Paow fick lämna Paradise Hotel – igen – under minst sagt dramatiska former

En katt har nio liv och det skulle inte förvåna mig om samma sak gäller för Paow.
Att hon kommer kliva in i PH-huset ytterligare en gång innan säsongen är över – vad tror ni?
Igår fick hon nämligen se sig utkörd av samma person som nyss åter bjöd in henne, nämligen Claudia Tahvanainen. Om det togs emot väl? Mjaaaa…..
I sann Paow-anda så gick hon inte tyst och stillsamt utan det var hela registret av tårar och hårda ord, men hade någon förväntat sig något annat av henne?
Se kaoset i videon här ovan.

Så här skrev Paow själv på sitt Instagramkonto om sitt uppförande under parceremonin:

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Therese Lindgren släpper sin nya sminkkollektion med budskapet ”love yourself”, ”love your face”. Snacka om dubbelmoral! Spyr

  Svara

   Varför det? Uppriktigt nyfiken?

   Svara

    Alla hennnes egna ingrepp? Och tandfasader.

    Svara

     Det är väl egentligen dubbelmoral att sälja smink över huvud taget om man ska ”love your face”.

     Svara

    Hur älskar man sig själv om man sminkar sig själv? Sminkar man sig gör man det för att bli mer knullbar och mer accepterad av män, och inte fan älskar man sig själv då.

    Svara

     Hur tänkte du nu? Jag är gay tex. Om du sminkar dig för någon annans skull så ska du nog söka hjälp, måste vara tufft att känna att man behöver smink.

     Svara

      Om du tror att du sminkar dig för din egen skull så lever du i en rosa, naiv bubbla och inte är medveten om strukturerna som påverkar dig. Det är inte ditt fel dock. Therese är dock medveten om detta, och har snackat om skönhetshets och liknande många gånger. Men nu släpper hon ut smink och utnyttjar tjejers dåliga självkänsla för att tjäna mer pengar (hennes miljoner räcker inte). Bra för miljön också #not

      Svara

       😂😂😂 Går oftast osminkad sminkar jag mig är det 100% för min egen skull. Bryr mig inte ett dyft vad andra tycker är snyggt osv, vet att jag duger som jag är.

       Svara

        nja… om du nu hade gjort det för ”din egen skull” då hade du ju gjort det >även< om du hade tillbringat tre veckor helt ensam i en jaktstuga uppe i bergen utan besök och utan internet, inte sant? Vi sminkar oss för att det faktiskt finns någon som kanske ser på oss.

        Det som jag tycker är så synd är alla kvinnor som lagt ner massor med tid och energi på att göra sig fina och sedan inte verkar ett dyft gladare för det. Jag ser dem varje morgon och de ser ut att ha bitit i en citron, trots perfekt hår, naglar, matchande skor och handväska – rubbet. Varför göra allt det och inte må bättre? Jag är hellre osminkad och lite mindre morgontrött.

        Svara

         Hellre sömn än smink, faktiskt

         Svara

          Jag sminkar mig på 5-10 min. För oss som använt smink i några år går det oftast väldigt fort och jag avsätter inte extra tid för det.

          Svara

           + tid till att tvätta bort sminket

           Jag tvättar ansiktet oavsett om jag har smink eller inte.

         Och så slutar vi ha så mycket åsikter om vad andra tycker och tänker. Det är lika mycket förtryck med pekpinnen åt andra hållet.

         Feminina grejer och intressen ses som dåligt och manliga som bra. Jämför smink med att måla, det är kreativt!

         Svara

          Jag håller med om att smink hade kunnat ses som kreativt, men jag tycker (om man nu får tycka) att det används på ett sätt som döljer ens ”fel” och ska framhäva det snygga, det sexiga. Alla sminkar sig ju nästan likadana. Om det hade varit kreativt, varför är det inte lika kreativt som ex. tatueringar är? Och varför har inte män denna hobby?

