Hur var det med trovärdigheten nu igen, Isabella Löwengrip?

I’ve used Bio-Oil skincare during all my pregnancies – Jag har använt Bio-Oil under alla mina graviditeter.
ALLA – alla två, men ändå. Alla.

Så lät det inte när det begav sig. Vid barn nummer ett delade Bella och Victoria Beckham favoritolja, Elemis, och vid barn nummer två var LCCs graviditetsolja det bästa som gick att uppbringa på marknaden och enligt egen utsago det enda hon använde.
Och om hon nu använde Vicky Bs favorit, Elemis, LCCs OCH Bio-Oil (som Bellariddaren vill få det till) – hur vet hon då vilken som fungerade?
Allt för pengar, eller hur var det nu?
Kan man köpa ny trovärdighet när man förlorat den gamla?

Vid barn nummer ett.

Vid barn nummer två.

Ingen Bio-Oil så långt ögat kan nå…

233 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paniken börjar lysa igenom, allt mer mer och mer desperat.

  Svara

   Hos vem, Camilla? Varför inte lusläsa alla influensers inlägg lite noggrant och hitta saker där de motsäger sig själva?
   Johanna toftby skrev vid något tillfälle att botox används vid migrän och ta bort rynkor, kråksparkar och vid mungipor etc. Häromdagen skrev en läsare att botox tar bort rynkor, och det kanske därför johanna inte har många,… men det tyckte inte johanna om, hon hånskrattade och skrev att läsaren inte hade någon koll…att botox inte alls tar bort rynkor.

   Svara

    Säkert, men se bara statistiken, alltid flest kommentarer och gillningar på inlägg om IL

    Svara

    Det var kul ☺ utger sig jt för att vara influencer eller affärskvinna (naturligtvis är alla influencers affärskvinnor/män eftersom de bedriver sin verksamhet, men därutöver)? Det är klart att man inte ska vara dum, men il engagerar fler vilket borde vara bättre för affärerna, vem var det nu som sa att det inte spelar någon roll vad medierna skriver, så länge de stavar namnet rätt 🤔

    Svara

   Hon ljuger ju hela tiden. Om allt. Hon vill bara ha pengar – helt ofattbart att folk på allvar köper hennes marknadsföringsinlägg??

   Svara

    Fast hon ljuger ju inte mer än andra, och gör inte mer samarbeten än andra… Och varför skulle det vara lögn att hon använt Biooil tidigare? – en graviditet är lång, hon kan väl ha använt flera oljor, både sin egen lcc och två andra. Själv använder jag flera olika produkter.

    Svara

     Men hon gjorde ju inte reklam för Bio-oil när hon var gravid. Då var ju hennes eget märke såååå bra. Efterkonstruktion och lögner i vanlig ordning. Och använder man flera märken hur ska man veta vad som hjälper? Eller är alla lika bra? Kanske rentav gener och hormonerna som spelar mest roll…

     Svara

   Mer förvånad över att företag vill ha samarbete med personer som har så låg trovärdighet. Jag skulle aldrig köpa något av I Ls alla bolag eller något hon gör reklam (samarbete) med om jag inte på egen hand hade hittat produkten.
   Vem stöttar henne???

   Svara

  Jag tänker att hon kanske väljer sig själv och sitt eget varumärke framför LCC el vad det heter (obs ej härskarteknik, VET verkligen inte vad företaget heter pga bytt namn osv). Jag tänker att hon har delade lojaliteter. Vara ärlig o promota LCC o få färre samarbeten t det som ändå rimligen är hennes största inkomstkälla (bloggen) eller stay true sitt livs mål att bli ofantligt rik samt kunna upprätthålla extrem livsstil för sig o sina barn=follow the money. Hajjar ni?

  Svara

  Herregud stylingen på håret kan nån ringa polisen

  Svara

   Vad var fult med håret?

   Svara

    Det är överstylat och slitet. Sett att folk förut kommenterat att det ser ut som en peruk, och det gör det faktiskt.

    Svara

     Okej. Jag tycker inte att hon är ful i håret, i alla fall inte på den där bilden eller andra bildwr jag har sett här inne. Sen följer jag inte henne så jag vet inte hur hon annars brukar se ut.

     /nej, jag är inte stollis.

     Svara

      Där var det fint ☺

      Svara

     Det ser faktiskt ut som en peruk, som om det går att lyfta av hela kalufsen.

     Svara

      Vänta bara tills de börjar blåsa når gumman ska gå på ett flygplan, då flyger kalufsen av som för Donald T… hoppas någon får fram kameran fort bara för att föreviga det hela 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

      Svara

       Ja visst hon är flintis under. Asså…

       Svara

      Det får en att tänka på Trump. Fast med hår😂

      Svara

      Jag har peruk. Den är snyggare och mer naturlig än det där vill jag tillägga!

      Svara

       Inte min. Skulle vara lycklig om min peruk såg ut som bellas hår.

       Svara

     En sak att kritisera hennes handlingar. Men måste vi sitta och göra oss lustiga över hennes hår? Men det hår och frisyr ser hundra gånger värre ut, hoppas verkligen inte folk går runt och tänker sånt där 😣 kan man inte bara få ha håret som man vill. Bella verkar ju vara nöjd och tycka att hon är fin i håret. Det är väl huvudsaken.

     Svara

      Menar mitt hår ser värre ut*

      Svara

      Håller med, jag tycker att Isabellas handlingar är patetiska, men det är bara dumt att sitta och kritisera hennes utseende. Jag tycker att hon är fin i håret, och om det är en peruk så skulle jag gärna veta var man hittar den så att jag kan täcka för mitt råtthår, lol.

      Svara

       Nja. med tanke på att Isabella använder sig själv och sitt utseende för att sälja produkter bla hårprodukter så är det inte särskilt konstigt att diskutera hennes styling och kvalité på hår. Hon har ju själv vart att marknadsföra produkterna med att hon testar allt själv och därför vet produkterna är bra. Jag har sett henne i verkligheten, på en scen och ja, man får känsla av att det är en peruk, precis som att det blir som ett skal som är svårt att se igenom med den hårda sminkningen, den tan-sprejade huden osv. Men nej, jag tycker inte heller att det är fult, bara väldigt mycket som en mur, vilket kanske är förståligt när man är så offentlig i sitt privatliv.

       Svara

        Vad är det för ointelligent insnöat resonemang? Man måste se ut på ett visst sätt enligt dig när man driver ett företag i skönhetsbranschen?

        Svara

         Om man använder sig själv att fronta märket är det väl annorlunda?

