331 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför tror du att hennes senaste projekt går ut på att gifta sig rikt? Kan bli litet trist när hon får ordet ”äktenskapsförord” förklarat för sig.

  Svara

   Vad nu? Har hon sagt det?

   Svara

   Jag tror att hon är fullt medveten om vad ett äktenskapsförord är

   Svara

    Ja, Bella och Odd hade bara enskild egendom i äktenskapet.
    Fast gifter sig Bella med en miljardär så vill hon kanske inte ha något äktenskapsförord?
    (Fast hon kommer säkert att behöva acceptera det).
    Se bara på hur det gick för makarna Bezos när de skilde sig. Bristen på äktenskapsförord gjorde att hustrun fick med sig motsv 330 miljarder kr och plötsligt blev världens tredje rikaste kvinna. Fast Jeff Bezos förblir ändå världens rikaste man med de 75% av Amazon som han fick behålla. Här passar väl uttrycket att det inte drabbar någon fattig 🙂

    Svara

     Fast det är ju bara rätt. Lever man tillsammans med någon så bygger man livet tillsammans. Hon ägde väldigt mycket aktier i företaget.

     Svara

      Jag och min man träffades unga. Han är den som jobbar mycket och tjänar pengar. Jag är den som sköter hem, hus och barn.
      Skiljer vi oss ska jag definitivt få hälften, vi har inga äktenskapsförord.
      Vi är noga att spara lika
      Mycket på våra personliga sparkonton och pensioner.

      Ingen ska kan komma och påstå att jag bara ”fick pengarna ” om vi skiljer oss.

      Svara

       Typisk mansgrisar, nej det är självklart hon ska fått hälften!

       Svara

       Jag går väl patriarkatets ärende nu, men jag fattar inte varför man ska dela med sig med hela 50% av det som en själv har tjänat in vid en ev skilsmässa?
       I mitt eget fall så är det helt orimligt att min man ska få 50% av mitt arv efter MINA föräldrar samt av den förmögenhet jag slitit ihop med studier och stenhårt jobb. Likaså gällande honom, är ju vansinne att jag skulle kräva pengar av honom som han har ärvt t ex. De pengarna har ju jag på intet sätt bidragit till, förstår inte hur man kan bli så girig.

       Svara

        Fast arv är en annan sak.
        Det jag menade var det dagliga brödet.
        Det finns ju miljoner saker som spelar in.
        När man träffats i livet, barn från tidigare förhållande , Vilka till gångar man har innan osv.

        Svara

         Jag förstår, men det blir ju knepigt i praktiken att dela upp ev förmögenheter utan äktenskapsförord. Då är det ju hälften av tillgångarna rakt av – oavsett vad de kommer ifrån. Därav äktenskapsförord, det blir enklare att bara ta med sig det man kom in med helt enkelt.

         Svara

      Ja fast kanske inte om man träffar en som redan är miljardär? Annat om man träffat nån m vanlig inkomst å sen hjälpt hen tjäna pengar genom att själv stå tillbaka (tex jobba mindre, ta mer m barn o familj etc)

      Svara

       Ja så klart. Men han tog Bezos som ett exempel, som varit gifta i 25 år

       Svara

      Fast det där är väl helt upp till var och en?
      Jag och min man har äktenskapsförord (båda behåller sitt om vi skiljer oss) samt testamente som gör att vi inte ärver varandra- vi ville båda ha det så och då kan jag inte se att det är fel….? Så tex huset vi bor i ärvs av kidsen om han dör (huset är hans).

      Svara

       Så om han dör medan barnen är under 18 måste du antingen flytta ut eller köpa ut barnen. Var ska du bo om han dör före då?

       Svara

        Ja, vill barnen bo kvar står det i testamentet att jag ska köpa ut dom till det pris han köpte huset för när det var nytt, och om dom/vi inte vill bo kvar säljer dom och jag köper nytt😊
        Vi hade samma upplägg när vi bodde i vårt förra hus som jag ägde – då hade han fått köpa ut eller de fått sälja om jag dött.

        Ganska enkelt egentligen – jag ser egentligen enbart fördelar med att ha det som vi har det, men det beror antagligen också på vilken grundekonomi man har och om man har relativt samma inkomst, annars kan det ju bli väldigt orättvist!

        Svara

         Förstår inte riktigt vad du menar med ”vart ska du bo om han dör före?” – jag ska ju bo med barnen, det är ju inte så att jag får flytta ut medan dom bor kvar….? Eller hur menar du?

         Svara

     Vilket är helt rätt! Hon borde tom få 50%

     Svara

      Fast jag fattar inte. Om hon har egna pengar ska han då få hennes 50% eller bara de gemensamma tillgångarna? Tycker hon har rätt till hälften om hon tagit hand om barn och hem men om hon bara levt på honom och inte har några barn med han fattar jag inte varför hon ska ha 50%?

      Svara

      Personligen fattar jag inte varför man ska dela 50/50…men då skulle jag heller iofs aldrig vara ekonomiskt beroende av en man…

      Svara

     Nu gifte ju Bezos och MaxKenzie sig 1993, långt innan han blev miljardär. Jag slår vad om att hon i egenskap som hustru har stöttat honom något enormt och gjort många personliga uppoffringar under vägens gång. Det är väldigt stor skillnad på deras förhållande och någon som gifter sig med någon som redan har pengar för pengarnas skull.

     Svara

     Fast liiite annorlunda – hon hjälpte honom bygga företaget!

     Svara

  På apoteket i Malmö är det också utförsäljning av just det här märket överallt. De låg i en hög vid kassan med röda prismärken 🙂

  Svara

   Apoteken har överlag mycket reor och kampanjer. Jag köper aldrig mina favoritprodukter till ordinarie pris utan passar på när det är nedsatt 🙂

   Svara

    Apoteken har fått mycket konkurrens från nätapoteken som säljer det mesta billigare än de vanliga apoteken.
    Apotea har ett 50-tal artiklar från Löwengrip till rabatterat pris. Skulle vara intressant att veta hur mycket man säljer.
    Apoteas topplista för Löwengrip är deon och några billiga schampon vilket inte är så förvånande. De dyra produkterna från Löwengrip tror jag har svårt i konkurrensen från ”riktiga märken”. Ska man köpa något för 400-500 kr vänder man sig förmodligen till etablerade märken som funnits länge t ex Clinique och Biotherm.

    Svara

     Jobbar på ett apotek och vi säljer inget. Kanske någon handkräm eller deo varannan månad. Har jobbat extra på andra ställen när jag pluggade och det var samma där.

     Svara

      Fast det där tror jag inte stämmer. Inget apotek eller annan butik för den delen har sortiment som inte säljer någonting, då åker det märket ut. Finns ingen som har råd att ha produkter som bara står och tar plats på hyllorna. Då tar man in något annat som säljer istället.

      Svara

       Jo, om man köpt in en viss kvantitet (ofta får man kvantitetsrabatt om man som handlare tar in en viss volym) och ibland är det ett krav för att få ta in varumärken. Men om försäljningen misslyckas så får handlaren ta hela smällen och därför försöker man först alltid få iväg det till ordinarie pris. Särskilt då man vet att det tar tid att sälja nya varumärken.

       Svara

        Har man ett jätteparti som säljer en deo i månaden som hon påstår så antingen rear man ut det jättegulligt eller säljer partiet vidare. Den butiksytan som varorna tar upp kostar oerhört mycket för butiken, så i längden blir det billigare att göra sig av med produkterna och ta in något annat som säljer.
        Som butik låter man inte varor stå kvar månad efter månad utan att sälja

        Svara

   Säkert en skitig hög också, för det var väl det du menade med ditt inlägg.

   Svara

  Har tänkt på det också. Jag har aldrig sett Bellas produkter till ordinarie pris, inte i butik och inte på nätet… 🤔

  Svara

  Om det nu vore så att de får rea ut produkter för att få igång försäljningen, vore det så hemskt? Är det något att gotta sig i?

  Den här retoriken är så tröttsam (tycker jag).

  Svara

   Säger detsamma… Och rea är väl bra, ska det inte gnällas på för dyrt så gnälls det på rea. Herregud, alla märken har rea emellanåt, det är inget konstigt eller ovanligt. Rea brukar väl uppskattas.

   Men TACK för upplysning och tips SÅÅÅ bra, då ska jag passa på att shoppa loss !

   Svara

    Vi har jobbat med Campadre i vårt företag och jag kan lova att de inte tar in något som de inte får in en god förtjänst från. Med tanke på att marginalerna på hudvårdsprodukter överlag är små så måste detta bli en förlustaffär för Löwengrip. Så nej. I detta fall tror jag inte att rea är något bra…

    Svara

     Haha.. men alltså det är bra för oss konsumenter, för oss kunder i alla fall väl. Jag gillar rea i alla fall !

     Svara

      Jag tänker att de har räknat med att ha typ konstant rea på sina priser. Så de har satt överpriser redan från början för att sen kunna sätta en röd prislapp på produkten och ändå ha väldigt god marginal och göra vinst. Dock är den metoden/retoriken inget som jag förknippar med ett ”ledande hudvårdsmärke” eller ”det nya estee lauder”?

      Svara

     Om Löwengrip får 60-70 kr för en 450-kronorsprodukt som Campadre säljer för 225 kr så kommer ingen att förlora på affären. Löwengrip bör ha 30-35% produktionskostnad i förhållande till sitt ordinarie pris till återförsäljarna och dessa har minst 50% nettomarginal på det rekommenderade cirkapriset.
     Man behöver absolut inte sälja med förlust till ställen som Campadre utan det man tappar är täckningsbidraget till omkostnader som man som leverantör normalt får när man säljer till sina vanliga återförsäljare.

