”Jag är en tävlingshäst som tävlar mot en åsna”

Ang inatt. Många av er kanske inte ens vet vad som hänt men det var en person som lade ut gamla klipp på mig som var ganska förnedrande. Jag kände lite att det var droppen samtidigt som jag förstår att det inte är mig det är fel på. Jag har ryggen fri, gjort allt för att underlätta saker och ting för den här personen. Men som en klok tjej sa till mig, jag är en tävlingshäst som tävlar mot en åsna. Jag har jobbat hårt för att ta mig dit jag är idag och det har ju uppenbarligen lönat sig. Och det är så jäkla trist att nu när det går extra bra så vill han passa på att utnyttja det genom att lägga ut skit.

Vill bara säga det till alla er därute som precis som jag jobbar jävligt hårt för att uppnå sina drömmar. Ju hårdare man jobbar och ju högre man klättrar på stegen- desto fler vill dra ner en. Till och med de som man en gång i tiden stod väldigt nära… //Annica Englund

Det här var faktiskt lite roligt – ”jag är en tävlingshäst som tävlar mot en åsna”. 
Om någon missade vad som föregick det här inlägget av Annica Englund på hennes blogg så kan ni läsa HÄR.
Marcelo la ut gamla klipp från Big Brother-huset där han är otrogen mot Annica bland annat och vara bara en allmän douche.
Jag funderar på att köpa på mig ett parti äkta ”douche” att skicka ut som små Bloggbevakningspresenter när någon gjort något riktigt grisigt?
Vore inte det något?

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Han är en riktig gris.

  Svara

   Fast inte just i detta avseende, om man har koll på hur det var och vad som visades så vet man – det var inte klipp på bara Annica eller elakheter mot henne, de tittade på en massa avsnitt och Annica var med på vissa delar. Detta är vinklat och jag tycker att Annica överreagerar. Här gällande just detta får Marcello oförtjänt skit faktiskt. Nej känner inte Marcello är inte han och är inget fan men rätt ska vara rätt.

   Svara

    Är säkert du som sitter och försvarar Marcelo på Annicas blogg.

    Svara

     Nej är sällan inne på Annicas blogg men det händer att jag läser den, har inget emot Annica och är inget fan av Marcello han är säkert svinig ibland men såå farligt som han alltid utmålas här känner jag inte att han är. Och jag tror att Annica fått för sig att han jävlades med henne för att någon meddelat henne att M lagt ut klipp på henne MEN så var det ju inte riktigt – det var många klipp och inte mest på henne utan på andra.

     Svara

      Fast varför ska han ens lägga klipp på henne eller kommentera hennes utseende? Såklart det är för att jävlas. Var inte så jäkla naiv

      Svara

       Kommentera hennes utseende? Söt var väl det enda. Men visst man ska visst inte kommentera utseende ens positivt, härinne å andra sidan låter det annat om vissa ofta bl a om Marcello.

       Svara

        Du verkar inte riktigt kunna läsa mellan raderna och förstå samspel mellan människor. Han vet att Annica inte gillar hur hon såg ut på den tiden och väljer att lägga upp en misslyckad bild på henne och skriver sen i sin story att ”hon är tappad sedan länge”, hur kan du inte då förstå att han inte menar väl med detta?

        Svara

    Han är fortfarande en riktigt äcklig gris

    Svara

    Såg alla klipp. Han är en riktig gris.

    Svara

    21:17 håller med. Så besviken hon tar det så här. Hetsar bara metär och nu han fått stänga sitt insta. Hon lovprisat honom och han förtjänar det bästa. Jag tänker inte vara med i någon slags hetsmobbning. Nej det känns inte bra.

    Svara

     Vad tycker du hon ska göra då? Bara skratta åt elakheterna han kommer med?
     Det enda han förtjänar är en stor spark i arslet och att någon tar ner honom på jorden.
     Och att han stänger sin Instagram beror på att han liksom de andra som är med i PH vill ha mer följare. Det har inget att göra med Annica. Skärp dig nu för sjutton.

