Glädjande besked på Facebook

Under påskhelgen går jag ner till färre inlägg per dag!
Så ni vet och inte drabbas av panik! 😉

För vissa kanske detta framstår som helt oväsentligt, men för mig som kattmatte gör det mig varm i hjärtat.
Att Bagarmossen ser detta som en möjlighet till utbildning och behandlar missekattbebisen gratis så att den får leva är så fint.
Tänk, utan Facebook hade jag aldrig fått reda på hur godhjärtat sjukhuset som akutopererade och behandlade även vår hundvalp är.
Ibland är sociala medier bra fint ändå!

Puss på nosen till lilla Mulan från THK och Lilla Snöboll.

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men åhhhhhh 😭❤️

  Svara

  Får en att fundera över det här med veterinär/klinikkostnader för djur. Kostade det verkligen 200″ då som de skulle behöva betala? Tog djursjukhuset den kostnaden som ”lärpeng” och vad var det som kostade så mycket? Såklart underbart att de räddar katten men som sagt var …taxan hos veterinärer tål att granskas, och har så gjorts flertalet gånger, vet inte om just Bagarmossen är en AniCura men de har onekligen en trist historia gällande prissättning av vård för djur https://www.svd.se/djuragare-larmar-skyhoga-priser-hos-djurkliniker

  Svara

   Man måste vara extremt noggrann när man debatterar detta. Missnöje över priser måste riktas till huvudbolagen och ALDRIG till veterinärer. Finns alldeles för många veterinärer som mår skit, är stressade och var sjätte har funderat på självmord. Glöm inte att det aldrig är veterinären som sätter priserna.

   Svara

    Vem fan försöker du lura? Vaddå var sjätte vill begå självmord? Statistik och bevis tack plus att de visst bestämmer priserna! Mvh/en som går till en privat veterinär som själv sätter sina humana priser!

    Svara

     Jag känner mer än en veterinär privat och det är snacket som går i yrkeskåren. Det är pga ilskna förståsigpåare till djurägare som gör att de mår skit bland annat.

     Svara

      Ahh, ”Snacket går”, den allra pålitligaste källan

      Svara

      Jaaa men dåså. Då är ju statistiken kirrad och klar. Var sjätte säger vi då👍🏻 Alltså, ibland blir jag mörkrädd här inne😂

      Svara

       Veterinärer är en högriskgrupp vad gäller suicid. Kolla upp fakta själv innan du börjar raljera.

       Svara

       Ingen hade ifrågasatt om detsamma gällde var sjätte läkare för det är ju helt förståeligt, varför är det så svårt att förstå att detta är drabbat veterinärer? De jobbar även de med emotionellt utmattande situationer som kan slita vem som helst trasig, varje dag är det sorg och död. Precis som i sjukvården är det obekväma arbetstider och ibland kan man inte ens bara lämna arbetet där det ska vara, utan man tar med sig sin stress och press hem.

       Och nej, de flesta veterinärer har inget inflytande över priserna. Vård KOSTAR.

       Svara

        🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

        Svara

         Slog du i huvudet? Ta en alvedon.

         Svara

        Du skua bara veta vilka ockerpriser det faktiskt är. Jo. Många styr sina priser. Its a fact.

        Svara

         Titta på Plus på SVT play, finns ett av snitt om det där. En djurägare råkade ut för ett extra påslag för jourtid och op som hos just den veterinären satts till 30 000kr mer än hos andra veterinärer för det ingreppet som gjordes.

         Svara

      Hahaha. Men sluta nu😂 Du får ju för bövelen ha en studie om SVENSKA veterinärer isf och inte amerikanska.

      Svara

       Land som land, eller?

       Svara

       Haha 😂😂 är du seriös?

       Svara

    Det var inte min mening att rikta detta mot veterinärerna som personer, trodde att det var tydligt med länken om DJURKLINIKER inte enskilda veterinärer såklart.

    Svara

     Om folk slutar att gå till storklinikerna så är det en god början tror jag. Eller om våra politiker börjar att inse att djurs hälsa inte ska vara en klassfråga.

     Svara

      FÖRSÄKRING! Och en buffert, det kostar att ha djur. Innan man skaffar ett djur så får man fundera över extra utgifterna, har man inte råd så ska man inte ha ansvar över ett djur.

