Monas Universum gör en lockig, liten pudel

Jag tog bort inlägget om kvinnan som var lika gammal som jag eftersom jag uttryckte mig oerhört klumpigt. Förlåt mig.

Dessutom noterade jag att 99% av kommentarerna kom från läsare som inte läst mig så länge och därmed inte känner mig så bra och inte heller min kärlek till äldre människor, även om just den här kvinnan var lika gammal som mig … men jag tog fotot för att jag tyckte att hon var vacker och jag trodde att hon var äldre.

Jag ville inte på n å g o t sätt kritisera henne utan mer få fram att jag tycker det är trist när förutsättningarna runt om i världen är så olika.
[…]

Samtliga foton på de vi undersöker har vi publiceringstillstånd för.//Monas Universum

Den där sista meningen är lite intressant, som om faktumet att hon har publiceringstillstånd för bilder på de människor de undersöker skulle utgöra en förmildrande omständighet till hennes, minst sagt, klumpiga inlägg jag skrev om igår.
Det var ju knappast bilden som utgjorde det kränkande elementet i Monas inlägg, utan mer den ackompanjerande texten.

Men men…
Vi kör alla in foten eller fötterna i munnen ibland och det viktigaste är att man ber om ursäkt när man fått det grusigt mellan framtänderna.
Nu vänder vi ett kungligt blad och siktar framåt.

När ni läser det här så sitter jag för övrigt i tandläkarstolen och gör en rotfyllning på en kindtand, en behandling som krävde sju(!) bedövningssprutor för att kunna påbörjas igår.
I am a very sad panda right now och förväntar mig uppmuntrande tillrop, antingen här eller på Instagram när jag lämnar mottagningen.
It’s an order!!

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur vet hon hur länge dom som kommenterar läst hennes blogg?

  Svara

   Ja, och spelar det någon roll? Som om ”jaja, ni känner mig inte riktigt så era åsikter är oviktiga (borstar av axlarna).

   Jag har svårt för sådana här ursäkter som inte känns genuina. Vad ber hon om ursäkt för? Är det Synoptik som tryckt på eller kände hon själv att de kanske skulle göra det?

   Svara

    För hon poängterar och ursäktar alltid sina klavertramp med att det är nya läsare som medvetet missförstår.

    Svara

   Gör Mona till Sveriges första kvinnliga statsminister.

   Svara

    Du tänker på en annan Mona?

    Svara

     Bara det inte är Sahlin så…

     Svara

      Hmmona?

      Svara

       Tror du jag är en Mona eller vad försöker du säga?

       Svara

   Det ser hon ju på IP-nummer och känner väl igen namn, hon har ju bra koll på sina trogna läsare verkar det som. Det var ju såklart många härifrån som gick in och skrev på Monas blogg.

   Svara

    Jag som läser Monas blogg då och då kände igen en hel del namn och många skrev också med sina egna bloggamn. Jag läste inlägget med dess kommentarer mitt i natten och då fanns där ganska många kommentarer varav majoriteten kom från trogna läsare. Så att 99 % bara blev ditskickade härifrån och missförstod henne är bara en dålig ursäkt.

    Jag har ingenting emot Mona men den här gången var hon ute och promenerade på månen och en ren ursäkt hade varit på sin plats.

    Svara

     Om du är Maja S så verkar du ju ha något emot Mona, du brukar väl bara kommentera kritiskt till henne. ”99 procent” ska man väl kanske inte ta ordagrant på fullt allvar, om det nu så var 80 procent, men många slänger till med 99 % när man då menar mycket. Det var ju såklart många läsare härifrån och det fattar nog du också Maja, men annars så skrev väl Mona ”nya läsare”. Det kom ju en ren ursäkt och bild bortplockad.. men då är det såklart fel också.

     Svara

  ”Trist när förutsättningarna i världen ser olika ut” känns som ett ställe där man inte tänker på utseende är ett lyckligare ställe än här, också en väldigt klumpig mening där tycker jag.

