Totalt ointresserad.

Denna vecka händer två saker jag längtat efter länge: Sista säsongen av Game of Thrones börjar sändas och jag ska på bröllop till helgen.

Jag vet inte ens vilken av dessa två händelser jag ser fram emot mest?? Haha.

Vad gäller GoT hade jag en plan om att se om allt, eller i alla fall sista säsongen innan den nya kom. Det har inte hänt. Men jag pluggade karaktärerna och friskade upp minnet igår, så jag känner mig någorlunda redo nu. Har två teorier om hur allt kommer sluta och de involverar tyvärr inte det jag vill mest, att Daenerys och Jon Snow regerar tillsammans. Jag tror att det blir Bran Stark, eller att alla dör. Valar morghulis. Vad tror ni? //Egoina

Herregud, det har pratats om jäkla Game of Thrones hela dagen och jag är lika intresserad av det som Isabella Löwengrip är av att hålla sig till sanningen.
Totalt ointresserad. Zip, nada, none!
Dock har jag inte sett lika mycket av det på sociala medier som i verkliga livet(!) men det verkar vara en jäkligt big deal.

Är ni lika hookade på Game of Thrones som Egoina?
Team CamCam eller Team Egoina? (Woooiiiiie – det var längesedan!)

284 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej, för många karaktärer att hålla reda på plus att jag tycker det är jobbigt att titta på våldtäkter och incest som en form av underhållning.

  Svara

  Team CamCam såklart!!

  Svara

   Team CamCam. Men var igår tvungen att lyssna på en lång utläggning om hur himla kasst det blivit tydligen – urdåliga specialeffekter, skräpig story och en känsla av att skådisarna mest av allt hade en rolig klassträff med revykänsla. Stackarn sa att han behövde prata med nån om det här, att det var förfärligt, att de tydligen har dragit ner på budgeten, att de skulle skämmas. Nån som håller med?

   Svara

    Nej verkligen inte. Budgeten är högre än någonsin och varför skulle skådespelarna helt plötsligt bli sämre?

    Svara

    Nej.
    Han hade fel

    Svara

    Började se det för hundra år sedan men slutade efter några avsnitt. Inte min kopp med chai. Rätt kass serie om en säger så.

    Svara

     Sett några avsnitt och det avgör det hela som en kass serie? 😅

     Svara

      Hur många avsnitt måste man se innan man får sluta?

      Svara

       Jag tröttnade också, efter 4 säsonger. Blev liksom bara mycket av Samma brutala skit. Deprimerande

       Svara

       Sluta får man göra när man vill, tycker dock inte man kan avgöra att en hel serie, oavsett serie, är dålig om man bara ser några avsnitt…

       Svara

     Till all er Hatare. GOT är en serie med alla känslor. Man blir glad, ledsen, chockad m.m. Och jag har aldrig sett en annan serie som har uppfyllt det. Iallafall inte lika starka känslor. Och det handlar inte bara om drakar och jättar. Seriens manus och på sättet som det filmas på är helt perfekt. Så sluta trycka ned på alla som gillar GOT. Vi trycker inte ned er för att ni inte gillar det. Men ni bara hatar! Skaffa ett liv!

     Svara

   Lika intresserad av det som både Isabella OCH Cissi Wallin är av att hålla sig till sanningen.

   Svara

  Team CamCam! Sett tre avsnitt av GoT, höll på att somna av tristess…

  Svara

  Team cam cam.

  Svara

  Aldrig sett ett enda avsnitt, men avundsjuk på känslan att vara helt fast i en tv-serie som så många gillar och ”alla” pratar om. Själv längtar jag efter vad som förmodligen blir sista säsongen av Homeland, men känns inte som nån annan gör det??? 😊

  Svara

   Älskade Homeland tills Brody försvann. Efter det kunde jag inte kolla längre 😅

   Svara

    Håller med, första tre säsongerna var världsklass, och inte samma sak utan Brody, även om Quinn tar över ganska bra om man ger det en chans. Men fortfarande den bästa serien jag sett, så nu måste jag följa till slutet 😊

    Svara

     Brody tyckte jag var irriterande, jobbig och lite gnällig karaktär liksom. Men Quinn 🌟 varför var de tvungna att göra slut på honom?!

     Svara

    Samma här! Vägrade först inse att han dött och trodde på återuppståndelse. Sen skitsur och slutade kolla.

    Svara

  Aldrig sett ett enda avsnitt

  Svara

   Inte jag heller. Jag fattar inte riktigt när/hur folk hinner se alla dessa populära serier som har många säsonger med jävligt många avsnitt. En annan sak är det här tjatet om att ”du bara MÅSTE se den!”. Nej, det behöver jag inte alls. När jag hör talas om t.ex. GoT, så är det inget i handlingen som intresserar mig. Jag försöker inte få mina bekanta att se alla säsonger av Kommissarie Morse heller.

   Svara

    Hehe, ”hinner se”… Har man följt GoT från start så har det varit ca ett avsnitt (en timme) i veckan i tio veckor per år. Går rätt bra att lägga undan den tiden i livet 😛

    Svara

     Jag kanske var lite otydlig i min kommentar här ovanför… mina bekanta och väldigt många andra (som jag förstått det) pratar om så många serier som man bara måste se. Det är denna, The Walking Dead, Breaking Bad, Sons of Anarchy, Making a Murderer osv. Jag har inte hakat på. Får lite panik av bara tanken av att lägga så mycket tid på tv-serier med så många avsnitt. Sen ska de ses om också. Alla gör ju på sitt sätt så klart. Jag har kollat på Morse sen 80-talet då jag var barn, så har också hunnit se alla 33 avsnitt utan problem, och många gånger 😉

     Svara

      Man hamnar väl i fas med de flesta serierna och ser ett avsnitt i veckan. Och sen sänds inte allt samtidigt. Men jag brukar ha det som kvällsnöje att sitta i soffan och se ett avsnitt eller två av en serie 🙂 inte stressigt alls

      Svara

       Fattar inte heller. Vadå ”hinner”? Jag tycker det är nice kvällsunderhållning att se 1-2 avsnitt serie per kväll, det är så jag varvar ner. Så man hinner ju se typ en säsong av en serie på några veckor på det viset. Har ingen hobby så alternativet hade varit att jag jobbat 😂

       Svara

    Även om jag gillar serien så kan jag acceptera att alla andra inte gör det. Jag har däremot svårt att förstå att man inte hinner se serien. Det är liksom ett avsnitt i veckan på 50 minuter. Och det har inte kommit några avsnitt på två år förrän nu. Skulle jag nu välja att följa 5 serier så är det troligen 5*50 minuter i veckan (fast många serier har kortare avsnitt). Har man inte den tiden att lägga på att koppla av så bör man prioritera om annat. Jag kan förstå att man har andra intressen och väljer bort serier helt, men just tidsbristen är jag totalt oförstående för. Jag kollar tex alltid i sängen innan jag ska somna.