     Svara

      Fast det var inga elakheter mot Annica. Och hon är inte elak tycker du, hon behövs inte tas ner på jorden, tävlingshästen aka musikproducenten?

      Svara

       fast det är väl elakt att sitta och kolla och fnissa med sina polare över en händelse som sårade henne så sjukt mkt i början av deras relation? som han vet om! han är ett egoistisk mansbarn.

       Svara

   #viddinsida

   Svara

   Wow, vilken förolämpning…alltså mot grisar:(

   Svara

    Dom ska ändå ätas

    Svara

     😂

     Svara

     Nej, djur klappar man på.

     Svara

    Jag undrar vad Annicas fd tycker om Annica! Det här är vinklat, och har hon inte andra saker att bekymra sig över.

    Svara

     Sluta förvara grisen. Är det du stollis eller finns det fler?

     Svara

      Försvara * 😂

      Svara

       Sluta förvara grisen också 😉

       Svara

   Vilken misogyn idiot.

   Svara

  Stollis?

  Svara

   Camilla?

   Svara

    Kl 03.40? Är du go eller? 😂😂

    Svara

   Snälla, kan inte ”stollis”-pratet läggas ned? Marcelo har fans, liksom Bella, som kommer fortsätta försvara dem och stå på deras sida oavsett hur de beter sig. Och det kan de väl få göra utan att bli kallade ”stollis”?
   Ja, man kan tycka och tänka att deras åsikter är ”stolliga” och självklart ska man få lov att bemöta dessa i kommentarerna, men man kan väl ändå låta bli att kalla folk för olika fördummande epitet, även om man har olika åsikter? Och fine om det varit vid ett enstaka tillfälle, men det är ju ”stollis” överallt här, till och med ett Öppet Spår med ”Stollis-Editon”. Klart Camilla inte kan styra folks kommentarer i förhand, men hon borde åtminstone hålla sig för god för att själv elda på ”stollis”.
   Är vi vuxna här eller.

   Svara

  Så om någon beter sig illa så ska du skicka uppfräschning för vaginan till dom? Makes sence…

  Svara

   🙄

   Svara

   Men snällaaa

   Svara

  Kan fan inte släppa att Kenza, utan att ha vett att skämmas över det, skulle rädda sin man framför sitt barn. Det är vidrigt på så många plan. Hur är man funtad när man väljer en man framför sitt barn?

  Svara

   Men snälla? Är du verkligen allvarlig? Vilken icke-grej att störa sig på. Hon har ju aldrig ens mött barnet? Hon bär det men hon vet ju ännu inte vad det är att HA ett barn? Kanske ändrar hon sig efteråt? Ni är så snabba att dömma, som att ni letar efter något att störa er på. Jeez Louise.

   Svara

   Men för fan, släpp det. Om inte min man hade räddat mig framför våra barn skulle jag aldrig ngnsin 1. Varit tsms med honom 2. skaffat barn med honom.

   Svara

    Oj. Om inte min man skulle rädda våra barn först så skulle jag skilja mig! Självklart räddar man barnen först?! Jag älskar min man mer än allt i universum och skulle utan tvekan dö för honom. Men jag älskar våra barn ännu mer och det förutsätter jag att han också gör.

    Svara

     iofs har jag inte barn, så jag kanske inte ska prata. men det är så jag känner i dagsläget, ska inte ens partner älska en över allt annat liksom?

     Svara

      Holy shit..

      Svara

      Oj, blev lättad nu att du inte har barn. Mitt tips är att du inte sätter några till världen heller.

      Svara

       Jag tror inte man förstår en förälders kärlek tills man själv blir förälder. Jag var likadan tills mitt barn föddes för 12 år sedan. Jag tror dock att det är svårare att relatera till ett ofött barn än en bebis. Om Kenza skulle få samma fråga om ett år tror jag svaret skulle vara annorlunda.

