Bingo Rimér filmar när han kör 170 km/h

Tre frågor:
1. Varför kör man i 170 km/h?
2. Varför filmar man samtidigt?
3. Varför lägger man upp det på sina sociala medier?
Särskilt som offentlig person när man vet att risken är stor att det uppmärksammas?

Se framfarten i videon här nedan:

Tack för tips!

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blev lite upprörd och lämnade en kommentar på Isabellas blogg. Ska vi tro att den inte publiceras?

  Vad lägligt att du ”kliver av” precis innan det visar sig att det inte var en så lyckad affärsidé med fantasipriser på vanliga håraccessoarer.

  De bilder man ser på sociala medier är ju mest från diverse influencers som pliktskyldigt har lagt upp ett inlägg efter att ha fått en leverans från er. Vore mer intressant att höra hur många som verkligen har KÖPT produkterna.

  Att nästan varje ”speech” från dig dessutom innebär att Simon är moderator på scenen gör ju trovärdigheten sisådär. Vet att även andra intervjuer bottnar i att ditt team fått frågorna i förhand för att kunna upprätthålla fasaden.

  Svara

   Camilla kanske skulle nåla fast ett Bella-öppets-spår där vi kan lägga alla OTkommentarer om Bella. Eller så är det bara jag som tycker att det är lite tröttsamt att även inläggen om andra fylls av (för mig) ointressanta side notes om henne.

   Svara

    Gärna hålla sig till trådrubriken, annars blir det ett stort mixhallabalou. Och jag tror inte att det kommer vara någon brist på Bella-nyheter, i alla fall några månader framåt tills skeppet har sjunkit.

    Svara

    Vad tänkte du om Bingo?

    Svara

    bara förnamnet! Läser om Bingo ser filmen går in på kommentarer Bellakommentar. Ni är tråkiga.
    Ang. Bingo så macho o köra i 170? Idioti.

    Svara

    Håller med!! Gör en egen ”fil” där alla som är sugen kan diskutera Bella. Sjukt tröttsamt att det kommenteras om Bella i alla inlägg, fast inlägget handlar om något helt annat. Oftast spårar kommentarsfältet ur pga första bella kommentaren. Det skulle vara så mycket roligare att läsa kommentarer som är relevanta för inlägget.

    Svara

   Bella-inlägg snäppet nedanför?

   Svara

   Scrolla liiiite till så hittar du att föregående inlägg handlar om just Bella. Kanske passar bättre att diskutera henne där?

   Svara

    Problemet är att intresset för tidigare inlägg försvinner direkt när ett nytt blogginlägg kommer upp. Verkar som bloggläsarna här bara läser och kommenterar det senaste inlägget vilket är märkligt. Några inlägg borde väl kunna hållas aktuella parallellt tycker man.
    Kommenterar man i ett ”gammalt inlägg” kan man lika gärna behålla det man vill skriva för sig själv för ingen kommer att läsa det ändå 🙁

    Svara

     Kanske därför det vore bra att ha ett ständigt bella-öppet-spår där de med brinnande bellaintresse kan ta alla ot om henne.

     Svara

     Stämmer inte riktigt. Kolla under färska kommentarer så ser man att intresset inte försvinner så fort ett nytt inlägg kommer upp. Visst efter ett tag svalnar det. Men skulle alla Bellakommentarer ligga under senaste inlägget om henne så skulle de flesta ”färska kommentarer” länka till det inlägget.

     Men visst, jag förstår att jag är i monitorer och att de flesta vill ha diskussion om småsaker kring henne under exakt alla inlägg och att jag kan dra om det inte passar 🙂

     Svara

      Jag är i minoritet, inte i monitorer😆

      Svara

      Ja, kommentera på tidigare inlägg kan man ju alltid göra men det är väldigt tydligt att ju senare en kommentar eller ett svar på en kommentar är från när inlägget gjordes, desto färre likes får den.
      När det kommit upp ett nytt inlägg så verkar det som kommentarerna på tidigare inlägg hamnar i tomma luften för ingen verkar läsa och reagera på dem.
      Man ser det tydligt i diskussioner där det sker en klar avmattning i antalet Gilla ju längre tiden går från den första kommentaren till det sista svaret och det i synnerhet när det hunnit komma upp ett eller två nya blogginlägg. Kanske naturligt men det är synd att så mycket skrivs och diskuteras som sedan blir bortglömt.

      Svara

       Ja du har en poäng. Och jag förstår ju att jag är rätt så ensam om att vara totalt ointresserad av henne och att jag är rätt så ensam om att tycka att hon får lite väl mycket plats i exakt alla kommentarsfält här. Jag blev kanske lite väl irriterad på kommentaren 12.05, får man skylla på att det är fredag och att man är trött efter en kaotisk jobbvecka?

