Triss från Isabella Löwrengrips Instastory

 1. Lite smygreklam i vanlig ordning. Här kan du anmäla till Konsumentverket.
 2. Aha, hon använder aldrig puder – aldrig någonsin? Det förklarar den smått….glansiga looken. Den är alltså medveten? Intressant…
 3. ”NEEEJ! JAG ÄR SAGA FRÅN BROOOOON!!!!!” Men på riktigt…en real life version av Christian Grey… Vad tror ni skribenten avser med sin liknelse? Att Isabella också har en sammetsröd tortyrkammare hemma eller att hon – likt Christian Grey – framstår som smått emotionellt störd?
  Kanske det första ändå? Det tror jag…japp! 😉

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså bara en annan kommentar som jag måste få in nånstans. Angående att det pirrade i kroppen och att hon typ var kär igen, lovar att det handlar om att hon har köpt sommarhus på Rivieran. Hon skrev nåt om att det lönade sig att ha is i magen. Det passar ju bra in när man gör en husaffär. Eller?

  Svara

   Haha, bra poäng! Skulle inte förvåna mig om det är så.

   Svara

   Tror jag inte att hon gjort, hon skrev el sa ju att hon träffar någon nu, pirret har nog något med det att göra.

   Svara

  Är nyfiken på anledningen till att hennes MUA inte väljer att använda puder?🤔 det är inget som så många andra verkar tillämpa så hade varit kul att veta… är det enbart för glow mån tro?

  Svara

   Hon har sagt i något annat sammanhang att hon fixerar makeupen med ”setting spray”, inte helt hundra på vad det har för egenskaper kontra vanligt puder.

   Svara

    Mist som man sprayar på huden efter sminket är bra. Sminket håller längre och man får lyster i Huden . Aco har en bra.

    Svara

    Jag föredrar också setting spray framför puder.

    Svara

   Jag använder ingenting på min hud når jag sminkar mig. Förutom ansiktskräm morgon och kväll. Måste man använda foundation, puder etcetera om man har en bra ansiktshy? Tycker inte det blir ngn större skillnad förutom att det känns geggigt och kakigt i ansiktet och mer att tvätta bort.

   Svara

    Fast nu har ju Isabella bevisligen ingen bra hy om man kollar på oredigerade bilder. Frågan var väl mer varför de väljer setting spray framför setting powder.

    Svara

     Ja, inte vet jag. Känns som en icke-fråga. Ju mindre kemikalier och klet, desto bättre, tänker jag. Både för mig själv och för miljön.

     Svara

      Alla har inte perfekt hy och känner sig bekväma med att gå utan det du kallar ”klet”.

      Ghoul – det är sant!

      Svara

      M

      Svara

     Setting powder ger mycket mer matt effekt än setting spray så tror att det är därför! IL gillar ju mer den ”våta” looken.

     Svara

    Nej, men det handlar inte så mycket om hy utan kör man ”full makeup” alltså foundation concealer osv så brukar man ”setta” concealern under ögonen och vid nasolabiala vecken åtminstone för att slippa att concealern lägger sig i rynkorna. Det blir liksom slätare, då krämprodukter har en tendens att lägga sig i veck som knappt finns :).. sen brukar dessa puder vara genomskinliga så de syns inte direkt om man inte tar en uppsjudande. En settingspray lyckas inte med dessa detaljer på samma sätt.

    Svara

     Alltså min tanke är då att hon måste ha så sjukt ljus concealer? För hon ser alltid ut som att hon har två glödlampor under ögonen? Jag trodde detta kom från ett transparantpuder med Flashback-effekt

     Svara

      Flashback-effekt! Ha, ha!

      Svara

      Två glödlampor under ögonen den var bra 🤣🤣🤣🤣

      Svara

    Jag har väldigt fin och ren hy utan finnar och blemmor men använder foundation när jag festsminkar mig för att få en jämnare hudton i ansiktet. Man är ju kanske lite rödare kring näsan, lite mörkare under ögonen och så. Men till min vardags-make kör jag bara lite ögonsmink. Så nej, man måste ju inte använda foundation. 🙂

    Svara

    Jag tycker det ser finare ut på bilder om man har foundation etc.

    Svara

   Puder ser inte bra ut, om man inte använder setting spray över. Då kan man ju lika gärna bara använda setting spray.

