Helt plötsligt är Isabella Löwengrip huuuuuur chill som helst

 Som i veckan kommer jag äta i princip samma frukost och lunch varje dag. Sådant blir jag trygg av. När man reser flyttas kalendern ofta om på grund av ombokningar etc och jag får kämpa psykiskt med det. Under åren har jag och teamet lärt oss hur vi ska förhålla oss till det och det är att jag får en dag i taget att ta mig igenom, resten ”ser jag inte”. Dessutom står det i kalendern när jag ska duscha, äta etc. // Isabella Löwengrip – 10 mars 2019

Något som jag har blivit duktig på med åren är att inte stressa upp mig för saker jag inte kan påverka.
Till exempel SAS-strejken. Jag skulle aldrig ödsla energi på att vara orolig inför min hemresa på söndag. Jag vet att jag kommer hem på något sätt. Ska man försöka kontrollera allt i sin omgivning går man sönder. Det är bättre att se allt i livet som ett stort hav med vågor, olika utmaningar och situationer uppstår konstant och kommer alltid att göra. Det är bättre att bara flyta med. Då sparar man energi till att göra det man ska fokusera på. // Isabella Löwengrip – 26 april 2019

WOW!
På endast en och en halv månad har Isabella HELT lyckats arbeta bort sin oro för förändringar!
I mars fick hon kämpa psykiskt med om ett plan blir ombokat och nu skulle hon aldrig ödsla sin energi på sådana trivialiteter som SAS-strejken…

What’s her secret?

289 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är Queen, det är därför hon klarar allt. Avis much? Hur ser ditt egna hem ut?

  Svara

   Stollis?

   Svara

   Borde hon inte köpa en lägenhet i Queens då istället?🤔

   Svara

    Haha! Får mig att tänka på ”Coming to America” 🙂

    Svara

     Hehehe, instämmer 😂
     ”The royal penis is clean your Highness”

     Svara

    Förstår inte varför hon ska flytta sig själv och teamet dit? Var det inte meningen att klonerna skulle arbeta utomlands?

    Svara

     Jo, men klonen verkade ju ligga död i soffan…

     Svara

     Klonen tog väl en överdos.

     Svara

   Ingen kan va avis på en sån kontrollerad tillvaro och liv som blondinbella lever. Usch

   Svara

    Vem kan bli avundsjuk på Isabella! Hon lever i en fantsivärld och var är klimatgalningarna? Hon skriver om flyga till USA och flyga hem. Kan någon förklara hur hon tjänar pengar och på vad? Jag har försökt att kolla upp bolag etc etc, men jag får det inte att klicka på vad hon tjänar så mycket pengar på. Ett Team! Och var är livvakten?

    Svara

     Bloggen! Och genom bloggen får hon det mesta i sitt liv sponsrat o betalt. Skulle jag gissa på ..

     Svara

   Jag läste enbart hennes blogg och jag trodde till 100% att hon bodde i rummet. Aldrig skriver hon att hon enbart gnällde på personal att hon skulle få ”se” deras största hotellrum.. Konstigt att Sveriges mäktigaste kvinna har tid med sådant…

   Svara

    Det kanske är DET hon gör vid varje resa när hon filmar i olika hotellrum. Ber att få en rundtur och se sviten och sedan checkar in på sitt lilla rum och fortsätter sedan att filma sig i toaspegeln typ….

    Svara

     Hon ”tittar” väl som Koreas store man brukar göra😂

     Svara

      🤣🤣🤣🤣🤣

      Svara

    Har hon blivit inspirerad av mogi Malin Rickardsson och mon amour må tro?

    Svara

    Gnällde?? Men varför trodde du det, det skrev hon ju inget om. Det trodde inte jag för att jag såg att hon visade bild på denna svit. Tror du att hon är Sveriges mäktigaste kvinna också? Haha du är märklig du. Men även mäktiga personer har nog tid att titta på fina sviter och annat…

    Svara

   Fjant.

   Svara

    Här, mamma!