          Svara

           Exakt!!!!☝️☝️☝️☝️

           Förstår inte varför denna diskussion ens finns? Klart smink är för att förbättra utseendet? Är inte det poängen med smink?? JA jag sminkar mig när jag ska till stan stan/jobba för ÅH vad jag känner mig snyggare då. Får verkligen mer självförtroende om jag har ögonbryn och inga ringar under ögonen.
           Sen går jag till t.ex. ica och stallet osminkad för där behöver jag inte den ”boosten”, ska jag däremot synas av främlingar på stan och möta hundratals människor genom jobbet kan JAG må bättre om jag känner mig fräsch. För mig är concealer samma som att ta på sig deo liksom.

           Tack för mig hajj

           Samtidigt så framhäver smink ens ansikte också. Med tanke på hur normen är i dagens samhälle så är det inte accepterat med smink på killar som det är på tjejer. Tror nog killar tycker det är lika roligt om dom fick chansen. Och att ens jämföra med tatueringar? Vad som är kreativt för dig kanske inte är detsamma för andra.

         Hur bra kan du må egentligen som ens orkar granska kvinnors yttre (tidigt på morgonen dessutom) och intala dig själv att de inte är glada. Alla som bär smink måste alltså gå runt med ett leende konstant? 🤦🏻‍♀️
         Sköt ditt och sluta klanka på andra kvinnor.

         Svara

       Hej troll.

       Svara

        Hej tönt.

        Svara

        Var är stollis?

        Svara

       Fan vad trött jag är på er rabiata feminister. Ni gör exakt som de män som vi kvinnor kämpar för att sätta på plats dagligen gör. Bara för att en kvinna sminkar sig/har kort kjol eller whatever/ inte passar er har ni inte rätt att tilltala denna på ett visst sätt eller ha förutfattade meningar om den personen. En tjej som bär kort kjol kan vara lika mycket feminist som en som inte rakar sig under armarna. När man väl trodde att bara männen som tilltalar en på ett visst sätt pga ens utseende är problemet slås man av att ni rabiata feminister är ett precis lika stort problem, då ni går emot kvinnor pga deras utseende inte passar er.
       Sen ni som kör med argumentet att ”om du bodde på en öde ö hade du inte sminkat dig”… news flash, vi människor är inte ensamma varelser som var och för sig bor på en öde ö. Vi är sociala flockdjur och det bär med sig vissa instinkter. Precis som djur av honkön alltid vill ha den starkaste hanen har vi människor också inbyggda mekanismer. Vi VILL vara fina för att vi ÄR flockdjur och hur mycket du än tjatar på om patriarkatet kommer det inte förstöra den sanningen. Även om alla män dog ut och bara straighta kvinnor var kvar slår jag vad om att dessa hade sminkat sig, inte för mäns skull (för de är ju döda) utan för att vi av naturen är sociala varelser och vissa av oss gillar att se bra ut.

       Nu tycker jag ni kvinnor som håller på så här ska hoppa på alla män som använder parfym och klär sig snyggt och skälla ut dem, för det ska de inte göra bara för kvinnors skull. Det är helt sjukt att dra såna paralleller. Det man gör i sin ensamhet, pruttar, skiter med öppen dörr, gör man ju inte bland folk, så det är bara ett idiotiskt argument. Usch, det är såna galna feminister som gör att jag tar avstånd från hela feminist grejen då det fan inte finns mer dömande mot kvinnor än det ni gör. Vidrigt.

       Svara

        Ebba Busch Thor? Is that you?

        Svara

        fast rabiatfeminister tycker ju att slöja är ok ….dubbelmoral!

        Svara

     Hahhaha nej, men du gör tydligen det men det är inte lika med ALLA 😂

     Svara

      Om människor hade sminkat sig för att det är så kul och härligt med kreativitet så hade inte nästan bara kvinnor gjort det, och då hade man inte sminkat sig precis som alla andra, dvs. genom att ta bort sina fläckar och häva fram sin ”snygghet”. Varför vill man bli snygg? Jo, för samhället och män tycker att du ska vara det.

      Svara

       Känner du många män som bryr sig om hur du går sminkad? Är ju precis tvärtom, de flesta män tycker det är löjligt med allt kladd.

       Svara

        Har du sett sminkreklam rikta sig till män någon gång? Hur många män som sminkar sig har du sett? Varför är det bara kvinnor som gör det? Om det vore så kul och härligt, varför gör inte män det? Varför blir de respekterade ändå?

