81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Öh…

  Svara

   Instämmer. Vill CamCam säga att hennes ”form” har överlevt hennes resande, och hur menar hon då isf?

   Kan någon översätta? 🙏

   Svara

   Modd igen

   Svara

   TRH: Ständigt resande och coachella innebär mycket fest, snabbmat och dricka för de flesta. Men hon har trots allt en fin form/kropp. Så tolkar jag det 🙂 Någon annan kanske tolkar på ett annat sätt!

   Svara

    Aha. Ja kanske det. 😊

    Svara

  Ber seriöst en stilla bön varje natt om att dessa influencers bara kan sluta ta alla dessa pinsamma bilder😫😴🤦🏻‍♀️…Det finns inget syfte. Inget innehåll. VARFÖR försöker de iaf inte att göra något med den ”makt” de har att influera folk till annat än fula väskor, smink, drinkar och resor? Whyyyyyyy?????

  Svara

   Finns en anledning till att de är influencers. Snygga och sällan särskilt begåvade i skolan. Tur att denna karriärväg öppnade sig för dem.

   Svara

    Men va? Bara för att man väljer den vägen betyder det inte att är underbegåvad. Kolla Therese till exempel, hon är med i Mensa. Finns flera influencers som har ett starkt driv och en flödande kreativitet.

    Svara

     Det rapporteras sällan om de ”normala” influensöerna här, för lite ”skandaler” att skvallra om, eller så har de för få följare.

     Svara

    Jag yttrar mig inte i deras förmåga till att klara skola osv. Jag blir bara knäckt över hur fan samhället låter denna skiten hålla i sig på det här sättet. Att det är DETTA folk strävar efter. Dagens ungdomar be like: Jag vill bli youtuber när jag blir stor🤦🏻‍♀️…Tack och lov för unga som greta Thunberg säger jag bara så att man får lite hopp om framtiden i alla fall. Jag får på riktigt panii över hur influencers har lyckats bli en så stor del av världens påverkan och i helt fel syften med. Ytterst få gör något med det ansvaret som de själva har åkallat sig. Det är viktigare med fransväskor, samarbeten med TUI, energidrycker och klädföretag. Kräks.

    Svara

     Men respektera att folk vill olika saker bara? De tycker väl det är kul. Måste man känna och prioritera exakt som du?

     Svara

      Nej. Jag behöver absolut inte respektera de ytliga valen? Inte alls. Tack och lov. Och ja, folk borde prioritera som jag och andra som önskar lite rationalitet i den här världen igen istället för att bidra till det som pågår i sociala medier helt klart. Frågor på det? Eller tog det en öm tå hos dig att ytlighet och noll djup kritiseras? Annars förstår jag inte ditt behov av att kommentera? Tycker du själv att väskreklam och fillers är något som ska lyftas fram före det som verkligen är viktigt i världen? Du vet, människors överlevnad, minskat lidande and stuff.

      Svara

       Tack!

       Svara

  Jag fattade ingenting av det här

  Svara

   Jag tror camcam försökt vara rolig igen men jag kan ha fel.

   Svara

   Okej nu fattade jag men det var inte ett av dina bättre inlägg.

   Svara

  Jag verkade hamna i modd i tidigare inlägg, så provar här. Beklagar alla stavfel.

  Alltså. Vad i all världen händer med kommentarsfältet på Bloggbevakning? När jag för några år sedan började läsa härinne var stämningen så härlig. Vi var som ett litet härligt gäng – Någon skulle snart bli mamma för första gången, någon sökte tröst efter att ha förlorat sin pappa, någon uttryckte sorg över hur sociala medier målar upp en helt orealistisk bild av samhället och en tredje kom med snälla råd. Var man oense om något, då skrev man ej på ett nedgörande sätt till varandra, utan på något sätt kunde man faktiskt respektera olika hållningar. Tyckte man att Cam var hård sa man det på ett konstruktivt sätt utan att skriva nedgörande mot henne (hon driver trots allt denna bloggen; så låt henne göra det hur hon vill).

  Nu däremot får jag typ irritation i kroppen av att läsa kommentarerna där man nedgör den ena efter den andra talaren. Det här är en blogg! Inte en skolgård för lågstadiet eller något Parlament då er åsikt är livsavgörande.

  Respektera att människor har olika åsikter och strunta i att tvinga alla att ha samma åsikt som dig. Ibland räcker det att säga ”Jag håller inte med dig.” och sedan avsluta diskussioner som blir milslånga på så sätt. Jag har verkligen älskat den här bloggen och syftet med den, men jag känner att jag måste trappa ned på mitt Bloggbevakning-beroende på grund av hur skitigt folk har börjat bete sig. Det är inte längre en skön get-a-way från verkligheten att läsa inlägg och kommentarer här, det har istället blivit en krigszon.

