Damage control av Isabella Löwengrip – animal style

Därefter blev det delfinshow! Den har vi sett förut och jag blev så rörd när barnen sa ”mamma, det är därför man inte får slänga skräp i vattnet. För delfinerna bor där”. Att låta barn (och vuxna) komma nära djur är för mig det enda sättet att skapa en relation som gör att man faktiskt bryr sig om djuren och naturen. Jag har alltid skänkt större belopp till projekt som rör människor, cancer och barn i drabbade områden. Men djurorganisationer har jag aldrig stöttat ekonomiskt. Just för att relationen aldrig riktigt har funnits där. Men idag när jag hörde om svenska Tumlare i förorenade Östersjön och hur få arter det finns av många djur i världen blev jag så berörd och klurade på hur jag kunde hjälpa till.Jag tänker att det kanske kan få vara mitt och Gillis projekt tillsammans. Han älskar djur. Jag blev så imponerad av Kolmårdens jobb att bevara utrotningshotade arter. //Isabella Löwengrip

Head of damage control måste ha haft bråda dagar efter Isabellas lilla uttalande i DN om att hon hatar djur.
På schemat sattes nämligen in en blixtvisit till Kolmårdens djurpark med allt vad det innebär – och enligt Isabella själv var detta inte HENNES idé.
Och ja, Stollis – tidningar kan skriva vad de vill men just detta var ett CITAT av Queen B och citat får man inte hitta på hur som helst, så detta var Isabellas ord.

– Rädslan är väl att jag…

Hon pausar, tänker efter.

– Det finns väl någon rädsla att jag ska bli en kattkvinna i framtiden – fast utan katter för jag hatar djur. = CITAT!

Läsarna verkar föga imponerade av Isabellas animalistiska tilltag och kritiserar henne både för det OCH för att dölja sina egna barns ansikten samtidigt som hon visar upp andras barn – med största sannolikhet utan att ha frågat först.  
Att påstå att hon är imponerad av Kolmårdens jobb att bevara utrotningshotade arten faller inte heller i god jord.
Sist jag kollade så var varken delfiner eller surikater utrotningshotade, men mycket kan ju så klart ha hänt sedan dess.

Men check på den!
Nu har Isabella kompenserat nog genom att klappa delfiner för att med gott samvete kunna flyga till New York och leka kändis inkognito.
Goalz!

 

335 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Svara

   Och så avancerad styling! Härligt att se något som t.o.m. jag kan klara. Och ett hårspänne! Som är grönt! Nydanande.
   Vad gäller Isabella och djur så visste hon ju garanterat att hon skulle få kritik. Att hon skulle ömma för utrotningshotade djur – hahahaaaaa. Mest undrar jag hur hon får ihop djurhatet med att hon faktiskt hade hund – som förvisso fick ett nytt hem pga ”allergier”. Mmmmhmmm.

   Svara

   Hon lever på adlinks. 😂 Lovar tävlingar som hon srn glömmer typ förra veckans dök aldrig upp.

   Svara

   Eller så ska man lära barn redan från start att alla djur inte bor i Europa. Har man möjlighet kan man ta sig till djurens ursprungliga miljöer för att få förståelse för djuren. Och kan man inte så ska man skita i det. Det är ingen mänsklig rättighet att ha tillgång till djur så som vi har det! Bara egoistiskt!

   Svara

    Ap ap ap! Inte ta barnen till djurens ursprungsmiljö för då måste man flyga! Det går inte! Så bäst att koll på dem på en tv…nej, läsa en bok man köpt på second hand!

    Svara

   Vad hände egentligen med gabrielle löwenhrip?

   Svara

    Jag tror det blev för dyrt och tog för lång tid. De sökte väl en ny animatör för inte så länge sen?

    Svara

  Ja delfinerna bor i havet. Inte i en bassäng i fångenskap som underhållning för människor.

  Svara

   Precis. Kanske är det därför djurhatande Bella går dit

   Svara

    Precis! Delfiner bor i havet och inte fucking Kolmården. Isabella har tappat det.

    Svara

    Gillis & Bellas gemensamma miljöprojekt….Tänk hårt nu G och keep going med vegetarianismen, för mamma VILL helt enkelt inte dela flygplan med andra människor!

    Svara

   Där de dessutom lever betydligt kortare än som fria

   Svara

    Är den nån som sett The Cove som handlar om hur delfiner fångas och hålls i fångenskap? Det är inte en fin upplevelse – alla borde bojkotta delfinakvarium. Se den.

    Svara

   Fast det finns saker som hon har poänger om ang djurparker.

   Svara

    Ok

    Svara

     😊👌

     Svara

      👍☀️🌹🐏⚽️

      Svara

    Fast näe det har hon faktiskt inte. Inte någonstans

    Svara

    Från intervju i Norrköpings tidningar 24e april, med nya vdn för Kolmården:

    ”[…] men den verkliga satsningen ligger i Kolmården Foundation.

    – Den 1 maj blir Animal Aid Day, som är startskottet för vårt nya projekt i Kolmården Foundation, säger Christine.

    – Parken har ju en insamlingsstiftelse, som startade som en internt initiativ en gång i tiden. Man har kunnat söka pengar från den till lite olika projekt. Panten i parken har de senaste åren gått till stiftelsen, men vi tar det här ett steg till nu.

    Det betyder?

    – Vi går in med än större medel från vår sida, ser till att pengarna får verka och bara går till projekt kopplat till de djur vi har här.

    Som?

    – Vi betalar lön till en skogsvaktare i Nepal, som bevakar ett område där röda pandor finns och lever. Vi har flera projekt, där vi på sikt hoppas kunna placera ut våra djur i det fria.

    Djur i djurpark är ett omdebatterat och känsligt ämne med mycket starka känslor. Kolmården hamnar då och då i blickfånget. Besökare kan mötas av djurrättsaktivister, som demonstrerar utanför entrén. Kritiken kan vara hård.

    Har du mött den än?

    – Jag fick frågan direkt om det här, när jag började. Jag kommer från friskolevärlden och är van vid att bli ifrågasatt. Jag är inte rädd för det. Frågan är ständigt aktuell och alla i parken är på den, säger Christine och blir allvarlig.

    Det är den andra sidan av vd:n vid bordet nu.

    Det bubblande skrattet är borta.

    – Det är en viktig debatt, som jag är beredd att ta varje gång.

    – Vi måste lyfta fram varför djurparken är viktigare än någonsin, bli tydligare om varför vi finns egentligen. 60 procent av världens ryggradsdjur har dött ut under min livstid. Vi måste bevara arterna för eftervärlden. Jag brinner för att bevara mångfalden och utrotningshotade arter.

    Vad säger du till djurrättsaktivisterna?

    – De har precis samma mål som vi. Djuren ska ha det bra. Ingen skulle bli gladare än vi om de fick leva tryggt och bra i det fria.

    Men.

    – Kulanen, en asiatisk vildåsna, finns här, men stammen i det vilda är nästan helt utdöd. Vi vill försöka plantera ut djuren igen, men problemen är att de blir jagade, dödade och uppätna av människorna. Det är ett exempel på vilken svår fråga det är.”

    https://mobil.nt.se/nyheter/norrkoping/hon-var-diskare-nu-ar-hon-ny-vd-om6021417.aspx

    Svara

   Jag bojkottar allt vad djurparker heter, vilket jag aldrig någonsin skulle stödja. Men så är jag också en SANN DJURVÄN.

   Svara

  Ja, man kan ju se det som damage control. Eller så ser man det som en subtil Bellaprovokation eftersom hon vet att hennes hata-djur-uttalande redan ligger i hetluften. Hon vet att folk kommer hugga på det här, och voilà, ännu fler klick.

  Svara

   Subtil och IL skulle jag inte använda i samma mening.
   Att öka trafiken genom att vända människor emot sig är väldigt kortsiktigt. Sekunden annonsörer tror att det är fler som ogillar IL än gillar henne tappar hon uppdrag.

   Svara

   Fliten Slampa hade varit roligare

   Svara

    ?

    Svara

    Eller Sliten Flampa 😏 nä nu börjar jag bli trött 😴

    Svara

  Är det någon som köper det här? Hur många synonymer finns det på berörd

  Svara

   NU är bella The filantrop också

   Svara

   Har hon ens råd att skänka bort pengar? Behöver hon inte dem för att betala MUA och lyxhus osv?

   Svara

    Såklart en lögn! Bella skänker inte pengar i det tysta. 😂

    Svara

    Det gör hon såklart inte. Då hade skrivit enskilda inlägg om just det.

    Svara

  Blir så jävla upprörd över all bullshit djurparker kör med och även Isabellas formulering angående ”hjältarna på Kolmården”. Hur kan man spärra in en massa djur, ta dem från helt andra kontinenter och klimat, ta betalt för att folk skall komma och se och störa dem och kallas ”hjältar”. Nej, det finns INGA hjältar på djurparker.
  Det märkligaste är alla människor som anser sig älska djur men har dem hemma i burar, i koppel, sele eller äter dem.
  Isabella är i alla fall ärlig att hon hatar djur 😂

  Svara

   Bevara utrotningshotade arter, genbank, utbildning

   Svara

    Ja djuren i fångenskap måste må så bra eftersom de vet ju att om de bara är u hur lever arten vidare. Tjoho! Ska vi börja göra då med urfolk också?

    Svara

     I bur*

     Svara

      Låt oss förbjuda marsvin, kaniner hamstrar undulater vandrande pinnar hundar katter guppy osv osv osv

      Svara

       Varför inte? Marsvin kommer väl urpsrungligen från Sydamerika och bor säkert hellre där än i en liten bur hemma hos en barnfamilj i kalla Sverige. Fiskar skall såklart bo i sjö, hav eller annat vatten och inte i en liten glaslåda. Kaniner rymmer ju så fort de får chansen så det KAN vara så att de hellre vill springa fritt än vara innestängda för att vara gulligt husdjur hos någon?