     Svara

     Fast med Löwengrips priser är marginalerna knappast små.

     Svara

   Håller verkligen med dig, kolla bara HM, det är alltid rea på HM och inte går det dåligt för dem. Kan ju även vara ett marknadsföringsknep.

   Svara

    Fast det går ju dåligt för H&M.

    Svara

     H&M vinst efter skatt är ca12,6 MILJARDER, klart lägre än ett par år sedan men dåligt är att ta i..

     Svara

      Betalar hm svensk skatt? Stackarna

      Svara

       Ja de betalar svensk skatt vilket jag tycker är fantastiskt!

       Svara

        Absolut men antagligen får de stora avdrag då Sverige har ett ekonomiskt intresse i att behålla dem

        Svara

   Fast det handlar ju inte om det utan om vilken image man vill skapa. Eftersom Isabella inbillar sig att hennes produkter är eftertraktade går inte ständiga reor och rabatter med i ekvationen. Det är mer nån gång i månaden en 25% rabatt el likande ska göra att kunderna handlar, men ett lågt pris är inte det som ska få igång ett varumärke som vill porträtteras som ett eftertraktat premiummärke.

   Svara

  Fick inte typ Hemtex skit för liknande för ngt år sen? Typ att de hade rea jämt och det var inte ok?

  Svara

   Det är OK att ha rea jämt men beroende på HUS rean görs kan kan det vara i strid med marknadsföringslagen. Tex att jämt skylta med utförsäljning är att vilseleda konsumenten.

   Svara

   Juridiskt sett får man inte ha rea mer än ca 4 veckor per år på någon produkt. Då anses ordinariepris inte längre för att vara ordinarieprisen, varför man inte får skylta med att det är rea med X antal sparade kronor.

   Även Elgiganten, Trademax och Funiturebox har anmälts (och fälldes) för detta 🙂

   Svara

    Jysk har ju alltid nedsatt pris på sina handdukar, så ordinariepriset finns ju inte.

    Svara

    Bobbys piller har alltid rea, eller kampanjpriser och rabatter.

    Svara

    Men ur och penn då? Har aldrig sett en ur och penn utan nedsatta priser på samma skrot.

    Svara

   Det är inte Löwengrip som företag som har rea på sin webbshop utan olika återförsäljare har rea på Löwengrips produkter. Apoteket får t ex inte alltid kommunicera att dom har rea. Produkterna kan alltid vara på rea hos någon återförsäljare eftersom att återförsäljaren inte är densamma varje gång 😊

   Svara

    Fast för att vara med på Campadre s har Löwengrip kontaktat de och inte tvärt om. Dit vänder man sig oftast som företag om man har ett stort lager som inte går att sälja och kan därför säljas mycket billigare för att få tillbaka något iaf…

    Svara

   Jo, de blev fällda.

   Svara

  På Campadre? Ja då går det inte bra för casall, Nike, Mulberry, Michael Kors, Tamaris och alla de andra varumärken som Campadre har. Du kanske får läsa lite vad Campadre är. Tror att ha en kampanj där är väldigt bra för att synas och få nya kunder. Har testat många nya märke där.

  Svara

   Hallå du! Kanske du som har missuppfattat? Företagen säljer ut gamla kollektioner där eftersom de gör nya hela tiden. Det är skillnad med Löwengrip som har en fast linje och kör utförsäljning på befintligt sortiment. Företag har alltså inte kampanjer för att locka nya kunder utan de vill helt enkelt bli av med gammal skit.

   Svara

    Exakt. Väsentlig skillnad med andra ord.

    Svara

    Fast både Clarins och Clinique till exempel förekommer på Campadre med sina storsäljande produkter? Vad beror det på? Nyfiken för är inte helt med på Campadres modell.

    Svara

     Kort datum kanske?

     Svara

      Det finns alltid någon anledning. Inget känt varumärke hör av sig till campare för att få lite extra reklam eller för att de behöver få in extra pengar.

      Svara

     Det kan vara excess stock, det kan vara produkter som behøver säljas innan det blir för gammalt, det kan vara tryckfel, det kan vara att en annan butik slagit igen och de har köpt upp lagret osv

     Svara

    Ja och du Annanas, till skillnad från vad Nike, Mulberry, MK etc tillverkar så har inte deras produkter ett bäst före datum som hudvård har så de behöver också bli av med ”gammal skit”.

    Svara

    Så kanske det är för vissa klädmärket men nej det är inte idén för Campadre. Kitchen aid, moccamaster, Michael kors, Gant klassiska klockor, smeg osv har högst aktuella modeller även på Campadre. Sedan kan man diskutera deras prissättning och ordinarie pris men det var ju inte det som var frågan hör 🙂

    Svara

     Gant klockor har för övrigt gått i konkurs och har försökt sälja sitt gigantiska läger av klockor för några hundralappar styck så det förvånar mig inte att Campadre har de och de gör säkert en riktigt god vinst 🙂

     Svara

   Stämmer faktiskt inte alls, vi säljer via Campadre när vi har ett lager vi kan erbjuda mycket billigare. Det här ju även butiker som säljer märken som MK, Nike osv. Det finns alltid saker som inte säljs och Campadre tar in allt från partier från nedlagda butiker till varor på commision (köper om de säljs typ). Ibland håller de inte ens sakerna i eget lager utan kommer överens med företaget om kampanjer och betalar för de varor som säljs i kampanjen.

   Svara

  Influencer OT!
  Kolla Hanapees instastory, hon tar upp problematiken med att Margaux väljer EBT som vigselförrättare med premisserna att ”hon är en skön tjej och vi klickade”.
  Margaux kanske ska fundera över vad det sänder för signaler att umgås med någon som vill samarbeta med SD samt se över abortlagen.

  Svara

   Vad är det för fel med att se över abortlagen?

   Svara

    Varför inskränka den?

    Svara

     Att se över är inte att inskränka. Vi vill väl att aborträtten bygger på vetenskap och inte på känslor? En utredning kanske visar att foster inte känner smärta och att en abort kan se fram till barnets ettårsdag? Eller så visar den att foster kan räddas till livet tidigt? Kunskap är alltid bra. Varför är vänstern så rädda för kunskap?

     Svara

      Abortlagstiftningen ÄR byggd på fakta, inte känslor, eftersom vänstern inte rädda för kunskap. Högern letar ”ursäkter” till att inskränka aborträtten, det är därför ni är så ”intresserade av fakta”.

      Svara

       Fast faktan som lagen bygger på kanske bör uppdateras eftersom vetenskapen har kommit längre?

       Svara

        Men varför bry sig om någonting som inte är fött? Vilka ska ta hand om de barnen i så fall? Abortmotståndare?

        Svara

         Föräldrarna som valde att knulla så klart.

         Svara

          Om mamman inte valde att knulla med pappan då?

          Svara

           Det är ingen anledning att mörda ett barn. Två fel gör inte ett rätt.

          Vad tycker du om de pappor som lämnar barnet trots att barnet föds? Ska de tvingas ta hand om sitt barn? Jag Menar, får kvinnan inte göra abort så är det ju bara mannen som har möjlighet att välja bort barnet. Mamman måste genomgå graviditeten ändå även om pappan sticker. Ska vi tvinga pappan att stanna om vi förbjuder abort eller är barnet bara mammans ansvar? Och hur gör vi det rent praktiskt?

          Svara

           Kvinnor kan utöva avhållsamhet om de absolut inte vill ha barn.

           Men papporna kan ligga runt och sen inte behöva ta ansvar när det blir ett barn? Ska inte pappor utöva avhållsamhet om de inte vill ha barn? Och vad gör vi åt de pappor som inte gör det men ändå inte tar ansvar för barnet?

           Det är bara kvinnor som kan föda barn. Orättvist? Ja. Då får man leva med det.
           Män kan tvingas betala för barn de inte vill uppfostra.

           Varför också kvinnan ska bestämma om hon VILL föda barn eller inte. Men tror du på allvar att alla barn blir till av romantiskt samtyckesex som kvinnan kan avstå från om hon inte vill riskera en graviditet? Naivt.

           Till personen som skrev ”kvinnor kan utöva avhållsamhet…”

           Precis det är allt vad abortmotståns från början handlar om. Att kontrollera kvinnors sexualitet.

           Det har väldigt lite att göra med att rädda livet på ett potentiellt barn. Hade det handlat om det hade samma personer som predikar om hur moraliskt förfallet det är att genomgå en abort också sett till att skapa förutsättningar för att kvinnan och det potentiella barnet överlever graviditet och förlossning, att barnet kan växa upp med vuxna som vill den väl, inte sakna mat för dagen, inte få höra att hen inte kan söka sjukvård för det är för dyrt osv osv.

     Abort är mord och borde vara helt olagligt.

     Svara

      Abort är inte mord och skall vara lagligt.

      Svara

      Abort är inte mord, eftersom ett foster per definition är en parasit tills den kan överleva utanför mammans kropp för egen maskin. Och borttagning av en parasit är inte mord.

      Svara

       Finns massor av människor som inte kan leva för egen maskin, vill du mörda dem också? Ett foster är en levande människa och att döda det är mord.

       Svara

        Ja!

        Svara

        Ett foster är inte en levande människa. I början är det en cell och det är då de flesta gör abort. Foster blir det först vecka 12. Läs på lite tack.

        Svara

       Det finns bokstavligen ingen som definierar ett foster som parasit. Förutom människor med dålig moral som vill försvara mord.

       Svara

        Jodå. Min patologiprofessor 😁

        Svara

        En parasit är ”en organism som lever vidhäftad vid en annan organism (ett värddjur eller en värdväxt) och tar sin näring ifrån denna.” Förklara gärna hur detta INTE gäller ett foster eller embryo. Den växer på bekostnad av mamman.