      Svara

      Att ha djur är ingen mänsklig rättighet. Har man inte råd med djur och allt vad det innebär så kanske man inte kan ha ett djur just nu.

      Svara

       Snälla rara. Problemen uppstår för 99% av fallen när det kostar upp mot hundratusentals kronor att behandla. Försäkringen tar bla inte tänder etc. Klart man ska ha en buffert men saker kan hända under den tid man har djur.

       Svara

        ”Snälla rara”? Men ok, jag ska svara dig trots dina härskartekniker.

        Ja, saker kan hända. Men kort och gott: Det är och ska vara en klassfråga att ha djur. Det är ingenting samhället ska betala för. Men det är så klart min högst personliga åsikt.

        Svara

         Men tröttnar ni aldrig på att gnälla om ”härskartekniker”😂😂😂

         Svara

          Tröttnar ni aldrig på att använda härskartekniker?🤷‍♀️

          Svara

           Det är inte härskartekniker. Du är lättkränkt.

           Är det inte härskarteknik att kalla någon ”Snälla rara”? Okej. Vi säger så lilla gumman.

           Älskar att du antar att det är en ”gumman” med. Sexistisk much?

           Kränkt av ett ”lilla gumman”?

           Inte ett dugg. Mer förundrad över hur någon antar någon kön bara sådär😌

           Och poängen flög dig helt förbi.. nåja. God natt på dig nu din lilla bråkstake. (Bättre?)

         Du är ju tappad. Det ska väl för fan inte vara en klassfråga ÖVERHUVUDTAGET i ett jämlikt samhälle. Inte med något! Borgare much eller?

         Svara

          Ska det inte vara en klassfråga att ha en villa i Djursholm? En lyxyacht? En märkesväska?

          Det är inte en mänsklig rättighet att leva i lyx. Och sällskapsdjur är lyx!

          Svara

           Nej. Det är ingen lyx. För många är det ren överlevnad ska du ha klart för dig.

           Ett samhälle ska inte ha klasskillnader. Hur kunde du inte förstå kommentaren?

           Du/ni är ju helt världsfrånvända. Fråga FN eller en fattig Rohingiayer om en labradoodle är nödvändigt för ”ren överlevnad”. Svaret lär bli nej, ska du ha klart för dig.

           Att du sitter och jämför extrem fattigdom med skälig levnadsstandard säger en del. Dom om några är väl offer för klasskillnader i världen eller? Utan klasskilnader så hade vi sluppit den biten om vem som äger vilket yacht eller hur många hus man kan äga som man fan inte ens bor i.

         Tycker du inte att samhället ska betala för dig och dina barn heller eller?

         Svara

          Jo. Människor tycker jag att det ska finnas ett socialt nät för. Betalar gladeligen skatt för att alla människor oavsett samhällsklass ska ha det bra.

          Men jag tvingar ingen annan att tycka samma som mig. Vill ni tycka att samhället borde bortse från just min familj så är ni fri att tycka det. Och ni är fri att tycka att samhället ska betala vård för katter där ägarna själva inte har råd.

          Svara

           Snacka om att vara svart och vit😂 Jag ser ju hellre att djurvård subbas än att politiker tex får fallskärmar för miljarder. Eller att skatter sänks för miljardärer. Men jag är väl mer human du då. Obs. Härskarteknik. Ni behöver inte anmärka.

           Tja.. Jag tänker inte ha några åsikter alla om hur human du är baserat på några få kommentarer. Sen vad jag tycker om politikers fallskärmar vet du inte, men du antar. Och vill du basera vem jag är på dina egna antaganden så tänker inte jag hindra dig. Men jag förstår det som att vi har diskuterat sakfrågan klart i alla fall, eller?

          Nä, samhället skall inte betala dör någon och deras ungar. Vill man ha mänskliga ungar eller ungar med päls så skall man själv ha råd med dem utan hjälp från samhället.

          Svara

         Hur fan blir man kränkt av ”snälla rara”😂? Allvarligt talat…

         Svara

          Vad i min kommentar får dig att tro att jag blev kränkt? Uppriktigt nyfiken på hur en del ser kränkthet i varenda kommentar här inne.

          Svara

           Men varför gnäller du om härskarteknik då? Typiskt kränkta personer😴

           Jag gnällde inte. Det var någonting du tolkade in. Jag påpekade härskartekniken, det är inte samma sak som att gnälla.