       Svara

        marsvin äts upp i sydamerika

        Svara

    Bevara utrotningshotade arter kan man göra på annat mer humant sätt. Genbank kan man också bygga upp på annat sätt. Utbildning, well, museer lyckas utbilda oss alldeles utmärkt om dinosaurier utan att hålla några i bur.

    Svara

   Ja att påstå att man älskar djur och samtidigt äta kött går inte ihop för mig. Då kan man ju vara ärlig med att man älskar katter och hundar och marsvin och kaniner men ser gärna att kor och grisar och kycklingar kan slaktas. Eller så menar man ”jag älskar djur” på samma sätt som man ”Jag älskar godis”.

   Svara

    Släpp gelebjörnarna fria!!

    Svara

    Håller med!! Jag äter kött och skulle aldrig hävda högt hur mycket jag värnar om djuren. Känns som hyckleri.
    Men jag bär ändå på en känsla att jag värnar om djuren och vill äta bara djur som varit lyckliga, men trots det så köper jag kött från Sverige men där jag egentligen inte vet hur djuren haft det..
    Så jag bryr mig… men inte tillräckligt …

    Svara

   Vad är alternativet? Att vi lägger om allt i vårt liv och återgår till hur det var på typ 1400 talet? Eller att alla djur utom typ råttor och endel insekter dör ut?

   Svara

    Varför skulle de dö ut för att de slutade vara till allmän beskådan eller ingick i en koncern som säljer ”private petting”? Det är en jävla skillnad på projekt som tillåter djurarter att överleva och att tillfångata dom för nöjets skull.

    Svara

     För att vi människor breder ut oss över världen och hotar arter på många sätt!!!

     Svara

      Precis, som vanligt är det människor som är problemet.

      Svara

  Damage control eller genomtänkt från ruta ett?
  Hur som helst vet vi att hon knappast ömmar för vare sig människor el djur och har ett mycket sjukt sätt att skapa ”framgång” på.
  Hon är verkligen usch rakt igenom

  Svara

  Det ironiska i detta är att hon inte ens är klipsk nog att förstå vilka andra åsikter som föds ur hennes privat besök på kolmården. Som om ett besök hos djur i fångenskap kommer att rädda upp hennes hat för alla djur🤦🏻‍♀️…

  Svara

  Hatar man djur är det ju faktiskt precis delfiner i pool man ska stödja, så där gjorde hon ju ändå rätt🤷‍♂️

  Svara

   😂😂

   Svara

  Varför du inte ska stödja delfiner i fångenskap
  Delfiner blir tillfångatagna från det vilda.
  De föds upp för människors underhållning och vinstintresse.
  Många delfiner dör i förtid i fångenskap.
  De blir stressade och får inte leva ett normalt liv.
  Delfinerna blir deprimerade och i vissa fall aggresiva.

  Svara

   Var har Kolmården fångat in sina delfiner? Känner mig dåligt insatt. Flyger de in dem?

   Svara

    Deras första delfiner fångades från det vilda. 1993 förbjöds infångning av vilda delfiner och de föder sedermera upp delfinerna i fångenskap.

    Svara

     Stackars djur som föds direkt in i fångenskap. Fattar inte hur Kolmården och andra ställen kan få hålla på. Vidrigt.

     Svara

  Men sluta nu.. vadå sattes in en blixtvisit? Hon skrev i sin blogg någon vecka tidigare att de skulle till Kolmården i påsk. Du är ju helt besatt av Isabella och av att smutskasta och håna henne. Vad är ditt problem, på riktigt du skämmer ut dig själv mer än Isabella. Nu kommer du skriva stollis som försvar, ja men varsågod.

  Svara

   Mådde dåligt att se hur Sallys födelsedagsballonger pangades idag. Mina barn i samma ålder har älskat sina ballonger och Sally skulle säkert gillat att återse de när hon är tillbaka om en vecka. Så löjligt av mig, men jag blev illa berörd…

   Svara

    🙄

    Svara

    Dessa ballonger hade varit bättre att ge till barn som vistas på sjukhus. Såklart är allt samarbete det är inte hon själv som köpt de, likaså dockan och annat som kom från Jollyroom.

    Svara

     Absolut är det så. Var bara så konstigt att filma medans de pangades med en kniv.

     Svara

      Ni hittar då fel i allt, lite scary faktiskt. Nu var det ju inte Bella som pangade ballonger så just det kan ni väl inte skamma henne för iaf. Men visst de kunde ju sparat ballongerna och haft dem uppe i lekrummet men de tänkte väl inte på det, och de kunde ju gett bort dem.. usch så hemskt att slösa på ballonger eeh.. Varför behövde flickan få ballonger och presenter nej så onödigt usch så bortskämd eller. Nu gnäller ni för att hon fick ballonger och presenter på sin födelsedag också… blir fan mörkrädd.

      Svara

       Är inget jättefin av Bella, vet knappt vem det är men, kära nån – ballonger pangar jag så snart kalaset är slut.
       Är jag en vidrigare människa?

       Svara

     Du är fri att köpa ballonger i enkom att ge till barn på sjukhus om du vill.

     Svara

    Fast…. om de nu tycker det är kul att poppa ballonger? Gjorde ni aldrig det som små.

    Kan vi be om lite proportioner på vad vi kritiserar?

    Svara

     . Om barnen gjort det hade det inte varit några problem. Nu var det Bellans husa som gjorde det.

     Svara

      Aha. Hade missat det. Sorry.

      Svara

      Hade jag haft husa hade hen fått panga ballonger här också så snart kalasgästerns gått hem. Hatar äckliga gamla ballonger…

      Svara

  Oj – ett inlägg till om Isabella Löwengrip – vad roligt! J ä t t e r o l i g t…

  Svara

   ”Stick om det inte passar!!” in 3…2…1…

   Svara

    Du verkar mogen du. Gissar att du är den där G och den som skriver stick på Bellas instagram också och är där och tramsar runt och klagar på produkter och allt annat. Tramsar och fjantar som en barnunge, skaffa dig en annan hobby och lite andra leksaker ist för massa olika fejkkonton som Gt-xed/Ipast-ter och allt vad det är.. antagligen en viss H eller C gissar jag. Pinsamt. Något är fel på dig. Sök vård!

    Märkligt att så många djuraktivister, klimataktivister och trädkramare hänger på Bellas blogg och instagram… och ännu märkligare att det är fel på precis allt annat också, allt hon gör eller säger är det fel på och ska klagas på och hånas. Skämmes ta mig f-n, vuxna människor.

    Svara

     Oj så fel du hade, jag kommenterar inte med namn sedan Camilla bytte plattform. Jag har varit in på Bellas Instagram en handfull gånger under hajenkaoset. Mer än så intresserar hon mig inte. Tycker ärligt talat att hon är ointressant.

     Resten av din kommentar begriper jag faktiskt inte så jag låter den stå obesvarad. Tror det är bäst så.

     Svara

   Jag älskar dessa inlägg om IL, och det gör så här många med mig 👇

   Svara

    Åh en person besatt av likes, cute.

    Svara

     Jag skiter i likes. Jag vill bara påvisa att det är många som uppskattar dessa inlägg.

     Svara

      Det har framgått rätt så tydligt här inne redan😊👍 jag tror inte att någon har missat att majoriteten älskar att läsa inlägg om Bella

      Svara

       Då förstår jag inte varför folk fortsätter att klaga på att det är för många inlägg om IL, när majoriteten älskar dem. 🤔

       Svara

        För att ”majoriteten” inte betyder ”alla” kanske..

        Svara

         Men om majoriteten älskar dem (och det tydligen är så uppenbart) varför klaga? Om majoriteten älskar inläggen så kommer ju camcam inte att ändra på konceptet.

         Svara

          Blir ju inte mycket till diskussion här inne om man bara får skriva det majoriteten tycker och håller med om🤷‍♂️

          Svara

           Klart man får diskutera, men att klaga på något som troligtvis (och förhoppningsvis) inte kommer ändras är ju bara onödigt.

          Nu var ju min kommentar som ett svar på att du ville påvisa att fler än du uppskattade inläggen om Bella (vilket är uppenbart ja). Inte som ett svar på om man får klaga på vad det skrivs om eller inte😊

          Svara

         Och för att majoriteten inte känner sig tvungen att ständigt tala om vad man tycker och vad man tycker om andra. Majoriteten är intresserad av Bella och läser den här bloggen som underhållning och en stunds förströelse.

         Svara

     Tror att de kan ha att göra med diskussionen kring mest likeade kommentaren igår (Eller var det i förrgår?). Någon tog det nog som en utmaning.

     Svara

      Jag som skrev inlägget ovan är inte insatt i vilken diskussion du pratar om. Jag ville bara påvisa att inlägg om IL är populära. Jag blir så himla trött på alla som klagar på att det är för mycket om IL, när det uppenbarligen är många som älskar dessa inlägg. Det är typ den enda anledningen till att jag läser denna blogg 🙈

      Svara

       Tihi för mig med, jag har inte koll på alla nya bloggisar med Bella har jag koll på. Intressant följa henne på avstånd genom hennes vilda kast hit och dit.

       Svara

       Det ÄR enda anledningen till att jag alls ens läser här. Går bara in på hennes Blondinbellatagg, inget annat.

       Svara

        Jag med, haha!

        Svara

        Jag med! 🙋🏼‍♀️

        Svara

    99% av anledningen till att jag besöker bloggbevakning är att läsa om IL. Det är så roligt att nån snappar upp hennes galenskaper!