       Svara

       Men herregud kvinna. Vad är det för fel på dig? Stig ner från din höga blöjhög till häst och sluta säga att folk inte ”borde sätta barn till världen”. Hen som kommenterade var uppriktig över hur hen känner, och det var knappast skandalöst. Hen var även uppriktig med att hen inte har barn så hen kanske inte vet hur hen skulle känna då. Och du drar på med storartilleriet och menar att en främling du inte känner, som du inte vet hur gammal hen är eller livssituation osv, inte borde skaffa barn? Seriöst? Och du ska själv föreställa en ansvarsfull, mogen förälder eller?
       Det är tack vare såna som dig som föräldrar och barnfamiljer får dåligt (aka dryga) rykte.

       Svara

       Why so seriouuus? 🤡😄

       Svara

        Äh, skulle till ”.”

        Svara

     Oj- jag älskar min man också men jag skulle inte dö för honom….skulle dö för mina barn men aldrig att jag skulle offra mig, lämna mina barn för att dö för min man….

     Svara

     Oj akta nu så ingen kallar er för miljöförstörare som väljer barnen före mannen. KLIMATET MÅSTE ALLTID GÅ FÖRST!!

     Svara

      Min man flyger så mkt i jobbet så på så vis vore det en vinst för miljön!😂😂😂

      Svara

       😂😂😂

       Svara

       Hahaha, åh gud 😂 Borde kanske inte gapskratta när ett sånt allvarligt topic avhandlas, men Anonym 22:27, din humor är av världsklass 😘

       Svara

        Det är kanske bästa sättet att hantera ett så självklart ämne 😏👏

        Svara

     Om man inte räddar sitt barn före sin gubbe är det något som gått riktigt snett i skallen. Självklart är barnet viktigare att rädda än partnern, fattar inte att det ens kan vara en frågeställning?? Barnet är helt försvarslöst och har mycket små chanser att klara sig på egen hand, Alex är för tusan an vuxen man som är båda stark och frisk, han kan ta hand om sig själv. Jag har inte barn själv men tycker det är helt horribelt att en blivande mamma tycker att gubben är viktigare än barnet. Känner man så borde man inte skaffa barn, barnet ska vara det viktigaste. Jag skulle för tusan rädda mina djur framför min partner, han är vuxen, stor och stark, han får klara sig själv.

     Svara

      ”Gubben” 🤮😄

      Svara

    Släpp det låter det nu här haha men släppa att någon annan sagt att hen hatar djur (troligtvis inte på fullt allvar utan med en mening som inte kom fram) det går inte att släppa, det ska det tjatas om och dras till sin spets.

    Svara

    Wow, jag hade hatat min man resten av mitt liv om jag var vid liv och någon av mina barn hade dött, för att han hade valt det. Min man vet om att om jag skulle förlora mina barn hade jag förlorat mig själv och skulle aldrig någonsin utsätta mig för det.
    (Obs! Rent hypotetiskt alltså för er som tolkar allt bokstavligt här.)

    Svara

   Då vidrigt att vara så trångsynt att inse att folk är olika! 🙄

   Svara

    Ja, vissa fattar att ansvaret man har för sina barn går över allt annat, vissa fattar det inte. Min förhoppning är att de senare inte skaffar barn…

    Svara

     Men tönt, ärligt.

     Svara

     Men du är säkert en sån som säger att det inte går att förståååå förrän man ett eget barn också.

     Svara

      Man får ett*

      Svara

      Är väl självklart att man inte kan veta hur det är att vara förälder om man ingen är. Man kan tro att man har aningar men det är inte samma som att veta. Liksom man inte vet hur det är att vara nåt alls man inte är: ex palliativt sjuk, kroniskt plågad av smärta osv osv. Man kan tro att man vet men man har ingen som helst aning.

      Svara

   Om du inte kan släppa detta, vad mer går du då runt och bär på?

   Svara

    jag brukar gå runt med en sorg å konstant tänka på Titanics offer, fy vad de måste gått igenom de sista minuterna av sitt liv

    Svara

     Jag brukar tänka på folkmordet i Rwanda. Så fruktansvärt att det fick ske men så fint att se hur landet har rest sig ur spillrorna.