   Svara

    Det puder som funkar utan setting spray är hourglass luminous silk! Om man är torr är detta pudret amazing.

    Svara

     Hittar inte 🤷‍♀️

     Svara

   Jag kan i alla fall inte använda puder. Jag blir så himla torr av det, och jag har provat många puder. Vilket jag än använder blir resultatet att jag efter ett par timmar är så torr att huden flagar och jag får surprise-rynkor som gör att jag ser tio år äldre ut på nära håll. Jag kan knappt ha foundation för det torkar också ut.
   Nu har jag en CC-Creme från Lumene som funkar helt hyfsat (och primer under).
   Tack och lov att jag har jämn och ganska slät hy om än lite flammig och röd.

   Svara

   Jag använder så gott som aldrig puder när jag jobbar på fotografering eller filminspelning (vilket är det Isabellas MUA gör). Vill jag ha en matt yta använder jag nedmattande primer, foundation med mattare finish och en nedmattande setting spray. Puder blir kakigt när det bättras på och är svårare att underhålla. /MUA

   Svara

    Har du kräm bronzern och blush då också?

    Svara

  Usch ge inte henne mer uttrymme.

  För övrigt, hjälper ju inte ett smack att anmäla. Inget händer och inget kommer att hända, tror inte Bella är dum nog när det gäller det. Det är typ som felparkeringar i Berlin, du får typ 10-euro straff varför folk alltid fortsätter.

  Svara

  Det är väl som vanligt med hennes ’aldrig’ och ’alltid’. Rätt vad det är ändrar hon sig och då är dessa kategoriska uttalanden glömda.

  Svara

   Hennes glow under ögon ser ju bara så konstigt ut. Hon har verkligen noll koll på hur hon ser ut. Alla dessa ja-sägare runt henne. Ser de inte att hon ser ut som en Panda fast omvänd?

   Svara

    🤣🤣🤣

    Svara

  Tårtan och presenten från dagens inlägg på insta var väl inte heller reklammarkerat? Bara taggat företagen?

  Svara

   Tårtan var verkligen inget att hänga i julgranen. Såg slarvig ut

   Svara

    Eller hur!? Ser ut som nåt som kan ses på en av mina favoritsidor: cakewrecks.com

    Svara

     Åh cakewrecks! Brukade läsa den bloggen varje vecka för typ 10 år sen!

     Svara

    Riktigt ful och oproffsig tårta. Typiskt en sådan där situation när man sett en amerikansk snygg rosa tårta i sugerpaste på instagram, beställer på ett svenskt bageri och får en beigefärgad skapelse i marsipan i en stil som de uppenbarligen aldrig tillverkat tidigare!

    Svara

     Att ni inte skams. Om en fyra aring blir gladfor hennes fodelsdagstarta ar det val det anda som spelar roll oavsett vad man tycker om Isabella. Hade ni gatt fram till Sally och sagt ”din fodelsedagstarta ar riktigt ful ska du veta.”

     Fy fan

     Svara

   Jar aldrig hört talas om en klassisk barbietårta. Själv fixade man tåg-tårta med glasspaket och Ballerina och Non-stop, Billigt och kul.

   Svara

  Haha alltså hade någon jämfört mig med Grey hade jag blivit så jävla arg, blääääää.

  Svara

   Japp. Han är en av de sjukaste, äckligaste karaktärerna i populärkulturen under de senaste åren.

   Svara

    Och den snyggaste, fy fan vad snygg han är!!

    Svara

     Så jävla dålig skådis dock!

     Ok.. han var bra i The Fall, men i Fifty Shades sög han balle

     Svara

      Tycker alla är dåliga i den. Riktigt dåligt castat och det finns ingen kemi, tycker jag, mellan Grey och ana.

      Svara

   Precis. Böckerna handlar om en person som är otroligt söndrig. Om man bortser från hans sexuella önskningar så är det ju en person som inte mår bra. Jag vet inte om det är något man vill likställas med.

   Svara

  Men hur fräscht är det egentligen att kommentera någons sminkning? Ser du alltid klockren ut i ansiktet?