        Jag förstår abortmotståndare, men jag skulle aldrig vilja ta bort kvinnans rätt till sin egen kropp eller valet att göra abort. Självklart ska det finnas en rimlig gräns (som vi har idag) för hur långt in i en graviditet en abort ska kunna genomföras. Gör det mig till en dålig människa i ögonen på anonyma människor på internet, so be it. Jag tror jag överlever 🙂

        Svara

         Jag vet inte var du hittade din definition från men alla dictionaries jag har kollat beskriver det som ”an organism that lives in or on an organism of another species (its host) and benefits by deriving nutrients at the other’s expense.”, med betoning på ”another species”, så nej, ett foster är inte en parasit.

         Svara

       Du är själv en parasit Emilie. Fy fan för sånna som dig.

       Svara

        Fy fan för sånna som dig som talar om vad andra får göra med sina kroppar. Sköt dig själv.

        Svara

        Jag lever inte på bekostnad av ett annat värddjur eller värdväxt, så jag är per definition ingen parasit 🙂

        Svara

         Men du har ju gjort precis detta själv. Varit en såkallad parasit inuti din mor.
         Och om nu fostret bara är en parasit borde ingen någonsin lägga sig i vad gravida äter, dricker etc.
         Det är ju ändå bara en parasit? Så varför skall andra komma med pekpinnar när modern dricker, röker cigg etc.

         Har du överhuvudtaget gett dig tid att googla hur fostret utvecklas respektive vecka. Har du sett ett 18 veckor gammalt foster?
         Har du själv studerat noggrant biologi (nej det räknas inte med enbart en lärares åsikter eller massmedias reportage).

         Att se ÖVER abortlagen är inte att gå en antifeminisk väg. Lika lite som du är en rasist för du som politiker vilja sammarbeta med alla folkvalda partier.

         Vill ni leva i ett land där du enbart får ha en viss typ av åsikter, ett land där folkets röster inte är av vikt, då rekommenderar jag Kina eller Nordkorea.
         Men i ett demokratiskt land, ja då får du deala med att allas åsikter får höras, även om du ogillar dem.
         Att tycka det är okej att neka 1 miljon av svenska folkets röster är inte demokratiskt.

         Svara

       ”The tiniest survivor: How the ’miracle’ baby born two weeks before the legal abortion limit clung to life against all odds” https://www.dailymail.co.uk/femail/article-1021034/The-tiniest-survivor-How-miracle-baby-born-weeks-legal-abortion-limit-clung-life-odds.html

       Jag är bara intresserad av att höra vad ni som är för abort tycker om detta. Jag är personligan för abort, men jag kan inte försvara det ur ett moralist perspektiv.

       Svara

        Det ändrar inte min uppfattning. Jag skiljer på barn som ska födas/räddas och foster som ska aborteras.

        Svara

         Varför då? Varför har vissa barn/foster rätt att leva men inte andra? Gäller samma med oss vuxna, eller var ska gränsen då gå? Jag tror att man måste ta en ordentlig tänkare angående detta, för tekniken blir bara bättre desto längre tiden går. Antingen så bestämmer man sig för att små barn inte har lika rätt till liv, eller så försöker man hitta en annan lösning för att hjälpa de som vill genomföra en abort.

         Svara

          Varför? Därför att jag är för att kvinnan själv väljer om fostret ska leva eller inte. Jag tycker att lagen vi har idag är bra. De barn som är önskade ska vi självklart rädda. Sen tycker jag inte att diskussionen kring vad som gäller vuxna är relevant i frågan om abort. Varför inte? För att vi kan göra abort upp till vecka 21/22, det rör alltså inte vuxna liv.

          Svara

    tror du på riktigt att bushan har de syftet?

    Svara

     obs Till anonym 9.27

     Svara

   Men lägg av! SD är ett demokratiskt valt parti. Stefan Löven och godhetsvänstern skakar hand och flörtar med diktaturer som Iran och Saudi men vägrar samtala med SD.

   Svara

    Men SD:s värderingar är allt annat än demokratiska. Borde man möjligtvis förstå när man börjar undersöka deras rötter – inte de som fanns för flera 100 år sedan, utan du skall max 50 år tillbaka i tiden.

    🙂

    Svara

     Berätta för mig om SDs värderingar som inte är demokratiska? Jag upplever det som att detta är bara rykten och ingen tar egentligen reda på vad som stämmer och inte stämmer. Jag vägrar tro att 1 miljon människor är rasister i Sverige.

     Svara

      Läs på om deras syn på homosexuella tex.

      Svara

       Jag läser på partisidan att de står att alla människor oavsett sexuell läggning ska behandlas lika. Finns det något jag missar?

       Svara

        Ja

        Svara

         Skitbra argument 👍👌👌👌

         Svara

          Tack.

          Svara

        Förutom alla aktiva SD:are som är öppet homofoba? Nej jag vet inte, practice what you preach kanske, är väl kanske det du missar. Kanske det de allra flesta SD:are missar eftersom en efter en kickas ut efter nazistiska, rasistiska, homofobiska eller kvinnohatande uttalanden, TROTS vad som står på pappret. Att vara kvinna och SD:are är som att spotta sig själv i ansiktet. SD kritiserar ofta mellanöstern men strävar i mångt och mycket efter samma ideal men under vit täckmantel.

        Svara

         Jag har vänner i alla politiska partier och många av dem har ”rasistiska” åsikter enligt min mening så det blir fel att SD ska stämplas som ett rasistiskt parti. Folk har olika uppfattningar men kan tillhöra vilket parti som helst utan att de håller sig till det partipolitiska programmet till 100%

         Svara

          Det är en sak är ha rasistiska åsikter men stanna därvid. En annan sak är rösta på ett rasistiskt parti och vilja se sina rasistiska åsikter materialiseras i policy och faktiskt få diskriminerande konsekvenser för den grupp av människor man ogillar. Sds partiprogram har körts i tvätten och blivit lite mer rumsrent idag, av strategiska skäl. Vi som inte är födda igår minns deras tidigare partiprogram men även de flyers och flygblad som skräpade på åttio, nittiotalet och tvåtusentalets början. Däri och bakom stängda dörrar och bland deras sympatisörer hittar du vad SD verkligen står för, inte i det senaste partiprogrammet.

          Svara

           *klistermärken och flygblad.

        Det står tex i partiprogrammet att homosexuella inte ska få adoptera, (jo tjena behandlas lika). Sen har SD inte stött en enda hbtq-reform i Riksdagen. So thats that.

        Svara

        Det är ju bara att lyssna på vad de aktiva i partiet säger. Vad har de för förslag som rör hbtq etc? Vad uttrycker de för åsikter generellt kring hbtq? Det verkar du ha missat

        Svara

        Vad som står på SD:s partisida litar jag inte för fem öre på.
        Med tanke på vilka åsikter som uttrycks av SD folk, VALDA politiker som representerar SD på olika nivåer, så utgår jag från att alla som väljer att rösta på SD antingen aldrig kollar på nyheterna eller tycker att de åsikterna är ok. Så antingen man ignorant eller rasist, vilket läger hör du hemma i Emma?

        Svara

         Vänstern i ett nötskal. Faktaresistens, känsloargument och personpåhopp. Fräscht.

         Svara

          För det första, du vet inte var jag står politiskt. Att du omedelbart tror att någon som argumenterar mot SD är ”vänster” säger mer om dig än något annat.

          Du behöver kolla upp definitionen av ”personangrepp”

          Och förklara för mig varför jag är ”faktaresistent” för att jag inte litar på SD:s partiprogram? Det är inte fakta. Inget partiprogram är fakta. Det är per definition åsikter och ideologi….

          Vad som är fakta är att fler SD politiker än jag kan minnas uttryckt sig rasistiska, homofobiskt och sexistiskt. Handlingar väger mycket tyngre än ord.

          Svara

          Ja, anonym 10:10, och själv kommer du ju med såååå starka motargument…. Sanningen svider eller hur? SD må skriva vad de vill i sina partiprogram men i handlingen är de öppet rasistiska, homofobiska och sexistiska.

          Svara

        Kan du hänvisa till någon reform som sd stött eller ett förslag de har lagt fram som rör hbtq-rättigheter?

        Svara

      Du ”vägrar tro” att SD:are är rasister. Ja, det är ju lite det som är problemet. Du vägrar att inse saker för att du har bestämt dig för hur det ligger till, dvs du vill inte basera din tro på fakta.

      Svara

     Då är du givetvis kritisk och tar avstånd till Vänsterpartiet också antar jag? Om vi ska prata om partier med mörkt förflutet.

     Svara

      Och framförallt Socialdemokraterna!

      Svara

       Ja, det var ju inte direkt SD som var med och säkerställde att människor, som inte passade in i folkhemmet, blev tvångssteriliserade.

       Svara

      Tycker du att man borde göra det, ta avstånd från partier med mörkt förflutet?

      Svara

     Och samma sak med Vänsterns rötter men ändå fjäskar både Löfven och media med gamla kommunister 🤔

     Svara

    Hitler var också demokratiskt vald.

    Svara

     Mkt god poäng faktiskt. Många odemokratiska ledare/partier har nått sin position på demokratisk väg, alltså finns det goda skäl att vara på sin vakt. SD:s syn på tex homosexuella är inte demokratisk. Och det där om den nedärvda essensen i deras partiprogram är rentutav obehaglig.

     Svara

     Godwins lag. Det tog inte lång tid 🙂

     Svara

      Hahaha! så typiskt eller hur!

