Third time is a charm…

Phillipe och Bianca var i Göteborg i helgen för att stötta bröderna Ingrossos uppträdande på Trädgår’n. 

…eller vad är det man säger?
Jag tänker inte göra mig lustig på bekostnad av Biancas hjärtesorg, men det blir en aning fånigt när paret visar sig ha börjat dejta igen för tredje gången (tror jag att det är) samtidigt som Bianca sitter och berättar i sin podd om hur man går vidare från hjärtesorg, och avsnitten i Wahlgrens Värld just nu visar henne gråtandes över Philippe i Thailand.

Fast har man ett kamerateam som följer ens minsta steg så är det kanske svårt att göra på annat vis?
Det om något skulle väl kunna ta kål på vilket svajigt förhållande som helst? Det är kanske inte en slump att de hela tiden hittar tillbaka till varandra när de är off the radar så att säga?

Bianca och Philippe, ute tillsammans med resten av klanen. 

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äsch, låt henne vara! Bara för att hon är influencer så behöver hon inte dela med sig av allt

  Svara

   Fast nu gör hon det…

   Svara

    Ja det är ju det som gör det hela lite löjligt nästan. Som att de inte vet att folk kollar på båda deras instagram…Det är som att de vill berätta fast utan att göra det.

    Men nej, hon behöver inte dela med sig om allt – så frågan är varför hon gör det?

    Svara

     Fattar heller inte.. sen att göra en sån grej och berätta i sin podd hur man kommer över någon som nån sorts ”mall” och sen gå tillbaka med nån som behandlar en som skit är lite konstigt.

     Svara

      Tycker hon bara borde ligga lågt med sina förhållanden, förstår inte varför hon behöver fläka ut allt och vara som en förhållande guru, men se ta tillbaka en skit, och därigenom visa unga tjejer att det är ok. Då är det bättre att bara vara tyst och göra som man vill istället för att sprida massa tankesätt som hon uppenbart inte står bakom.

      Svara

  Om jag minns rätt har de gjort slut totalt 4 gånger.

  Svara

   Ja minst.

   Svara

   Ja mer än ”tredje gången de dejtar” iaf

   Svara

  Jag tyckte riktigt synd om henne i det avsnittet.
  Jag förstod precis vad hon kände när de försökte skoja för att få henne att skratta men man vill bara vara ifred.

  Vem har inte lidit av hjärtesorg?
  Hur smärtsamt det än kan vara, så är det något fint ändå med det.

  Svara

   Tycker dock hennes beteende mot hennes mamma är riktigt dåligt.. det är liksom inte hennes mammas fel att hennes ex är en idiot som dumpar henne så fort han får för sig att vara med nån annan. Hon är så otrevlig mot Pernilla som daltar såå med henne. Jag förstår verkligen inte.

   Svara

    Jag tycker jättemycket om Bianca men håller med om att hon är dryg mot sin mamma.

    Samtidigt är de inte mer än människor… Handen upp den som aldrig gör/säger dumma saker när den är arg/besviken/sårad.

    Svara

     Men jag som vuxen låter inte någon annan ”få ut för” mina känslor som är pga någon annan. Och skulle det hända ber man om ursäkt, förklarar att det inte var dennes fel och sen gör man inte om det. Men i detta fall så snäser B av sin mamma flera gånger per avsnitt så då behöver man nog hjälp.

     OT: Att det NU visas hjärtesorg är väll inte så konstigt när serien spelades in för flera månader sen?

     Svara

    tyckte också verkligen att hon var för hård ang psykologen, trots att hon var ledsen….

    Svara

     Bianca verkar ha gott in i en roll i Wahlgrens värld och tänker kanske inte på hur hon är mot sin mamma. Som att alltid överdriva allt tex med ”vem har tusen ananasar hemma”. Var kul i början när allt var mer äkta. Nu blir det överspelat och mer tillgjort.

