Annica Enlund släpper sin första låt

I natt släpptes Annica Englunds debutlåt ”Tell me how” och jag måste säga att jag är imponerad!
Det här är hennes FÖRSTA låt!
Min första låt var en kombination av namnen på mammas parfymer och lite coola ord jag kunde när jag var sex år gammal. Den nådde aldrig fler än mina föräldrars öron, thank God!

Jag tycker det är både roligt och modigt av Annica att gå i en helt ny riktigt (jag har sagt det förr och jag säger det igen) och eftersom jag stöttar det så helhjärtat så var jag nästan lite orolig över att jag inte skulle gilla låten.
Tänk om den hade varit katastrof?
Åh, det hade nästan gjort mig lite ledsen eftersom jag älskat att hon satsar på musiken…
Haha… tänk om den hade varit en ”Nina Ricci, Kavaj” som var namnet på MIN första låt?

Hatten av! 
Om det här är låt nummer ett så är jag extremt peppad på att höra låt nummer två…och tio!

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte tokig alls. Hatten av!

  Svara

  Det var en bra låt 😊

  Svara

  Du måste ofta blanda in dig själv i inläggen. Jag är inte ett dugg intresserad av dig utan jag är här för att läsa om influencers. Ledsen att låta elak men jag hoppade liksom direkt till nästa stycke efter att jag läste ”min första låt”.

  Svara

   Alltså gudars vilken märklig kommentar – klart som faaan att CamCam får skriva hur mycket om sig själv hon vill – det här är HENNES sida/blogg eller vad du vill kalla det!
   Om du inte vill läsa om vad CamCam vill känner, tycker, tänker så guess what – du kan låta bli! Märkligt vaa?!!?! Blir sååå irriterad på inskränkta människor som tycker till om andras saker. Passar det inte så gå någon annanstans!

   Svara

    Men tagga ner… var det så känsligt. Tycker till om andras saker det gör du C hela tiden, är väl det denna blogg går ut på typ, det sker ju hela tiden och då rasar du inte.

    Svara

    Oj vad aggressivt svar. Folk måste väl få ha rätt att lämna kritik 😅 Det enda som är märkligt att någon som inte ens är camcam eller fick kritiken själv reagerar så otroligt starkt 😳

    Svara

    Det är väl ingen som har sagt att hon inte får, men likt Blondinbella så är Camcam väldigt duktig på att få allt att handla om henne.

    Och det är ingen kritik, det är väl kanske en förutsättning för att man ska starta en blogg överhuvudtaget. Människor som inte fungerar så har inte en blogg.

    Svara

     Det är ingen kritik 😂😂😂

     Svara

     Carina, du borde starta en blogg. 😉

     Svara

    Vilken ytterst märklig kommentar av dig. Ägget skriver ju att hen hoppar över Camillas tråkiga liv och så skriver du att ägget ska hoppa över det.

    Svara

     Eeeh…vad menar du? jag hänger inte med…utveckla pliiz.
     Jag håller med CamCam – starta en egen blogg där du INTE skriver om dig själv så får du se hur många som vill läsa den. 🙂

     Svara

      Hårdkokt ägg: ”men jag hoppade liksom direkt till nästa stycke efter att jag läste ”min första låt””
      Anonym1: ”Om du inte vill läsa om vad CamCam vill känner, tycker, tänker så guess what – du kan låta bli!”

      Det var ju exakt det ägget gjorde.

      Svara

       Och ändå klagade Ägget? Man kan inte klampa in på en annan människas blogg och börja ställa krav, speciellt inte utan att bli emotsagd. Men många verkar ju inte fatta bättre..det är ingen rättighet att läsa en blogg, den som skriver har inga skyldigheter och gillar man det inte så vandrar man vidare till nästa blogg.

       Svara

        Alla människor har ett ansvar för andra människor. Både i bloggar och verkliga livet. Men många tex terrorister tar inte det ansvaret.

        Svara

         Nähepp.

         Svara

        Läs om äggets kommentar. Hen har inte ställt krav, utan enbart uttryckt sin åsikt. Camilla whinar över Isabella Löpwengrip flera gånger i veckan, hade du sagt åt henne att sluta läsa bloggen också?

        Svara

         Det här är mitt jobb, ägget läser för nöjes skull.

         Svara

          Ja fast jobbet har du ju valt själv?

          Svara

           Självklart, men det finns en efterfrågan på inlägg om Bella så då är det mitt jobb stt skriva om henne om jag vill göra ett bra jobb. Och att jag har valt mitt jobb? Är du tvingad till att utföra ditt, din stackare?