      Svara

      Godwins lag i all ära, men frågan är om den applicerar i detta sammanhang. Diskussionen startade med att säga att SD är ett folkvalt parti, någon kontrade då odemokratisk partier tidigare i historien också varit folkvalda. På så sätt anser jag inte att Godwins lag (som inte ens är en beprövad teori) är något som passar in här. Jag har själv en högre utbildning som historiker och jag förstår att om man själv inte har det resonemanget verka långsökt. Men i detta fall är det en korrekt och högt relevant observation. Nej, jag röster inte vänstern. Ja, jag är självfallet även kritisk mot delar av deras politik och historia. Men utifrån en historisk kontext och min profession så är jämförelsen ändå intressant och har till viss del en poäng. Vi måste kunna jämföra 30-talet med idag. Eller andra historia epoker för den delen för att kunna utröna något om vår framtid.

      Svara

    Det är så intressant att kritiken mot SD är så stor. Tittar man historiskt på socialdemokraterna så har de inte heller varit ett parti fritt från rasism och nazism. Ett tips är att googla Vipeholm eller rasbiologiska institutet. Visste fler om detta så tror jag inte att sossarna skulle vara så stora.

    Svara

     Skillnaden är väl att Sd idag inte har kommit så många steg ifrån sin historia….

     Svara

      Nej eftersom deras historia är max 30 år gammal…

      Svara

     Skillnaden är att dagens SD partiledare gick med i SD när de fortfarande var ett öppet främlingsfientligt parti. Och att SD:s representanter så gott som dagligen uttrycker fruktansvärda åsikter om andra människor. SD är det svenska parti som haft flest uteslutningar sedan de kom in i riksdagen 2010.

     Rasbiologiska institutet avvecklades 1936 och lades ner 1958. Vipeholmsexperimentet avslutades 1955. SD:s mörka historia är inte ens historia utan en pågående företeelse.

     Svara

     Sämsta argumentet som finns. Skillnaden är så stor. S och andra äldre partier gör ju allt för att klippa banden till sina bruna rötter. Vara öppna med sitt förflutna och ta avstånd från det. sd som ett relativt nytt parti (jämfört med s) gör under det. Deras band till nazismen är fortf starkt.

     Svara

      Man kan inte ”klippa banden” till sin historia. Antingen har man gjort något eller så har man inte det.
      I det här fallet HAR sossarna blod på sina händer, även om det var länge sedan – de HAR fängslat, tvångssteriliserat och dödat människor som inte levde upp till deras standard. Så ser historien ut, sen får man såklart tycka vad man vill om det…
      Ska man vara krass så är SD små lammungar jämfört med S och V historiskt sett.

      Svara

       Fast nej det är ju inte personerna som representerar/sköter partiet idag som gjort dom handlingar och dessa personer inte blod på sina händer.

       Svara

        Nej men det har fortfarande hänt? Och det finns människor idag som inte fått upprättelse och fortfarande lider på grund av vad de utsattes för av den socialdemokratiska politiken…

        Svara

         Läser du ens svaren du får innan du själv svarar?

         Svara

          Javisst! Men denna person (du?) svarade ju på något helt annat ändå och poängen verkade inte gå in, så skit samma.

          Svara

       Ja, S Har absolut blod på sina händer liksom de flesta partier under 1920-1950. Att jämföra socialdemokratin under denna tid med SD 90-tal och framåt blir väldigt skevt. Mellan 1930-1950 var rasbiologiska och andra vidriga åsikter tyvärr inte främmande eller särskilt tabubelagt. Det var alltså betydligt mer ”normalt” att ha dessa åsikter då än vad det var när SD blev till. Att SD därför skulle vara lammungar, när de inte ens existerade under denna tid, blir då en väldigt märklig jämförelse. Speciellt då SD är det parti som på 2000-talet har ÅTERINFÖRT en del av 30-talets åsikter i den politiska debatten.

       Svara

      Och till sina illröda rötter? Kommunismen har kostat fler människoliv än nazismen!

      Svara

   Ja HP:s kritik var spot on! Jag blev så förvånad av att se EBT i flödet, okommenterat ang. politiken

   Svara

    EBT är en av få politiker som är genuina och är rakryggade. Det är faktiskt helt otroligt att folk fortfarande försvarar denna godhetsknarkande flyktingpolitik. Vi har alltså haft den generösaste flyktingpolitiken i hela världen (bara det säger en hel del) och lovat att ta hand om människor i nöd som vi uppenbarligen inte har klarat av. Alla känner sig lurade och nu sitter vi här med tiotusentals lättkränkta, sysslolösa, inkompetenta, lågutbildade, män med en unken kvinnosyn och för mycket fritid.

    Vi har liksom flera kommuner som är på ruinernas brant och ingen vill ta ansvar.
    Av stadens drygt 10 000 invånare är över 2 000 utomeuropeiskt födda. Hela 80 procent av de vuxna i den gruppen saknar jobb och ytterligare tio procent befinner sig i arbetsmarknadspolitiska åtgärder.Enligt Sveriges kommuner och landsting, SKL, hade tre av fyra kommuner ett underskott i socialförvaltningsbudgeten redan år 2018, och kostnaderna för försörjningsstödet kommer att fortsätta öka framöver.
    Det även finns kulturella skillnader som försvårar etableringen. Nyanlända från extremt fattiga delar av världen kan vara nöjda med att ha mat för dagen, varmt och kallt vatten i kranen och tak över huvudet.
    Det är en enorm resa mellan olika världar. När man redan har rätt till försörjningsstöd och bostadsbidrag finns inte alltid incitamenten att arbeta.Statens flykt från ansvar är provocerande.
    Det är inte kommuner som Filipstad som har bestämt att Sverige ska vara västvärldens mest generösa mottagarland. Men det är de fattigaste kommunerna som har fått dra det tyngsta lasset. Många vill ta hit flyktingar från dom fattigaste länderna i världen för enorma kostnader men ingen verkar vilja ha dom boendes som granne. Samtidigt så drar Sverige in 800 miljoner kronor på sin biståndsbudget. Fattar ni inte vilket sjukt land detta är?

    Svara

     Jodå, därför vill jag inte bo här i jättemånga år till. Helt sjukt egentligen hur snabbt man kan förstöra ett land och dess framtidsutsikter. Ännu sjukare att man har mage att kritisera de som opponerar sig när alla facit så här långt visar på misslyckande efter misslyckande.

     Nej tack, jag vill bo i ett land där jag kan röra mig fritt, där skolan fungerar, och där personrån av ungdomsgäng är något som hör till ovanligheterna.

     Svara

     Hear hear!
     Sedan glömmer folk gärna att många av människorna som kommer hit är EXTREMT religiösa, medan Sverige är ett av de minst religiösa länderna i världen.
     Det säger liksom sig självt att det är dömt att misslyckas.

     Svara

     Bästa jag läst på länge 👊🏻

     Svara

     Du kan väl åtminstone ange källan som du copy/pastar och får cred för?
     https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/vem-hor-nodropet-fran-filipstad-/

     Svara

      Absolut. Ingen mening att ta cred för fakta. Men hade jag bara länkat till själva artikeln så hade färre läst.
      Har vi förresten någon här som bor i Filipstad?

      Svara

       Man kan ju göra både och dvs citera texten och ange länken.
       Så brukar jag göra när jag t ex citerar från Wikipedia.
       Håller med om att man inte bara med framgång ska kommentera med en länk.
       Många verkar rädda för att klicka på länkar om de inte vet vart den leder.
       Kanske i och för sig klokt att inte klicka på allt 🙂

       Svara

        Precis. Var ju inte enbart fakta utan hela formuleringar som citerades rakt av.

        Svara

     Dessutom har EBT inte uttalat ett önskat samarbete med SD specifikt, vilket många verkar tro. Hon har öppnat samtliga dörrar för att föra debatten framåt istället för att slå knut på sig själv och sitta tjura över SD som de andra partierna gör.
     Hon är ta mig f’n den enda vuxna partiledaren vi har verkar det som…

     Svara

     åh så bra du formulerar detta, Josie! 👍

     Svara

   Man kan umgås med, och till och med tycka om, personer som står långt ifrån en själv i vissa frågor. En av mina bästisar när jag växte upp var en jätteblå miljonärsunge med jätteblåa, konservativa föräldrar. Jag växte upp med socialbidrag och knarkande föräldrar. Vi hade och har vitt skilda åsikter om precis allt men har ändå en nära vänskap.

   Svara

    Vad kul! 👍🏻 Jag blir nyfiken – umgås ni idag? Hur ser vänskapen/ kontakten ut?

    Svara

     Ja! Vi är fortfarande nära vänner, och har väl närmat oss varandra under uppväxten och vuxenlivet vad gäller livsvillkor. Hon valde ett yrke som inte var typiskt överklass (och fick massa skit från sin familj för det) och jag utbildade mig och fick ett bra jobb och en bra inkomst. Det har varit givande på många sätt att komma nära någon som är så olik en själv!

     Svara

    ❤️❤️❤️

    Svara

    Min pojkvän röstade kd och jag röstade rött. Men vi kommer bra överens och älskar varandra ändå och kommer överens om det mesta man bör vara överens om i en relation.

    Svara

     Min man röstar M och jag röstar S. 🙂

     Svara

      Oj vad spännande och ovanligt.

      Svara

       Haha, ja. Det tycker jag faktiskt att det är!

       Kul dock att du kände dig tvungen att kommentera med en sådan äcklig ton en härlig söndagsmorgon? Hoppas du får en fin dag och vaknar upp på ett bättre humör en annan dag. 😉

       Svara

        Ursäkta Anja men det va du som tolkade hans ton som äcklig.
        Läser man de rätt upp och ner så finns det inget i meningen som är äckligt.

        Spännande och ovanligt är väl inte otrevligt nånstans.