  Svara

   Hajjar ditt budskap men med risk för att verka sekundärkränkt så tycker jag att du borde se över ditt val av begrepp i en kommentar där du vill belysa problem vilket i sig är HELT rätt. Men seriöst…krigszon?

   Svara

    Jag tycker verkligen att det känns som en krigszon (i brist på bättre ord). Man vågar knappt säga något, och gör man det någongång, då får man räkna med att minst en person antingen påpekar hur du stavar, din åsikt, ditt språkbruk, dina tankar eller något helt femte.

    ☀️

    Svara

     Nej det är ingen krigszon här. Jag tycker verkligen att man bör ha en större respekt för begreppet och vad det innebär. Men i övrigt så är du ju helt rätt ute!

     Svara

     Camcam sätter tonen i sina inlägg

     Svara

     Ja OCH…varför bryr du dig om det? Tycker att det är skönt med ett ställe utanför FB där man åtminstone kan lufta lite av det man tycker.

     Svara

     Jag känner också att det inte är poppis att se det positiva och skriva lite lugnare. Men sån är jag. Så ja vi här är olika och då får det väll vara så.

     Svara

     De är väl bra att bli lite ifrågasatt ibland, så man håller sig alert och vässar sina argument. Lite hjärngympa 🏋🏻‍♀️

     Svara

      Ha ha som om det vore alerta kommentarer..nån skriver ’det är så dåligt och camcam suger’, så kommer nästa ’det gör hon inte alls’.

      Svara

    Fast det är väl just det personen menar? Om du hajar budskapet, varför märka på ord? Vi förstår att hon inte menar en riktig krigszon utan använder det som en lite överdriven metafor, men ändå måste det hackas på ändå? Det är liksom som att folk här letar efter minsta lilla de kan göra mothugg på. Är ni såna i verkliga livet också.

    Svara

     Varför? För att det larvigt att jämföra en krigszon med ett komentarsfält där uppenbarligen ingen varken bombas, ligger i spillror på ett acctual krigsfält eller ens liknar en krigszon. Om jag ifrågasätter folk irl? Ja. Gör inte du? Jag tycker absolut att man bör bruka begrepp med korrekta medel. (Och nej, jag är inte rolig på fest)…

     Svara

      Då får vi sluta helt med metaforer och jämförelser då om allt ska tas bokstavligt. Du förstod nog att Anja inte menade att kommentarsfältet är en krigszon i den bemärkelsen att folk bombas och dödas här inne, eller?

      För övrigt är din kommentar ett ypperligt exempel på vad Anja skrev. Bra jobbat.

      Svara

       Såklart jag förstår det😴…ändrar dock inte på hur obildat det framstår men okey jag ger mig.

       Svara

      Många i mitt umgänge brukar utbrista ”jag döööör” när de blir upprörda eller exalterade över något. Om du hör någon säga det behöver du liksom inte bli förfärad eller ta det bokstavligen, det är bara ett uttryck. Precis som krigszon.

      Svara

       Åh, minns när jag var ung. Då var det helt ok säga om ett stökigt rum ’det ser ut som kriget här’.
       Då ,när folk inte kränkta spydde galla i ett kommentatorsfält till en blogg för att hålla hjärnan alert…

       Svara

       Absolut inte. I regel så är det ju dock oftast PH-anhängare eller Honey and the bees-medlemmar som uttrycker sig så kopiöst fattigt😊

       Svara

        Hur vet du det? 😂

        Svara

         Ren uteslutningsmetod. Ingen människa med minsta lilla iq eller självrespekt går runt och pratar på det viset.

         Svara

          Bara för att man använder metaforer, överdriver, ironiserar eller skojar med språket ibland betyder det inte att personen har låg intelligens. Det är bara skitnödigt att alltid prata korrekt och rätta andra så att ingen missar vilket geni man är. Människor med hög intelligens är även anpassningsbara och kan läsa sociala koder rätt så bra. Det är lite varning på om någon vid lunchbordet undrar om man verkligen dog på vägen till jobbet för att man trodde att man glömt väskan.

          Svara

   För att det kommit hit en massa folk som inte kan skilja på en blogg och granskande journalistik på public service-kanaler. Och en del som ”måste” försvara de bloggare det skrivs om (Bella-fans i tonåren). Och sen misstänker jag att det har hittat hit en massa småglin från typ Jockes & Jonnas kanaler när det har skrivits om dem.