    Svara

     Vissa kanske hellre går ut med hunden på kvällen istället för att sitta still i soffan? Vad man ”hinner” är valt. Har jag valt att få barn så är det det jag ”hinner” med.

     Svara

      Och jag hinner jobba heltid, träna på gym 6 dagar i veckan, gå över 12 000 steg varje dag OCH sitta still i soffan på kvällen. Vann jag nu?

      Svara

      Jag har också valt att ha barn (de är 2 och 3) men somnar så sött vid 19:30 så det är ju ganska många timmar jag hinner med egentid om kvällarna.

      Svara

    Hahaha säger hen som läser OCH kommenterar på bloggbevakning. Skulle va intressant att veta hur mycket av din tid som går åt sociala medier 🤦🏻‍♀️

    Svara

     Det är ju förstås en helt annan sak att läsa en blogg då och då, samt kommentera. Det tar inte en timme. F.ö. så har jag varken facebook, instagram eller twitter, så det går inte särskilt mycket tid åt sociala medier här.

     Svara

    Du gör väl någonting annat med din tid. Vi har alla 24 timmar på våra dygn. Hur vi väljer att prioritera de timmarna är olika, men vi har alla exakt lika mycket tid.

    Svara

     Nu var ju det inte kritik utan något jag undrade över. Självklart har jag också 24h i dygnet, och när man räknar bort jobb, sömn och andra väsentligheter, så finns det inte så jättemånga timmar kvar. Jag kan tycka att det är sorgligt att se så mycket på tv under de timmarna.

     Svara

      Kan tycka det är mer sorgligt att du bara gör det man ”ska” och inte förstår att man behöver tid för saker man vill göra också 🙂

      Svara

      Vad gör folk annars om kvällarna? Tränar? Läser böcker? Stickar? Spelar kort? Varför är dessa saker mindre ”sorgligt” än att följa en tv-serie och slappa?

      Ner från din höga häst och var inte så dryg.

      Svara

  Team CamCam. En sjukt lång och invecklad serie med typ 99 % vita skådisar och massor av patriarkalt våld och grova våldtäkter. Yeeey, vad kul. Inte.

  Svara

   Åh herregud vad jobbigt att sitta och tänka på vilken hudfärg och vilket kön alla skådisar har..

   Svara

    Vilket jäkla priviligie att inte se det. Jag hoppas att du är medveten om det 👍🏼

    Svara

     Eller så ser man det och inte bryr sig. Eller så ser man det och tycker det är toppen.

     Svara

     Orka bry sig när det är i en serie.

     Svara

      🤦‍♀️

      Svara

      Uppenbarligen är denna serie i klass med när Moses kom ner från berget med budorden, så ja, man bör bry sig.

      Svara

    Man ”sitter inte och tänker på det” med ett kryssprotokoll framför sig. Men har man dock börjat notera det så skaver det som tusan i alla filmer och serier man ser. Nu har jag inte sett GoT utan detta gäller generellt. Man lessnar ur på att ”alla” filmer och serier innehåller samma typ av grundbemanning/-karaktärer och sen kastas det in nån kvinna, gay, svart, etc för att ”inkludera”. Otroligt tröttsamt när man väl börjar inse det.

    Svara

     Håller med. Vita, vita, vita every where. Det var så bra med filmen Us – huvudskådespelare av annan färg än det vi är vana med (speciellt i skräckfilmer där de mer ”pliktskyldigt” brukar ha med en svart som dör någon gång i början). Mer sådant!

     Svara

     Men alltså det finns ju tonvis med serier och filmer där bara svarta/gay/kvinnor är med!
     Titta på dem om det nu är så viktigt att se alla typer av människor överallt!

     Svara

      Kan du tipsa om någon av dessa serie? Helst någon där all handling inte kretsar kring att de är just kvinnor/svarta/gay.

      Svara

       Scandal

       Svara

    jag tycker inte det är ”jobbigt”, men det händer att jag ”hajar till” när jag ser svart person i en roll som vanligtvis spelas av en vit, som t.ex. i en av de senate filmatiseringarna av ”De Tre Musketörerna”.

    Svara

   Men !? Va?! Vilken hudfärg alla har!! Omg! PK landet Sverige alltså!

   Svara

    Omg vad upprörande att någon nämner hudfärg!! Lättkränkta och ignoranta Sverige alltså!

    Svara

    Nej, inte alls så PK som du tror.

    Tänk efter noga nu och svara: Vilken färgad person är CEO för ett av Europas största affärsföretag?

    Svara

     Alltså , vi pratar en populär tv serie här! Olika diskussioner har sin plats . Get a grip! Take a breath!!

     Svara

      Du vet inte?…… 😉

      Svara

      Så representation är oviktigt när det handlar om populära serier. Bra att veta.

      Svara

       Jepp.

       Svara

       Om någon hade skrivit samma sak om kvinnor (oviktigt om det finns kvinnor med i en TV-serie eller inte) så hade det blivit ett ramaskri, men med andra kategorier kan man strunta i det?

       Svara

        Nej, män hade självklart inte tyckt att det vore något problem om inte kvinnor representerades och hävdat att man inte ska se kön. Är man alltid representerad i alla samanhang så förstår man inte vad motsatsen innebär.

        Svara

       Ja, ganska oviktigt i det här fallet.

       Svara

        Varför är representation enligt dig oviktigt i just det här fallet?

        Svara

         Eftersom det är en fantasyserie baserad på ett gäng böcker… shit är folk verkligen så här dumma eller är det nån politiskt korrekt masspsykos som drabbat er??

         Svara

          Ja, masspsykos kan man ju minst kalla got-hypen

          Svara

   Ni får väl börja titta på Bollywood-filmer om ni stör er på att se vita.

   Svara

    Du har inte alls fattat poängen om du tror att folk stör sig på att se vita. Men ignorance is bliss🤷‍♀️

    Svara

     Varför klagar man inte på bristen av representation i Bollywood? Eller på de filmer som görs i exempelvis Sydkorea eller Japan?

     Svara

   Den kanske är lite för avancerad för dig 🙂 Själv ÄLSKAR jag den.

   Svara

   Det finns ett uttryck ”pick your battles” and this ain’t it lol. Snacka om att bli kränkt över något så obetydligt. Du är nog en sån som blir kränkt v marken du går på. Fan va jobbigt liv.