        Svara

         Buhu det är männens fel. Vi kvinnor tittar aldrig på män och vill att dom ska vara välvårdade och fina? Sen är ju smink någonting feminint och används därför överlag inte lika mycket av män. Även om jag vet att en del killar också gör det lute i smyg 🙂

         Dom flesta människor vill ju känna sig fina oavsett kön eller sexuell läggning. Hår, kläder, smink, träning osv. Om man vill ha det fint hemma då, är det också männens fel?
         För ett krig mot sminket du.

         Svara

          Strukturer gör att kvinnor sminkar sig, rakar sig, bantar och svälter sig, utför skönhetsingrepp. Varför måste kvinnor gå så långa sträckor och så onaturligt och även riskera sin hälsa för att uppfattas som fina? Och sen bli lurade till att man ”älskar sig själv” eller ”gör det för sig själv”. Visst, män har också utseendekrav, ofta handlar det om att de ska vara stora och starka, men inte är det i närheten lika skadligt och dödligt som kvinnors krav är? Eller tycker du det?
          Tycker du genuint att det inte är lite dubbelmoraliskt att sälja smink och påstå att man ska ”love yourself”?

          Svara

           Du svarade inte på någon av mina frågor…
           Absout så finns det folk som mår dåligt och faller illa precis som med mycket annat här i livet. Det är många som måste lära sig att älska sig själva, både män och kvinnor.

           Världen är grymt utseendefixerad, tror inte att det är lätt för en ful kille att få ligga tex.
           En tjej kan ju få ligga hur mycket som helst även om hon är medioker och tråkig medans män får anstränga sig desto mer.

           Just sloganen ”love yourself” var väl kanske inte det bästa valet när man ska sminka över ansiktet 🙂

           Jag svarade inte på det med att ha det fint hemma för jag tycker inte att objekt går att jämföra med människor på samma sätt. Nej, det är inte mäns fel att man vill ha fina möbler, eller att man vill dekorera fina tårtor… inte vad jag förstått det som iaf, hehe.

           Ja, världen är extremt utseendefixerad, vilket är synd. Visst, en ”ful” kille kanske inte får ligga lika mkt, meen å andra sidan så påverkar deras utseende inte deras värde enligt allmänheten. De blir ändå respekterade om de är bra på ngt annat, ex. har hög position i arbetet. Kvinnor reduceras typ alltid till sitt utseende. Ex. idrottsmän och idrottskvinnor, hur olika behandlas inte dem när det gäller utseendets vikt? Fula män syns överallt, på TV, i filmer, i media… men hur många ”fula” kvinnor syns i filmer? Om inte det handlar om att de har en komisk roll.

           Vet inte om jag är ute å cyklar och kommit ifrån ämnet enormt (sov 2 timmar inatt), men ah

           Svar i modd

           Kudos till dig anonym som tar debatten med folk som tycker synd om ”fula” killar som ”inte får ligga”. Ska man skratta eller gråta…

           Ja, anonym borde få medalj för att hen har tålamod att fortsätta vara pedagogisk och försöka förklara i det här kommentarsfältet. Jag orkade då inte ens börja.

           Och nej, det är inte synd om någon som inte får ligga.

          Allt är den vita medelålders mannens fel! Fråga alla feminister så får du höra.

          Svara

           Du får ju på riktigt fråga en feminist, gärna flera om du känner flera, så kanske du blir förvånad av svaret? Försök tänka utanför boxen och utmana dina egna fördomar, tror livet blir roligare då.

           Anonym 17.04

           Jag tycker inte synd om någon. Ville bara påpeka att det inte bara är vi kvinnor som påverkas av skönhetsideal. Det är upp till individen att lära sig att älska sig själv även om man haft otur med genpolen. Men härligt att du tar debatten med lite härskarteknik och helt utan ett eget argument.

           Den andra anonym/

           Skickliga yrkeskvinnor finns det hur många som helst av som tar sig fram utan utseende. När det kommer till idrottsutövare så handlar det helt enkelt att deras prestationer är för dåliga i jämförelse med män. Blir ju inte så imponerade när världens bästa kvinno är på samma nivå som en amatör till man.

         Hej, om vi breddar synvinkeln lite finns det utmärkt exempel på män som använder smink i Sydkorea och Japan! Smink för män är jätte vanligt där, dock mer fokuserat på hy/ögonbryn men det hela handlar om att känna sig fräschare och snyggare och varför ska det vara så jävla fel? För något av könen?

