Öppet Spår – förlåt edition

Här är de typiska influencerbilderna på varför jag missade Öppet Spår idag.
Jag var helt övertygad om att det var tisdag pga detta och påskledigheten som fuckade upp hela min internal kalender.

377 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Välkommen till ålderdomen 😁

  Svara

  Kommer kugga ett prov imorgon. Exponentiallogaritmekvationgrafskit. Har aldrig kuggat något prov eller tenta i mitt liv. Men imorgon 😭

  Svara

   Eh, det är skitsamma. Du fixar det nästa gång.

   Svara

    Du behöver inte visa någon omtanke. Är rätt säker på att 21:48 trollar lite med oss. 😊😉

    Svara

     Varför skulle jag trollo om detta?

     Svara

      Exponentiallogaritmekvationgrafskit

      Svara

       När jag skrev in det, föreslog Google själv:
       ”Exponential Logaritm Ekvation Graf”

       Svara

        Borde gjort det. 😊🙈

        Svara

         @ real Hmm:
         Hoppas de som alltid häcklar dig för att var googleexpert läser det du skrev.
         Att real Hmm ”sköt från höften” den här gången var ju lite kul (vänligt menat). 🙂 🙂

         Svara

          Haha, sant och jag tog det väl. 😊🌸

          Svara

     Varför skulle personen trolla? Finns tentor i det

     Svara

      Alltså det kan ju vara något stavfel, eller flera, men jag har inte en aning om vad där skulle kunna stå som finns på riktigt. ”Exponentialfunktioner” i grafer?

      Svara

       Eller kanske Logaritmer och exponentialfunktioner?

       Svara

       Ja det är matte, jag skrev samman en massa av de jag ska ha prov i, bla logaritmer, exponentialekvationer, ekvationer och ekvationssystem,(graf) o så ett surt ”skit” på slutet

       Svara

        Haha, tack och sorry jag svarade dig längre ner och jag hoppas att du oroar dig i onödan och att det kommer gå bra. 🍀😊

        Svara

        Vi vill veta hur det gick på nästa öppet spår. Jag tror nog du kan klara det!
        Skulle du kugga så kommer du klara det nästa gång. Mycket pepp!

        Svara

        Jag googlade ”Exponential Logaritm Ekvation Graf” och det ser svårt ut som fan. Inte alls konstigt om du bommar en sådan tenta. Det går väl flera tåg och en gång är ju INGEN GÅNG, eller?

        Svara

        Camcam missade öppet spår Hoppas allt gick bra. Kramisar. 😊

        Svara

       Men alltså hon har ju prov i olika exponentialfunktioner (logaritmer) och har skrivit ihop olika matematiska termer och avslutar med ”skit”. Grafer är det du antingen ritat ut för uträkningen eller använder en grafräknare för.

       Svara

       🤦‍♀️

       Svara

       Tur att det inte är du the real hmm som har matteprov imorgon! 😉

       Svara

        Nej det är skönt att det stadiet är över för mig. 😉

        Svara

         You lucky bastard!! 😭

         Svara

          You will get there. 😘💕🍀

          Svara

         ’Det stadiet är över för mig’? Du har ju uppenbart inte varit i närheten av något av detta.

         Du klarar verkligen inte att säga ’nej, detta kan jag inte’ utan det måste låta som om du ’redan gjort det’.

         Svara

          Okidoki. 😊

          Svara

           #sistaordet 😂😌😁😉🙃😘🧐🤓😏😒😞

           # varsågod 😊👋

           PS slit inte ut skinnet på din tumme nu. 😉

           Ska du ha ett sista ord till?

           @Anonym 23:50# läsförståelse 🤩

   Har du aldrig kuggat förut så är det väl inte hela världen. 🙏 hade varit skillnad om du hade det som vana. Var inte så hård mot dig själv 😊 det mår man inte bra av.

   Svara

    Man ska behandla sig själv som man behandlar sin bästa vän ❤️

    Svara

   Det är bara att hälsa dig välkommen över på andra sidan. Min första kuggning minns jag fortfarande. Men det enda som hände var att jag märkte att världen inte gick under. Bara att ta nya tag sen. Nästan alla kuggar nån gång. Tycker mest att det visar att man är på rätt nivå; man klarar det mesta men inte allt, en del får man kämpa extra för. That’s life. Det blir helg och sommar ändå.

   Svara

    Lovar du?😭

    Svara

   Vet du, det är inte alls hela världen att kugga! Dessutom är du förberedd på att det kan ske, så det blir antagligen inte ett lika stort chock för dig om nu det skulle ske.

   Jag pluggade juridik utomlands under fem år. Under de första tre åren hade jag aldrig (!) kuggat, inte en enda gång. Jag fick konstant toppbetyg, antingen A, B eller C (enligt ECTS-skalan). När jag en dag hade en tenta gick jag självsäkert dit, skrev provet, kom hem, väntade några veckor…. och där kom det! Jag fick F (kuggat)! Jag var så otroligt chockad och grät över det. Men som tur funkar ju våra europeiska skolsystem som så, att man oftast får lov att göra om provet tills man faktiskt klarar det – du får inte bara ”one shot”. I mitt tillfälle fick jag skriva omtenta någon månad senare och fick då B (nästhögsta betyget – svårt att få inom juridik). Idag arbetar jag med det rättaområdet.

   Konklusion: Livet tar aldrig slut bara för en kuggad tenta! 🙂

   Lycka till på tentan!

   Svara

    Tack för att du tog dig tid att skriva ❤

    Svara

   Tack alla för stöd! ❤

   Svara

    Matte 2 eller 3? Eller ännu högre?

    Svara

     Bara 2. Beundrar verkligen dem som läst högre. Fan beundrar dom som klarar matte2, hoppas jag oxå blir en av dem, då ska jag göra/ge mig själv något riktig fint!

     Svara

      Du är så otroligt duktig som ger dig på det! Matematik är tufft men känslan när man förstår är toppen:).
      Fixar du det inte idag så gör du bara det igen, ge aldrig upp!
      Har själv läst in matematik (2 -4) och förstår hur du känner dig, men kunde jag så kan du definitivt :).

      Svara

   Hoppas att du oroar sig i onödan och att du klarar den galant! Kuggade en tenta i nationalekonomi och ska skriva om 7 maj, känner mig jätteorolig att jag ska missa igen.
   😭

   Svara

    Håller tummarna för dig! Du fixar det:).

    Svara

    We can do it! 💪

    Svara

  Du är förlåten 😄🤗

  Svara

  Haha bästa sponsrade outfit bilden någonsin 😅

  Svara

   Hoppas allt gick bra!

   Jag har en fundering. Är det någon som har koll på vad som hände mellan Julia Frändfors och Fredrik ”geniet” Söderholm?
   I gott folk (tror jag) pratar de lite om att de inte är vänner längre men det framgår aldrig varför.
   Är för övrigt besatt av Julia och Daddy Issues, bästa podden!

   Svara

    Gissar att Geniet tog Olles parti när det begav sig? Givet att Olle relativt frekvent syns på geniets instagram

    Svara

    Lyssnade på ”velat”-podden, där sa hon att hon inte hade klarat av att ställa upp för Fredrik när han var sjuk och att han blev besviken sen… (hon sa något mer, men jag kan tydligen inte minnas en månad tillbaka i tiden 😅)

    Svara

    Tyckte ändå det var fint att hon sa att hon vill att de ska bli vänner igen ❤

    Svara

  Får besök av en vän med barn på 1 1/2 år på lördag. Bor i Göteborg och det ska ev bli spöregn (oväntat västkusten…) Föräldern och jag kan nog hänga på café när barnet sover middag, men har någon tips på vad vi kan göra för att aktivera barnet inomhus?