    Svara

     I got that reference! 😂😂

     Svara

   Queen? Hennes så kallad skönhetsimperium är ett sjunkande skepp, produkterna reas ut överallt och har sjukt dåliga betyg. Alla hennes fotsoldater hinner inte besöka alla olika hemsidor och ge högsta betygen… kanske de blev lite klurigt efter de inte visste hur de loggar ut med sina personliga konton innan de kommentarer haha

   Camcam kolla här bara

   https://www.lyko.se/lowengrip-care-color/lowengrip-cc-asc-cell-enewal-facial-e

   https://www.lyko.se/lowengrip-care-color/lowengrip-cc-sensitive-rescue-balm-20ml

   ”Den doftar får”
   Ouch

   Svara

    Jag tar alltid negativa omdömen av hennes produkter med en nypa salt med tanke på hur många som avskyr Bella och inte kan skilja på produkt och person. Jag tror att lika många skriver negativa omdömen för att förstöra för henne som vad det är folk som skriver positiva för att de älskar henne.

    Svara

     Jag tar alltid positiva omdömen av hennes produkter med en nypa salt med tanke på hur många av hennes anställda som sitter och skriver fejkade toppbetyg på hennes produkter. Kanske för att de älskar henne, eller får betalt för att göra det.

     Svara

      Ja, jag litar inte på omdömena som hyllar produkterna till skyarna heller. När det kommer till omdömen av hennes produkter så tror jag att många (både de som älskar och de som hatar henne) ger omdömen baserat på hennes person och inte på hur produkten faktiskt var.

      Svara

    https://www.lyko.se/lowengrip/lowengrip-instant-glow-serum-drops

    Kolla in många av Löwengrips nya produkter på lyko! 99% av satta höga betyg är från medarbetare på Lyko!! Jag är i chock!! Där har lyko sjunkit i mina ögon!! Handlar ofta från lyko och har aldrig sett så många recensioner från medarbetare på Lyko på ett märke!

    Svara

     De får väl betalt av Ljugengrip för att ljuga?

     Svara

     Lykos personal skriver egna kommentarer på massor av produkter för märken som de har närmare samarbeten med…. sen säljer de gammal smink också…. jisses

     Svara

  Camcam, kan du inte göra ett inlägg med skillnader/likheter/jämförelser osv
  Elizabeth Holmes (The Inventor HBO) vs. Isabella Löwengrip?

  En del av inledningen i filmen:

  ”Hade Elizabeth fastnat mellan det hon kunde förverkliga och sin fantasi?
  För mig är det en historia om hur folk fastnar, gradvis genom att offra sina mänskliga värderingar. Sättet de offrar sina värderingar förändrar dem som person”

  Svara

   Elizabeth Holmes och Isabella Löwengrips stories har typ 0 gemensamt. Kolla på dokumentären ordentligt en gång till.

   Svara

    Tittar på dokumentären nu, detta citat om Elisabeth var intressant: ”Hon blev vän med mäktiga äldre män som köpte hennes charm.”

    På så vis liknar det Bellas strategier, att omge sig med rika och mäktiga människor och golva dem med charm och visioner, snarare än att sälja in en öppen och tydlig affärsidé till experter. Eller så verkar det iallafall. Man får sällan höra något om hur hennes arbete faktiskt går till!

    Svara

     Vilka rika och mäktiga personer omger Isabella sig med som finansierar hennes bolag?

     Vilka är de mäktiga männen som köpt hennes charm?

     Som jag ser det säljer hon utrymmet i sitt skyltfönster (=blogg + insta) till villiga och betalande annonsörer som är mycket väl införstådda med affärsidén.

     Till skyltfönstret drar hon publik genom ömsom provokation och ömsom sympatier.

     Allt enligt sitt eget Excelark. Och publiken går på det, gång på gång. 🤷🏻‍♀️

     Svara

      Petter Stordalen och nu ”privatjet-miljonären”, om du missat det. Hon hängde ju massvis med Stordalen under en period och fick bo på hans hotell och gå på fester med honom, och de skulle tydligen ha startat ett bokförlag ihop (?!) men som hon påstår att HON drog sig ur. Sedan startade hon hårsjalsbolaget istället. Sedan har hon sedan länge bjudit hem Annie Lööf på fika för att visa på att hon är politiskt insatt antar jag, och återigen bygga bilden av sig själv. Patetiskt.