   Svara

    ”fan va jobbigt liv” säger mer om vem som känner sig kränkt här tror jag. Jobbigt att få ögonlocken uppbända?

    Svara

     Nope, det finns mycket många människor blundar för men just detta är löjligt i mitt tycke.

     Svara

     Upprepa efter mig:

     Det är en serie
     Det är en serie
     Det är en serie
     Det är en serie
     Det är en serie

     Svara

      En serie som även tar plats i riksnyheterna ja.

      Svara

   Nu är det dock nästan enbart kvinnliga, ”starka”, huvudkaraktärer kvar i GoT….

   Svara

  Team Egoina!

  Svara

  Team Camcam.
  Höll ut till säsong fyra men då erkände jag för mig själv att jag inte hängt med i storyn öht.
  Så jag slutade titta.
  Om jag skulle bli sjukskriven länge eller vara sängbunden av andra skäl så ska jag börja om från början och se om det hänt nåt inom mig.

  Svara

   Du såg tre hela säsonger men inte fattat storyn överhuvudtaget? Hur är det ens möjligt, vad hände, lyssnade du inte vad dom sa eller har du kort minne? Jag är typ imponerad.

   Svara

    Hahaha jag förstår att du funderar.
    Jag vet inte själv. Jag var rätt ointresserad redan från start och jag tappar fokus fort om jag inte är superroad (lite som Bella, jag borde lämnat den här serien direkt när den slutade intressera mig).

    Jag fortsatte för att se om jag skulle börja intressera mig. Man såg med polare och pojkvän.

    Helt bortkastad tid.

    Svara

  Team Egoina! Bästa serien som gjorts 😍👌🏻

  Svara

  Team Egoina!

  Svara

  Tycker game of thrones är bland de värsta serier som skapats. Den är brutalt, kopierat och plagierat fritt från lord of the rings fast gjort det till en pervers sörja, de är mord och incests och annat äckligt. Om man tycker om att titta på sånt är det en psyskolog man behöver.

  Svara

   Kopierat! ?Handlar ju inte alls om samma sak!!

   Svara

    Skojar ni? Jon Snow = Aragorn.

    Jon Snows namn är till och med Aegon, i princip kopierat från Aragorn, och karaktärernas storyline är väldigt lika.

    Nu säger jag inte att det är fel, Joseph Campbell har ju tydligt beskrivit både behovet av och ursprunget till dom olika hjältekaraktärerna.

    Svara

     Åååh ett namn liknar ett annat, ALLT ÄR KOPIERAT DÅ JU. Lamaste försöket ever till att försöka få något att verka kopierat

     Svara

      Författaren till games of thrones har tom erkänt att kopierat lord of the rings

      Svara

   Hahah var är ens likheten?

   Svara

    Strikt talat så är all fantasy rip ofs av LOTR då Tolkien (tillsammans med CS Lewis) är fantasyns fader enligt min svensklärare i högstadiet.

    Svara

     Jag är nog beredd att hålla med din högstadielärare.

     Svara

   Hur är GoT en kopia av Lothr? Storyn är inte ens det minsta lika. För övrigt gillar jag starkt GoT vuxentänk. Ska det slåss så ska det visas blod, för det är så det blir när man slåss med svärd. Förutom i typ Pirates of the Caribbian, där svärden verkar användas till att knuffa folk åt sidan.

   Svara

    Jag ska inte vara elak nu, men om man ser GoT som en story om ”spelet om tronen”, och LotR som ”en saga om en ring” så har dom möjligtvis inget gemensamt.

    Men ska man resonera så så är Baz Luhrmanns Romeo + Juliet inte samma story som Shakespeares Romeo&Julia.

    Men ser man dom bakomliggande karaktärslinjerna och mytologin så har dom väldigt mycket gemensant. Skulle man vilja vara elak kan man säga att det kanske har att göra med vilken nivå man tittar på.

    Svara

     GoT har ingen tydlig ”goda mot det onda” som lotr har.

     Svara

     Folk har verkligen ingen kunskap om film. Jag tittat på filmer och serier på med samma analytiska förmåga som en filmskapare. Jag ser i snitt 1-2 filmer per dag de senaste 10 år. Min största passion är filmer och serier. Jag är ett die hard fan av lord of the rings och Tolkien och jag ser tydligt hur game of thrones är en TOTAL rip off av LOTRs men gjort mycket sämre, mer bisarrt och och tråkigare locations och deppigare scenarion. Men grundstruktur av mytologin är en total rip off

     Svara

      ALL fantasy är inspirerad av Tolkien i någon mån… Det behöver inte betyda att den är dålig.
      Har läst samtliga Tolkiens böcker och de är ju på en nivå för sig eftersom han var en pionjär.

      Svara

      Naw, vad duktig du är! vill du ha en medalj? 😘

      Svara

       Säger bara att jag kollar film på en annan nivå än stollarna som inte ser liknelsen mellan lord of the rings och game of thrones

       Svara

        Fast grundstoryn i GoT (böckerna) är ju i första hand hämtade från Rosornas krig. Namnen på husen är i princip desamma och Westeros är mer eller mindre de brittiska öarna…

        Men fyfan vad bra det är!!!!!

        Svara

        Man älskar ju dryga besserwissers som minsann är så mycket bättre än alla andra.

        Svara

         Hur många timmar per dag ser du på film då? Är det din största passion i livet? Annats håll snattarn och låt folk dissa urusla urk serien games of thornes bäst de vill

         Svara

          Bara för att det är ens största passion betyder det inte att man automatiskt är bra på det eller har rätt i såna analyser 😉

          Svara

           Lilla gumman det finns inget som är rätt eller fel i en analys av filmer och tv serier, detta är inte matte eller fysik där de endast finns ett korrekt svar. Filmvärlden är världen där det är fri tolkning vilket är det detta inlägg handlar om. Du verkar vara rätt så bakom flötet om du tror de finns ett korrekt svar och att alla ska tycka lika om en film eller serie.

           Uppenbarligen inte så bakom flötet att jag nedlåter mig till att använda mig avhärskartekniker i en diskussion eller är omotiverat otrevlig 😉

           You started it 🙂 vilka konflikträdda dårar de finns där ute som går igång så hårt över något så larvigt som games of thrones..

          Man undrar ju inte alls varför du bara tittar på film, du verkar ju ljuvlig att umgås med

          Svara

           Det kanske inte slagit dig att jag kanske jobbar inom branschen?
           Du kanske fördriver din tid med att sitta på en trött middag med folk som egentligen inte gillar dig eller fikar på något sunkigt kafé, kanske spenderar du dina timmar med att drömma framför instagram om ett liv du inte har men önskar att du hade… Kanske så spenderar du dina dagar på ett så meningslöst och sorgligt sätt att du känner för att hoppa på folk som har passion för något för du är så avundsjuk att du varken har passioner eller talanger, kanske är du så sorglig att DU inte kan hantera att någon uttrycker sig negativt om en våldsam tv serie. Och då är mitt enda råd till dig, sök hjälp hos psyskolog du är inte riktigt frisk 🙂

           Utifrån dina svar här är det nog du som inte är riktigt frisk, Anonym 21:03.