  Svara

   Reagerade också på den meningen mest. Alltså… what?? Det är ju så man blir alldeles matt över hennes totalt bristande självinsikt, eller över våra sjukt skilda värderingar. Hon skrev ju endast om kvinnans UTSEENDE (för sin ålder) och menar att hon med det inlägget påvisade olika förutsättningar? Olika förutsättningar för vadå? Att spruta in botox och lägga tusentals kronor på olika skönhetsbehandlingar och aldrig vara nöjd? Är det DEN förutsättningen som gör att hon ”tycker synd” om kvinnan hon skrev om? Kvinnan var fantastiskt vacker och såg så glad ut. Jag gillar inte att kommentera utseenden men eftersom Mona själv satt sig i denna positionen så kan jag ju säga att kvinnan från Bolivia såg betydligt bättre, yngre och hälsosam ut än Mona själv. Att liksom åka på välgörenhetsresa till ett annat land för att hjälpa utsatta eller fattiga personer och samtidigt tycka synd om dem för de inte har samma förutsättning till att slösa värdefull tid och pengar på diverse skönhetsprodukter och behandlingar är så fruktansvärt inskränkt.

   Nåväl. Vissa är som de är men man kan ju hoppas att Synoptik avslutar samarbetet med en sådan människa. Pft, västerlänningar som åker till andra länder och kulturer och ”tycker synd” om dem. Jag spyr.

   Svara

   Inte lätt att göra rätt för vissa bloggare, så alla blir nöjda och inte hittar fel. Men vill man hitta fel så går ju det alltid, det går att vända det mesta till fel. Det går ju verkligen att analysera allt och påpeka allt, och vända allt till fel. Att vissa orkar…

   Svara

  Det ganska ironiska är att Mona minus hårfärgning, botox, fillers i ansikte och händer, ansikts- och halslyftning, tatuerade ögonbryn, lösögonfransar, läppförstoring och dyra ansiktsbehandlingar och produkter inte skulle se en dag yngre ut än den
  jämnåriga kvinna hon visade på bild. Så nej, det är nog inte solen som är orsaken till skillnaden som Mona tyckte sig se…

  Svara

   Ja, solen? Kvinnan hade ju inga rynkor eller pigmentfläckar.
   Kan jag också skylla på solen? Nä, det finns helt enkelt olika utseenden och gener.

   Jag håller på att få hamsterpåsar nerdragna mungipor, hängande ögonlock kalkonhals och har obefintliga läppar. Hujeda, vad solen tar hårt!

   Svara

   Du glömde gps samt fettsugning av underarmarna ) 🤭

   Svara

    Gps är så jefla bra när man är lost in da finhood.

    Svara

   Med tanke på hur rälig hon ser ut MED allt detta gjort så ska hon ju verkligen inte ens rättfärdiga att kommentera en annans utseende. Alltså den kognitiva dissonansen är ju överväldigande

   Svara

    Alien 11:22 – Men det är okej för dig att kritisera Monas utseende?!

    Svara

   Herregud har hon gjort allt detta!!? Det borde väl gett resultat isf?

   Svara

  Fast det där är knappast en ursäkt. Tror knappast de ger sitt medgivande till att publiceras på hennes blogg utan på konton tillhörande organisationen. Oavsett har de inget tillstånd att uttrycka sig så kränkande och värderande om en annans utseende och person. De kan göra 1699 andra lyckade synundersökningar, deras trovärdighet försvann med den
  1700:e.

  Svara

   Dessutom känns det som ett utnyttjande att i stort sett tvinga människor att skriva under ett sådant samtycke, för att de ska få tillgång till något (i det här fallet synhjälpmedel) som de verkligen behöver och antagligen inte kan få på annat sätt än genom välgörenhet. Tänk om alla som utnyttjade habiliteringen här i Sverige var tvungna att ställa upp på bild och visas upp för skattebetalarna? Antingen ger man från hjärtat och utan förbehåll eller så ger man inte alls. Jag behöver inte se bilder på fattiga människor för att vilja donera mina gamla glasögon, liksom.

   Svara

    Men de vill ju såklart visa vad de gör och var deras glasögon går till, så att de kan samla in fler och hjälpa fler. Många behöver verkligen se hur vissa har det för att verkligen förstå. Jag tycker det är ganska intressant att läsa dessa inlägg på Monas blogg, de är gripande tycker jag.

    Svara

  Förlåååt, men ska HON verkligen klaga på andras utseende???

  Svara

   Säger detsamma, jag är 55 år och har aldrig gjort något med mitt ansikte och ser yngre ut än henne. Dessutom är jag sydlänning och har utsatts för en hel del sol i mitt liv. Håret däremot låter jag de naturliga grå slingorna få vara synliga, det visar att jag är en mogen kvinna med livserfarenhet inte bara yta😉

   Svara

   Hon är oerhört utseendefixerad. Kan inte låta bli att nämna vad snygg hon var när hon var ung, att hon var baddräktsmodell och att den äldsta dottern ärvt hennes looks och är oerhört vacker. Varje gång hon får en ny kompis så är det bara en tidsfråga innan hon dragit med dem på diverse behandlingar och ögonbrynstatuering.