  Funderar på stadsbiblioteket eller världskulturmuseet kanske? Aktiviteten får mer än gärna vara gratis. Är det fint väder så leker vi ute i någon park men vill ha en back up plan!

  Svara

   Alfons Åbergs kulturhus

   Svara

    Ja, var lite sugen på det. Dock tycker jag nog att 95 kr för barn och 125 kr för vuxen var lite dyrt. Kanske när barnet är lite äldre och kan uppskatta det mer!

    Svara

   Alfons Åbergs kulturhus ❤️

   Svara

   Skulle nog säga att Alfons framförallt är för något större barn (och kostar ca 200 kr i inträde för 1 vuxen+1 barn). Stadsbibliotekets småbarnsavdelning är bra med mjuka, mattor, stora mjuka byggklossar å massa böcker så klart. Stadsmuseet har också en barnavd som funkar fint plus ofta lite med folk. Billig entré också (har för mig att årskortet kostar 40 kr).

   Svara

   Finns det inte lekrum på något köpcenter i närheten? Det funkade alltid för vår 1,5 åring. 😉

   Svara

   Finns det inte lekrum på något köpcenter i närheten? Det funkade alltid för vår 1,5 åring. 😉

   Svara

    Det finns ett lekland på Backaplan/Hjalmar Brantingsplatsen.

    Svara

     Jag tor tyvärr att Sata menar lekytorna som ibland finns i våra köpcenter. Jag ryser av tanken på båda grejerna.

     Svara

      Ja precis. Menar de allmänna utrymmen som brukar finnas. Lekland känns avancerat för en sån liten, vi undviker fortfarande såna ställen (3-åring nu). Helst undviker vi även de allmänna lekytorna oxå nu när han är äldre pga smittorisk. Men som 1,5 åring var vi ju liksom bredvid hela tiden och kunde ha koll att händer inte åkte i munnen innan de var tvättade 😊

      Svara

   Stadsmuseet har kul för barn har jag för mig. Naturhistoruska är ju oxå spännande. Slottskogen är kanske inte så kul i regn men naturhistoriska ligger ju nära.

   Svara

   Förutom Världskulturmuseet och stadsbiblioteket (bra ställen att hänga på!) så har också stadsmuseet en fin barnavdelning där barnet kan leka med mjuka klossar, sitta i en spårvagn och springa över en liten bro.
   Även naturhistoriska och det liksom Världskulturmuseet är gratis inträde (stadsmuseet kostar runt 40:- )

   Svara

  Vad tyckte ni som sett om dagens paradise hotel? Är så taggad på att * och ** kommer in nästa vecka hahaha

  Svara

   Jag förstod inte att någon skulle komma in😱

   Svara

    Hur kunde du missa det? E och J. Hela sista stunden handlade ju om dem.

    Svara

     Aha jag kollade nog inte så noga då 😝 bara hörde att det var bråk också tjaffs. Ph är typ mitt slappar-program bara.

     Svara

   Synd att Paow åkte. Blev så glad att hon kom tillbaka. Gillar henne faktiskt i det forumet, rolig att se på. Alexandra, Bella och majoriteten av killarna är gäääääääsp.

   Svara

    Jag tycker hon har gjort sitt där inne, men håller med om att de andra är gäsp, så är taggad på att E och J kommer in igen!

    Svara

     Inte jag, tycker hon gjort alldeles för lite. Synd att Jeppe inte fick vara kvar, han och Paow hade nog skapat lite rolig tv. Bella och Arvid är trååååååkiga. Markus är nog jobbigaste killen jag sett, hade aldrig orkat hänga kring han. Ludde en mes. Alexandra lipar, buuhuu. Så tråkiga deltagare. Och ingen vågar spela :/ Hade jag haft immunitet hade jag ställt mig vid Arvid bara för att skaka om allt haha.

     Svara

      Men Claudia spelade ju med Emma och körde ut * det var ju att SPELA! Jag menar inte att skrika mot dug utan vill mest understryka att jag blev lite paff av hur hårt Claudia spelade

      Svara

       Men hon mesade ju. Hon spelade ju inte, hon gjorde bara som alla andra ville

       Svara

        Men det var ju fulspel och ljög henne rakt upp i ansiktet, och för att strö salt i såret så har de varit vänner tidigare och Claudia har bott hos paow och fått spons genom henne

        Svara

    Tycker Paow borde få en egen serie nu, på tiden ju!

    Svara

     Nej. Gillar Paow i ph osv men hon kan inte bära upp ett program själv.

     Svara

   Vet ni vem Ludvigs tjej är?!!

   Svara

   Marcus är sjukt självcentrerad herregud alltså, vill bara få en massa komplimanger om hur skön och snygg han är, och ser sig som en gud därinne

   Svara

    Ja! Och hans försök till att vara rolig stör bara mig. Tycker han påminner om jobbiga killen i klassen.

    Svara

     Sen får han mer vatten på sin kvarn när alla nya tjejer vill ha honom blä

     Svara

   Jag är på moddlistan Cam, why? 🙁

   Svara

    Samma nick som du har, skrev alltid så negativt om Catrin Hedlund, kanske därför det blivit moderering nu. Vad jag minns så har det funnits 2 st olika med nicket Anja.

    Svara

  Oj, skulle aldrig orka vara aktiv på en blogg samma dag som en operation.
  Hade varit helt matt efter det. Bara tanken gör ont i mig 😖

  Svara

  Vad innebär ”utgrävning av livmoder”? Hysterektomi?

  Svara

   Skrapning, antagligen.

   Svara

   De letar efter en ”vandrande” spiral, tror jag. De tar nog inte bort livmodern, men fråga patienten.

   Svara

    Det var henne jag frågade 😊

    Svara

     Jag vet, men Bloggerskan svarade ju inte och jag trodde inte du var insatt i spiralproblemet.

     Svara

      Min kopparspiral hade ”försvunnit” och den nya hormonspiralen gick inte att sätta in pga ”krokig” livmoderhals – trots lokalbedövning – så de fick söva mig för att kunna dyka in där ordentligt. 🥳🥳

      Svara

       Fick de ut allt som skulle det? 🙏

       Svara

        Yes! Allt som skulle ut hittades och allt som skulle in lyckades petas in. ❤️

        Svara

         😊👍💚

         Svara

         Vilken tur, stor kram och önskar dig mer kraft. <3

         Svara

       Vilket besvär bara för att kunna nuppa. 🙂

       Svara

        Nej, faktiskt inte. Hade det varit det enda målet så hade M fått tuberna kapade.
        Jag behöver hormonspiralen för min endometrios. 😉

        Svara

         Jag skojade, men kommer ihåg det med endometrios. Har stått någon gång i bloggen.

         Svara

          Nupping-ansträngning ska alltid delas 50/50. Eller hur? 😂

          Svara

           Han klipper den ena?

         Förlåt för privata frågan, men fungerar den bra för dig, med tanken på endometriosen?
         Jag har också det och även fibromyalgi som jag tror du ar skrivit om förut att du har?
         Får alltid så jäkla ont förutom mensvärken mm i övriga kroppen när jag ska ha min mens. Fötterna sväller osv. Får inte ha ppiller och funderar över alternativ.
         Stön och suck!

         Svara

          Det är första gången med hormonspiral men det var vad min diagnostiserande gynekolog rekommenderade. Jag kan återkomma med en utvärdering. Kopparspiral var HEMSKT!!! 😫

          Svara

           Kopparspiralen gav mig endo (vad jag tror, alla mina besvär började då). Nu har jag Mirena (hormonspiral) + äter Qlaira p-piller för att bli av med alla blödningar (bland annat från tarmen).
           Hormonspiralen gav mig mitt liv tillbaka! Hoppas att den funkar lika bra för dig.