        Beror på försäkring om tänder ingår

        Svara

         Ah! Kan du tipsa om ett bolag? Min gör det inte nämligen

         Svara

          If Stor Djurförsäkring (jag har den på mina tre katter) och den täcker FORL bl.a.
          Vet dock ej hur det är för hundförsäkring, men deras kattförsäkring är jättebra! Aldrig haft problem med If. (Mina katter har dock inte haft problem med tänder – än.)

          Svara

           Kör också if pga Forl, är jättenöjd med deras försäkring till mina katter 😊

           Jag har if och de tar inte min hunds tänder om ngt händer.

         Har ICAs försäkring (fråga inte varför..) och där ingår tänder. Har katt, och det är ju vanligt med tandproblem när de blir äldre.

         Svara

   Ägs av riskkapitalister.

   Svara

   Sjukvård är JÄTTEdyrt. Många högutbildade vårdgivare som jobbar natt/helg, dyra mediciner, dyra apparater osv kostar multum. Svenskar har ingen uppfattning om vad vård egentligen kostar eftersom det är så otroligt subventionerat av staten (vilket är jättebra!). En alldeles vanlig människoförlossning, utan komplikationer, kostar ca 25 000 kr. Gissa då vad organtransplantationer, hjärtkirurgi och cytostatikabehandling kostar? Det är precis lika dyrt för djur, om inte ännu dyrare eftersom de behöver speciella mediciner etc. som inte tillverkas i samma volym. Så granska på du, låter som det är du behöver en väckarklocka.

   Svara

    Nej hen behöver ingen väckarklocka om jag får lov att försvara. Vem tror du sätter priserna från början lille vän? Money talks. Vinst. Människors hälsa styrs utifrån pengar vilket är helt absurdt.

    Svara

     Du pratar i nattmössan. Släng foliehatten och kom ner på jorden. Lilla vän.

     Svara

      Nja. Det är du själv som är lite vilse i skogen raring.

      Svara

       Kan du försöka diskutera utan härskartekniker? Man kanske hade kunnat ta dig någorlunda seriöst då.

       Svara

        Självklart kan jag det.
        Ditt svar ovan är väldigt bra. Dock är det platt och uppgivet. Du nämner att vård kostar. Och JA. Det gör det. Men varför tror du det kostar så mycket? Svaret är enkelt. Det kostar för att ger profit. Företag som skapar material, mediciner osv osv osv går med vinst. Vård ska utifrån min ideoloogi inte gå med vinst. Vård ska ges för överlevnad och lindring och det ska staten stå för. Jag betalar mer än gärna mer skatt för den biten. Att det kostar bakom kulisserna och subben det vet alla, jag arbetar själv inom vården så jag är fullt medveten. Ditt svar antyder att du helt enkelt bara har funnit dig i att ”vård kostar” men du verkar inte vilja ifrågasätta vem som sätter priserna. Varför kostar det så mycket? Varför är det en klassfråga i denna värld huruvida man ska få rätt vård? PROFITERING!

        Svara

         (Om du känner att det fortfarande är en härskarteknik här så kan jag inte göra något mer åt saken)

         Svara

          Det enda jag kommenterade var ditt sätt att diskutera, man behöver inte använda ”lille vän”, ”raring”, ”men gumman” etc. Det ser så oerhört löjligt och nedsättande ut.

          Svara

           Ja det har du faktiskt rätt i. Kan gladeligen ge dig en ursäkt för den biten😌

         Jaha, så du är kommunist. Varför inte bara säga det på en gång? Förklarar ju foliehatten iaf. Men lycka till med det! Lär ju behövas om man ser till historien.

         Svara

         Vad babblar du om? Jag har aldrig tidigare svarat dig.

         Svara

          Vem skriver du till😅?

          Svara

         ”Företag som skapar material, mediciner osv osv går med vinst” skriver du, well, nu ja! Tänk så många år av forskning och utveckling de har lagt på att till slut få en färdig produkt som köps in av sjukvården. Det är ju ingen som hade velat forska eller investera i forskningar på botemedel, för olika sjukdomar om man sen inte ev kan gå plus i slutet.

         Svara

       Skogen är full av anonyma troll ikväll…..

       Svara

        Ja jo. För ”Anna” eller ”Ola” är svårt att skriva som namn eller? Spela roll.

