HanaPee startar produktionsbolag

HanaPee avslöjar på Instagram att hon startat produktionsbolag. Min spontana reaktion är ”shit, vad kul!” trots att jag inte riktigt vet vad det innebär på djupet. 
Men i en djungel av klädmärken, smink och andra skönhetsprodukter är det uppfriskande att se en influencer gå i en lite annan riktning med sin företagssatsning!

Så, kul!
Stort grattis och lycka till! Kanske är det nya  ”Jarowskij” vi ser här?

Själv kunde jag inte ens få skärpa det klipp jag spelade in åt SVT igår och måste således spela in det på nytt idag . Kanske borde jag anställa ett produktionsbolag till mina enorma tv-projekt? 🥳🥳🥳

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT – DN’s intervju med Blondinbella. Sämsta journalist/reportage EVER:

  – Men jag bryr mig inte så mycket. Mina kolleger förstår. Mina vänner förstår. Det är svårare med kärleksrelationer.

  Hur funkar det?

  Isabella Löwengrip brister ut i skratt.

  – Haha, nej det funkar inte alls. Det funkar jättedåligt.

  De som följt Isabella Löwengrip under det senaste året har kunnat följa hennes senaste relation både i bloggen och på löpsedlar, där Isabella berättat om hur hon känt sig lurad av honom och det liv han utgav sig för att leva.

  HONOM? VILKEN ÄR HAN? Vi alla vet, men det blev jätte konstigt i texten. Sjukt dålig intervju och text, skäms! Jag som trodde DN var bra!

  Svara

    Herre guuuud, vad var det jag precis läste??
    ”Då budar jag hellre över presenten”. Är hon helt allvarlig? Förlåt, men hur FAN kan någon läsa hennes blogg och köpa hennes produkter? Jag mår seriöst illa över att det verkligen finns såna människor

    Svara

    Hon är inte frisk. Låtsas ha Aspergers och hatar både sina släktingar och djur, vidriga människa.

    Svara

   Sjukt osammanhängande text, hoppar fram och tillbaka. Plötsligt står något om ”honom” och sen inget mer.

   För övrigt: Gud vad osympatisk bild man får av henne. Osmickrande bilder. Indirekt förlöjligande av henne?

   Svara

    Det måste väl vara för att DN har förstått att IL:s ursprungliga version av händelsen inte stämmer men samtidigt vill de inte vara för kritiska, så då blir det en liten omskrivning av det hela.

    Svara

    Älskar bilden där hon rollar sig själv.

    Svara

     Hahahah

     Svara

   Alltså den där intervjun gjorde ju samtidigt som Bella spelade in en reklamfilm för DN Digital. Det är ju den de nämner i början av reportaget utan att skriva ut det egentligen. Min gissningen är att denna intervju är en del av dealen. Bella gick väl ner i pris eller fick intervjun i utbyte mot att hon gjorde reklam för DN Digital. Det är därför inte reporten ställer kritiska frågor och gör det hela så slappt.

   Svara

    Skulle gissa på att varken DN eller journalisten bryr sig om henne och därför inte lägger mer energi än nödvändigt på artikeln. De skiter förmodligen fullständigt i huruvida hon ljuger i sin blogg eller inte.

    Svara

     Hon vill vara Donald Trump.

     Svara

  I Bellas intervju säger hon att hon aldrig älskat en man. Sjukt att hon ljuger om en sån sak.

  Svara

   Frågan är när hon ljög. Här i intervjun eller tidigare på bloggen när hon sörjde Hajen så att hon nästan inte orkade ta sig upp ur sängen och grät sönder ögonen?

   Jag vet vad jag satsar min slant på. 😜

   Svara

    Ja hon kunde ju ljugit om sina känslor för hajen, men odd då? Det känns ju skitdumt att skaffa barn och gifta sig med någon man inte ens älskar.
    Visserligen är inte Bella känd för att vara smart men ändå.

    Svara

     Ja den grejen var sjuk att gå ut med offentligt. Att skriva att hon aldrig älskat någon innan hon träffade Hajen. Men liksom OM det är sant. Håll tyst om det!!!