  Svara

   Håller fullständigt med! Och sedan kommentarerna som alla påpekar hur fult sminkad hon är. NÄR ska folk sluta kommentera hur andra ser ut, klär sig, sminkar sig osv? Vuxna människor som går in på en skvallerblogg för att gotta sig. Blir så frustrerad. (Inväntar kommentar om: men läs inte dåååå).

   Svara

    Stor skillnad på att kritisera hennes val som sminkning och kläder och hur hon ser ut som hon inte har valt själv…

    Svara

  Alltså att hon tar det som en komplimang att någon jämför henne med Grey 🤦🏻‍♀️ Säger en del om självbilden…

  Svara

   Var och när har hon sagt att hon tar det som en komplimang?! Nu var det förmodligen en komplimang dock, typ att hon också är en ung framgångsrik entreprenör.

   Svara

    Bara det att hon repostar inlägget säger ju att hon tog det så.

    Entreprenör? Inte riktigt det första jag tänker på när jag tänker på Grey.

    Svara

   Hon skriver ju ”good or a bad thing?”, det missade du sanningsströssel.

   Svara

    Faktum att hon repostar inlägget säger ju att hon tog det som en komplimang.

    Svara

   Bruttan som skrev artikeln kanske menade att hon liknar honom för att han också är en påhittad karaktär😆. Nä då, jag förstår att det inte var intervjuarens intention. Men lite så är det. Det är en hel del ’hittepå’ och fasad som pågår..

   Svara

  Alltså Mogis frågestund på instagram… Bara frågor skrivna av henne själv…

  Svara

   Vad vet du om det?!

   Svara

   Det är ju självklart att Mogi skrivit alla frågor själv! Hon kan knappast kalla sig för en bloggare numera, uppdaterar ett par gånger i månaden. Och finns det kommentarer är de hennes egna, om hon inte skriver några så är det tomt på kommentarsfältet. Som just nu.
   På frågestunden var allt gammalt, alla bilder var urgamla. Oh boy, så tråkigt!

   Svara

   Solklart hon som skrivit frågorna så att hon kan få berätta hur mycket hennes smycken etc kostar.. Det gäller alltid hur många karat hennes diamanter är på och priset på hennes Omega som hon skrutit om de senaste 10 åren. Det är mycket viktigt att folk vet hur dyrt allting är och hur förmögen hennes familj är.
   Det är också extremt viktigt att berätta att hon ”bott” utomlands även fast det rör sig om ett par månader.
   Vem skulle liksom fråga vad hennes föräldrar jobbar med?

   Svara

    Mogi har bott utomlands 8 år, inte några månader..

    Svara

  Men alltså… hur kommer det sig att du så ofta uppmanar att anmäla just Isabella för smygreklam när det finns andra som gör lika mycket och MER smygreklam? För övrigt så är det ju ingen smygreklam som du visar här, ja men alltså ingen betald reklam, inget betalt samarbete – hon filmar i sitt badrum utan betalt och visar en tidningsartikel utan att hon fått betalt för det, värre finns det ju att ta upp.

  Ska vi anmäla dig då för att du gjorde smygreklam för Annicas låt? Undrar om det låtit samma om det var Bellas låt, hade den varit lika bra då och hade det varit Bella själv som gjort låten och allt då?

  Svara

   Innan du ber mig diskutera med dig – läs på om vad som stipulerar smygreklam, annars är det tyvärr bara slöseri med min tid. Din kommentar osar okunskap.
   En snabb googling kanske eller rent av en sökning här på bloggen? Finns många inlägg som kan utbilda dig i ämnen du uppenbarligen vill diskutera kring.

   Svara

    Vad är det för svar? Det osar okunskap, bitterhet, barnslighet och avundsjuka hos dig Camilla. Vad är det som är smygreklam? Du har tidigare skrivit att det är betald reklam/samarbeten och så är det ju. Att Isabella filmar sina produkter i sitt badrum och visar ett tidningsklipp är troligtvis ingen betald reklam OCH ska således inte reklammärkas för då blir det fel i redovisning. Varför uppmanar du inte att anmäla Läckberg då om du anser att det är smygreklam att visa sina egna produkter – hon visar sina böcker väldigt flitigt, Bianca visar Caia utan att skriva reklam varje gång och det finns flera. Svårt att hantera för dig att det går bra för Bella då ska det såklart hånas och anmälas. Förlåt med du är pinsam.

