Linn Ahlborg festar till det

För den oinsatte så betyder ”ladd” kokain och ”E” ecstasy.
Det var alltså lite av en ”all inclusive-fest” som Linn Ahlborg bjöds in på – och även verkar ha gått på igår – enligt hennes Instastory.
Om hon själv använde något av detta ”massa nice” som skribenten erbjuder i sitt meddelande framgår inte, men kanske inte helt smart att lägga ut det för allmän beskådan?

Och Odenplan? Brukar inte KnivMicke hänga där? Eller är det Fridhemsplan? Så många plan liksom…

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade hon användt det så hade hon nog inte lagt ut

  Svara

   Använt

   Svara

    🤭

    Svara

    Du lägg av med ordpolisgrejen! Du fattar vad det betyder! Camilla har sagt till om detta innan!

    Svara

  Klickar man vidare på storyn så ser det ut som hon var hemma hos en tjejkompis.

  Svara

  Hade hon haft något att dölja eller var seriös med att det personen skrev var något hon tänkt tacka ja till så hade hon nog inte lagt ut det 😝 tror hon bara drev och la ut det just för att hon var hemma hos nån kompis som råkar bo där.

  Svara

  Men shit vad jobbigt att vara en Schulman och behöva tävla inför öppen ridå (läs instastories) om vem som är den bästa (sponsrade) föräldern.

  Svara

  Pinsamt och utan något som helst konsekvenstänk. Fattar inte kidsen som drogar att de bidrar till att kriminella befäster sin makt i samhället? Det är knarkkurirerna som skjuter ner varandra i strid om reviren sedan. Det finns så mycket skit med droghandel att jag inte vet var jag ska börja (handeln håller diktaturer flytande, korrumperar demokratier, m m). Även om man inte orkar se de globala konsekvenserna som droghandel medför kan man väl ändå bry sig om situationen innanför tullarna?

  Svara

   men snälla

   Svara

    Ja? Det är ju faktiskt så?

    Svara

   De får gärna skjuta skallen av varandra for all I care.

   Svara

    Bryr mig inte heller om att de dödar varandra ( en idiot mindre liksom, kalla mig empatilös den som vill) men bryr mig däremot om att dessa skjutningar tar resurser från poliser och sjukvård som gärna hade fått gå till andra.

    Svara

    Tills du blir collateral damage själv din egotrippade idiot.

    Svara

    Förutom att andra, oskyldiga drabbas och att det bidrar till en ökad otrygghet i samhället/ stadsdelen/staden och slutligen flyttar de som kan från de mest drabbade områdena samtidigt som områden minskar i attraktivitet vilket i sin tur leder till segregation osv :))))

    Håller helt med ts, för övrigt. Sorgligt hur många unga och vuxna som använder droger. Även om långt ifrån alla blir pundare så tar drogerna alltid någon som offer, individen själv eller i det lokala/regionala och globala perspektivet som ts själv säger.

    Nej, knark är bajs.

    Svara

     Är det du som är anställd i Polismyndigheten som utredare? Tror du har nämnt det någon gång.

     Svara

      Haha nope, hade säkert varit kul dock 🙂 Finns fler som går under samma nick

      Svara

       Tack för svar.

       Svara

  Någon som vet om Fr*drik Virtan*n var med och festade? Det kunde varit en tillställning som tilltalat honom.

  Svara

   Ramb*rg menar du?

   Svara

    Är du rolig nu, för jag kallade honom nog Ramb*rg i ett annat inlägg? För det namnet hade Moa (the real, real Moa) av misstag kallat honom och därför blev det fel. Jag vet fortfarande INTE om FV´s nya namn är Ramkv*st eller Berkv*ist.

    Det namn han föddes med är inarbetat som svinets namn och så får det bli. Jämför också med Joak*m Lund*ll, som bytt till nytt namn för att hans födelsenamn är smutskastat (av honom själv). För att inte tala om namnet Jockiboi, som verkligen är nersvinat av namnbäraren själv.

    Svara

  Tolkade det som att hon åkte förbi Odenplan bara och gjorde en check-in för skojs skull. Vore jättemärkligt om hon verkligen skulle gått dit och laddat upp det på story.