     Svara

     Och sympatiske Nils då.

     Svara

    Så här skrev hon i bloggen ….

    ” Jag har hållit mig stark och tablettfri en vecka med barnen men när vi hade sagt hejdå orkade jag inte upprätthålla min fasad. Jag la mig i sängen och grät. Jag grät tills oxascanden fick effekt. Känslorna som kommer nu är en fruktansvärd sorg. Trots att jag är arg och sviken, är det ett krossat hjärta som värker mest. Jag älskade honom så mycket. Jag saknar vår tid tillsammans och skulle så gärna spola tillbaka allt. Jag saknar hans blick, hans famn. Hans sätt att se på mig och känna mig som den enda i världen. Han visste hur jag kämpade med min ensamhet och fanns alltid där för mig.”

    Har för mig att detta skrev hon flera gånger på flera ställen.

    Svara

     Hatar djur gör hon med. Så då vet vi ju nu varför stackars Christian blev utsparkad. ”Astma”…jojo…usch.

     Svara

      Bra påpekande. Christian.

      Svara

       Endast fyra kommentarer till hennes inlägg om artikeln. Moddas för fulla muggar. Bla min egen kommentar.

       Svara

   Om inte annat så är det väldigt konstigt att säga så, då hennes barn kan komma att hitta info om att hon aldrig har älskat deras pappa.

   Svara

    Precis!

    Svara

    Efter att ha läst artikeln blir det ganska uppenbart att hon kompenserar för något med sitt inrutade liv omgiven av assistenter hela tiden. Hon är antagligen väldigt ensam utan dem och har ingen nära person. Så länge hon planerar in saker varenda minut kan hon trycka undan de jobbiga känslorna.

    Hon verkar ha någon form av avsaknad av empati. Och det hon sa att sätta sig själv framför sina barn är inte ett sunt resonemang.

    Svara

   Jag tror att hon blir kär i män men inte älskar dem. Så fort fjärilarna är borta flyger Bella bokstavligen iväg på nya äventyr. So fun.

   Svara

    Saken är väl inte vad hon i verkligheten blir utan vad hon väljer att sälja in till sina följare tänker jag.

    Svara

   Skulle inte förvåna mig en Narsessist kän bara älska sig själv. Sjukt att hon inte tänker på sina barn med hennes korkade uttalanden! 😬

   Svara

  Lite dubblet kul när de skriver om hur hon styr bilden av sig själv. Ja jisses vad annorlunda hon ser ut på DNs bilder!

  Svara

   Se senaste bilden på Pingis instagram, på de två… Bella ser väldigt rund och osmickrande ut i ansiktet (inget fel med att ha runt ansikte), men poängen är att hon aldrig skulle lägga upp den bilden på sina egna kanaler. Man blir lite förvånad när man ser bilder på henne utanför hennes sidor, lite ”Aha, är det såå hon egentligen ser ut”. lol

   Svara

    Och? Alla blir väl onöjda med vissa bilder ibland och lägger helst upp dom man själv är nöjd med. Hon såg inte osmickrande ut. Jag förstår att man kritiserar saker Bella säger, men det går för långt när man börjar kritisera hennes utseende på det sättet.
    Detta är bara elakt.

    Svara

     Jag menade det inte alls på ett elakt sätt om hennes utseende. Ville bara poängtera hur hon är noggrann med att bara visa yta och ’perfekta’ bilder hela tiden. Jag blir iaf alltid förvånad när jag ser realistiska (!) bilder på henne i tidningar.

     Svara

      Men exakt. Det är ju som två olika människor. Tragiskt, tycker jag. Hon lever ju inte sitt liv endast genom sociala medier, hon håller ju sina ’speech’ också, tex.
      Och ska man se henne som en förebild för unga kvinnor blir det ju än mer tragiskt. Trots ett helt team runt dig duger hon inte ändå utan bilder måste förbättras.

      (men fattar inte hur hennes team gång på gång missar de av bus missfärgade händerna?