     Svara

    Men vissa andra grejer går ju absolut inte att släppa här, men det beror såklart på vem det gäller. Det är skillnad på folk och folk så att säga…

    Svara

   Men herregud det var en pest eller kolera fråga inget mer med det.

   Svara

   Men haha, nog för att det finns saker att störa sig på med den människan och hennes podd så är det där verkligen bara att släppa. Det är ju hennes sätt, låt henne tänka vad hon vill. Slår vad om att det ändras sen när bebisen kommer.

   Svara

   Ja det är absurt att det ens diskuteras. Det är ju en självklarhet tycker jag, klarade inte av att läsa om deras resonemang och var tvungen att skrolla förbi alla kommentarer i förra tråden. Det bästa med min man är att han liksom jag tycker att våra barns väl alltid kommer först! Det går inte ens att sätta ord på de känslorna. Det råder ingen oenighet eller tvekan där!

   Svara

    Oj. Varför inte ens klara av att läsa andras åsikter? Så farligt var det väl inte.

    Svara

     Nej inte åsikterna men ämnet är för tungt för mig att skoja om.

     Svara

      Men ingen skojade väl?

      Svara

    Men oj, varför inte ens klara av att läsa andras åsikter? Du tar det lite väl seriöst…

    Svara

   Släpp det bara. Själv älskar jag mitt barn över allt annat och skulle lätt rädda henne framför min man. Men när hon låg i magen och jag inte hade byggt upp någon riktig relation med henne än kände jag starkare för mannen.

   Inget ovanligt ens, fick jag höra i föräldragruppen.

   Svara

    Oj läste ditt namn som ”Fittan slampa”😂

    Svara

   Försök att förstå att det är skillnad på ofött barn och ett barn man fött, träffat och tagit hand om. Jag kände likadant innan barnen fötts men efter att de kom ut så var de det viktigaste på jorden. Under graviditeten är man mest orolig för att något ska gå fel med graviditeten, klart man älskar sina ofödda barn också men man har inte träffat individerna än. Gränsen suddas iofs ut mot slutet upplevde jag det som. Ju närmare förlossning, desto mer ”verkliga” blev ju barnen som personer även om man inte träffat dem än.

   Svara

    Ni har rätt att jag borde släppa det, inte för att jag går runt och tänker på det hela tiden med ändå 🙂 kommer dock alltid tycka att det är hemskt med föräldrar som sätter partners framför barnen. Men det är väl för att jag själv har varit ett sådant barn. Inget kul alls. Antagligen kommer hon ändra sig när barnet väl kommit så det är ju toppen 🙂

    Svara

     Ah då är din reaktion lite förståelig faktiskt. Då vet du ju det och vad du har att jobba med/mot liksom (menar inget drygt eller illa!) Men tror inte det måste vara så dramatisk även om man väljer partnern/älskar den mer eller lika mycket. Behöver ju absolut inte betyda att man försummar barnen i vardagen utan att alla i familjen är lika värdefulla/älskade för en. För ingen har ju sagt att de skiter i barnen och bara bryr sig om partnern?

     Svara

     Kenza har inga barn än så det där kommer sannolikt lösa sig när hon har barn.

     Svara

      Haha ”lösa sig”. Eller så känner hon så fortfarande då, som en del i den här tråden. Och ingen av oss kommer påverkas alls så vi behöver inte bry oss 😄

      Svara

       Nej. Det löser sig.

       Svara

       Fast igen normal människa känner att man väljer sin partner framför sitt barn när man väl har barn. Överlevnadsinstinkt och modersinstinkt är själva kärnan i mänsklighetens evolution.
       Och nej, ingen vet hur det är att ha barn innan man har barn, jag fattar inte varför just det är så upprörande. Säger ni till folk som förlorat ett barn, partner, förälder eller vän att ni ver hur det är fast ni aldrig upplevt det?
       Vi som har barn har varit utan barn en gång i tiden och minnas hur man tänkte, det är bara att acceptera det.