     Du verkar ju alldeles uppäggad 😂

     Svara

      Kul! 😏

      Svara

     Det var till 13:31 ägg som hoppar över ägg jisses strange 😯😁

     Svara

    Inte bara Bella som har riddare verkar det som…

    Svara

   Tycker att Camilla har lugnat sig otroligt på jag-fronten. Det var värre förr. Någon enstaka mening om sig själv är inte så farligt

   Svara

   Ja, att Camilla ens tänker tanken att prata om sig själv i sin egna blogg. Helt orimligt ju. (ironisk för er som inte förstår)

   Svara

   Jag håller med. Och dessutom: korrekturläs! Så himla tröttsamt med alla stavfel och utbytta ord. Och skämt som ”goalzzz”, och alla öknamn på bloggare… Allt sammantaget drar ner seriositeten och gör att den här bloggen går från ”granskande” till slaskblogg.

   Svara

    Starta du en blogg eller knip!

    Svara

    Din kommentar är on fleek! Verkligen! 🥳 Tuut!

    Svara

    Haha, vilka öknamn? Det är ju vi i kommentarsfältet som har kommit på dem p.g.a. kul.

    Svara

   Det är så jag skrivit bloggen från början och det är så jag kommer fortsätta skriva den. Det har uppenbarligen fungerat. Trivs du inte med det så finns det andra, mer neutrala bloggar om influencers som kanske faller dig mer i smaken så slipper du lägga energi på att bli irriterad här inne.
   Win win för alla tänker jag. 🥳

   Svara

    Du skriver din blogg alldeles utmärkt CC👍🏻

    Svara

     🥳❤️

     Svara

   Men herregud vilken diskussion det blev. Kände ba hur ägget koka över i morse när jag läste inlägget och Cam liksom direkt måste blanda in sig själv precis som att hon typ måste hävda sig själv i allt och jag orkade ba inte med det. Men ska försöka få till löskokta ägg nästa gång.

   Svara

    Det ballar alltid ur i
    Komentaterna oavsett vad man skriver. Skriver man ”åh va härligta väder det är idag” så kommer det komma mängder av komentarer om att det minsan regnar hos dem eller tänk på klimatet eller allt pollen eller jordbruket eller solallergikerna…..

    Svara

     15:00 ja precis. Motvallspersoner. Skriver man att man gillar solen ja då vill alla ha vinter. 😂

     Svara

   Haha, å vem bryr sig om vad du vill i så fall. Det tror jag ingen här gör 🤣

   Svara

  …gå i en helt ny riktigt? Jag fattar inte riktigt – Annica sjunger inte, har hon skrivit låten eller vad är det hon har gjort? Fått sin namn på den?

  Svara

   Ehm. Du vet att det ligger mer jobb bakom låtar än bara sången och texten va? 🤔 Oftast har den som sjunger inte gjort någonting alls av låten förutom förgyllt den med sin fina stämma.

   Svara

    Ja det vet jag men seriöst vad har Annica gjort tror du? Skrivit den, mixat den, producerat den? Förlåt men tror faktiskt det är någon annan som gjort det mesta och inte Annica själv.

    Svara

     varför tror du att Annica INTE har gjort den o vad tror du Annica har gjort i låten?

     Svara

      Är just det jag undrar – vad det är Annica gjort i låten? Inget ont om Annica eller låten men jag undrar just vad det är hon själv gjort?

      Svara

       då tar du reda på det ist f att ifrågasätta om det är rätt person jag vänder mig till nu..Anonym.

       Svara

       Du säger att du tror att någon annan har gjort det mesta. Varför tror du det?

       Svara

     Annica har skrivit om sin låt hur länge som helst innan något bolag ens tackade ja till att ge ut den. Så jag tror hon gjort en hel del. Varför skulle någon bara ge henne en låt och låta henne sätta sitt namn på den? Så stor är hon inte.

     Svara

      Otroligt förminskade att bara anta att hon inte gjort något själv utan några som helst bevis som tyder på det.

      Svara

      Men hallå får man spela på Ullevi är man väll stor ? Va eller hur. 😁

      Svara

      Visst har Annica producerat låten men i samarbete med Emil Ringdahl, Mestiic.

      Svara

   Sjunger Avicii i sina låtar?

   Svara

    Nej men har skrev väl låtarna och producerade.