          Jag har också sjukdomarna och det bästa för mig har varit hormonspiral. Var ett helsicke innan med p-piller och minipiller. Kopparspiral vägrade jag prova pga redan stora blödningar.

          Svara

  Folk (Framförallt bror och pappa) tjatar och pikar mig att jag borde ha körkort. Är 29, vill inte ha körkort. Sagt 1000 gånger kanske att jag inte vill ha det. Ett jäkla tjat. Åker buss och tåg både lokalt och längre sträckor, går mycket osv. Ber väldigt sällan om skjuts, 1 gång senaste året tror jag. Varför är det så svårt att acceptera för andra att jag inte vill ta körkort? :S

  Svara

   Samma här. Folk frågar hela tiden när jag ska ta körkort trots att jag förklarat tusen gånger att jag inte vill ha körkort. Förstår att vissa tycker det är viktigt och ser det som en milstolpe i livet, men man behöver väl inte ta för givet att det ska vara en självklarhet för alla.

   Svara

   Herregud vad irriterande, det är väl verkligen inte kutym att alla ska ha körkort.
   Om du inte redan har redan har gjort det – säg ifrån riktigt skarpt, jag menar att du ska dra på extra, bli arg. Ibland tycker vi själva att vi har sagt ifrån ordentligt, men en del människor verkar dessvärre behöva lite mer ”tydlighet”.

   Svara

    Jag har sagt ifrån, jag sa ifrån redan på 18års dagen när jag fick körkortet. Hade sagt innan flera gånger att jag INTE ville ha pengar till körkort när jag fyllde år. Sen dess har jag sagt ifrån hur många gånger som helst. Det verkar inte gå in. Skit irriterande.

    Svara

     Har dom alltså tjatat på dig i över tio år att du ska skaffa körkort? Det är ju helt absurt 😂
     Tog du emot körkortspengarna och använde till något annat?

     Svara

      Japp. De tjaaaaatar. Lugnade sig åren jag bodde i Stockholm, när jag flyttade närmre igen så började tjatet på nytt. Nej, jag fick inga pengar i handen utan han hade betalat alla lektioner osv. Sa tack men nej tack när jag fick det 😂

      Svara

       Låt saken bero, låt lite tid passera. Om ett tag kan du säga att du varit på intensivkurs och tagit körkort och att du inte vill hora mer tjat.

       Svara

       Låter som att en flytt till Sthlm igen är lösningen. Mindre tjat från de dina och behovet av körkort är inte så stort här för de flesta.
       Visst finns det dom som behöver körkort av olika anledning, men om man bara själv ska ta sig från a till b så ska det till många anledningar för att bilen ska va motiverad att ta.

       Har kört extremt lite bil senaste åren, föredrar att sätta mig på tåget, t-banan el bussen. Tar taxi om det behövs, det blir billigare i längden och jag slipper allt krångel kring bilägande.
       Om SL är försenat mer än 20 min så är det bara att ta taxi och skicka in kvittot så står dom för det iom resegarantin, har aldrig blivit nekad.

       Sa jag att du borde flytta tillbaka till Sthlm?!

       Svara

        Varför skulle jag flytta tillbaka till Stockholm för bara pga körkortet? Trivs kanon där jag är och klarar mig alldeles utmärkt utan bil. 5 minuter till mataffärer, busshållplats utanför huset, 5 min till tågstationen. Kollektivtrafiken är sällan sen, bor i en stad, inte ute på landet.

        Men blir nyfiken, menar du att du skulle ändra ditt liv och bryta upp relationer och flytta bara för att någon tjatar på dig om något?

        Svara

   Samma här så irriterande en äldre dam sa det var allmänbildning hahahaha typ dog lite! Kommer aldrig ta körkort!!!

   Svara

   På återkommande frågor brukar jag svara antingen, vad svarade jag förra gången på den här frågan, eller, är det någon vits att jag svarar, du lyssnar ju uppenbarligen inte på svaret. Ett annat underbart svar är : hur är det viktigt för dig?

   Svara

    Jag brukar svara ”jag har sagt nej/ja/whatever och jag kommer att tala om för dig OM jag ändrar mig i frågan, okej?”

    Svara

   Missförstå inte mig, men är det inte en otroligt bra investering att ha? 😊 Det är enligt mig en väldigt stor frihet att kunna ta mig vart jag vill, när jag vill. Tänker även om man exempelvis har något sjukt barn, tvungen att ta sig från A till B på nolltid, oberoende av kollektivtrafik och andra – eller något helt fjärde.

   Svara

    Ja… det är lixom bra att ha… för om du sen känner ngn gång att ett körkort hadevarit bra, så kanske det är i ett läge när man inte hinner ta det.
    Men annars är det ju toppen att du klarar dig utan bil!!!

    Svara

    +1

    Svara

    Men det är ju jättetråkigt att köra långa sträckor, så synd om kompisen som måste köra hela vägen för att en själv inte *vill* ha körkort och kan hjälpa till. Men ni som väljer bort körkort kanske aldrig åker bil? Jag är glad att jag har mitt även om jag mycket sällan kör.

    Svara

     Jag åker tåg längre sträckor, aldrig bil. Även med vänner. Vi gillar att kunna dricka/äta/hänga på vägen dit vi ska.

     Svara

    Jag är ts. Jag kan ta mig vart jag vill, när jag vill. Vid akuta fall tar jag taxi. Vill inte ha körkort, vill inte köra bil och åker helst inte bil. Hade jag känt att det var en bra investering hade jag tagit det. 😉

    Svara

    Ts bor nog i en storstad och har nära till allt. Fattar inte varför de i centrala stockholm tex ska ha körkort.. miljöförstörare. Annat är det för oss uppe i norra norrbotten som har några mil till närmsta affär

    Svara

     Det är inte själva körkortet som förstör miljön…

     Svara

   Jag är 32 och har inget körkort. Kan inte komma på en enda gång jag saknat det? Eller jo, en fest när jag var lite matförgiftad och hade kunnat låta min sambo dricka alkohol förutom att han är den med körkort och inte jag. Men det är ett enda tillfälle… 😛

   Svara

  Receptionistens blick på Bella medan hon blir filmad inklivandes på nya kontoret och kastar en flirtig blick över axeln… (stories).

  Jag önskar ibland att jag kunde släppa vad alla tänker och tycker i olika sammanhang, och bara göra vad fan jag känner för. Så till viss del kan jag avundas den där egenskapen hos Bella (även om det är lite extremt i hennes fall och verkar slår över i arrogans/låg empatiförmåga).

  Svara

   Har hon sitt team med sig? Hon är så fluffig i håret på blogg fotona. Trodde hon reste själv för att andas. Om du har koll. 🙃

   Svara

    Hennes sales manager i alla fall, de övriga vet jag ej 🙂

    Svara

   Hennes fåniga tjafs om att Sverige har blivit för litet för henne. Hon har bränt sina broar här helt enkelt. Hon vet om det!

   Ellen-reklamen verkar ha floppat med om man läser kommentarerna på insta.

   Svara

    Fast nu står det att hon behöver komma bort från drama/stalkers och ha tofs o gympa skor och andas. Om jag förstod det rätt.

    Svara

    Hon behöver bli stor utomlands för att tjäna de riktigt stora pengarna. Tills vidare kan hon ju lajva företagande därifrån lika gärna som här. Hon behövs ju inte direkt mer i Löwengrip förutom att bli klädd och vifta med armarna i lite intervjuer.

