Börjar man om på noll igen?

Inom Anonyma Alkoholister så räknar man ju sin nykterhet från senaste gången man slutade dricka, och tar man ett återfall så börjar man om på noll.
Jag undrar om Bianca och Philippe kommer applicera samma typ av räknesticka på sitt av och på-förhållande eller om de helt enkelt tar bort sina uppbrott för att sedan klistra ihop relationsbitarna?
Det har mina föräldrar gjort. De var skilda i typ sex år innan de blev tillsammans igen för att sedermera också gifta om sig och jag brukar retas med mamma om det när hon nämner olika bröllopsdagar.
– Icke sa Nicke! Ni är tillbaka från början på pappers och bomullsbröllop. Skiljer man sig får man stå sitt kast! 😉

Det blir billigast så för oss som annars måste ordna med guldbröllopsfest snart, hehe..

Jag undrar vad som kommer efter ”platinabröllop”? 
Eller förväntas minst en av parterna ha trillat av pinn då?

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  .

  Svara

  Hm platinabröllpp står på både 54år och 80år…

  Svara

  Inte många idag som kommer att uppnå detta.

  Man är äldre när man gifter sig och fler skiljer sig.

  Jag ser fram emot min tennbröllopsdag snart.

  Svara

   Jag med.

   Svara

    För mig blir det visst sockerbröllop i år 🙂
    Grattis till tennbröllopsdagen!

    Svara

   Det är ju bra att ingen kvinna tvingas stanna med ett rövhål utan man klarar sig själv!

   Svara

  De är väl unga? Inte så konstigt om man går isär i 20-årsåldern några gånger, det är mycket som händer under de åren med utbildning/jobb, lära sig stå på egna ben, man utvecklas mycket som person mm.

  Svara

  Förstår verkligen inte varför många blivit så upprörda över att de blivit tillsammans igen?
  Kul för dem tycker jag, hoppas det håller längre denna gång för de är fina ihop ☺️

  Svara

   Om man ska hoppas att de håller ihop så bör det väl vara för att man hoppas att de är lyckliga tillsammans. Inte för att de är fina tillsammans. Finns många par som utåt sett är fina ihop men där relationen är mer än destruktiv.

   Svara

  Kunde inte bry mig mindre

  Svara

   Jo. Om du inte hade kommenterat inlägget. Eller inte ens gått in på en blogg som skriver om detta så hade du brytt dig mindre👍

   Svara

  Atom har jag för mig 90 år är

  Svara

  Diskuterar hellre att Bianca sitter och bryter ihop över sitt stressiga liv och pressade schema.Hon
  säger att både hon och assistenten håller på att gå in i väggen pga för mycket jobb.
  Men hallåå där bruden. Det är ju helt självvalt vad man tackar ja till att ställa upp på som influensa. Man behöver inte
  dokumentera sitt liv hela tiden och det finns både en avstängningsfunktion för ljudet på mobilen och en knapp där du stänger av den helt….
  Klart att cash is king när man shoppat en lägenhet på Östermalm och då får man ligga som man bäddat eller?
  Tycker bara att det är så synd att hon skaffat sig ett par leksakshundar som släpas runt om dagarna i en väska.

  Svara

   ”Influensa” 🤣

   Svara

   Var det bara jag som reagerade på att hon börjar filma till en vlogg när hon gråter, varför tänker man just då att nu ska jag filma och dela detta med hela Sverige. Hmm… kändes som ett trick för att försöka sälja mer showcast-biljetter med hjälp av tårar och sympatier, att få sympatier och uppmärksamhet genom att filma sig med kladdigt smink… visst hon kanske var ledsen och just bråkat med sin mamma och hade mycket som stressade men varför börja filma just då.. hmm.
   Ja hon gör allt för att tjäna pengar, det är viktigt för henne, och som du säger – hon har ett val, hon väljer själv. Tror inte det går någon nöd på hundarna dock.

   Svara

   Hon är verkligen ”jakten” på lgh/väska/m.m personifierad. Det är bra att unga människor är på hugget, men att inte vara nöjd med hennes tidigare lgh är fan att pissa på folk.
   Om det alltid ska va en jakt på nåt större, lyxigare, dyrare så blir nog mkt annat åsidosatt.