      Svara

       Hur har Stordalen bidragit ekonomiskt i Isabellas bolag?

       ”Privatjetsmiljonären”

       Tycker du uppriktig att det är en giltig referens i sammanhanget?

       Att Isabella verkar vilja umgås med personer med mycket makt och pengar verkar ganska uppenbart.

       Men har hon lyckats dra in kapital till sina bolag som Elizabeth Holmes? Nej inte direkt va?

       Tycker det börjar kännas som hon faktiskt lämnar landet

       kanske pga broar hon bränt?

       Kanske pga att män med makt & pengar inte köper hennes business woman-fasad?

       Svara

    Jag kan kanske hålla med dig, V. Men istället för att skriva så där så kan du ge lite exempel på vad du menar. Jag tror inte att Annika – eller någon annan – bara skulle sätta sig och se om dokumentären, och sen förstå vad du syftar på 😊

    En sak jag kan skriva som jag ser som skillnad mellan Elizabeth och Isabella, är att Elizabeth ville göra något bra för sjukvården och människorna. Hennes pengar och investerarnas pengar gick inte åt till Elizabeths lyxliv (hon hade inget), utan att försöka göra en produkt som hon trodde på, och som hon trodde skulle kunna hjälpa.

    Svara

     Precis huvudet på spiken enligt mig Chine. Elizabeth Holmes hade en fantastisk vision om en sjukvård tillgänglig för alla.

     Isabella vill bli världens mäktigaste kvinna genom att sälja saker till unga tjejer som sätter sig i skulder bara för att ha samma Chanelväska etc.

     0 gemensamt dem emellan!

     Enligt mig…

     Svara

      Elizabeth Holmes är en psykopat bedragare som svindlade miljoner kronor och begådde allvarliga brott. Hon är en psykfall som visste att hon fuskade för att bli världens mörkaste kvinna. Känner vi igen det eller KÄNNER vi igen det….?

      Svara

       ”Begådde” 😂😂

       Svara

   Har tänkt samma tanke. De två kvinnorna har en del saker gemensamt, samma hänsynslöst blinda ambition, starkt driv på gränsen till maniskt och bara folk låter dem hållas kommer de att uträtta stordåd. Sedan är det väldigt mycket som skiljer dem åt. Utbildning, familjeförhållanden, finansiärer.

   Svara

   ”Hur kvinnor driver företag” kan vi döpa i inlägget till 🙄

   Det var ett dåligt skämt, men faktiskt så skulle jag vilja påpeka att det finns mer intressanta jämförelser att göra. Jag tror att Bella och EH känns mer lika för att de är kvinnor vilket gör att känslan i deras andra likheter förstärks, något jag tycker man bör passa sig för. Läste nyligen i freakonomics att anledningen till att Holmes kunde lura så många var för att hon verkligen trodde att hon uträttade något bra, om det nu är huvudspåret så är det ju en avgörande skillnad.

   Likheterna om kvarstår: Kvinna, företagare, tog sig vatten över huvudet. Massor av män gör samma sak men kommer undan med det

   Ogillar Bella men ogillar ännu mer att män kommer undan med saker som inte kvinnor kommer undan med, och att kvinnor jämförs med varandra istället för som människor

   Svara

    Intressant poäng!

    Svara

    Wow, bra skrivet tror jag!

    Svara

  På vilket sätt är detta bevis på att hon inte bor i sviten? Ena bilden är ju från vardagsrummet och den andra bilden är från sovrummet. Sängen står ju inte i vardagsrummet.

  Svara

   Är du lättlurad på riktigt? 😂

   Svara

    jag påstod inte att jag tror på henne. Jag frågade på vilket sätt detta är bevis??