           Nej du den som inte är riktigt frisk är du anonym 13:42 och 11:47…
           Du försöker mobba och kränka folks livsval och säga hur hemska människor de är för att de inte gillar game of thrones, då måste man bara ha ett så patetiskt liv att det är sorgligt…

   Jag blir superkåt efter varje avsnitt. Men alla gillar ju olika.

   Svara

    Sök hjälp

    Svara

  Vem behöver ”plugga” dem?…. Jag har läst alla böckerna och har alla DVD-boxarna, men har ibland känt mig ganska kluven till TV-serien då vissa scener var fruktansvärt äckligt våldsamma. Jag kommer att se sista säsongen i alla fall. Det är lite som med Prison Break, jag såg de två första säsongerna , men när jag såg trailern till den tredje så blev det stopp. Det fanns ingen mening för mig att stoppa in sånt i huvudet. Vi tänker på vad vi äter, men hur mycket tänker vi på vad vi ”äter” med ögonen?

  Svara

   Jag har också tyckt det varit för mycket våldsamheter ibland, så pass att jag bara orkat kolla ett avsnitt och sen behövt en paus i en vecka till min killes förtret. Nån säsong var lite sämre eftersom den mest verkade handla om att vara så brutal som möjligt. Men den tog sig sen igen och igår kollade jag på första nya avsnittet! Ska bli spännande det här

   Svara

   Böckerna är ju väldigt råa.

   Svara

   Haha har alltid trott att du är Nellie Bs mamma men nu fattar jag att du inte är det.
   (Hade nellie bs mamma sett serien hade vi alla vetat det)

   Svara

   Hur tror du att krig är?

   Svara

   Du har så himla rätt. Luther och game of thrones är bland de vidrigaste som finns.

   Världen blir en allt sjukare plats och människor blir avtrubbade och våldsamma av allt äckligt ovh hemskt som visas på tv/Netflix osv. Jag kollade lite på the order och fick en chock när den plötsligt super äckligt.

   Folk förstår inte hur negativt de påverkar psyket att titta på sånt som got eller skräckfilmer. Jag hade en vän som var besatt av skräckfilmer under tonåren, vi tappade kontakten och fick sen höra att personen hade begått självmord. Jag är övertygad att skräckfilmerna var triggern

   Svara

    Hahahahahahahahaha! XD XD

    Svara

     Skrattar du alltid så där åt självmord?

     Svara

     Människor bakom sånna här vidriga kommentarer som skrattar åt självmord är parasiterna av mänskligheten seriöst

     Svara

      Skrattet var självklart åt att människan seriöst trodde att skräckfilm var triggern till självmordet. Foliehatten på, liksom. Att vännen var ”besatt” av något var antagligen ett sätt att försöka fly undan sin verklighet.

      Svara

       Det är mig du skriver till som skrev kommentaren. Vad vet du om min väns självmord?

       Svara

    Haha!
    Jag har tittat på skräckfilm och läst Stephen King sedan jag var 10 år. Älskar även GoT.
    Är en lycklig person med en fin karriär, sambo och katt. Så tyvärr stämmer nog inte din hypotes.
    Men ledsen för din kompis. :/

    Svara

     Vaddå hypotes skrev bara vad jag tycker om skräckfilmer, de gör folk avtrubbade och konstiga

     Svara

    Pröva att inte titta alls på några TV-nyheter under minst ett halvår. Slå på TVn igen och känn skillnaden. Ja – man blir avtrubbad.

    Svara

  Världens mest överskattade serie! 😄

  Svara

  Team Camcam. Inte sett ett enda avsnitt.

  Svara

  Ha! Så bra! Har sett om alla 7 säsonger!

  Svara

   Ca 12 hela dygn åt en tv-serie. Jag får panik 😆

   Svara

    Hur blev det tolv dygn? Det är ju inte ens tio timmar per säsong.

    Svara

  Jag såg alla säsonger i mars 🙈 Sist på bollen med andra ord. Men hur kan man säga nej till en serie med snusk, girl power och ond bråd död? Det är ju allt man behöver!

  Svara

  Inte sett ett enda avsnitt. Min man har dock börjat följa det (tydligen?? Har helt missat att han sett alla säsonger. Amningsdimma antar jag.)

  Svara

  Skräp

  Svara

  Team CAM CAM! Jobbig, mörk och invecklad serie. Såg säsong 1 men började använda serien som sömnmedel 😂.

  Svara

  CAMCAAAM 🤟🏻

  Svara

  TEAM EGOINA! Tururuuuuuruuuuuuu tururuu

  Svara

  Såg 4 säsonger för att verkligen ge serien en chans, men seriöst… Det var den tråkigaste serie jag någonsin sett! Klarar inte av att se serier där allt går så långsamt/det händer så lite så som i GoT, TWD och BB. Förstår inte hur dessa serier kan vara så populära!

  Svara

  Team Egoina!

  Svara

  Team camcam men har inte sett ett enda avsnitt så kan egentligen inte uttala mig. Funderar på att ge det en chans när jag har lugnare på seriefronten. 👀

  Svara

   Har inte heller sett ett enda avsnitt och länet inte att jag saknar något. Mest less på allt snack om serien.

   Svara

    Klart man inte saknar det om man inte sett något avsnitt. Alla mina favoritserier hade varit ”ingenting jag saknar” om jag aldrig hade gett dom en chans.

    Svara

     🤷‍♀️ och? Jag är inte ens intresserad av att ge GoT en chans.

     Svara

     Andra serier jag inte har sett kan jag ju ändå känna att jag vill se. Både för att de verkar bra men också för att hänga med i allt snacket. Så de hamnar på min ”att titta på-lista” och innan jag har sett allt där kan jag känna att jag ”saknar” att ha sett dem.

     Svara

    Länet = känner

    Svara

  Team Egoina! För mig tog det nog halva första säsongen innan jag var ”hooked” (jag är kass på att hålla isär karaktärer så det tog ett tag innan jag fick koll på vilka alla är). Såg avsnittet igår och ser fram emot att få se hur det slutar med allt. Önskar såklart ett lyckligt slut men är inte så säker på att det blir det, det är ju lite så Game of thrones funkar…

  Svara

  Inte sett något av serien. Tänkte ge den en chans om ett tag dock, verkar ju som de flesta gillar serien.