    Svara

   Haha… Receptionisten ser förundrad ut när Bella svassar in, kanske trodde de var filminspelning på g (och de var det ju i Bellas fakevärld)

   Svara

    ”I’m aleays having my eye-patches in the fridge.”
    Betyder inte det att man sitter i kylen och äter ögonlappar..?

    Svara

     Japp, det gör det. Hennes engelska är helt bedrövlig.

     Svara

     Jag tyckte det lät som hon sa eye-pads vilket fick mig att fnittra. iPads!!

     Svara

    Hon säger att hon går hela dagarna i klackar, med tanke på det borde hon vara mer ”lätt” på foten. Hennes knäande sjumilasteg passar dåligt till hur elegant hon vill framstå.

    Svara

   JAg tänkte oxå på hur illa hon gick i högklackat… går hon alltid så klumpigt?!

   Svara

    Eller hur!? Lyssnade med ljud nu och skäms typ haha

    Svara

  Har strölyssnat på podden daddy issues senaste veckan, jättebra. Först idag kopplade jag att det är två tjejer 😬

  Svara

   Haha vad menar du? Du trodde det var två killar eller en kille och en tjej?

   Svara

    Eller att det var en och samma tjej? 😂

    Svara

     Men deras röster är ju sjukt olika

     Svara

    En kille och en tjej, det låter ju verkligen så. Har inte lyssnat på vad de pratat om direkt utan mer bara haft på i bakgrunden hemma

    Svara

     Men du tyckte ju att det var jättebra?

     Svara

      Ja hälften har jag ju snappat upp kanske men aldrig hört saker om att hon jag trodde var kille skulle vara tjej

      Svara

       Okej men de heter båda Julia och pratar om att der två tjejer som har daddy issues och problem med män pga det, och mår dåligt på andra sätt. De pratar om dejting och Julia med den mörkare rösten pratar om hur det är att vara ensamstående mamma och hur det var i hennes destruktiva förhållande med en viss medieprofil

       Svara

   Kan någon förklara lite kort vad det är för podd tack? Så jag vet om det är värt att lyssna eller inte 😉

   Svara

    En allt annat än pkpodd, här är högt i tak i samtalen mellan två tjejer. Snabba byten av ämnen och man tröttnar inte.

    Svara

  Men va FAAAAN camcam?!?!? Var är rabattkoden till landstinget?!

  Svara

   Skrev faktiskt till camcam om att hon måste reklammarkera samarbetet på insta. Fi rabattkoden som tack! Den är ” camcam3320reklamsamarbetenotsomuch”

   Svara

  Någon som har erfarenhet om att ansöka om kontaktförbud? Jag har en familjemedlem som skickar meddelanden konstant och accepterar inte när jag ber hen att sluta. Det har gått så långt att hen skickar meddelanden till min man och vänner när jag blockar. Kan man få kontaktförbud för sådana här saker?

  Svara

   Tvivlar, då det redan är väldigt svårt att få det pga allvarligare förföljelse.

   Svara

   Kan inte ni alla blocka personen? Förstår att det är jobbigt, har varit med om samma sak, men att slösa på polisens resurser till sånt….

   Svara

   Du får börja att göra en polisanmälan gälla de ofredande. Krävs dock mycket för att få ett kontaktförbud. Anmäl på bara om du vill driva ärendet. Målet med polisanmälningar är ju att det ska gå till domstol så du ska vara beredd att möta din familjemedlem i rätten, om det håller hela vägen 🙂

   Svara

   Ja i samband med polisanmälan. Har personen betett sig brottsligt så att det finns grund för anmälan så är det första steget. Sedan kan man börja prata om kontaktförbud.

   Svara

    Tack så jättemycket för alla svar och tips! Jag ska vänta och om situationen eskalerar då gör jag en anmälan. Personen har blivit aggressiv tidigare emot mig så det är därför jag är lite nojig. Men nu är det iaf bara meddelanden så ska inte slösa polisens tid.

    Svara

     Du skulle kunna ringa dem och fråga själv. Då får du nog ett mer utförligt svar också! Är man rädd så tar de en på allvar.

     Svara

  Nån mer än jag som hört Framgångspoddens senaste avsnitt med Katrin Z? Hon pikar ju IL rätt fint, skrattade lite för mig själv på jobbet 😁👏

  Svara

   Berätta! 🙃

   Svara

  Jag fyller 30 imorgon 🙂

  Svara

   Grattis!!!!!!!!

   Svara

   Grattis! 🎉🌷🛸

   Svara

   Blir det fest ? 🎈🥳

   Svara

   Grattis på födelsedagen!!

   Svara

   Grattis på födelsedagen!

   Svara

  Beställt en fin studentklänning på AliExpress, betalade för snabb frakt och den skulle kommit senast igår. Nu är den vilse någonstans på någon tull i Sverige men utan spårbart giltligt nr, ☠️ Förra gången låg en klänning 6 veckor i svensk tull och deras svar är bara att ibland har de mycket att göra och det kan ta någon månad för dom att hinna med. Håller tummarna stenhårt att den hinner komma innan 5 juni

  Svara

   Varför skicka efter skit?

   Svara

    För att den var jättefin, enkel och både söt och lite kaxig till oss som inte behöver böra bh.
    Det är inte det att jag inte kan köpa en annan bara det att denna modellen skulle vara så fin på mig på utspringet

    Svara

     Anonym 23:14 vill bara provocera, men det fattade du nog. Bra svar, man ska vara så vänlig och ”kramig” att nötterna tappar andan. Helst stryps. 🙂

     Svara

      ”Kramig”

      Svara

     Om jag var du (Och det här säger jag med all välmening utan att vilja vara dryg) så skulle jag kolla ut en klänning som en plan b. Först eftersom dem kanske inte kommer i tid men också för att den kanske inte alls är så fin när den kommer fram som den var på bilden. (Tyvärr är det min egen erfarenhet av kläder från Ali). Jag hoppas att klänningen kommer fram och är fin i alla fall. Och att du får en underbar student!

     Svara

    Håller med. Vad förväntar du dig om du beställer från Ali Express?

    Svara

     Jag trodde den skulle komma fram till den 23 pg av att jag betalade en dyrare frakt. Allt väl så långt, men jag trodde inte att svensk tull skulle kunna att komma att ligga på den 4-5 veckor.
     Säljaren genom Ali har ju gjort vad denne skulle.
     Ja nu vet jag och kommer få gå och vara supernervös ett tag 🤦🏼‍♀️

     Svara

    Ok, ursäkta – det är en studentklänning? Du är alltså inte 20?
    Då har du lärt dig nu!
    Grattis till studenten!

    Svara

     Nej jag är 18, tack 😃

     Svara

      Håller tummarna för att den kommer fram.
      Tror det kommer att finnas massa fina klänningar i affärerna sen om du inte skulle hinna få hem den. ❤️

      Svara

  har ingen aning men det borde gå

  Svara

  Har jag missat något här?
  Kör ni öppet spår utan att reflektera av vad Camilla kanske gör? Lite oklart om allvar bara..?
  Om man inte har Instastories (43 år) så hänger man kanske inte med …
  OM det är så att hon op bort sin livmoder så kanske man kunde tänka lite på henne istället för ytliga inlägg?
  Många frågetecken

  Svara

   Va? Du är inne på öppet spår vet du.

   Svara

    Fattade nog inte grejen med Öppet Spår, sorry

    Svara

     Ny här? 🙂

     Svara

   Menar du att alla ska börja skriva om det hon gjort? Och nej jag tror inte hon skulle operera bort livmodern.
   Detta är öppet spår. Har du missat vad det är???