    Svara

     Och det är precis det Annica har gjort i sin låt. Hon har svarat på det i kommentarerna till inlägget hon skrev i början av veckan där man fick tjuvlyssna på låten.

     Svara

   Jag skulle tro att Annica gjort allt förutom att lagt sång. Lite så de flesta Djs gör EDM. Avicii, David Guetta, SHM mfl. Jag har aldrig hört varken Avicii eller David Guetta sjunga sin egen musik, har du?

   Svara

    Tim sjunger dock en av sina låtar. True believer. Imorgon är det 1 år….😭

    Svara

    Nja, hon har skapat låten i samarbete med Emil Ringdahl så hon har inte gjort arbetet själv.

    Svara

     Co-writes? I så fall mycket vanligt. Du tror väl inte att Avicii är ensam låtskrivare på sina låtar?

     Svara

   * riktning

   Svara

  Den var tråkig och dålig.

  Svara

  Nu känner jag mig som en töntig förälder (det är jag iofs), men vem är det som sjunger? Varför är inte sångarens namn också artistnamn? JAG FATTAR INTE DENNA GENRE

  Svara

   För att det inte är han som släpper låten. Så vidare sångaren inte är känd brukar han/hon sällan stå med.

   Svara

   Ja visst är det konstigt? Låten är precis likadan som alla andra i samma genre. Inget som utmärker sig åt något håll. Typ hissmusik anno 2019. Helt okej men inget man kommer i håg.

   Svara

    Håller med ovan.. inget ”lyft” i låten och lite händelselös. Är självklart en smaksak också. h
    Hade knappast kunnat göra det bättre själv.. så – bra jobbat Annica! Man måste börja någonstans och ska bli spännande att höra kommande låtar!

    Svara

  bästa vore ju att vi inte visste något alls om Camilla en bloggare utan ansikte hund katt o man o barn en bloggare som inte får prata om sig själv på sin egna blogg. Ingen som bjuder på sig själv o sitt liv eller bjuder in till Öppet Spår så ni får spåra ur. Alltså på riktigt. Svenska avundsjukan.

  Svara

  Jag kan uppskatta allt hårt jobb bakom låten absolut, stor eloge!
  Men kommer man minnas den efter man är klar med lyssningen, njae. Men Rom byggdes inte på en dag 😀

  Svara

  Läser ut hennes ”logga” som ANNKA 🤔 Alltså när jag bara kastar en blick och inte läser bokstav för bokstav.

  Svara

   Haha ja, vilken miss!

   Svara

   Fattar inte? Det står ju annica?

   Svara

    Jo, men om ett kantigt C ligger nära ett I uppfattar ju ögat det istället som bokstaven K.

    Svara

  Blev jätteglad för lästips men tyvärr tror jag inte du kan vara seriös här? Värdelös! Usch så tråkig och meningslös låt.

  Svara

   Låttips*

   Svara

  Oj nej det var inte så kul. Och massa auto tune på sången, så plastigt

  Svara

  Flatline😴

  Svara

  Hade så höga förväntningar efter att ha läst hur bra låten var här. Blev SÅ besviken 😂 finns ju inget bra alls med låten?! Inget som gör den unik alls? Då älskar jag den här typen av musik men just den här låten tillför ingenting som inte redan gjorts.

  Svara

  För att vara hennes första skapelse så är den bra och skön. Den låter som det mesta i samma genre. Den är inte bäst eller på något sätt utstickande men är bra producerad.
  Jag hoppas hon fortsätter skapa musik och hittar ett eget sound och når stor framgång. Det vore häftigt att följa det.
  😊👏🏻🥳

  Svara

  Lät ganska amatörmässig och tråkig ju..

  Svara

  Nä. Säger mig ingenting.

  Svara

  Jag vill höra ”Nina Ricci, kavaj”! Du kan väl göra en nyinspelning om du inte har tillgång till 6-årsvarianten?

  Svara

  Har hon proddat den själv eller är det bara hennes namn på låten? (är skeptisk för vet att det är rätt vanligt att andra gör låtar åt dj’s som bara ”framför” dom).

  Svara

   Med tanke på att hon pluggat inspelning mm så tror jag nog att hon skapat den själv. Kanske med hjälp, men det är ju knappast något ovanligt.

   Svara

  Det var svar på ditt ”jag skulle tro att Annica har gjort allt förutom” vilket hon inte har. Så du behöver inte bli spydig Camilla. Jag är liksom inte född i går och helt utan kunskap om hur låtar skapas. 😒

  Svara

   Jag var inte det minsta spydig… Varför tror du det?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.