Hur går det här ihop?

 Idag väntar intervjuer, möten, frisörbesök och håller jag i en middag för Clarins ikväll. Lång dag. Men roligt med alla internationella varumärken. Jag har haft Clarins Double Serum, Double Wear foundation och deras läppglans/balsam Instant light Natural lip i flera år så det gör allt roligare såklart. //Isabella Löwengrip

Är det inte lite märkligt ändå? Att en person som grundat ett skönhetsmärke, kan fronta ett annat.?
Vad tror ni om att sätta Emma S ansikte på Löwengrips produkter? Jag tror det skulle bli en omedelbar succé – kanske lagom till jul så att succén kom paketerad i form av små piffiga rim.
”Om du vill att din look ska vara on fleek, så är det bäst att namnet på tuben stavas Löwengrip. Lite socker, lite salt – vårt hemliga recept stavas ”Head of ALLT”.

Eller som Anna Book skulle ha sagt:
BAAM! BAAM! BAAM!

263 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT om påsken (men ändå influencerrelaterad OT kan man säga eftersom att flera influencers säkert ska fira påsk)

  Är inte påsken bästa högtiden typ? Den är så random. Allt är gult, glatt, vår och man äter mycket godis. Måste väl vara den minst ångestladdade högtiden för folk. Ingen bryr väl sig nämnvärt om vad man gör på påsk jämfört med typ jul o nyår? Påsk känns spontant och kalasigt. Ledig i många dagar är man också. Fantastiskt.

  Svara

   Håller med

   Svara

    Jag med! Älskar påsken så mycket. Man är ledig jättelänge (känns det som), man får bara äta massa god mat och det är alltid alltid fint väder?! Minns ej en påsk när det inte varit t-shirt-väder och riktig vår. Man grillar och dricker årets första rosé och hänger i solen och har det allmänt gött.

    Svara

     Vart är du ifrån 🙂
     Påsken för mig är skidåkning, har man tur en skottad snösoffa och korvgrillning.

     Svara

      Ååh jag har flyttat söderut och saknar våren i en snösoffa i Norrbotten. Här finns inte den typen av vår. Här går det från slaskig vinter till barmark på en gång.

      Svara

   I min familj bryr sig folk om var man är på påsk. Skulle helst inte ha högtider alls.. jobbar hellre året runt.

   Svara

    Sorligt…!

    Svara

     Menar du högljutt eller? Man behöver inte påtvingade högtider för att trivas med familjen.

     Svara

   Mindre alkohol också och aktiviteter på dagen i solen. Jag älskar påsk!

   Svara

    Hulda, mindre alkohol? Tänker du i din omgivning då? Åk isåfall uppöver i Sverige. Här super man huvudet av sig i stugorna och åker skoter på fyllan. Turisterna invaderar hela fjällen så snön smälter pga av all vaskad champagne..
    så våren kommer inte förens säsongsavslutningen i Sälen har varit.
    obs, lite ironiskt skriver kanske 😉

    Svara

     Okej, fy nej det låter inte bra. Men jag tycker jul och midsommar är så himla förknippat med att tom småbarnsföräldrar ska dricka alkohol – gärna dagen lång. Medan påsk, då är det typ påsklunch med påskmust och det dukas inte ut nubbe. Svårt att förklara men som trebarnsföräldrar har jag noll ångest inför påsk som jag har inför tex jul. Men det har inte endast med alkoholen att göra utan även förväntningar osv.

     Svara

     Tänk på alla som måste jobba påsken för att turistskaran ska få fira sin påsk. Långa dagar med folk som släpper loss redan till lunch. Blir vädret dåligt så klagas det på allt och alla… Nä påsken är inte bara att ligga med näsan i solen för alla.

     Svara

      Och där kom den.. nu väntar vi bara på tävlingen om vem som jobbar mest och hårdast och vem som har ett riktigt jobb och inte.

      Svara

      ni får ju svinbra ob

      Svara

       Svinbra ob inom hotell och restaurang….? Jo man tackar.

       Svara

       För att inte tala om ob vi har på sjukhusen…… DET mina vänner är ett jävla skämt.

       Svara

        Och jag har inget ob alls trots att jag jobbar kvällar och helger. Får ingen övertidsersättning heller för de timmarna. Sånt är livet.

        Svara

   Håller med! Är lite övertygad om att påsken är minst ångestfylld för att det är den enda högtiden som dels inte bär med en massa förväntningar, dels inte är förknippad med konsumtion. Man behöver bara umgås och ha trevligt. Önskar julen var sådan också.

   Svara

    Jag och mamma bestämde oss för en jul utan förväntningar och konsumtion. Vi talade om för släkten att vi skulle fira jul utan julklappar, bara den mat vi tyckte om på julbordet (skinka, ägghalvor och julmust) och helt utan hets. De som ville vara med var välkomna. Det blev jag och mamma i hennes soffa iklädda pyjamas efter en lång promenad i snön på förmiddagen. Bästa julen någonsin och det kommer vi att göra om nästa år. Underbart!

    Svara

     Ja livet blir vad man gör det till.

     Svara

      Särskilt om man har bra förutsättningar med sig från början. Då är det rätt enkelt att göra lemonad 🥳🥳🥳

      Svara

     Ja, alltså så gör vi ofta i vår familj också. Det är bara barnen som får julklappar. Men det är en stress i hela samhället runt den tiden, massa reklam, folk som sprider sin ångest omkring sig mm. Och om man jobbar med det jag gör så får man se all misär också, hur barn framförallt lider av misshandel, missbruk och annan skit som bara blir värre under högtider och lov.