        Så kanske du ska andas och läsa en gång till då du läser textrader som gör dig upprörd.
        Om du får en känslosam reaktion på alla ord runt dig så kommer du bli lidande. För kan ord kontrollera dig på de sättet så kan andra människor kontrollera dig enkelt, andas och låt saker bara passera 😉 tips bara

        Svara

         Fast Snömoppen, det svaret från Benny var väl ganska uppenbart mycket sarkastiskt?

         Svara

       Det är inte spännande eller ovanligt. Har man respekt för varandra så fungerade det. Växte upp med en pappa som röstade på moderaterna och en mamma som röstade på socialdemokraterna. Kan man bete sig kan det bli väldigt givande diskussioner hemma när folk tillåts tycka olika.

       Svara

       Det är väl inte ovanligt. Många par jag känner röstar olika 🤔 inkl jag och min pojkvän och även mamma och pappa står på olika sidor. Är väl väl varken ovanligt eller ”spännande” . Människor är olika. Man kan leva och umgås med folk som inte är kopior av en själv 😂

       Svara

        Här inne verkar ju en del tycka att man måste ha exakt samma åsikt i alla politiska frågor för att ens kunna umgås ytligt. Då förstår jag att man tycker att det är spännande med par där man röstar på olika partier.

        Svara

       Är det ovanligt att par röstar olika?

       Svara

   Snälla ta inte upp politiska frågor här, det tar över och är inte relevanta. Ta det hellre på insta eller nån annanstans istället..

   Svara

    Varför, är väl lika viktigt, som att gotta sig i influencer som hatas.

    Svara

     Därför att det blir bara fel. Och folk blir sura och otrevliga. Och det är nog med politiskt käbbel överallt annars på Facebook etc

     Svara

     Det är det öppet spår är till för.

     Svara

   Man får tycka vad man vill om SD (och alla andra partier) men den här uttjatade beröringsskräcken är faktiskt tröttsam. Människor måste kunna umgås och man måste kunna tycka om varandra som person trots att man tycker olika. Själv har jag vänner och bekanta som jag tycker mycket om från alla partitillhörigheter. Det finns ingen problematik alls i att Margaux valt henne. Absolut ingen.

   Svara

    Bra skrivet!

    Svara

    Fast nej jag hade inte kunnat det. Jag röstade på vänsterpartiet och har väldigt vänsterextrema åsikter, om jag skulle umgås med med en högerextremist så skulle jag umgås med någon som tycker att mina åsikter om frihet, rättigheter, abort, homosexualitet osv är fel vilket jag inte är beredd att göra.

    Svara

   Suck.

   Svara

   Verkligen! Margaux har ju tidigare själv varit öppen med att hon genomfört en abort.

   Att producera partitempen och säga att man är politiskt oberoende och bara ett halvår senare bli vigd av en partiledare rimmar ganska illa. Självklart får man umgås med vem man vill på fritiden men hon har ju själv valt att genomföra bröllopet som en sponsrat event, så det är knappast enbart en privat angelägenhet. Hon kanske borde fundera på varför EBT så glatt ställer upp på detta, självklart med syftet att påverka Margaux följare.

   Svara

   Skippa OT-frågor. Det kan vänta till öppet spår.

   Svara

    Eller under något av de två inläggen om just margauxs bröllop…

    Svara

   Vad eller vem är EBT?

   Svara

    Ebba Busch Thor.

    Svara

    Ebba Bush thor, tror jag åsyftas

    Svara

   Vad spelar det för roll? Varför ska man inte få umgås med vem man vill pga deras politiska åsikter? Snälla någon….

   Svara

    En viss skillnad på att ”umgås” och att låta någon välsigna ens äktenskap, i och f. sig.
    Läs gärna om Lars Adaktusson idag (och hans möten i Colombia) så kanske det är lättare att förstå varför Ebba BT tycker att det är ok att samarbeta med sd

    Svara

     Något jag tycker är underligt, på ämnet men lite ot, är alla par som viger sig i kyrkan trots att de inte alls är religiösa annars. Hur kan man låta en präst viga en i en kristen kyrka om man inte tror på den kristna religionen? Visst, kyrkan är en vacker byggnad men jag skulle känna mig som en hycklare att stå där och få mitt äktenskap välsignat av gud när jag inte tror på det annars.

     Svara

      Jag gillar inte den svenska staten heller, så varför ska jag låta den välsigna mitt äktenskap?
      Man väljer det man tycker passar en själv helt enkelt.
      Själv ska jag gifta mig i kyrkan eftersom jag tycker att traditionen är fin och jag sympatiserar med den. Behöver inte vara religiös för det.

      Svara

       Självklart gör alla de som passar dem bäst. Att jag tycker att det är underligt och att jag själv skulle känna mig som en hycklare innebär ju inte att jag tänker hindra någon annan att gifta sig i kyrkan😊

       Svara

      Håller med! Har varit på bröllop med ickereligiösa vänner, så står prästen där och säger ’lovar ni inför Gud?’ ’Gud välsigne er kärlek och vakar över er’ bla bla…

      Svara

   Såg också det. Tycker det är så barnsligt av henne. Tror inte att hon förstår politik. Bara för att man är höger är man rasist enligt henne. Men det är så mkt större än så.

   Ett sammanhälle ät komplext och det krävs mkt för att det ska fungera. Att vilja kontrollera invandringen innebär inte automatiskt att man är rasist. Att tycka Islams är problematiskt med tanke på deras kvinnosyn är problematiskt innebär inte att man är rasist.

   Hon verkar tro att Vänsterpartiet löser alla problem, men hon kanske ska grotta ner sig i deras värderingar och historia så får vi se vad hon säger se . Speciellt med tanke på hennes status, vart hon bor och vem hon ungås med och speciellt med tanke på att hon är egen företagare.

   Har heller inte sett att hon ungås med varken muslimer eller nyanlända så hon kanske ska vara lite mer aktiv själv innan hoj börjar såga

   Svara

   Men herregud😂 ja Margaux är verkligen ett monster – hur kan hon? På sitt egna bröllop? Att EBT viger är ju faktiskt nästan samma sak som att Jimmie viger, eller var gäst på bröllopet så nu kan vi bog dra slutsatsen att Margaux röstar på SD. Svensk vänster alltså….😝🙈😂

   Svara

    Ja, att aktivt välja henne som vigselförrättare visar ju ganska tydligt hennes politiska åsikt och värderingar?

    Svara

   Med tanke på hur överbefolkad världen redan är så borde vi verkligen inte ändra de befintliga abortlagarna till mer strikta. Tycker ni/folk påriktigt att det är moraliskt eller ekonomiskt försvarbart att miljontals barn dör i svält och följdsjukdomar kopplade till svält och misär att sitta och säga att fler barn borde födas när de dessutom är oönskade?

   Svara

  Det står att Facial serum har ordinare pris 425 kr, men hos alla apotekskedjorna kostar serumet 274 kr. Vissa har nu nedsatt pris till 219 kr. (Jag orkade inte kolla upp de andra priserna.)

  Svara

   Får butikerna sätta egna priser på produkterna? Eller ska det vara samma ord pris på alla ställen där det säljs ?

   Svara

    Som leverantör kan du ange ett ”rekommenderat cirkapris” som man hoppas att återförsäljarna ska tillämpa.
    I vissa branscher är det hög följsamhet och rabatter på dessa priser är sällsynta. I andra branscher är det många återförsäljare som säljer billigare.
    Som leverantör kan du inte bestämma ett pris i senare led, bara ”rekommendera”.
    Kosmetikbranschen har traditionellt haft följsamhet när det gäller lyxmärken med sk selektiv distribution.
    Leverantörerna ser med oblida ögon på återförsäljare som prisdumpar. Sådana återförsäljare kan bestraffas med uteblivna leveranser, inga testers, inget skyltmaterial, inga besök osv. Parallellimport har gjort att kosmetikbranschen inte längre upprätthåller en gemensam prisbild mot konsument.

    Svara

  Isabella kommer alltid bara vara en bloggare. Att hon heter Blondinbella och bloggar är liksom det hon är känd för. Sen kan hon försöka sälja krämer och låtsas vara nästa estee lauder, men det är bara i hennes fantasi som hon kommer lyckas med det. Hon är en blond tjej från Stockholm som ble känd genom att blogga, inte så mkt mer än så. Så jag är inte så förvånad att det går dåligt för hennes krämer. Varför skulle någon lägga flera hundra på hennes produkter? Som sagt, folk ser henne bara som en bloggare

  Svara

   Exakt. Men hon kämpar ju hårt för att framställa sig som affärskvinna istället, och det blir så löjligt när hon liksom inte bara kan erkänna att främst är hon en influenser som vilken annan influenser som helst. Utan nä, hon måste ha ett team, privatjet osv osv för att klara av sitt otroligt hektiska och viktiga affärskvinnaliv.

   Svara

   Glöm inte ! Hon sa härom dagen att eftersom hon ska bli världens mäktigaste kvinna …..😂😂😂 denna människa är inget annat än sjuk . Hon prövar på allt i affärs värden sedan sakta kryper hon tillbaka till sitt bloggande ,det är där hon kommer att vara och förbli . Sedan när människor genomskådat hennes vilda fantasier så är det slutbloggat ….. förutom några flitiga tonårs läsare .

   Svara

    Det skulle du väl gilla, att hon slutar blogga? Tidigare gillade du inte Hanna Widerstedt, tror jag, och hon har slutat blogga nu.

    Svara

    Hon kan ju försöka gifta sig rikt och då fortsätta med sitt låtsasaffärsliv.

    Svara

  Fast vad är ordinarie pris egentligen?

  Det kan ju vara en medveten strategi att man i sin egen butik har ett pris, för att alla andra ska kunna visa upp/sälja som rea fast det egentligen det som är det tänkta priset.