       Svara

        Helt rimlig förklaring. Men JA, jag blev lite sårad. Sjukt svårt att vara ”politiskt korrekt” i dessa tider. Vissa bara letar efter fel och något att hugga på.

        Svara

         Hälsningar Anonym 12.05

         Svara

         Var inte meningen att såra dig. Du fick tyvärr ta min irritation och det var dumt av mig att inte bara andas och scrolla förbi din kommentar.

         Svara

          Äsch.

          Hoppas du får en fin helg och lite återhämtning. Vägrar skriva Styrkekram, men du fattar….☺️

          Svara

           Haha tack och detsamma!😁

           Vad glad jag blir av er dialog. Vad fint att kunna be om ursäkt även till människor mans inte känner.

   Såg att din kommentar hade godkänts!

   Svara

    Ja! Vad händer?

    Och sorry om jag har kapat ert flöde på något sätt, ”alla” ni som har kommenterat er upprördhet pm att jag borde ha lagt min åsikt under annat inlägg.

    Svara

     Många negativa kommentarer som publicierats…vad händer?

     Svara

   Den är publicerad

   Svara

   Vadå kliver av? Ska hon lägga ner hernine hold?

   Svara

   test

   Svara

  Svaret på samtliga frågor är:

  Bristande intelligens
  Alternativt:
  Underlåtenhet att använda sin intelligens.

  Förstnämnda är inget att skämmas över, alla är olika smarta, sistnämnda är synd och skam och uppsåtligt.

  Svara

  Skulle bli sur om jag var hans barn

  Svara

   Både han å catrin har väl alltid satsat på va ”cooola” föräldern?

   Svara

    Och oj vad bra de går! 😩

    Svara

  Är väl nån ålderskris.

  Svara

   I den hastigheten riskerar han inte att bli så gammal…..

   Svara

  Blivande organdonator. Då har han gjort någon nytta i alla fall.

  Svara

   Det värsta är om han skadar någon annan med sitt beteende.

   Svara

  Vilken jävla idiot. Hoppas han kör in i en bergsvägg så att han slipper utsätta andra människor för fara på vägarna.

  Svara

   Med andra ord hoppas du på att han dör..? Lite å ta i va?
   Det han gör är däremot helt jävla stört och jag hoppas på att han får konsekvenser som får honom att tänka om riktigt ordentligt.

   Svara

    Nej, det är fan inte att ta i. Han riskerar andra människors liv. Jag är trött på dårar i trafiken för i helvete.

    Svara

     Håller med. Det vore en lättnad om dom körde ihjäl sig själva, så att dom aldrig någonsin kan skada eller döda någon annan. Läst om rattfyllon på Aftonbladet och själv haft några hjärtat i halsgropen -upplevelser pga galningar bakom ratten. Bort med dom bara, en gång för alla.

     Svara

      Förstår hur ni menar också. Bort med körkort för gott vid sådana övertramp vettja, en FET jävla bot och några månader bakom galler (vilket aldrig skulle ske, i know), men döden.. vet inte om jag önskar någon den bara sådär.

      Svara

       Problemet där är att personer slutar nödvändigtvis inte att köra bil bara för att dom förlorar körkortet. Och blir man påkommen bakom ratten ändå, så är straffet knappt kännbart. För att ens bli påkommen så måste man i princip hamna i en random trafikkontroll, och hur ofta händer det under en livstid? Hittills har jag aldrig blivit kontrollerad, och jag har snart kört bil i 15 år. Det finns otroligt många människor som kör bil utan att ha körkort. Jag har varit med om två stycken, där en hade förlorat kortet pga fortkörning men ”behövde” köra bilen ändå, och en annan bara lånade sin brors körkort när han behövde köra nånstans.

       Svara

        Toppar med 21 års körkortsinnehav och hittills ingen poliskontroll. Då kör jag sedan några år 15 mil tur och retur på en av våra större vägar (utanför en stor stad) för att komma till jobbet. Sjukt!

        Ge polisen mer resurser så kanske galningar som Bkngo skärpte till sig. Fattar inte varför så många ser upp till honom, genom att de ger honom uppmärksamhet så gör de att han fortsätter med sitt sätt

        Svara

  Iof kör jag ofta 170 km men här får man det (Autobahn med fri fart och bilar och vägar är byggda för att klara farten) men jag filmar det inte och att leka med andras liv som han gör är inte okej.