    Svara

  Börjar kännas som när jag läste Tyras blogg innan det brakade helt. Känns som ett skenande tåg som snart spårar ur totalt. Får mest en liten sorgsen känsla när jag läser om Bellas alla påhitt för att hålla sig relevant.

  Svara

   Jag instämmer 100%. Jag får sådana Tyra vibbar och det är obehagligt. Jag minns den tiden så väl, så förvånad över att ingen i hennes närhet kunde stoppa henne. Nu ser exakt samma tecken hos Bella och det känns som att allt kommer rasa snart.

   Hon blir bara mer och mer desperat och det märks för varje ny provocation hon kör. Känns som att hon är en blandning av Paow och Tyra, världsfrånvarande och desperat.

   En till sak jag inte fattar. VARFÖR vill hon bli världens mäktigaste. Hon förklarar aldrig och det känns mer som att hon säger det för att det låter bra. Men vad ska hon göra med all makt…skratta hysteriskt och göra vad….det är bara en titel hon jagar, inte rollen som en makthavare. Tönt.

   Svara

    Jo, hon sa att hon vill bli världens mäktigaste kvinna för att visa heeela vääärldens alla kvinnor att det minsann går att kombinera karriär och vara småbarnsmamma. THE förebild som det stod i DN artikeln! För att kombinera karriär med småbarnsliv har ingen någonsin gjort förut. Ännu en gång har Isabella uppfunnit hjulet. Vilken kvinna va!

    Svara

   Ja börjar bli lite fel, som att sparka på den som redan ligger. Bella mår uppenbarligen dåligt psykiskt.

   Svara

    Jag tycker att medierna har ett ansvar här. Och Martina Bonnier och Pingis och vem som nu kan ha inblick i hennes mående. Jag tror att det var Pingis idé att fejka framgång, vet inte varför (Plagiat-Pingis?). Och jag tror att Isabella, som kanske redan haft svårt att skilja bloggpersonen från verkligheten (och vem kan det förresten?) har blivit besatt av den här framgångssagan både pengarna och utseendet är ju till stor del fejk), bekräftelsen, inte minst utmärkelsen (!), för att fylla ett växande tomrum, särskilt nu när det krackelerar.

    Svara

  Vilket j-vla löjligt och bittert inlägg! Det är många som inte använder puder nuförtiden, skulle det vara så fel? Eller så menade tjejen i australien att Isabella också är en ung framgångsrik entreprenör precis som Grey, eftersom hon skrev kvinnor som inspirerar henne så menar hon troligtvis ungefär så. Tänk att folk där känner till Bella, bittert va.

  Vad gäller att anmäla smygreklam – så löjligt, uppmana att anmäla de som verkligen gör smygreklam istället!

  Anser du dig själv vara bättre än Bella på något sätt? – du som lever av att håna andra och är så bitter så du vill sänka andra och använder din blogg till att smutskasta, håna och sänka dina ovänner som t ex Tyra. Du är inte ett dugg bättre än Bella! Nej du kan inte gömma dig bakom ”granskar”.

  Svara

   Oh lord 😂

   Svara

   Hej Stollis. Har du inte påskledigt?

   Svara

    Lägg bara av med stollis! Vad är du då? Besatt bitter idiotstolle, och du har inte påskledigt verkar det som?

    Svara

     Hej stollis, vad är din hemlighet för att du orkar vara vaken typ 24/7 och hänga här för att stolla dig? Tjack?

     Svara

      Vad vet du om jag är vaken 24/7 eller hur mycket jag hänger här? Var det löjligaste.. och du, sett andra som kallas stollis så det är flera du kallat det, tyvärr. Finns tydligen flera stollisar, ja jag ser ju flera stollar eller ja hur många det är är svårt att veta… tror ju att det är du själv och ett fåtal som skriver många kommentarer ang stollis och skit om Bella. Märkligt att en är stollis om man ifrågasätter CC och inte smeker medhårs och försvarar Bella men inte tvärtom… så jä-la sjukt och stört, nivån här alltså… 😨 Du hänger nog här mer.

      Svara

       Inte så svårt att få reda på det då du är här varenda gång man kikar in. Oavsett tiden på dygnet är du här och stollar dig. Så är det tjack du använder eller nåt annat?