   Svara

    För att inte tala om alla polare som får prefixet ”snygg-…” (snyggTove och allt vad de kallas). Alltså, klart man ska hylla och ge folk komplimanger, men med Mona så är ju utseendehetsen extrem. Själv är jag inte särskilt snygg eller vacker alls, men vi vanlisar får jobba på våra andra kvaliteter, so to speak.

    Svara

    Tror i grund och botten att hon har väldigt dåligt självförtoende och därav allt fix.

    Svara

     Ja, så jag hoppas att hon inte läser här!
     För här samlas många elaka människor vars enda nöje är att klanka ner på någons utseende, hår, hy eller kroppsform.

     Svara

      Men inte nu. Nu försvarar ju många kvinnan. Det är ju ok.

      Svara

   Jag får också bedöva många gånger. Men bara första gör pyttelite ont. Min nya tandläkare bedövar i kinden istället för vid tanden. Han är så duktig. Dyrt med rotfyllning men man har ju inget val. Hoppas det gick bra.

   Svara

  Hon tycker att gamla människor är vackra? Right…det är därför hon gör allt hon kan för att försöka se yngre ut?
  Lame ass excuse.

  Svara

   Hon är nog snarare fascinerad.
   Tänk att det finns människor som åldras naturligt. I hennes krets är det nog väldigt ovanligt.

   Svara

   Det kan hon ju tycka ändå, man kan ju tycka att andra är vackra och att något är snyggt på andra men ändå inte själv vilja ha det så. Jag tycker också damen på tavlan hon har hemma, som hon visade i inlägget, var jättevacker.

   Svara

   Så man kan alltså inte tycka det om andra?
   Tycker många äldre kvinnor är vackra men tycker inte lika bra om mig själv!

   Svara

  ”Jag ville inte på n å g o t sätt kritisera henne utan mer få fram att jag tycker det är trist när förutsättningarna runt om i världen är så olika.” – som om man skulle vara lyckligare för att man kan se yngre ut i rikare länder?

  Svara

   Också som att det trista med olika förutsättningar är att alla inte kan fylla sig med botox, utan åldras naturligt. Inte att de inte har tillgång till typ sjukvård och glasögon etc.

   Svara

  Av alla, alla olika förutsättningar, vi föds in i, här i världen reflekterar Mona över hur människor åldras?

  Hon jämför sig själv, plasticfantastic, med en kvinna som lever så fattigt att glasögon är lyx, bortom all rimlighet, under normala omständigheter.

  Hur är det möjligt att vara så totalt okänslig? Hur kan man ens tänka på utseende under en så speciell resa? Hur kan man ens tycka att man har rätt att kommentera någons utseende? Är inte okej varken i Sverige eller i övriga världen.

  Mona är ingen ”ytlig jäfel” hon är totalt hjärndöd, gränslösoch empatilös. Det är hennes största problem!

  Bara att påstå att man älskar alla gamla… Blablabla… och inte menade något illa som ursäkt säger allt om Mona.

  När man inte trodde hon kunde sjunka lägre… 🤢🤮🤢

  //Moa

  Svara

   Många här brukar kommentera personers utseende, många här verkar anse att de har rätt till det.

   Jag brukar också reflektera över hur människor åldras, att fattiga och olyckliga ofta ser äldre ut, har inget med att vara empatilös att göra, inte alls.

   Mona är öppen med att hon är ytlig annars och öppen med allt hon fixat så hon låtsas liksom inte.

   Det är väl klart att hon inte menade något illa, varför skulle hon vilja damen illa. Det var en fin och bra ursäkt tycker jag, det kändes genuint.

   Att som du Moa skriva och kalla någon hjärnd*d säger en del om dig och det är ditt problem, det är att sjunka lågt också Moa…

   Svara

    Du resonerar som ett barn. ”Många gör så” är inget svar, ingen förklaring eller gör det mer okej, på något sätt.

    Jo, jag förstår inte alls hur man kan reflektera över hur någon ser ut när de varken har mat, kläder eller skola till sina barn. Tanken har aldrig föresvävat mig när jag stött på fattigdom. Förstår ingenting av ditt/Monas resonemang.