     Svara

    Fast jag tror det är teater mestadels, iaf de mot hennes mamma. De har ju manus.
    Misstänkte även att hon och Philippe inte alls gjorde slut utan låtsades göra slut just för detta spel.

    Svara

     Nej, de har inte manus. Det är scriptat ja, och vissa händelser är planerat för serien, men ingen dialog, känslor eller vad som händer i deras liv är manusskrivet.

     Svara

    Tycker att det är Pernilla som beter sig känslokallt mot Bianca

    Svara

    Håller verkligen med, gjorde så ont i mig att se det för jag hade inte önskat något mer än en kram från min mamma när jag gick igenom den värsta hjärtesorgen i mitt liv. Men jag hade ett hemligt förhållande så fick genomlida allt själv i min egen ensamhet, enda gången jag fick eller kunde gråta var i duschen och det tog mig så hårt att behöva hantera det själv. O så har vi Bianca som utåt sett verkar ha en helt underbar mamma med uppmuntrande syskon totalt negligerar dem och är elak mot dem…

    Svara

  Nu kommer jag låta som vissa andra gnälliga, men min tråkighetsmätare slår verkligen på max varje gång hon dyker upp här… Finner henne (och hennes kärleksrelationer) så ointressanta.. Måste hon räknas som influencer haha? Någon mer?

  Svara

   Du är inte ensam!😅

   Svara

   Samma. Så ointressant människa. Det mest ironiska någonsin är väl att hon sitter i juryn för ett program som heter ”Talang”?

   Svara

  Jag och min man separerade tre gånger innan barnen. Vi hittade tillbaka och nu är vi inne på år nummer 20 tillsammans. När man är unga så är det inte konstigt om man tar omogna beslut.

  Svara

   Nej de är knappast det första, eller sista, paret som är on and off.

   Svara

  Svara

  Alltså är målet att ha barn och familj tillsammans bådar det inte gott att inte ens kunna leva under samma tak i ett par månader, speciellt inte efter att ha levt på ” distans” vilket borde göra att man saknar varandra ännu mer.

  Svara

   Deras mål kanske inte är barn och familj🤷‍♀️

   Svara

    Jo det är det. Bianca vill ha barn med honom. Antar oxå då att han vet vad hon vill.

    Svara

     Ok. Då tar jag tillbaka. Jag följer ingen av dom så jag vet inte.

     Svara

  Man kan dock vara vän med ett ex.

  Svara

  Hoppas verkligen för bådas skull att de får det att hålla den här gången. Men jag tror dessvärre att det inte dröjer länge innan de gör slut igen. Min upplevelse är att såna ”on and off” förhållanden slutar för gott förr eller senare. Men man ska aldrig säga aldrig.

  Jag tycker dock att Bianca ska vara mer restriktiv med att blotta sitt kärleksliv såhär. Hon har en så ung följarskala och risken finns att hon sänder fel signaler om relationer och partnerskap. För mig handlar kärleken om att man ska älska, respektera och stå ut i gott och ont. Man lämnar inte en relation gång på gång när något inte går vägen. Det är fakriskt destruktivt enligt min mening och hon visar en acceptans för det som jag inte tycker är bra när man är offentlig som hon.

  Svara

   Nej jag tycker att man gott kan visa upp andra typer av relationer än den typiska.

   Svara

    Ja men verkligen. Sinnes om de enda relationer som fick visas upp i det offentliga rummet följde någon slags relationsmall 1A för perfektion.

    Svara

    Absolut. Jag är för att man ska visa upp olika typer av förhållanden. Men har man gjort slut fyra gånger så kanske man ska vara lite restriktiv med vad man lägger upp med exet. Det är ju så tydligt att de försöker skapa rubriker.

    Svara

   Man måste faktiskt inte stå ut i gott och ont. Är väl onödigt att lura i unga tjejer något så dumt. Och jo, man lämnar en relation precis så många gånger man vill och behöver!