         Svara

         Hon själv hävdar ju att hon är ansiktet utåt och testar allt på sig själv

         Svara

      Mnja… eftersom Bella driver ett företag som tillverkar och säljer hårvårdsprodukter så kan man som konsument faktiskt kräva att hennes hår är snyggt och välvårdat i reklaminläggen.
      Att kommentera och kritisera hennes hy och hår tycker jag är rimligt eftersom hon gör reklam för sina hud- och hårvårdsprodukter genom sitt personliga varumärke. Hon använder dessutom sitt eget utseende att sälja produkterna genom att påstå att hennes hud eller hår blivit bättre eller ”perfekt” genom just användandet av sina egna produkter. Så om hennes hår då ser slitet ut eller ser ut som en peruk så blir ju potentiellla kunder rätt skeptiska. Är hennes produkter kanske inte så bra som hon påstår?

      Svara

       Nej man kan inte kräva det. Däremot kan man ju välja att inte konsumera produkten pga det.

       Men för att vara ärlig, det som skrivs om hennes utseende här inne är elakheter. Vill man rättfärdiga det med olika saker så som att hon säljer hudvård eller är offentlig och måste tåla kritik så fine. Men majoriteten av det som skrivs om hennes utseende handlar inte om vad hon säljer för produkter. Det är baserat på att folk ogillar henne. Men det kan man inte vara ärlig med utan vill gärna linda in det till att det skulle vara saklig kritik.

       Svara

        Jo, jag tycker att man kan kräva det eftersom hon säljer det med sitt personliga varumärke. Eller, man kan kräva det när hon uttrycker sig så som hon gör. ”Bästa någonsin, helt fantastiskt, min hy har aldrig varit så bra!” Hon är mer än ”bara” en fotomodell för märket och hela hennes affärsidé bygger på att hon som influenser påverkar mer till köp än bara en reklambild i tunnelbanan. Då måste hon också ha högre trovärdighet.

        Svara

         Exakt, just att hon ju själv promotar sitt märke. Var ju tal om att det skulle komma nån annan modell?

         Svara

          Det är en annan modell på vissa bilder, de hade en annan tjej som modell på bilder för märket.

          Svara

       11:32. Absolut, du har helt rätt i sak, sedan må andra tycka och tänka vad som behagar.

       Svara

        I det här fallet kan man inte direkt ha rätt i sak då det handlar om åsikter. Och vad jag själv tycker i frågan är osagt.

        Svara

        Och? Har jag påstått att andra inte får ha andra åsikter?

        Svara

   Hon är väldigt glad och stolt över sin frisyr. Hon visade hur lik hon är Agnetha Fältskog och ställde sig bredvid tavlan hon har hemma och gjorde en jämförelse. Hon sa även att Agnetha är hennes stora IDOL. Man tar sig för pannan av många lika anlednigar.

   Svara

    Stackars Agnetha som är världens snällaste mest ödmjuka människa och älskar naturen, djur och det enkla livet på landet, blondinbella är inte ett dugg lik henne på utsidan och definitivt inte på insidan! Hon är Agnethas raka motsats, allt blondinbella bryr sig on är YTA, PENGAR och att SYNAS. Det är ju i princip förtal när blondinbella offentligt påstår att hon är lik Agnetha. Blondinbella liknar Donald Trump. Både på utsidan och insidan.

    Svara

     Nej hon sa att hon har lite samma frisyr som sin idol Agnetha. Det är inte synd om Agnetha för det, och de ÄR lite lika faktiskt. Nej Bella liknar inte Trump på utsidan! Troligtvis inte på insidan heller. Fjant! Du är nog mer lik Donald.

     Svara

   😂😂😂 Polisen 😂😂😂

   Svara

    Finns det något grövre brott man kan begå än att som kvinna vara ”ful”? Klart att polisen behöver inkluderas i detta, hur ska vi annars komma tillrätta med all fulhet i världen?

    Svara

     Det kallas ett skämt. Du är rolig på fest va?

     Svara

      Sant, nästa fest ska jag leta upp någon som jag tycker är ful i håret- och sedan påpeka detta. Haha , vad kul! 😊

      Svara

       Jag skrattsprutade kaffet åt din replik!

       Svara

       Glöm inte att ringa polisen 🚔🚓😊

       Svara

      Jo, jag fattade det. Är inte rolig på fester när föremålet för allas skratt är hur någon ser ut, dock. Då är jag väl den som ”förstör den trevliga stämningen”. 😁

      Till SU nedan, nej det är inte detsamma men några kommentarer ovan valde just ordet ”ful”, vilket är det jag reagerar på.

      Svara

      😂😂😂😂 Den var 👍

      Svara

     Fast att diskutera någon hår är väl inte det samma som att anse att personen är ful. Det mest diskuterade året som finns är ju på en man; Donald Trump.

     Svara

      Fast jo, ni säger ju inte direkt positiva saker om hennes hår och utseende. Sluta låtsas som att ni inte alls säger att hon är ful. Stå i alla fall för det.

      Svara

       Jag har aldrig skrivit att jag tycker Isabella är ful, för det tycker jag inte. Jag tycker inte heller att hennes hår är fult, men det ser ut som en peruk. Peruker kan vara snygga och fula i sig. Det är också stor skillnad på att tycka att en del av en person utseende tex hår, naglar osv är fula än att beskriva en person som ful. Framförallt en person som marknasför egna varor med hänvisning till sitt eget utseende och vad produkterna gör med hennes utseende.

       Svara

        ”Jag är inte elak, jag är bara ärlig!”

        Svara

        Så du menar att det är en komplimang att säga att någons hår ser ut som en peruk? Är det en komplimang att någon ska ringa polisen ang någons hår? Är det något du skulle gå fram och säga till en kompis. ”Oj, det ser ut som du har peruk på det”, ingen värdering alls

        Svara

         Ja, det finns faktiskt en skillnad. Tror de flesta anser att Isabella har ett fördelaktigt utseende. Av någon anledning har hon ju på sistone valt att styla håret så att det ser ut som en hjälm/peruk och använda bus så till den milda grad att hon har bruna handflator och ser helt onaturlig ut i huden. Men det får man inte kommentera till ett person som säljer skönhetsvård och sin egen image? Hade jag en kompis som hade haft den här utvecklingen hade jag antagligen på ett snällt sätt försökt fråga varför hon valt att börja styla sig på det här sättet (om det inte är uppenbart pga något som hänt), ungefär som jag skulle reagera på om en kompis plötsligt gick över från ”vanligt” utseende till goth-stil.

         Svara

          Hade du sagt ”vad har hänt med stylingen av ditt hår? Kan någon ringa polisen??”

          Svara

           Har du läst mitt svar så vet du antagligen vad jag menar. Onödigt att uttrycka sig så, däremot förstår jag varför folk reagerar. Och jag är fascinerad över varför ingen i hennes omgivning har gjort det? Eller så har de det, men Isabella bryr sig inte. Eller så vågar ingen säga något. Eller så tycker de att denna look passar i marknadsföringssammanhang.