        Svara

     Har du en aning om vad de maskiner som krävs inom vården kostar? En MR-maskin t ex? Det är inte direkt gratis för ett djursjukhus att köpa in en sådan.

     Svara

      Nej? Det är väl ingen som säger emot det??? Det folk pratar om är hur orimligt det är att djur ännu ses som ovärdiga att kunna få vård utan att priset ska avgöra. Försökring i all ära men det täcker inte upp alla gånger och så är det bara. Sedan kan man babbla på i all evighet om att endast rika ska få ha djur då men det förändrar ju fortfarande ingenting.

      Svara

       ”Vem tror du sätter priserna från början lille vän? Money talks. Vinst.”

       Och jag försöker påpeka att prissättningen beror på t ex vilken maskinpark kliniken man besöker har. Går man till den lille veterinären på orten som erbjuder vaccinering och en titt i öronen, så är hen naturligtvis billigare än djursjukhuset som erbjuder specialistvård. Självklart vill alla gå med vinst men prissättningen är inte helt orimlig.

       I takt med att behandlingsmöjligheterna ökar kan fler djur räddas men ibland kanske man borde ställa sig frågan vilken typ av liv djuret får efter ett ingrepp som kostat 200 000 kronor och som kräver livslång behandling.

       Svara

     Läkemedelsbolagen och de som utvecklar medicintekniska produkter. Vissa av medicinerna vi köper kostar oss 8000 kr/dos.

     Svara

  Men Gud, jag trodde att det handlade om ett spädbarn när jag började läsa. Måste börja skrolla ner snabbare. Pjuh.

  Svara

   Jag vill inte skratta för det är ju så himla mörkt ”vi får ta bort henne trots att hon är så mysig o vacker”

   Förlåt jag är en hemsk människa. 😭

   Svara

    Hahahahahhaha 😅😅 Får en helt annan innebörd om man tror det är ett spädbarn som det handlar om. ”200 000kr. Not worth it. Bye Felicia”

    Förlåt är också hemsk.

    Svara

    Anonym: Hahah, ja, det var precis den meningen jag reagerade på!

    Svara

  Världens underbaraste djur! 😻😻😻😻

  Svara

  Hejja kisse!

  Svara

   Vad har Kissie med detta å göra? Betalade hon för operationen?

   Svara

    Kisse står det ju?

    Svara

    HAHAHAHA😂 Så gooo kommentar!

    Svara

  Hoppas att dessa behandlingar inte är smärtsamma och innebär lidelse då hon måste genomgå ”massa behandling”.

  Svara

  Om det blir färre inlägg under påsken, så kanske vi kan få flera Öppet Spår istället? Ett varje, alternativt varanann dag.
  Se om det går att ställa in systemet på att varje IP-nr bara får skriva ett visst antal kommentarer (8 st, 10 st, 15 st?) under varje Öppet Spår. Det kan underlätta för vår Bloggerska att ha koll på kommentarsfältet.

  Svara

   By by THT 😆

   Svara

    Du skrev THT. Menar du TRH (The real Hmm)? Nä, jag är inte hon, men däremot står jag oftast på hennes sida mot rövhattar och troll.

    Svara

   Varför vill du begränsa antalet kommentarer?

   Svara

    Det stod väl i sista meningen: ”Det kan underlätta för vår Bloggerska att ha koll på kommentarsfältet.”

    Svara

     Okej men brukar det vara ett problem?

     Svara

      Det vet jag inte, men det brukar vara 400 – 500 kommentarer, ibland fler, under ett Öppet Spår. För att Bloggerskan skulle kunna vara lite slapp och ledig under påsken, kunde hon begränsa antalet kommentarer.

      Förstod du verkligen inte hur jag menar eller jävlas du bara?

      Svara

       Nej jag undrade uppriktigt om det brukade vara ett problem för henne att ha koll på öppet spår. Jag vet inte hur mycket hon får rensa och modda under ett typiskt ös. Så nej, jag jävlas inte med dig. Jag har inte mycket glädje av att sitta och jävlas med folk på anonyma forum.

       Svara

        Aha, annars är det ganska vanligt med taggiga personer i Blobbevaknings kommentarsfält.