   Svara

    Och glöm inte de som måste försvara camilla så fort någon har en åsikt som inte är samma som camillas

    Svara

     Pang, där kom släggan fram direkt.

     Svara

      Nej jag menar bara att det finns ett fåtal som måste komma till camillas försvar så fort hon får kritik eller mothugg och dessa är väldigt otrevliga och bidrar inte med bättre stämning än de som kommer till exempelvis bellas försvar. Men ja, kalla det slägga om du vill..

      Svara

       Varför får folk inte försvara Bella? Ser inget konstigt i det då kritiken ofta överdrivs här inne. Bella fuskar med siffror. I kommentarsfältet blir det det + hon är en dålig mamma + hon är elak mot Odd + hon har opererat tuttarna + hon failar på insta + hon har inga vänner + hon har *valfri diagnos* osv osv osv.

       Svara

        Och man kan försvara bella när det påstås att hon är en dålig mamma TROTS att man tycker att det är illa att hon fuskar med siffror och TROTS att man tycker att hon lever i en illusion. Men för många här inne så är det svart eller vitt, antingen älskar man allt hon rör vid eller så hatar man exakt allt som har med bella att göra.

        Svara

   ”hon driver trots allt denna bloggen; så låt henne göra det hur hon vill”

   Men har man alltid rätt att säga precis vad man vill?
   Svaret på den frågan är såklart nej. Och jag ser det som en självklarhet att man säger ifrån när man bevittnar att någon säger exempelvis dumheter om någon annan och trampar över gränsen för vad som är okej. Både irl och online.

   För att ta förra inlägget som exempel så är det många som anser att man inte ska göra sig rolig över hur någon ser ut. Tidigare har det exempelvis skrivits inlägg om hur hemsk IL ser ut i si spraytan, nu var det hennes trista klädstil och ”roliga” frisyr.
   Denna attityd i inläggen har funnits lääääänge och många gånger har det varit riktigt illa. Kanske har folk tröttnat rejält på det nu, därav blir tonen i kritiken hårdare. Bloggen har länge varit uppdelad i som två läger, de som lämnar kritik när det sker övertramp och de som svarar i stil med ”men sluta lääs då, stick härifrååån!”.

   Sen håller jag i övrigt med dig om att folk bråkar som galningar bland kommentarerna. Men jag tycker samtidigt att man får skilja på äppel och päron här.

   Svara

    Självklart har man all rätt att säga och tycka vad man vill på sitt eget forum, det är ju upp till besökarna att stanna och läsa eller låta bli

    Svara

   Säker på att du hängde här i början? Tyra inläggen med tillhörande kommentarsfält är nog det värsta jag läst någonsin.

   Svara

   Men vad förväntar du dig för kommentarsfält på en blogg som går ut på att till 90% leta fel och skriva negativt om folk? Hon har ju lagt upp det så. Eftersom hon inte vill ha ot så finns inte längre de diskussionerna du tänker på kvar under alla inlägg. Och i öppet spår hänger ju bara stämningen från övriga inlägg kvar.

   Svara

   Fast camcam har förut rytigt ifrån och skrivit bråka inte med varandra. Nu bara flyter det på. Jag tycker man kan väll tjafsa lite men några vill gå in här och ja provocera lite väl mycket. jag bryr mej inte längre. Och det är ju camcams blogg så hon bestämmer. Men bara att acceptera läget. Och scrolla om man inte gillar ett inlägg.

   Svara

   Allting förändrades när Bella ”granskningen” började. Och nej, kära krigare, jag är varken Bella-fan eller bellahatare och det innebär att jag kan se lite mer objektivt på det hela.
   Glömmer aldrig kommentarerna som kritiserade hur Bella andades, det är så sjukt beteende.

   Svara

  OT sorry men…gör även snubbar större läppar. (Kollar på Jan Helin just nu på SVT2 och frågan dök bara upp i min dumma skalle).

  Svara

   Ja det är väl klart att de gör det.

   Svara

    DU kan ju betrakta det så om du vill.

    Svara

    H O M O F O B I S K T as fu*k. Brukar andra ord människa.

    Svara

    ”Inget fel med fjolla, men…”

    Svara

    ”Vem är korkad?” Det här var extremt korkat. Har vi inte kommit längre än att slänga oss med fjolligt?
    Och vad är det som säger att man bara är yta för att man fixar sitt utseende?
    Tänk om och gör rätt.

    Svara

     @anja – ja du ser man kan skriva rätt så oförargliga saker här och ändå bli påhoppad. Inget att bry sig om. Låt vildarna rasa av sig.

     Allt fint till dig!