     Svara

     Vad härligt, så lätt vi hoppar från påsk till Jul

     Svara

    Precis jag känner inget stress över påskhelgen och det är guld värt.

    Svara

   Jag gillar julen eftersom jag får fira den i lugn och ro med mina föräldrar. Tiden innan är alldeles för stressig och ger mig ångest så jag håller med om att påsken är minst ångestladdad. Sedan föredrar jag påskmat framför julmat haha.

   Svara

    Det är ju exakt samma mat? Potatis, must, sill. Som alla andra svenska högtider.

    Svara

     Äter vare sig lax eller ägg på jul vilket jag gör på påsk. Och äter inte sill över huvud taget.

     Svara

   Hahaha cirka 0 influencer-relaterat. Snälla sluta med OT hela tiden….

   Svara

    haha sant, var ironisk med att det var influencerrelaterat. Hade tråkigt och detta var ett relativt tråkigt inlägg. Skriver aldrig OT annars och ska ej ske igen 🙂

    Svara

     Påskharen. Skriv OT om du vill eller sålänge camcam inte säger till dig. Vik dig inte så lätt under någon anonyms elaka kommentar🌸

     Svara

      Hehe, jag är inte den som viker mig om jag inte vill, men tack för omtanken 🙂 Elak kommentar var väl o ta i när jag faktiskt bröt mot ”reglerna”, men nåväl, den anonyme var inte så påskglad heller.

      Svara

     Faktiskt roligare än inläggets egentliga innehåll ☺

     Svara

   Påskharen. Jag älskar påsken. Finns inget dåligt med den. Men solen och värmen betyder mycket. En regnig på sk skulle vara blä.

   Svara

   Snälla spara dessa typ av inlägg till öppet spår!

   Svara

    Men lugna dig. Var lite påsk OT bara.

    Svara

    Chilla, av alla dessa 148 kommentarer hamnar min på topp 3 över mest likes. Mer påsk åt folket.

    Svara

     😘😘❤❤

     Svara

   På mitt jobb så har området sagt att de inte ”står för” påsken så vi får inte dekorera. Förstår inte vad det betyder alls. Tänkte typ att det är religiöst och de inte vill vara förknippade med religion men vi fick dekorera till julen utan problem… för att inte tala om att området har en julmarknad…

   Svara

    Du får nog fråga de ansvariga för förbudet.

    Svara

   Okej, från en person som kommer från en dysfunktionell familj med narcissistisk mamma så måste jag hålla med! Under påsken vill ingen ses utan man har en rejäl långhelg då man bara kan vila och moffa chokladägg med sambon. Mysigt. 🙂 Verkligen mindre press och stress än jul.

   Svara

   Håller med! Har alltid älskat påsken. När jag var liten gick jag alltid runt som påskärring, delade ut teckningar, åt massa godis, alltid soligt vårväder. Dröm 😎

   Svara

    * Alltid som i alltid under påsken alltså 😉

    Svara

   Aldrig tänkt på det så, men du har rätt, påsk är typ som en långhelg, inga måsten, inga massa planer, inga present köp, bära fina kläder, mm. Jätte skönt, vi har en påsktradition att vi träffas hemma hela familjen och äta middag ihop och bara umgås.

   Svara

  Märkligt att ha ett eget skönhetsmärke och samtidigt säga att man använder ett annat märkes produkter. Hon har ju ett eget gloooooow serum!

  Svara

   IL är i första hand bloggare, företagandet med LCC/Löwengrip är snarare en sidogrej än hennes huvudsakliga intresse och framförallt inkomstkälla.

   Svara

    Hon vill framställa sig som affärskvinna, att promota andras konkurerande produkter är självmord.

    Svara

     det är oerhört märkligt faktiskt

     Svara

     Men eller hur. I det ”dolda” är det ju skit samma men utåt är det ju jätte korkat. Det skulle vara som att Max helt plötsligt gjorde reklam för Big Mac 😂

     Svara

   Det konstigaste är väl att Clarins tycker att Bella är lämplig att samarbeta med.
   Det undrar jag om Clarins huvudkontor i Paris tycker är en så väldigt bra idé.

   Svara

    Tror inte Clarins huvudkontor i Paris bryr sig faktiskt

    Svara

     man bryr sig nog rätt mkt om en hel marknad

     Svara

      Jag tror inte att il påverkar hela den marknaden.

      Svara

       Nä men det vet nog de som är marknadsansvariga om det gör

       Svara

        Javisst ☺

        Svara

    Btw, nu står det väl nåt på bloggen om att hon är nykär typ ”more info to follow” = vill locka trafik till bloggen. Dessa typ av inlägg brukar hon väl göra när hon är rädd att granskning eller liknande ska komma ut?? Kan det vara nåt sånt på G tro?

    Svara

     Ursäkta men hur ofta kan man som vuxen bli kär?

     Svara

      Jag blir då kär oftare som vuxen än som ovuxen.. Men alla är vi olika.

      Svara

     Det ryktas om att företagets ekonomi ska granskas.

     Svara

   Som är skit ja om man kan förstå innehållet 😄

   Svara

   Tycker det är generöst och ödmjukt av henne. Clarins är bra.

   Svara

    Gud ja. Utan hennes stöd skulle Clarins inte ha det lätt nu.

    Svara

     Ha ha!!