    Svara

     Dels är det ingen svit på den vänstra bilden, det är en penthouslägenhet på hotell The Mark. Den högra bilden är från hennes instastory där hon markerat mrd The Lowell, något billigare än lägenheten som kostar 75000 dollar/natt = 690000 kr

     Svara

      Blir fan paff över att det ens finns folk som ens:
      1. har såna slags pengar att de kan lägga 700 000 på en natt på hotell/lägenhet WHATever
      2. att de som har såna pengar lägger det på det

      This world is skewed and we’re screwed

      Svara

       Din punkt nummer två. Den funderar jag på ofta. För även om jag var dollarmiljardär så skulle jag inte betala 10 000 kr för en liter mjölk när jag vet att den ska kosta ca 15 kr. Vem gör så !!?? 🤯

       Svara

        Hade jag varit så rik att jag hade kunnat slänga pengar omkring mig för att hyra hotellrum för såna summor så hade jag ändå aldrig gjort det. Hellre resa runt och se världen, få riktiga och minnesvärda upplevelser som berikar mig och hjälpa andra, speciellt utsatta djur och barn. Jag hade dock lagt pengar på spa och massage för mig själv ofta.

        Svara

         Jag hade antagligen blivit toksnål eller strött pengar till höger och vänster 😏

         Svara

         Att man mer ofta unnar sig spa och massage – ja. Men hade man lagt 150 000 på ett överhypat spa ”bara för att” när det finns andra bra spa för 5000kr exempelvis? Jag antar att det i stort handlar om att man vill känna sig speciell, lyxig och ha status. Om man ändå har några miljoner, varför gå på samma spa som de i övre medelklassen liksom? 😉 eller bo på samma hotell.

         Svara

        Hear ya, hear ya! 👍 Helt galet 😨

        Svara

   Hade hon bott där hade det funnits på instastory…. tror inte hon bor där då jag tror det kostar typ flera hundra tusen per natt. Bara jag som tycker hon känns som en gold digger som verkligen suktar efter andras lyx?? Sånt förknippar man mer med typ glamourmodeller, inte seriösa affärskvinnor… hon är helt klart annorlunda.

   Svara

    Kostar närmare en miljon per natt och det är en känd svit sedan Meghan Markel som är gift med prins Harry hade sin baby shower där nyligen.

    Svara

     En svit på The Mark kostar från 20.000kr natten, det är förvisso inte kaffepengar det heller, men det kan ju vara läge att kolla sina uppgifter ibland.

     Svara

      Det kanske är sant för deras andra sviter, men den där sviten är betydligt dyrare.

      Svara

      Bilden ovan är från penthouset på The Mark – inte en ”vanlig” svit. Bara med tanke på det där att kolla upp uppgifter tänkte jag i all vänlighet..

      Svara

      Carina – detsamma till dig.

      Svara

      Carina, älskar att du själv skriver ”kostar från”

      Svara

     Mjaa, nu har vi allt kryddat lite va?
     Eller så kan det vara läge att damma av mattekunskaperna

     75.000 dollar är INTE närmre en miljon.

     Svara

      du tycker inte att 710.000kr är nära en miljon?

      Svara

       710?! Hur mycket står dollar i nu egentligen???

       Svara

       Nej, det tycker jag inte att det är. Det är över en halv miljon, ja. Men rätt så långt ifrån en hel miljon.

       Svara

      Det är närmre en miljon än 20000 kr…

      Svara

       och mycket närmre 500 tusen än en miljon

       Svara

   Men hon har inte heller påstått att hon bodde i den sviten, inte heller försökt få det att verka så eller försökt påskina det.. Det är Camcam som vill få det till att verka så hon vill få det till som att Isabella ljuger… så j*kla sjukt hur CC håller på ju…helt besatt av Bella och troligtvis avundsjuk… Men visst Bella kanske bodde i sviten men jag uppfattade det mer som att hon bara var där och inte som om hon bodde där eller försökte få folk att tro det heller. Ni stollar, bellaholister och c-soldater behöver inte skriva Hej stollis nu.

   Svara

    Nja, jag tycker nog att Blondinbella antyder/säger att hon bor i den sviten när hon lägger ut den bilden på det sättet.

    Men…hon säger det inte rakt ut, och jag håller med om att Camcam försöker göra sig en karriär på att mobba Blondinbella.

    Jag lärde mig att man ska tolka människor så välvilligt som möjligt, nu kan ju inte Camilla göra det eftersom hennes inkomst faktiskt är beroende av att hon hela tiden fultolkar det Blondinbella gör.