       Svara

        Sjysst att kalla folk onormala… Alla är olika helt enkelt, deal with it.

        Svara

         Fast det är onormalt.

         Svara

          Nej.

          Svara

           Jo, avsaknad av moderskänslor är inget normalt tillstånd.

        Fräscht att kalla andra onormala.. Folk tycker olika helt enkelt, bara att acceptera.

        Svara

        Du kan inte svara för alla som har barn.
        Du kan inte svara för hur alla känner. Du kan inte säga vad som är normalt eller onormalt.
        Extremt dömande och skammande. Visar stor brist på förståelse för att folk är olika och har olika känslor. Och ingen har rätt att döma någon annan för det.

        Svara

         Bengan: Ingen har sagt nåt om att sakna moderskänslor. Sluta leka heliga madonnor! 😄

         Svara

   Blev också SÅ upprörd av Kenza… jag har alltid drömt om en sensuell bad med GW. När jag hörde hur de drev med det och tyckte det var kul började jag storböla. Kunde inte sluta trots att jag var i en affär och alla bara tittade. Jag var SÅ kränkt. Som tur var tack vare att jag ofta läser BB kunde jag börja visualisera GW och hur han lugnar ner mig. Jag skulle däremot lätt kunna lämna mitt barn i det brinnande huset för att rädda Leif.

   Svara

    😂👏🏻👍🏻

    Svara

    Haha va??

    Svara

    👍😂

    Svara

   Men alltså man kan ju alltid skaffa nya barn, hur kan ett nytt superkort liv bli mer värt än någon vuxen som uträttat saker i livet och faktiskt har ett liv att tala om.. ?

   Svara

    🍿🍿🍿

    Svara

    Men alltså 🤦🏼‍♀️ Kom tillbaka när du skaffat egna, om det vore okej att hen dog för ”är ju bara skaffa nya”

    Svara

    😂🍿

    Svara

   Men snälla haha typiskt mammaklubben som vet, kan och är bäst på mödraskapet att döma andra mammor. :’) Vad hade vi kvinnor gjort utan er guide mot rätt och fel. <3

   Svara

    Klart att föräldrar vet bäst om hur det är att ha barn över de som inte har barn 😆 inget att bli kränkt över. Man behöver inte ha åsikter om precis allt och alltid ha rätt. Jag har ingen aning om hur det är att resa till USA så jag kommer inte med restips heller trots att jag kan läsa om det och tänka mig hur det är.

    Svara

     Fast Jossan skrev ”döma andra mammor”. Så de har ju också barn.

     Svara

     Fast du har åsikter om vad alla vi som är mammor känner.
     Det kan du inte ha. Du talar inte för mig.
     Och uppenbarligen förstår du inte att alla är olika, att alla har rätt till sina känslor.
     Oerhört trångsynt och fördömande.

     Svara

   Alla är olika och känner olika. Du har ingen rätt att säga till hur ska känna. Du har inte håller rätt att säga till någon att de de känner är fel och att de är fel på dem.
   Alla är olika och olika känslostyrda. Oavsett vad du tycker och känner.
   Framförallt har du ingen som helst rätt att skamma någon för det.

   Svara

   Släpp det. Låt folk ha sina åsikter och känslor ifred. Är du moralens diktator eller??

   Svara

  Det mest komiska är ju de/den tjej på hennes blogg som försöker ta honom i försvar genom att skriva att han mognat genom att lägga ut detta och att han gör det för att visa att han bättrat sig och att han säger själv i klippen att det var illa gjort. Snacka om att inte vilja se sanningen.

  Svara

   Ursäkta, va? Herre gud vad osammanhängande. Vad menar du?

   Svara

    Vad var det som var svårt att förstå?