    Svara

  Undrar hur länge hon ska dölja sina barns ansikten. Jag tycker djur är det bästa som finns.

  Svara

   Döljer hon dem inte så gnäller folk, och döljer hon så gnäller de för det. Åker hon inte iväg till Skansen eller annat med sina barn så gnäller dem, och åker hon till djurpark med barnen så gnäller dem, då är det fel och vidrigt. Åker hon iväg till en park för att cykla och leka med barnen så är det fel för hon har ju natur hemma, men är hon bara hemma med barnen så är det fel och trist för dem. Hon är hemma för lite enligt somliga också. Hon skämmer tydligen bort barnen enligt somliga också för att de åker till Kolmården men samtidigt tycker folk ist att hon ska åka med dem till Afrika på safari. Alltså det är så j-äkla sjukt hur folk håller på. Var är det som händer, vad är det med folk? Det måste vara CC och denna blogg som piskar upp hatet och mobbingen i sociala medier… men samtidigt så säger sig CC vara emot mobbing och näthat. Det går inte ihop.

   Svara

    Stackars isabella. Vore jag henne skulle jag byta jobb.

    Svara

     Tror aldrig hon skulle göra de frivilligt. Inte lika mkt uppmärksamhet eller lika enkelt att tjäna pengar.. så de gör hon nog inte i första taget. Går bolagen omkull kommer hon nog på något annat.

     Svara

    Varför visa upp barnen till att börja med?

    Svara

     Tycker sättet hon skrivit om barnen varit värre än att faktiskt visa upp deras ansikten. Så otroligt beskrivande situationer många gånger utan någon som helst integritet.

     Svara

    Fast hon har ju döljt dem sen början? Folk kommenterar ibland när hon missat att dölja ansiktena, och det är väl snällt? Är ju inget gnäll utan bara upplysning, inte alltid hon tänker på att en bild när den förstoras kanske visar lite mer än man tänkt, eller som när det var nån bild på väggen med barnen på som råkade visas.
    (sen kan jag ju tycka att det inte spelar så stor roll om man döljer ansiktena när man ändå berättar massa om barnen men men….)

    Svara

     Som sagt.. det är fel på allt ja, hur hon än gör så är det fel. Suck. Cudos till Bella att hon orkar med och inte går i affekt och till attacker, de flesta andra hade attackerat, spottat och fräst och försvarat sig men Bella låter det bero.. Jag kan dock ibland tycka att hon borde säga ifrån och försvara sig och förklara. Jag hade blivit förbannad och velat försvara mig och förklara, hade blivit vasinning… men som sagt cudos till Bella som låter folk hållas. Vad skulle folk tjäna pengar på (Hänt och CamCam), och vad skulle bittra näthatare roa sig med, om inte Bella fanns. Cred till Bella 😉

     Svara

     svar i modd

     Svara

      Ha ja det var ju inte mycket hänga i granen. Svaret alltså. Men tyck du synd om henne. Hon lever av att provocera! Vi är dumma som går i fällan för det är ju det hon tjänar pengar på. Men hur länge det håller kan man ju fråga.

      Svara

     Dolt*

     Svara

   Varför skulle hon inte fortsätta dölja? Förstår inte din undran 🤔

   Svara

   Jag tycker också att djur är det bästa som finns!

   Svara

  Känns som Bella själv tappat bort hela sin heta strategibild gällande kritiska kommentarer…
  Förut var det ju om småsaker som mat och familjelivet mm hon glatt fick folk att tjafsa om, men nu har hon kvar ca 0 förtroende och är så illa omtyckt att hon inte ens går plus på smör-inläggen.
  Ingen köper nåt längre och det var nog inte tanken från början..?

  Svara

   Och det beror inte på denna blogg tror du? Det är ganska lätt att se att stollarna som klagar på allt, hånar och letar fel på Bellas blogg och insta kommer härifrån. Det värsta är ju att det ofta är äldre kvinnor och småbarnsmammor som hånar och mobbar. Sen är det ju bittra ex som håller på så också. Riktigt illa, skrämmande. Tragiskt faktiskt.

   Svara

    Ljugengrip har väl ett eget ansvar? Hon får den uppmärksamhet hon förtjänar.

    Svara

    Anonym 16:03 – Hur vet du att det är äldre kvinnor och småbarnsmammor som hånar och mobbar IL? Om det verkligen är så att Bloggbevakning har någon som helst påverkan på ILs personliga varumärke är det varumärket inte vatten värt. IL har byggt upp en blogg, hon är driven och låter ingen trycka till henne. Men hon är långt ifrån perfekt. Helt ärligt vet den stora massa knappt vem hon är och många gen z födda från 1996 tycker att hon står för väldigt föråldrade ideal.

    Svara

     Det kan du se på instagram kära syster yster. Och även du fattar nog att det är CC som påverkar folk till att håna, mobba och näthata mot Bella, och att CC är delaktig… Många vet vem Isabella är med tanke på att hon synts mycket i tv bl a i Skavlan och lets dance… Kan tänka sig att CC är lite avundsjuk då det säkert är hennes dröm att få bli känd och synas i tv och annat. Sen undrar jag också varför någon skulle leka kändis för att man åker till NY? Jösses.. Suck.

     Svara

      Så du menar att innan bloggbevakningen fanns så älskade alla IL?

      Svara

       Varför skulle någon mena det 17:16? Hur får du det till det? Nej det finns väl ingen som alla älskar men ingen annan heller som får så mycket hat och som det är fel på vad hon än gör OCH ni vet mycket väl att det är CC som bidragit och påverkat det och som påverkar massa stollar och näthatare.

       Svara

      Stollis! 🥰

      Svara

       Vem är den där stollis egentligen?

       Svara

        Flera olika personer, Cam kallar någon för stollis så fort de försvarar Isabella eller ifrågasätter Cam och skriver något som hon ogillar, som ett försvar när hon känner sig dum typ. Urtöntigt, pinsamt, fjantigt.

        Svara

         Nej du, det finns bara EN Stollis! The one and only! Jag brukade blocka vederbörandes hundratals kommentarer men har insett att det är mer underhållande att släppa fram dem. Man ser på en gång när det är Stollis som varit framme, behöver inte ens kolla IP-nummer mm. 🙂

         Gissa vem som skrivit den här? Tihi, tihiii…

         Svara

          Fast jag har väl inte samma ip-nr så vem av oss är då Stollis?

          Svara

           Att ditt ip-nummer inte använts här inne tidigare säger en hel del. 😉 Äkta Stollis-manér.

           Om det nu är så viktigt för dig som anonym kommentator att inte bli misstagen för och/eller hopblandad med andra anonyma kommentatorer så får du väl identifiera dig eller välja ett namn. Annars ser jag helt enkelt inte hur detta kan vara ett problem…

          Och en sak till, varför kalla någon stollis? Vad är det som är så stolligt med att inte hålla med dig i allt och att ifrågasätta dig och vissa dumheter? De som verkligen är stolliga i sin kritik av Bella kallar du dem stollis eller vad kallas dem? Du verkar själv ganska så stollig, det kan nog flera hålla med om. Du verkar ha tappat det.

          Svara

           Haha åh vad söt du är 😂

      Anonym 17:07 – Jag hade väl hoppats på att få svar på mina frågor. Jag tänker inte bemöta dina påståenden för det pyr härskartekniker om dem. Men som information kan jag berätta för dig varför IL intresserar mig. IL har en moralkompass och värdegrund som ligger så långt från min egen som det bara går att komma. Jag är fascinerad över hur man kan utge sig för att vara så överlägsen och kunna så lite i så mycket.

      Svara

      Anonym 17:07 – Du har ett svar i modd. Glömde tillägga att jag tycker att IL verkar trasig och ensam och att hon blir utnyttjad.

      Svara

      Nu tar du väl ändå i att många känner henne pga Skavlan och Let’s dance. Hennes medverkan i Let’s dance är 10 år sedan (2009), hon blev utröstad redan i program 3, varav ingen röstas ut i program ett. Så någon större succé gjorde hon inte. Vad gäller Skavlan var väl inte det något som gjorde henne större. Samma historia berättades som hon drar på sina event och tal hon håller. Du överskattar hennes kändisskap, möjligtvis runt Stureplan där hon har sin dagliga gång känner man igen henne.
      Men hatten av till dig som tappert kämpar vidare och försvarar henne, det du kanske inte tänker på är att du med alla dina kommentarer här bidrar till Camcams inkomst, vilket är märkligt då du uppenbarligen hyser stort agg till henne.
      Vad gäller IL och avundsjuka på hennes pengar och livsstil så tycker nog de flest synd om henne.

      Svara

       Haha Julia (camcam) har någon påstått att hon gjorde succé i Lets Dance nej inte va, det gällde angående att folk vet vem hon är dvs hon är känd för många utöver blogg liksom, ja så är det bittert va. Så j*kla komiskt när vissa ska förminska henne och tala om att nej hon är minsann inte så känd så fort det handlar om någon framgång eller om hon varit med i tv eller tidning hahahah…. Men om nu folk tycker synd om henne så borde väl inte folk vara elaka och leta fel för att håna, vad är det för folk då. Usch.. nej tyvärr tror jag det handlar om en viss avundsjuka, många har svårt för personer som lever gott och har framgång då ska det hatas, hånas och rasas… Man får inte sticka ut i jantelandet lagom, man får inte ha höga ambitioner och visioner och inte våga säga vissa saker då ska den såklart hatas… Sällan det klagas på fattigare människor men så fort det handlar om människor som verkar ha gott om pengar och har utseende så ska det hånas och hatas. Så är det.