    Tror du man kan säga/göra vad som helst bara man inte har ” ont uppsåt”? Jag tycker man får lov att både ta ansvar och tänka till, speciellt när man ”kidnappar andra människors historia”.

    Vad jag vet, har jag inga större problem. Mona är liksom inte viktig i mitt liv. Jag tycker det går utför på alla plan gällande Mona. Det är inte värre att jag kallar henne hjärndöd än att hon utlämnar en värnlös kvinna på andra sidan jorden. Helt utan en chans att bemöta.

    Men som vanligt ska förövaren skyddas och värnas. 😴

    //Moa

    Svara

     Goa Moa – Du skrev ”hur kan man ens tycka att man har rätt att kommentera någons utseende” och då påpekar Ida att många här verkar tycka att de har rätt till det. Du själv har aldrig påpekat någons utseende här? 😉 Du ogillar ju Mona väldigt – det har du ju visat tidigare och man kan se det på hur du skriver, din avsky lyser igenom – så det är ju föga förvånande att du nu rasar över detta och menar att hon ”utlämnar en värnlös kvinna..” osv.. Hade du varit lika upprörd om det varit någon annan bloggare på M? Nej just det.

     Inget svar tack, du behöver inte ha sista ordet Moa. Ta det lugnt och ha det bra!

     Svara

      Men snälla du, kan vi hålla oss till ämnet?

      Jag har väldigt svårt för Mona pga av hennes egna beteende som jag har privat erfarenhet av. Och?

      Jag avskyr henne inte. Kom ner på jorden lite. Jag undviker henne men i övrigt bryr jag mig inte speciellt mycket om hennes ytliga liv.

      Nu gjorde hon en dundertabbe. Jag tycker något om det. Gilla det eller låt bli. Blanda inte ihop äpplen och päron, det tillför ingenting.

      Du antar att jag snackar om folks utseenden. Du vet att antaganden utan grund kallas skitsnack, eller? Det är verkligen ingenting jag brukar göra. Är tämligen ointresserad av hur andra ser ut. Vad har jag med det att göra?

      Jag har inte gjort något fel här. Sluta skuldförskjuta och hitta på massa skit för att förklara Monas dumma misstag. Hur tänker du ens människa?

      Vad får dig att tro att jag har samma enögdhet som du själv lider av? Tror du på fullt allvar att jag inte skulle ta en värnlös människa i försvar bara för att det ev är någon som jag känner som utsätter dem? Civilkurage kallas det. Det har jag massor av. Mina vänner står inte över mina värdegrunder. Så gör dig inte så förbannat dum hela tiden!

      Är det du som bestämmer här hos CC? Du drar igång en löjlig diskussion, gång efter annan som alltid slutar i pp och att du talar om vem jag är och vad jag gör. Som slutkläm ” behöver jag aldrig svara”.

      😂😅😂 Hur kan man ens komma på tanken att gå in på andras bloggar och försöka domdera. Ahmen… Lycka till då! 😘

      Varför skulle jag ha tid och engagera mig i likeknappen på den här bloggen? Finns det någon som engagerar sig i likes hit och dit på andras bloggar?

      Vad vill du säga egentligen?

      //Moa

      Svara

      Inget svar tack 😂😂

      Svara

   Fy bubblans va korkad du är som ens kan tänka så nedvärderande om andra! USCH!!!

   Svara

    Moa är riktigt obehaglig, otäck.

    Svara

     Fattar inte hur hon alltid kan få så många likes, men tydligen så kan vissa gilla sina egna kommentarer massor av gånger, det är så tydligt ibland.

     Svara

     Ja 🙁

     Svara

  Krya på dig Camcam! Hoppas du inte lidit alldeles för mycket idag. ✨🎈

  Svara

  Usch…låter inte speciellt kul….kram till dig Camcam.

  Finns faktiskt en tandläkare i Malmö som hypnotiserar sina patienter.
  Min pappa som lidit av tandläkarskräck går till honom, glad som en speleman oavsett vilka vidriga behandlingar som utförs.

  Svara

  Skulle det där föreställa en ursäkt? Oh my – hon är verkligen uppe i det blå.