         Svara

          Det är väl jätteilla om ALLA känner att de måste förbättra på sitt utseende. Här i västvärlden är det illa nog att det bara är kvinnorna som känner så.

          Svara

     Oj okej. Jag sminkar mig inte för någon annans skull än min egen. Och min man knullar mig gärna även fast jag inte har smink. Jag tycker det är fint med smink och gör det absolut inte för att dölja något eller göra så jag ser ut som en annan person.

     Är du dum eller har du bara otur när du tänker?

     Svara

      Det handlar inte om en enda individ, det handlar om att samhället vill att vi kvinnor ska bli knullbara. Vi ska bara snygga, felfria, sminkade. Sminkar din man sig? Varför inte? Hur kommer det sig att nästan inga män tycker att smink är ”kul” ? Varför sminkar sig inte män för ”sin egna skull”?

      Svara

       Vilka män känner du. Tror du tex på sjukhus att någon tänkernpå en läkarens smink. Nej där gäller det att göra ett bra jobb. Du verkar inte veta så mycket om livet. Camcam när man svarar så blir det oftast inte till den man vill utan läggs under en annan kommentar går det att fixa.

       Svara

        Jag tror inte riktigt att du uppfattar mitt budskap, men det är okej. Läkare får inte ha smink av hygien-skäl, så jag förstår inte vart du vill komma? Påstår du att samhället inte har ngra krav på kvinnor vad gäller smink och utseende?

        Svara

      Ni som bara sminkar er för er egna skull, har ni smink på er de dagarna ni bara är hemma?

      Svara

       Ja, precis som idag. Jag har smink, exakt likadant sminkad som de dagar jag går utanför hemmet. Konstigt va?

       Svara

       Japp. Pluggar distans och sitter i princip bara hemma om dagarna. Går alltså inte utanför min dörr väldigt ofta. Jag gillar att börja min morgon med att sminka mig för då känner jag mig redo för dagen och blir mycket mer produktiv. Det får mig att känna mig bra och blir nästan som en stund av meditation för mig själv på morgonen när jag sminkar mig.

       Svara

     Haha, vem är du? Är du allvarlig med den kommentaren. Inte konstigt att folk ser kvinnor som offer om man har den attityden

     Svara

      Att synliggöra ett förtryck och vilka som är offer för det förtrycket är inte samma sak som att skapa sin egna offerposition. Jag är inget offer längre, i den aspekten, eftersom jag har frigjort mig från just det kravet.

      Svara

     Vad dumt knullbar. ?? Jag gör det för mej själv ser fräschare ut och mår bättre. Sen är det helkul med smink. Prata för dej själv. I sommaren startar en bloggare en liknande som öppet spår. Med strängare regler. Ej ok blir det med stalking och mobbning. Bra.

     Svara

      Varför känner du dig fräschare och mår bättre då? Hur känner du dig utan smink? Var du ofräsch innan du täckte din hud men kräm och pulver? Använder dina manliga vänner smink?

      Jag förstår inte riktigt resten av dina poäng, tyvärr.

      Svara

       Jag har jättefin hy utan smink men tycker din fråga bara handlar om att bråka så nej vill inte besvara den.

       Svara

        Okej, det behöver du inte göra heller. Jag ber om ursäkt ifall du uppfattar mig som bråkig, ha en fin fortsättning.

        Svara

        Varför täcker du in jättefina hy då? 🙁

        Svara

     Hur kan ens en sån här kommentar få ligga kvar? Vad har smink med sex att göra…

     Svara

      Är du seriös? 🙄

      Svara

   Surprise! Man kan tycka om att sminka sig och ändå tycka om sig själv. Precis som att man kan tycka om att träna i fina kläder och ändå vara nöjd med sin kropp.

   Svara

    Nej.

    Svara

     Åh ett troll som vill provocera. Gulligt.

     Svara

    Ja älskar man sig själv och sin ropp så tar man givetvis hand om den också med bra kost och regelbunden motion, precis vad en välmående kropp och sinne behöver!

    Svara

     På vilket sätt behöver kroppen smink?🤔

     Svara

   Varför dubbelmoral och du väljer att se det negativa för det positiva. Inte bra 😕

   Svara

    för att hon säljer en lögn?