       Svara

        Anonym 20:46 – du verkar väldigt bitsk men gör ändå ett försök med risk för att orsaka en hagelskur. Blev nyfiken på ILs lets dance debut och googlade. Det visade sig att hon blev förvånad att hon åkte ut trodde hon skulle vinna allt. Blev även omskriven plus att hon startade blogg bråk. Inte mycket verkar ha ändrats de senaste 10 åren. Rik framgångsrik eller vacker. Har svårt att bli avundsjuk på en person som skapar så mycket drama och skaffar sig så många ovänner.

        Svara

      Åhå, så äldre kvinnor som har sett på skavlan och lets dance har fått upp ögonen för denna fantastiska kvinna och sedan har äldre kvinnor fått upp ögonen för denna blogg och då helt plötsligt ändrades åsikterna om il från fantastisk kvinna till något helt annat, på grund av att äldre kvinnor (och småbarnsmammor) är avundsjuka. Det beror inte på att äldre kvinnor och småbarnsmammor kan tänka själva och förhåller sig kritiska till mycket av det il förmedlar, och att det dessutom kanske är detta kritiska förhållningssätt som har lett dessa kvinnor till denna blogg.

      Svara

  Fast det är en viss skillnad på att ”hata djur” i sammanhanget ha djur hemma än att titta på och tycka om djur som delfiner, elefanter osv. Visst kanske dåligt uttryckt av Isabella men sammanhanget i intervjun handlade inte om vilda djur utan om husdjur.
  Jag tycker absolut inte om hästar, tycker de är läskiga och hade det varit för 20 år sedan så hade jag nog t o m kunnat uttrycka mig som att jag hatar hästar. Det innebär inte att jag inte kan titta på dem eller säga att de är vackra djur. Bara jag inte behöver rida, rykta, klappa eller något annat.
  Vad har du för källa på att detta sattes in som en blixtvisit efter publiceringen av intervjun?

  Svara

   Det har hon definitivt ingen källa på. Men hon kan backa bakåt i Bellas blogg så ser hon där att Bella skrivit innan DN-intervjun om påsken med födelsedagskalas och besök på Kolmården. Pinsamt Camilla och alla bittra kärringar som ska klaga på allt. Sjukt är det, riktigt stört.

   Svara

   Jag tolkar det också så. ”Hatar djur” i detta sammanhang låter mer som att hon själv inte vill ha/hatar tanken på att husdjur. Inte att hon bokstavligen hatar djur. Jag har flera gånger råkat uttrycka att jag ”hatar katter”, men jag har aldrig menat det bokstavligen. Utan skulle bara aldrig själv vilja ha en katt.

   Svara

    konstigt bara när man haft hund själv och gjorde sig av med den pga ’allergi’. Var många som blev upprörda över det vill jag minnas.

    Svara

     Nej det är faktiskt inte så konstigt. Min familj skaffade katt när jag var tonåring och det visade sig att jag var väldigt allergisk så katten fick flytta hem till en familjevän. Har bara en negativ erfarenhet hur det är att ha katt och hur jag dåligt jag mådde då. Och hur jag mår när jag går hem till någon med katt. Kopplar den känslor till typ alla katter. Därav har jag råkat uttrycka att jag ”hatar katter” men gör det givetvis inte bokstavligen. De är gulliga, vill bara absolut inte själv ha en.

     Svara

      *hur dåligt jag mådde
      *kopplar den känslan

      Svara

      Din familj skaffade. Inte du.

      Sen är ju hata ett ganska starkt ord, men det får ju uppmärksamhet!

      Svara

       Hata är ett ord många slänger sig med, behöver inte tolkas som ett starkt ord och det behöver inte alltid tas bokstavligt liksom. Många slänger sig med det utan att för den skull planerat att få uppmärksamhet, och utan att mena hata hata utan som i att ogilla. Ah du fattar nog.

       Svara

        Slänger man sig med starka ord får man kanske stå sitt kast.
        Du fattar nog.

        Svara

         Nja fast det spelar ju ingen roll vilka ord vissa använder, det är fel på allt ändå oavsett. Och vissa kommer undan allt, Camcam t ex vilka ord har inte hon använt, vilka övertramp har inte hon gjort. Och vilka lögner har inte hon slängt sig med….

         Svara

      Men Isabella beskrev det inte så när Christian lämnades bort. Då sa hon att det var ett tufft beslut – inte att det var skönt för att det var så jobbigt att ha hand om honom.

      Svara

       Det är väl klart att det alltid är ett tufft beslut att lämna bort ett husdjur oavsett om det berodde på allergi eller att det var jobb med djuret, oavsett om det är självvalt eller orsak.

       Svara

    Så om det inte var bokstavligt att hon hatar djur, vad är då jag hatar djur en metafor för? Har aldrig hört den metaforen så därför är jag nyfiken.

    Svara

     Inte en metafor utan en överdrift. På samma sätt som man kan säga ”jag skrattar ihjäl mig” trots att man inte alls är i närheten av att faktiskt dö, eller ”Vi hade världens krig hemma igår om disken” trots att det inte pågick ett faktiskt krig i lägenheten.

     Svara

      Fast liiiiite roligt är det att efter man fått kritik för att man sagt man hatar djur plötsligt blir värsta djurräddaren….
      Men det kanske också är en metafor.

      Svara

      ”Vi hade världens krig hemma igår om disken” eller ”jag skrattar ihjäl mig” beskriver händelser eller upplevelser. Älska, hata, sorg, glädje beskriver känslor där älska och hata finns på varsin ände av spektret. Många inklusive jag använder dessa ord slarvigt och för att beskriva något. Men ofta säger vi bara det ena. I DN artikeln återges både …..har aldrig älskat en man. ..…….jag hatar djur. Det jag funderar på är beskrev hon en känsla eller användes orden för att förstärka en händelse eller upplevelse.

      Svara

  Skulle citatet behöva damage control verkligen? Gillar inte heller djur så mycket men har aldrig märkt att det är provokativt 🤷‍♀️ (Sen är jag ju ingen influencer heller om det spelar in)

  Svara

   Ja.

   Svara

  ”citat får man inte hitta på hur som helst” hahaha den var bra, så du tror att alla citat du läser om vad folk ska ha sagt är helt korrekta, aldrig något ord som tagits bort eller lagts till och aldrig lite omgjort och förvrängt haha Camilla då är du allt bra naiv. Bella kanske sa så och det måste ju betyda att hon hatar alla djur -eller så menade hon katter, att ha katter hemma typ- och att åka till en djurpark är ju såklart FRUKTANSVÄRT eeh iaf om man heter Isabella eller gnäller samma folk på andra blogg- och kändismammor som åker till Kolmården och andra djuparker med sina barn. Spelar ingen roll vad Isabella gör så är det fel. Värre tycker jag det är med vuxna kvinnor och mammor som mobbar, kränker, och hånar på nätet. Pinsamt. Och att skriva ut personers löner under 2017 utan att kolla rätt fakta är också rätt eller?

  Svara

   Får man fråga dig om du på riktigt tror att barnet ställde denna fråga och att bella blev ”rörd”. Hon blir ju alltid rörd av deras så oerhört perfekta frågor till blogginlägget.
   Tror du detta är äkta?
   För mig bara skriker hennes rader om nya kunskaper, känslor och djur hittepå.
   Men det är snyggt gjort…

   Svara

    Citat som tidningar skriver och påstår att folk har sagt kära du 15:55. Jisses… Jag tror nog på att barnen sagt ungefär det som Bella skriver. Men det är ju okej att vinkla väl, det görs ju ständigt på denna blogg, det vinklas och förvrängs här och då är det ju okej tydligen.

    Svara

     Behövs inga vinklar, hon är genomskådad med sina strategier och hela sin falska persona. Inte en chans i hela världen att hennes barn jämt levererar dessa snusförnuftiga kommentarer, allt är en lögn och hon är patetisk och vi-rig som utnyttjar dem så här.

     Svara

      Ja oj vilket utnyttjande att skriva att ett barn sagt en förnuftig kommentar verkligen vidrigt.. eller inte. Du är en vidrig galning däremot kh.

      Svara

  Eh, vad du övertolkar. Jag brukar säga att jag hatar människor. Innebär inte att jag på allvar hatar alla människor.

  Svara

   Men att sen dagarna efter DN-uttalandena där hon vill skylta med hur iskall hon är, skriva om att hon vill hjälpa djur, hur hon ömmar för dem och att Gillis äääälskar djur. Asså det är ju bara sjukt hur hon planerar sånt här..

   Svara

    Exakt, här blev det ett väldigt tvärt kast.

    Svara

    Det verkar inte som att hon planerar, om det är planerat så framstår hon som inget annat än tappad.

    Svara

     IL planerar? Har påven rolig mössa?

     Svara

    Eller så var det ju för att de faktiskt var på Kolmården och träffade djur Li, det slog dig inte? Hon har många ggr tidigare nämnt att Gillis älskar djur för övrigt. Det är mer sjukt hur Camcam håller på och hur folk letar fel, hånar och klagar på allt. Riktigt sjukt.

    Svara

     Jo hon har nämt det om gillis och djur, då blir det ännu mer magstarkt säga att man hatar djur, tycker jag.

     Svara

      Fast hon sa inte det till Gillis va, om hon ens sagt det överhuvudtaget. Duttiga folk är på att leta fel, hitta fel och vända allt till fel haha.

      Svara

    Det första Odd skaffade när han flyttade från Bella var ju två kattungar !
    Allergi eller djurhatare ? Vem vet 🤔

    Svara

  Klappa delfiner. Mm. Känns bra, de föds till att vara fångar, och lever hela sitt liv instängda för att människor ska få några minuters underhållning. Så jävla dåligt.

  Svara

   Samma med kossor, kycklingar och alla andra djur. De föds för att människor ska ta livet av dom. Hemska värld.