   Svara

    Tror inte ens hälften bryr sig faktiskt.

    Svara

  vad gör ni just nu??

  Svara

   Ska duscha sen sova.

   Svara

   Borde plugga men läser skvaller :/

   Svara

    Samma här 🙁

    Svara

   Sitter i sängen och surfar. Borde sova. 😊

   Svara

    Ja.

    Svara

     Du också? 😊😇

     Svara

   Vad gör du Pia?

   Svara

    när jag inte skriver och kollar här så läser jag catrin hjulströms senaste bok. den är rolig

    Svara

   Läser kommentarer på Öppet Spår 😜

   Svara

    Dricker kaffelikör 😁

    Svara

   Har lagt en ansiktsmask och läser här ☺️

   Svara

    Vad heter ansiktsmasken?

    Svara

     Anna.

     Svara

     Den är från Exuviance och heter Rejuvenating Treatment 😌

     Svara

   Har just ätit en mega-maräng. Sitter på sängen och myser med öppet spår

   Svara

    Åt du marängen i sängen? 🙈

    Svara

   Ska dra på en podd och unna mig en extra lång hudvårdsrutin ❤

   Svara

   Ligger och funderar på om jag ska ha öppet fönster inatt eller ej. Bonden har gödslat …

   Svara

    Har han gödslat i granskogen? 🙂 🙂
    Förlåt, men den kunde du väl tåla?

    Svara

     Är det samma Helena ens?

     Svara

      Vet ej, men var värt en chansning, tyckte jag.

      Svara

       Hihihi!

       Tror dock inte att det är grantjuven

       Svara

       Nah tycker att vissa saker släpper man

       Svara

        Jag tycker det var ganska kvickt skrivet och inte moraliserande eller nedvärderande. Bara för att retas lite på ett trevligt sätt.
        Skulle vara intressant att veta vad ”Helenan hela vägen till ett +” tycker.

        Svara

     Synd på ett så bra försök till tilltryckning men nej, inte samma.

     Svara

      Jag tror inte att du är förarglig, utan menar det. Själv tyckte jag också det var lite smårolig och oförarglig tryckning. ”Helenan hela vägen till ett +” har ju varit med i kommentarsfälten ganska länge. En av trotjänarna till att följa bloggen.

      Svara

       Men vi är inte samma. Helenan (jag) är en och ”Helena hela vägen till ett +” är en annan.

       Svara

        Ja, det fattade jag, men jag svarade DIG.

        Svara

   Kollar på Bonusfamiljen och swipar (vänster) på tinder🤷🏽‍♂️

   Svara

    Jag undrar varför hon som spelar Bianca fick rollen, inte en bra skådis för fem öre.

    Svara

     Alla måste börja någonstans, hon kommer bli en bra skådis när hon växer upp tror jag! ☺️

     Svara

     Det är hon visserligen men hon stör inte. Den jag stör mig på är Eddie, jobbigaste karaktären.

     Svara

      Men han kan iaf spela..

      Svara

       Ja men menade bara att Bianca inte stör trots att hon inte är bästa skådisen

       Svara

        Jag förstod det 🙂

        Svara

     Tycker hon är helt ok!

     Svara

   Läser. Har en bok som måste vara utläst till söndagens träff med min bokcirkel.

   Svara

    Sammanträffande, jag läser också! 🙄
    Vad läser du? 🤗

    Svara

     Låt oss hoppas på det bästa av Carolin Settervall. Jättefin men hemsk bok. Bränn alla mina brev har jag läst, älskade den!

     Svara

   Jag trycker en skål havrekuddar och läser Schulmans bok ”Bränn alla mina brev”. Kan faktiskt starkt rekommendera den. En mycket rörande och sorglig släkthistoria.
   (Och om man vill veta varför bröderna Schulman är så arga hela tiden, så får det sin förklaring genom denna berättelse…)

   Svara

   ”Tittar” (lyssnar mest) på law and order SVU, läser kommentarer här, äter 70% choklad med havssalt, funderar på att färga håret

   Svara

  ni kloka här inne.. jag gifter mig nästa år och vi ska ha ett litet mysigt bröllop. jag har själv inte varit på så många och funderar lite över det här med presenter. när jag läser runt online finns det dom som har ett ”presentbord” där alla lägger paket osv, och sedan öppnas det under småtimmarna så alla presenter visas. jag vet att man brukar göra så på dop men jag känner att det känns ”taskigt” mot dom som köpt presenterna, då kanske någon tänker ”fan, hon köpte finare/dyrare present än jag”. och jag vill nog inte heller stå och öppna så alla gäster ser, ifall man skulle få något man inte gillar… xD

  hur tänker ni kring ”presentbord”? öppna under eventet eller efteråt privat?

  Svara

   Big no no! Så tråkigt att titta på när folk öppnar paket! Kan ju ta en evighet. Middagenvid bröllop brukar dra ut på tiden pga tal och sen vill man som gäst bara fira.

   Svara

    ja, lite så jag känner också! vem orkar 😀 vi ska skippa alla tal med (hoppas ingen överraskar ändå).

    Svara

     fast talen kan va skoj!

     Svara

     Talen kan ju vara roliga och fina! Kan ni inte sätta en gräns istället, typ 2 minuter max/tal eller nåt?

     Svara

     Presentöppning är ju skittråkigt att kolla på. Men talen!? Det är ju jätteroligt. Alla de bröllop jag varit på (inklusive mitt eget) har haft ett eller flera tal som varit jättefina och roliga. (Visst, några lite tråkiga också, men oftast har folk vett att inte hålla så långa tal så det är ju över på ett par minuter.)
     Jag hade verkligen tagit en fundering på om ni ska skippa tal, det fyller många bra funktioner under middag och kan verkligen vara ett fint minne ❤️

     Svara

     Skippa talen! Det är inte roligt för någon annan än brudparet

     Svara

   Nääääj! Öppna inte inför gästerna! Skittråkigt att titta på ju! Men du kan absolut ha ett presentbord där gästerna kan lägga ifrån sig ev presenter.

   Svara

   Nej, nej, nej! Presentöppningar är f*ntamej det tråkigaste man kan utsätta ( och utsättas för, det är cringe på hög nivå) sina gäster för, bröllop som dop. Öppna det själv sen privat, anteckna i så fall vem som gav vad så ni kan göra tackkorten lite mer personliga.

   Svara

   Alltså vi öppnade presenter inför alla på vår bröllopsfest och det skulle vi inte ha gjort! Jättejättejättetråkigt för gästerna, tog lång tid, festen verkligen bara störtdök. Gör det inte!!

   Svara

   Har inte varit med om att presenterna öppnas på självabröllopet….

   Svara

    Var glad för det 😴💤

    Svara

  Mitt prov består av olika ekvationssysyem med både grafisk och algebraisk lösning, , potenser och potensekvationer, exponentialekvationer, logaritmer osv… därav sammanskrivet mattenamn.

  Svara

   Svar till the real hmmm

   Svara

    Och jag ber om ursäkt och hoppas att du klarar det trots din oro. 😊🍀

    Svara

    Så onödigt att kommentera att du trollade..
    Hur som, önskar dig bättre lycka vid nästa tentatillfälle! Som Fuglesang sa, ”det finns inga omfester, men det finns omtentor” 🙂

    Svara

     För all del men till mitt försvar så finns det flera här som gör just det, trollar för att de har tråkigt 🤪

     Svara

     Sa Fylleslang till sin fru när han ville dra på efterfest på lappis efter ettans för några år sedan.

