Bianca släpper nya produkter

Bianca har tjatat på ett bra tag om den nya produkt hon planerar släpp för på By Bianca. 
Jag vill på intet vis låta lika ”un-supportive” som mamma Pernilla gör när hon pratar om Biancas företag i Wahlgrens Värld, men alltså va?
Hennes stora och innovativa produkt-släpp var en…?
En necessär?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud den var ju skitsnygg, den hade jag använt som en clutch…. hm, ska man beställa kanske. Gud jag som är så emot influencers och deras produkter. Vill egentligen inte bidra, men denna var verkligen snygg! Lagom stor och clean.

  Svara

   Synd bara med den fula loggan.

   Svara

    Nej tack.

    Svara

   Om du tilltalas så pass mycket av en produkt, varför inte köpa den då? Jag hade förstått om du av princip inte ville bidra till någon som representerade några helt sjuka åsikter eller värderingar, men riktigt så radikal är ju inte Bianca. 🙂

   Svara

    Hon röstade på Annie och C. Det är radikalt om något.

    Svara

     Vad är det som är radikalt med centern? Vad har jag missat?

     Svara

      Allt uppenbarligen.

      Svara

     Äsh då, inget jämfört mot margux (jäkla namn) och hennes Ebba Bush Thor 😉

     Svara

     Hahaha, lugn nu. Sen när är våra gröna partier radikala?

     Svara

    Det radikala skulle väl isåfall vara bortskämd, gränslös och otacksam… Var det bara jag som reagerade på att hon sa att kjolen hon fick i present av sin lillebror var inte så fin och kommer inte få följa med hem. Reagerade också på att de prutade på en marknad i Thailand – de är miljonärer liksom och har råd att betala det som det kostar – de är vana att få det mesta gratis så när de väl ska betala för något med egna pengar så ska det prutas… nej nej big nono på det.

    Svara

     Haha men snälla, hon sa ju TACK till honom och som om vi andra inte har fått lite tveksamma presenter/julklappar av vänner/familj som man sedan kanske lägger långt bak i garderoben?
     Och att de prutade var för att de hade en ”utmaning” att hitta en present för en exakt summa.

     Sluta leta fel på allt.

     Svara

      Letar inte fel… Det var inte så att de var tvungna att pruta för ”utmaningen” – tröjan kostade hundra men Bianca ville ha den för femtio, de hade hundra att handla för men men det kanske var sagt att de skulle pruta för produktionen… tycker att pruta är pinsamt hur som vem som än gör det. Bianca verkar i vanliga fall också vilja ha saker gratis, tar hemma hos sin mamma t ex men men det är väl bara på skoj då kanske, eller inte. De har råd att betala för sig iaf men behöver sällan betala med pengar… Letar inte fel, gillar dem annars.

      Svara

       Varför betala mer än något är värt?
       Du vet att de tar högre priser för turister och skrattar åt oss när vi går på det.

       Svara

        Fast de har en helt annan ekonomi i andra länder än i Sverige. Känns som att det är snarare underpriser på det där dem säljer, låga priser, låga löner. Betala du en liten slant extra så kanske något går tillbaka till någon fattig

        Svara

    Bianca är lika dum i huvudet som sin pappa och det säger inte lite! Men visst tjejen är ju inte soc till lags och tjänar pengar så något rätt har hon faktiskt gjort.

    Svara

   Lova du kan hitta likande typ överallt fast billigare

   Svara

   Det finns liknande typ lite överallt, inget direkt nytt, sådana har funnits i många år. Men smart att kalla det ”bag-in-bag” haha så det låter lite innovativt, nyskapande och speciellt hehe… Kommer säkert sälja som smör bara för att det är Bianca som frontar, visst är väskorna snygga men dock inget nytt.

   Svara

    Haha, ja. Namnet får det är låta spännande och nytt men så är det liksom en necessär. Man bah jahopp, ain’t gonna fall for that one.

    Svara

     Men många faller för det… och det lismiga marknadsförandet av Caia. Såg förresten just en annan skuggpalett från ett för mig okänt märke som såg nästan exakt likadan ut, som funnits före Caia alltså, såg ut som plagiat.

     Svara

      Kkw?

      Svara

   Förlåt men den är asful, fulare än de man får med gratis av diverse sminkmärken när man handlat över en viss summa… Alltså fejkcrocodil känns så 2008

   Svara

  App app app! En bag in bag! Nessesär är för gamlingar.