   Svara

    Det finns alternativ till kossor, kycklingar och alla andra djur som föds för att människor ska ta livet av dem. Men det krävs en liten gnutta samvete och ändringsförmåga. Inte alla som har det, uppenbarligen.

    Svara

   Om man ska rannsaka sig lite föds ju även hästar och hundar upp i fångenskap för människans nöjes skull. Sen är det skillnad på domesticerade djur och vilda djur, men att kalla delfiner fångar och sen ställa sin häst i en box över natten är lite hycklande.

   Svara

    Ot men ändå långsökt kopplat till ämnet. Hur ser ni som är veganer på att ha husdjur? Är det ett big no no eller är det ok? Varför? Jag har aldrig tänkt på det innan och frågar inte för att döma något svar.

    Svara

     Jag är inte vegan själv men det verkar finnas två läger. Vissa menar att det är ok om man behandlar djuren väl, andra tycker att det inte är ok.

     Svara

     Stort nej på det. Att ha en gullig hund eller något annat, det är liksom svårt att ge sina djur vegansk mat, inte använda läderkoppel och liknande.

     Svara

      Klart man kan vara vegan och ge
      dina djur sin naturliga kost.som i katt och hund är kött! 👌

      Svara

       Hundar är omnivorer (till skillnad från människor). De kan leva på enbart kött eller enbart planta segat (nu vet jag inte helt vad det är för hundar haha). Jag lägger ingen vikt vi vilket som är bäst. Ville bara flika in att det är innebörden av omnivor

       Svara

        Omnivor innebär att man kan äta både växtbaserat och köttbaserat (allätare). Till omnivorerna hör även människan👍

        Svara

         Inte bara kan. Borde. 😊👍

         Svara

       Men då använder ju den veganen andra djur för sitt eget höga nöjes skull. Kor och grisar ska födas upp och slaktas så att veganen kan ge sin hund eller katt ”naturlig” mat.

       Svara

        Hundmat är som allra oftast gjort på slaktrester. Färskfoder består ofta av ganska mycket vom (komage) tex och ingen ko har nog någonsin fötts upp och slaktats primärt för sin vom, strupe, lever eller köttslams.

        Svara

         Okej så slaktrester är okej att konsumera som vegan?

         Svara

     Adoptera. Vårt fel att det finns så många utsatta djur i eller utanför hägn. Att föda upp stöttar jag inte öht

     Svara

    Va? Anstränger dig mycket? Jag klappar inga delfiner, och har ingen häst i en box över natten.

    Svara

     Nej just du kanske inte har djur, men många som förfasar sig över Kolmårdens delfiner har egna husdjur. I realiteten är de lika mycket fångar som delfinerna och föds precis som delfiner upp för människans skull.

     Svara

      Är du kapabel att skilja mellan domesticerade djur och vilda djur?

      Svara

       I min första kommentar skrev jag ju att det är skillnad på domesticerade djur och vilda djur. Det går dock inte att komma ifrån att konceptet är detsamma även om det situationen för en fångad delfin på många sätt är värre för delfiner än för exempelvis innekatter. De är fångar, uppfödda för att tillfredsställa sina ägare, ofta med begränsade möjligheter att följa naturliga instinkter och medfödda beteenden.

       Svara

  Någon som vet vad privat klappning av surikater och delfiner på Kolmården kostar? Står inga priser på hemsidan.

  Svara

   Det står om man vet hur man ska leta. 2500kr

   Svara

    Budgettips: På Kolmården hade de i alla fall förr en gummistövel, en sån där av det mer blanka och plastiga slaget. De sa att en blöt sån stövel kändes som en blöt delfin.

    Svara

     😂
     Ser hur ngn sitter och smeker en stövel. Tack för dagens bästa!!

     Svara

     Economista!

     Svara

      Säkert därför hemmateamet föreslog Kolmården för de hade tiggt spons av dem och fick det..

      Svara

  Kan du inte börja granska Cissi ordentligt istället, där finns det ju riktiga lögner att gräva i och inte massa fjant saker som med Bella.

  Svara

   Vad för lögner?

   Svara

   Lika många här verkar ju vilja läsa inlägg om Cissi W som om Bella så varför kommer det inte fler inlägg om Cissi?!

   Svara

   Håller med! Vill också se mer Cissi granskning.

   Svara

  Jag kan säga att jag hatar djur och då menar jag att jag hatar att ha alla typer av djur omkring mig. Men jag sitter ju inte och aktivt hatar någon älg som vandrar omkring i en skog någonstans i Norrbottens skogar.

  Svara

   Bahahaha! Såg hur nån satt vid sitt köksbord o hytte med näven åt nån älg i trädgården

   Svara

    Eller samma scenario (hytter med näven i sin ensamhet) men åt en hypotetisk älg ute i nån skog i Boden, medans man själv bor i centrala London eller något. 😂

    Simpel humor oh ja…😅

    Svara

     Haha vad roligt, jag som skrev kommentaren 15.36 är från Boden men har flyttat en bra bit därifrån nu😆

     Svara

      Haha kul med en rolig kommentar mitt i allt👍. Själv så sitter jag i Dalarna och hatar valrossarna i Svalbard.
      Nä då, jag hatar inga djur. Skoja bara.

      Svara

   Undrar mest hur en skog nånstans i skogen ser ut…

   Svara

  Så fint att djurhataren klappar några fängslade delfiner och nu plötsligt ska bli djurens riddare.

  Svara

  I DN-artikeln:
  ”Det finns väl någon rädsla att jag ska bli en kattkvinna i framtiden – fast utan katter för jag hatar djur.
  Men något i det här att man sitter hemma själv, en framtida ensamhet. Men sannolikhetsmässigt är jag inte så nervös över det”.
  Kattkvinna? Menar Bella en ”crazy cat lady” eller en ”cat woman” ?
  Antar att hon menar det första. Men kallas en sådan verkligen ”kattkvinna” på svenska?
  Och vad betyder: ”Men sannolikhetsmässigt är jag inte så nervös över det” ?
  Det är inte så sannolikt att Bella är nervös över att bli en ”kattkvinna”? Eller är det inte så sannolikt att hon blir en ”kattkvinna”?
  Verkar som Bella gärna använder ”mässigt” där det inte behövs.
  Man minns ju förklaringen till varför hon och livvakten bröt upp:
  ”Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt”
  Mycket märkligt uttryck.
  Varför sa hon inte att de fick en personlig relation utöver den professionella vilket gjorde det hela ohållbart (olämpligt, ohanterligt osv).

  Svara

   Artikeln föder frågor som hänger i luften.
   Vill hon inte bli superhjälte eller vill hon inte bli kattägare på ålderns höst?
   Syftar hon på superhjälten eller en helt vanlig kvinna som genomgår en metamorfos och blir..hm..katt?
   Är syftningsfelen en skojsig lek avsedd för läsaren att suga på? Är det slarviga användandet av ordet -mässigt ett tecken på ett tvångsmässigt(där kom den) beteende? Kan det vara ett försök att låta som att hon behärskar svenska språket väl? Är planen i förlängningen att språkförbistringen som uppvisas ska leda till att hon kan skriva att hon hatar att uttrycka sig i skrift.
   Förvirringen är total.

   Svara

    Ja, bloggmässigt finns det en del att önska språkmässigt.

    Svara

  Bella skänka pengar i det tysta hahhahajah årets skämt. Sjuka sjuka människa.

  Svara

  Nu reser hon till New York i hopp om de stora internationella företgen ska samarbeta med henne. Hennes mål är att intäkter från samarbeten ska gå via internationella företag 80% av inkomsterna via hennes sociala medier medan 20% svenska företag. De går inte så bra för Löwengrip kladd och klet annars hade hon inte kämpat så för att värva nya företag att betala henne. So. Folk säger i hennes reklamfilm hela hon låter som en vandrande reklamröst ingen som helst genuin känsla what so ever. Det kostar att leva som hon gör. Och på tal om när hon säger att hon vill bli världens mäktigaste egentligen vill hon bara bli en rik som syns på Forbes det är allt som är hennes dröm. Inte att hjälpa andra välgörenhet eller något annat allt ska bara handla om henne. Genomrutten falsk person.

  Svara

   Har du hört talas om kommatecken?

   Svara

   Skulle hon inte dejta någon miljardär i smyg? Så att hon har något att falla tillbaka på när företagen går omkull på grund av höga kostnader, dålig försäljning, minskade sponsorpengar, skatterevison, skönstaxering och annat underhållande? Hejdå alla ”anställda”.

   Svara

   Vilken flykt alltså, till New York. Undrar nog hur det kommer att gå där. Man måste ju ha en del att komma med om man ska klara sig där liksom. Hur många blonda svenska bloggtjejer åker inte dit för att göra karriär liksom? Krävs mer än lögner om statistik och rea-säljstatistik 🙂

   Svara

   Reagerade också på det där. Tidigare hette det väl att hon skulle hänga i NY för att lansera Löwengrip? Hade de inte möte med några företag i det syftet, eller missuppfattade jag situationen?

   Svara

    Det blev nog inget med det själva lanseringen gick nog inte igenom. Nu satsar hon helhjärtat på att lura något stackars företag i tron om att hon är aå himla stor och känd i Sverige att om de väljer att smarbeta med henne att det kommer gagna de. Har inte ens ökat lite i följarantal på Instagram. Så stor är hon inte plötsligt vill hon ge sken av att alla känner henne i Sverige att det är ocskå en av anledningarna till att hon bara älskar att vistas i New York. Hon lever sin dröm a la sex and the city. 😂😴

    Svara

     Nej, hon gick från 461k till 460k i vintras och har inte återhämtat sig från det. Märkligt att inte växa ett dugg trots all content hon producerar. (eller så är det på grund av den hon inte växer…)

     Svara

     Stora företag använder sig av mediabyråer. Tvivlar på att de helt plötsligt skulle be henne skapa små awkward reklamsnuttar på sin egen instagram bara för att hon varit där och visat upp sig.