      Svara

      Det är som Elin ”Molimenti” som såg heeelt annorlunda ut i sin bröllopsvideo jämfört med när hon filmar och fotar sig med selfiekamera.

      Svara

   När man bara sett hennes egna bilder ett långt tag så blir man riktigt chockad över hur annorlunda hon egentligen ser ut! Känns nästan som samma sak Kissie sysslar/sysslade med. Jag tycker det är synd, Bella är snygg även utan sina filter, ”snygga vinklar” och 20 lager smink.

   Svara

   Hon påminner om Jane fonda i grace & Frankie.. de ser likadana ut och har ett beauty ”empire”, bara att Jane är 80+

   Svara

  Camcam, störigt att det inte kom inlägg på vad folk EGENTLIGEN vill läsa och kommentera om (dn bella). Vem bryr sig om Hanapee vem det nu ens är. Vet att det är påsk och ledig tid, men häng med lite i efterfrågan typ.

  Ta detta med en nypa salt, gillar din blogg, men vissa saker kommer ut så sent och då har det redan avhandlats i kommentarerna i tidigare orelaterade inlägg. Just sayin’

  Svara

   Känns som att det är omöjligt för Camilla att ”hänga med i efterfrågan”, skulle hon ha gjort ett inlägg om Isabella så hade folk klagat på det. Tidigare idag är det nån som klagar på inlägget om Gynning för det borde ha kommit ett ”påskigare” inlägg?? Det är väl helt enkelt så att man inte kan gilla alla inlägg och vill man ha ett inlägg om något så kan man be om det på ett trevligt sätt ”snälla kan du inte skriva ett inlägg om DN:s intervju, verkar vara många som vill diskutera det” eller så startar man diskussionerna under ett annat inlägg vilket brukar funka bra.

   Svara

    Camcam är bra. Tänk själva hur lätt är det egentligen att hinna med allt som händer! Jag tycker bloggbevakning är bra och underhållande, fast just ja tråden skulle handla om Hanapee! Säg en 51årig kille/gubbe Hur finns det marknad för alla dessa influencers? Kan någon förklara! Utan att vara hånfull Tack.

    Svara

   Camcam skrev ju att det blir mindre inlägg nu under påsken så hon är väl antagligen upptagen och har tagit lite påskledigt, därav kan hon inte uppdatera om allting som händer precis NU. Det kommer säkert, ha lite tålamod.

   Svara

    KEEP YOUR PANTIES ON! DET KOMMER ALLDELES STRAAAAAX!!!!!

    Svara

  Kommentar från läsare på DN som är lite huvudet på spiken:

  ”En imponerande resa, det går inte att förneka. Ironiskt att Greta Thunberg, som står på rakt motsatt sida i attityd och intresse blev rankad topp 100 bland inflytelserika personer i världen av Times magasin idag.

  Isabella kanske ska bli influerad av Greta och inse att moderna ledare ska ha ambitionen att minska sitt resande och miljöavtryck.

  Med sin stora skara följare skulle Isabella kunna göra stor skillnad, men tyvärr verkar hon bara fokusera på tillväxt och personlig vinning. Hela hennes tankesätt känns föråldrat, som hos en industripamp född på 40-talet.”

  Svara

  Vad är Jarowsij?? Läser du aldrig igenom vad du skriver innan du publicerar? Igår var det Sloggy.. 😁

  Svara

   Hmm, vad kunde det vara? Tänk på det och återkom om en månad när du klurat ut det.

   Svara

    Det är väl inte orimligt att störa sig på kontinuerliga stavfel och brist på korrekturläsning i en stor blogg som denna.

    Svara

     Gå och bajsa!

     Svara

  Och? Alla blir väl onöjda med vissa bilder ibland och lägger helst upp dom man själv är nöjd med. Hon såg inte osmickrande ut. Jag förstår att man kritiserar saker Bella säger, men det går för långt när man börjar kritisera hennes utseende på det sättet.

  Svara

   Ok
   Jag hade inte tänkt att skriva något om utseende men….