       Svara

        Men säga att någon använder tjack. Nä sluta nu. Taskigt.

        Svara

         Du ska nog inte säga något om att någon är taskig 😂

         Svara

          Exakt! K-M är drottningen av dubbelmoral!

          Svara

         Läsförståelse, tack. Det finns en stor skillnad mellan fråga och påstående.

         Svara

       Stollis! I could pick you out from a crowd! 😉

       Svara

        Tyvärr kan du inte det då du har kallat olika personer för stollis. Din stolle. Förlåt med du framstår faktiskt som ganska sjuk, obehaglig, en riktigt bitterf*tta. Måste kännas hårt att inte lyckats bli känd så som Bella viket väl är din stora dröm. Tänker lite som Anna Book.

        Svara

         Nej, det är bara DU som är Stollis och som skriver alla dessa härliga kommentarer här inne. 🙂 Hur många har du lyckats producera under natten? Jag funderar på att göra en Stollis-count. 🙂

         Svara

         Stollis.

         Svara

        Det är lätt att pick you out of a crowd CC, ser direkt när det är du som skrivit kommentarer både här och på andra ställen. Du skriver många kommentarer under inlägg om Bella som Anonym, Lisa med flera med flera. Ser direkt när det är du och du är aktiv med din skit och att sänka Bella och hennes företag, alltså det säger så mycket om dig. Innan var det Tyra. Din ilska och oförmåga att ta kritik, fräsa och fnysa, härskarteknik och översitteri går inte att ta fel på. Sjukligt bitter och obehaglig.

        Svara

         Attack är bästa försvar!
         Glad Påsk, Stollis! Hoppas du får ett stort påskägg!!

         Svara

         Stollis. Bara Stollis som skriver sådana här kommentarer. 🙂

         Svara

       Omogen, mycket?

       Svara

        Vem är Stollis?!! Jag hänger inte med😩😩

        Svara

         C brukar skriva det till någon anonym så fort de inte håller med i all skit om Bella, om de inte avskyr Bella och om de ifrågasätter eller kritiserar Camilla. Så töntigt. Som om det är endast EN person som inte avskyr Bella och som tycker Camilla beter sig och är pinsam, hon vill få det till det, som att det ska verka så. Men nej det är inte enbart en.

         Svara

          Stollis.

          Svara

     Du låter faktiskt ganska aggressiv, försök att lägga fram dina argument mer sakligt och med mindre affekt så tror jag att läsarna fokuserar mer på vad du vill ha sagt än hur du säger det ☺👍

     Svara

      Fast jag tror också att många (inte nödvändigtvis just du) måste bli bättre på att inte tolka en punkt istället för glad smiley i slutet av meningen som aggressiv/sur ton.

      Svara

   Är väl inte framgångsrik entreprenör man tänker på i första hand när man hör mr gray..

   Svara

    Men man tänker på piskor och dominantsex när man hör eller ser Bella eller?🙄

    Svara

     ”Now I’m gonna spank you. So fun!”

     Svara

     Nej men jag förstår inte kopplingen? Varför skulle hon ta det som en komplimang?

     Svara

  Stalkern verkar ha hittat hit.

  Svara

  Varför är du oförmögen att använda verbet ”är”?

  Ps. Hon är inte naken.

  Svara

   Jag upprepar min fråga: varför är du oförmögen att använda verbet ”är”?

   Svara

  CAMCAM!!! FÖRLÅT för OT <3 , men Tim Berglings årsdag is coming up. Kan inte du ordna ett "tyst-minut" inlägg som påminnelse att det redan gått ett år? Jag vet att hans död berörde väldigt många.

  Tack <3

  Svara

   Varför? De som vill göra det kommer göra det.

   Svara

    Precis. Om man börjar med dessa påminnelseinlägg på bloggen, finns det inte plats för nåt annat. Det var nån som ville t ex att Camcam skulle påminna folk att rösta när det var val. Det är inte hennes uppgift att påminna folk om allt möjligt.

    Svara

    Ja, eftersom det regelbundet dyker upp inlägg här på bloggen om att gratulera alla möjliga influencers för graviditet, födelsedagar och allt möjligt så varför inte?
    I samma veva uppmärksammar man också den psykiska ohälsan som finns och dödar många. DET är värt att lyfta upp!