     Svara

   Aha, tack för förklaring. 😊👍

   Svara

    Och ber om ursäkt och hoppas att du klarar det trots din oro. 😊🍀

    Svara

    Lyckönskan väntar dig i modd.

    Svara

   Hjälp 😱

   Svara

    Ja, så känner jag oxå…

    Svara

  Hur är det att bo på Djursholm?

  Svara

   Dyrt!

   Svara

   I Djursholm (sorry var tvungen!).

   Svara

   Som vilken annan del av stan som helst..

   Svara

   Lugnt och trevligt. Bära bådar till stan, naturen och havet (iallafall där vi bor). Minus är dyr närbutik och avsaknad av typ thai-kiosker och liknande.

   Svara

    *nära till både

    Svara

    Dock finns ju Monrads, bättre än thaikiosk. 😉

    Svara

     Inte samma sak om det är thaimat man är sugen på. Och klart dyrare 😉

     Svara

   Väldigt lugnt och många dyra bilar. Något specifikt du tänkte på?

   Svara

  Någon mer som har sjuk pms och vill avsluta alla relationer i sitt liv? Vet att det går över men ändå..

  Svara

   Svenska PMS klubben på FB, sök så får du hundra (tusen?)tals som har samma problem

   Svara

    Ja men jag vill ju vara anonym, tack för omtanken 🙂

    Svara

   +1
   En gång i månaden.
   Tolv månader om året.
   Likförbannat blir jag förvånad varje gång dessutom. ”Jahaaaa oj, lelle mensen på besök, det är däääärför!”
   Blir rätt vidrig under ägglossning också, fattar inte hur sambo och vänner står ut med mig. Är noga dock att tala om för dom ofta hur mycket jag älskar dom!
   Kämpa syster ❤️

   Svara

    Börja föra kalender. Har använt period tracker sen 2014, för mig diffar den högst på en dag. Så fort jag känner mig konstig kollar jag i den och det slår aldrig fel att det är ägglossning eller mens på g.

    Svara

    Ja detta elände till pms. Jag kan (nästan) skratta åt det mellan gångerna men när man är mitt i är det ingen som skrattar. Antingen bubblande ilska eller djupaste melankoli, resultatet är oftast detsamma: avsluta alla relationer och emigrera till någon enslig plats, gärna där solen inte skiner. Tala om lättnad när allt släpper och man inser att det faktiskt var pms och inte en genuin önskan att leva som eremit. Det har tack och lov blivit bättre, tror att det beror på min hormonspiral men är inte säker. Denna åkomma är ett riktigt bekymmer för många drabbade och deras närstående och det får alldeles för lite uppmärksamhet tycker jag. Läs gärna på om pmds (tror jag förkortningen är). En svårare variant av pms.

    Svara

   JA! Avskyr PMS. Jag har fått piller mot det men jag fick kramp överallt och låsta käkar av dem så det gick inte. Bara en sån grej en (och alla runt) får stå ut med, förmodar jag. Vi klarar det! 👊

   Svara

    Vilken medicin fick du?

    Svara

     Citalopram heter den tror jag.

     Svara

  Jag har världens superångest ikväll. Jag vet varför (trauman efter en relation) och får hjälp mot det genom kbt. Men ikväll kände jag att jag verkligen vill kunna sova utan att panik-känslorna tar över, och tog utan att riktigt tänka efter 15 droppar theralen och 3st 25mg Atarax. Den kombinationen har gått bra förut, men jag drack 2 glas vin tidigare idag, och nu är jag ÄNNU mer orolig och vågar inte somna. Är det någon här som har erfarenhet?<3

  Svara

   Brukar lägga mig och läsa listor på internet, eller tar med en kortlek och lägger patiens i sängen, korsord funkar också ibland. Underhåller hjärnan med annat liksom. Till slut blir jag trött och somnar.

   Svara

   Ta det lungt! Försök slappna av. Finns avslappningshjälp på vårdguiden 1177.se som är hjälpfulla

   Svara

    Är mest orolig över att kombinationen av medicin och alkohol är farligt, finns ju dem som drabbas av andningsdepression i sömnen. Står mest att man helst skall undvika att kombinera då effekten kan förstärkas.. Men de livsfarliga bieffekterna gäller kanske lite grövre preparat och större mängd alkohol

    Svara

     Du behöver inte vara orolig, du kommer sova o imorgon kommer du vara seg i skallen men inget farligt. Hoppas du mår bättre snart! ❤🍀

     Svara

      Tack! ❤️

      Svara

     Du kanske borde ringa 1177 och kolla med dem ändå. Då får du också möjlighet att prata om din ångest. Annars tycker jag som övriga här, försök att härbärgera känslan, det går över. Förströ dig med enkla sysslor som läsa positiva saker på nätet (inte alltid lätt att sålla) eller lägg patiens eller något annat som inte kräver så mycket av dig just nu 💟

     Svara

     Då har det väll gått några timmar. Men annars blanda aldrig alkohol och medicin. Farligt.

     Svara

   Ring 1177 om du är orolig! 🙂

   Svara

   Har ingen kunskap om dessa läkemedel, men ring 1177 och rådfråga. Där bemannar vårdpersonal som finns till för att hjälpa dig. Annars 112 om du bedömer att det är akut – jag har som sagt ingen uppfattning om vad det är för läkemedel. Kram!

   Svara

   Du behöver inte vara orolig. Men ta inget mera varken vin eller medicin. Imorgon kan du känna dig trött men det är heller ingen fara. Hoppas du mår bättre snart! Och tala om för din terapeut så kan hen ge bättre förslag på hantering o läkare kan se över dosering.

   Svara

   Har inte testat just Alimemazine, men däremot kombon attarax o alkohol och valium och alkohol och andra starkare sömnmedel. Det har enbart förstärkt effekten. Men jag skulle ringa vårdguiden och fråga om du är orolig. Antar att kräkas upp inte är ett alternativ?

   Svara

   Theralen och Atarax är inga starka grejer, du lär vara väldigt trött och kanske känna dig lite bakis imorgon men du behöver inte oroa dig för att något farligt ska hända! Det är bara bra om du kan somna snart 🙂

   Svara

  Har aldrig testat antidepressiva, får man ta det om man försöker bli gravid?

  Svara

   Vissa går bra och vissa inte. Avvägningen och för/nackdelar kan du diskutera med din läkare utifrån dina besvär.

   Svara

    Okej tack. Måste samla ork och mod att boka in ett besök bara, vet inte varför det känns jobbigt.

    Svara

     Du har ingenting att skämmas för. Hade du haft ont någon annanstans hade du säkert sökt vård, man får söka vård även när själen gör ont. Dessutom så kan depression bero på serotoninbrist, så försök o se på de som om du har brist på ett ämne i kroppen, o då behöver man hjälp från läkare. Lycka till! ❤

     Svara

   Ja! De finns olika sorter. Fråga läkaren.

   Svara

   Vet inte. Men om du mår dåligt kanske du ska pausa graviditetsplanerna och ta hand om dig! Så att du mår bra och är stark för att kunna ta hand om ett barn.

   Svara

   Gör det inte. Du kommer tappa sexlusten och det är ju trist när man försöker bli på smällen?

   Svara

  Nån som som har förslag på lättlagad tårta, som jag tyvärr tagit på mia att baka till släktkalas 😩

  Svara

   Nutella cheesecake uppskattas alltid. Kolla efter receptet på lindas bakskola, tycker hennes recept är godast. Går att bakas dagen innan och hon visar steg för steg hur man gör.