  Svara

   Gamlingar? App app app… jag har inte ens en borste i väskan. Nånstans ligger det nog ett läppglans och skräpar i botten. Däremot är det viktigt med glasögonservetter, våtservetter och ett par Alvedon. Men de har ett eget fack. 😊

   Svara

    Men gud vad du ska hoppa på och försvara dig gång på gång

    Svara

  Nej, nej, ingen necessär!! En väskinsats och enligt mig det bästa jag har för att hålla reda på alla småprylar i handväskan, toten eller träningsbagen.

  Svara

  Bag in bag är en jättebra grej tycker jag. Är en sån som har med mig en massa småsaker som man aldrig vet när man kan tänkas behöva som extra pennor, måttband, tändare, trosskydd, läppstift, leksaksbilar m.m. så jag har en bag in bag i min handväska. Byter dessutom mellan mina väskor rättså ofta och det blir smidigt att bara flytta över.

  Svara

   Håller med. 😊👍

   Dessutom insisterar många väsktillverkare av någon outgrundlig anlding att ha fodret i svart så att det tar en evighet att hitta det man söker. Får ibland på riktigt lysa ner med mobilen för att hitta det jag ska. 😆

   Älskar bag in bag. 🌸

   Svara

    Anledning *

    Svara

    Fick höra någon gång att det beror på att fläckar inte syns så tydligt med mörkt foder.
    Har en väska med ljust mönstrat foder, det tycker jag är en bra lösning.

    Svara

    Plats för innovation: Väskinsatsen borde ha inre belysning så man kan se grejorna utan att behöva lysa med mobil eller annan lampa.

    Svara

     👏👏👏😍😄

     Svara

     Det finns nät sånt fanns ,två tjejer som uppfann just det. De var med i Ullared uppfinnarna. 😉

     Svara

      Ja, den har olika lägen. Kan lysa när lampan öppnas.

      Svara

       Lampan eller väskan? 😉😘

       Svara

        Haha! När väskan öppnas börjar lampan lysa.

        Svara

         Jerome Dreyfuss väskor har en lampa inuti :).

         Svara

     Haha som kylskåpet! Lyser när den öppnas! Fantastiskt!

     Svara

   Dags att konmaria väskan med väska i väska!

   Svara

  Men det är inte hennes bebis, hon kommer komma med något större, inte så att hennes saker går att jämföra med ett album eller show…eller vad var det Pernilla sa 🙈

  Svara

   Vilken peppig mamma 😨

   Svara

   Jag hoppas verkligen att det var elakt klippt, för annars är det ju fruktansvärt sorgligt.

   Svara

    Som jag förstått det så godkänner Bianca och Pernilla när det är färdigklippt….dom kanske ser någon slags humor i det :/ medan många tycker nog som du.

    Svara

   Fast helt ärligt… att hitta på eller designa en väska/necessär/datafodral är inte sååå svårt eller speciellt egentligen, att välja ett material och färger är inte så avancerat. Det är inte Bianca som tillverkar och hon gör nog inte det mesta i den processen så att säga, men sätter sitt namn på. Kanske kanske har hon själv designat och valt färger men njaa vem vet… så kan nog hålla med Pernilla lite där.

   Svara

    Jag förstår hur du tänker. Men det är så DU tänker, en person som kan vara kritiskt som hon egentligen bara kan rycka på axlarna till. Men att få höra det från sin mamma, på sånt sätt som hon uttryckte sig, det tycker jag är lite sorgligt.

    Hon skulle ju aldrig säga till Benjamin, du gjorde ju bara en cover (all night long) låten är ju redan gjord…det är inget för världen!
    Det är tydligen skillnad på barn och barn…

    Svara

     Tror inte det är skillnad på barn och barn utan på insatser och produktioner… hade det varit benji som lanserat väskor och Bianca som gjort låtar så hade nog P tyckt likadant oavsett vem alltså, att det inte var det största benji gjort om han gjort datafodral. P säger säkert att det bara är en cover men att det är en bra produktion men inte det största benji gjort och inte hans bebis… 😉

     Svara

    Fast det är ju fortfarande jobb bakom. Sen om det är svårt jobb eller inte tycker jag är mindre relevant.

    Svara

     En del jobb såklart men frågan är om det är Bianca som lagt ner så mycket jobb på det, tror det är andra som isf lagt ner mer jobb. Tror inte Bianca lagt ner så mycket jobb på datafodralen och väskorna även om hon säger det och vill påskina det. En musikplatta eller hitlåt känns såklart större. Pernilla känner nog att sådant är större för egen del också än hennes egna klädkollektioner och ugnsformar t ex. Tycker inte P uttryckte sig sorgligt eller fel och Bianca anser nog själv att det finns annat större och mer värt att hylla.