  Minns fortfarande när jag skulle göra min svenska bil tysk hur de skrattade och förfärades när de kollade bromsarna. De var inte byggda för Autobahn om man säger så. Jag fick byta, sen blev bilen tysk utan anmärkningar.

  Svara

  Fast man ser ju på sättet det är filmat att det är någon som sitter i baksätet och har lutat sig fram för att filma. Men oavsett vad är det idiotiskt att köra så fort.

  Svara

  Han är som vanligt en idiot! Förstår fortfarande inte varför han och Catrin skilde sig? Var i mina ögon en perfect match! 🤮

  Svara

  Ansvarlige vuxna män? Om en person inte besitter normalt sunt förnuft så är det folk i omgivningen som måste agera. Lämpligt att polisen tar kontakt.

  Svara

  Dåre.

  Svara

  För att man kan och för att man vill?
  Man ser ju dock väldigt tydligt att det inte är föraren till bilen som filmar

  Svara

  Kan man fällas för detta? Om någon skulle göra polisen uppmärksam om detta, kan de bötfälla (eller ”värre”) för nått sånt i efterhand?

  Svara

   Att filma en brottslig handling är inte en brottslig handling i sig. Så vad är det man ska bötfällas för menar du?

   Svara

    Överskriden hastighet?

    Svara

    Jo men det är ju olagligt både att köra i 170 och att hålla på med telefonen under tiden man kör så i så fall skulle han ju kunna göra sig skyldig till två brott. Däremot kan det ju vara svårt att bevisa att det t ex inte var någon i baksätet som filmade, eller ens att det är Bingo som kör så det är nog svårt att fälla någon utifrån filmen.

    Svara

     ah ja det var min tanke också. Idiotiskt hela grejen..

     Svara

    att han kört för fort givetvis

    Svara

     Vem är ”han” egentligen?
     I filmen kan du inte bevisa vem som kör (det kan lika gärna vara en ”hon”), om det är föraren som filmar (vilket man ser att det inte är), i vilken bil de kör i, var de kör, när de kör (inte ens vilket årtal), vilken hastighet som gäller egentligen osv. osv.

     Du kan inte heller bevisa att de faktiskt körde i den hastigheten som mätaren visar i filmen. Det kan mycket väl vara så att mätaren visar fel, man kan liksom inte bevisa att den visar rätt. Du kan inte ens bevisa att filmen kommer från Bingo själv, eller att de ens kör i Sverige.
     Det enda man ser i filmen är att någon kör i mörker, och att någon gör några omkörningar.

     På enda sättet att kunna bötfälla i efterhand är om du kan bevisa var det hände, vilken hastighet som gällde på vägen, vem det var som körde, vilken bil de körde i och av någon/något (ex. fartkamera) en uppmätt hastighet som bilen egentligen höll.

     Svara

  Det går ju inte bevisa att det är just han som kör tyvärr även om man såklart förstår att det är han.
  Ett omoget sätt att provocera sina följare på.

  Så oansvariga bilförare vill jag inte ha i trafiken. Att han mister sitt körkort borde vara det mest rimliga.

  Usch o fy alltså!

  Svara

  Tycker det syns tydligt att det inte är Bingo som filmar. Däremot är det väldigt dumt att köra i den hastigheten.

  Svara

   Han åker ju ensam så vem är det då som filmar? Spöket Laban?

   Svara

  Mitt ex filmar när han kör 200 med sina barn i bilen. Våra barn. Jag kan tyvärr inte göra något åt saken om han inte tas på plats enligt polisen och soc. Har varit på dem ett antal gånger.

  Svara

   Du kan hålla barnen hos dig och parallellt ansöka om enskild vårdnad! Om du är vårdnadshavare har du både skyldighet och rättighet att göra så, om du är allvarligt oroad för dina barns hälsa och säkerhet när de är hos den andra vårdnadshavaren. Socialtjänsten kan inte gå in och göra så mycket i den situationen, utan det är faktiskt så att det är du som vårdnadshavare som måste agera. Som socialsekreterare är det dock min erfarenhet att det är få föräldrar som faktiskt gör detta när det kommer till kritan, för de vill inte gå igenom en vårdnadstvist.

   Svara

    Har försökt (: men de ansåg att det inte fanns någon fara och inget går att bevisa om han inte stoppas där och då.
    Jag pratade med soc för att veta hur jag skulle agera inte att de skulle göra något. Och fick samma svar där.
    Har varit i rätten och fick samma svar där.
    Fick avslag på ensam vårdnad.
    Allt detta har jag sätt till att vi ska gå igenom för att jag är orolig för barnet.
    Det vi fick var ett schema på hur vi ska ha barnen.
    Så jag har inte direkt bara stirrat i väggen.

