händer där med alla draman och hur allt går.

  Svara

   Tror inte det kommit fram ngt nytt i J&J&J härvan. Mest för att ”snickarn” inte uttalat sig om situationen. Så det är väl om det blir något mer polisanmält i ärendet…

   Jocke är väl vän med bröderna igen, de verkar dock umgås utan kameror, men med mamman är det nog kört!

   Svara

  Dagens Bella-uppdateringar:
  1. I morse var Bella 2 följare (!) från att gå ifrån 460K till 459K på Instagram. Mirakulöst dyker det upp närmare 300 följare i en samlad trupp, och dagen är inte ens över. Fler följare än någon annan dag, måste vara ren tur!
  2. Smygreklam fortsätter rulla i en rasande takt, idag handlar hela dagen om ett visst typ av kaffe… Hundra närbilder, taggningar och omtalanden om en och samma kaffesort som annars inte nämns. Även ett hotell är i fokus – ett hotell som älskas av influensers…
  3. Provoceringarna behöver öka. Nu ska det byggas walk-in-closet till Sally, men inte till Gillis såklart. Hepp!

  Svara

   Ok🤷‍♀️

   Svara

   ny hermine hold-release på torsdag, är nog därför 😊

   Svara

   Ingen hemlighet att hon har tusentals köpta följare ja menar typ 2000 liske/bild, rätt patetisk så mycket utrymme hon fått i media.

   Svara

   Jösses är det ditt jobb?

   Svara

   Men vad du ljuger Yes! Sluta ljug, idiot!! Bella hade 460 400 nånting i morse, därunt, INTE 2 följare från 459 det är lögn!! Det är du som kollar fel isåfall och minns fel, men hon hade ökat lite senaste dagarna däremot och en del idag såg jag nu. Kan bero på taggningar och tidningsintervjuer bl a var det en finsk tidning som tydligen skrev om henne idag. Dock ser det inte alls ut som att hon har köpta följare så bara lägg ner. Galning!

   Svara

    Oj vilket språk, det går ju att se på Socialblade det personerna ovan menar. Hon hade alltså 459 501 följare med det resonemanget, 2 mindre och det blir avrundat till 459K (istället för 460K). Källan är ju helt öppen, så snälla kalla inte någon för nedsättande ord! Det har gått drastiskt nedåt för Bella varje gång hon gör inlägg under en längre tid så det är föga förvånande att det går såhär.

    Svara

    Och du är inte en galning menar du?

    Svara

    LUGN

    Svara

  Kids will be kids.. 🤷‍♀️ är dom ungefär 13 eller?
  Och kids borde inte skaffa barn.

  Svara

   Haha herregud människan är i 30årsåldern och har redan ett barn 😳🙈

   Svara

    Läste lite på hennes insta och det verkar som att hon knappt har vårdnad kvar om dottern hon redan har. Varför skärper man sig f-n inte då??

    Svara

     #catsnotkids #vhemt

     Svara

  Orka.

  Svara

  Vet att frågan har varit uppe flera gånger i Öppet Spår förut.
  Vi tar frågan igen för jag har inte riktigt kunnat sätta ord på det tidigare.

  ”Vad är white trash enligt er?”

  – This. This is.

  Svara

   Trams skulle jag kalla det, låt folk vara ifred, vi kan fan inte vara stöpta i samma form allihop. Vi gillar olika, och vem ska döma vad som är vad.

   Svara

   Skaffar barn ingen vill ta hand om. Varför är det så sjukt vanligt nuförtiden? Youtubekändisar borde typ kemiskt kastreras tills de mognat och tatt körkort för att skaffa barn

   Svara

  Ä R D E E F T E R B L I V N A?

  Svara

   Använd inte funkofobiska uttryck som skällsord snälla

   Svara

   Troligvis ja.

   Svara

  Väldigt OT.

  Någon som vet om ett ”ytterst lite” förhöjt levervärde kan göra så att jag inte får ett säkerhetsklassat jobb? Har klarat hela rekryteringen galant men fick svar idag att mitt värde var precis över gränsen som är 2, mitt värde var 2,1. Hon sa att det var precis på gränsen men ändå behöver skriva med det i hälsoundersökningen.
  Dricker inte nämnvärt mycket alkohol och är ej överviktig.
  Är inte orolig över provsvaret i sig utan bara om det kan ställa till så jag inte får jobbet. Är så rädd då detta är mitt drömjobb.