   Svara

    Helt enig med dig. Man kan ha sin egen uppfattning om vad kärlek är och vad som är bra och dåligt men man kan inte kräva att andra eller bianca ingrosso ska dela ens värderingar och låta bli att visa upp sig för att inte ha ”dålig påverkan” på ungdomen…

    Svara

     Jag är helt för att man ska ha olika uppfattningar om allt här i livet. Tack och lov för att man kan ha det!
     Och jag kräver ingenting av Bianca. Kan bara tycka att man som offentlig person har ansvar för allt som man skriver/visar upp på sina sociala medier och att man kan välja att inte lägga upp vissa saker.

     Svara

    Nej, men hon målar ju upp sig som nån sorts förhållande-upplyst. Som om hon sitter på nyckeln men inte ens kan sköta sitt eget.

    Svara

     Det blir som att lyssna på en trädgårdsmästare med vissna blommor

     Svara

   Jag och min numera man blev tillsammans när vi var 18år och gjorde slut lite då och då och träffade någon annan lite emellan.Jag var dessutom otrogen och ljög och var skitdålig och dum mot honom men vi tog oss igenom allt och vi har idag varit tillsammans i 16år, har 2 barn tillsammans och gifte oss förra året.
   Så att ha ett on off förhållande men ändå hitta tillbaka till varandra visar ju bara på att man inte kan släppa varandra för man har en stark kärlek till varandra.
   Sen är ju såklart alla förhållanden olika.
   Jag är så glad att jag träffade någon som har stöttat mig genom den svåraste perioden i mitt liv och stått ut med allt skit jag utsatt honom och mig själv för men idag står vi sjukt starka tillsammans.
   Kul att dom hittat tillbaka till varandra. Dom måste få hitta ett sätt som funkar för dom. Måste vara otroligt svårt att ha ett förhållande som så många andra engagerar sig i

   Svara

    Ja gud ja, så stark kärlek att man är otrogen 😂

    Svara

    Han låter som en riktig dörrmatta?? Kärlek eller brist på självständighet? Hmm.

    Svara

    Hela det här resonemanget skriker av dysfunktionalitet och brist på självinsikt.

    Svara

    Kul för er, verkligen. Skillnaden är dock att halva Sverige inte följde alla era uppbrott.

    Svara

   Har inte Metoo bevisat att det absolut sista unga tjejer behöver lära sig är att kärlek är att stå ut med allt på gott och ont? Det är det sista unga tjejer behöver få itutat i sig.

   Svara

    Exakt!!!! Så jäkla trött på skitsnacket. ”Kärlek övervinner allt”. Ja, men inte om det kommer från en sida. Och ingen kan tala on för mig att förnedring, otrohet, elakhet, icke tillit osv osv är ”förvirrad kärlek”.

    Svara

     Det är ju en kvinnofälla. ”Älska & respektera din man och din relation så mycket att du inte älskar och respekterar dig själv.” ”Om allt är skit så var restriktiv med vad du visar utåt pga respekt för din man och din relation.” DET är äkta kärlek 🙂 Jo, tjena!

     Svara

    Men snälla, drar du Metoo kortet? Jag trodde inte jag skulle behöva redogöra för att hot, våld, kränkningar, övergrepp, etc absolut inte får förekomma i en relation.

    Jag tror dock att man är mer benägen att lämna en relation för lätt för att man bråkar om vardagliga saker, istället för att tillsammans skapa rutiner och goda kommunikationsvägar. Nu vet jag inte varför Bianca och Philippe gjorde slut. Oavsett skäl så dras de ju tillbaka till varandra, så jag tycker att de borde fokusera på att reparera sitt förhållande innan de skapar rubriker.

    Svara

   Det är betydligt mer destruktivt att sända ut signaler till unga flickor om att det viktiga i livet är att hålla fasaden uppe och stå ut med allt…

   Svara

  Intressant att Ebba & Sanna har betalat för precis samma sak som Anitha gör samarbete för. Extra sorgligt att se Sanna ljuga om att hon har velat skaffa en och sedan i kommentarerna mörkar att det är ett samarbete.