           Men det är ju sådana kommentarer som skrivs här och som du försvarar med någon påhittad omtanke om henne.

           😊👍 eller ”jag har ringt polisen för ditt hår ser ut som en peruk ”.

         Fast återigen, jag tycker inte att Isabella hår är fult och jag skulle aldrig säga till någon att dennes hår ser ut som en peruk. Däremot om jag skulle diskutera marknadsföring av hårprodukter så skulle jag framhålla att det kanske inte är lämpligt att marknadsföra hårprodukter med en modell vars hår ser ut som en peruk. Eller hudprodukter med en person som har väldigt mycket smink. Jag tyckte Isabella var väldigt snygg när jag såg henne live och jag anser att hon precis som alla andra får ser ut precis som hon vill oavsett vad jag eller någon annan tycker. Om hon gillar hårt stylat hår som ger intryck av peruk så är det väl jättebra att hon har möjlighet att fixa sig så.

         Svara

      Skillnaden är att när det gäller Donald Trump så är det legitimt att diskutera utseende. Ingen som försvarar det. Var är logiken.

      Svara

       Det finns det ju visst folk som gör. Inte här inne kanske men här inne är det inte många som säger emot när Bellas utseende diskuteras heller. Vi ska nog inte se oss som representativa för samhället här inne.

       Svara

       Du har faktiskt rätt, man borde inte kommentera Trumps utseende heller.

       Svara

   Peruk?

   Svara

   Frisyrpolisen😆

   Svara

   😀

   Svara

  Så komiskt att Plantagen verkar satsa massor på reklam på Blondinbellas blogg nu! Det är ju ett konkursmässigt bolag också. Kanske Ratos köper LCC? De verkar ju satsa på att köpa skitbolag som går i konkurs. Eller var det bara när Susanna Campbell var vd? Nu är hon ju på Norrsken så det kanske är Norrsken som köper LCC? Men då måste väl Blondinbella sluta flyga?

  Svara

   Hur motiverar bolag att betala för att synas på hennes blogg? Jag skulle vilja se beslutsunderlaget på marknadsavdelningen.

   Svara

   Bra, då vet jag var jag INTE ska köpa mina plantor.

   Svara

    🤣

    Svara

  i sitt senaste inlägg på insta skriver hon även att deon fortfarande säljs var tredje minut. i call bullshit 🤦 och ”we are growing so fast in so many countries” – kanske alla utom sverige då där ni sjunker som en sten.

  Svara

   Och growing kan ju vara vad som helst. Typ 2018 sålde vi ingenting i Polen, i år har vi sålt 5 produkter – det är ju att växa…

   Svara

    Javisst. Och det är inte bara bellas företag som använder sig av sådana ”överdrivande” uttryck om ni tror det.

    Svara

     Och det enda beviset på att företaget växer är enbart hennes egna påståenden och hejarop.

     Svara

   En var tredje minut… 480 per dygn. 175 200 per år. Verkar det rimligt? Jag vet inte.

   Svara

    Nån kedja kanske köpt några pallar, låter lite flashigare att säga en var tredje minut. Men missar att tillägga ’i 1 vecka’

    Svara

    Knappt 500 per dygn på en befolkning om ungefär tio miljoner (alla använder förstås inte deo). Undrar vad som är rimligt!

    Svara

   Menar hon att butiker/företag köper in hennes produkter var tredje minut eller menar hon ut till konsument?
   Butiker kan ju köpa en pall med deodoranter men sen inte sälja några till kunderna… (därför blir det ju ofta utförsäljning av vissa produkter t.ex)

   Svara

  någon mer än jag som tror att hon ljuger om att åka privatjet? hon åker alltså bara ut till arlanda för att fota sig i privatjet?

  https://www.flashback.org/t1791778p538

  Svara

   Jag tror att Bella ljuger om väldigt mycket, men jag tror faktiskt att hon har åkt privatjet ibland.

   Svara

   jag såg ett klipp på hennes instastory i mars(?) iaf att hon var i det privatplan hon fotades i, när det flög. hon filmade en snutt uppe i luften ut genom fönstret. så minst en gång det här året.

   Svara

   Nä hon är på Bromma och fotar sig 🙂

   Svara

    utveckla gärna!

    Svara

   Hon åkte privat till Oslo (väldigt kort resa), men inte till San Fransisco (extremt dyrt).

   Fast när hon åkte till San Fransisco la upp en bild när hon gick på privatplanet som hon tog till Oslo (samma kläder som Oslo-resan) och skrev typ ”åker till San Fransisco idag”. Men sen la hon upp stories från att hon mellanlandade i New York, och det var INTE på JFK’s privatplans-terminal, bara den vanliga.

   Så tekniskt sett ljög hon inte så klart om att hon flög privat till USA, men självklart ska man tolka det.

   Detta är ju som alla influencers gör dock. Nästan inga av bilderna de lägger upp är från samma dag, men de framställer captions som att det är dagens bild.

   Blir alltid så trött av att tänka på dessa influencers. Fatta vad jobbigt att hela tiden måste lägga upp proffstagna bilder (en varje dag), nya looks, spännande grejer, osv. Det får liksom inte gå två-tre dagar av att inte något spännande som engagerar ens följare händer, då förlorar man följare, sjunker i algoritmen, osv. Varje dag hela jävla året runt.

   Mitt företag har ett litet insta-konto och det är ångestframkallande att vi måste lägga upp en grej varje dag, speciellt när följare har så sjukt höga krav på att det ska vara intressant, proffsbilder, inget upprepande, och alltid alltid mer mer, bättre, bättre. Blir utbränd bara av att tänka på pressen influencers måste känna.

   Svara

    Fast det är ju det enda de gör, tar fram content. Skillnad ha vanligt jobb + tvånget lägga upp content.

    Svara

    Ja det är väl skitdyrt att flyga privat över Atlanten, de flesta kändisar gör väl inte ens det. Tror absolut att hon hade råd att åka till Oslo med privatflyg dock.

    Svara

    Fast hon försökte ju inte få oss att tro att hon flög privatjet till San Fransicso bara för att hon la upp en gammal bild då nej varför skulle hon flyga privat dit nej det har hon inte påstått heller eller försökt påskina. Men ja till Oslo och Finland flög hon ju privat.

    Svara

   Jag tror hon till stor del ljuger för ingen i hennes team har lagt upp bilder när de flyger i privat plan. Det är klart det skulle göra det och Bella reser ju aldrig alena. Sedan har hon nog säkert någongång åkt privat, korta resor.