        Det var ett förslag för att underlätta kontrollen av kommentarerna, OM det är så att det tar lång tid att rensa. Framförallt tar det tid att läsa igenom alla. Vi får skriva lite färre kommentarer per Öppet Spår, mot att vi får 4 spår (fre, lör, sön, mån) istället för 2 (fre + lör), nu under påskhelgen.

        Svara

         Eller så skiter alla i att hänga på nätet under långhelgen och gör något vettigt istället? Läs en bok, skura golven, bada hunden eller strukturera om garderober och skafferi. Vad som helst än att sitta och prata relationer eller graviditeter med okända.

         Svara

          Mycket av det du nämner kan man leja folk till. RUT; rengöring, underhåll, tvätt. Då blir det tid över till att hänga på Internet.

          Svara

           Ok, leja bort livets göromål för att sitta och gagga på öppet spår. Sunt..

           Ingen svaraknapp på Anonym / 2019-04-18 00:59.
           Leja bort hushållsgöromål = arbetstillfällen för andra.
           Gagga på Öppet Spår = vad Anonym 00:59 gör själv ju.
           ”Sunt” = anspelning på psykisk ohälsa och då blir Anonym 00:59 hobbypsykolog.

   Eller så kanske man kan lägga med telefonen, ta ett andetag och gå på en fin promenad utomhus, istället för att diskutera amningsproblem och liknande på ÖS fyra dagar i rad.

   Svara

    Amningsproblem är ju jättekul att diskutera och då kommer Lady Dahmer in i leken med sina ”expert” råd. Råd som The real Hmm inte alltid håller med om (hur länge ett barn ska ammas t ex). Sedan blir det hålligång i kommentarsfältet av detta.

    Svara

     Skulle man inte amma katter på tunnelbanan också innan trh var klar med sin utläggning?

     Svara

      Jag kommer inte ihåg, men sluta dumma dig. Jag försöker locka fram real Hmm. Därav kommentaren jag skrev. Inget seriöst menat. Jo, kanske slängen åt Dahmer som självlärd expert.

      Svara

       Okej. Färdigdummat 👍

       Svara

        Tack, tack och du förstod ju att jag larvar runt lite nu.

        Svara

   Detta var det dummaste förslag jag läst på länge. Folk klarar sig väl för satan utan att ständigt få uppdaterade inlägg på en blogg 24-7

   Svara

  ❤️❤️❤️

  Svara

  Är det någon som fattar vad Toftby håller på med? Nu har hon återigen lagt ut ett snyftinlägg om hur synd det är om henne att hon är förföljd. Jag kollade upp den där personen som hon tidigare har hängt ut med både fullständigt namn och bostadsort och som hon besökte under Trolljägarna.

  Den personen har inga domar alls emot sig. Toftby yrar om kontaktförbud hit och dit. Hur kan det hänga ihop? De där tjänsterna där man ser om någon är åtalad och dömd är rätt säkra. Vad skulle Toftby tjäna på att ljuga om detta tro?

  Svara

   Kontaktförbud är ingen dom utan ett beslut, kan det bero på det?

   Svara

    Nej det tror jag inte. Ingen kan besluta om detta utan att en domstol är inblandad. Så jag är fortfarande förvirrad. Hade varit enkelt om man kunde får göra det på ett enklare sätt. Jag har försökt och då har det handlat om annat (mer allvarligt) än att någon skriver trams på i mina sociala kanaler. Det är så omständigt så att man baxnar.

    https://polisen.se/utsatt-for-brott/hjalp-och-stod-fran-samhallet/kontaktforbud/

    Svara

   Hon försöker hålla liv i sin blogg kanske? Behöver många kommentarer? Inte ens vegan-inlägget fick ju kommentarer.
   Men känns lite riskabelt att ljuga om att hon har en stalker med kontaktförbud …så det tror jag inte.
   Borde väl gå att kolla upp.

   Svara

    Japp och den där personen har ju inga domar eller kommande åtal på sig så det är jättekonstigt. Verkligen. Bara att gå in och kika på MrKoll och använda infon angående personuppgifter som Toftby tillhandahöll i sin blogg.

    Svara

  Hihi kissis clickbait på hennes senaste vlogg. Gick så på den 😂 trodde det var kaos så var det ”bara” en plånbok

  Svara

  Blev så glad när jag såg att det var massor med kommentarer och förväntade mig bara massa fina ord. Och så möts man av detta ☹️

  Men fint för kissen ❤️ Katter är världens finaste djur så hoppas verkligen att allt går bra!