  Det kan säkert också vara klandervärt, men..

  Om det går _så_ dåligt, att alla måste sälja med förlust (för även om det är bra marginaler på den sortens produkter, så skulle halva ordinarie pris onekligen innebära att man säljer med förlust) så skulle ju Löwengrip fasas ut ur sortimentet illa kvickt.

  Svara

   Nej. Varor på rea säljs inte med förlust

   Svara

    Vad menar du?

    Svara

   Det är inte bara klandervärt, det är rentav olagligt.

   Svara

    Nej inte olagligt, olika butiker sätter sina egna reapriser.

    Svara

  Jag tycker reor drar ner statusen på ett märke.Jag menar tänk om t.ex Gucci alltid skulle ha allt på rea, hur länge skulle det ses som ett high end märke. Folk skulle ju börja undra att varför är det alltid på rea.

  Svara

   På Löwengrips sajt är det inte rea, och där finns de högsta priserna. Vad återförsäljarna gör kan de nog inte påverka så mycket.

   Svara

    Antagligen medvetet, de räknar med vinst och försäljning från återförsäljare och det som säljs via egna hemsidan bara en bonus.

    Svara

   Precis. T.ex Louis Vuitton är väl kända för att aldrig någonsin ha rea i sina butiker.

   Svara

    Löwengrip har väl inga egna fysiska butiker? Bara en nätbutik – utan rea.

    Svara

    Nej, säljer man billigare så sker det genom riktade rabatter till vissa konsumenter och diskret.
    För ett lyxmärke som Louis Vuitton existerar inga reor, inga röda lappar och inga utförsäljningar.
    Återförsäljare som prisdumpar eller säljer ”bredvid” till andra återförsäljare som inte är godkända av LV stängs av eller blir utan leveranser.

    Svara

   Gucci säljs inte på apotek heller. Det finns massor av märken som brukar vara på rea på apoteken, Åhléns och Kicks. Det säger inget negativt om produkten, även Clarins och Lumene är på rea ibland.

   Svara

  Tydligen skriver hon på en ny bok nu…

  Svara

   Så klart. Ska vi gissa på med Carolina Neurath? 🤩

   Svara

   Kanske en bok om hur det är att låtsas leva ett nyrikt liv? Först hade hon ju sin babyboom-period, sedan hade hon Economistaperioden, aktieperioden osv.

   Svara

    Eller hur det är att tvingas fly Sverige pga oerhört kolossal hotbild kanske?

    Svara

     Eller hur det känns att vara så hatad?

     Svara

    Skilsmässoboost tror jag.

    Svara

     ”mitt liv som hajsoppa”

     Svara

      Hon är fena på att skriva 🙂

      Svara

      Hur gammal är du Camilla?

      Svara

       Tillräckligt ung för att fortfarande kunna ha roligt, skulle jag gissa. Själv då, tant Agda?

       Svara

        Jag är 27, vet du hur gammal Camilla är eller?

        Svara

  Men det kan också vara ett knep för att få saker sålda.
  Som när jag letade efter ny köksassistent, fick ett mail från typ bagaren och kocken där de skrev 50 % på köksmaskiner!! Shit va bra tänkte jag och kollade genast! Där hade de mycket riktigt maskiner som kostade 2000kr och de skrev ut att ordinarie pris var 4000.

  Grejen var att jag har tidigare kollat på exakt dessa maskiner och de kostar 2000 kr på alla andra ställen som netonnet och mediamarkt. De har aldrig kostat 4000 från början.

  Jävligt fult och slugt men finns det människor som bara går igång på att de ser ett reapris så lyckas de väl, har man lite innanför pannbenet så jämför man.

  Så här håller de på inför black friday också, höjer pris för att det ska se ut som massa rea. FULT.

  Svara

   Men det är olagligt.

   Svara

   Att göra så är dessutom olagligt, sånt kan man anmäla 😊

   Svara

   Så är det alltid vid reor. Höjer priserna några veckor innan.. sen rear dom ut sakerna för samma pris som dom hade veckorna innan..

   Svara

    Men sluta sprid falsk dynga.
    Jag jobbar i butik och vi har aldrig höjt en produkts pris för att sedan sätta det gamla priset som ”reapris”.
    Allt vi har på rea sänks och det är så det går till när man vill bli av med saker för att göra plats för nya kollektioner.
    Att ett fåtal elektronikbutiker har blivit ertappad med det, betyder inte att det är ”så alla gör”.

    Svara

     Falsk dynga? Skojar du? Har sett det så många gånger! Elektronikkedjorna är värst av alla

     Svara

      Ja jag fattar inte att folk fortfarande går på ”reorna” vid ex Black friday med tanke på hur butiker luras

      Svara

  Hur är man en ledande kemist? Bara undrar?

  Svara

   Vad menar du? På samma sätt som man kan vara ledande i något annat ämne?

   Svara

    Har dock svårt att tro att ”Sveriges ledande kemister” arbetar med hudlotion….

    Svara

     Vilket jag inte påstod heller…

     Svara

     Haha ledande kemisten är väl också en typ 23 åring som nästan alla andra hon betalar lön till.. Arbetserfarenhet 2 år på lokalpizzerian så är bra på att blanda ingredienser.. Inga andra meriter behövs för att bli ”ledande” kemisten!

     Svara

   Man är en jävel på att leda ström.

   Svara

    :-’D

    Svara

   När man är aktuell för ett Nobelpris?

   Svara

  Tycker inte produkterna fungerar så bra så jag blir förvånad om det kommer fungera så länge att ”rea” ut. Det kan ju vara en strategi för att locka nya kunder att köpa, men när produkten inte håller måttet så fortsätter man ju inte att köpa oavsett pris. Jag personligen spenderar hellre det dubbla på något som funkar än några kronor på något som inte funkar.

  Så det var säkert jätte lukrativt vid matsmart för att folk var nyfikna. Men det kommer inte hålla som livlina hur länge som helst om inte produkterna är bra nog.

  Svara

   Förlåt för särskrivning men pratar mer engelska än svenska till vardags.

   Svara

   Jag älskar hennes produkter, när det är rea så handlar jag på mig en massa + en massa annat som jag egentligen inte behövde..
   ska hålla mig borta från allt som har med rea att göra.. 😂

   Svara

  Undrar om dom ska byta ut designen igen därav rean? Sen rear ju vissa butiker ut saker med jämna mellanrum. Bra priser = merköp.
  Jag går alltid på det. Ska köpa en sak ( rea ), slutar med att jag köper 10 saker till..

  Svara

   Det kommer en billigare serie i höst (samma prisklass som LCC).
   Tanken är att den ska kunna säljas i dagligvaruhandeln (och säkert från början på outlets).
   Löwengrip kommer nog inte att ändras i första taget. Det är serien som åtminstone ska ge intryck av att Löwengrip Beauty är ett prestigemärke som tar plats och syns på hyllorna 🙂
   Det kostar miljoner att byta design en gång till så Löwengrip kommer förmodligen att tyna bort. Och det kommer knappast gå att göra en bred införsäljning en gång till efter det relativa misslyckandet med ”nya Löwengrip” sedan lanseringen för ett år sedan. Återförsäljarna är säkert besvikna eftersom man rear produkterna överallt.
   Löwengrip har alldeles för många referenser som inte säljs och de kommer säkert att upphöra successivt i den takt de tar slut i lager och hos återförsäljarna. Omköpen uteblir förstås när en produkt inte säljs.

   Svara

  Jag är absolut inget bellafan men jag tycker att en del av hennes produkter är jättebra. Hand- och fotkräm bland annat är de bästa jag har testat (av mååånga). Även hårbalsamet och parfymen är en favorit hos mig. Men det vågar man ju knappt säga här inne.

  Svara

   Jo visst kan man skriva det. Jag håller med dig fullständigt! Handkrämen har räddat mina sönder trasade händer. Sen finns det sådana människor som hatar allt som har med Bella att göra men det är bara att ignorera dom.
   Man måste ju kunna se skillnad mellan produkt & person.

   Svara

    Jag håller inte med om att man måste skilja på person och produkt. Jag personligen tycker inte att Isabella har sunda värderingar eller någon vettig moral och etik med tanke på hur hon beter sig och ljuger hejvillt. Därför önskar jag inte att stötta henne genom att införskaffa hennes produkter. Precis som att jag inte heller önskar att stötta Trump och hans klan, därav inga inköp som bidrar till att öka exempelvis Ivanka Trump:s bolag och/eller hennes innehav.

    Ps. Just as a side note. Jag tycker dessutom att handkrämen har en väldigt stark söt koladoft och jag mådde illa av den under halva dagen tills jag äntligen lyckades skrubba bort det i duschen.

    Svara

   Håller med. Hennes glow-serie för ansiktet är det bästa jag har använt. Har haft problem med acne i hela mitt liv och har verkligen provat allt. Sedan jag började med produkterna har jag fått jättefin hy.

   Svara

    Ja, du tvättar ansiktet med glitter… Klart du får lyster då 😂

    Svara

    Pixi om du verkligen vill att din hy ska stråla på riktigt och inte med glitter 😂

    Svara

    Kom igen serien är full med mikroplaster, vissa med nanopartiklar som far rakt in i cellerna pga de är så små. Hemskt att folk inte är mera utbildade inom ämnet. Vet du hur farligt det är för din kropp? Varför tror du att hennes produkter är förbjudna i vissa länder?!

    Svara

   Varför inte välja saker utan massa skit och som är bra för våran planet. Varför stödja en lögnare?!

   Svara

    För att jag har provat mängder med produkter som inte alls har varit lika bra. Men tipsa gärna om en handkräm Och fotkräm som är bra enligt alla kriterier (framför allt ska de hjälpa mina spruckna händer och fötter). Jag lovar, jag har provat det mesta.