    Svara

     Nej det är ingen lögn du väljer att se det så. Och det skiter jag i.

     Svara

      okej, det är okej, jag förlåter dig.

      Svara

  Förstår verkligen att hon känner sig lurad men det hon säger är rent ut sagt vidrigt!

  Svara

  ”Jag kände Claudia en gång i tiden och jag värdesätter sånt då jag är selektiv”. Hahah alltså vad menas?

  Svara

   Lärt sig ordet ”selektiv” och ville nog mest använda det i en mening… Haha

   Svara

   Känns som hon är rätt dålig på att göra sina ack så ”selektiva” val? Hon verkar ju ha gått bazonkas på cirka alla som existerar? Eller så är den gemensamma nämnaren hmm… Paow!

   När jag såg klippet kände jag mer att hon verkligen, verkligen borde gå på anger management. Alltså på riktigt. Det där utbrottet kändes absolut inte normalt och som att hon verkligen har problem med ilskan, på ett sådant sätt att hon faktiskt borde söka hjälp för sin egen och andras skull. Inte konstigt att det om det inte är många kvar vid hennes sida.

   Svara

  Hon behöver nog gå vidare i livet. Det har ju framkommit att hon inte tjänar så mycket pengar på att vara med, och hon verkar ju bara må dåligt av att vara med.

  Hon beter sig otroligt dåligt och har uppenbarligen inte koll på innebörden av flertalet av de ord hon använder. Det känns som att hon behöver någon typ av stöd och hjälp. Inte mer TV-tid.

  Svara

   Men jaaa visst ser hon precis ut som en kvinnlig version av MJ? Är det enda jag tänker på när jag ser henne. Hon var så himla söt innan operationerna.

   Svara

  Vad förväntar man sig av detta TV-program egentligen?

  Jag är mer förvånad över hur Rebecca Stella börjar se ut som Michael Jackson? Shit vilket förändring. Undra var det kommer sluta.

  Svara

   Och varför har hon klänningar på sig som skulle passa bättre på röda mattan till oscars galan? Snygga, absolut, men på en ”ö” som programledare… ?

   Svara

    Kul att jag inte är den enda som la märke till detta. Ser ju ut som hon är plockad från någon kunglig event eller amerikansk tv gala när hon är programledare för en reality serie där folk super sig loss och bråkar. Fattar inte riktigt varför hon klär upp sig så mycket.

    Dessutom är det svin varm i Mexiko och hon har på sig gala klänningar 🤔

    Svara

    Jag tycker det är jättehärligt att se hennes fina klänningar trots/oavsett sammanhang!

    Svara

   Ja förlåt men 😨

   Svara

   Hahah håller verkligen med!! Hon har ett helt nytt ansikte. Googla Rebecca Simonsson

   Svara

    Ja hon är fortfarande vacker men man har ju sett hur det gått för andra som börjat missbruka plastikoperationer… 🙁

    Svara

   Håller med om hennes ansikte… wtf. Näsan måste genomgått MÅNGA renoveringar, jag minns hennes original-snok från Stureplanstiden, asfin var det. Sen är det kindben som ser ut att tillhöra en utsvulten person, gigantisk röv och boobs, ögon som ser ut att ploppa ut ur skallen… Måste va sån där dysmorfia eller vad det heter, för annars gör väl inte en redan söt människa om sig sådär grovt?

   Svara

   Håller med. Blev faktiskt lite paff. Följer inte henne på sociala medier eller paradise hotel, så kommer mer ihåg henne från när hon figurerade på andra stockholmtjejers bloggar förr. Hon som var så jävla snygg också, alltså verkligen gorgeous! Så gör hon om sitt fantastiskt snygga ansikte till det där, och försöker se ut precis som alla andra. Reagerade dock på att typ alla tjejer såg botoxade ut och hade fyllda läppar? Jag tycker fan det är för jävla sorgligt. I really do.

   Svara

  Blev också sur. Ville ha kvar Paow, programmet det här året är inte roligt. Paow behövs. Nu hoppas jag att J och E har immunitet när de kommer och bryter upp Arvid och Bella så något roligt händer i programmet.