  Svara

  Ang BBs nya bok – slår vad om att den kommer handla om hennes relation med Hajen och vad som hände från hennes (osanna) uppblåsta perspektiv

  Svara

   Det låter ganska troligt men jag kan tänka mig att hon skriver om typ hur stark hon är utan man och hur hon ”gick vidare” powerwoman, entreprenörer, Sveriges mäktigaste affärskvinna, privatjet, hennes team, poolhus etc etc etc…. och så kallar hon den typ ”LoveBoost” eller Powerwoman….

   Svara

   Det är till sommar i P1 hon skriver

   Svara

  Vad tillför mittenbilden det här inlägget?

  Svara

  Det är fel på all form av droger, allt från alkohol till cigaretter och weed 🤖

  Svara

  Hon skämtade om det för att hon får den här typen av förslag.
  Herregud.

  Svara

  Tror inte ett bokförlag skulle satsa på en sådan bok om en relation och en händelse, den skulle inte sälja i tillräckliga volymer. Hon har ju redan skrivit om det på sin blogg.

  Svara

   Hon skulle ju berättat allt då expressen var hemma hos henne, men inga detaljer kom ut. Troligen pga att Bonnier satte stopp i sista sekund. Boktanken var redan väckt då. Suck

   Svara

  Snälla Linn har alltid skämtat på sånt sätt. Har ni följt henne sen innan så hade ni fattat de

  Svara

  Innan du hängt ut henne på detta sätt så borde du faktiskt ha frågat henne så hon fått förklara sig. Ni är ju inte samma åldersgrupp heller direkt och kanske uttrycker och skämtar på olika sätt. De flesta verkar ju förstått att detta var ett skämt av Linn när hon ändå åkte åt det hållet

  Svara

   Hört du talas något om att ta ansvar för sina egna handlingar?

   Svara

  Detta är så typiskt Linns humor, hon bor väl typ vid Odenplan själv? Haha hon skojar ju bara klart hon inte var på festen det fattar varenda person som följer henne då hon alltid skojar så här.

  Svara

   Exakt min tanke! Hon driver ju bara. Tycker hon är störtskön, älskar hennes humor😊

   Svara

  Blonda ger ut en ”bijografi”…. eller som det heter på utrikiska ”a reel stori from mai Leif”
  Får väl hoppas på att spökskrivaren behärskar att uttrycka sig i skrift.
  För det handlar väl om att någon annan skriver åt henne under tiden som hon vilar upp sig från sin slitsamma vardag.

  Känns som Blonda behöver samla in slantar i spargrisen, trots allt lever ju den ödmjuka BB kanske lite över sina tillgångar 🙂
  Eller har hon nu funnit sin sugerdaddy som gillar att sponsra hennes impulsiva upptåg.

  Svara

   Alltså, har hon någonsin sagtatt det ens är en bok hon skriver på? Det har i alla fall inte jag sett. I hennes sista inlägg däremot ser man att dokumentet hon skriver i heter P1 sommar.

   Svara

    Vi vet väl redan hur det kommer låta i så fall😉 ”jag flyttade hemifrån när jag var 15 år. Fick försörja mig själv och innan tog jag hand om hela familjen”, eller vad är det hon brukar säga? ”Sen gifte jag mig och skaffade barn men insåg att jag älskade mitt jobb mer och skiljde mig. Nu bor jag i ett mångmiljonshus med mina medhjälpare och driver x antal bolag som det går så bra för och vi håller på att etablera oss i usa och Asien. Att ha kommit dit jag är, med min bakgrund, och inte vara 30 år fyllda är SO FUN!”😉

    Svara

     Var det inte 14 år? I boken har nog åldern gått ner till 10 =)

     Svara

      Åh jag vet inte, men det kan nog stämma😊

      Svara

   Förstår inte heller var folk har fått bok ifrån? Misstänker att hon ska sommarprata och det är vad hon skriver på. Inte självbiografi

   Svara

    Misstänker att det är för att hon i en story med en bild på ett tomt Word-dokument skrev att hon har skrivit fem böcker men att första meningen alltid är svår samt la upp en bild på datorn med Word uppe där det stod ”new chapter”.

    Svara

   Varför kallar du Henne Blonda?

   Svara

    Kärt barn har många namn.

    Svara

   Och vem skulle vilja köpa den boken? Ha, ha!

   Svara

  I BBs senaste inlägg är titeln på word-dokumentet i en bild ”Sommar i P1” så hon ska vara sommarpratare, skynda printscreena innan hon upptäcker sitt misstag!

  Svara

   Hon ar sa javla klantig.

   Svara

   Nej tack. Jag samlar inte på meningslösa printscreens.