    Svara

  Nej men jag tycker att hon överreagerar. Han la ju inte upp klipp på just Annica, han la ju upp en massa klipp, de tittade på en massa avsnitt och mest lade han ju upp på Hanna Widerstedt och skrattade åt henne och även åt sig själv, han skrattade ju inte åt Annica. Han sa ju dessutom ”nej jag får ont i hjärtat för Annica” när det visades att den andra tjejen kysste honom. Jag såg det inte alls som elakt mot Annica, han skrattade ju mer åt sig själv och sa ju att hans beteende där inte var okej. Så här tycker jag faktiskt att han får oförtjänt skit och att Annica överreagerar. Det har ju dessutom ingenting med att trycka ner henne att göra eller att hon klättrat att göra, inget med att göra att hon är där hon är idag. Känns nästan som att hon vill trycka ner Marcelo nu.

  Svara

   Fast ingen annan ska ju komma och tala om hur någon ska reagera.
   Han Marcelo var ju jäkligt snabb på att ta bort de värsta bitarna där han satt och hånade Annica.
   Men det kanske du inte såg?
   Han är och förblir ett riktigt as.

   Svara

   Jag tror nog att Marcelo känner Annica så pass bra att han vet att hon skäms över videona/ tiden i BB.. kom igen han gjorde det med flit för att skämma ut henne

   Svara

    Men snälla.. då skäms han väl för sig själv lika mycket. Då skulle han väl inte visat de andra heller då, skulle han klippt bort allt med Annica? Varför skulle hon skämmas förresten, hon har inget att skämmas för även fast hon ser annorlunda ut idag men hon var jättesöt och fin då också och var bra på alla sätt. Varför skulle hon skämmas, är väl isf han som ska skämmas, hon hade inte varit där hon är idag utan Big Brother.

    Svara

     Varför ska hon skämmas? Lol, att va med i BB eller liknande är pinsamt. Läs texten hon har skrivit så förstår du att hon skäms.

     Svara

      Vadå skäms hon för att hon var med i BB alltså?! Hon har ju det att tacka för sin framgång och kändisskap, hon hade inte varit där hon är idag utan det. Hon hade inte fått en stor blogg, fått så många instaföljare, fått medverka i diverse radio, poddar och tv, troligtvis inte fått chans till att släppa musik heller om det inte vore för BB. Sen har hon säkert jobbat sig vidare men faktum kvarstår att det troligtvis inte lyckats utan BB. Hon behöver inte skämmas för att ha varit med i BB och inte för att ha varit ihop med M heller.

      Svara

       Men vafan… man kan fortfarande skämmas även om ens ”framgång” är tack vare en förnedrande dokusåpa. Tror du Carolina Gynning är stolt över hennes tid i BB.. lol

       Svara

     Men nu är det så att det är något hon inte mår bra över och Marcelo vet om det.
     Och det använda han sig av. Där i ligger problematiken.
     Även om du anser saker så förändrar inte det hur DE känner.

     Svara

   Troligtvis var det inte bara denna enskilda händelse som gjorde att Annica med all rätt lackade ur. Han har varit otrogen, förnedrat henne på riks-tv i två olika program, skitit i deras hund, ljugit, lånat enorma summor pengar utan att betala tillbaka mm mm. Det vore omänskligt att inte lacka när en sådan person till på köpet förnedrar en på instagram.

   Svara

    Sant, men hon var själv förlovad med en annan kille, hade alltså en stackare som satt hemma och väntade medan hon hånglade runt i BB-huset och förlovade sig med Marcello. Utan att säga ett ord om att hon faktisk redan var förlovad och i en seriös relation. M är ett svin men kära Annica är inte direkt mors bästa barn. Det hon är mest sur över är att han delar bilder och filmer där hon är ful och fet (enligt A själv), innan alla plastikoperationer och hetsträning. Hon skäms och är sur över att hennes perfekta instagram-image slår sprickor.

    Svara

     Fast nu handlar det om det som händer NU. Inte DÅ. Det handlar om vad Marcelo gjort.

     Svara

   Anonym 21:10 Jag försvarar inte Marcelo, jag uppfattade också klippet i princip som du gjort. Annica har väldigt för att överreagera vilket jag tycker hon även gjort i detta fall.

   Svara

   Ja och undra varför. Mår hon bättre av det. Fan bråka inte så alla vet om det. Mår illa av det.