    Svara

     Nej jag tycker inte att Bella antytt att hon bor i den sviten alls, det håller jag inte med om.

     Svara

      Klart att Bella medvetet lade upp bilden och skrev en text som kunde tolkas både som att hon bodde i sviten och att hon bara fått se den.
      Vi som följer Bella sedan många år vet ju att hon utnyttjar just denna typ av påståenden som låter sig tolkas på olika sätt. Det är inte första gången.

      Svara

       Som alla instagrammsre då… eller andra medier det friskt används klic-baits. Man lär sig ju snabbt att känna igen dem!

       Svara

       Många kommenterar på hennes instagram som att hon bodde där, så det är inte glasklart

       Svara

   Hon har tidigare skrivit att hon bor på The Lowell vilket verkar vara sant (https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/24/upper-east/) men det som är väldigt weird är ju det faktum att hon lägger ut på Instagram gällande penthouse sviten på The Mark? 😉

   Svara

    Varför är det weird? Jag har också visat bilder på fina hotellrum och vackra villor utan att jag för den skull bott där eller velat att folk ska tro att jag bott där. Man vill dela med sig av fina saker man ser och upplever helt enkelt. Gissar att Bella tycker det var coolt att få se sviten och tyckte att den var väldigt fin. Inget konstigt i det.

    Svara

     Man kanske får första natten gratis om man har tillräckligt många följare och gör lite smygreklam på insta? Kanske därför hon bytt hotell också under vistelsen? Verkar osmidigt att flytta runt bagaget annars….

     Svara

      Hon har ju inte bytt rum/hotell. Kolla på bilderna som hon har lagt upp från början av veckan och på bilderna från nu i helgen.

      Svara

       Ah! Nu är jag med. Men man kan kanske få reklam-rabatt ändå? Varför annars uppge hotellets namn och skriva att det är sååååå mysigt om det nu finns en ”hotbild”?

       Svara

    Hon har väl sett att Meghan Markle hade sin babyshower där…

    Svara

   Jämför man möbler och färger är det tydligt att ILs sovrum är ett annat. Sedan är det rätt lätt att titta på bilder från hotellets hemsida och då förstår man snabbt att det är olika rum. Vill man veta vad rummet kostar måste man ringa och begära in pris. Men det är nog inte gratis, hela sviten är på nästan 1000 m2.

   Svara

    Fast Bella har inte påstått att hon bott i sviten heller.

    Svara

     Vad försöker du säga? Att jag anklagar IL för att hon påstår sig ha bott i sviten? Utveckla gärna hur du drog den slutsatsen.

     Svara

   Du tror inte att det hade varit samma takhöjd i sovrummet? Och samma stil?

   Svara

    På hotellets egen hemsida finns flea bilder från sviten. Bilden på det rum som IL la upp skiljer sig stil- och färgmässigt från den bilden hon la upp på sviten. Ett designer hotell blandar inte stilar på det sättet utan vill ha ett sammanhang. De har en bild på ett av de 5 sovrummen som hänger ihop med resten av interiören.

    Svara

     Ja, det var ju min poäng.

     Svara

  Hemligheten är:
  Uttryck en känsla relaterad till en händelse, uttryck därefter inom kort tid en ny känsla (som är raka motsatsen till föregående känsla) vid en likvärdig händelse.

  Sitt därefter och upplev vilken känsla du vill samtidigt som kommentarerna ökar på bloggen.

  Upprepa för större kassaflöde.

  Svara

   Fan de här jävla spamkommentarerna börjar bli lika jobbiga som casinoreklamen. Cam cam, rädda oss! 😂

   Svara

  Vem är hennes hemlige miljardär älskare? Hoppas att hennes luftslott snart spricker. 😆

  Svara

   Det finns ingen, men hon hoppas att det tycker upp nån illa kvickt.

   Svara

    Tror som du, det finns ingen hemlig miljardär. Har man väldigt mycket pengar och letar efter någon att vara med gör garanterat en bakgrundskontroll, och vad hittar man då? Det vet vi alla … Uppblåst ego, inte mycket till substans vare sig i tanke eller handling.

    Svara

    Nej, det är många!!