     Svara

    Vem skulle inte vara generös för typ 200 000 kr?

    Svara

   Det tyder på att hon inte är rädd för konkurrens och att hon är ärlig. Hon använder ju många olika, som många av oss gör. Men hon skriver också har använt – HAR använt… kan betyda att man tidigare använt, numera använder hon nog mest sina egna, det egna glowserumet har ju inte funnits så länge. Det är bra för övrigt tycker jag, jag använder det.

   Svara

    Är ni anställda här igen och härjar? Du har skrivit minst 5 ”försvars”-kommentarer i bara detta inlägg haha så genomskinligt. Usch för Löwengrip och Blondinbella. Skräp!

    Svara

     Garanterat Stollis som härjar igen.

     Svara

     Usch för dig själv

     Svara

      Lol, din like är så ensam 😂

      Svara

       😂

       Svara

  Roligt att Clarins foundation inte heter Double Wear ens, utan det är Estee Lauder’s…

  Svara

   Just det! Dessutom använder hon ju Estée Lauders serum vad jag minns från hennes badrumsbilder. Double fail!

   Svara

    Hahaha. Hon använder inte foundation mer tydligen. Texten är redigerad nu på bloggen😂

    Svara

     hon har ju ALLT i ansiktet

     Svara

   Nu har hon tagit bort den meningen. Ops

   Svara

  hahahahahahahah det bästa med det här är ju att det inte är Clarins som gjort double wear foundation. Det är Estée Lauder, borde hon inte veta det om hon ska bli den nya Estée Lauder?????

  Svara

   Nej men deras serum heter Clarins double serum.

   Svara

    Ja det skrev hon inget om eller?

    Svara

    Ja och läser du inlägget står det både double serum och double foundation.

    Svara

     *wear

     Svara

   Men alltså på riktigt..!? Är det så farligt, eller konstigt, om hon blandar ihop namnen lite? Nej inte särskilt kul eller konstigt, ge er! Fast det är ju bra att hon kan roa er förresten, små barn roar sig lätt… Leta fel, sätta dit, håna och rasa (och gapskratta så tårarna sprutar) verkar vara grejen här.

   Svara

    Är man toppbloggare och professionell blandar man inte ihop namnet. Sluta tjura.

    Svara

     Men gud vad löjligt… sluta gnäll du då. Jodå vem som helst kan blanda ihop namn på krämer och Foundations, ja även på annat. Sluta leta fel, sluta vara bitter och sluta gnäll.

     Svara

      Borde väl dubbelkolla produktnamn innan man publicerar när man kör ett samarbete med ett företag?

      Svara

      fast det är liksom 2 olika produkter klart folk reagerar, jag skulle inte vilja att folk pratar om mina produkter men anger någon annans namn/produkt, helt galet ju med tanke på att man har läsare världen över, mest besökta blogg mm.

      Svara

     Sant. Hon e iofs inte professionell

     Svara

    Oproffsigt till tusen. Man måste väl ha lite skärpa om man vill bli tagen på allvar. Dessutom är hon ju en superkvinna och affärsvärldens mäktigaste så det minsta man kunde förvänta vore väl att hon hade koll på vad hon publicerar. Tåpligt!

    Svara

    Jo om man får betalt för att marknadsföra ett visst märkes produkter är det ganska viktigt att det blir rätt namn och att man inte blandar ihop det med en konkurrents produkt.

    Svara

    Mi, om du är i en klädaffär för att köpa en röd tröja men expediten packar ner en grön strumpa. Det är inte heller så farligt? Jo för att det är så dåligt och oproffsigt att inte hålla koll på områden och märken inom sin egen bransch. Vissa fel får man bara inte göra!

    Svara

   Och se vad ni nappade på betet. Smart gjort av henne.

   Svara

    Nappade på vilket bete?

    Svara

     Tror du att hon skriver någonting ogenomtänkt?

     Svara

      Hon är dock en riktig slarvmaja plus oseriös till tusen

      Svara

       Vilket inte var svar på frågan men ok, tack för infon.

       Svara

   🙈😂

   Svara

  Kan bara konstatera att Bella säljer ut sig själv till allt som ger klirr i kassan utan att tänka ett dugg på trovärdighet.

  Svara

   Bella är väl rädd för att gå i konkurs nu när Simon försvinner.
   Vem ska hon nu stänga in sig i ett konferensrum med för att utarbeta en ”actionplan” när det är tomt i kassan?
   Varför tog det för övrigt två timmar för Bella och Simon att komma på att de själva skulle sälja samarbeten till vem som helst för så mycket pengar som möjligt? Det borde de väl ha kunnat lista ut redan när United Influencers sa upp avtalet.

   Svara

    Jag funderar mest på om Simon kommer dela säng med båda två han ska jobba åt??

    Svara

    Eller så var det just det de kom fram till under de två timmarna kanske, att de skulle sluta hos United influencers. Att de sa upp avtalet kan ha varit för att de inte ville tillgodose deras krav, i samförstånd sades då avtal upp kanske, för de ville ju fortsätta samarbeta med bella sa de ju, så kanske var bella och simons önskan att bryta avtalet.

    Svara

     Det var United Influencers som inte förlängde avtalet eftersom UI hade svårt att hitta samarbeten som matchade en utbetalning till Bella på en halv miljon i månaden.
     United Influencers skulle ha sin förtjänst också på de två sponsrade inlägg varje vecka man hade avtal om.
     Kan ha funnits andra orsaker också till att avtalet inte förlängdes.