   Svara

  När jag läst om hennes produkter här kan jag inte förstå alla dessa konstiga dofter som de har, äppelpaj, kola och allt vad det är. Vem vill lukta så?! Får inte heller ihop det med att produkterna ska rikta sig till personer med känslig hud, då är väl en massa parfymer i produkterna inte att rekommendera. 🤔

  Svara

   Plus att de profilerar sig som just ett skandinaviskt märke. Nje, det blir liksom pannkaka.

   Svara

    Nej verkligen. 🤦‍♀️ Där har ju t.ex. Lumene tänkt till med ingredienser som blåbär, hjortron och liknande som verkligen för tankarna till skandinaven.

    Svara

     Lumene har parfym i alla hudvårdsprodukter. Blä!

     Svara

      Efter en snabb googling hittade jag 17 parfymfria hudvårdsprodukter hos Lumene.

      Svara

       Vad bra! De som jag har testat har varit kraftigt parfymerade. Då kanske jag ska testa nåt från Lumene igen.

       Svara

        Det tycker jag! Gillar själv lite doft i produkterna, men har några vänner som är jättekänsliga mot det.

        Svara

    Pannkaka med kolasås! Ljuvligt!

    Svara

     Du är ett geni!

     Svara

   Jag har känslig hy och kan använda vissa produkter med parfym. Är kul att som känslig också kunna lukta gott ibland 😊 har inte testat mer än handkrämen av henne så kan inte uttala mig om hur hennes produkter är men handkrämen luktar ju jättegott tycker jag! Och jo, testade en bodyscrub som min mamma hade köpt. Luktade också gott tyckte jag och den reagerade inte min hud på.

   Svara

    Då är din hud troligtvis känslig men inte extremt känslig. Bella sa väl att hennes produkter skulle rikta sig de med extremt känslig hud (likt den hud hon säger sig ha själv)? Och oavsett om ens hud klarar av parfym eller inte så förstår jag inte varför man ska ha det i krämer som sägs vara för känslig hud, parfym gör ingenting gott för huden överhuvudtaget. Jag har extremt känslig reaktiv hy och kan inte använda något som innehåller parfym och de flesta produkter på marknaden som riktar sig till just extremt känslig hud är utan parfym och andra irriterande ingredienser för att vara så snälla mot huden som möjligt. Genom att tillsätta parfym exkluderar man ju många ur den kundgrupp man säger sig rikta sig till.

    Svara

     Ja, precis som jag sa: ”jag har känslig hy..”, men tack för förtydligandet.

     Svara

    Tredje meningen säger emot din första mening, i din kommentar.

    Bara så du vet.

    Svara

     Syftade inte på just hennes produkter i min första mening. Bara så du vet.

     Svara

     Vad? Förstår inte. Utveckla gärna 😊

     Svara

   Helt rätt! Men det är ju inget som Bella och Pings bryr sig om! https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/fler-blir-allergiska-mot-parfym

   Svara

  Ja det blir ju urbota löjligt. Och inte alls trovärdigt. ”Idag är denna produkt den bästa jag någonsin testat, men imorgon kanske det är någon helt annan… det beror på vem som betalar bäst.” Alltså kan man såklart inte tro på nåt Bella säger eller ta rekommendationer av henne.

  Svara

   Det låter som alla frisörer. Ena gången har de ett schampomärke som är det bästa de har provat, nästa gång man är där har de börjat med ett nytt märke, som är det allra bästa 🙂

   Svara

   Jo, fast det kan jag ändå på sätt och vis ta. Man kan ändra sig 😉 Att däremot påstå att man använt en speciell produkt, för att sen säga nåt helt annat, det är ju att ljuga folk rakt upp i ansiktet.

   Svara

    Fast hon kan väl ha använt produkten tidigare, varför skulle det vara lögn. Bianca, och även andra, säger att det mesta är det bästa de någonsin använt, och använder flera olika produkter som det görs reklam för.

    Svara

   Det beror på vilket håll det blåser åt, alltså hur kappan vänder sig efter vinden.
   Jag har skrivit det förut men jag tror att hon skulle kunna sälja sina barn på blocket till rätt peng.
   Nu sover hon så dåligt på natten, trots svindyr säng, cbd olja, meditation ja allt möjligt hon skrivit om den senaste månaden som är den bästa metoden för en god sömn. Kan det bero på diagnosen? Jet lag? Inget av det är varken konstigt eller skämmigt.

   Svara

    Men snälla.. alla kan väl sova dåligt i perioder trots bra dyr säng.

    Svara

   Lägg märke till att minst en person syns i spegelbilden i reklamfilmen för biooil – proffsigt? Not so much

   Svara

  Bilden ser ganska rolig ut, ser ut som hon har gigantiska ben och liten överkropp. Jag menar inget elakt, Bella är fett snygg och har en normal proportion på kroppen. Men vinkeln gör bilden lite rolig. 😅

  Svara

  Ingen med alla hästar i hagen tar sig tid att leta fram vilka oljor Bella använt tidigare i hopp om att hitta något att anmärka på.

  Alla vet vid det här laget att influencers till stor del är beroende av marknadsföring, och att man inte kan ”lita på” vad de skriver om olika produkter.

  Svara

   Förutom någon som jobbar med att granska då kanske? Verkar väl högst rimligt.

   Sen är det märkligt, upplever att fler har samma erfarenhet, att man minns så mycket detaljer i bloggarna man läser. Häromdagen var det diskussioner om att duscha fötterna tex, något som stod i bloggen för kanske tio år sedan, eller nån som kom ihåg hur Bella såg ut på en bild för fem år sedan.

   Man reagerar när det dyker upp nya ”fakta” som inte hänger ihop med det man har med i minnet nånstans. Då är det lätt att kolla upp när man vet vad man letar efter. Googling på ca sju sekunder skulle jag gissa.

   Svara

    Det är inte någon granskning i ordets rätta bemärkelse. Och om det vore det, finns det verkligen inte något av mer dignitet att ”granska” än vilka krämer Bella använt vid sina graviditeter? Något med iallafall lite betydelse?

    Svara

     Vad menar du är granskning då?

     Svara

     Jag uppfattar inte att granskningen försöker vara uppdrag granskning eller kalla fakta heller, men vi hamnar kanske tillbaka i diskussionen som pågår gällande schulman, vad som är humor och vad man kan skämta om 🤔

     Svara

    Att folk fortfarande tycker att det är granskning som försiggår på bloggbevakning är ju mer fascinernade.

    Jag gillar bloggbevakning så ni behöver inte be mig dra härifrån. Men är det verkligen granskning?

    Svara

     Haha true true. Vi har kanske inte samma syn på granskning som många här inne, men personligen anser jag att mycket få inlägg här kvalificerar som granskning. Men det är förvisso inte för ”granskningen” eller den journalistiska verkshöjden jag läser här, vilket verkar vara fallet för många andra läsare. Tydligen.

     Svara

     Vad klassar du som granskning?