  Svara

  Aldrig sett ett enda avsnitt och ej intresserad.

  Svara

   Förstår inte hypen heller

   Svara

    Klart du inte förstår hypen om du aldrig sett ett avsnitt.

    Svara

     Är det någon här inne som är lite ledsen över att någon annan dissar din favoritserie? 😔

     Svara

      Skönt om folk brydde sig så mycket. Nej men det ör ungefär som att säga ”jag förstår inte hypen kring glass, aldrig provat det”.

      Svara

       Ja, då får väl folk säga så.. De vet väl att de inte gillar att äta kalla saker. Räcker inte det?

       Svara

        Du medvetet tänker att du ska missförstå?

        Svara

         Nej. Jag tycker bara inte att det är konstigt att man i vuxen ålder vet vilken genre man gillar och inte.

         Svara

          Vissa vuxna utvecklas ju. Du verkar inte vara bland dom.

          Svara

           Hahaha visst, vi säger så.

           Som sagt, blev någon lite ledsen? 😉

           Vet du inte vad genre betyder? Drama, komedi, skräck, action… Man har sina favoriter, gillar man inte skräck bojkottar man ju Scream serien utan att ha sett den? Är ju samma här. Behövs ingen utveckling för det.

      Ja!
      Ska vi inte dissa Vänner i nästa ös?
      Det är ju faktiskt en objektivt dålig och överskattad serie med värdelös humor… 😁 😂

      Svara

       Ja, det är en riktigt skitserie som absolut inte har åldrats bra. Slapstick när den är som sämst. Vad nu det hade med min kommentar m GoT att göra 🤷‍♀️ men ja, vi kan lista serier vi inte gillar

       Svara

        Menade sitcom, inte slapstick. Nu är jag vaken.

        Svara

  Försökt två gånger. Somnade under första avsnittet båda gångerna.

  Svara

  Följer inte serien, men hade jag gjort det så hade jag nog tyckt det var en stor/kul grej 😊

  Svara

  Team egoina!!!!! Var så hypad igår, aldrig varit så spänd inför någon annan serie innan!

  Svara

  Har tittat sen starten 2011. Bästa serien som någonsin gjorts! Det går inte att säga annat när typ halva jordens befolkning älskar serien!
  Ni som inte ”förstår er på Got” och hellre tittar på Gossip girl och Vänner- I feel bad for ya! 😂

  Svara

   Kvantitet betyder inte ett skit. 50 shades-trilogin har sålt fler ex än samtliga Harry Potter-böcker på Amazon UK, till exempel.

   Svara

    Ja men Harry Potter är ju också skit så förstår inte din poäng. Där kan man snacka ripoff!

    Svara

     Haha, okej. För att citera dig själv: I feel bad for ya!

     Svara

      Tycker inte jag missar något i fallet HP, men ok 👍

      Svara

     Jag har hittat en mugglare i kommentarsfältet!

     Svara

      Hahahahhahahah en mugglare

      Adava Kadava på alla som dissar Harry Potter

      Svara

       Adava kadava 😂😂 MUGGLARE

       Svara

   Om man varken ser gossip girl, vänner eller game of Thrones då.. Eller är det antingen eller?🤔

   Svara

    Absolut inte! Älskar både GoT och Gossip girl.

    Svara

   Det är just det som får mig att känna det är över för mänskligheten när folk älskar att kolla på serier med extrem brutalitet, dålig storyline med äckliga scener, incests, våldtäckter och annat vidrigt..
   Sen sitter samma människor på dagarna och är så jäkla PK över eftermiddagsfikan på kontoret, pratar om hur folk som räddas från kriget i Syrien och en annan massa dravel när de samtidigt älskar att titta på våld och krig. Går inte riktigt ihop… pervest att vilja vara emot krig och elände men sen sitta och titta på de frivilligt på tv.

   Svara

    Det är inte värre än exempelvis medelålders tanter som gillar att titta på dokusåpor eller reality shows där allt framställs väldigt dramatiskt med drama drama drama. Människan har ett behov av dramatik och sensation.

    Svara

     Om du jämför ofarliga reality-tv shows med blodiga, brutala, våldtäcktsserier med incest osv så behöver du gå till specsavers gumman

     Svara

      Och du behöver lära dig stava och hålla någon i handen om du inte klarar av att titta på fiction med låtsasblod.

      Svara

       Den undermedvetna i hjärnan vet ingen skillnad på vad den ser, om det är på riktigt eller låtsas. Dårar som du är inte värda att spendera tid på att korrigera autocorrect för LOL på dig som tror att någon här inne är värd att stava rätt för

       Svara

  Team CamCam.

  Svara

  WT-serie…

  Svara

   Hahahahha det var väl det skevaste uttrycket av WT på länge

   Svara

   IKR! Såg du hur Cersei hade kvar Iittala-klistermärket på sin vinbägare?!

   Svara

    Hahahaha!!!

    Svara

    Hahaha dör!!

    Svara

    Hade hon ju inte?

    Svara

     Du förstod inte skämtet eller?

     Svara

      Tror nog det var du som inte förstod skämtet.

      Svara

  Team Egoina! Älskar serier och just GoT är favoriten all time 😉

  Svara

  Team Egoina!! Började kolla hösten efter att första säsongen sänts och har varit hooked sen dess! Sjukt spänd inför denna säsong och hur dom kommer knyta ihop allt. Tur att det är planerat två böcker till iallafall om George bara ville skynda på sig lite haha…

  Svara

  Jag har aldrig sett Game of Thrones haha.

  Svara

  Kollade några avsnitt och tänkte att ”snart släpper det nog”, ”Snart blir det bra”. Men nääää!
  Bye liksom! Så tråkigt!

  Svara

  Det är brist på självständighet att alla skriver om samma sak i sverige att en tv-serie fyller nyhetsflödet i en hel vecka, ska världen gå under eller vad är det frågan om. Svd har haft 2 första sidor om detta, det är löjligt.

  Svara

   Brist på självständighet, jösses människa.

   Svara

    I sverige sysslar all media om ett ämne i taget, det är urtråkigt, människa.

    Svara

   Är ju för att det är en rejält påkostad och omtyckt serie.

   Svara

    Jaha, så då ska man gå investerarna intressen i stället för tala om väsentligheter i vårt samhälle.

    Svara

  När det hypas så här om en film/serie/whatever så blir jag så fruktansvärt osugen på att se den. Det skrivs och pratas om den precis överallt så jag orkar typ inte se den. Allt snack gör mig less på serien och jag får nog av den bara av det jag hör runt omkring den. Jag menar inte att jag blir anti av mainstream utan att jag liksom är mätt på serien innan jag ens har sett den.