     Svara

   Fast hon säljer ju inte ut sig till allt som ger klirr i kassan mer än andra. Och att hon håller i en middag åt Clarins gör inte henne eller företaget mindre trovärdigt. Tycker väl att det mesta hon gör reklam för är trovärdigt, bättre än många andra iaf.

   Svara

    Tyckte du Bellas samarbete med det där städföretaget var förtroendeingivande och trovärdigt? Chokladen som var så festlig, inte trovärdigt det heller.

    Svara

     Ja fullständigt trovärdigt att de använder städprodukter i hemmet, och ja hon gillar choklad det har vi sett och det skriver hon ofta om att de äter – även före det samarbetet. Så JA fullt trovärdiga samarbeten, även fast det var lite töntigt att hon låg med massa choklad i sängen haha.

     Svara

      Fast hon har nog ingen koll på vilka städprodukter som används…

      Svara

       Och? Tror du att zlatan privat använder alla de produkter/företag han gör reklam för på teve?

       Svara

        Zlatan gör reklam för Ikea och Ikeas köttbullar. Utan att ens få betalt.

        Svara

        Asg jämförde du precis Zlatan med blondinbella 😂

        Svara

   Är det bara jag som misstänker ett samband här.. 1. Bellas bolag är på väg i konkurs 2. Bella ”stänger in sig i ett rum” med Simon 3. Skandalen med hajen händer och Bellas trafik skjuter i höjden

   Simon hade väl ett finger med i spelet gällande hotlappen också va..?

   Svara

    Oh ja..han och Hampus styrde upp det sista med den när Isabella var i luften,

    Svara

     Då har du vaknat ur narkosen tydligen. Det var väl inte så farligt att bli sövd?

     Svara

      Va??

      Svara

  Ja det är märkligt! Visst dejtar hon livvakten, nysta! 😄

  Svara

   Var han med i Dubai? Från den resan såg vi ju bara en konstig bild på Bella på stranden.
   Eller under helgen i New York då Bella var så hemlig?
   Man har haft en känsla av att det finns bitar i Bellas liv som hon mörkat den senaste tiden.

   Svara

    Tycker snarare det är tvärtom, hon har hintat och medvetet låtit bli att uppdatera under vissa resor för att få folk att spekulera. Det har ju dock gått sådär, minns inlägget med hjärtballonger för inte så länge sedan, ingen som brydde sig som hon ville.
    Tror förresten också att hon medvetet inte bloggar under vissa resor för att dra trafik till insta stories. Hon har väldigt ofta reklam inlägg där när bloggen varit tyst, hennes strategi känns så genomskinlig.

    Svara

     Ja och hennes cravings-inlägg på sistone. Hon vill att folk ska bry sig om vem hon dejtar och om hon är gravid men ingen har kommenterat det hittills.

     Svara

      Hon har inte råd att vara föräldraledig.

      Svara

       Så fastighetsmiljardären kommer inte att vara pappaledig då?

       Svara

        Om inte Bella syns, så finns hon inte.

        Svara

   Eller så finns det en orsak till att Simon slutar 🙂

   Svara

    Men kom igen. Det här är faktiskt riktigt oschysst, inte bara mot Simon, men även mot hans flickvän.

    Jag tror absolut inte att de två har eller hade någonting med varandra, på ett sådant plan, att göra.

    Svara

  We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.

  Svara

  Undrar mest vad hon ska lansera eftersom hon hintar om en ny kärlek.
  Allt går så fort i hennes liv!

  Svara

   Det är nog mest rädslan för att det ska bli tyst som gör att Bella hela tiden måste komma på nya ämnen för följarna att spekulera kring. Vad ska hon hitta på härnäst så att Aftonbladet och Expressen kan skriva om det?

   Svara

    Men vill man verkligen uppmärksammas i Expressen eller Aftonbladet? Rätt stor WT-varning där.

    Svara

  Emma Wiklund och Pingis hade en träningsdejt häromdan faktiskt, inte så konstigt när de både jobbar med hudvård. Däremot tror jag inte hon är intresserad av att fronta Löwengrips produkter 😊

  Svara

  Jag trodde hela grejen med krämer är att man ska använda produkter från samma märke så att de olika samverkar på bästa sätt för att ge ett så bra resultat som möjligt.

  Vad blir det för kemisk mix i huden när man blandar olika krämer.

  Att Isabella använder Clarins produkter visar väl snarare på att hon vet att hennes egna inte är lika bra. Så upplever jag det som konsument. Förövrigt är Clarins produkter mina favoriter inom smink o hudvård.

  Svara

   Självklart påstår den som tillverkar och säljer märket att du måste använda produkter från samma märke. Finns det någon som inte tjänar ekonomiskt på det som påstår att det ger bäst resultat?

   Svara

   Och min Pixis C-vitamin serie! Aldrig haft en så vacker hud som nu! 😍

   Svara

   Man behöver inte använda allt från samma märke

   Svara

   Det är samma kladd i burkarna och flaskorna. Inte någon stor variation av ingredienser mellan märken.

   Svara

    Nej nej åter nej!

    Svara

   Fast hon skriver att hon h a r använt Clarins produkter – betyder inte att hon gör det nu eller att hennes egna inte är lika bra. Både Clarins produkter och Löwengrips är bra produkter, har använt bådas.

   Svara

    Bla bla bla…

    Svara

  Vem är Bellas kärlek tror ni? Hajen, Livvakten eller miljardären?