   Svara

    Jag menade att Camilla skulle ta en printscreen, inte du såklart Anonym. Trodde du att min kommentar var riktad just mot dig? Tror du det om alla kommentarer du läser?

    Svara

     Haha är du så här torr irl också? Du måste vara rolig på fest 🤣

     Svara

   Tror knappast det var ett misstag, hon vill nog att alla ska veta redan nu. Men kan skylla att det var ett misstag…

   Svara

  Och där dog den flickans karriär

  Svara

   Flickan? Hon är väl vuxen ändå

   Svara

   Haha vad snackar du om? Ingens karriär har dött. Camcam hade ju fått allt om bakfoten.

   Svara

  Såg nyss på Bianca Ingrossos story att hon är på benjamins konsert. Precis där Philippe Cohen också är. Enligt deras story så sitter dom bredvid varann (bådas filmer är filmade från samma plats och vinkel.)

  Svara

   Men låt dem få göra det då.

   Svara

   Måste någon kotte, i varje inlägg, påpeka att Bianca och Philippe lägger upp Instastories från samma ställe eller att det är ett misstag att de fortsätter sin relation? En gång för alla: JA, de umgås uppenbarligen med varandra. NEJ, vad de väljer att göra i sin relation eller inte är vår ensak, oavsett vad du sett på Wahlgrens värld eller hört i Biancas podd.

   Svara

   Nobody cares Sean.

   Svara

  Säkert vanligare än vad man tror att ungdomarna poppar E och andra partydroger när de festar.

  Svara

   Så klart. Droger finns på alla fester. Förstår inte nyhetsvärdet i detta?!

   Svara

    Nyhetsvärdet ligger väl i att Cam äter massa piller själv nu och vill känna sig bättre till mods genom att peka på alla andra som drogar. Hon är inte ensam. ALLA GÖR DET!

    Svara

     Vad lågt. Camcam liksom jag äter massa MEDICININER för att ha ett drägligt liv.

     Svara

  hahaha ni skojar, tror ni på fullaste allvar att hon är allvarlig?? Denna story skriker ironi och det är för mig heeelt otroligt hur man inte kan läsa av det

  Svara

  Men suuuuuck. Det är ett skämt. Orka.

  Svara

   Konstiga skämt. Och när något är på allvar, då tror alla att det är ett skämt? Så bra.

   Svara

  Tycker du borde plocka ner det här inlägget. Oavsett ifall du fattar att Linn skojar eller inte så verkar det va väldigt många som inte förstår att hon skojar. Det här kan bara orsaka onödiga rykten och skit. Du vinklar inlägget som om Linn knarkar vilket är helt bisarrt

  Svara

   Hon har väl ett eget ansvar?! Eller har hon en god man?

   Svara

    Men hon skojar ju, vad är det du inte förstår? Varför har så många vuxna människor svårt för ironi? Linn är ofta ironisk på sina kanaler

    Svara

  Ta bort detta inlägget. Man sprider inte ett sånt här rykte eller skriver en sån här text på en stor blogg om någon pga att man tolkar ett skämt lite fel.

  Svara

  Vet inte vem hon är. Men ytterligare ett pucko till som behöver uppmärksamhet i sociala medier. Why Cam?

  Svara

   Om du inte ens vet vem hon är, hur kan du sitta och kalla henne för pucko?
   Hur trevlig människa är du själv liksom när du beter dig såhär? 😝

   Svara

    Alla som drogar är puckon

    Svara

     Men hon drogar ju inte ens 😅 Det är ett skämt. Så märkligt att ni inte förstår det.

     Svara

      Nej, hur ska man förstå att det är ett skämt när man inte vet något alls om denna influencern eller vilken typ av humor hon kör med? Smileyn har fullt med hjärtan, inte ett knipöga. Ett litet meddelande lösryckt ur sitt sammanhang. Hur många orkar klicka sig bort och börja läsa dussintals med poster för att få ett hum om sanningshalten?……..

      Svara

  Varför försöka starta spekulation om att Linn skulle snorta koks när det så jävla uppenbart är ett skämt? Nivån på den här bloggen blir stadigt lägre och lägre.

  Svara

   Ja detta var lite över gränsen. Det är bara att klicka ett steg vidare på storyn så såg man att hon umgicks med en tjejkompis. Och det var ganska uppenbart att detta bara var ett skämt eftersom de åkte förbi just Odenplan.

   Svara

   Smart, att skämta om sånt! Not!