  Svara

   Har du haft influensa? Ibland kan det hjälpa att äta kosttillskott med selen en vecka och sedan ta nytt prov. Undvik alkohol såklart. Virusinfektioner kan ge förhöjda levervärden

   Svara

   Medeciner påverkar väll mycket.. även Alvedon?
   Blir nyfiken vad för jobb man tar lever prov för? 🤔 vad är du rädd att dom ska tro? Har du inte gjort screening (Om det nu stavas så) dör dom kollar droger o alkohol? Är väll lätt o verifiera?

   Svara

    Ja, stämmer. Alvedon är faktiskt rätt skadligt för levern.

    Svara

   Referensvärderna är tagna från unga män förr i tiden och inte uppdateras. Så är man kvinna, ung, äldre osv så kan man ligga utanför referensvärderna utan att det är nått fel. Nu vet jag inte vilket leverprov du har lite förhöjt på så svårt att svara mer. 🙂

   Svara

  Undrar hur man gjorde förr? Innan det gick att ”hålla på” i sociala medier? Måste. Ha. Varit. Långtråkigt.

  Svara

   Ha ha ja. Man kanske startade telefonkedja?????

   Svara

    Heta linjen!

    Svara

  Osmakligt, aldrig ens fel vid konflikter med fler inblandade…

  Svara

  En liten fundering – tänker aldrig folk på att allt som de lägger ut blir offentligt och att det kan få oväntade och oönskade konsekvenser? Med googles hjälp har en del osäkra rekryteringar jag gjort inte blivit av pga de träffar jag fått om den arbetssökande. Och nu tänker jag inte på detta inlägg utan betydligt mer lågmälda inlägg som ger en lite annan bild av den arbetssökande.

  Svara

   De två personerna som det här inlägget handlar om kommer nog aldrig befinna sig på den reguljära arbetsmarknaden, är min gissning. Inte för några längre perioder i alla fall. Men jag kanske dömer dem för snabbt.

   Svara

    Tro du har helt rätt i det fallet behövs inte ens google!

    Svara

   Nej, uppenbarligen inte. En vän till mig upptäckte att hennes ex. levde ett ”dubbelliv” via twitter. Där sprack det förhållandet.

   Svara

    Orka skaffa barn med någon vars familj hatar en oxh skickar drama åt en. Fan inte schysst mot ungen och relationen lär inte hålla heller så länge mellan föräldrarna.. kommer bli nästa Sindy och Micke med knivkuken. Snart kommer den här snubben tatuera ansiktet och sova över hos andra brudar medan jessepessi är hemma med ungeb och psykosar runt.
    Nä gör abort så snart som möjligt

    Svara

    Vem har ett liv på twitter dock?

    Svara

  Åh jesus! Vilka jävla stolpskott….

  Svara

  ”Min porris” har hon döpt honom till i telefonboken 🤣😂🤣😂🤣

  Svara

   Hahaha gjorde också det med min pojkvän men skillnaden är att jag var typ 15

   Svara

  Varför är inlägget om Kenza borttaget?

  Svara

   Otroligt! Camilla kan inte ens radera en kommentar där det står att Isabella är f u l men här raderar hon hela inlägg för kenz som inte ens var elaka kommentarer i.

   Svara

   Camillas kelgris mailade och klagade. Men Isabella spottar man på hur mycket man kan, medan man gullar med Kenza. So much för ”bevakning”. Det här är ren smutskastning av vissa medan andra får special treatment.

   Svara

   Jävla diktatur. Nu får du fan sluta smutskasta Isabella också när du behandlar andra bloggerskor som prinsessor men Isabella kan hånas för sina kläder, utseende, spraytan och allt. Varför hånar du inte din kära Kenza lite? Hon är väl inte perfekt? Har aldrig ifrågasatt varför du inte gillar bb tidigare, men nu är det sååå obvious att du har problem med henne,

   Svara

   Håller med, har märkt att inlägg om denna människa alltid hamnar i modd innan de publiceras, aldrig så på Bellas skvallertrådar… Otroligt tydligt fall av favoriserande!