    Svara

  Det är ju nästan likadana fönster, så här var du nog lite för snabb camcam.

  Svara

   Men hur kan man tro att bilderna är från samma rum?

   Svara

   Kolla in hotellet själv, den bild hon publicerat som sin svit är ett penthouse på 1000 kvm med fem sov, flera lounge/vrum, 6 badrum, matsal för minst 12 plus egen jätteterrass. Hennes rum är ett reguljärt rum. Annars hade hon visat upp allt.

   Svara

    Men gud, vadå publicerat som sin svit?! Hon har inte skrivit eller påstått att det var hennes svit, inte att hon själv bodde i den sviten. Alltså gud… folk här… 🤦🏽‍

    Svara

     Men det var så hon ville det skulle framstå. Alltså gud…folk här🤷‍♀️

     Svara

      Nej. Så är det bara CC och några få kritiska Bellahaters som vill få det till. Vi andra normala utan Bellahangup ser det inte alls som att hon ville få det att framstå så. Nej. Att ni orkar…

      Svara

      Nej. Det är bara C och Bellaholister/Bellahaters som ser det så, inte vi andra. Nej verkade inte alls som att hon ville få det att framstå som att hon bodde i sviten, men klart att ni haters tolkar in det så eller ”tolkar” det så för att smutskasta, typ misstolkar med vilja vilket verkat vanligt när det handlar om Bella. Det måste ju hittas fel…

      Svara

      Är ju inte samma sak som att hon hävdat att det är hennes svit dock. Hon publicerar en bild och ni gör en tolkning.

      Svara

       Om jag publicerar en bild på en bebis så tror folk att det är min, eller åtminstone en väns. Om jag publicerar en bild på fötter på en sandstrand så tror folk att jag är där. Eller utgår ni ifrån att allt ni ser bara är random exempel?

       Svara

        Så om någon är ute och reser så utgår du från att de bor i alla hus de fotar och äger allt på bilderna? Konstig jämförelse du gör.

        Svara

         Asså, har stollis smittat av sig eller är det fortfarande en och samma stollis?

         Svara

     Det handlar om vad hon inte säger. Ett bra sätt att dra igång spekulationer.

     Svara

      Vissa drar ju igång spekulationer för allt ändå, ni drar igång spekulationer om allt och inget. Skvaller, förtal och spekulationer…

      Svara

       Anonym 18:59 – Vem är ni?

       Svara

       Och du maler på som en trasig skiva dag ut och dag in.

       Svara

        Anonym 19:12 – Bra kommentar, bidrar, verkligen…

        Svara

  När hon la sviten på sin story så verkade det vara hon som filmar. Med tanke på att det är en världsberömd svit efter att Meghan Markel hade sin baby shower där för närmare en miljon natten så är det säkert en ynnest och grej att få sticka in huvudet och vad det verkar i Bellas fall hela kroppen.

  Fanns faktiskt inget som indikerade att hon menade att hon bodde där, hon visade dessutom sitt rum på insta precis innan. Det är ungefär som att hon skulle filma Buckingham Palace och sen bli anklagad för att försöker få folk att tro att hon bor där. Blir lite löjligt det här.

  Svara

   Exakt! Visst blir det löjligt. Inte så lite löjligt heller. Hon har inte på något sätt påstått att hon bodde där, och inte försökt vinkla det så eller få folk att tro det. Här inne däremot ojoj här vinklas det, CC gör allt för att hitta fel och vinklar och vrider. Stört.

   Svara

    Hon behöver inte vinkla det överlåter hon till sina ”fans” och ”haters”. Härska och söndra en gammal taktik. Men den funkar bara så många gånger.

    Svara

    Varför ens visa bild alls på ett jävla place man inte bor på, patetisk vättre!

    Svara

     Jag fotade slottet och la upp bild för några veckor sedan, trots att jag skulle sova hemma hos mig själv på kvällen. Så dumt av mig…

     Svara

    Jag tänker att hon brukar nämna varför hon visar bilder, typ att hon har haft förmånen att vistas i nämna paradvåning och varför. Därför tror jag också att hon lämnar öppet för egna tolkningar här, som någon sa, det är vad hon inte säger här.