  Svara

   Samma här! Jag har svårt att komma in i serier överlag (är mer en filmmänniska) men tycker att det är jobbigt när folk nästan försöker tvinga en att titta på en serie. Min svärmor sa till mig för över ett år sedan att jag borde kolla på ”this is us” och hon tar fortfarande upp det ibland och frågar om jag börjat kolla än 😂

   Svara

    Eller när någon har tjatat om att man ska se en serie och man ser något avslut men inte fastnar. ”Neej, men du måste ge den minst fem-sex avsnitt innan den blir bra!”

    Eh.. Nej, jag ger en serie max två avsnitt. Är den inte bra då, då slutar jag.

    Svara

     Avsnitt, inte avslut

     Svara

     Synd ändå, en del av mina favoriter tycker jag kommer igång först efter några avsnitt.

     Svara

      Jo jag har förstått att vissa serier kräver en halv säsong men jag orkar faktiskt inte se 6 timmar dålig serie för att den eventuellt blir bra sen.

      Jag har också svårt att aktivt titta på en serie. Ledsnar fort och börjar göra annat samtidigt om den inte är riktigt bra. Så att ge en serie flera avsnitt är omöjligt för mig. Skulle missa hälften av handlingen och behöva se om början flera gånger. Helst vill jag iofs se serier där jag kan pyssla på med annat samtidigt utan att missa allt för mycket. Så serier utan djupare handling kanske är mer för mig 😁

      Svara

    Ååh, jag hade velat ha din svärmor! Jag känner ingen som tittar på This is is så jag kan aldrig diskutera serien med någon.

    Svara

  Sett så fram emot sista säsongen. Läste böckerna (några innan serien började, ja jag är den personen) och tycker att serien blev sämre efter att den gick förbi vad som hänt i böckerna. Men jag gillar GoT för deras skildring av onda och goda och att det inte är så ensidigt. I tex LOTR (som jag för övrigt annars älskar) är karaktärer antingen goda eller onda och det goda segrar alltid. Lättsamt och fint. Men i GoT stämmer inte det alltid vilket ger böckerna/serierna en twist och man kan aldrig riktigt förvänta sig vad som ska hända. Däremot kan jag förstå varför det inte är vissa cup of tea. Den är fruktansvärt brutal med jämna mellanrum

  Svara

  Team Egoina! Har verkligen längtat efter nya säsongen rös nästan genom hela första avsnittet igår! Mitt intresse för liknande serier filmer är ganska ensamt då de flesta av mina vänner aldrig tittar på liknande. (Harry Potter, Star Wars, LOTR, Marvel, DC Comics, etc..) Får ofta gå på bio ensam när de kommer till dessa. Men vad gör det 🙂 Det är mitt intresse och är ingen annan intresserad så kommer inte pracka på mina vänner mina intressen! 🙂

  Ha en fin dag peeps <3

  Svara

  Team Egoina! Bästa serien!

  Svara

  Böckerna var helt fantastiska.

  Serien…ok fram till säsong7, då det inte var bokens författare George R.R Martins handling utan löljligt Hollywood stuk.
  Nu är den så usel att det gör ont…

  Det fina med serien är överraskningarna och att man aldrig kunde förutspå handling.
  Det är förstört.

  Så besviken.

  Svara

  Kul att serien verkar väcka så starka känslor även hos de som inte vill se den.
  Själv älskar jag GoT och tycker att det är kul att så många runt om i hela världen delar samma upplevelse nu när vi alla har längtat efter sista säsongen, samtidigt som det är sorgligt att det just är den sista.

  Svara

  Tycker det är lika löjligt att hålla på att tjata ihjäl sig om hur bra den är, som att skryta om att man inte sett ett enda avsnitt och om hur kass den är. Låt alla kolla på vad de vill.

  Svara

  Så kul att vissa känner sig unika för att dom inte kollar på GoT.🙄 Däremot verkar ni har många åsikter om serien för att inte ha sett den.

  Svara

   Verkar vara så känsligt för många som älskar got and det finns folk som är ointresserade av serien.

   Svara

   Stackars unika snowflakes:

   https://9gag.com/gag/aOYpY7D

   😂

   Svara

  Har aldrig sett på GoT och kommer nog aldrig göra det heller… SÅ TEAM CAMCAM, inte ett dugg intresserad alltså 🙂

  Svara

  Team Camcam. Fattar inte hypen 😂

  Svara

  Bäst är introt. Så tjusig musik av Ramin Djawadi. Själva serien är sådär 🙂

  Svara

  Jag ÄLSKAR homeland och längtar också. Men jag gillar verkligen Got också, så ge det en chans. För mig betyder detaljer i serier mycket, det ska ge en känsla av att serieskaparna verkligen tänkt på allt.

  Svara

   Detta skulle vara svar till Emelie / 06:07

   Svara

  Haha, du är bara avundsjuk för att hon den blonda drottningen (glömt namnet) har 3 drakar och du har 2 katter och 1 hund.

  Här i kommentarsfälten finns det dock mer än 3 drakar.

  Svara

   Hon har två drakar, Night King tog en

   Svara

    Jag ser serien på SVT Play (näst sista säsongen). Jag såg att draken blev träffad, men efter slaget dömdes 2 till döden och blev brända av en drake. Jag trodde det var samma drake som träffats av spjutet från Night King. Nu får du fan förklara, så att jag inte missuppfattat.

    Svara

    Svar till dig hamnade i modd, kl 12:49. Leta efter det klockslaget under din kommentar senare idag. Viktigt!

    Svara

  Aldrig sett. Har många vänner och en partner som älskar serien, men alla säger också att den är ganska förvirrande så jag känner mig inte så lockad.

  Svara

  Game of thrones är den bästa serien ever. Den är bättre än Vänner, och jag älskar Vänner. Night King FTW

  Svara

  Jag älskar GOT och serien har en speciell plats i mitt nördhjärta. Jag låg i en depression 2013 och det hjälpte mig otroligt mycket att sträckkolla på en serie med en miljon karaktärer med olika bakgrunder, relationer och house names att hålla koll på.

  Svara

  ”Game-of-Thrones Deviled Eggs” https://www.pinterest.com/pin/245094404694234213/

  Svara

  Team Egoina, finns inga ord som ger rättvisa åt hur fantastiskt bra och välgjord denna serie är!
  Besatt 🙂

  Svara

  Jag ÄLSKAR Game of Thrones!

  Svara

  Folk som dissar GoT är folk jag inte behöver i mitt liv 😌 bye

  Svara

   Nä, precis. Tut att jag läste TVÅ gånger, för först läste jag: ”Folk som GILLAR GoT är folk jag inte behöver …”

   Folk skriver ovan att innehållet är för komplicerat och det är ju därför den är bra. Inget man bara kan slötitta på och ändå förstå handlingen. Man måste vara koncentrerad, eller?