  Svara

   En miljardär, men inte en norsk sådan.

   Svara

   Eller den personliga tränaren? Haha det är som Dynasty som jag sitter och ser nu, ska hon välja chauffören eller miljardären som också är hennes hemliga halvkusin?

   Svara

    Gissar på Lovisa!

    Svara

     Ja, varför inte?
     Vore ju praktiskt eftersom Lovisa redan verkar hemmastadd i Bellas säng.
     Och så har hon tumme med Bellas barn.
     Vilken praktisk lösning! Och helt i tiden.

     Svara

   Tror inte på någon av dem tre, inte på Lovisa heller haha. Tror isf mer på Odd eller kanske pt:n, kanske är det en fransman eller amerikan… men vi ska inte spekulera om sånt väl.

   Svara

    Spekulera är precis det Bella vill att vi ska göra, annars hade hon inte skrivit som hon gjorde på bloggen…

    Svara

     Mer rosnde att folk helt seriöst verkar tro att Odd har suttit och väntat på sin exfru. Jag har svårt att tro att han utsätter sig för det igen.

     Svara

      De är väl fortfarande gifta?

      När jag vill skilja mig vet jag i alla fall hur jag ska gå till väga…

      Svara

   Eller så finns det en orsak till att Simon slutar 🙂

   Svara

  Härligt att du inte skriver inlägg om det Blondis vill att du ska skriva om…

  Haha ser hur sur hon blev att du inte svalde betet hon slängde ut.

  Svara

   Det behövs inte. Folk nappar på det och kommenterar friskt om det under alla inlägg här ändå ju😂

   Svara

   Vad är nyhetsvärdet i att Bella dejtar någon som hon ännu inte kan avslöja namnet på?

   Svara

  Ansiktsmasken på bilden är så jävla bra, var tvungen att flika in med de. Man har på den i 1 minut och gör underverk!!!

  Svara

   Oj vad pinsamt det var tydligen en kräm, men masken ser likadan ut😄

   Svara

    Den ser inte alls likadan ut, samma storlek bara.

    Svara

     Gör den visst?

     Svara

      Nej, den på bilden är ju rosa upptill och ljusgrå.

      Svara

  På tal om BAAM BAAM BAAAM, lever StorBooken fortfarande? Eller lär hon sina små pixiböcker att blogga och bli influencers som sin stora älskande moder?

  Svara

   Hon satt och livesände från en sjukhuskorridor nyssens, i flera timmar. Uppträdde påverkad. Högljudd och väldigt spejsad.

   Svara

    Såg lite av den liven och hon verkade inte riktigt ha alla hästar i hagen

    Svara

     ”Annas universum, så ska min nya bok heta!” Mm, det blir säkert bra.

     Svara

      Den borde ju heta ”Bokens bok” …

      Svara

       ”Anna boken”

       Svara

    Ja den videon alltså :(. Hoppas hon mår bättre snart 🙏🏻

    Svara

    Åh nej vad tokigt, hoppas att ingen annan som befann sig i korridoren syntes i filmen 😬

    Svara

  Menar storhjärtande älskande moder förstås.

  Svara

  Camcams rim 😂

  Svara

  Har använt Clarins i många år, älskar märket. Om de anlitar Bella så sjunker de verkligen i mina ögon.

  Svara

  Det är ju Estee Lauder’s foundation som heter double wear 😂 Pinsamt!

  Svara

  Bella måste verkligen ha problem att få pengarna att räcka till.
  Även denna födelsedag får Sally en present med hälsningar från Jollyroom.
  Skräp när föräldrar inte kan köpa födelsedagspresenter själva till sina barn 🙁

  Svara

   Fast tror helt ärligt att många skulle vara tacksamma för att få det som spons, vem skulle tacka nej om man fick chansen. Det är ju liksom som betalning dessutom, och Sally blir nog lika glad oavsett om presenterna köpts och betalats i fysisk butik som om presenterna levererats hem i samarbete (om det nu är det). Tror inte barn bryr sig om på vilket sätt deras presenter betalats om man säger så.

   Svara

    Min man fick välja bland olika julklappar från jobbet förra året. Han valde någonting som vi visste att dottern ville ha och slog in och gav till henne. Vilka dåliga föräldrar vi är som inte betalade julklappen direkt själva.

    Svara

     Ja för det är ju samma sak som att storföretagen ger allmosor till de rika för reklam. Verkligen🤦🏻‍♀️…hallå.

     Svara

      För barnen som får julklapparna så är det nog ganska exakt samma sak. ”Skräp när föräldrar inte kan köpa födelsedagspresenter själva till sina barn”. Bella köpte inte själv och vi köpte inte själva. Då är vi alltså skräp både vi och Bella.

      Svara

       Men ni valde den för ni visste att ert barn skulle bli glad. IL har ju uttryckligen sagt att hon tycker det är tråkigt att köpa presenter/julklappar osv. Vilket man har all rätt i världen att tycka! MEN det är inte samma sak som ni gjorde, ni prioriterade ju ert barn.

       Svara

        Blev inte hennes barn nöjda med presenterna? För det är väl det viktiga i slutändan. Inte vem som betalar. Det är fan astråkigt att handla presenter, speciellt under jul. Och dyrt också. Jag skulle gärna få prylarna sponsrade. Små barn blir tacksamma ändå. Oroa er för de barn som firar jul i misär i stället.

        Svara

         Barnen blir äldre sen, de kommer att få veta hur lite ders mor bryr sig om dem och DET kan göra förbannat ont.