  Att sen säga att jag trodde hon var äldre – skulle det göra saken bättre? *facepalm*

  Svara

  99% var nya läsare???
  Nej jag läste kommentarerna och det var läsare som läst henne i flera år som också kommenterat ( de skrev så i kommentaren )

  Som Mona själv uttrycker sig om mindre begåvade människor ’du har inte höga studieskulder’
  Men såvitt jag vet lär man sig att räkna procent i grundskolan, men de lektionerna verkar Mona ha missat.

  Svara

   Mona har själv nämnt att hon är i avsaknad av utbildning….

   Svara

    Ja precis, men varför då försöka sig på procent-räkning som absolut inte stämmer??
    Det var INTE 99% nya läsare

    Svara

     Alltid intressant att se hur dessa bloggare slingrar sig när de gjort en tabbe. De flesta har ursäkter och förklaringar som blir rätt roande att läsa. Alltid någon annans fel och läsarna missförstår. Jaja, då får man väl hoppas att de har så mycket självinsikt att hen klarar av att uttrycka sig tydligare i sina inlägg eller helt enkelt bara lägga sig flat och be om ursäkt utan bortförklaringar? Ska det vara så svårt?

     Svara

  Checkade Vimmelmammans nyaste 8point lift behandling, höll på att spy ut morgonkaffet av presentations videon.

  I samarbete med forma vita…så klart.

  Om man inte upprätthåller denna sjuka behandling så lär fejset säcka ihop, dessutom tar det stryk i plånboken.
  Lotta får givetvis göra vilka behandlingar som helst, men att marknadsföra skiten upplever jag i högsta grad oetiskt.

  Svara

   Hon börjar se ut som frisören Bobby i ansiktet. Han går nog hos samma behandlare, stod något om att det bara är 1-2 som gör det ”lyftet” i hela landet. Det är märkligt att hon inte ser själv att det gått helt överstyr med injektionerna.

   Svara

    Har oxå gått överstyr på johanna tofby🙄att hon inte ser att hon ser mycket äldre ut med allt hon sprutat in😨

    Svara

  Tycker inte det där är att pudla eller be om ursäkt utan bara gräva sig ännu djupare och visa att man verkligen inte förstått vilket övertramp man gjort!
  Hon skyller ifrån sig.Tar inget eget ansvar utan lägger det på -nya läsare (som trots detta tydligen har stenkoll på varenda ingrepp/operation/filler och kosmetisk tatuering hon gjort) & förutsättningarna i de olika livsödena.. ”ville bara visa min kärlek för äldre människor”
  Suck!

  Svara

  Alltså vet att man inte ska kommentera människor utseende.
  Men kan hon inte bara skippa all botox och skit? Hon ser juh jättegammal ut istället. Är helt övertygad om att hon vore finare utan.

  Svara

  De tragikomiska i det hela är ju att Mona själv, trots tusen ingrepp, ser äldre ut än kvinnan hon kritiserar! 😂
  Patetiskt!

  Svara

   Tragikomiskt också att de flesta som kommenterar att det är såå hemskt och fel att kommentera någons utseende samtidigt gör det själva. Det verkar mest som att de egentligen retar sig på att Mona har gjort diverse ingrepp men sen gömmer sig bakom ”hur fel hon gjort och uttryckt sig, stackars damen” för att de egentligen vill kasta skit på Mona och Monas yttre. De goda som är så omtänksamma om damen som var på bild (som om de bryr sig) passar samtidigt på att få kasta skit… inte så lite ni vinklar allt… Hycklet här alltså.

   Svara

    Så klart är det BBs läsare som gjort fel, är avundsjuka och… Blanlabla.

    Tråkiga vi är som bemöter Mona genom att ha en annan åsikt än henne.

    Trist det är för Mona att vi inte tycker hon varken är snygg eller ser yngre ut än vad hon är.

    Jättesynd om Mona att hon måste ta ansvar för sina handlingar.

    Stackarn, dags för lite swishande, som plåster på såren, kanske? 😘🤣

    //Moa

    Svara

     Synd om dig också Moa, du verkar så bitter, en bitter hycklare. Tragikomisk är du.

     Svara

      Varför försöker du påskina att du känner mig?

      Hur är jag hycklande? Förklara gärna utan pp, om du klarar det, vill säga!

      Lycka till!