   Svara

   Fridas bakbloggs himmelska jordgubbstårta! Sååå god enligt mig. Googla på det för att hitta recept men jag brukar köpa färdiga sockerkaksbottnar och sen bara klena på fyllningen som är samma både inuti och utanpå tårtan. Så enkelt! 😀

   Svara

   Moccatårta: marängbottnar och moccakräm👌🏼

   Svara

   Gör en chokladmousse med smält choklad och vispad grädde och varva med tårtbottnar. Klä tårtan i ett tjockt lager chokladmousse, garnera med jordgubbar och riven choklad. Fyra ingredienser, klar på ett kick!

   Svara

   Köp en färdig istället!

   Svara

   Gör pavlova!

   Svara

   Gör två kladdkakor lägg vispad grädde med hallon mellan toppa med grädde o en massa bär på toppen

   Svara

   Pinocchiotårta!!
   Googla, busenkelt

   Svara

   TACK FÖR ALLA GODA TÅRTTIPS!!! 😋🎂🍰

   Svara

  Jag var inne på Egoinas Instagram och ville snoka på bilder från ett bröllop. Tryckte fram bilder som hon var taggad i, och då såg jag ett nostalgi-kollage över bloggare, som Linda Blom hade publicerat i januari. Där var en tjej som kallades för Mini med, någon som vet vad som hände med henne?

  Svara

  Någon som har betalfunktionen på Aftonbladet?
  Är nyfiken på testet av elcyklar.

  Svara

  Jag friade till min pojkvän förrförra helgen. Det var hysteriskt romantiskt (för oss!). Vi var båda i cosplay under ett bestämt photoshoot, och jag fick till och med ett par andra cosplayers att hjälpa till och vara med på frieriet. Detta var under världens största Star Wars-konvent i Chicago. Vi var Rey och Kylo Ren, Luke Skywalker gav mig ringboxen medan vi båda stod på knä framför varandra (för de som sett The Last Jedi var det scenen när de vidrör varandras händer som vi agerade ut) och på våra ringar står det ”I love you” och ”I know”. Det skrevs artiklar om oss och grejer… något vi inte planerat för, men det kanske är lite ovanligt med en kvinna som friar till en man osv?

  Så… ja. Han sade ja. Och nu börjar jag fundera lite kring själva giftermålet. Vi vill viga oss borgerligt, kanske om ett år, och ha vår bröllopsfest med Star Wars-tema (klädkod: åtminstone en jedi robe). Eventuellt kan vi ha festen i vår lägenhet (en 5:a, 122 kvm) så vi kanske inte behöver hyra lokal i alla fall! Dock undrar jag om någon som gift sig (och firat) på liknande vis (borgerligt) eventuellt har något tips kring budgetering, oförutsedda kostnader osv? Jag har få vänner som gift sig, så jag tänkte – varför inte bara slänga ut det här på BB och se om någon har en input, haha. Skall också tilläggas att jag inte vet någonting över huvud taget om vigslar osv, så alla, verkligen ALLA tips är välkomna. :’)

  Svara

   Men Gud vad fint!!
   Grattis ⭐️

   Svara

    Tack! ❤

    Svara

   Stort grattis! May the force be with you :)!

   Svara

    Tack så mycket! And may the Force be with you – always. 😊❤

    Svara

   Åååh har du någon artikel du kan dela med dig av?

   Svara

     Japp, där är vi! 😂 Vi råkade lära känna en journalist på konventet, och sedan ville han skriva om oss. Helt sjukt.

     Svara

      Grattis i tusen! Gifte mig själv den 4e maj för snart 6år sedan, may the force be with you ✨

      Svara

       Ååh! Vi tänker också att vi vill ta det 4/5, av uppenbara skäl. :’) ❤

       Svara

     När jag gick gymnasiet hade vi datorkunskap där vi bla fick lära oss att söka fakta på Internet (Ja, så gammal är jag). Vi fick ett papper med frågor om fakta som vi skulle hitta svar på. Ibland kan jag skratta åt att vi fick lära oss att googla på gymnasiet men jag undrar om inte en del skulle behöva den kursen än idag.

     Svara

      Haha det fick vi också och jag tror definitivt fler skulle ha nytta av att gå i en kurs i det. Jag har dock på något vis blivit den som är head of googling i min familj. Jag hittar allt haha.

      Svara

       Jag med, hittar allt och hittar det snabbt. Kanske är alla kunskaper från kursen ändå😊

       Svara

        Haha måste vara det 😉

        Svara

   Vad fina ni var! ❤

   Svara

    Tack! 😊❤

    Svara

   Budget över vad ni vill köpa in och dekoration. Mat, dricka, typ om ni ska ha catering eller laga mat.

   Svara

    Bra grejer! Jag vet inte vad som vore smartast – catering (slippa stress över matlagning osv) eller någon form av plockbuffé. Har ingen aning om vad catering kostar alls, men det är ju helt klart en grej som är bra att kolla upp långt i förväg. Tack! ❤

    Svara

   🖖

   Svara

    Attan. Fel film. 🙈

    Svara

     Haha, det är tanken som räknas. 😊💕

     Svara

      Hehe, bra och hoppas bröllopet blir minst lika fint om inte finare än ditt frieri. 🌸💕

      Svara

     Det går inte så bra för dig ikväll va

     Svara

      Som jag skrev kl 22:15, jag borde sova. 😊

      Svara

       Var det något som försvann här?

       Svara

        JAA. Se längst ner, under Bloggbevaknings kommentar kl 00:04.

        Svara

         😊👍

         Svara

        Nu kom den fram igen. Den 00:05 om charmigt och trevligt.
        Aha, Bloggerskan retas med oss, troligen.

        Svara

      Det är väl både charmigt och trevligt att hon inte är så noga med sina svar. Jag gissar att du hellre vill ha en aggressiv Hmm, för att kunna bråka med henne.

      Svara

       😘

       Svara

   It’s a trap!

   Svara

    👌😂

    Svara

  Sköt om dig Camilla! <3

  Svara

  Fler än jag som är palettbladstokig? 😅😍

  Svara

   Vad är det??

   Svara

   Ja!!
   Har ett drev av sticklingar och försatte några för ett tag sedan som börjar ta sig nu.

   Svara

  Min pojkvän/sambo sedan två år gjorde plötsligt slut… samma vecka vi skulle kolla på hus, och samtidigt som vi försökt bli med barn..
  Har någon tips på hur man gör nu… för att gå vidare, eller självhjälpsböcker, vad som helst?

  Svara

   Se om du kan få ngn att prata med på tex vårdcentral, kan va skönt att få ventilera hos någon helt utomstående.

   Svara

   tur att ni inte hann skaffa barn
   det ordnar sig
   kram

   Svara

   Fokusera på dig själv och försök göra sånt som är bra för dig, ta en dag i taget. Du kommer att få hus och barn och även om det inte känns så nu, är det nog bättre att det blev så här innan ni har hunnit bilda familj och köpa hus, än efter. Det kommer att bli jättebra när du är där och ofta går det fortare än man tror ☺ jag gjorde slut efter ett tio år långt förhållande och trodde då att det skulle dröja minst tio år till innan jag var i närheten av man och barn. Blev dock gravid året efter och tre år senare var vi gifta med två barn ☺

   Svara

   Böcker av Gabrielle Bernstein är peppiga.

   Kram på dig!

   Svara

   Ett tips är en bok som heter Lämnad-att överleva en oväntad separation. Det är en psykolog som skrivit den och med utdrag från intervjuer med folk som varit i samma situation.

   Svara

  Jag går på bio ofta, iaf två ggr i månaden. Hatar det med att toaletterna blivit hbtqvänliga. De stinker som satan numera, äckligt.