         Svara

       Det enda som är skräp här är din läsförståelse.

       Svara

  Förstår inte inlägget riktigt… hon ska ju inte fronta utan hålla i en middag står det. Det är väl egentligen inte konstigare än att t ex Margaux eller Kissie håller i event åt företag, eller att Bianca visar upp och använder annat smink än Caia.

  Svara

   Fast det hade varit konstigt om Bianca gjorde det… Klart att man inte kan fronta en konkurrent. Säger ju sig självt.

   Svara

    Fast vadå fronta, ingen ska fronta Bella ska hålla i en middag, ett event. Bianca har många ggr visat upp/gjort reklam för olika sminkprodukter från olika märken, men inte att hon frontat andra sminkmärken nej men det är ju ungefär samma sak som i detta fall i så fall. Min poäng verkade flyga över ditt huvud, men nej fronta en konkurrent är konstigt.

    Svara

     Vi har förstått att du jobbar för Bella, du verkar vara ny. Som om vi inte genomskådar sånt lol

     Svara

      Så alla som inte håller med dig angående Bella är anställda av henne?
      Är ni andra då anställda av CamCam?

      Moget sätt att resonera på.

      Svara

     Ja Bianca gjorde det INNAN hon lanserade sitt eget märke. Jo om du håller i en middag som går ut på att visa upp Clarins produkter så är Bella ansiktet utåt för Clarins den kvällen.

     Svara

      Nej, hon är inte ansiktet utåt för Clarins och nej hon frontar inte märket.

      Igen, kritisera det som bör kritiseras men hitta inte på saker.

      Bella har för övrigt alltid skrivit att hon älskar att testa andra märken (det är ju en av grejerna som brukar krotoseras här – hur kan hon testa så mycket nytt när hon påstår sig ha känslog hy?!😱). Hur ska ni ha det egentligen?

      Svara

     Har Bellsan fått en ny riddare? Det är du, Stollis och Mie nu. De tre Bella-musketörerna!

     Svara

      Blir tråkigt när ni inte kan argumentera med respekt för varandra.

      Håller för övrigt med att det inte är att ”fronta” för att hon håller i en middag.

      Svara

       Håller med. Folk här kan inte hantera att någon tycker annorlunda när det kommer till IL.

       Och nej jag tycker inte heller att fronta är samma sak som att hålla en middag.

       Svara

     Du vekar inte super bright och inte som om du har ett logiskt tänk kring hur marknadsföring fungerar

     Svara

  Måste bara kommentera, igår var det ju swedish beauty awards. Löwengrip var nominerad i endast en kategori, och det var inte krämerna, utan en hårspray HAHA. Och inte vann dom någonting heller…

  Men bella kanske inte är intresserad av sånt här, vad vet jag. Btw, maria nila vann exportpriset. HA!

  Svara

   Hade aldrig hört talas om den tävlingen förr, men den verkar grymt seriös i alla fall, åtminstone om man läser på deras sida. Ingen verkar gå att muta i den tävlingen inte 🙂 antar jag iaf.
   ”Alla jurymedlemmar får de produkter de skall testa hem till sig och har sedan ca 4 månader på sig att prova igenom alla produkter hemma på ”sin kammare”. Produkterna bedöms noggrant och bedöms efter olika parametrar så som doft, användarvänlighet, lever den upp till vad den lovar etc. Efter testperioden skickas resultaten till KoHFs kansli där betygen sammanställs och räknas ihop. För att visa på ytterligare objektiv bedömning och att ingen kan favorisera någon speciell produkt eller varumärke stryks högsta och lägsta domarsiffran vid slutsammanställningen för respektive produkt.”

   Svara

   Om någon tänkte nominera Löwengrip Beauty så borde de istället nominera Svenska Krämfabriken.
   Löwengrip tillför bara förpackningarna och de konstiga namnen.

   Svara

    Men Lindgrens Indy Beauty tillverkas ju på samma ställe har det tidigare skrivits här? Fel på dem också då eller?

    Svara

     Som jag har förstått det utan att själv granskat alla produkters innehåll men läst på flera beauty-forum så innehåller Indy Beautys inte speciellt effektiva eller speciella ämnen. Det finns så mycket andra produkter som är bättre.

     Svara

   Fast vadå HAHA P ? Att vara nominerad är ju bra bara det. Ja Löwengrips hårspray är väldigt bra och torrschampot.

   Svara

    Sämsta produkterna jag provat!

    Svara

     Håller med. Testat silverschampoot, city mask, advance cleanser och exfoliant som jag köpte på matsmart utförsäljning. Inget jag kommer köpa igen, inte på varken fullpris eller extrapris. Men det var ju kul att testa 🙂

     Svara

    Att vara ett klet & kräm-företag och bli nominerad för en hårspray… det är väl ganska ironiskt va?

    Svara

     Det är ju bara HÄR i DEN HÄR bloggen hon driver ett ”klet & kräm-företag”. I den övriga, riktiga, världen driver hon ett skönhetsmärke med en mängd hår-, kropps- och ansiktsprodukter.

     Svara

      Lol, i den riktiga världen är väl hon snarare ”älskar att synas i Expressen plus säljer reaprodukter på apoteket”. Ni nyanställda är pinsamma!

      Svara

  Måste bara slänga in det också, bella säger att hon sover dåligt. Men var det inte hon som hade en säng för 100.000kr samt cannabisdropparna??