     Svara

   Tror inte någon over there kommer att bli särskilt imponerad och teckna miljonkontrakt med en orange blondin som varken skriver el talar ordentlig engelska.
   VARFÖR tar människan inte språklektioner!!??
   Visst ja hon fixade inte gymnasiet och knappt körkortet då hon endast har automatkörkort.
   Världens mäktigaste kvinna.

   Svara

    Du kan inte ha många hästar i stallet. Kom tillbaka när du mognat, du är för liten för att hänga i ett vuxet forum.

    Svara

     Hej Stollis

     Svara

    Gick hon inte ens ut gymnasiet? Det förklarar ju en hel del.

    Svara

     Vad skulle det förklara menar du? Isabella hoppade ju av skolan för att hon ville jobba med sin blogg och bli känd och rik istället för att plugga och det verkar ju ha gått ganska bra eller hur?

     Svara

    Håller 100% med om att hon borde investera i språklektioner – hon tar ju experthjälp till allt annat, som att klä sig och sminka sig… MEN känns dumt att dra in gymnasiet/körkortet i det här. Att hon endast tog körkort till Automat betyder ju inte att hon inte kan lära sig engeska med rätt lärare.

    Svara

     Men precis, om man har som mål slå utomlands känns ju lite engelskalektioner som en självklarhet. Hon verkar ju så målinriktad annars?

     Svara

      Och alla böcker hon säger sig läsa – läs på engelska liksom!

      Svara

     Det tyder ju ändå på brist på läshuvud och uthållighet. Allt som varit lite jobbigt har hon gett upp.

     Svara

      Kan det göra, men att lära sig språk har inte så mycket med läshuvud att göra.

      Svara

   Gräset är tydligen alltid grönare någon annanstans.
   Löwengrip Beauty går inte bra i Norden så då ska det gå bättre på några varuhus i Australien, Kina och USA istället.
   Svenska företag och samarbetspartners har blivit mer misstänksamma mot influencers och då kommer det säkert gå lättare att värva samarbetspartners på andra sidan Atlanten. I synnerhet om man är okänd där.
   Har Bella helt släppt markkontakten nu?
   Något säger mig att Löwengrip Beauty är på väg att säljas eller avvecklas. Pingis vill säkert sälja sin andel och Bella kommer inte att behålla sin andel om Pingis vill lämna. Nu är förmodligen sista chansen att försöka rädda något av värdet i Löwengrip Beauty.
   Bella satsar nu helt på sig själv, sina kanaler och Löwengrip Invest. Inte ens Hermine Hold verkar hon bry sig om.

   Svara

    Ett företag vill växa och lyckas. Vad är det för konstigt med det? 🤔

    Svara

     Men om man inte ens klarar av att sälja på sin hemmamarknad, då går det säkert bättre att satsa utomlands? Lycka till.

     Svara

      Jodå det kan gå bättre, det är liksom inte produkterna det är fel på utan det beror på annat…

      Svara

     Det fungerar ju inte särskilt bra på hemmamarknaden. Fungerar knappast bättre utomlands.

     Svara

   Men suck… asså… Nej det måste ju gå dåligt för Zlatan också eftersom han gör reklam. Och Laila Bagges företag och Katrin Zytos måste ju gå dåligt eftersom de gör reklam på instagram, varför måste de tjäna reklampengar när de har andra företag? Pernilla W varför gör hon reklamfilmer och samarbeten, tjänar hon så dåligt som artist och på sin butik och företag?

   Du har inte fattat att det kostar en massa pengar att driva företag och att producera fram produkter, sen pengar till frakter och löner med mera. Klart Isabella behöver tjäna pengar för att kunna ha ett stort dyrt hus bl. a. Herregud vad är det att laga på att hon jobbar. Så mycket dumskallar här. Folk får f.n ge sig! Skärpning.

   Svara

    Hej Stollis

    Svara

     Vad var det som var stolligt? Så är det ju. Mer stolligt att inte fatta det. Du 16:13 är nog en stollis av rang, en äkta avis Bellahater som har svårt att acceptera vissa sanningar.

     Svara

    Men det går ju till en viss gräns. Och det är ju många andra som får kritik för sina samarbete. Laila fick för nåt låneställe, Pernilla fick för sina bantningspiller. Och för att inte tala om alla dessa hälsopiller, får inte folk kritik för att de gör reklam för dem?
    I ILs fall är det ju att hon numera gör reklam för allt. Tror det är farligt när man säljer sig själv till allt möjligt, bara det genererar pengar. Och i förhållande till den bild hon visar på bloggen verkar ju samarbetena inte vara så märkvärdiga?

    Svara

     Andra får viss kritik om de gör reklam för låneställen och bantningspiller ja vilket inte Bella gjort. Men Bella får istället kritik för a t t hon gör reklam – vad hon än gör så är det fel – hon får inte göra reklam för tamponger, inte för kaffe, inte för adresslåset för då är hon vidrig och utnyttjar utsatthet.. Alltså.. Bella kan inte göra någonting rätt här, allt är det fel på t o m när hon reklammärker och gör reklam för helt vanliga okej saker. Och NEJ hon gör inte mer reklam än andra. Folk här stör sig ju på att hon får samarbeten och tjänar pengar, det är det som är grejen.

     Svara

   Vore intressant att veta vilket bolag hon ska debitera resor och sitt nya boende i NY eftersom det numera inte handlar om att sälja in Löwengrip Kladd&Klet….

   Svara

    Bella tycks mer och mer jobba enbart för Löwengrip Invest dvs för sig eget ”mediahus”.
    Hon verkar ha släppt Flattered och Hermine Hold och nu verkar hon ha minskat sitt intresse även för Löwengrip Beauty.
    Vad händer i Nordic Tech House? De skulle fixa till Gabrielle men det verkar inte bli något med det. Vill Pingis lämna NTH nu när hon får annat att fokusera på?
    Många ”investeringar” den senaste tiden syns inte längre i Bellas kanaler trots att hon borde göra reklam för dem som en del i uppgörelsen om ägarandelar mot reklam.
    Det var länge sedan man såg något om Guldkula, Wavy, NaturalCycles, Brandabassador och Fitness Collection.

    Svara

     Blir väl fler och fler som inte får avkastning på satsat kapital genom samarbeten med Löwengrip. Kan bli litet jobbigt om inte NTH får betalt …

     Svara

     Bella skulle göra reklam för Cellaviva också så att Nordic Tech House får aktierna de är lovade.
     Senast Bella skrev något om Cellaviva var 20 december 2018. Under 2019 har hon inte nämnt stamceller eller Cellaviva över huvud taget. Märkligt för det var ganska mycket värde på avtalet som NTH skrev under.

     Svara

  Stolt kattkvinna 😻😻😻😻😻

  Svara

   Crazy cat ladies, unite!😻😹

   Svara

   Här är en till! 😻😻

   Svara

   Och en i the making! 🐱❤️

   Svara

  Hon gick ju på en delfinshow när de var i dubai eller var det var, under samma premisser. Barnen behövde ha relationer till djur för att bry sig om dem (egentligen pratar hon väl om sig själv, barn brukar ha en ganska lättväckt empati). Tydligen krävs upprepade träffar med vilda djur i bur för att budskapet ska sjunka in, någon verkar sinnesslö.

  Svara

   Haha. Jeupp.

   Svara

   Har aldrig klappar några delfiner eller ridit någon elefant. Jag och många med mig (de flesta gissar jag?) kan känna empati och förstå det där med djurs väl och utrotningshot m.m… utan att behöva betala för upplevelsen…

   Svara

  Ni som tycker så synd om delfiner tycker lika synd om allt boskap förmodar jag?

  Svara

   Ja, jag gör då det. Och kycklingar som föds upp för matproduktion. Och katter som behandlas som slitochsläng. Och allt annat där djur (eller människor för den delen) far illa. Jag mår dåligt när jag ser och hör om sådant. 😭

   Jag kommer ändå inte sluta äta animaliskt, dock. Att döda djuren är inte det som stör mig, utan hur de behandlas längs vägen… så försöker att t.ex. minska på köttet, se över vilken typ av kött jag äter (ett alternativ kan vara att köpa viltkött av lokala jägare, bara som ett exempel), var djuret kommer ifrån och var det slaktades, stötta lokalt och ekologiskt – om inte annat som markering (på att jag gärna betalar mer för bättre produkt/miljötänk bakom/djurhantering i förlängningen/stötta närproducerat).

   Vet att du inte frågade det (rakt ut i alla fall)… Bara väljer att förekomma innan nån tar upp det…

   Svara

    Lite OT, men borde inte det vara det bästa för miljön dessutom? Att äta kött och annat som produceras lokalt. Tänker på alla s.k. miljövänner som käkar veganskt och tycks äta grönsaker och liknande som inte växer naturligt i Sverige.

    Svara

     Vi är många vegetarianer som ser till att äta säsongsbaserat, alltså vegetarisk mat som växer i Sverige. 🙂 Det funkar toppen!

     Svara

     Öhhh, miljöproblem är inte lokala. Sätt dig längre fram i klassrummet.

     Svara

      Öhhh, nej men det är bättre för miljön att äta lokalproducerat istället för att frakta mat över halva jorden.

      Svara

       Precis!

       Svara

   Beror ju helt på hur de lever. Ex en hönas behov går ju att tillgodose. Men en delfins naturliga behov går aldrig att genomföra i fångenskap.

   Svara

    Det går ja, men görs det?