   Svara

  Jag skulle också välja min man före Kenzas barn tror jag. Men är inte helt säker, man kan agera väldigt irrationellt eller oväntat i en situation med stort stresspåslag.

  Svara

   Jag hade säkert råkat döda min man å mitt barn å mig själv pga stress å panik

   Svara

    i en sån situation

    Svara

     Lägg hänt ändå när det är stressigt😂

     Svara

    😹

    Svara

   😂😂

   Svara

  Det är nog för mycket begärt, men önskar att Marcello bara kunde inse att det är SIN EGEN pinsamhet han skyltar med och påminner alla om. Med valmöjligheten att skylla på ”ung och dum”, tog Marcello ”jag är snart 30 men tro inte att jag har utvecklats sen jag var 14!”

  Svara

  Mycket snack nu bland de nuvarande paradise hotel deltagarna gällande att göra sin insta profil privat för att få fler följare. Stackars Svincelo har ju varit borta en månad eller så och varit inaktiv på insta och förlorat följare. Då är det nog bäst att provocera någon, i detta fall Annica, och sedan kvickt göra sin profil till privat. Detta är min teori, men det gör inte honom mindre vidrig för det. Han vill ha uppmärksamhet och nu har han fått det 🤢

  Svara

  ”The loudest one in the room is the weakest one in the room”… Klyschigt kanske, men det stämmer ju iaf otroligt bra på Marcelo.

  Svara

  Myggans inlägg om hårpiller med tillhörande kommentarer är ren och skär underhållning. Tala om oseriös ambassadör hon är 🤣

  Svara

   Alla som tror att Myggan fortfarande har löshår räcker upp en hand! ✋🙋

   Svara

    Såklart hon har löshår 🤚

    Svara

     Skiter björnen i skogen? Sover Dolly Parton på rygg? Är myggor irriterande? Jo.

     Svara

      Just denna mygga är extra irriterande 🤯

      Svara

   😂😂😂
   Helt plötsligt är hon bara en konsument som hänvisar till experterna 😂😂😂

   Svara

    Inlägget är i samarbete med Bobby och hon skriver att hon är stolt ambassadör…i kommentarerna är hon endast en nöjd konsument. Hon är verkligen inte smart den där Martyren 😂😂😂

    Svara

     Not the brightest bulb in the tanning bed 💡

     Svara

      🤣 bäst!

      Svara

    Hon är så korrkad, pinsam. Hennes hår har inte växt avsevärt mycket på flera år, förebilden är väl två el tre år gammal. Ett hår växer minst en decimeter per år så hennes hår verkar inte ha växt mer pga några piller. Nej dem där kan ni skippa och spara era pengar, köp inte flera burkar på en gång som de rekommenderar. Betänk också att de som skriver att de är bra och älskar bobbys piller är hans vänner, släktingar och såna som fått betalt eller gratis hårfix. Anitha C sjunker i mina ögon när hon gör reklam för dem, gillar henne annars men där sjunker hennes trovärdighet och jag börjar ogilla henne. Men du 23:51 fixade nog ett antal läsare in på myggans blogg och då tjänar hon lite mer pengar hmm…

    Svara

  Annica blir mer och mer lik Malou von Sivers ju äldre hon blir.

  Svara

   Till utseende eller sätt?

   Svara

  HA!! Nu vet jag vem som sitter inne hos Annica ( och här också) och ”försvarar” Marcelo.
  Kurt-Maria!! Hej på dig!!!

  Svara

   Jepp Kurt-Maria är det!

   Svara

    @ anonym + Fahlén:
    Hehe, det har jag vetat länge, så ni har så rätt, så rätt. Jag har bara skitit i att skriva om det tidigare. Man vill ju inte skvallra på denna blogg.

    ”Vågar” inte skriva skvallerblogg, för då biter, ni vet vem, av mig huvudet. 🙂 🙂

    Svara

  Vet ingen som älskar att slå sig själv för bröstet så mycket som Annica Englund.

  Svara

   Hellre det än tvärtom.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.