  Svara

   Nej, hästar är finast 💗 men stallkatter är bra de också

   Svara

  Någon som vet varför Nina Glimsell är osams med Jennifer från PH🤭🤷🏻‍♀️🤔?

  Svara

   De bråkade om Marcelo i PH för något år sedan, kort och gott.

   Svara

    Nej. De var polare när de kom hem igen därifrån. Nina hade med Jennifer på sin instagram. Det verkar vara nytt.

    Svara

     Vart har du sett det? Är det ett nytt bråk på gång?

     Svara

      Tydligen! Senast häromdagen bad nina om hjälp av sina följare att få väck en storie med jennifer som låg kvar trots att hon hade försökt radera den. Nina och jennifer ska båda vara med i PH till hösten med marcello så något har ju hänt.

      Svara

       Tack för svaret!

       Svara

  Godhjärtat beslut var det knappast, egennyttan vann i detta. Jag kan förstå dock att ägaren blir glad och tacksam, men att kalla kliniken godhjärtad i detta fall är nog att dra det ett varv för långt.

  Svara

  Hej!

  Tänkte tipsa dig om en kille som heter Cluee som gör liknande saker som sig fast på youtube. Han gör smygreklam i många videos. För något som heter ”ortenstore” finns inget i videon eller textform som förklarar att det är ett samarbetet.

  https://youtu.be/mPK8V-FGw9Q

  Svara

  ❤ till kisen och kliniken! ❤

  Svara

  Skulle vara intressant att se om något inlägg bara kunde innehålla fina och glada kommentarer. Men man undrar ju vad det skulle vara? När t.o.m en en sån här snäll och hoppfull nyhet blir överöst av trista kommentarer. 🧐🙀

  Svara

   Menar du ett där alla håller med varandra?

   Svara

    Styrkekramar 😂

    Svara

  Lagen har sina blottor/hund får de fattiga ha./De kunde väl skaffa sig råttor /som är skattefria och bra.//Nu sitter folk i små stugir/med dyrbara hundkreatur. /De kunde väl leka med flugor, /som också är sällskapsdjur. //Kommunen bara betalar. /Det måste bli allt på, ithy/ att annars köper de valar, /fruktar herr Åleby. //Något måste beslutas:/Hundarna skjuts! Inte sant? / nästa åtgärd :de fattiga skjutas, /så spar kommunen en slant. STIG DAGERMAN

  Svara

  Någon som läst artikeln om Isabella i DN? Vad tyckte ni? Tyckte väl den inte bara vara en rosenskimrande bild men inte direkt så kritisk? Tex det här med att bloggen finns på fyra språk, stämmer det ens kunde inte hitta det..

  Svara

   den översätts inte längre, förutom till engelska.

   Svara

   Ja, jag möttes av intervjun nu på morgonen. Gav mig en sorgsen känsla, hon och henne liv utstrålar en sådan tomhet. Artikeln var som du skriver inte helt uppe i det blå, men Evelyn Jones hade absolut kunnat ställa lite svårare frågor och särskilt uppföljande frågor på vissa saker som IL säger. Samt att hon borde ha kollat upp vissa ”fakta”. Löwengrip och LCC lyste verkligen med sin frånvaro i artikeln, det stod helt klart att det är bloggen och reklamsamarbeten som är IL:s huvudsysslor och det som hon är intresserad av.

   Svara

   Den behövde inte vara så kritisk, bara det Bella berättat gör att jag absolut inte skulle vilja ha hennes liv. Ett liv utan kärlek, älskar hon ens sina barn? 😦

   Svara

  Svara

   – Jag lyssnar inte på människor som jag inte är intresserad av. Jag går inte till lunchrummet och lyssnar på vad folk gjorde i helgen, jag gör inte det. Jag skulle aldrig utsätta mig för att gå på en släktträff och höra om allas krämpor, om någon mår dåligt eller har bråkat med sin granne. Jag gör det bara inte. Jag kan buda presenten i stället. Dn /Bellan

   Svara

    Åh! Äntligen någon som förstår mig!😂

    Svara

    Jag har en kollega som vägrar gå på fester. Tackar alltid nej till bröllop, dop, begravningar – rubbet. Födelsedagsmiddag på restaurang? Helst inte.