      //Moa

      Svara

  En kvinna som kämpar för sin överlevnad och inte ens har råd att köpa glasögon, det är den personens utseende Mona kritiserade/jämförde igår.
  Usch, usch Mona! Det spelar ingen roll att du pudlar idag. Det du skrev igår verkar vara ditt sanna jag… direkt från hjärtat.
  Här sitter jag som 65+ med massor med rynkor, långa bröst och hängknän och är skitnöjd med mig själv. Jag har själslig ro, hyfsad kondition och ganska starka muskler. Hellre själslig ro och en förhållandevis stark kropp, än jakten på ett evigt ungdomligt utseende. Vad nu det sistnämnda ska vara bra för.
  Det måste vara jättejobbigt att inte vara nöjd med sig själv.

  Svara

   Eum… glöm inte bort din absolut bästa tillgång! Dina FANTASTISKA barn! Fantastiska OCH ödmjuka! 🤩🤩😍😍

   Svara

    Tänkt’ente på dé.
    Sarri!

    Svara

    Hur har det gått? Du överlevde ser vi 😉men i övrigt? Flytande föda ett tag nu?

    Svara

   Det är nog mest personer som inte själva fixat något i sitt yttre som blev så upprörda av detta tror jag, och så de som sedan tidigare ogillar Mona – som vi vet att du gör. Inget fel med rynkor och långa bröst om man trivs med det, härligt att du är så nöjd med dig själv och har själslig ro. Att inte vara nöjd med sig själv är ju jobbigt ja. Hoppas även dina barn är nöjda med sig själva utan ingrepp och aldrig kritiserar personers utseende hrmm… Ha en fin dag.

   Svara

    Ida!

    De som försvarar Mona är totalt i avsaknad att se skillnad på person och sak.

    Mona initierade en diskussion om utseende. Hon fick svar. Vad grinar ni om?

    Mona håller jämt på och pratar om hur folk ser ut.

    Hon kan sluta så följer vi efter!

    //Moa

    Svara

   Ja, vet du. Det är förbaskat jävla tungt att se mig själv i spegeln!! Så om jag sprutar in fillers i kinderna och under ögonen för att inte se döendes ut så är det faktiskt de enda som gör att jag ens orkar se mig själv.
   Tragisk, absolut! Men det är min sanning

   Svara

    Men vem kritiserar dig för det?

    Om du tycker du vill ha det så har du all rätt i världen att välja det.

    Det var liksom inte det den här diskussionen handlade om.

    Så nej, jag tycker inte du är patetisk om du inte heter Mona och börjar kritisera andra för deras utseende.

    För övrigt älskar Mona äldre människor även om de är ett år yngre än hon själv!?!

    Herre min gud så hon snurrar till det för sig!

    //Moa

    🤣😂😅

    Svara

     Du också Moa, du snurrar till det för dig.

     Svara

     Hmm, jag tror du missuppfattade allt men de e ok 🙂

     Svara

  Sju bedövningssprutor?!? Du är ju ingen häst?…. *skickar en svalkande god vaniljglass*

  Svara

   Länge sen jag såg nån använda såna där stjärnor och skriva vad man gör. När man chattade med folk för typ 15-20 år sen använde man jämt såna. *ler* *kramar* *stänger av datorn* 😀
   /*minns gamla tider och känner mig gammal*

   Svara

  Nu spottar hon ur sig inlägg så att detta ska hamna långt ner plus att hon i senaste inlägget visar sin stooooooora godhet genom att skänka sitt favoritarmband till en kvinna, hon beskriver hur hon trär armbandet över kvinnans späda och vackra arm….. Känns ju verkligen äkta eftersom det måste fotas in i minsta detalj. Så nu tycker hon nog själv att hon plockat godhetspoäng igen

  Svara

   Snacka om att försköna sig själv.
   Vaddå SPÄD😂
   Armleden är ju mer robust än monas ffs.
   Hon ser till att offergöra dessa människor för att framhäva sig själv. Äckligt. White savior from sweden to the rescue🙋🏻‍♀️

   Svara

    Hon är ju inte optiker, så hon kan ju stryka över ”optiker” på skjortan så att det bara står ”utan gränser” – mycket mer passande!

    Svara

     Haha, sant!

     Svara

     LOL😂😂😂

     Svara

     Så himla fyndigt!!!!

     Svara

  Mona be like: Jag ääälskar gamla människor, jag har tom en BILD på en i hallen, ha en bra dag nu ska jag gå och köra fillers, en vill ju se fräsch ut👍🏻…🤦🏻‍♀️

  Svara

  Mona gör just nu 150 kungspudlar. Snyftinlägg efter snyftinlägg dyker upp på hennes blogg. Denna gång har tantaluan Vetkligen skitit i det blå skåpet och visat sitt rätta jag. 🤯🤮

  Svara

  *verkligen har slarvat bort mina glasögon men kan kanske få ett par av Mona.