  Svara

  Tänkt på en grej;
  I tv-serier/filmer så är det ju väldigt ofta att pappa/dotter relationerna är så speciella… precis som mamma/son

  Är det så på riktigt?

  Svara

   Jag har en jättefin relation med både pappa och mamma. Däremot har jag och mamma gemensamt intresse för vår häst och ett liknande temperament medan jag och pappa delar en del värderingar. Trots detta hade jag inte sagt att någon relation är mer speciell än den andra.

   Svara

   Jag hade en jättefin relation med pappa. Det har liksom varit ”jag och han” i hela mitt liv. Trivdes bra ihop och gjorde ofta saker tillsammans.

   Tyvärr avled han för 1 år sedan.

   Svara

   Hur menar du med speciella? Jag har en superbra relation till min pappa, berättar nästan allt för honom.❤

   Svara

  Undrar om någon känner igen sig ang alkohol.. så fort jag dricker typ två glas och blir lite småfull så vill jag bara ha mer, mer, mer. Vill aldrig att kvällen ska ta slut för jag mår så bra?? Hat-älskar verkligen känslan av alkohol men det jobbigaste är att de flesta andra verkar så himla nöjda efter två glas medans jag bara vill ha mer. Typ släppa allt och glömma morgondagen och göra galna grejer. Är 30 år nu men har alltid känt såhär.

  Svara

   Jag känner likadant men får öva på att dricka med måtta helt enkelt..

   Svara

    Eller så skippar jag helt om jag vet att vi inte ska festa eller spåra liksom.

    Svara

   Jag gör!
   Har beroende i rakt nedstigande led, och en pappa och syster som reagerar likadant på alkohol tyvärr… Tror för vår del att det är till viss del genetisk (har inget belägg för det dock!).
   Dricker sällan, men när jag väl gör det kan jag känna som dig… Att jag inte är nöjd. Tycker känslan är obehaglig och har valt att avstå ofta. Klarar dock ett glas vin eller en öl utan problem, det är när det blir lite mer.
   Har aldrig rökt eller snusat heller, men skulle säkert ha lätt för att bli ”beroende” av det med.

   Svara

  Hur länge är det längsta det gått mellan era tandläkarbesök? Är så nervös för ska till tandläkaren imorn. Inte för att jag är rädd för tandis utan för vad de kan tänkas komma med för dom. Alldeles för länge sen jag var där (dumsnål) så nu när jag googlat på vad som händer om man struntar i att gå dit känns det som jag förstört mina tänder totalt. Alltså de är vita o fina så men tänk om jag har tandlossning? Mardröm. Det jobbigaste att erkänna är ju att det faktiskt bara är mitt eget fel som struntat i det. Mår typ illa o kan inte sova 🙁

  Svara

   Sluta googla. Du kan ändå inte påverka hur det kommer gå 🙂 Lycka till!

   Svara

   Varför oroa sig i onödan? Har inte varit hos tandläkaren på 10 år

   Svara

   Gick inte till tandläkaren på 5 år och hade SÅN ångest, drömde mardrömmar om att tänderna hade ruttnat och liknande. Så gick jag dit och allt såg fint ut! Behövde göra rengöring hos tandhygienist men inga hål eller liknande. Så stor lättnad!! Tror att man lätt bygger upp värsta tänkbara scenarion i huvudet och sen när man väl går dit är det inte alls så farligt som man tror 😊

   Svara

   skyll på tandläkarskräck bara

   Svara

  Uppskattar ärligheten och ursäkten kring reklamen som inte borde vara här på din blogg.
  Tja, ville bara säga det! 🥳

  Svara

  CamCam, jag önskar dig en snabb rebounce efter operationen och hoppas att de fick ut allt. ❤️

  Svara

  Jag kräks utav alkohol. Det är små mängder vi pratar om…
  Jag dricker sällan (1gång i månaden), är 25 år, väger 60kg och är 170 cm lång. Har diabetes typ 1 och migrän (triggas av hormoner).

  Nu i påskas drack jag 1 glas bubbel, ett glas vitt vin och en liten snaps utspritt på 4 h.
  Gick och la mig vid 23 och vaknar 02 av att jag mår jätteilla och går upp och kräks. Sen är allt bra och jag kan somna om utan problem.
  Det här händer i princip varje gång jag dricker mer än motsvarande 1 glas vin…

  (Har inget behov av att dricka men tycker det är mystiskt)
  Någon som har en teori/hört något liknande/vill killgissa?

  Svara

   Ursäkta fräck fråga men vilken ”etnicitet ” har du? 💚

   Svara

    (utgår från att du har stenkoll på dina blodketon- nivåer)

    Svara

    Vad fan?

    Svara

     Vissa etniska folkgrupper tål helt enkelt inte alkohol, de saknar ett enzym i levern.
     The real Hmm frågar relevant.

     Svara

      Helt relevant fråga!
      Är dock helt svensk…
      Precis, har koll på ketonerna 🙂

      Svara

   Nä jag kan inte gissa men det blir lite samma för mig. Drack två cider i lördags och mådde jätteilla. Spydde inte men efter kl 23 fick jag hålla mig till vatten🤷🏽‍♂️

   Svara

   Jag vill killgissa att din diabetes spökar. Nog bättre att avstå.

   Svara

   Är precis likadant för mig, jag har migrän men inte diabetes. Har alkoholintolerans, min kropp klarar inte av att bryta ned alkoholen. Även jag är svensk 🙂 Tyvärr har jag inget botmedel, förutom att avstå alkohol då!

   Svara

  Har inte ”hängt” med och läser inte kommentarer, men vill bara önska att allt är väl och ta hand om dig. <3

  Svara

   Tack! 😘

   Svara

    ”Det är väl både charmigt och trevligt att hon inte är så noga med sina svar. Jag gissar att du vill ha en aggressiv Hmm, bara för att kunna bråka med henne.”

    Ovanstående kommentar skrev jag 00:05 och den publicerades, men försvann 1 minut senare. Lite skumt.

    Svara

     Sorry! Den raderades tydligen av mig utan anledning. Ber om ursäkt, men den är tillbaka.

     Svara

      Sedan hamnade det jag skrev om att du troligen retas med oss i modd. Tidigare hamnade en av real Hmm´s kommentarer i modd. Alltså i samma meningsutbyte till den som skrev att det inte gick så bra för Hmm ikväll (Anonym 23:54).

      Vi skiter i det, men jag trodde bedövningen hade släppt, hehe.

      Svara

       Va? Ännu mer? Ska kika, det är inte med mening! Eeeeeeeeelläääääää? 😉😉

       Svara

        Det var ju synd. Jag trodde du retades, för att du såg att både jag och real Hmm är inne i kommentarsfältet. Skit i det. Du kan titta på det imorgon istället. Jag vill ändå gå och lägga mig nu.

        Svara

         Sov så gott på er båda två. 😌

         Svara

          @ real Hmm:
          Det har alltså varit jag i all kommentarer angående charmig, trevlig och att jag trodde C retades med oss genom att modda. Godnatt på dig med.

          Svara

        😊😎

        Svara

      Retas du, eller? Nu hamnar mina kommentarer i mod, alla kommentarer. Hahaha …

      Svara

  KIA,

  som skrev för ett bra tag sedan under inlägget ”En tänkvärd kommentar”.

  Du som skrev om skogen och att du har dragit dig tillbaka från folk som inte förstår. Och du skrev om
  ”En vän för livet” om en katt.

  Jag blev berörd av det du skrev. Hoppas att du har det bra!

  Svara

  Någon som vet om lisaplace och tim har gjort slut?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.