    Svara

   Oj, vilken osmickrande bild!

   Svara

    Jag menar alltså fotografiet överst. Men bilden av henne är inte heller så smickrande – en person som inte vill höra hur nära och kära har det, men gladeligen småpratar på affärsmiddagar med okända personer. Och nu har hon ”aldrig varit kär i nån man”.

    Svara

     Hon har aldrig älskat någon man, säger hon. Och det är lite sorgligt att hon tänker att det handlar om att hon behöver hitta ngn som har samma liv som henne själv för att det ska funka, inte att hon behöver arbeta med sig själv först. Också sorgligt att hon pratar om att hon vill vara en förebild för andra men är stolt över att hon inte bryr sig om eller vill ge omsorg till andra människor. En väldigt otidsenlig förebild, tycker jag.

     Svara

   Vad ledsen jag kände mig efter att ha läst artikel. Jag unnar henne framgången men det känns som att det kostat mer än det smakar. Ensamheten är så påtaglig och allt känns….tomt? Utan jobbet, vad skulle hon ha kvar då?
   Allt hon gör är för att orka jobba mer, bli mer effektiv, orka resa mer etc. Inget verkar grunda sig i att bara njuta, bara må bra för att må bra.
   Jag hoppas jag har fel, för hennes skull.

   Svara

    Jag förstår det faktiskt inte, om denna livsstilen gör henne olycklig så kan hon ju varva ner, stänga av de sociala medierna och byta? Hon om någon behöver ju inte klamra sig fast vid ett städjobb för att överleva!

    Svara

     Fast jag tror att det här blivit hennes identitet. Hon vet nog inte själv vad hon skulle göra om hon tvingades bort från offentligheten och växla ner i tempo.

     Svara

     Hon måste väl klänga sig fast vid offentligheten så febrilt för att ha råd med huslånet.

     Svara

   @ rebecka 🐞 / 07:31:
   Du länkar till en låst artikel. Kopiera istället hit vad där står, så att vi kan se innehållet.

   Svara

  1) Vissa lägger hellre sina pengar på (sin) en hund än på sina tänder. Fattigdomen syns, eller är det enbart dumhet att inte prioritera sina tänder??…..

  2) Det är (tyvärr) ingen rättighet att få ha ett sällskapsdjur, hur många gamla har inte tvingats skiljas från sin katt eller sin hund när det har blivit dags för ålderdomshemmet?

  3) Folk ger otroligt mycket pengar till olika djurorganisationer, katthem m.m. En del av problemet kanske kan lösas den vägen? T.ex. så kastrerars ju många katter med donerade pengar.

  Svara

   Hunden är kanske allt de har? Blir ledsen av din kommentar.

   Svara

    Ja, verkligheten är allt annat än rolig. Jag känner en sjukpensionär med en katt och en hund och inga egna tänder. Så verkligheten är förjävlig.

    Svara

  Vilket trevligt inlägg, alla gapar på alla 🤦🏻‍♀️

  Svara

   Det är påsk nu, det har nog ångest över Jesus död.

   Svara

    😂

    Svara

  Svara

   Motsatsen till Bella. Sålde villan för att starta företag i hudvårdsbranschen:

   https://www.svd.se/hudvardsjatte-siktar-pa-att-bli-globalt-ledande/i/senaste

   Svara

   Herregud vilken fruktansvärt osympatisk människa hon verkar vara… Alltså gud…

   Svara

    Ja, denna intervju tar priset. Vet inte ens var man ska börja. Kanske med att hon hatar djur. Eller att hon aldrig vill prata med någon släkt om något under släktträffar så hon budar hellre en present bara. Eller att hon inte nämner sina barn överhuvudtaget som en kärlek och kraft och att hon aldrig älskat Odd. Eller att hon återigen säger att ALLT hon gör är en roll för att få människor att köpa hennes produkter. Eller att hon vill bli världens mäktigaste kvinna genom att ha ett bolag som ska spotta ur sig varumärken. Eller att hon vill bli The förebild för kvinnor och visa att det går att få The American Dream – som om det vore målet och lyckan för alla. Hon är så själsligt tom, läskig och obehaglig. Jag förstår seriöst inte hur hon kan ha några vänner överhuvudtaget, jag hade väntat mig att hon helt plötsligt bara vänder ryggen om jag råkade börja prata om något som inte är tillräckligt intressant. Hon är känslomässigt störd och det måste även gå ut över hennes barn.