     Svara

  Va? Fjolla är för det första ett skällsord som beskriver en man som är homosexuell dvs ett homofobiskt begrepp.
  För det andra, vad har läppar med narcissism att göra? Så förvirrad av ditt svar. Det du egentligen ska rikta din irritation mot är den vidriga skönhetsnorm som påverkar människor till att få och förändra sina utseenden, inte personen i fråga som du nu gör.

  Svara

   Fjolla är ett jättegammalt ord. Används det idag som ett homofobiskt skällsord så är det ett nytt påfund. Förr betydde det mer en tramsig, lite barnslig tjej.

   Svara

    Ja det används (och har använts i alla fall de senaste 25 åren där jag kommer ifrån) nedsättande om homosexuella män. Kanske just för att det syftar till att de är tjejiga (vilket verkar vara det värsta en man kan kalla en annan…)

    Svara

  VAD ÄR GREJEN MED ALLA DENNA JÄDRA MODD?!?

  Svara

  Om man inte hittar en persons konto på instagram är man blockad då? Diskuterade med CW och puts väck 😂

  Svara

   Ja då är du blockad. Du kan dock se kontot via webbläsaren som utloggad istället.

   Svara

    Äsch är ju privat konto😁 Aja om hon hatar på mig så lämna gärna en kommentar till mig på min blogg eller här om ok för Camcam. Malin Clapper heter jag.

    Ha en fin dag alla!

    Svara

     Går att se story ändå, sök insta web story på Google.

     Svara

      Även om kontot är privat?

      Svara

       Ja

       Svara

  Wow shit vilka muskler Angelica Blick byggt!

  Svara

   Verkligen bra jobbat💪🏻

   Svara

  Petras klänning borde inte tillverkas i större storlek än 110 centilong.

  Svara

   Varför?

   Svara

    För det ser ut som en barnklänning troligtvis.

    Svara

  Den där väskan ser brandfarlig ut. Grilla korv på stranden och ppppfffffsssschhh så är den övertänd, släckt och förvandlad till en hög aska på 10 sekunder 👀

  Svara

   Brukar du ha din väska nära grillen/elden?

   Svara

    Kan väl hända man sitter vid elden och har sin väska prydligt vid sin sida och en eldslåga flyger iväg?

    Svara

    Ja?

    Svara

   Lite extra bränsle då

   Svara

  Min gissning är att det finns en stor andel besökare som inte är besökare för att de tycker om bloggen, utan för att de förfasas över mycket av det som skrivs här. Detta ser dock ut att vara något som går både C och andra läsare helt förbi, trots att de själva ägnar sig åt just samma sak. Dvs tar del av content på nätet i motsatt syfte än att de gillar och tycker om det. Självklart sker detta även här.

  En kommentar som skrevs för någon vecka sen som handlade om att personen inte gärna hade velat att dens anhöriga fick veta att den läser och kommenterar bloggen, att bloggen är något slags guilty pleasure som man inte vill skylta med. Kommentarer hade när jag läste nära 100 likes.

  Alla som jag har pratat med om den här bloggen tycker att den är riktigt pinsam och att klimatet är under all kritik. C vill bli tagen seriöst och hävdar det ena och det andra om vad hon åstadkommer här. Men hade folk som tog del av mitt arbete, och då av gruppen personer som tycker om det jag gör, hade resonerat så, så hade iaf jag tagit mig en funderare gällande vad jag egentligen bidrar med.

  Svara

   Finns många hobbyanalytiker här också
   Obs! Se ovan 👆🏼

   Svara

   Ja tror att du har flera poänger i det du skriver.

   Svara

   Kanske inte man skryter med att man läser den, men jag skäms inte heller över den. Tycker bloggen är kul, alla inlägg passar mig inte så klart eftersom jag inte har koll på alla inluensor.
   Tidigare tyckte jag kommentatorsfältet var det bästa, men numera är det ju en ….. av vildsvin upplöjd åker?

   Svara

   Ferm – tror du har rätt i mycket/allt du skriver! Jag har läst denna blogg sen begynnelsen, men senaste dagarna har klimatet här varit ganska överj*ligt och då har C själv bidragit till det i hög grad, med tex svaren på konstruktiv och rationell kritik. Jag gillar INTE Blondis, men tex inläggen där vinklas ju något sjukt faktiskt. Tråkigt att det tar denna vägen… Bättre var det förr!
   // Tråkig, halvbitter, uttråkad skvallersugen tant som ändå klickar sig in ( ja, jag vet, jag behöver inte)

   Svara

  Är bilden på Angelica Blick äkta? :-O

  Svara

  😮 Jävlar Angelica Blick! 🏋🏼‍♀️💪🏻👌🏻

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.