    Svara

     Frågan borde vara vad men kan försvara rent moraliskt. Ens personliga val tar slut där någon annans näsa börjar.

     Svara

      Jag känner ingen behov av att försvara min moral, som skiljer sig från en vegans. Jag gör ingenting olagligt och behöver således inte försvara mig heller.

      Svara

       Kanske inte olagligt, men omoraliskt.

       Svara

        Noup. Inte i min värld. T.ex. så blir det tuppslakt här hemma nästa helg.

        Svara

         Det ante mig nästan att inte heller djur klemas med 😄

         Svara

        Är rätt omoraliskt att deklarera vad andra gör man anser vara omoraliskt också.

        Svara

         Lättkränkt, lilla snöflinga?

         Svara

   En delfin i fångenskap blir ofta mellan 17-25 år gammal medan högsta tillåtna slaktålder för t ex tjurar är 19 månader. För kycklingar blir livet ännu kortare, 33 dagar om man föds upp på vanlig gård och 81 dagar om man har turen att vara en KRAV-kyckling.

   Så om vi bortser från det diskutabla i att man berövar unga djur deras livslängd (det ÄR en helt annan diskussion) är det en herrans massa år som dessa stackars delfiner ska plaska runt i sina trista små bassänger för att behaga människans behov att få underhållning i form av vilda djur. Så ja, jag tycker definitivt mer synd om delfinerna.

   Svara

    Bra poäng…

    Fast det värsta jag sett är ändå apor på djurpark. Orangutanger som sitter bakom glas och ser deprimerade (jo faktiskt) ut. Med ”mänskliga” ögon och ansikten/uttryck. För mig är det som att se en annan människa där inne, de är liksom så lika oss/vi dem. Det känns jättefel.

    Iofs var det inget vidare att se elefanter stå och väva (flytta vikten mellan frambenen och gunga lätt fram och tillbaks.. om och om… samma beteende som hos hästar), kändes så ovärdigt. Vissa andra djur tycktes ha det något bättre dock, vissa hade stora inhägnade med ordentlig berikning… elefanterna liksom bara stod på en torr plätt med nån fånig boll som de inte brydde sig om. Med vad jag inbillar mig, en ledsen blick.

    Nej djurpark är inte min grej… Det var mitt första besök på en faktiskt, förutom Kolmården i barndomen.

    Svara

     Håller med om den ledsna blicken hos vilda djur i fångenskap.
     Klarar inte heller av att se alla dessa youtubeklipp med djurparksdjur som blir arga och gör utfall mot människor på andra sidan glaset och publiken jublar och skrattar. Fy fasen, det känns i hjärtat.

     Svara

  Hennes poolbygge lär bli sponsrad. Idag skrev de på lowengrip kontot där någon fäller träd i samarbete med. Så egentligen allt är hemma samarbeten världen mältigaste kvinna är värdens tiggare. Inget ont om riktiga människor som inte har råd och tak över huvudet. Men hela hon usch blä.

  Svara

   Ja, hela hennes liv är ett samarbete och hennes hus (hem) är ett showroom, varenda rum är inrett med sponsrade möbler och grejer och trädgården lär inte vara ett undantag.

   Svara

   Hon kan ju alltid ha ett par delfiner i sin pool.

   Svara

  Hade jag varit christians uppfödare och läst att människan säger i en intervju att hon hatar djur några år efter hon omplacerat hunden hade jag inte blivit glad. Tar själv jävligt illa upp om någon valpköpare inte verkar glädjas över hunden och inte klarar av ansvaret, då vill jag köpa tillbaka. Sånna som IL borde inte få ha djur.

  Svara

  Undrar verkligen varför just IL får så mycket uppmärksamhet här? Nästan allt hon gör verkar uppröra folk? Försvarar inte henne utan undrar genuint.

  Svara

   För hon är så märklig!

   Svara

    Mäktig, menar du väl? 😉

    Svara

     precis 😉

     Svara

   För att människor som ljuger är roliga att studera, framför allt när lögnerna kommer i kapp.

   Svara

  Nu tror jag inte att IL och Jessica Lagergren har exakt samma läsare. Men när Jessica lottade ut en tävling om att få gratisbiljetter på parken zoo så var det över 60 positiva kommentarer där folk ville vinna. När IK går på zoo – not so much.

  Svara

   De jobbar på samma sätt. Jessica vill inte ha negativa kommentarer, tror de modereras väldigt hårt. Sen sticker ju inte hon ut hakan på samma sätt heller, påverkar ju också kommentarerna.

   Svara

    De jobbar inte på samma sätt menar jag.

    Svara

   Hade IL tävlat ut entré till Kolmården i samarbete med dem (som jag antar att Jessicas tävling med Parken Zoo var – hon köpte nog inte entrébiljetterna ur egen ficka) så hade ju hon modererat bort allt som inte var positivt också. Utgår från att Jessica fick kritik men att Parken Zoo hade betalt henne för att hålla tävlingen samt att allt skulle hållas positivt kring den.

   Svara

  Känner mer och mer hur ditt hat svämmar över, Bella is the shit, att du bara orkar, men det är klart kosingen ramlar in 🙈

  Svara

   Men det går väl inte särskilt bra för Bella längre, ekonomiskt eller på något annat plan?

   Svara

    Haha bra då ju, då behöver det ju inte aktivt jobbas här med att sänka och krossa henne, där hon ju redan nere för räkning, bra då ju.

    Svara

  Kolmården länkar till Isabellas blogg från deras fb-sida.
  Besöket verkar vara sponsrat…

  Svara

    ”Isabella Löwengrip besökte Kolmården under påskhelgen. Det blev Bamsekramar, surikathäng och många intressanta diskussioner om utrotningshotade djur och bevarandearbete.

    Klicka på länken för att ta del av Isabellas upplevelse:
    👇
    https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/22/kolmarden-hjaltar/

    Svara

     Fy fan. Kräks.

     Svara

     Nu ställde jag en fråga på deras FB ang detta (om besöket var sponsrat). Får se vad de svarar 🙂

     Svara

      Som vanligt så är det någon annan på Facebook som frågar mig vad det spelar för roll. Vet inte varför vissa privatpersoner blir så kritiska till en helt vanlig fråga om sponsrade besök. Kolmården har däremot inte svarat än 🙂

      Svara

      Hej Tanya! Isabella genomförde ett privat besök hos oss som hon stod för själv. Vi valde att visa runt och berättade mer om hur vi tar hand om djuren och vår delaktighet i bevarandeprogram för utrotningshotade djur. Med vänliga hälsningar Rickard Sjödén, Informationsansvarig

      Svara

       Hej Rickard!

       Tack för svar här (och på Facebook) 🙂

       Jag hade en till fråga efter ditt svar: erbjuder ni denna rundtur även för andra besökare (jag tänker då andra privatpersoner, ej via Min Stora Dag och liknande) eller gäller detta endast kändisar och organisationer? Tack på förhand.

       /Tanya

       Svara

   Såååååklart! Hon betalar inte för något!

   Svara

   Säkert fick hon hotellet betalt också. The Lamp i Norrköping är ganska okänt så de behöver säkert reklamen.
   Var ju många bilder från vistelsen på hotellet och positiva omdömen från Bella.
   Varken Kolmården eller Lamp Hotel nämns dock som samarbeten i bloggen 🙁
   Men Bella betalar sällan för något som hon kan få gratis mot reklam.

   Svara

    Varför behövde de ens bo på hotell? Det är ju 16 mil till Kolmården?

    Svara

     Två små barn heldag på Kolmården. Fram och tillbaka 16 mil,Jo de behövde sova över.

     Svara

      Verkligen! Bor också i stockholm och har gjort misstaget att åka över dagen till Kolmården med två små barn. Herregud, var ju helt slut efter att ha gått upp tidigt och spenderat en heldag där och att sen också behöva åka hem hela vägen på kvällen var inte alls kul och inget jag gör om kan jag säga.

      Svara

  Grejen med Bella är ju att hon aldrig ångrar eller tar tillbaka ett uttalande, utan istället gör hon precis så här.
  Har ni någonsin under de senaste åren sett henne bemöta nåt; vare sig det är en lögn, en miss eller nåt annat pinsamt larv. De gånger hon ger svar på tal handlar det om content och är nåt hon tjänar på.
  Hon rättar ju inte ens sina konstiga felstavningar, som fortsatt år ut och in ( ”förens”)..

  Svara

   Och hon är ju väldigt bra på att upplysa om hur fantastisk hon är hela tiden, och andra minsann sitter tittar på netflix medans hon gasar (för att sen skriva nåt snyftigt om hur utarbetat hon är).

   Svara

   Fake it till you blow it, that’s the way!

   Svara

   Även felstavningar, missförstånd, sakfel och motsägelser ger ju kommentarer och trafik.
   Bella är inte den som slösar tid på ”Svar på tal” och liknande onödigheter som man ser hos andra bloggare.
   Har något blivit för negativt så lägger hon in något som mildrar kritiken och gjuter olja på vågorna.
   Blir det för gulligt i kanalerna så kastar hon in en provokation eller något kontroversiellt påstående som får verka under något dygn så att folk får reagera av sig.
   Och så har det hållit på länge nu. Verkar som det fungerar ganska bra 🙂

   Svara

    Det är väl ganska smart av henne. Annars skulle teamet inte få göra annat än att bemöta det ena och det andra. Nu får de tid över till att anställa en CSR-manager, eller hur blev det med det?