    Svara

     ”att hon aldrig älskat Odd.”

     Eller nån annan man.

     ”Eller att hon inte nämner sina barn överhuvudtaget som en kärlek och kraft”

     Precis. Låter onekligen konstigt att det bästa hon vet, är att åka till New York och gå och äta ensam på en restaurang.

     Svara

     Undrar vad hon och hennes familj egentligen pratar om när de träffas, bara business? Eller lämnar rummet när lillasystern vill prata kärleksproblem?

     Om hon hatar djur varför skaffade hon då en hund för några år sedan?

     Svara

   Hon säger att hon hatar djur. Jag vet inte varför, men jag blir rädd för människor som säger att de hatar djur. Men det känns som det faller inom ramen för hennes karaktär.

   Svara

    Samma. Man får ju känslan av att de är rätt kalla/psycho…

    Svara

    Japp, jag med tycker det är obehagligt att hata helt oskyldiga varelsen som inte gjort nåt mot en.

    Svara

     Varelser.

     Svara

   Nu är det återigen världens mäktigaste kvinna, inte världens mäktigaste affärskvinna som det var för några veckor igen. Dessutom vill hon bli ”The förebild”, inte ”en förebild”.

   ”Isabella Löwengrip vill gärna prata om sina bolag: hur de växer, hur mycket de omsätter i dag: att hon kommit från ingenstans till att ha byggt upp en miljonindustri. Och framför allt om hennes mål: att bli världens mäktigaste kvinna.

   – Jag gillar att sätta mål. När jag var tolv ville jag bli statsminister, så insåg jag att jag inte gillar att inte få bestämma själv. Så tänkte jag att det skulle vara roligt att vara Sveriges mäktigaste. Men nu har jag lagt mig högre, säger Isabella Löwengrip som att det är det naturligaste målet i världen att vilja bli världens mäktigaste.

   Isabella Löwengrip ser omslaget på Forbes framför sig. Hon måttar med handen hur det kommer se ut när hon pryder det.

   ”Number One.”

   – Jag vill ha inflytande, och bygga en bolagsgrupp som ska bli globala jättar. Vi ska spotta ur oss varumärken. Men målet är inte att sälja så mycket deodoranter vi kan varje år. Det är inte det som sporrar.

   I stället vill Isabella Löwengrip vara en förebild för andra unga kvinnor, eller inte ”en förebild”.

   ”The förebild.”

   Och så en känga till alla ex-partners:

   ”Jag har aldrig älskat någon man, jag vet inte hur det är. Så det finns absolut en emotionell rädsla, eftersom jag aldrig lyckats släppa in en person.”

   Hennes största rädsla:
   ”Det finns väl någon rädsla att jag ska bli en kattkvinna i framtiden – fast utan katter för jag hatar djur. Men något i det här att man sitter hemma själv, en framtida ensamhet. Men sannolikhetsmässigt så är jag inte så nervös över det.”

   Tja, såsom hon behandlar andra och byter vänner hela tiden så skulle jag påstå att sannolikheten är stor för det.

   Svara

   Hon skriver att hon visar en säljande bild av sig själv på bloggen men bilden hon ger i intervjun skiljer sig inte nämnvärt

   Svara

  Ett jättestort tack till Bagarmossens djurklinik, sedan undrar jag lite vad som fick er att ta detta vedervärdiga beslut att ta bort den lilla katten. Idag är en summa på 20 000 en knapptryckning bort och räntorna ligger på 4-5 procent med möjligheter att betala mer per månad, förstår inte..

  Mvh Gerra…

  gerra.gk@gmail.com

  http://www.gerra.se/

  Svara

   Lägg på en nolla

   Svara

   Fast nu var det ju 200 000 kr det gällde? Faktiskt inte en summa som alla har liggande på ett sparkonto eller vill ta galna SMS-lån på… Och är det då en operation som har stor risk att misslyckas så katten ändå går bort – ja, då förstår jag faktiskt beslutet.

   Svara

   Läs ordentligt

   Svara

   Tänker mer på hur mycket den lilla katten kommer lida av behandligen…om det blir som djurförsök fast i nån sorts godhetens namn.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.