  Svara

   Hon borde testa the real deal istl. Skulle nog råda bot på fler problem än bara sömnen + att jag börjar fnissa av blotta tanken om att läsa blogginlägg av en pårökt IL…

   Svara

    Varför tror du att hon flamsar så mycket? Nä, så kan det inte vara. Nej, nej.

    Svara

   Jo men cbd oljan skulle ju hjälpa såååååå mkt

   Svara

   Ett rent samvete är bästa huvudkudden brukar man ju säga. Det kanske Bella skulle testa istället för lyx-sängar, cbd och annat crap.

   Svara

  upp till henne om hon tycker och tror att hon har råd med detta, antingen får trovärdigheten en törn eller ökar hon sin popularitet. Två möjliga vägar.

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

  Svara

  Vilken skillnad det är mellan Emma Wiklunds och IL:s företagande. Emma frontar och driver sitt företag själv, men gör det ganska low-key och med trovärdighet. IL gör tvärt om, det är gapflabb och fuskbränna, Head Of alltmöjligt lockar hår och packar väskor…

  Man kan sannerligen välja olika strategier.

  Svara

   Men det är ju det som är hela grejen. En person som HAR lyckats behöver inte bete sig som Bella. Jag tycker att hennes beteende visar en stor dos av vad som egentligen är. Ett fiasko. Återigen så säljs så henne saker ut på matsmart(!) och på reor eller ges bort som gåvor som tex torrschampoot i julas som uppenbarligen inte sålde ut och nu har hon även gjort ett blogginlägg om hur de nästan konkade förra året vilket folk gissade på redan då men hon fortsatte ju att hävda att allt gick så bra så. Hur hon ens får samarbeten är för mig en gåta med tanke på hur illa omtyckt hon är av majoriteten pga all bullshit.

   Svara

    Tillägg: inte Löwengrip beauty få utan invest. But still.

    Svara

  Isabellas produkter är ju för övrigt otroligt lika Emmas produkter!!!

  Svara

   Nej, inte på långa vägar 😂

   Svara

    Alltså jag menar utseende mässigt! Haha självklart inte innehållet! 🤣 men känns som Bella tagit ideér därifrån

    Svara

   Det är inte möjligtvis så att båda märkena tillverkas av CCS i Borlänge? Jag vill minnas att Emma samarbetade med dom iallafall?

   Svara

  Ååh vad fint 😍
  Mer rim i inläggen tack’ 😃

  Svara

  Baam baam baaam har frågestund. Ut ställer frågor. Ut blir blockad! Baaaaam!

  Svara

  Nu gick det upp för mig!!!
  Simon slutar, Isabella skriver om en kärlekscirkus. Så uppenbart nu när jag tänker efter. Dom är ett par! Han slutar för det inte funkar att ha flickvännen som chef och sen går dom ut med relationen.
  Slutet gott allting gott !

  Svara

   Fast nej? Han köpte lägenhet med sin flickvän för några veckor sen. Tror inte han hade gjort det om han hade något på gång med Bella.

   Svara

   Jag tror det är mer det BB vill få oss att tro 😉

   Svara

  Jag visste att hon inte skulle klara av att vara singel någon längre period.

  Svara

   🙄

   Svara

  Är det bara jag som plötsligt får upp reklam om bröstförstoring här på BB? Känns väldigt märkligt med tanke på hur camcam sågar influencers som gör reklam för samma (ja jag vet att det är skillnad på banner och sälja som del av content)…

  Svara

   men det är ju du som får den reklamen baserat på dina sökningar…. coockies du vet?
   jag ser minsann ingen sån reklam

   Svara

    Stämmer nog faktiskt. Jag googlade högskolan i Gävle för några dagar sedan och nu får jag upp reklam för högskolan, el universitet i Linköping här på BB

    Svara

     Jag har endast casinoreklam här. Har aldrig någonsin sökt på casinon eller varit inne på onlinecasino. På andra sidor kan kan se reklam baserat på mina sökningar vilket oftast är kläder. Men här inne är det inget annat än casino för mig

     Svara

      Tack, jag menar precis det! Reklamen här har aldrig med mina sökningar att göra vilket fick mig att tänka att det nog var fler som plötsligt fick fram den reklamen.
      /Anonym 16:28

      Svara

    Jo tack, jag har kodat hemsidor så jag vet vad cookies är. Jag har aldrig sökt på något som ens är i närheten av nätcasinon eller plastikkirurgi (frisör är det närmsta jag kan komma på?), så det kan verkligen inte bero på mina sökningar.

    Svara

   Är det inte så att man får upp det man själv sökt efter?

   Oavsett så styr ju inte Camcam över annonserna som visas. Tycker det är milsvids skillnad mot att skriva inlägg och försöka förmå sina följare operera sig mot att det poppar upp random annonser på bloggen.

   Svara

    Men menar ni på allvar att alla som brukar klaga på all reklam för onlinespel här inne brukar söka på det mer än andra saker?

    Svara

   Det finns två sorters annonser här på Nyheter24.
   Dels annonser som kommer från Google Ads. De styrs av cookies som alltså återspeglar sökningar, surf osv.
   Söker man på en resa till Ibiza så dyker det upp sådana annonser osv.
   Dessa annonser från Google Ads är de som har ett X uppe i övre högra hörnet. Dessa annonser ligger mitt på sidorna och till höger.
   Sen finns det också Adform-banners. De ligger mitt på sidorna.
   Dessa annonser på Nyheter24 har inget X uppe i övre högra hörnet.
   De är banners som trycks ut till användarna oberoende av vad man sökt på eller var man surfat.
   Viaplay , C More m fl verkar använda sådana annonser här på Nyheter24.