     Svara

     Tröttsamt med mod eller vad det nu är, att kommentarer försvinner. Tror inte Bianca lagt ner så mycket jobb på väskorna, tror andra isf lagt ner mer jobb. Tycker inte P uttryckte sig fel eller sorgligt, Bianca anser nog själv att hon gjort annat större mer värt att hyllas. P anser nog inte att hennes egen klädkollektion och ugnsformar är det största hon gjort t ex.

     Svara

  Tips! På loppisar och second hand finns ofta liknande jättebilligt. I äkta skinn, märken, italienska och franska, i tyg osv. Har köpt mina finaste ”bag in bags” och clutchar på second hand. Miljövänligt och unikt dessutom!

  Svara

  Kan någon förklara vad bag-in-bag är? Jag har under alla mina år hatat och vägrat använda väskor och kan tydligen ingenting om denna värld. Bag-in-bag= necessär? På vilket vis skulle en sådan underlätta min nya vardag med djävulens påfynd, skötväskan?

  Svara

   Bag-in-bag i skötväskan är nice om man har en skötväska med dåligt med plats. Man kan t.ex. ha en med blöjgrejer – blöjor, tvättlappar, påsar, inytiol, underlägg. Man kan ha en med extrakläder – tröja, byxa, strumpor, mössa. Men jag rekommenderar att köpa en skötväska med många fack och smarta funktioner istället.

   Svara

  Min necessär kostar 2 kr på ICA. Ligger vid kassan och har många användningsområden.

  Svara

   Biancas necessär kostar bara 299 kr så det är väl inte dyrt?
   Och så ser den ju ut som om den är gjord i svindyr utrotningshotad krokodil 🙂
   För 299 kr får man ju annars bara en hårklämma i plast värd 10 kr.
   Den här necessären är säkert värd minst 39 kr. Bra köp alltså.

   Svara

    Ja det skulle väl vara just för den där krokodilen då 😀

    Svara

    Hellre en sådan än en hårsnodd för samma pris!

    Svara

    Necessären är väl också i plast. Veganskt skinn brukar det väl kallas på lite finare influencer-språk.

    Svara

  Veganskt skinn?? Det är väl plast?

  Svara

   Ja, plast i olika former (t ex polyester, polyuretan och PVC) kallas ofta läderimitation, fuskläder, fejkläder, skinnimitation, fuskskinn, faux leather, pleather…

   Svara

  Hon säger alltid att hennes sponsrade eller egna produkter är något hon alltid använder. Senast i podd så är det oatly som hon varje dag dricker. Nu necessären och innan det var det sponsor smink.

  Svara

   Ka mnan inte dricka oatly och använda smink i en nessisär? 😂

   Svara

    Man kan väl hälla Oatly i en ”nessisär” om man så vill.

    Svara

    Ingen kommentar. Du förstår nog vad jag menar. Tänker ej dra upp allt som hon använder varje dag.. enligt henne.

    Svara

     Ja man får allt lov att välja om man ska dricka eller bära väska på en och samma dag! Allt annat är orimligt.

     Svara

  Är den en Löwengrip produkt i en av bilderna?

  Svara

  Köp min kräm! Köp mitt skit! Lägg det i en bag!

  Svara

  Tänker inte kommentera kring huruvida hennes produkt är innovativ, men en bag in bag är en jävligt bra grej om man som mig har massa småsaker i väskan (typ lypsyl, mediciner, pennor, plånbok, tändare etc etc etc) som man vill hitta snabbt bland kaoset. Men jag använder en vanlig miniväska (H&M 99kr) för detta ändamål 🙂

  Svara

  Isabella ljugengrip tiger av sina läsare tips på konstnärstavlor som hon kan skifta varje år vid toan på vägen. Hon skriver att internationella tidningar kommer göra reportage hemma hos henne och tanken är att varje år byta tavla. En hel del läsare ifrågasätter att hon förmodlingen inte kommer köpa tavlan utan ge utbyte på bloggen betalt reklam. Kvinnan vill bli sponstad med allt. Nu fattas bara toapapper för allt är sponsrad i hela hennes hem. Säkert nya poolen och gymmet som ska byggas.