   Svara

    Lite syftningsfel eller nåt. Ska vara: Folk skriver ovan att innehållet är komplicerat, MEN det är ju därför den är bra.

    Svara

  Eländigt kass serie. Och ja, jag har verkligen gett den en chans.

  Svara

  Har bett folk som älskar game of thrones att förklara vad den handlar om. Det har än så länge ingen kunnat göra. Så jag håller mig borta från den..

  Svara

  Team Egoina 😄😄😄

  Svara

  Har aldrig sett ett enda avsnitt

  Svara

  Canon Issues Solution

  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon customer service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon professional services,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-service-phone-number/]canon service center,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-printer-support/]canon tech support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon e support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-support/]canon printer customer service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-technical-support-phone-number/]canon printer customer service phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-tech-support-phone-number/]canon printer support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer tech support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer tech support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-service-phone-number/]canon technical support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon usa support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-printer-support/]canon contact number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon customer service number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-support/]canon customer service phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-technical-support-phone-number/]canon customer support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-tech-support-phone-number/]canon print service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer customer service number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer customer support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon printer help,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-service-phone-number/]canon printer service center,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon customer support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-printer-support/]canon help desk,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-support/]canon printer contact number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-technical-support-phone-number/]canon printer customer care number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-tech-support-phone-number/]canon printer customer support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer customer support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer helpline,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon printer helpline number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-service-phone-number/]canon printer phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon printer service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-printer-support/]canon printer technical support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon pro services,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-support/]canon repair service
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-technical-support-phone-number/]canon service center number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-tech-support-phone-number/]canon tech support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon tech support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon technical support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon technical support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-service-phone-number/]contact canon,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon printer support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-printer-support/]canon printer tech support number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon printer technical support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-support/]canon printer technical support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-technical-support-phone-number/]canon printers customer service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-tech-support-phone-number/]canon printers support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon service,[/url]

  Svara

  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/]brother printer support,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-tech-support-phone-number/]brother printers support,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-customer-service-phone-number/]brother printer customer service,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-support-phone-number/]brother customer service,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-support-phone-number/]brother printer tech support phone number,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-technical-support-phone-number/]brother printer support phone number,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-helpline-phone-number/]brother tech support,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/]brother printer customer support phone number,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-tech-support-phone-number/]brother printer customer service phone number,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-customer-service-phone-number/]brother printer tech support,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-support-phone-number/]brother printer technical support phone number,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-support-phone-number/]brother printer customer service number,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-technical-support-phone-number/]brother printers customer service,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-helpline-phone-number/]brother technical support,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/]brother printer help,[/url]
  <a href”http://brotherprinterhelpline.com/brother-tech-support-phone-number/]brother printer technical support,[/url]

  Svara

  Dial canon support phone number +1-855-560-0666 to get instant help from canon printer support experts.
  Visit Us: http://canonprinterhelplinenumber.com/

  Svara

  Dell support phone number +1-800-201-4179 guides you step by step Solutions and Dell support +1-800-201-4179 phone number give the fastest services
  http://dellhelpnumbers.com/dell-support-phone-number
  http://dellhelpnumbers.com/dell-helpline-phone-number

  Svara

  call brother printer support phone number at +1-855-560-0666 you will be welcomed by our professional staff of brother support phone number expertshttp://brotherprinterhelpline.com/ https://brotherprinterhelpline.com/brother-tech-support-phone-number

  Svara

  HP Printer Support, printer experts will
  help you rescue from any critical condition.
  Welcoming you to HP Printer helpline Number the best place to fix printer related issues online
  Without compromising any important Work.

  Svara

  Canon Issues Solution

  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon customer service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon professional services,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-service-phone-number/]canon service center,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-printer-support/]canon tech support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-support-number/]canon e support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-customer-support/]canon printer customer service,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-technical-support-phone-number/]canon printer customer service phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-tech-support-phone-number/]canon printer support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer tech support,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/]canon printer tech support phone number,[/url]
  [url=http://canonprinterhelplinenumber.com/canon-helpline-phone-number/]canon support number,[/url]

  Svara

  AVG Support Phone Number +1-855-999-4811 Expert Team Knows The Solution To Your Problem
  http://800helpnumbers.com/avg-support-phone-number/
  http://800helpnumbers.com/avg-technical-support-phone-number/

  Svara

  With Avast Customer Service +1-855-999-4811 Phone Number You Can Easily Contact And Get A Solution To Your Problem
  http://800helpnumbers.com/avast-customer-service-phone-number/

  Svara

  Mcafee Support Phone Number +1-855-999-4811 Actually Provides Complete Protection
  http://800helpnumbers.com/mcafee-support-phone-number/
  http://800helpnumbers.com/mcafee-customer-service-phone-number/

  Svara

  Dial Bitdefender Support +1-855-999-4811 Phone Number To Get The Most Efficient Bitdefender Support For Bitdefender Antivirus
  http://800helpnumbers.com/bitdefender-support-phone-number/

  Svara

  Avira Antivirus Support +1-855-999-4811 Phone Number Have the Best Way To Get System Security Assistance By Avira Customer Service Experts
  http://800helpnumbers.com/avira-support-phone-number/

  Svara

  Acer Laptop Support +1-855-999-4811 Phone Number Provide Instant Help
  http://800helpnumbers.com/acer-laptop-support-phone-number

  Svara

  Mcafee Antivirus is the PC security programming that gives total security from the infection and malware contamination. It will shield your PC from infection contamination on the web or disconnected.

  http://800helpnumbers.com/mcafee-support-phone-number/
  http://800helpnumbers.com/mcafee-customer-service-phone-number/

  Svara

  The most recent adaptation of AVG Antivirus Free is presently accessible with the all-new and refreshingly straightforward structure that shows you precisely how your PC is secured.

  http://800helpnumbers.com/avg-support-phone-number/

  http://800helpnumbers.com/avg-customer-service-phone-number/

  Svara

  In the event that you need to go past antivirus with the all-new free security suite that not just squares malware and different malevolent programming establishment,

  http://800helpnumbers.com/avira-support-phone-number/

  Svara

  We discovered Bitdefender Antivirus Free Edition is the subsequent Best Free Antivirus To verify your Windows 10 PC.

  http://800helpnumbers.com/bitdefender-support-phone-number/
  http://800helpnumbers.com/bitdefender-customer-service-phone-number/

  Svara

  How To Reset Canon Pixma Printer Ink Cartridge and Factory Settings?