  Svara

   Nej, hon behövs inte.

   Svara

   Jag gillar Paow, och jag gillar verkligen Alexandra så cool härlig tjej och grymt snygg. Jesper gillar jag också, bra att han kommer tillbaka. Arvid och Bella vinner nog inte iaf, kändes som att det avslöjades i förra veckans studio paradise. Skulle tro att Marcus och Emma vinner. Paow i Farmen VIP nästa år kanske hehe eller varför inte Lets dance, skulle vara kul att se faktiskt.

   Svara

    Jesper vinner dock.

    Svara

    Ja paow i lets dance. Jag tycket om emma som person.

    Svara

   Vill ockdå ha kvar paow. Arvid däremot. Hur har han kommit med. Synd att paow ibland tar droger. Hört det ska vara ett helveta att sluta med dom. Men starkt att hon vågar vara ärlig.

   Svara

    Var väl kanske inte då mycket att vara ärlig om, har varit känt rätt länge att hon knarkar. Hon gör det rätt öppet, och ser inget starkt i att erkänna att man knarkar, men inte kan erkänna att man har en problematik eller är missbrukare. Hon är inte direkt intresserad av att sluta, så det blir ingen problematik med det.

    Svara

  wtf är Paow en person? jag trodde det var en energi-dricka fram till nu

  Svara

   Alltså 😂😂😂

   Svara

   Oavsett om du är seriös eller inte så är det årets bästa kommentar!

   Svara

  Jag är verkligen extremt fascinerad över att vuxna människor, som deltagarna ändå är, lägger ner såhär mycket energi, engagemang och pretty much hela sitt liv för stunden på något som inte ens spelar så stor roll? Dokusåpor är ju rätt skoj att titta på, men det är ju inte ens den riktiga världen, eller hur man nu ska säga…

  Svara

   Tror det blir riktiga världen när man är så nära varandra och allt händer så intensivt.

   Svara

    Konstigt att hon blev så chockad över detta. Hennes ex Jeppe är ju den största manipulativa psykopaten som någonsin skådats. Han betedde sig otroligt äckligt både mot Paow och andra, samt ljög konstant. Honom förlät hon och blev till och med intresserad av igen i denna omgången av Ph.

    Svara

  Synd att jag inte har någon teve. Tänk vad jag missar mycket.

  Svara

   Viaplay ju. Behövs ingen tv.

   Svara

    Nyafilmer är bättre och utan reklam

    Svara

     Viaplay är utan reklam. Du tänker på viafree

     Svara

  🙄

  Svara

  Vilken hädning mot katter att gämföra henne med dessa fantastiska djur! 😏

  Svara

  Humorn i att hon tycker det hade varit pedagogiskt att kalla henne falsk psykopat istället :’D

  Svara

  känns dock konstigt att hata folk som ljuger osv, samtidigt som hon fortf tycker svinbra om jeppe osv. o inte var arg på honom när han körde ut henne.

  han om någon pissade på henne. och ljög för henne. men det gick bra.

  samma sak att hon inte är arg på emma, för emma ljög inte. emma var väl så falsk man kan vara bakom ryggen på henne.

  Svara

   Han är kille, de har lite mer respekt i hennes ögon. Tycker jag.

   Svara

  Fattar inte vad det är för människor som ställer upp i dessa program öht. Paow verkar ju vara ett bra exempel på den intellektuella nivå och känslomässiga mognad som deltagarna har… Får väl vara glad att det finns ett sätt för dem att försörja sig. Att det sen går att få in pengar på att producera denna typ av program är ungefär lika märkligt.

  Svara

  Skit i Paow, – kolla in Bella och kontoret i NY? Skrevs det inte nyss att företagen inte gick så himla bra? Hur går detta ihop då?

  Svara

   Hej Stollis

   Svara

    Gud vad tjatigt…

    Svara

   undrar också hur det går ihop. hoppas det bara inte är brottsligt

   Svara

   Naiva du 😂

   Svara

  Jag antar att folk fortfarande kollar på detta (och liknande) program i och med att det fortfarande kommer nya säsonger, men jag kan inte för mitt liv förstå hur det fortfarande kan flyga. Alla dessa white trash-”profiler” som gör vad som helst för att klamra sig fast vid det dalande instagramkändisskapet och återkommer säsong efter säsong där de skriker h*ra för att maximera sin air time och få views på insta.