  Svara

   Är helt chockad över hur mkt som är sponsrat i hennes hem. Det provocerar mig enormt fast jag försöker streta emot känslan!! 😂

   Svara

   Ja vem skulle inte ta chansen att få spons, som de flesta andra bloggare och influencers också. Tror inte de andra bloggarna som har fått konst och visat upp behövt betala utan har fått sina tavlor mot exponering, och genom det så har konstnärerna blivit kända och fått synas.

   Svara

  Bag in bag?? Varför inte bara köpa en väska med bra fack från början? 🤷‍♀️
  Fast det är klart, alla måste väl ha den exakta väskan utan fack som alla influencers har. Så kan samma influencer sälja fack till väskan sen. Låter ju som en vettig lösning..

  Svara

   ja, men ibland vill man ju tar ur väskan ur väskan, eller flytta väskan till en annan väska eller liknande.

   Svara

    _Man_ vill inte ta ut väskan ur väskan. _Du_ vill det.

    Svara

     Nej jag tror snarare att det är exakt därför väskan finns, för att lätt kunna byta mellan de väskor som man använder

     Svara

      🤦‍♀️

      Svara

       Det var inte samma anonym som svarade. Och du har fel. Så 🤦🏽‍♀️ På dig själv.

       Svara

        Bra att du har koll på att det finns flera anonyma. Tänk på det själv😉

        Svara

         hehe, det ska jag göra 🙂

         Svara

        Tack, trodde det var rätt uppenbart haha

        Svara

     ”Man” funkar alldeles utmärkt i sammanhanget. Låt mig uttrycka mig hur jag vill, tack.

     Ordet ”man”:
     någon, några eller alla människor, folk, vi, ni osv.: man har frågat efter dig, hur tycker du man skall göra ?; (vardagligt ord) jag: tänk om man var rik!; ser man på! se där!, det var väl roligt; lite till mans se lite || objektsform en, genitiv ens

     Det är inte bara jag som vill ta ur väskan, jag vet flera som vill det, bland annat en annan här i kommentarsfältet. Av den anledningen passar ordet ”man” bättre än ”jag” i sammanhanget. Din dryga människa.

     Svara

   Stor skillnad på en bag in bag och bra fack. Så mycket smidigare med en bag in bag!

   Svara

   Man använder ju olika väskor till olika saker! (Och inte för att de måste vara av olika modell, utan för att man vill ha de färdigpackade och redo!)
   Skolväska, jobbväskan, träningsväskan, och såklart sova över väskan 😉
   Din bag in bag är typ som en förstorad plånbok – det viktigaste du ska ha med typ hela tiden 🙂

   Personligen är det här hela anledningen till att jag använder jacka känner jag haha – fickorna

   Svara

  Och så måste följarna tydligen hylla henne?!
  Jämt detta ”frivilligt att följa”. Som i en tidning eller tv-program gillar man kanske inte varje artikel/scen. Måste man då sluta köpa/titta?

  Svara

  Känns onödigt att lägga pengar på en snygg bag in bag när den ändå bara ska ligga i väskan.
  En plastpåse funkar ju lika bra!

  Svara

   Ja, men det tjänar ingen influencers pengar på. Bättre att lura i läsarna att en bag in bag i skinn är ett måste i väskan.

   Svara

   Haha, hur många fack har dina plastpåsar och är dina extratåliga? 😉

   Bra iofs att de är genomskinliga. 😄👍

   Själv är jag dock en sådan där tönt som gillar att mina saker är något jag tycker är snyggt. ☺️

   Svara

    Ett tips är att använda en 1 liters påse för de små prylarna och en 3 liters till de större. Funkar super! 😁👌🏻

    Svara

     Ja inte behövs det larvas mä nå annat. Reser jag så har jag enkelrum, ingen som lider av min uteblivna flärd 😀

     Svara

   Jag vill inte ha mitt smink i en plastpåse i väskan.

   Svara

    Varför inte?

    Svara

  Köp på hm istället! Billigare och snyggare.
  Hennes produkter är på tok för dyra & är dessvärre inte bra!

  Svara

   Har hennes läpprodukt.. Älskar!!

   Svara

  Sy en själv. Hur enkelt som helst och billiga tyger finns alltid på second hand. Krävs knappt en symaskin för att sy ihop en enkel insats till en väska. Funkar till och med med en limpistol om man är totalt syokunnig.

  Svara

  OT, men ändå sociala medier-relaterat. Någon annan än jag som är så besviken på Spöktimmens youtubeserie?