  Ebba von Sydow: https://www.instagram.com/p/Bv6RIOrH5na/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12i6u9se9mcgu

  Sanna Bråding: https://www.instagram.com/p/BwO0v_TFKRl/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xc7etj88t6wn

  Anitha Clemence:
  https://www.instagram.com/p/BvKJ6-4lv_C/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1o82l6d1231ik

  Svara

   Bra grävt! Tål ingen av dem, Ebba minst.

   Svara

  Såg Phillips instastory för nån helg sen och han hade filmat en del ur ett modern family-avsnitt. Klipp till idag när jag kollar på Biancas vlogg om samma helg (Ideal of Sweden-festen som alla var på) och hon är bakis dagen efter och äter Max (två av allt) och filmar exakt samma sekvens ur samma avsnitt i vloggen. Ridå.

  Svara

   Vad vill du komma fram till?

   Svara

    Att hen förstår att de är tillsammans igen antagligen?

    Svara

    Konstaterar ju bara att det verkar stämma! Var det otydligt?

    Svara

  Okej förlåt för orelaterat men kan inte vänta till öppet spår! Jag har precis fått reda på att jag är gravid och det är väldigt oväntat. Min kille ska åka bort om någon dag över påsk till sin familj, jag ska inte följa med, är det bästa att berätta för honom innan han åker eller vänta tills han är hemma igen?

  Svara

   Det tror jag att vara du kan svara på. Du känner honom bäst. Vad hade du velat att han gjorde om rollerna var ombytta?

   Svara

   Jag hade berättat för honom. Sen kanske berättat för någon kompis under tiden han är borta så du får stöttning. Kram!

   Svara

   Kommer han bli glad eller inte? Kommer ni behöva en lång diskussion om det eller inte?
   Hur känner du själv kring graviditeten, glad eller ångest? Om det inte kommer mottagas positivt så hade jag själv väntat med det tills han kommer tillbaka 🙂

   Men går egentligen inte alls att säga hur du ska göra utan det måste du känna efter själv.

   Svara

    Jag tror inte han kommer bli glad direkt, men samtidigt vet jag inte vad han kommer säga. Jag vill definitivt behålla men det är ju ett stort beslut! Och kommer bli diskussion om det

    Svara

   Jag hade väntat tills han kommit hem igen.

   Svara

   Det är bara du som kan svara på den frågan. Ingen här känner dig eller din pojkvän, vi vet inte om ni ens vill ha barn, hur er relation ser ut mm.

   Svara

   Varför bryr du dig om vad främlingar på nätet tycker? Tänk själv, prata med någon kompis/syskon/förälder/arbetskamrat eller ställ frågan på typ familjeliv om det är så viktigt att få input från okända människor istället för att skriva helt ointressant OT här.

   Svara

   Berätta så fort som möjligt. Jag tycker föräldern har rätt att veta först. Dessutom kan han ju också behöva prata med någon om det och då är det ju bra att han kan göra det med sin familj, som han skulle till.

   Svara

   Berätta så fort som möjligt, låt inte alla möjliga (och omöjliga) scenarion ligga och gro och tära på dig i flera dagar. Vad ska du själv göra i påsk? Hoppas du har bra människor omkring dig som kan stötta. Kram!

   Svara

   Det är upp till dig att avgöra. Hade det varit jag hade jag berättat så fort som möjligt. För mig hade det känts oärligt att vänta. Men som sagt. Det är upp till dig.

   Svara

  Fy sjutton, att vara influenser. Detta fejkade liv. Som de dessutom måste dela med sig av. Varenda minut. Inget får vara privat!

  Svara

   De måste inte dela med sig av allt, det ör något som de väljer. Om de unisont valde att dela med sig lite mindre skulle det nog vara bäst för alla parter.

   Svara

    Men de gör ju allt för att jaga följare, spons.