  Svara

   Jag skulle inte säga white trash utan människor med särskilda behov och det känns inte riktigt schysst att exploatera dem alla gånger. Det känns som att det är underhållning på deras bekostnad många gånger.

   Svara

  Jag undrar genuint hur hon mår? Och vad hennes framtidsplaner är? Och nu menar jag inte att alla vill ha eller behöver en akademisk utbildning och leva Svensson liv osv osv utan mer vad hennes plan är? Vad är hon? 25? Hennes livsstil verkar påverka henne negativt på flera plan. Och ja hon tjänar väll en del pengar på det, men sen då? När alla andra har gått vidare med sina liv, vuxit upp och hon inte längre är ”aktuell”, vad händer då?

  Svara

   Hon kanske börjar plugga. Hon gör vad hon vill med sitt liv.

   Svara

  Stackars stackars de som ställer upp i detta skäms TV. Ok att mycket är uppgjort och producerat, men ändå…De framstår ju som små dårar allihopp.

  Svara

  Camilla en fråga till dig; i inlägget om skatteverket så skriver du citat ”så bemöter jag sällan påståenden som kommer från anonyma källor som själv inte vågar stå för sin sk granskning”. Jag kan förstå det och har respekt för det. Men har inte du ifrågasatt/kritiserat att influenceras att valt att agera exakt likadant med exakt samma retorik avseende kontot ”aningslösa influencers”?
  Vad är skillnaden?

  Svara

   För att kritiken handlar om mig som privatperson, saker som den här människan omöjligt kan veta någonting om, saker från USA… – inte om saker jag skriver om i mitt arbete.
   Så VARFÖR skulle jag bemöta det?
   Kritik om mitt arbete säger jag ingenting om…

   Svara

    Antagligen jättedum fråga, men du är väl ditt varumärke?
    Om man ska referera till inlägget om blondinbella och hennes stilval menar jag.
    Försöker förstå vart gränsen går liksom så menar inget illa 🙏🙏🙏

    En annan fråga, vad hette låtskrivartävlingen du vann i LA? 😍😍
    Ashäftigt att vinna ju!

    Svara

     Jag är också nyfiken. 🙂 ”Tille’s song” sitter fasthamrad i mitt musikminne. 🙂

     Svara

     Nej,
     Bloggbevakning är mitt varumärke som är offentligt.

     Svara

      jag hittade svaren i det andra inlägget. Nemas problemas.

      Svara

      👍🏼

      Såg du min andra fråga🙈

      Svara

     Artist Development – The Show hette den.

     Svara

      Tilles song, fin låt. Har du skrivit fler?

      Svara

       Tack! Ja, det finns ett album på Spotify. 😊

       Svara

        Ligger inte någon eller några av dina låtar på YouTube? Jag har inte Spotify, utan håller mig på YouTube.

        Svara

         Jo, några finns nog där med. 🙂

         Svara

          Jag ska leta. Vad tråkigt att det är så svårt att försörja sig på musicerande och komponerande, om man inte får till en hit.
          Hoppas i alla fall att du övar på de instrument du kan hantera. Förutom tangentspel kommer jag inte ihåg vad du mera kan spela, fast det stått i bloggen någon gång.

          Jag har en vision om att någon gång spela fyrhändigt med dig, på två stora jävla flyglar (elpiano/synt är bra där hemma, men ändå nödlösning).

          Går Bloggbevakningen bra, så kanske du kan ”pensionera” dig i förtid om några år och leva på vad du tjänat på bloggen tidigare år. Sedan kan du spotta ur dig låtar och spela för nöjes skull.
          Kanske hålla musiksoaréer där du spelar dina låtar och andras.

          Svara

           Ja, musiken ligger mig SÅ varmt om hjärtat. Förhoppningsvis har världen inte hört det sista från mig när det kommer till musik. 😍

  Vill verkligen inte förminska hennes känslor, men jag blir så fascinerad över att man kan bry sig så mycket om en dokusåpa. Det är ett spel, en lek, ett tv-program… Jag fattar iofs att det känns viktigt där och då, men blir ändå förundrad över att hon har så lite distans till det. Vill ännu en gång säga att jag inte vill vara elak mot Paow, känslor kan man inte rå för, men som sagt, det fascinerar mig.