  Svara

   Inte kollat men hur kan man vara besviken på något som är gratis? 😄

   Svara

    Varför skulle man inte kunna vara det? Så som dom promotat den innan trodde jag det skulle vara lite spännande men är mest en lam talkshow.

    Svara

   Ja tyvärr är jag det. De har ju hypat upp den jättemycket, men det enda de gör är typ att ha ett samtal med en person. Säger inte att det är dåligt men med tanke på förväntningarna jag hade innan så blev jag väldigt besviken. Hade hellre velat ha längre säsonger med fler avsnitt.

   Svara

    Jag hade förväntat mig lite mer saker ”ute i fält”, typ besöka hemsökta platser och liknande. Men nu är det som du sa bara ett samtal med en person och dessvärre (enligt mig) inga bra samtal.

    Svara

   Ja, jag! Det är ju inte mycket om spöken direkt. Tarotkort, prostitution och sektmedlemmar..? STOR besvikelse.

   Svara

  Alltså inte för att vara den men… den fyller ju inte riktigt en ordentlig funktion? Inte så många fack etc.
  Är inte detta ett bättre alternativ då?
  https://www.tradera.com/item/302077/260917895/turkos-bag-in-bag-vaskinsats-necessar

  Svara

   Jag tänker samma. Hennes ser ju bara ut att vara en tunn necessär, dvs bara ett till fack.

   Svara

   Med den behövs ju knappt själva väskan.

   Svara

  Bag in box är mycket bättre.

  Svara

  Jobbigt att se hur dåligt hon mådde i senaste avsnittet av WV. Hoppas hon och P tänker till denna gången och tar det lugnt (det verkar de väl göra iofs, är ju brödernas/vänners sociala medier som avslöjat).

  Svara

   Var inte Biancas obehagliga beteende spelat i sista avsnittet av WV så bör tjejen söka hjälp för sin psykiska ohälsa snarast. Bianca har ju nu vid två tillfällen visat sina breakups i serien och vid båda gångerna betett sig stört. Hon och killen P ju ihop igen så nu börjar cirkusen om och hon återigen blir knäckt.

   Svara

    Håller med.. bytte kanal efter typ 10 minuter. Hennes beteende mot Pernilla är fan vidrigt. Det är inte hennes mammas fel att Philippe är en idiot. Tyckte så synd om Pernilla som försöker så, daltar, köper små sugrör och roliga grejer för att muntra upp henne och hon är bara så obehagligt otrevlig. Ska man inte vara tacksam för att man har någon att luta sig mot i såna stunder, istället för att skita på dem..? Och alltid hennes stackars mamma. Jag är bara 24 så ingen ”mamma-Maffia” här men kunde inte kolla mer på det. Hon borde inte vara med i programmet när hon mår så dåligt, inget underhållningsvärde alls.

    Svara

     Bytte dy verkligen kanal? Du verkar ju ha kollat på det? 😉

     Svara

      Ja fram till första reklamen.. skrev ju att jag bytte kanal,

      Svara

  Jag har i flera år köpt väskor där såna ingår.

  Svara

  Föredrar min ica plastpåse. Varför? Jo, vegansk och 98% billigare

  Svara

   …Och fulare.
   Mer opraktiskt.
   Mer ostrukturerat.
   Grejerna ligger huller om buller.
   Ser trashigt och billigt ut.

   Jag gillar när saker är fina OCH fyller ett syfte.

   Svara

   Men allt i plast är ju veganskt, lika så faik läder

   Svara

  Jag tycker hon känns väldigt…Kylie Jenner-wannabe

  Svara

  Linn Herbertsson har ju startat ett märke med enbart bag in bags i olika storlekar och för väskor, lådor smink etc. Organistaofficial heter dem på insta om man är ordnings-freak 😊

  Svara

  Tacka vet jag bag in box ;).

  Svara

  Hon borde ju bara gjort suitcase organizers. Kan typ inte resa utan såna och det behövs riktigt snygga. Det här är liksom bara en necessär?

  Svara

  Jättesnygga tycker jag! Köpte en i vardera färg 🙂

  Svara

  Alltså… jättefin, men hon köper säkert allt billigt från Kina, lägger på ett tjusigt namn, och tjönar massor med pengar på detta tack vare alla fjortisar. Bra affärsidé! 🙂

  Svara

  Hur orkar ni skriva i tråden?
  Viktigt eller?

  /W

  Svara

   Hur orkar du?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.