     Svara

      För mig är granskning till att börja med opartisk. Det är någon typ av djupare gräv än bara rapportering och sammanställningar. Jag tänker också att informationen från granskningen är sådan information som inte skulle komma fram till allmänheten om inte grävet/granskningen gjorts. Antingen för att någon döljer informationen eller för att informationen inte finns tillgänglig.

      Jag ser mer bloggbevakning som en sammanställning av vad som händer på sociala medier. Inte en granskning. Men det är min åsikt.

      Vad är din definition på granskning?

      Svara

       Granskning kan vara rapportering och sammanställning, det beror på vad det handlar om. I det här fallet var det att granska trovärdigheten i reklaminlägget, då behövs väl inte mer än det som Camcam gjort.

       Jag tycker det är fantastiskt bra att influensers trovärdighet granskas och synliggörs, för den känns extremt förljugen (inte bara Bella, finns andra).

       Svara

        Så vad skiljer då en granskning från en sammanställning? Eller är de synonymer menar du? Måste väl finnas någonting mer som gör en ren sammanställning till en granskning? Annars är ju även scbs rapporter över energianvändingen i bostadshus en granskning.

        Svara

        Och granskar verkligen Camilla Bellas trovärdighet här? Eller redovisar hon vilka oljor hon har använt under tiden hon bloggat?

        Svara

      Blev moddad och orkar inte skriva om allting. Du får gå hur senare om du är intresserad av mitt svar🙂

      Svara

       Hit*

       Svara

   Vi som har alla hästar hemma har något som kallas minne. Det funkar så att man kommer ihåg saker man läser, även om det är många år sen. Bara för att du själv har minne som en kotte betyder det inte att andra behöver lägga tid på att leta fram lögner och felaktigheter, vi kommer ihåg det.

   Svara

    Vet du, det finns personer som inte finner intresse i att läsa Bellas blogg.

    Svara

   Man behöver inte granska. Räcker med ett bra minne. Mitt är nära fotografiskt så….

   Svara

   Eller så kanske man som jag har lätt att komma ihåg helt onödiga saker.

   Svara

  Men….men…varför är hon så orange? Är det ljuset under inspelningen? Eller har hon den hudtonen på riktigt? Hon har samma hudton när hon sitter i bilen senare men verkar det vara rätt mycket filter på den storyn.

  Svara

   för mycket brun-utan-sol. 🍊🎃

   Svara

  Hatar BioOil, det gav mig Perioral Dermarit :'(

  Svara

   Använde du det i ansiktet? Eller fick du det via att smörja in ben eller annan del av kroppen?

   Svara

  Money money money
  Must be funny (åtminstone oärligt )
  in the rich mans world

  Svara

   Oärligt?

   Svara

  Jag är mest bekymrad över om jag ska välja en maskin från Nespresso eller en från Lavazza.
  Bella rekommenderade först Nespresso men nu är det tydligen Lavazza som är bäst.
  Kanske blir det en tredje rekommendation till slut för att vi ska veta vad vi ska välja?
  Var det för övrigt inte Siemens kaffemaskin som var bäst i förra huset?

  Svara

   Låt hemmateamet ta hand om den detaljen.

   Svara

   Eller så lyckas man välja kaffemaskin och hudkräm utan att välja det ens favoritinfluencer får betalt för att tycka är bäst🤷‍♀️

   Svara

    Swoooosh över huvudet

    Svara

     Nej då. Jag förstod precis poängen i pongos kommentar. Men min poäng kanske flög lite för högt för dig?

     Svara

     Hahaha nina, verkar som att det swooshade till rejält över ditt eget huvud där😂😂

     Svara

      Tänker att likesen talar för sig själva

      Svara

   Du behöver alltid köpa en ny. De andra kan du kassera. Det viktiga är att du konsumerar.

   Svara

   Alltså, Sandra Beijer rekommenderar Nespresso – så då måste det väl vara den vi ska köpa? Hon är ju ändå en populär influencer, tänker jag, då måste det ju vara sant på riktigt? 😜

   Svara

   Jag tror att du ska tänka Lavazza i köket och Nespresso i din walk-in-closet.

   Svara

    Lavazza känns mer on än Nespresso numera. Nespresso kanske i förrådet? Ta en kapsel när man ska rota fram julpyntet

    Svara

     Undrar vad man ska välja till badrummet 🤔

     Svara

   Oj. Nej. Lugn! Har hon inte haft sin käraste ägodel Mocca Master sedan hon flyttade hemifrån? Tror att den slår allt, rätta mig om jag har fel.

   Svara

   Någon som minns detta?
   ”Odd och jag köpte tidigare en kaffemaskin från Philips, för att jag hade tröttnat lite på alla kapsel-köp. Direkt efter det kom det såklart kommentarer om att det var köpt. Kaffemaskinen hade vi själva valt (men ångrar nu att vi inte köpte en från Philips där man kan använda sitt fingeravtryck, så läser maskinen av vilket kaffe du ska ha, dock 15 000 kr). Hur som helst så såg CDON det och blev glada eftersom kaffemaskinen hade gått åt. Då kom dom med ett förslag som skulle heta ”pimp my crib”. Lite så som det där programmet som gick på MTV förut. Och .. Nu ska CDON pimpa vår lägenhet med teknik från Philips. Gissa om Odd blev glad! .. Jag med såklart. Fast det är något speciellt med killar och teknik. Hur som helst då och då kommer vi att lyfta fram coola prylar från Philips från och med nu.”
   https://www.isabellalowengrip.se/2012/12/10/pimp-my-crib/

   Svara

    Eller kaffemaskinen från Siemens?
    ”Jag själv började morgonen med en kopp som heter Vakna, älskar att vi valde kaffe-maskinen från Siemens, som vi har samarbetat med. Odd har programmerat in riktigt stark kopp som heter så, lite roligt. Stark kaffe med en skvätt varm mjölk. Man får kämpa i sig den…”
    https://www.isabellalowengrip.se/2015/12/20/vakna/

    Svara

  Jag undrar över hur företagen som väljer att samarbeta med henne tänker. Gör de inte research först? Det måste ju vara ha största vikt att hon just INTE har gjort reklam för liknande produkter, just för trovärdigheten. Det är ju den som är så viktig!

  Svara

  Hur vet man att krämerna är förkänslig hud? Det kan ju vara ett försäljningstrick från Löwengrips sida.

  Svara

  Blir deppig att Bio-oil behöver använda sig av trashiga influencer som BB…
  Bio-oil är den enda produkt jag använder som verkligen hjälper mot ärr och bättre hy.

  Svara

   Så måste du sluta nu☹️Sad!

