Anna Book svarar på frågor

Snyggt att Anna Book, som dragits med och mått dåligt för sin övervikt i hela sitt vuxna liv, använder ”fet” som skällsord och som degraderande karaktärsdrag när hon svarar på frågor på Instagram.
Trist att se. Riktigt trist.

Tack för tips!

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  I Margaux Dietz senaste youtubeklipp, lämnade de Arnold helt själv i lägenheten eller missförstod jag?

  Svara

   Men är du seriös??? Var exakt lyckas du tolka in det? 🤦‍♀️

   Svara

   Hennes mamma har bott med dem senaste dagarna så nej..

   Svara

   Tror Theo var i lägenheten.

   Svara

    Vilken tur

    Svara

   ”Låser du in Theo”, så nej.

   Svara

  Måste vara Sveriges lyxigaste bloggare med vänner? Känner någon till dom?
  https://nouw.com/victorialindberg/mohippa-del-4-nomade-kvall-35767017

  Svara

   😂

   Svara

    Okej Victoria

    Svara

   😴

   Svara

   Sveriges mest ointressantaste bloggare kan det mer vara.

   Svara

    Kanske men ändå fascinerad hur dom har råd. Inte ens 30 är dom

    Svara

     Rika föräldrar, vet vilka de är.

     Svara

      berätta mer!

      Svara

      Berätta!!

      Svara

       Molly skaffa dig ett liv istället

       Svara

      Wow vara 30 och leva på sina föräldrar, vilka jävla losers.

      Svara

     Allt annat än överklass, det kulturella kapitalet är ju obefintligt.

     Jag och min sambo hade också kunnat hålla på sådär, krävs bra men ingen sjuk inkomst, men istället räknar ner till pensionen. Och vi är inte ens 30.

     Men det är klart, någon blogg med väskor och champagne har jag ju inte. Så jäkla skönt!

     Svara

   Usch, skona oss… en pantad brud som hänger med en ful kille som gillar att flasha – jaha? Den har vi sett förr…

   Svara

  Bara för att hon blivit mobbad för sin kroppsform behöver inte det betyda att hon inte härbärgerar fettförakt. Väldigt många människor gör det och inte bara normsmala.

  Svara

  Ja det är märkligt! Hon är ju fortfarande övervikig men och inget som säger något om människan. Dock verkar hon rätt osköna människa!

  Svara

   Knappt jag själv kan läsa vad jag skrivit, sorry 😄 Ja menar det spelar ingen roll hur folk ser ut, är man oskön så är man!

   Svara

    Oskön var ordet.

    Svara

  Intimt, personligt och nära låter läskigt. Jag skulle hålla mig på rejält avstånd.

  Svara

   Klart hon säger så då hon inte skulle få stora gigg idag…!

   Svara

    Det vet jag, men just de tre orden associerar jag till nån sorts förförelsekonst. Typ toasex 🙂

    Svara

  Ja det låter märkligt att hon använder ”fet” som ett skällsord efter att ha påstått sig blivit viktmobbad. Mycket märkligt, det säger en del… Och självklart föredrar hon mindre scener nu 😂 .. tills hon får chansen att få stå på en stor 😆

  Svara

  tråkigt att en föredetta tidigare utsatt människa, inte kan låta bli att utsätta andra

  Svara

  Tror du det är dig hon syftar på som hon tycker är dryg, som nog själv ser sig som en kändis, som nog själv tror sig vara kändis 😆

  Svara

   Va? 🤔

   Svara

    Hon skriver i ett svar på story att det finns en ”dryg jävel, som nog själv tror sig vara känd” haha uppenbart att hon syftar på C. Men hon vill inte förstöra hennes bubbla 😆

    Svara

     Kan faktiskt hålla med ibland 😊

     Svara

   Vilken komplimang! Då ÄR jag ju en kändis! 😉

   Svara

    ”Tror sig vara kändis” är inte = är kändis

    Svara

     Well thank you, Captain Obvious! 😉
     Har du lust att specificera ironi och sarkasm också?

     Svara

      Vilken översittare du är emellanåt, inte direkt charmigt.

      Svara

  Tycker det är sorgligt att vi överhuvudtaget ska blanda in storlek och form på kroppar i vårt vardagstal. Oftast är det folk som själva som fått höra det som sedan kastar det efter andra.

  Svara

  Tröttnade helt efter att ha läst att hon kallar sina vänner för ”Älskisar”. Nej. Nej. Nej. Så tom blogg liksom.
  .

  Svara

   Blogg???
   Är det ens en blogg? Hur ofta skriver hon? Och när hon gör det så skriver hon att alla mååååååste ha tålamod. Hon ska berätta allllt om nya huset sen.
   Tror hon att Sverige håller andan liksom?

   Svara

  Jag vet många som är överviktiga men som typ talar nedlåtande om folk som är ännu större än de själva. Vet inte om det typ får dem att må bättre med sig själva eller om det liksom är ”revenge” för hur en del andra beter sig mot dem, att man måste föra det vidare 🤔

  Svara

  Camcam det här hör inte till inlägget om Anna Book men jag tänkte ändå tipsa dig om detta som jag såg på Isabellas Instagram en tjej från Norge skriver så här hon var en av Vip Gästerna på hennes tal som hon också säger att hon delat scen med självaste Barack Obama.
  läs och avgör själva. Enkel mattematik om alla gäster betalade 20 000 nrk kronor så har de tjänat. 2000 x 20000= 40000000
  inneah_linni
  Well, first of all- Barack was there in september, so its not a year.
  Second of all- I was there and I was so emberassed listening to you. This was your chance to present yourself as a business woman but you just embarassed yourself and for me as a woman, it was so painful to watch you speaking. I hope they will choose better speakers in september, so the 20.000nok I paid for my VIP ticket wont be waste of money again

  Svara

   Har du någon länk? ☺️☺️

   Svara

    Det står fortfarande kvar på Isabellas insta men förmodligen inte så länge till 😉 Under hennes inlägg om att hon delar även med Obama.