    Svara

  Inget scoop direkt eftersom de flesta vetat om i veckor att de träffas igen, det kunde ses på en annan persons instastory att de var ute på restaurang ihop med Biancas familj för flera veckor sedan. Tredje gången gillt nu då kanske, de kanske insett att de inte kan leva utan varandra. Visst lite konstigt att de brutit flera ggr och inte klarade av att bo ihop så då borde det bli svårt, eller så håller det för alltid nu.

  Svara

  Vad nu, kommentar försvann?

  Svara

  Detta har många av oss vetat om i flera veckor, kunde ses på en känd persons instastory att de var på restaurang ihop med Bs familj för flera veckor sedan, så inget nytt.

  Svara

   Varför har en del behovet av att poängtera att de minsann visste först? Vinner man om man listade ut det först av alla?

   Svara

    Menar inte bara här och nu utan generellt. Finns en typ av människor som alltid måste påpeka att de minsann visste först.

    Svara

     Som Camcam då.

     Svara

  Kan ju va så att de pga av det som just nu visas i Wahlgrens värld har gjort att de hittat tillbaka igen. Det va i i julas de va i Thailand så detta, att det visas på tv nu alltså, gör att de hittar tillbaka till varann igen. Hoppas så, de verkar gilla varann 💜

  Svara

   Ja, jätte gulligt, han tyckte synd om henne eller klarade inte av att hon var singel och hade kul som hon berättade i podden. Singelhippa, förhållandeguru och hela köret och så är hon tbx med skiten en gång till.

   Svara

   Men de har ju setts igen ett tag så att det visades på WV häromdagen har nog inget med det att göra, däremot att de vill hålla det lite off så länge och inte tala öppet om det ännu, att inte bekräfta det ännu kanske har med det att göra.

   Svara

   Nej de är länge sen dem sågs ihop igen inte nu i samband med att de visades på tv…

   Svara

  Men vad spelar det egentligen för roll om de blivit tillsammans igen eller inte? En hjärtesorg är en hjärtesorg hur historien än slutar. Jag och min kille gjorde slut för 2 år sedan och blev tillsammans igen 1 år senare, men den hjärtesorgen jag upplevde då var något brutalt som jag än idag mår dåligt över så fort jag kommer att tänka på det.

  Ett heartbreak och det faktum att hon började må bättre igen och se saker klarare kanske var det som behövdes för dem båda.

  Förminska aldrig någon annans sorg!

  Svara

  Förhållandet är ju fint om de kan laga, men hur kan hon sitta och säga och göra en big deal över att hon kommit över honom?

  Svara

   Fast hon har aldrig sagt att hon kommit över honom? Hon har alltid sagt att mitt i allt kaos var det viktigt för henne att hitta sig själv, vilket hon gjorde.

   Svara

  Men asså det värsta är ju att de båda ligger runt med andra medans de har ”paus” – klassas inte det som ett öppet förhållande då?
  Känns extremt barnsligt att hålla på såhär hela tiden. Tror Bianca måste lära sig att smärta P då han aldrig verkar låta henne vara

  Svara

   *släppa Philippe menade jag såklart.

   Svara

   Om man har ett break när man dejtar andra är det såklart inget öppet förhållande. Fråga Ross och Rachel.

   Svara

    We were on a break!!!!

    Svara

     Exactly 🙂

     Svara

    We were on a break!

    Svara

     Haha för seg. Vad löjligt det såg ut nu 😉

     Svara

   Verkligen, är det då inte bara bättre att de har ett öppet förhållande då han inte verkar älska henne tillräckligt för att bara ha henne i huvudet sexuellt, inte dumpa henne flera ggr (via sms!) och bo med henne… och hon verkar inte respektera sig själv tillräckligt för att dumpa skiten en gång för alla och tar tbx han. Då kan väl båda vara med andra och ha ett öppet förhållande? Jag förstår liksom inte grejen. Om man inte klarar av att leva tillsammans trots att det är ens ”målbild”, man gör slut stup i kvarten, ligger runt med andra, vad gör man ens då tillsammans? Det är ingen kärlek.