   Svara

   Tycker samma sak om DN. Jag läser DN varje dag, de har en suverän kår av grävande journalister och stark representation internationellt. De samarbetar både med The Guardian och New York Times och en oerhört duktig chefredaktör. Men deras marknadsföringsavdelning gör samarbete med Blondinbella och nu ska Blondinbella få breda ut sig med oemotsagda lögner på bästa plats i en större intervju. Det gör mig besviken att en så bra tidning låter sig manipuleras av Blondinbella eller tvingas till samarbeten via Martina Bonnier.

   Svara

    +1

    Svara

    Det finns väl inte så mycket allmänintresse av att ”avslöja” Bellas överdrifter i storyn? Och i princip alla kända entrepenörer har en story, som de delvis byggt och berättar i intervjuer om och om igen. Ni får det att låta som att Bella är den enda som upprepar samma sak i intervjuer men läser ni ens andra intervjuer?

    Svara

  Hennes inlägg idag lyser provokation lång väg. Team hit och Team dig…..gääääsp!!

  Svara

  Den stora frågan är väl vad som ska lanseras nu med tanke på hennes senaste provocerande inlägg? Ett inlägg om hur tacksam hon är över allt alla hennes team gör så hon kan ”gasa och bygga bolag”. Dessutom släpper de igenom ovanligt många negativa kommentarer. Ska den nye mannen offentliggöras i helgen?

  Svara

   Och det har varit stort fokus på barnen.

   Svara

   Men alltså, det känns som att hon gör narr av sig själv typ, hon VET mkt väl hur löjlig alla tycker att hon är när hon hela tiden trycker på att ha ’ett team’, ändå trycker hon det mot allas ansikten precis hela tiden.

   Undrar varför? Provokation ja, men vill man verkligen självmant vara ett irritations-objekt? Jag får inte ihop det.

   Svara

    Hon har ju helt tappat det.. spelar ingen roll om det är provokationer, det är inte ett friskt beteende..
    Och hennes nonchalans, att hon inte bryr sig om vilken störd bild hon sänder ut (för sina barns skull) visar vilket ego hon är.

    Svara

   En av de presumtiva pojkvänner som det spekulerats om här har i dagarna gjort sin insta privat och i slutet av mars så registrerade han två nya bolag, varav ett med invest i namnet. Duger väl inte för nya entreprenörflickvännen att han bara är anställd…

   Svara

    Mäh VEM?

    Svara

    Vem?! 🙂

    Svara

     PT:n. Har misstänkt det ett tag nu, men fick inte ihop det med fastighetsmässa i Cannes etc. Men om det stämmer att hon ”avslutat en destruktiv relation” och lekt öppet förhållande precis som hon gjorde i början med Hajen, så kan det ju har varit någon annan i ”kärlekscirkusen” men att hon nu bestämt sig och i och med det så har han gjort insta privat och ska starta eget. Obs, bara en teori, men kanske är det ett avslöjande på gång.

     Svara

      Lite som när Daniel träffade Victoria då, då dög det inte att bara vara PT utan då skulle det startas bolag och han skulle blir entreprenööööör. 🤣

      Svara

       Eller Sofia…. 😏

       Svara

    Orka bry sig om bloggarens nya kille. Hur kan det vara intressant? Jisses.

    Svara

  Trepack trovärdighet kommer att kunna köpas från Löwengrip inom kort! So fun! I’m so excited! Använd koden #ljug25 för 25% rabatt på din första beställning

  Svara

  Ljugengrips största problem är att hon har ALLT dokumenterat på sin blogg
  och många följare som följt henne sedan start i princip .
  Hon kan helt enkelt inte komma undan med fabuleringar och minnesluckor om sitt liv,hur hon tänkte
  och vilka produkter hon promotat tidigare genom åren. Att hon vänder kappan efter vinden och tycker si ena dagen och så andra dagen är vi ju vana vid men det här är ju så sorgligt. Helst då för de företag som väljer att betala dyrt för att samarbeta med henne.

  Svara

  Ska du inte kommentera smyg-reklamen INNAN själva kampanjen? Verkar vara en ny strategi.

  Lyfter in en tidigare kommentar (angående om detta är lagligt eller inte):

  Det är det inte. Och hon gör samma sak med Lavazza. Hon har gjort reklam för dem i veckor och häromdagen visade hon ett klipp på när de spelade in en reklamfilm för Lavazza. Jag tror det är nya strategin för att undvika reklammarkering. Exponera märket maximalt i kanalerna men hävda att det inte samarbeta för att hon gör en separat reklamfilm som sedan, naturligtvis, markeras helt korrekt. Att märket syns i hennes kanaler innan reklamen kan förklaras bort med att hennes kanaler speglar hennes liv och märket syns eftersom hon jobbar med dem inför en kommande reklamfilm eller samarbete….

  Svara

  Jag tror att det är annat på G. Att hon drar sig ur ”ledande position” och aktieinnehav i alla bolag. Varför har vi exempelvis inte hört något om Hermine hold den senaste tiden, efter att hon drog sig ur styrelsen? Där ligger en hund begraven, sanna mina ord. Jag tror att hon, som reklampelare för olika företag, kommer att bli hennes framtida försörjning. Någon kommer att köpa ut henne och sedan får Löwengrip m.fl. köpa reklamplats på hennes sociala medier.
  Allt känns rätt konstigt just nu, med henne och hennes agerande.

  Svara

   Hon hade en sjal från HH i håret igår på insta och hon sitter tydligen kvar i deras styrelse trots allt.

   Svara

  Hon börjar bli väldigt tjatig och innehållslös. Det enda hennes blogg består av är dålig marknadsföring, skryt om hemmateamet och bygga bolag samt vilken powerkvinna och tokig mamma hon är. Jag tror inte hennes luftslott kommer hålla så länge till för hon har noll trovärdighet i det hon gör. Tycker bara att hon verkar svamlig.

  Svara

  Trots att andra kritiska kommentarer verkar godkännas i Bellas kommentarsfält gjorde inte min det av någon konstig anledning?!

  Bella skrev:
  ”Till helgen behöver kylen vara fylld med allt vi behöver och gillar (vi äter minst 3-4 paket färska bär om dagen – alla älskar bär)”

  Jag förklarade för henne att färska bär flygtransporteras och att om hon vill tänka mer på klimatet så är ett förslag att välja tinade, frysta bär istället.

  Hur kan man liksom inte låta en sådan enkel kommentar gå igenom?

  Svara

   För att den är ointressant och sprider dålig stämning? Det är naturligtvis inget påhopp, men den är varken provocerande eller hyllande och tillför ingenting till kommentarsfältet.

   Svara

   Men bara sluta kommentera lögnerskans blogg. Vad tillför det??

   Svara

   För att den troligtvis bara missats bland alla kommentarer, eller av misstag hamnat i skräp/spam vilket händer och andra vittnat om. Titta igen, ibland kan det ta lite tid också.