  Svara

  ”Samtliga foton på de vi undersöker har vi publiceringstillstånd för.//Monas Universum” Det gäller väl ändå bara för företaget Mona jobbar för, inte för publicering hej vilt på Monas privata blogg? Eller? Känns inte direkt ett seriöst företag om det är så sätt.

  Svara

  Nämen herregud!! Hade det inte stått Mona på skjortan hade jag inte trott det var en kvinna på bilden.

  Svara

   🤣

   Svara

   Bra jobbat att se ut som stryk även med massa operationer och skit i fejset 🤣🤣🤣

   Svara

  Har hon gjort en ansiktslyftning, örat sitter väldigt konstigt på bilden med en stor skrynkla😂

  Svara

  Förutom detta osmakliga inlägg så reagerade jag på två saker till på hennes blogg: att hon liksom skulle tvinga sig på lilla pojken med autism , alltså mitt barn har INTE autism men hade ändå tyckt det var sjuky jobbig med främmande som trängt sig på. Och begåvingsreserven… Vet Mona vad begåvningsreserven är ens? Hon använder ju uttrycket sjukt konstigt (och inte tror jag det är ironiskt)

  Svara

   Eller hur!
   En kan ju tycka att med Monas pågående tragedi i sin familj verkligen borde ha insikten i ”Stopp min kropp”!
   Bedrövligt!

   Svara

  Mona kanske fick däng av glasögonkedjan, som i sin tur antagligen fått en hel del frågor? Alltså, gå på de som betalar bloggarna, det ger bäst effekt.

  Svara

  Aldrig sett den där mona, bara hört om henne här, är det hon på bilden ? Hon ser ju definitivt ut som 50+. undrar hur den andra kvinnan såg ut..

  Svara

  Långtids-fastsatta lösögonfransar, tatuerad eyeliner, tatuerade ögonbryn, ögonlocksoperation.
  Tandreglering med specialställning/formar vad-det-nu-hette.
  Halslyft dvs halsskinns-borttagning av kalkonhals samt lite facelift och hamsterpåsarna för att få käklinjen synlig igen.
  Fillers och botox lite här och var. Peeling.
  Hudvårdsprodukter för dag och natt, en för panna och en annan för påsar under ögonen.

  Och så förstås: GBP-operation istället för bantning. Och fettsugning av underarmarna(!) som någon skriver.
  Behandlingarna är sponsrade, dvs är reklaminlägg, det är därför hon skildrar så noggrant och länkar till utförarna.

  Märkligt också att hon har så dålig och knottrig hy trots alla behandlingar och produkter. Eller är det kanske just därför?
  Förutom den dåliga hyn, vad är äkta på denna Mona?
  Jo, den obefintliga skolgången och den låga intelligensen – precis det som hon brukar beskylla andra för som hon ogillar.

  Svara

   Klockren kommentar

   Svara

   Att inte en del bloggare som uppmanar till tex botox tänker på hur dyrt det är. Utan bara gå och fixa dej. Lätt att säga till ex ensamstående mamma med tre barn och lite pengar. Dom tänker för lite på andra.

   Svara

   En sak till på Konstgjorda Mona: Hon har gjort rejäl bröstförstoring (en eller flera, vet ej)

   Man undrar: Varför gör en vanlig småbarnsmamma en bröstförstoring?
   Det kanske hade samband med pojkvännen/maken, producent av hundratals porrfilmer?

   Sysslade Mona också i porrbranschen?
   Inte otänkbart. Dels med tanke på pojkvän/man, dels även med tanke på det vulgära språkbruk hon ibland svänger sig med.

   Svara

  Hur går det ihop sig att det är nya läsare när hon skriver att bara personer som kommenterat innan kunde kommentera utan att hamna i mod?

  Svara

  Mona verkar inte direkt vara den skarpaste kniven i lådan! 😇

  Svara

  Jag svär på att det är ”Optiker utan gränser” som snällt men bestämt bett Dawn French
  -öh- jag menar Mona, att ta bort inlägget.
  Det plus alla sanningar som sades bland kommentarerna. Tror nog
  det sved för Universumskan att läsa en hel del av dom.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.