  Svara

  Så Paow har legat med Aviccii och Markus Schenkenberg herregud… och med Nemo haha. Läste det i annan blogg som bevakar och rapporterar om andra bloggar och poddar på ett sakligt sätt utan vinklingar, överdriv, hån och fjant och utan egna värderingar, åsikter och påhitt.

  Svara

   Vad tråkigt det låter… 🙂

   Svara

    Ha ha ha! You go girl!

    Svara

    Låter som en sund blogg med bra människosyn.

    Svara

     There is a foot for every shoe. Bra va? 🙂

     Svara

   Vilken blogg?

   Svara

    Precis vilken blogg!

    Svara

     Skrev länken dit men stoppas, såklart.

     Svara

    http://www.asterixia.se Nej inte alls tråkigt, det är en bra blogg faktiskt.

    Svara

    asteri*ia.se heter den, ska vara ett x där det är maskat.

    Svara

   Vad sa du att du kallade din egna blogg Asterix*? Utan vinklingar?

   Svara

    🙄🤦‍♀️

    Svara

   Glöm inte Måns Zelmerlöw ,Hugo Rosas,Lil Pump osv osv…

   Svara

    Till Anonym 16:19

    Svara

    Hon har väl legat med halva Sverige. Inte för att det spelar ngn roll, hon får ligga med hur många hon vill. Det tragiska är att det är det hon är känd för.

    Svara

   Varför är det nödvändigt att slänga in ett ”herregud” efter de två namnen? Och ett ”haha” efter Nemo? Varför är det ens nödvändigt och relevant att dra upp vilka Paow eventuellt har legat med? Allmänintresset = 0 skulle jag säga. Hon ligger väl med vem hon vill, hoppas att det är skönt! Schas tillbaka till stenåldern med dig!

   Svara

    Tja.. är väl rätt rimligt att dra upp på en skvallerblogg att två kända personer kan ha haft sex. På samma sätt som vi spekulerar i varför någon flyttar (har de gjort slut??), vem Bella dejtar (Vilken gift miljonär kan det vara? Och hade hon och Stordalen sex?) eller om någon har opererat brösten eller inte. Vad finns det för allmänintresse i skvaller alls? De gör väl som de vill!?🤷‍♂️

    Svara

   Vem har INTE legat med Schenkenberg?

   Svara

  När kommer inlägget om Cissi Wallin? Skulle det inte komma ett granskande inlägg om Cissi, är det på gång?

  Svara

   Det låter spännande! Var står det att ett sånt inlägg är på g? Jag har en hel del jag kan dela med mig av om Camcam är intresserad?

   Svara

  Vad är det för paus Jocke & Jonna outat? PR-trick? Vad har hänt med Jonna, var/är hon på sjukhus, operation??

  Svara

   Förlåt för OT förresten men kanske ändå okej, bara lite OT.

   Svara

    Mitt OT handlar om den där giraffungen.. Kom den ut till slut?😂

    Svara

   Minns inte vad Jonna skulle operera, nåt ospännande var det iaf. Minns faktiskt inte.
   De ska ta en vloggpaus för att de är så knäckta efter Joz och för att de har andra projekt att fokusera på.

   Svara

  Chilla lite med high lighten, brudar.

  Svara

   Till deras försvar måste jag säga att det nog en hel del svett involverat också 🙂

   Svara

  Jag som inte kollar på PH någonsin blev så förvånad över hur tjejerna (och killarna) ser ut. De är extremt svullna i ansiktet av fillers och liksom polerade?

  Svara

   Ja bella ser ut som en docka/robot. Va tusan har hon gjort med hyn?? Flawless, men nastan for flawless 😳

   Svara

   Jag tycker inte en enda av de som är med ser bra ut. Jo, Rebecca Stella är snygg, men hon är programledaren…

   Svara

  Jag blir mest förvånad över att de sänder PH fortfarande, inte ens flashback orkar ju bry sig längre så tänker att tiittarsiffrorna kan inte vara så bra. Plus det är liksom samma folk som är med hela tiden både i PH och andra liknande såpor och de flesta känner varandra. Liten ankdamm det där.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.