    Och tagga ner, ni behöver inte hugga på minsta lilla och särskilt inte en sånhär grej, det skadar ingen.

    Svara

     Ingen har huggit nån, därav inget behov att tagga ner.

     Svara

   Jag kan hålla tyst en hel timme om du vill, men sluta med OT. Tack.

   Svara

  Är Bella på väg att bli en ny Gunilla Persson? Åren går, men följarna följer inte med så länge.

  Svara

  Är det någon som vet vilken app IL använder för att få sån jäkla perfekt hy på insta???
  Såg henne här om veckan och hennes hy är som groparna på månen, såg på långt håll liksom.

  Svara

   Instaperfectskin 🤫😉

   Svara

   Berätta mer, hur var hon?

   Svara

    Jag såg henne på håll men det lyser självsäkerhet när hon gick där på gatan med höga klackar. ”störst bäst vackrast”

    Svara

  Englasshowroom har också smygreklam. Ett företag som hon idag länkar t-shirt till och kjol heter modeelin. Häromdagen skrev hon om samarbete med andra plagg från samma företag. En läsare frågar hur går det med hennes köpstopp därpå hon svarar bra. Men klart att de går bra när hon är sponsrad med kläder från diverse företag.

  Svara

  Tack ändå DN för att nu vet vi hur Bella ser ut på riktigt, inte mkt gemensamt med de retuscherade bilderna hon visar upp.

  Svara

   Tyckte Bella såg så mycket bättre ut förr när hon var gift med Odd och intr fick sin make fixad varje dag och håret och hyn i var så sönderstylad

   Svara

    Hur kunde Odd bli fixad varje dag?
    Skjuter man någon brukar det räcka med en gång…

    Svara

  Moget att påpeka hennes utseende, hon har en oljig hy, vilket man inte själv kan rå för (nu vet inte jag vad hon tycker om det) men det är ändå jävligt omoget att kommentera någons glansiga hud. Men förstår att du så gärna vill hacka på henne så mycket som möjligt efter det man har läst på flashback om dig.

  Svara

   Fast vaddå ”inte rå för sin oljiga hy”? Bella använder sminkprodukter för att se EXTRA glansig/flottig eller oljig ut! Hon tycker det är snyggt och kallar det för ”glow”. Hur har du kunnat missa det??? 🤔

   Svara

    Hur vet du att det är bortförklaringar för att hon inte får kontroll på sin glans? Hon är expert på att vrida på sanningen.

    Svara

     Ganska avancerad bortförklaring när hon låter företaget till och med producera särskilda ”glow” produkter med massa shimmer och glitter partiklar i….

     Svara

    Ja, hon använder Löwengrips Carrot Greasy Glow som jag tidigare påpekat 🙂

    Svara

  Hermineholds skojkonto har slagit till igen:
  https://www.instagram.com/p/Bwc0xR2lZR8/
  So fun.

  Svara

   😂

   Svara

  Kan någon förklara liknelsen m Grey?

  Svara

   Nä, du får googla själv!

   Svara

   Inlägg kommer.

   Svara

  Punkt 2 är ngt en mobbare skulle skriva. Ryser. Påminner nej om dom som mobbade andra i mellanstadiet; ”jaha trodde du att du va FIN”. Jag blev inte mobbad o mobbade inte. Men jag såg hur de skadade. Och var fick de sina elaka tungor från? Från vuxna tanter som sa elaka saker om andra vuxnas utseende. Avundsjuka ofta. Men du e ju ibte avis utan bara… en bra förebild för unga? Får inte ihop det

  Svara

  På expressen i dag .. dina pengar . Står det om Bellas konsumtion och lyxliv . En som har inblick i Bellas bolag säger att pengarna kommer ta slut . Hennes lyx konsumtion ökar men bolags intäkterna minskar .
  Detta står på Expressen premium .. dina pengar .

  Människor har väl börjat ifrågasätta Bellas sjuka konsumtion och leverne ? Och hennes ljugande .

  Svara

  Och ? Kan det vara Simon som skvallrat om Bellas inkomst ?
  Bellas uppskattande dyra leverne överstiger hennes inkomster
  Pengarna kommer ta slut snabbt .. säger en person m inblick i Bellas bolag .

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.