   Svara

  Du har verkligen tappat det CC

  Svara

   Va? Det här var väl ett tydligt granskande inlägg?

   Svara

   Tack, Stollis! Det är en komplimang när det kommer från dig! 😉

   Svara

    Nej du har fel, jag heter Anna och inget annat.

    Svara

     Men du kanske har Stollis som mellannamn?

     Svara

  Kan det vara för att dra fokus från fadäsen med sommarpratet som hon gör ett sånt laddat inlägg idag, om hemmateam osv.

  Allt är så underligt, känns som alla människor bara är brickor i Bellas spel, vilka hon föser runt lite hur som på spelplanen som det faller henne i smaken.

  Svara

   Vet vi om hon blivit tillfrågad att sommarprata? Hon kanske skapade ett dokument med titeln sommar i P1 för att vi skulle tro att hon blivit tillfrågad.

   Svara

  Hur orkar man vara så köpt? Som härom dagen på insta stories, hon går runt i huset och visar den ena sponsorgrejen efter den andra. Blir det inte utmattande att verkligen ALLT i ens liv måste sponsras och marknadsföras för att pengarna ska rulla in, t.o.m. barnens födelsedagar och påskägg. Det är klart att hon måste byta grejer hela tiden, från oljor till kaffemaskiner, annars börjar ju kassan eka tomt snabbt. Men att någon fortfarande anser att hon är en trovärdig samarbetspartner är fascinerande.

  Svara

   Jag blir faktiskt förvånad över att folk fortfarande reagerar på sånt här. Det är väl allmänt känt att influencers skarvar på sanningen och älskar det de får betalt för att älska?

   Svara

    Enligt min åsikt så ligger Isabella hästlängder före alla andra influencers på köpt-skalan, nu följer jag förvisso väldigt få (inga) stora influencers men jag uppfattar ändå att de flesta har någon liten bit av sitt liv som inte är söndersponsrat? Att man inte behåller något som privat och icke-sponsrat är för mig obegripligt (och jo, jag förstår att de inte visar upp och berättar allt i sitt liv). Jag reflekterade inte så mycket över skarvandet med sanningen och att vara köpt, utan hur jobbigt jag skulle tycka det vore med ett liv där man utåt sett måste promota och älska en massa produkter från det man stiger upp tills man går och lägger sig igen. Inte omge sig med grejer man själv valt för att man gillar dem, utan le framför den nya kaffemaskinen som man får betalt för att göra reklam för, ta på sig kläder som man måste marknadsföra, glatt kvittra lovord över barnens påskägg med grejer som en samarbetspartner vill lyfta fram, osv osv i all oändlighet. Att leva i en kuliss dag efter dag.

    Svara

     Hon kanske MÅSTE för att få ihop ekonomin? Då blir det rätt trist när köpepengarna slutar trilla in. Verkar redan vara på upphällningen, med så många udda småföretag som sponsrar henne i Villa Bellakulla.

     Svara

   Jag fattar inte hur hon tänkt att hon ska bli ”världens mäktigaste kvinna” när hon är så styrd av spons?

   Svara

    Hon driver förmodligen. Hon är inget jämfört med tex greta. Dock narcissist

    Svara

   Börjar ju undra om hon ens bor i huset. Så opersonligt.

   Svara

    Huset är bara en kuliss, det finns inte egentligen. Hon bor i en tvåa i Fagersta. Vi är såååååå lurade.

    Svara

     tyckte väl jag såg henne på ica häromdagen! 😛 lol

     Svara

  Haha, och hennes olja som ”revatiliserar och bygger upp hudens barriär”. Herregud…

  Jag smörjde inte magen ett skit och har inte en bristning efter mina graviditeter!!! (däremot bristningar på låren som jag fick när jag var 14-15 år!) Det handlar till 95 % om gener och den totala viktuppgången under graviditeten.

  Svara

   100% gener och hormoner.

   Svara

  Jag har ett ännu bättre tips om man tycker att oljor är bra. Köp rena oljor. Deras innehåll är 100% olja. Själv sitter jag med kokos-och olivolja i händerna med plasthandskar utanpå just nu. Om 30 min kommer händerna vara babymjuka.

  Svara

   Någon på hennes insta listade ingredienserna i olja. Sjukt när man som sagt kan använda fantastiska rena och naturliga oljor eller ren sheasmör.

   Calendula Officinalis Flower Extract (Ringblomsolja)
   Lavandula Angustifolia Oil (Lavendelolja)
   Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarinolja)
   Anthemis Nobilis Flower Oil (Kamomillolja)
   Vitaminer
   Retinyl Palmitate (A-vitamin)
   Tocopheryl Acetate (E-vitamin)
   Oljebas
   Paraffinum Liquidum
   Triisononanoin
   Cetearyl Ethylhexanoate
   Isopropyl Myristate
   Glycine Soja Oil
   Helianthus Annuus Seed Oil
   BHT
   Bisabolol
   Parfym (Ros)
   Parfym
   Alpha-Isomethyl Ionone
   Amyl Cinnamal
   Benzyl Salicylate
   Citronellol
   Coumarin
   Eugenol
   Farnesol
   Geraniol
   Hydroxycitronellal
   Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
   Limonene
   Linalool
   Färg
   CI 26100

   Svara

  Amen.. folk, skärp er. Ni får ju vara själv kritiska innan ni köper något en bloggare lägger ut. Finns ju inget märke eller företag i Sverige som bryr sig om individen. Självklart är det för pengarna! Det är ju deras inkomst!
  Inte en reklam är 100% sann, inte en broschyr eller mäklare säger 100% sanning. Detta är samhället vi lever i. Som tur är har vi tillgång till otroligt mycket information så vi kan ta reda på om sakerna som visas är bra eller inte.
  Fast.. Svenskar är ju oftast får.. säger någon varg något så gör de flesta fåren så.

  Svara

  Diskussionen om hennes ’team’ blir vara märklig, just på grund av att hon har barn.

  Barnen har hon varannan vecka och när barnen är hos Bella, då ska någon annan ta hand om de😳 När är hon egentligen mamma??

  Hon slår sig på bröstet för att hon betättar att hon VILL lägga sina egna barn… något som är självklart för alla andra mammor. Känns som att hon har en skev bild.

  Vad gör Bella med tiden som blev ’över’ när hennes assistent fixade ihop kläder med postitlappar? Då tar hon den tiden till att filma kläderna🤦‍♀️

  Svara

   Jag håller med.
   Det skär fan i föräldrahjärtat när hon skriver ”nattningarna vill jag sköta själv” som att det inte ens är en självklarhet för henne, att hon liksom tror att hon är så duktig för att hon lägger sina barn själv. Det är synd om hennes barn. Inte materialistiskt men rent emotionellt. Jag kan inte för min vildaste fantasi förstå varför hon skaffade barn när det är så tydligt att hon varken orkar, kan eller vill engagera sig i dom. Det är så förbannat sorgligt att hon visat upp en större entusiasm inför sina bolag än i för sina egna barn😔…tur att de har en pappa som verkar enghera sig och sätter dom före sig själv. Jag är övertygad om att Bellas relation till sina barn kommer att ta ordentligt med stryk när de blir äldre och förstår hur lite hon bryr sig om att vara en del i deras liv.