   Svara

    Kanske inte, men irrelevant i sammanhanget. Gissar att hon antar allt folk fattar att hon inte skulle lägga ut det på story om hon faktiskt drog dit, vilket alla normalt funtade gör.

    Svara

   Och varför dra in Micke i det..? 🤔

   Svara

  Nu sitter nog Bloggerskan vid datorn, för nyss försvann en kommentar, inte min dock. Räkneverket angav 1 kommentar mindre än när jag var inne förra gången.

  Vad stod det för olämpligt i den borttagna kommentaren? Kan du inte hinta lite, bästa Bloggerska (lite fjäsk kanske hjälper). 🙂 🙂

  Svara

   tror hon tog bort några av den där tjejen som säljer några piller och hänvisar till sin Mail. Hon hade spammat kommentarsfältet rätt rejält

   Svara

    Ja och inte bara i detta fält. Spammet finns i alla dagens kommentarsfält.

    Svara

     Ja men det är ju tyvärr svårt att få bort. Hon har försökt blockera vissa ord och ipadresser

     Svara

  Men ja, det är klart att det finns E o ladd o annat på fester. Vad är det som är konsigt med det?????

  Svara

   Är det en rolig fest så finns det e och ladd iaf. 😏

   Svara

  Jävligt konstigt att peta in KnivMicke i inlägget också? Vad försöker du antyda egentligen? Du börjar verkligen tappa det totalt.

  Svara

  Har du varit i Stockholm Camilla?
  Vasastan är ett av Stockholms finaste och dyraste områden strax efter Östermalm. Tunnelbanestationen man använder i området är antingen Odenplan eller st Eriksplan. Stans finaste sekleskifteslägenheter ligger ju där så inte konstigt om Linn gick på fest där

  Svara

   Och som vi alla vet använder rikemanskidsen mer droger än vad kidsen i förorten gör. Det är fakta som går att kolla upp. Ändå är det inte rikemansbarnen som ständigt ses ner på. Snarare blir deras livsstil eftersträvansvärd och spännande. Något som är häftigt och cool, till skillnad från när människor med lägre ekonomiska skikt drogar. Var är polisen när rika kids drar linor på Östermalms och Lindingös fester? Vet de vilket lidande kokainet ger för personer i vissa Sydamerikanska länder? Alla som amvänder droger bidrar till fattigas lidande, kartellers mord och annan kriminalitet.

   Svara

    Hahaha vad har droger med en stadsdels att göra. Odenplan/vasastan har alltid främst varit barnfamiljer eller äldre, de är inte alls om östermalm eller lidingö. Dessutom finns de är inte många gymnasium i området direkt utan skolor upp till 9an..

    Svara

     Men 3 gymnasium bara i den stadsdelen, det är inte få direkt

     Svara

      Finns inte ett enda gymnasium i riktiga Vasastan men de finns 3 stycken i Norrmalm

      Svara

       Så du menar att VRG Odenplan, Jensen och Norra Real inte ligger i Vasastan?

       Svara

        Norra real ligger inte i Vasastan utan på Norrmalm, Jensen ligger inte heller i Vasastan. Vasastans gräns är vid Sveavägen allt efter Sveavägen är Norrmalm/Sibirien.

        Vrg Odenplan ligger på gränsen till sibirien. Skulle väl kunna accepteras som Vasastan men inte helt 100%

        Svara

         PS se kartan här

         https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Vasastan,_Stockholm

         Poängen jag ville få fram är att Odenplan/Vasastan har alltid varit ett mycket lugnt område utan vilda hemmafesten som på Östermalm eller Lidingö. Folk råkar bara fått upp ögonen för odenpma pga av pendeltågsstationen men de har varit en idyll i 30+ år… så beblanda inte de med tatuerade typer eller knarkfester..

         Svara

  Har ni tänkt på att när BB lagt upp bilder från privatjet att de alltid är tagna när planet fortfarande är på marken? Och alltid videos när hon går på planet men aldrig går av?

  Alltid när hon flyger business/först klass så håller hon på och filmar och har sig medan planet är i luften.

  Rimligt att hon inte alls flyger privatjet utan hoppar in i plan och tar bilder i reklamsyfte åt företaget som har privatjetsuthyrning?

  Skulle inte förvåna mig..

  Svara

   Var det verkligen en så viktig spaning att du var tvungen klistra in den under två inlägg?

   Svara

  Är ju ett uppenbart skämt, jisses.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.