   Svara

  Fy fan vilka kommentarer, men det är ju snart påsk, häxorna har samlats.

  Svara

   Jag trodde inte att Camilla ville ha lösa spekulationer bland kommentarerna heller men det kanske är jag som minns fel.

   Svara

   + 1, alltid VIDRIGT här på ämnet Isabella Löwengrip. Förstår inte hur folk orkar?

   Svara

  Alltså varför ser Blondinbella så flottig ut numera. Och solduschad som en morot. Och alltid sminkad trots att hon hävdar att hon är utan.

  Svara

   Det är Löwengrip Beautys nya produkt Carrot Greasy Glow 🙂

   Svara

    😂😂😂

    Svara

    Curre Bästa idag

    😂😂😂😂

    Svara

   Bäst!

   Svara

  OMG!
  Såg på Pingis Instastory en bild av en beige scrunchi? från Hermoine hold som ju kostar 300 kr. Vilken usel kvalite, lösa trådar från slarvigt sydd söm! Verkligen pinsamt och otroligt fräckt mot kund att ta hutlöst betalt av skräp

  Svara

   VA? På riktigt? OMG! Verkligen OMG!!!

   Svara

   Trodde först att ditt uttalande inte kunde vara sant förrän jag såg det själv. Är syftet att visa trådarna?

   Svara

    Tror inte det. Bara slarv att inte kolla ordentligt innan. Pinsamt är det oavsett 😑

    Svara

   Urful

   Svara

  Bella promotar Schuterman-butiken bisarrt mycket på sin instastory idag.

  Svara

   De köpte kläder inför jobbuppdrag i NYC. Är det som senast då de skapade content till samarbeten med bl a Ellos? Bara den ena av kjolarna gick lös på 10 000 kr. Hur tänker de som betalar henne för samarbeten? Vem kan personifiera sig med IL? Just när det gäller Ellos så står väl deras målgrupp så långt ifrån ILs liv som man kan komma? Jag kan dessutom inte komma på någon mäktig kvinna i svenskt näringsliv som visar upp en fasad som ILs.

   Svara

  Är det bara jag som har en känsla av att IL kommer att dra sig tillbaka från sina bolag?

  Svara

   Tror detsamma!

   Svara

   Tidsfråga. Men vad ska hon då leva på? Marknadsföra cannabisolja och städprodukter? För de större företagen börjar fatta att pengar satsade på Bella är förlorade pengar. Det blir underhållande.

   Svara

  Någon som vet om det är fastighetsprofilen ES hon dejtar?

  Svara

   Han är ju 51 år gammal, gift och bor i Göteborg.
   Om det är den ES du menar.

   Svara

    det är han jag menar. ålder och äktenskap behöver inte alltid utgöra ett hinder för att tycke ska uppstå

    Svara

   ES vem? 🙂

   Svara

    Vill inte skriva ut namnet, men grundaren av Balder.

    Btw, varför spekuleras det om honom och IL? Vad har jag missat?

    Svara

     Erik Selin aha så först Peter Stordalen och nu Erik Selin ja hon vet verkligen att välja rika män. 😂😂😆

     Svara

     Vet inte varför. Men tror folk här har en fix idé på att det skulle vara en gift man, då skulle dom kunna få hata på henne ännu mer 🙂

     Svara

   Nej det är ju han Rudi (eller vad han hette som vi spekulerade om för mer än ett år sedan och vi hade ju SÅ rätt då 😅)

   Svara

   Vaaa? Han är ju skärpt.

   Svara

  Bara kollar.

  Svara

   Hurra. Jag var inte modererad.

   Svara

  Dejtar säkert Linus från Nordic techhhouse.

  Svara

  Läppglans och foundation hade väl funkat för Löwengrip har inte smink i sortimentet men de har ju serum som hon kan använda istället.

  Svara

  Bara jag som upplever att det varit tystare i media om IL sedan hon skrev ut om att hon kan manipulera alla som intervjuar henne? Hon vet verkligen hur man förstör för sig själv..

  Svara

   Ja och det är vi glada för att slippa läsa om henne överallt. Hennes största mardröm äe att bli bortglömd. Bliggtrafiken dalar därför skriver hon om sin nya kärlek. Hon är nog en sån som bara dejtar någon rik man för pengarnas skull. En golddigger.

   Svara

    IL? Vem är det? Vänta, låt mig fundera. Äh, jag kommer nog på det snart.

    Svara

     Du tänker nog på avfallsföretaget Industri Leveranser – nu kallat IL Recycling.

     Svara

  Teamlunch hemma hos Bella på instastory!
  Hennes falska skratt ekar tomt, eftersom det precis som vanligt är ingen annan som tycker det är kul! 🙉🙉🙉

  Svara

  Men hallå! CLARINS double wear foundation?? Finns det ens? Det är ju Estee Lauder som har den?!?!?!

  Svara

  En gång var hon en skönhet…. nu är hon en glansig kaka med peruk.

  Svara

  Inget samarbetsmärkning i detta inlägg, men är det inte lite väl mkt ideal of sweden här?

  https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/11/spring-dinner-for-clarins/

  Svara

  Allt går i Löwengripska imperiet!

  Inga nyheter eller skandaler på gång vad gäller Löwengrip?
  Inte ens ett rykte om någon ny relation???????

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.