   Svara

    Jag kan heller inte förstå att det HÄR är den bild hon vill att folk ska ha av henne. Hon skriver ju inläggen för att provocera och det funkar ju. Det här är väl typ första inlägget som hon har med fler kommentarer än 10 på länge men varför vill man bli sedd som en bristfällig förälder? Varför vill man att folk ska tycka synd om ens barn? Jag fattar inte…

    Svara

    Kan vi sluta hävda att vi vet hur hon är som mamma för att vi råkar se utvalda delar av hennes liv. Följ ert eget råd till henne och tänk på hennes barn.

    Svara

     Ditt resonemang är alltså att vi inte ska ta in det hon skriver? Det är ju helt orimligt. Hon skriver ju bokstavligt talat ut hur hon är som förälder? Ni som är så jäkla neutrala i allt, ni måste ju vara helt loj irl med eller?

     Svara

      Neutrala i allt? Vad mer är jag neutral i? Eller är Bellas relation till sina barn ”allt”?

      Svara

       Det finns en stereotyp bland alla de som kommer in här på en skvallerblogg och talar om för alla att sköta sitt eller att inte döma utefter materialet. Då kan man undra, vad gör ni ens här? Du måste ju själv vara klipsk nog att inse att om man driver en blogg och kommer med det innehållet som Bella gör, hur hon skriver om sitt föräldraskap kommer att generera åsikter? Eller?

       Svara

        Okej. Visst, det blir roligare om alla håller med varandra och dunkar varandra i ryggen och ger high five. Jag förstår.

        Svara

         Verkligen inte. Men det betyder heller inte att man behöver leka redig och tala om för folk att ”låt oss låta bli”? Det är ju inte att inte hålla med utan att tala om för folk vad de ska göra eller inte.

         Svara

          Jag talade inte om för någon vad de fick och inte fick skriva. Läs om och läs rätt. Nu lämnar jag er här. Så får ni gemensamt ”oroa” ett för hennes barn. Gör en socanmälning när ni ändå håller på. Det är väl brukligt efter några inlägg på en blogg. Ha det så roligt när ni high fivear varandra.

          Svara

           Ha det så kul i de högfärdigas land. Antar att du är president där?

      Fast du bör ju ha någon form av förståelse för att det du ser i en blogg inte alltid speglar hela bilden och verkligheten.

      Svara

       Det handlar inte om hur läsaren ska tolka förbi det som skrivs. Hon ger det hon ger och får således de åsikter och kommentarer som hon får. Matten är enkel.

       Svara

     När var det senast man läste om att bella gjorde någonting MED sina barn? Typ ”vi va på grönan igår” eller ”vi var på lekland igår”… Hon gör ingenting med sina barn. Bara nattar och köper presenter. Om det är någonting som barn kommer ihåg så är det upplevelser tillsammans med sin mamma och/eller pappa.

     Svara

      Hon tog dem faktiskt till Tekniska museet nyligen som tröst för att Sally inte blivit bjuden till ett kalas hos någon på förskolan.

      Svara

       Oh mother of the year😂

       Svara

      Skulle de inte införa ett stjärnsystem och få upplevelser som belöning för det? Att de skulle gå på Skansen? Verkar ju inte ha blivit något av det…

      Svara

      Hon köper inte några presenter. Det gör teamet.

      Svara

    Får intryck av att Gillis mer och mer föredrar att vara hos pappsen. Han börjar bli större och kan tänka själv, där han mår som bäst.

    Svara

     Jag har en teori att Gillis tränar fotboll på måndagar och att han hellre har med sig Odd dit än någon från hemma-teamet.

     Svara

      Nä han simmar har jag för mig och Bella kände sig inte bekväm i simhallen..

      Svara

       För att peruken skulle lossna?

       Svara

        Hehehe

        Svara

       Hon känner sig antagligen inte bekväm i simhallen för hon måste vara där för sin sons skull och han måste stå i fokus och man får inte ha mobil eller fota eller filma i simhallen och som förälder är det bra om man är uppmärksam och hejjar på i stort sett under hela den där timman det är simskola. Och Bella pallar nog inte det, hon är för självupptagen.

       Svara

  Alltså trovärdigheten i hennes reklaminlägg är bland den lägsta jag någonsin varit med om. Hon gör reklam för märken hon inte ens använder, om och om igen. När använder hon ens kläderna från Ellos som hon beskriver, i reklaminlägg, är så fantastiska? Det är ju hela tiden andra märken som nämns när hon blir påklädd. Jag får alltid känslan av ett luftslottet.. i allt hon gör.

  Svara

   Isabella höll en frågestund på sin Instastory den 6e april och på frågan om vart man kunde köpa prisvärda kläder svarade Bella Mango.

   Camilla belyste detta i sin story, men jag önskade att hon hade tagit upp det på bloggen (hade varit perfekt sidospår i detta inlägget).

   Svara

  I takt med att de få stora sponsorerna upplever att de inte får tillbaka sina satsade marknadsföringspengar måste många fler mindre företag lockas in i karusellen = allt som finns hemma måste det finnas spons på. Snart blir det väl kläder från Ullared, inredning från ÖoB och mat från Lidl.

  Svara

   Hahahaha

   Svara

  Märkligt att Löwengrip måste göra reklam för så många billiggrejjer. Nu senast de där mobilskalen igen. I övrigt så är hon nog ändå långt från den enda influensern med låg trovärdighet.

  Svara

  Seriöst. Känner ni nån som tar Isabella seriöst? Ingen av mina kollegor eller vänner jag pratar med tar henne seriöst utan hånar henne mest.

  Svara

   Helt ärligt så diskuterar vi aldrig Bella. Varken bland mina vänner eller bland kollegor. Kan inte komma på en enda gång hon har kommit på tal.

   Svara

    Älskar folk som svarar på frågor som inte rör dom.

    Svara

     Buhuuuu

     Svara

     Förlåt kommentarspolisen, jag ska formulera om mitt svar.

     Nej jag känner ingen som tar henne seriöst. Men jag känner ingen som tar henne oseriöst heller.

     Svara

   Ingen jag känner vet vem hon är typ. Min tonårsdotter rynkar på näsan och säger ehh, mamma du är gammal.. när jag fråga om hon visste vem de är. Oh well..

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.