  https://bit.ly/2JiCxXJ

  Svara

  Step by step instructions to Fix Canon Printer Ink Error

  https://bit.ly/2TO4eLM

  Svara

  Get Effortless Steps to Resolve 5 Common issues of Brother Printer?

  https://bit.ly/2svXLcy

  Svara

  Get Effortless Steps to Resolve 5 Common issues of Brother Printer?

  https://bit.ly/2svXLcy

  Svara

  Get Effortless Steps to Resolve 5 Common issues of Brother Printer?

  https://bit.ly/2svXLcy

  Svara

  Top 2 Ways to Fix Lenovo Touchpad Not Working on Windows 10

  https://tinyurl.com/y5h26uj2

  Svara

  Asus Laptop TouchPad Not Working- Quick Solution

  https://tinyurl.com/y9af8n9n

  Svara

  Asus Laptop TouchPad Not Working- Quick Solution

  https://tinyurl.com/y9af8n9n

  Svara

  Microsoft customer service phone number through this number you can get help for any problem or if you have faced any challenge while using any Microsoft product. Microsoft customer service number experts are working here for you 24/7 and they have a good knowledge about each and every problem. http://bit.ly/2Q5b6DF

  Svara

  Dell support phone number is Accessible all day, every day for Instant Help The innovation like printers is the need nowadays. The general population has turned out to be slanted towards innovation and electronic contraptions with dell printer support phone number. http://bit.ly/2wteLlO

  Svara

  Brother printer support phone number +1-855-560-0666 is reliable and according to the consumer, it supplies high-quality printing alternatives at brother support phone number. http://bit.ly/2JLwKfH

  Svara

  HP customer support phone number is here to check every one of the attachments and links, remote association, switch settings and other related angles and whenever required refresh the drivers on your gadget to take your printer back to the shape from hp printer customer support phone number. http://bit.ly/2HGKBlf

  Svara

  Give us a call at Microsoft customer support phone number +1-800-201-4243 the USA and CA and get an instant solution in a few moments from Microsoft customer support. http://bit.ly/2HQUrRF

  Svara

  How to Fix Brother Printer Driver Installation Errors

  Your Brother Printer may act funny if you haven’t installed the brother printer driver correctly. Most of the common problem related to the printer can be resolved via installing the printer driver properly. This tiny blog will help you get rid of driver installation errors. http://bit.ly/2JLwKfH http://bit.ly/2KdC9vF

  Svara

  How to Fix Dell Computer Black Screen Error?
  Dell is a notable brand in PC frameworks and workstations, computerized gadgets fabricated by dell are entirely solid and enduring.
  http://bit.ly/2Xe1ngV
  http://bit.ly/2JKREeX

  Svara

  How To Fix Blue Screen Error In HP Computer
  The Blue Screen is a standout among st the most widely recognized mistake happens in Desktop. This blunder is otherwise called STOP mistake as totally obstructs the working framework.

  https://bit.ly/2Rz0AU1
  http://bit.ly/30QJp6i

  Svara

  Learn easy steps to fix Microsoft Outlook Error 18597
  Microsoft standpoint 2011 is an altered viewpoint rendition which is structured explicitly for the MAC working framework.
  http://bit.ly/2w2WbAq
  http://bit.ly/2Q5b6DF

  Svara

  How To Fix Code 43 Error In Microsoft Windows
  Microsoft Problem How To Fix

  That influences the low-level programming which makes the equipment work for the framework. You will see a spring up message like
  http://drzafarsaifi.com/

  Svara

  Thank you for sharing this post.

  Svara

  Awesome post. Your posts are simply fabulous thank you for sharing this post.
  https://nurumassagedelhi.com/
  https://nurumassagedelhi.com/about-us/

  Svara

  Thank you for sharing this post.

  Svara

  ertge rte rte rte rt

  Svara

  Thanks for sharing this blog here. It seems really very informative.

  Svara

  If you are using Alexa device then you can face any Alexa related issues anytime. But don’t have to worry about that. Alexa Helpline is here to help you. We provide you the best solution for almost every problem related to Alexa.

  Svara

  Thanks for sharing this blog here. It seems really very informative.

  Svara

  Really impressive blog. Thanks for sharing this post.

  Svara

  Xfinity or Xfinity Stream is a streaming service that offers live broadcast stations, DVR records, linear cable stations and on-demand videos. You are able to watch live TV stations from almost 200+ favorite networks. It’s also possible to download on-demand videos for offline access. In the following guide, we’ll illustrate how to set up and activate the Xfinity Stream program on Roku devices. Presently, Xfinity is available in a beta version for Roku platforms, also it does not incorporate the whole set of functionality and features contained in the very first versions

  Svara

  I am glad to see this kind of brilliant and very interesting informative post, all the details are fantastic in this post.
  https://www.couponpitara.com/offers/amazon-kindle/

  Svara

  QuickBooks enterprise is great software, but users might face many issues while using QB enterprise. This blog enlightened me about QuickBooks enterprise to a great extent. I do not know how to use my QB at its best and what to do in case of any error codes appearing while using it. Dialing QuickBooks enterprise support phone number is the best solution to get an accurate solution to QuickBooks related problems. I am using a QB enterprise like a Pro now. A significant ratio of credit for this goes to QuickBooks 24×7 support team.

  Svara

  Your blog post is really impressive. I enjoyed reading this post and I want to say you thanks. Our expert team remains available at Kaspersky support number 24/7. So, you can call us for any possible doubt about your Kaspersky support number.

  Svara

  I did not know right Mcafee total protection 2020 till I read this blog. While reading this content, I understood how important it is to contact right Mcafee experts. I spoke with Mcafee support experts at this number and my experience was truly satisfactory. I recommend this blog to every Mcafee user. Give it a read. It is totally worth! Call Us +1 888-309-0939.

  Svara

  Roku TV is a hopeful streaming device that provides good offers for various movies and TV shows rather than other platforms. In order to, connect your Roku device you need to check your TV and internet service available.

  Steps for Roku Activation code:

  Using HDMI cable connect your Roku device on After connecting your Roku, Turn on your device with the help of remote.
  Now, your activation code is given.
  Go to Roku.com/link URL using the browser on laptop or Mobile.
  Enter your Roku activation code and sign in your account.

  If you’re sick and tired of Roku setup issues, then we have some great tactics for Roku setup Error embedded in this following link that can offer you great help! visit now: https://streamingstik.com/ or call us on our toll-free number 1-800-923-3301.

  Svara

  Your blog is great. I read a lot of interesting things from it. Thank you very much for sharing. Hope you will update more news in the future.

  Svara

  I am happy to be here and this wonderful blog. I have found here lots of important information for my knowledge I need.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.