    Svara

     Apoteken har flera stycken, mindre flashiga märken med bra fot- och handkrämer. Tycker att just den sortens krämer ofta inte är så bra när de kommer från märken som främst riktar in sig på ansiktsvård. Jag är jättenöjd med produkter från pedicare, vet inte om det är en av apotekkedjornas eget märke? Sedan gillar jag Decubals produkter mycket.

     Svara

      Jag har testat både pedicare och decubal och det flesta andra märkena. Alltså ledsen om det stör att jag tycker att hennes hand- och fotkräm är överlägset bäst. Jag kommer att fortsätta köpa dem då jag har slängt så mycket pengar på krämer som inte gjort ett dugg innan. Men Bella som person är jag faktiskt totalt ointresserad av.

      Svara

       Prova O’Keeffe’s! Brukade köpa den i USA, men tror att den har börjat säljas på Kronans apotek 🙂

       Svara

       Pedicare tillverkas av samma fabrik..

       Svara

     Då kan jag tipsa om en kräm som finns bla hos ÖoB som kostar runt 30 kr, perfekt för torra fötter och hälsprickor och samtidigt får sig händerna en massa kärlek på köpet då man smörjer in fötterna 😊 ”Ava fot och creme”

     Svara

      Den har jag testat men tack för tipset😊

      Svara

       Har du provat handmasker från ex Lyko? Jag älskar dessa även för fötterna #torris

       Svara

       Provat ”Love beauty and the planet”, grymma produkter till bra priser 😍

       Svara

     The Body Shop, Clarins, etc etc ….. det är inte som att Lowengrip anvander en mirakel ingrediens, det är en standard kram som fabriken redan tillverkar, så har de bara lagt på en önskvärd doft. Basically vad som helst är lika bra, om inte bättre.

     Svara

      Vad som helst är uppenbarligen inte lika bra för mina händer🤷‍♀️ Missade du att jag skrev att jag har provat mängder med krämer som inte hjälpt? Både dyra och billiga. Jag har hittat en kräm som gör att jag slipper jävulska sprickor, jag kommer inte strunta i att använda den bara för att Bella ljuger om hur många som följer henne. Om andra bojkottar henne bryr jag mig heller inte om.

      Svara

       Ja vi har fattat, använd den krämen du. Du ville ha tips, du fick tips. Now hush 🙂

       Svara

        Ja, eftersom någon påstod att jag kunde välja vad som helst annars. Men ingen kom med tips som är lika bra. Så ja, jag kommer att fortsätta använda den och jag kommer att fortsätta kommentera här inne oavsett om du hushar mig eller inte. Men då vet jag vilken nivå du vill föra diskussion på.

        Svara

         Har du försökt göra djupbehandlingar med olivolja?
         Mina fötter funkar absolut inga krämer på.
         Men jag gör regelbundna fotbad, smörjer in mina fötter med extra Virgin olivolja. Trär på fryspåsar, häller i mer olivolja och fäster sedan med hårband. Ett par strumpor på för att det ska bli värme.
         Sover och sköljer på morgonen.
         Använder sedan kokosolja varje dag.

         Då och då köper jag sådana sockar på apoteket som gör att man under 10 dagar fjällar all död hud.

         Ett lite billigare tips från coachen

         Svara

       Ja alla tycker vi ju olika. Löwengrips handkräm var kanske den absolut sämsta produkt jag provat, blev yr av doften och krämen gick som inte in i huden utan satte sig som ett lager bara. Bortkastade pengar

       Svara

        Fast det där stämmer ju inte, krämen går ju verkligen in i huden. Tror inte du använt den, tror du är en sådan som bara vill dissa Bella så hårt det går, vad det än gäller.

        Svara

         Jag har provat den, bortkastade pengar for sure. Inte alls värd för det priset.

         Svara

          Fast jag tycker också den inte går in i huden så att säga att det inte är sant är konstigt. Alla har olika hud.

          Svara

       Och kolla innehållsförteckningen, en massa billiga kemikalier som används i low end produkter, endel giftiga också. Använd Nivea! Inga gift där inte. Kanske gifter fungerar ett tag men i längden….

       Svara

     Compeed och Scholl har bra fotkrämer för torra, håra och spruckna hälar. De innehåller milda syror så de exfolierar bort förhårdnader och läker sprickor. Smörj en gång om dagen, ta ett fotbad efter en vecka och fila så ramlar massa gammal hud av i ett kick. Har gjort underverk för mina katastroffötter! Kostar bara typ 50 spänn också.

     Svara

    Så bara för att personen bakom bra produkter är en lögnare enligt vissa så ska vi inte köpa hennes produkter?
    Man måste ju kunna se skillnad på person & produkt! Kan man inte de så kan man ju inte köpa ett skit längre.

    Hm = hade / har barnarbete tex.
    Ska vi bojkotta hm också?

    Svara

     Ja? Jag bojkottar H&M av dels de anledningarna som du nämner, dels för att de är en av många kedjor som satsar på helt vansinniga volymer och omsättning av kollektioner. De skapar ett överflöd av kläder som aldrig säljs eller används, och bidrar till konsumtionshysteri. Dåligt både för människor och för miljö.

     Svara

     ja tycker faktiskt att man ska bojkotta hm

     Svara

     Då det finns så mycket bra klet och kladd att välja på, varför skulle jag då köpa från en mytoman med noll självinsikt som bara tänker på sig själv och pengar?! 😄

     Svara

     Har bojkottat HM för tre år sedan (och all annan fast fashion) och det har känts jäkla bra!

     Svara

    Var har du dina pengar? Har du kollat upp hur etisk din bank är? (Ledtråd: ingen av storbankerna är etiska). Hur kan så många stödja dessa oetiska banker? Fy fan…

    Svara

     Man är tvungen att ha ett bankkonto, så det går inte att jämföra Ljugengrip med banker.

     Svara

      Fast det finns etiska banker. Bara det att de är mindre och därför inte lika billiga (Och folk bryr sig mer om billigt än etiskt). Men jo, det finns bra banker att ha sina pengar hos om man bara tittar utanför storbankerna👍

      Svara

       Ekobank och JAK brukar oftast ligga i topp när bankerna utvärderas kring deras etik och hållbarhetsarbeten. Fritt fram att byta för den som vurmar för planet och människor.

       Svara

     Nu måste man ju ha det en bank typ men man måste inte ha Bellas skitkrämer, det finns så mycket bättre klet och kladd att köpa 😊

     Svara

   Säljs parfymen idag?

   Svara

    Vet inte. Den kanske har utgått

    Svara

  Vet inte om du sett det men Philippe och Bianca syns på Melina och Benjamins instastory. De var även båda på samma uteställe i Gbg, vilket syns på alla stories 😅

  Svara

   Hoppas verkligen att det går bättre för dem den här gången! Jag tyckte Bianca klarade sig så fint själv. Han verkar konstant spela på hennes känslor och lämna när det är som tuffast.

   Svara

   Asså kan Bianca och Philippe ge upp någon gång? Uppenbarligen kommer dom göra slut igen och Bianca kommer gråta i tvn, igen! 🙂

   Svara

  Åhléns outlet har också massa Löwengrip.

  Svara

  Varför envisas Bella med att säga/skriva neels? Hon blev rättad av hur många som helst sist, hon kan omöjligt missat det.
  Om hon bara skriver så för att få reaktioner är det nästan värre, att spela dum för att få uppmärksamhet är ok om man är 14 år gammal, inte närmre 30.

  Svara

   Jag tror inte hon läser kommentarer? Alternativt inte bryr sig om dem.

   Svara

    När svarade Bella (eller någon i hennes team) senast på en fråga/kommentar i bloggen?
    Var det under detta år över huvud taget?

    Svara

    Klart hon gör! 😊

    Svara

   ålar = eels
   stålar = steels
   nålar = neels
   Enkel logik.
   Bellas nålprovokation 🙂

   Svara

   Hon är väl lika bra på att läsa som hon är på att skriva, antar jag.

   Svara

  Vimmelmamman är ganska ofta gräslös i hur hon filmar människor ovetades i sin insta story och lägger upp. Hon filmar t ex folks kläder upp i från i helbild så man ser exakt vem det är och kommenterar ”Snyggt”. I natt så zoomar hon in en kvinna som sitter på tunnelbanan och som tittar trött ut genom fönstret och skriver ”Vacker”. Så integritetskränkande på så många sätt och dessutom farligt ifall kvinna är utsatt på något sätt.

  Svara

   Låter HELT sjukt. Vet inte men Vimmelmamman är men det spelar ju mindre roll om man ser till beteendet bara. Och precis som du skriver – tänk om den kvinnan lever med skyddade personuppgifter eller helt enkelt inte vill bli utfläkt och värderad på nätet?

   Svara

   Fast vad återförsäljarna väljer att ha för utförsäljning påverkar ju inte inköpspriset ifrån Löwengrip, dvs Bella får samma pengar varesig återförsäljarna säljer för 230kr/st eller 50kr/st.
   Så jag tror nog att missunnsamma spekulerande bitterhet får ta sig ett varv till i hjärnan.

   Svara

    Förekommer dock att leverantörer ersätter återförsäljare för prissänkningar.
    Dessutom vet vi inte vilka rabatter som de återförsäljare som säljer billigare har fått från början när de köpte från Löwengrip. Ju större order, desto lägre pris och desto större möjlighet att dumpa priset. Outlets köper förstås inte till samma pris som mindre återförsäljare.

    Svara

    Utförsäljningar kan betyda att företagen inte gör några nya inköp av just det märket. Eller är reor p.g.a. nära ”bäst före datum”?