   Om du tar bilden från DN och samma från Aftonbladet och jämför med hennes egna så har hon inte bara ett filter på utan ca 10. Tillsammans med att det hon säljer är produkter, inte bara hennes egna, som ska ge det ”perfekta livet” och det ”perfekta utseendet” så får faktiskt just hon finna sig i att det kritiseras.

   Bilderna hon lägger upp är ju inte i närheten med hur hon verkligen ser ut.

   Som en liten passus kan vi ju lägga till att hon utan ett ord gick från att lova att aldrig retuschera, hela sitt magasin och allt, till hur hon gör idag.

   Du KAN väl inte bli förvånad över att folk reagerar på att hon återigen samtidigt som att hon låtsas som att det regnar, svängt 180*?

   Svara

    Mitt svar var till någon som kallade Isabellas ansikte för osmickrande på en av pingis bilder. Och det hamnade fel. Så ditt svar är orelevant som svar på det jag skrev.

    Svara

     Vad är orelevant? Seriöst, var har ni alla gått i skolan?

     Svara

     14:09
     Nja, jag tycker fortfarande mitt svar till dig är relevant även efter ditt klargörande.

     Svara

   Jag tycker faktiskt Bella är snygg och hon har alltid varit det. Däremot går det inte att förneka att hon ser väldigt annorlunda ut (idag, var inte såhär för 3-4 år sedan och bakåt) på sina egna retuscherade bilder jämfört med på tidningarnas bilder. Klart att ingen sitter och lägger ut de bilder de är allra fulast på med mat i munnen och stor finne på näsan, men det blir lite märkligt när man som offentlig person ser ut på ett visst sätt på foton men sedan i TV-rutan på ett helt annat sätt. Det var samma när Bella var med i Skavlan. Jag tycker hon var snygg, men hon såg absolut annorlunda ut från sin instagram. Är det konstigt man känner sig lite lurad och det känns lite trist allmänt? Jag reagerar likadant på typ Tilde de Paula och Perrelli som är så förtjusta i släta-ut-rynkorna-filtret på instagram. Det blir märkligt när man sedan ser dem på TV…. :-/

   Svara

  Har Magdalena Graaf gjort botox? Något ser annorlunda ut

  Svara

   Fråga 😆

   Svara

  Varför behövde vi veta att HanaPee har startat produktionsbolag?

  Svara

   jag vill nog hellre veta varför hon försöker etablera ett namn som hanaPEE.. xD jag förstår ju såklart att ”pee” ska uttalas som bokstaven P på svenska, men det är fortf lite märkligt alias.

   Svara

    Näe det ska uttalas som engelskans P.

    Svara

    Lol äkta inte-följare-av-master att fråga d

    Svara

   För att det är en NYHET gällande influencers, precis som att ”Paow ska vara med i sjuttiofemte säsongen av PH!!!!”.

   Svara

  Fan vad kul för Hanapee!!!! Gillar det hon gör.

  Svara

  Undrar rent spontant vad hon har för kunskap inom medieproduktion/kommunikation osv? Eller ska hon bara anställa folk som sköter kameror, klippning, m.m.?
  Känns bara j*vligt tråkigt att det är så ”lätt” för alla dessa redan någorlunda etablerade ~inflencers~ att starta produktionsbolag osv hipp som happ, sätter käppar i hjulen för oss ”vanliga”, som kämpat med universitetsutbildning och gratisjobb osv för att komma in i branschen. Suck.

  Svara

   Fast har för mig att HanaPee har studerat på universitetet? Annars håller jag med dig!

   Svara

   Hon har en kandidatexamen i media och kommunikation samt jobbat med tv för SVT och Nexiko i flera år, så jag skulle vilja säga att hon har både utbildning och erfarenhet!

   Svara

   Hon har ju jobbat med media i flera år och har en universitetsutbildning inom området. Men visst, intala dig att det är pga influencers som du inte får några riktiga jobb lol.

   Svara

    Hahaha fantastiskt svar

    Svara

   Kanske för du är en osköna avundsjuk människa snarare!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.