    Svara

    Edit: har ingen fast socialsekreterare. Har ringt växeln och pratat med olika. Och ingen av dem gav direkta råd eller sa hur man går tillväga – därför är jag besviken på det hållet. Jag frågade specifikt om jag får hålla barnen ifrån honom under detta och de sa nej pga umgängesrätt. Är det rätt eller fel? Vet inte men de kan ju sitt yrke så.

    Polisen gav råd att gå till familjerätten eller ansöka om ensam vårdnad (vilket jag då gjorde när de gav mig nummer). Men de kunde inte egera i efterhand på en sådan händelse som fortkörning.

    Sedan så har det blivit som det blivit. Han är ingen fara för sina barn och gemensam vårdnad består. Pga bristande bevis. Finns ett annat fall uppe nu dock så får se vad som händer med det.

    (:

    Svara

    Hålla barnen hos sig? Du menar som den där kvinnan det skrevs om nyligen? Hon som lät barnen att stanna hemma istället för att åka till den våldsamme exmaken. Gick ju bra. De bor tydligen hos pappan av den anledningen nu.

    Svara

     Ja, det är uttryckt så i svensk lag. Att vårdnadshavare har skyldighet att skydda sina barn. Det är nog också viktigt att komma ihåg att allt som rapporteras i media inte rapporteras i sin helhet. Om en tingsrätt bedömer att en pappa kan fortsätta ha oövervakade umgängen med sina barn trots att han kör vårdslöst med dem så kan du kanske tänka att det krävs mycket för att en vårdnadshavare ska förlora vårdnaden om sina barn. I mitt jobb är jag ofta med om att föräldrar som gör så som jag föreslog tidigare, skyddar när det finns god anledning att göra det, och ansöker om enskild vårdnad, också lyckas med det hela vägen. Det betyder inte att det fungerar varje gång såklart. Men återigen, socialtjänsten kan inte göra så mycket åt en fortkörande pappa om tingsrätten har konstaterat att han får ha umgänge med barnen. Ev fortkörning är inte tillräckligt för att gå in med tvångsvård enligt LVU.

     Svara

  Om han kan bli arresterad nu i efterhand så tycker jag att det var väldigt bra att han filma och la ut på sociala medier
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Arresterad??

   Svara

  1. För att han är lågbegåvad
  2. För att han är lågbegåvad
  3. För att han är lågbegåvad

  Svara

  Vilken ”cool” kille! Eller ska vi säga som det är, han är en nolla!

  Svara

  Bingo filmar ju exakt ALLT! 😬
  Även om hans filmer är väldigt trevliga och roliga, samt att han bjuder på sig själv och är en störtskön pappa.
  Men när han alltid ska filma under killarnas läggdags tex. Man behöver vara ifrån telefonen ibland också 😅
  Han filmade för några dagar sedan och då hade inte Ringo bälte på sig under hela färden.

  Svara

  Karriären/Följarskaran sviker så nu MÅSTE han lägga ut något som han vet drar uppmärksamhet till sig.

  Svara

  Fast det verkar ha varit en tom väg på natten där det inte fanns andra bilar och han kanske bara körde en kort sträcka. Men mobilen…. inte smart om det nu är han som filmat

  Svara

   ”Tom” väg. Körde åtminstone om minst en bil iaf. Själva farten i sig är ju inte så farligt – så länge alla är med på det. Vilket man inte är kanske om det är en ”tom” väg….och hastighetsbegränsningen är 120 ish.
   Räcker ju med att den där andra bilen kör om en tredje bil och inte kollar ordentligt i backspegeln ”för det var ju lugnt nyss”.
   Sen finns ju hastighetsbegränsningar av en anledning….. 🙄🤔 och att man inte ska fippla med mobilen under färd. 😏

   Svara

  Men ojdå, inte så bra. Men är kanske inte han själv som filmar iaf.

  Svara

  För att man är dum i huvudet.

  Svara

  Att han på tinder har från tjejer som är 18 år väl lite konstigt med

  Svara

  1. Varför kör man i 170 km/h?
  – Det är kul

  2. Varför filmar man samtidigt?
  – För att visa hur duktig man är

  3. Varför lägger man upp det på sina sociala medier?
  – Behov att kunna hävda sig, ofta i kombination med lite k-k.

  Svara

  Skrev faktiskt en kommentar till Bingo efter att ha sett otalet filmer från när han kör, mest i innerstan..fick så svaret: ”har stativ så det e ingen fara ..”mmm just det

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.