    Svara

  Kan vi inte crowd funda Odds non disclosure agreement? Är beredd att betala rätt mkt för den boken 🙂

  Svara

  Citat:”Jag ser fram emot när jag får visa barnen USA. Jag är rätt säker på att Sally kommer att bli förälskad i denna stad. Hon är lite som jag. Hon blir så stor som det finns plats för. I Sverige blev det snabbt känslan av att vara lite för mycket (no kidding haha) och då behöver man byta plats så man kan bre ut sina vingar ordentligt. Inte förminska sig själv. Jag behöver ha en stor spelyta att röra mig på för att trivas”.

  Den lilla spelytan har närt denna unga dam med sin gigantiska Hybris ganska många år nu.
  Storhetsvansinne? Vad har Blonda åstadkommit? Berätta gärna för jag ser ingenting mer än andra personer som marknadsfört hennes sk, produkter samt en uselt skriven blogg. Avsaknad utav utbildning och talang hade nog klingat lika bra i USA som på den lilla spelplanen….men men….

  Svara

   För IL att lyckas i USA kan bli svårt. Utan utbildning i USA förutsätter att du antingen är duktig på sport, modell eller inom entertainment. Mej veterligen är den enda avslutade utbildningen hon har är när hon gick ut 9an från Vasa Real.

   Svara

    *Mig…

    Svara

    å andra sidan älskar väl amerikaner self made people

    Svara

     Precis, och de älskar blondiner med utstrålning. Där över får folk vara som de vill, ha vilka frisyrer och kläder de vill utan att bli hånade, man får ha stora drömmar och visioner också utan att hånas och hatas. Så gissar att usa passar bra för Bella, förstår att hon trivs där. Vem gillar inte New York city dessutom.

     Svara

      Det stämmer väldigt dåligt. Self made rules var längesedan. Orkar inte googla men kan faktiskt inte komma på någon som byggt ett affärsimperium där med bara ett high school diploma. Som motsvarar studentexamen. Det skulle vara Elisabeth Holmes då som hoppade av Stanford för att bygga sitt bolag och se hur det gick för henne. Helt ärligt tror jag faktiskt att IL för eller senare skulle bli stämd om hon satsar på USA marknaden. Hon är för slarvig med sanningen. Sen har svensk blondin inte en helt positiv konnotation i USA.

      Svara

   Bli förälskad i staden USA? Mjaaa okeeey.

   Svara

   Visa barnen USA? Hon har väl enbart varit i New York och då vad jag förstår på Manhattan på diverse hotell och co-working spaces? USA är långt mer än Manhattan…

   Svara

  ”jag hörde från en bekant som jobbat på löwengrip invest att anledningen till att Isabella vill synas på alla produkters reklam är för att det är hennes sätt att bli mer känd utomlands och att hon älskar att se sig själv på bilder. Att hon ville dra sig ur Hermine hold berodde på att hon inte fick vara omslagsflicka för märket. Det är vad jag har hört.:

  Personligen tror jag att IL lider av narcissistisk personlighetsstörning och psykopati. Symtomen stämmer precis in på henne tyvärr.”

  Citat från tidigare inlägg!
  Tyckte de var så sensationellt stt jag måste kopiera det vidare till de senaste inlägget om Bella!
  Hon är alltså ännu värre än vad man kunde tro! 🙉

  Svara

   Köper du allt som någon anonym har hört av en bekant?

   Svara

    I just det här fallet ja. Problem med det för dig eller?

    Svara

     Nej, jag undrade bara🤷‍♂️

     Svara

    Det verkar vara troligt!

    Svara

   Johan Möller på Alm & Möller Publishing Group som tvingades lägga ner Blondinbellas tidning Egoboost på grund av bristande lönsamhet: ”Vårt samarbete med henne gick bland annat ut på att vi skulle skylta med henne på omslagen. Hon kunde vara kontroversiell och många annonsörer ville inte förknippas henne. Folk var också trötta på att se henne på omslaget.”

   Svara

    Sade han det? Nå, vem är förvånad…

    Svara

     Jag är ändå lite förvånad över magnituden av hennes hybris

     Svara

      Undrar om det finns en koppling till bristande utbildning och hybris? Om man inte klarade av att gå ut gymnasiet, så kanske man vill dölja sina misslyckanden bakom en fin fasad?

      Svara

  Man slås verkligen hur många som moralpredikar här..

  Det är verkligen tragiskt med alla här som tror sig veta vad som är rätt och fel och som dömmer andra.

  Kommentarsfältet blir bara värre och värre och mer negativt med hårda ord för varje vecka som går.

  Däremot har säkert Camcam en poäng gällande Bella.

  Svara

   Vad gör du själv då? Tycker de luktar moralpredikning lång väg… 🤗

   Svara

    Precis just pga såna som dig som jag kände att jag ville skriva av mig.

    All negativitet här gör mig kräkfärdig!

    Svara

     Du är inte så positiv själv direkt!
     Lite självinsikt kanske är på sin plats så att du slipper kräkas så mycket 😑

     Svara

     Du tänkte inte ta tillfället i akt då och skriva något positivt om Isabella? Eftersom du är så trött på negativiteten menar jag… istället skrev du en negativ kommentar om hur tragiskt negativa alla är? Makes sense…

     Svara

  Nu planerar hon att köpa lägenhet på Manhattan och har äntligen bestämt sig för vilken del hon vill bo på.
  Hon ska hyra hus på rivieran i sommar och tycker det är ett bra tillfälle att bestämma sig för var hon ska köpa hus där.

  Hon nämner inte detta som visioner, drömmar och mål som hon gjorde om saker och ting för bara lite över ett år sedan, utan mer som fakta. Har hon råd med minst 35 miljoner till för fastigheter plus omkostnader så kan vi nog alla räkna ut att det finns pengar utomlands som finansierar hennes liv.

  Svara

   ”Imorgon väntar en vecka i NYC med teamet. Det blir en bra räddning – Komma in i jobbmode. Förhoppningsvis så signerar Löwengrip Invest våra första skrivbord därborta! Stort! Sedan blir nästa projekt ett mer långsiktigt boende. Jag har under mina regelbundna veckor i NYC sedan december klurat kring var på Manhattan jag gillar att vara och jag tror att jag har landat i vilken del jag vill bo i – Äntligen … :- )”.

   Svara

   Men det kan ju vara lögner som vanligt? Läste för övrigt nyss en artikel från 2012 – känns som om inget ändrat sen dess, nedlagda grejer och lögner. Eller så är jag helt ute och cyklar 😉 https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/oR7Pn0/blondinbella-lagger-ner-tva-foretag

   Svara

    Nu väljer hon istället att fokusera på karriärmagasinet Egoboost som riktar sig till just unga tjejer.
    – Egoboost är det roligaste jag har gjort. Tidningen har vuxit snabbt på ett år, idag är vi 12 anställda och vi är ett sammansvetsat gäng. Även om tidningsbranschen är tuff så har jag en glädje att gå till jobbet, säger Isabella.
    – Det är viktigt att Egoboost finns kvar så att det inte bara är tjejtidningar om bantning som överlever.

    Svara

  Hermines story om frukost med Forni, i goodie bagen låg det hårspray från Maria Nila. Känns lite skumt ändå.

  Svara

  Lite fakta i allt skvaller och tyckande. Delfinarten som finns i Östersjön – Tumlare är akut hotad. Det finns bara ca 500 st kvar av Östersjöpopulationen och de utsätts för många olika hot (skräp, fiske, miljögifter, buller etc). Man kan ha åsikter om djurparker men i detta fall har Kolmården varit med och delvis finansierat och utfört forskningsprojekt för att kartlägga och bättre skydda Östersjötumlarna.

  Svara

   Tycker de kan hålla sig till sådant då, och skita i att ha djurpark. Toppen med forskningsprojekt – mindre toppen med delfiner i pool som ska uppträda och klappas av barnfamiljer.

   Svara

   Bra att de forskar om tumlarna och hjälper dem, men måste de visa upp flasknosdelfiner för att kunna göra det?

   Svara

  Men kolla hennes hand och hur brunkrämen runnit. Hon har säkert haft handen i vattnet.

  Svara

  Vad har hänt med det roliga fakekontot Hermine Hold på Insta??!! Borttaget? Knappast frivilligt hoppas jag.

  Svara

   Haha..Har Head of Humor äntligen hittat det? 😉

   Svara

  Jag skrev en kommentar på ILs blogg för ca fyra timmar sedan, men den blev såklart inte godkänd.

  Skrev att det jag kom att tänka på när hon beskrev den kommande veckan och helgen i nyc som full av lekfullhet, sena nätter och att kunna göra sådant hon inte kan göra i Stockholm;….. swingersclub kanske?!:)

  Svara

   Långsökt

   Svara

    Ironi och sarkasm är inte din starka sida?

    Svara

  En business biljett och special mat i hennes namn fanns på gårdagens SAS flight till new york… undra om hon åkte igår eller boka om?

  Svara

   hur vet du detta?

   Svara

   Va åkte hon en dag för tidigt!!!

   Svara

   Igår (alltså måndagen) var ju Bella på Kolmården med barnen, åkte hem till Lidingö och lämnade sedan barnen till Odd.
   Hur skulle hon samtidigt kunna vara på ett flyg till New York?
   Kanske en miss i bokningen från början eftersom måndagen ju var helgdag?

   Svara

  Låt mig vara ifred!

  Svara

   Kan omöjligen vara Bella, hon hade lätt länkat till sin blogg 🤭

   Svara

    Hahahahhahaha

    Svara

   ”Leave Bella alone”

   Svara

  Men alltså allt tidigare snack om att hon är så utstuderad och beräknande med allt hon gör (och illustrationen om henne). MEN NU?! Jag upplever allt som hafs de senaste åren. Det kan väl omöjligt vara en del av hennes plan att alla följare endast finns hos henne för att de tycker hon beter sig märkligt? Det är inte strategiskt. Snarare som någon form av konstgjord andning

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.