   Svara

    Favoriserande? Snarare en

    Svara

     Favoriserande? Snarare en personlig fucking vendetta mot Isabella Löwengrip. Rent ut sagt äckligt att vara så missunsam och avundsjuk, näe Camilla du får ta och växla upp och skärpa dig, grönt är inte din färg. Och ditt beteende luktar ruttet.

     Svara

   Alltså HELT sjukt att inlägget togs bort, jag gick igenom kommentarerna och absolut ingenting var påhopp osv… Antar att kenza ringde och erbjöd lite gratis ivyrevyl kläder till camilla hahaha!!
   tog för övrigt printscreen på hela inlägget med inkluderande comments ifall miss camcam vill neka de 🙂 Kenza har två sidor och antar hon kör bloggsidan med cam cam

   Svara

   Jag fattar inte… inlägget ligger ju kvar?

   Svara

    Men tänk ett varv!!

    Det är tillbaka nu ja, men det var borta under hela natten.

    Svara

  VÄX UPP både två! Uppmärksamhets störda

  Svara

  Inlägget om Kenza borttaget? Det här är ett BEVIS på att du är partisk. Helt sjukt egentligen. Jag anade att kenzas inlägg här var moddat till max, jämfört med Isabellas där det skrivs en massa skit, men nu är det bevisat att du helt enkelt har ett personligt agg mot Bella. Jag trodde länge att du egentligen inte hade nått personligt mot Bella utan bara ville ha ut sanningen, men nu är det så obvious att du har dina kelgrisar och hatobjekt. Mailade Kenza igen och vad gråtig eller ville förklara sig som förra gången? Sä himla dåligt. Det förses en vanlig diskussion om hennes skämt, oxh du tar bort ett helt inlägg medan du inte ens kan ta bort kommentarer i alla inlägg pm bella som skriver om hur ful och äcklig hennes hud/hår/liv är. Folk ber dig till och med plocka bort det men det struntar du i. Och här tar du bort ett helt normalt inlägg. Helt sjukt. Du till och med skriver VARt Isabella gjort sina privata operationer för att smutskasta henne( rent skvaller då hon inte gått ut med det) och för Kenza tar du bort ett inlägg? Vilket skit alltså.

  Svara

  Fyfan vad dåligt! Om bb skriver folk att hon är ful, har äcklig hy, dålig stil, fult skratt, dålig mamma, blablabal o det får vara kvar. Jag fattar, folkhatar henne. Men kom igen, tillåt samma kommentarer mot Kenza om du ska vara fair, låt oss håna hennes utseende så kommer du att fatta hur vidrigt det du gör mot bb vs Kenza är. Jag gillar inte bb alls men det här har gått över gränsen.

  Svara

  Jag vill skriva att jag tycker Kenza är ful, hon pratar äckligt och läspar. Hon gör äckliga munljud och hon har ful spinkig kropp. Jag tycker jag får skriva det men jag tycker inte man ska skriva så om t ex Bianca ingrosso, för det passar inte. Utseendesprat och sånt som kan vara stötande undviker vi. Även spekulationer.
  Visst är det vidrigt? Det ör exakt vad du gör bara att du har Isabella som alla får skriva vidriga saker om medan andra hålls om ryggen.

  Svara

   Vill poängtera att jag inte tycker dessa saker om Kenza, utan försöker poängtera vilka vidrigheter tillåts om Isabella men sen tar du bort ett helt inlägg för kenzas skull.

   Svara

   Säger inte att det är så för tror många influensers är giriga osv, men aldrig upplevt att Bella någonsin har bett om ursäkt eller tagit till sig någon kritik eller genuint verkar bry sig om eller engagera sig i sina följare. Kenza vetat genuint be om ursäkt och då tycker jag man förtjänar fler chanser.
   Sen kan det ha att göra med att Kenzas följareskala följt henne sen typ dag ett medan Bellas verkar gett upp henne

   Svara

  Folk som gör såhär (och döper sin respektive till ”min porris ❤️” i telefonen) går mot en lysande framtid 😂 jeeez alltså, noll självbevarelsedrift

  Svara

   Samma som gått ”Livets hårda skola” kanske?