    Svara

     Kosmetikprodukter har inga ”bäst före”-märkningar som konsumenten kan tyda.
     Det som finns på hudvårdsprodukter brukar vara hållbarhet för en öppnad förpackning.
     Varje produkt har dock en märkning som fabriken kan använda vid reklamationer för att då kunna se vilken batch som produkten kommer ifrån.

     Svara

      Finns sidor där man kan skriva in dessa siffror själv, iallafall för större märken

      Svara

    Men Bella har väl köpt tillbaka lager för att sen sälja till matsmart

    Svara

   Jag ser att hon filmar sig själv i nästa sekvens. Vad har hon gjort med sitt ansikte? Snälla alla människor, man ser inte yngre ut med en massa botox och fillers! Man ser bara plastig och svullen ut. Och varför filmar hon sina kläder och sen ler in i kameran helt tyst? Många frågor såhär söndag morgon. Men det värsta är klart att hon filmar andra.

   Svara

   Hon har även filmat på nattbussen när jag råkade kolla hennes instastory fast jag inte följer henne.
   Då filmande hon en man som var väldigt berusad och han försökte prata och hon filmade honom i smyg..

   Svara

    Japp och en gång la hon ut ett en bild på bloggen där en mamma satt och tröstade en son utanför en kyrka. Det gick att se vilka de var ifall man kände dem. Läsare bad henne ta bort bilden men det ville hon inte. Sen filmade hon några tjejer för ett par år sedan som var på samma krog som hon var och kallade dem drinkluder i ett inlägg. Det inlägget tog hon bort sedan. Tror man ska akta sig för henne fast hon försöker framställa sig som snäll mes.

    Svara

  Har jobbat på apotek i flera år. LCC sålde hyfsat, eftersom priserna inte var alltför höga. Löwengrip lanserades och när priserna höjdes, blev resultatet att det såldes extremt dåligt om inte alls. Jag tror inte produkterna är dåliga, men för den prisklassen krävs en känsla av lyx och prestige, och det har dem inte.

  Svara

   De fick väl hybris iomed att LCC faktiskt sålde, girig som hon är ville hon såklart tjäna ännu mer pengar och mindfuckade sig själv om att hon kan bli den nya estee lauder (haha) pga av att lcc sålde hyfsat bra.

   Inte undra på att de ’backtrackar’ och vill lansera något billigare nu igen… HUR kan detta ens se bra ut för eventuella investerera och samarbetspartners? Det säger ju allt om hur Löwengrips försäljning går.

   Säger bara en sak: Elisabeth Holmes

   Svara

  Ullared ringde, och undrade när de kan få restlagret.

  Svara

   Finns redan i Ullared 👍 finns även på Åhléns outlet samt Dollarstore. Kronans apotek har haft halva priset på många av hennes produkter

   Svara

    Är det sant! Nederlag. Så synd. Eller inte.

    Svara

  CamCam, när kan du släppa vad det nu är du sitter på gällande IB tror du??

  Svara

  För att det är ett skitmärke! Säg EN produkt (förutom schampo och balsam…) som faktiskt gör nåt bra för huden!

  Svara

   Balsamet från Löwengrip är skit. Jag köpte det på 70% rea mest för att testa. Mitt hår blev helt frissigt och förstört i flera dagar efteråt. Fick slänga skiten och rädda upp med en flaska Garnier generiskt balsam i prisklassen 25 kr. Den var bättre…

   Svara

    Oj konstigt, jag tycker Löwengrips både schampo och balsam är jättebra, är helnöjd med dem.

    Svara

    Ditt hår är van med silikoner och skit!

    Svara

     Då fortsätter jag hellre med med billigt ”skit” som gör just mitt hår glansigt, mjukt och tjockt. Istället för att betala 10 gånger mer för att se ut som jag slickat i ett eluttag. 🙂

     Svara

   Tycker mycket om whipped Cream bl a och deras hand balm och deon. Och så torrschampot är min favorit. Rea har inget med kvalitet eller att vara skit att göra, andra märken är också på rea emellanåt som inte anses vara skit.

   Svara

    Kolla ingredienslistan och lär dig lite om hudvård så ser du att det inte är nåt där som gör nåt bra för ansiktet

    Svara

  Lyko har även de sålt Löwengrips exklusiva krämer till nedsatt pris ! Har inte sett att de fyllt upp laget igen ? Så mest troliga borde väl vara en de helt enkelt inte kommer sälja hennes saker längre .

  Svara

  Jag tror ju inte riktigt på varumärket heller, men tycker det här är presenterar utan någon fakta. Members och Campadre är samma företag, och de får in olika kampanjer som de kör under ett par dagar, kan vara äldre kollektioner, kan vara nya, det kan vara varor från märken som Apple, biotherm, dior, Back etc. Så just det säger inte supermycket om hur det går för dessa produkter. Även om jag nu inte tror på deras appeal.

  Svara

  Campadre äger Members, köptes av Qliro 2017

  Svara

  https://www.flashback.org/sp67311375

  Isabella pratar skit som vanligt

  Varken Isabella eller hennes bolag har råd att göra alla hennes resor med privatjet, hon pratar bara en massa skit för att imponera på alla lågutbildade kvinnor som följer henne.

  Det är inte många människor i Sverige som förstår vad ett ultra-long-range jet kostar att köpa och driva, om hon skall ha något vettigt att flyga med, då skall hon ha en Gulfstream G550, en begagnad kostar från ca 200 MILJONER kronor bara i inköp, sedan skall den underhållas och flygas, det kostar miljontals kronor per år.

  En ny kostar från ca 500 MILJONER kronor.

  https://www.avbuyer.com/aircraft/pri…ulfstream/g550

  https://www.businessinsider.com/gulf…r=US&IR=T&IR=T

  En begagnad Gulfstream G650 för 53 miljoner dollar!

  http://www.gulfstream.com/preowned/aircraft/sn6146

  ”PRICE AND PAYMENT TERMS
  2015 Gulfstream G650 S/N 6146 is for sale with the following payment terms:
  Price of the aircraft is: $53,950,000
  A refundable initial deposit of $500,000 and the execution of a Letter of Intent will hold the aircraft until Sales Agreement negotiations are completed.
  A second deposit of $1,500,000 shall be paid at the time of execution of the Sales Agreement. This second deposit, along with the initial deposit, becomes non-refundable at execution of the Sales Agreement.
  The balance of the purchase price shall be paid at delivery.”

  I dessa sammanhang är Isabella Löwengrip bara en fjant, en total nolla, hon privat har inte ens råd att hyra ett sådant plan och flyga till Australien tur och retur, en enda gång.

  En egen ultra-long-range jet tillhör en värld som Isabella aldrig kommer att komma till, hon kan ljuga ihop vilka siffror som helst på nätet, men planet skall betalas med riktiga pengar.

  Hon har inte ens råd att ha planet som fractional.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Fracti…ip_of_aircraft

  Jag hoppas att Bloggbevakning tar upp detta och plattar till Ljugbella-Idioten ordentligt.

  Svara

  https://www.flashback.org/sp67311375

  Något för Camcam att titta lite närmare på

  Svara

   Hur har Isabella och hennes bolag råd med alla de resor som hon påstår sig göra med privatjet?
   Isabella Löwengrip har ett och annat att ta tag.

   Svara

   Bella har väl aldrig sagt eller skrivit att hon eller något av bolagen har eller ska köpa ett eget flygplan?
   Hon har pratat om NetJets (alltså en andel i ett flygplan tillsammans med många andra) eller charter.
   Jag vill minnas att den resa hon har hävdat gjordes med privatjet var t o r Oslo och då var det för att hon skulle hinna hem och hämta på förskolan 🙂
   Och det verkar ha varit charter från Grafair på Bromma. Eller så blev hon bjuden av någon.
   I övrigt vet jag inte om det varit några fler resor med affärsflyg för Bella under 2019.

   Svara

  Blondinbella använder väl sina krämer själv, får man anta.
  Ingen bra reklam för dem, så dålig hy som hon har.

  Svara

   På hennes filmer och bilder ser man att det oftast finns hudvård från andra märken. Märken som har produkter som verkligen ger resultat.
   Tycker att det är detta som är så konstigt. Har man ett Beauty företag varför använder man inte uteslutande sina egna produkter. Vill man inte visa upp sina egna produkters resultat, reklam.

   Svara

  Själv retar jag mig på ”Sveriges ledande kemister”. Är ganska säker på att Sveriges ledande kemister ägnar sig åt något annat än att ta fram skönhetsprodukter faktiskt. Forskning t.ex….

  Svara

  Jag köpte 3 st Löwengrip för 50 kr styck, kostade egentligen 490 kr per styck. Fick förklarat för mig att leverantören hade skickat till fel apotek och därför måste de sätta väldigt låga priser då man inte; får skicka tillbaka.

  Svara

  Camcam. Det kunne være cool om du rent faktisk havde kigget i regnskaberne hos Löwengrip og måske kunne udlede noget der underbyggede alle disse rea’er….

  Svara

  http://www.ehandel.se/Fran-600-000-till-4-miljoner-i-vinst-for-Lowengrip-Beauty,14567.html

  Från 600 000kr till 4 miljoner i vinst för Löwengrip 2018

  På något märkligt vis går det visst bra i alla fall. Tyvärr.

  Svara

   Men med en omsättning på 50 milj (2017) är det väl inte så bra? Och det mesta reas ju ut, det är väl det som är poängen med att lyfta upp detta och diskutera. Trots en remake av brandet. Och vad hände med ”lillasystern”, kommer det nån budgetversion eller var det bara snack och lögner om det också?

   Svara

  Allvarligt.. Hur mycket kan ett kommentarsfält urarta egentligen? 🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.