    Svara

     Men gud vilka kommentarer! 😳 Fler som tröttnat på hennes ”fasad”. Var ju någon som skrev att hon enbart följer henne för att få tips angående entreprenörskap osv. Men att hon snart kommer avfölja pga avsaknaden av det.

     Svara

   Oj vilket scooop

   Svara

    Ja eller hur haha. Om de fått in 40 mille så fick säkert Bella 10 mille för sitt framträdande.. eller inte. Och alla som var där måste ha varit vip och betalat samma pris, och alla som var där tyckte likadant som denna norska tjej eelller inte. Och året efter måste betyda exakt ett år annars säger man fel och är dum i huvudet öööhh … Asså.

    Svara

   Låter som ett dyrt biljettpris MEN i övrigt så är det ju flera stycken som skrivit på hennes intagram att hon var så bra, att det var ett jättebra framträdande. Så bara för att EN tyckte så och skriver det, betyder ju inte att det VAR så, betyder inte att det är så alla andra tyckte. Var det störande för dig att Bella fick vara där och hålla tal, och sen att hon fick beröm? Sen vad spelar det för roll om det var i september och inte exakt för att år sedan? – Bella skrev väl förra året, eller skrev hon för ett år sedan?…men han var ju där iaf och har stått på den scenen – alltså på samma scen som nu Bella stod på.

   Svara

    Den här tråden handlade inte den om Anna book! Ni som skriver här kan väl inte bara börja skriva om Isabella? Det känns så jävla oseriöst. Beträffande booken så gör hon gig på olearys och andra stora arenor! I bookens fantasi värld så är bara det bästa gott nog.

    Svara

   20 papp för att lyssna på Bella?
   Vem fan betalar det?
   Jag blir ärligt chockad över att någon tycker det är rimligt.
   No offence to Bella. Men skulle jag slanta upp det vill jag ju ha en person med betydligt mer kunskap och rutin.

   Svara

  Måste det syfta på kroppstorlek då? Kan han inte vara värsta feta chefen för värsta feta skivbolaget? Som släpper värsta feta skivorna med värsta feta basen?

  Svara

   Med värsta feta artisten.

   Svara

  Kan man säga ”fetingbil” eller vilken fet sportbil?

  Svara

   Ja

   Svara

  Allsångskvällar och mindre scener? Det är ingen som vill anlita Anna Book, då hon är extremt svår att ha att göra med typ Arga snickaren, inställda gig, säger att hennes son är såååååå oskyldig till rån och sexbrott mot minderåriga trots flera fällande domar, har oralsex på offentliga toaletter och berättar om det, instagrammar att det bara är fattiga som äter julbord på Ikea och låtsas sedan som att någon stulit hennes telefon ur bilen + tagit bild och publicerat den på hennes konto + lagt tillbaka telefonen i bilen, snattar, portad från NK, hennes tidigare vänner måste gå ut offentligt förklara att de inte orkade med att hon stal saker och allmänt betedde sig riktigt dåligt. Kan inte någon ta bort internetuppkopplingen från henne?

  Svara

   Är hon verkligen portad från Nk?
   mvh/ osunt nyfiken

   Svara

    Hon (och äldsta dottern) har åkt fast för snatteri på NK flera gånger. Bland annat underkläder. Personalen fick instruktioner att vara extra uppmärksamma när de kom på besök.

    Svara

  Fett-Bert?

  Svara

  Min fundering är om det ens finns någon som vill att hon ska sjunga någon annanstans än hemma? Fet eller smal skivbolagsdirektör?

  Svara

  Vet att du inte styr banners men så tråkigt att det nu är reklam även för nordiska kliniken skönhetsop med gratis konsultation 🙁 hur kan Det undvikas att spridas

  Svara

   Ser ingen sån reklam 🤔 kanske är dina personliga Google-annonser, dom kan inte camcam eller denna hemsidan styra över

   Svara

  Någon mer här som är ÖVERTYGAD om att Isabelle Strömberg och KnivMicke har nåt ihop? Helt klart att de ligger med varann iaf.. Tänker på Sindy som måste känna sig helt knäckt nu. Dels av att bli dumpad av sin ”4-ever Kevin” och sen att sin rival Isabelle av alla börjat hänga intensivt med pappan till sina barn. Kan tänka mig att Sindy är fett avundsjuk på hur Isabelle ser ut etc..

  Svara

  Kan inte Anna och hennes kropp få vara i fred, riktigt taskigt inlägg😡

  Svara

   Tror poängen flög dig över huvudet. 🤔

   Svara

   Läs en gång till

   Svara

  Du märker ord i onödan. Hon hade kunnat skriva tjock, eller bred eller rund eller vad som helst för att beskriva ”typen”. Jag antar att det är Bert Karlsson som hon tänker på.

  Svara

   Tänker att alla kroppsbeskrivande ord är lika irrelevanta i sammanhanget, att själva felet är att fatshaema och ännu mer när en själv gått ut med att ha behövt stå ut fettförakt. Typen är ju lika sliskig oavsett kroppsform.

   Svara

  Att en tjock person som hela livet har fått höra att tjock = dålig, använder det som ett skällsord, är knappast konstigt. Ingen kommer undan fettföraktet!

  Svara

  💐

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.