   Svara

    Jag tror du tänker på ett kk-förhållande. Sluta sprid idéer om att öppna förhållanden är förhållanden där kärleken tagit slut och man bara vill ligga runt.

    Svara

  Tog alldeles för lång tid för mig att lista ut att de ätit middag ihop vid två olika tillfällen… Japp, jag trodde på riktigt att de bara en timme efter att de fått maten på bordet på Butchers market (4 timmar sedan enligt screenshot) redan hade färdigt käk på bordet på Bönor & bagels (3 timmar sedan). Var helt imponerad av den supersnabba restaurang servicen helt i onödan.

  Svara

  Svara

  Följer Mys tävling på instagram reglerna?

  Svara

   Morsan Ivana84 tog sina barn på delfinresa så hon kan visa instagramvänliga bilder. Allt för en instagrambild. Bryr sig inte om stackars delfiner som turister tar bilder med. De är inga leksaker de är djur som förtjänar ett liv i det fria. Vissa är bara bra mycket själviska. Lever på sin make. 🤫

   Svara

    Anonym vi FATTAR att det är du som är dendär jävla ivanka. Så uppenbart

    Svara

   Men sluta är du här och försöker marknadsföra din instagram My, mycket smygreklam i övrigt däremot som borde anmälas. Så pinsamt att du/hon köper följare också och inte fattar att det syns.

   Svara

  Third time’s a charm.

  Svara

  Var på trädgårn i lördags och såg Bianca och honom. Dom va där tillsammans ja, men såg ingen av dom göra något ingen nära dans eller ens kontant. Sa nått ord till varandra men såg mest ut som att hon dansade med andra kompisar och verkligen va där för att stötta sina bröder i deras musik.
  Eller så var jag alldeles för full för att läsa av människor

  Svara

   Du måste ha varit jävligt full då de kysstes inför alla 😉 Eller så stod du inte och stirrade på dom hela kvällen? 😉

   Svara

  Jag stönade faktiskt ”neeej” då jag såg att inlägget handlande om att bianca o philipe förmodligen är back together. Hon som har verkat så genuint lycklig det senaste utan honom. 😢 dump him görl.

  Svara

   Fast att hon verkat genuint lycklig senaste tiden har kanske handlat om att dom är tillsammans igen då? Är det i så fall inte värt att prova igen om den finns kärlek kvar?

   Svara

    Jag har tolkat det som att hon är väldigt lycklig med att ta steg mot att orka vara på egen hand utan honom, från saker hon sagt i podden. Att hon växt av att satsa på sig själv liksom. Så jag bara hoppas så för hennes skull att hon får vara lycklig, och det kan hon vara även på egen hand utan någon som precis dumpat henne. ❤️

    Svara

  Twistplot Philipp dejtar Benjamin

  Svara

  Vad hände med att inte avslöja ett par innan de själva har gått ut om det? Gäller inte det Bianca också?

  Svara

   Bianca har gått ut med det i podden

   Svara

  Herregud. Låt henne vara, känner jag. Antingen så slutar allting gott och de blir ihop forever and ever, eller så gör det inte det. Vad finns det ens att diskutera?

  Svara

  Känns som Bianca inte verkar ha alla hästar hemma när det kommer till förhållande antingen är man tillsammans, eller så skiter man i det.

  Ett ex är ett ex och sedan går man vidare för att hitta en bättre partner, men det verkar inte gå in i vissa människors skallar.
  Det enda undantaget är om man har barn med sin f d partner, då bör man ändå kunna komma överens.

  Svara

   Säger vem?

   Svara

   Finns det regler?? Var hittar jag dem?

   Svara

  Står på Expressen nu att Bianca bekräftar att de är ihop igen…

  Svara

  Hon har publicerat en youtubevideo där hon pratar om allt och visar upp Philippe.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.