   Svara

    Ja genomgå en abort och boka upp dig på en kurs, lämna snubben som obviously inte kan ha en relation med tanke vilken familj han kommer ifrån och hur de beter sig mot varandra. Glöm den här upplevelsen och gå vidare med ditt liv rakryggat och stolt. Skippa naglarna med för dom var bara sååå terrible.
    Tipslådan är nu tyvärr tom meb hoppas du tar tillvara på dessa guldkorn jessipessi för din egen skull.

    Svara

  Verkligen skrämmande att det normaliseras att hantera konflikter offentligt inför allas ögon.
  Det verkar som att förmågan att tänka själv försvinner hos en del när uppmärksamhetsbehovet är större.
  Skrämmande, sorgligt och ärligt talat otroligt pinsamt. Nån borde ta ett allvarligt snack med de som behöver komma tillbaka till verkligheten.

  Svara

  Fy vilken jobbig situation för dem, deras relation är kaos, hon är gravid, hans familj öppet hatar henne. Hur ska detta barn kunna få en stabil uppväxt i allt detta. Och säg inte ”hon får väl göra abort”, för hurvida hon ska göra det eller behålla barnet är hennes beslut. Dock bör dem kanske inte ha delad vårdnad då dem inte verkar mogna nog att kunna få något sånt att funka. Och hålla diskussionen privat och inte öppet på nätet…

  Svara

  Jag jobbar med barn i låg- och mellanstadieåldern och har ofta förfasats över hur de pratar om Jocke & Jonna och deras problem. Barnen är så pass små att de typ leker häst på rasterna samtidigt som de är väl informerade om förlossningspsykoser, depressioner och svåra familjekonflikter. Det är lätt att känna att allt är på väg åt helvete, jag dagdrömmer om beslagta alla ungars mobiler och tvinga dem att gå med scouterna eller nåt….
  Samtidigt minns jag ju hur det var när jag var i samma ålder och kollade på såpor på tv, det var ju otroligt spännande och jag var övertygad om att mitt tonårsliv skulle bli precis lika intressant som Klimax och Bimbos i Tre Kronor och att när jag sen blev vuxen och kom ut i arbetslivet skulle det se ut som på båten Freja i Rederiet, drama hela tiden! När jag blev lite äldre insåg jag ju att så inte var fallet och att detta var ganska dålig kultur som man växer ifrån.
  Jag funderar så mycket på det här! När det gäller vårt förfasande över just Jocke & Jonna finns det säkert också ett visst klassförakt med i bilden. Hur tänker ni andra som har egna eller jobbar med barn i den här åldern?

  Svara

   Intressanta funderingar. Mina barn har nyligen blivit vuxna och är som folk mest är i den åldern. De följer en del v-loggar och det varierar hur aktiva de är på insta. Jocke & Jonna rycker de mest på axlarna åt. Det som då avhandlas med är alla de könsstereotyper som många ungdomsböcker fylls med. Anders och Sören fick en rejäl sågning. Sådant som är helt galet har bara ett nyhetsvärde och inget mer men sådant som inte uppfattas som orimligt påverkar oss mer än vad vi tror. Har läst både Bert och Suneböckerna för mina barn och håller med om att det finns en del könsstereotyper i dem.

   Svara

  Alltså. Bröderna Jacke och Jocke?

  Svara

  Jag har gått med krycka/rullator i en månad. Ni anar inte hur många kvinnor 60+ som bara gått rätt in i mig för dom har näsan i sin smartphone å kollar inte upp alls när dom går.. Gör extremt ont eftersom jag har diskbråck.. När dom ber om ursäkt brukar jag bara säga ”dagens ungdom o deras telefoner!” dom brukar skratta.. Jag är 25 om nån undrar

  Svara

   De är inte hockey.. Dom glidtacklar inte mig med mening, de vet jag. Så blir inte ens irriterad fast jag får jätteont

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.