   Tänker även på Blondinbellas hus, va ska hon med det till? Barnen blir definitivt inte lyckligare där än i en trea i Bromma el nån annanstans.
   Visst, kanske ett investeringsobjekt. Men, det blir jävligt stolpigt liv.

   Svara

  Själv firar jag och maken Pärlbröllop om en dryg månad 🙂

  Svara

  I juni Grafitbröllopp. 😊💕

  Svara

  Sorry, ett ”p” för mycket….😎

  Svara

  Masonitbröllop i juli här. ❤️❤️❤️

  Svara

  Själv firar jag två år som singel 😃

  Svara

  Ja speciellt då de båda har haft sex med andra under deras uppbrott, då blir det ju lite märkligt att fortsätta räkna med de gångna åren, skulle gissa på att de börjar om på 0 för att få en fresh start 🙂

  Svara

  Är du med i Anonyma Alkoholister själv Camilla? Förstår ärligt talat inte kopplingen du gör mellan AA och Bianca och hennes kille. Det är mycket märkliga kopplingar du gör och ett rent osammanhängande ordbajseri i många inlägg nuförtiden i bloggen. Skippa det ditt privata meningslösa dravel i inläggen för det drar ner bloggen och gör den och dig svår att ta seriöst.

  Svara

  Jag och min man firade elfenbensbröllop i år. 🙂 För att svara på din fråga så anser jag att man börjar om på noll varje gång man gör slut. 🙂

  Svara

  Grattis till alla jävla årsdagar. Själv sitter man här ensam på påskafton, med ett krossat hjärta och sonen hos min fd sambo. Ja, jag är bitter just nu och så jävla ledsen

  Svara

   Kram!

   Svara

    Tack 😞❤️

    Svara

   Svara

    ❤️

    Svara

  Har någon här fått p-piller förnyade via kry? När jag går till mvc väger de mig och kollar blodtryck (måste dit var 6e månad pga 5 kg för mycket enligt deras skala. Allt annat är bra, blodtryck är toppen, röker inte, inga sjukdomar i släkten osv.), hur gör kry med detta kring vikt och blidtryck? Eller frågar de bara och litar på ens uppgifter? Jag vill inte gå till mvc för att få pillren längre då det triggar min ätstörning och ger mig ångest innan besöket så jag tänkte att kry kunde vara ett alternativ.

  Ps. Jag är exakt 0% intresserad av att diskutera krys vara eller icke vara.

  Svara

   Haha va?? Jag postade i öppet spår ju, hur gick det där till?. Dont mind me, jag ska posta rätt.

   Svara

   Du är ytterligare en av alla härinne som av nån märklig anledning inte vill gå till vården som erbjuds, utan hellre vill hitta andra vägar för att få medicin utskriven gärna utan att behöva träffa nån läkare.

   Svara

   du uppger blodtryck och vikt i appen vid bokning av besöket. Har du inte tagit ditt blodtryck på det senaste får du en ”remiss” till apotek för att ta blodtrycket gratis. Annars litar dom på dina uppgifter.

   Svara

  Min farmor och farfar firade 50 års bröllopsdag innan min farfar gick bort iaf.
  Jag och maken är uppe i Kristallbröllop. 😉

  Svara

  Det här vore ju intressant att läsa! Ifrågasättande artikel kring Bella. Har det tidigare hänt??? Tyvärr betalartikel. 😒https://www.expressen.se/dinapengar/stora-fragetecknen-kring-isabella-lowengrips-lyxliv/

  Svara

  Måste ändå påpeka att det inte heter ”ta återfall”. Jag förstår att man vill få det till ett val, men det är inget val. Beroende är en sjukdom, så ”att återinsjukna” är nog mer rätt term.

  Förlåt för bitter ordpolis.

  Mvh,
  Socionom

  Svara

   Världens senaste svar men under alla mina behandlingar för drogmissbruk under mina tio år som aktiv har det varit viktigt att säga ta återfall, för det är ett beslut när en väl varit drogfri och inget en får. Det är liksom viktigt med egenansvar trots sin sjukdom.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.