    Svara

   Instämmer, det framgick tydligt att hon inte bodde där

   Svara

    Nej det framgick varken att hon bodde där eller att hon inte bodde där.

    Svara

     Ja precis, och då är det rätt märkligt att Camilla får det att framstå som att Isabella påstått att hon bott i just den sviten 😛

     Svara

      Haha snygg vändning på min kommentar!

      Svara

      Var skriver jag att hon ”påstår att hon bor i den sviten”?

      Svara

       Jag skrev att du får det att framstå som det. Inte att du skrivit det.

       Svara

        Det är väl snarare IL som genom texten skriver att hon får uppleva mycket gör att man ska tro att hon bor där.

        Svara

         För mig framstår det som en långsökt tolkning. Att man fått uppleva ngt kan lika gärna betyda att man bara besökt en plats.

         Svara

       ”Gulligt att lägga upp den här bilden (på sviten) när DETTA är hennes rum”

       Svara

      Jag tror att il medvetet har lämnat öppet för egna tolkningar.

      Svara

   Håller faktiskt med! Här kan man inte anklaga Bella för att ljuga, det är snarare CamCam som tvistar till det här.

   Svara

   Lite löjligt, ja. För hur gick det här till, Bella ber att få ta bilder/filma sviten eller vad hade hon där att göra? Det skulle jag tycka var pinsamt, ”kan jag få titta in i er berömda svit?” Tihii, vifta med håret, fladdra med ögonfransarna. Eller har hotellet av nån anledning erbjudit henne det, och i så fall varför? I min värld är det konstigt att visa upp hotellrum som man inte bor i eller besöker av någon annan anledning, eller är hotellrecensent/-fotograf eller dylikt.

   Svara

    Ja! Jag funderar också över hur det har gått till, varför och hur har hon fått tillgång till våningen (om hon har fått det).

    Svara

    Förmodligen har de befunnit sig i sviten eller närliggande rum på hotellet på något möte/event/tillställning. Eller så känner hon någon som hyrde sviten kanske och var på besök, vem vet. Är väl inget konstigt att visa upp fint hotellrum eller byggnad eller vacker villa som man inte bor i men som man besöker, ser inget konstigt alls i det. Märkligt, men det verkar mest vara sådana som är emot Bella i vanliga fall som tycker detta var sååå konstigt hehe.

    Svara

  Ja enligt Bella är det ju bara att ta ett privatjet. Jag väntar med spänning.

  Svara

   Hon åker inget privatjet hem nu iaf inte enligt senaste instagrambild.

   Svara

  Men nu får du väl ge dig! Hon har ju inte påstått att hon bodde i sviten på The Mark. Varför skulle hon inte lägga upp bilder på det för att hon inte bodde där, man upplever väl saker och platser även om man inte bor där och det är väl inget konstigt att man vill dela med sig av det man ser och upplever. Det är så tydligt hur du hela tiden vill hitta ”fel” på vissa och hela tiden försöka smutskasta och skamma… som sagt det är olika hur du skriver inlägg om olika personer. Har man adhd så kan plötsliga ändringar skapa en stress men samtidigt kan man vara en person som ofta tänker och känner att allt löser sig – så där var inget fel, tyvärr. Varför skriver du inte om andras ändrade åsikter och olika versioner t ex Cissi Wallins, och det finns andra. Men som sagt, det är skillnad på folk och folk här… du själv är inte helt konsekvent heller, väldigt motsägelsefull är du.

  Svara

   Exakt så.

   Svara

   Varför visa detta ställe ens så jävla töntigt!

   Svara

    Varför visa ett fint hotellrum? Varför inte? Hon var väl impad? Jag skulle inte tacka nej till en natt eller två där.

    Svara

  Hon verkar inte själv veta var hon står haha. Vill tro att den senare texten är en bättre återgivning av henne. Hon pratade ju mycket förr om ”the Secret”, positiv energi och inställning, inte slösa energi på sånt man inte kan ändra osv. Börjar nästan undra om hela den här Aspergers grejen är något hon hittat på för att skapa sig en image och ”sticka ut”. Hade inte förvånat mig.

  Svara

   Att Isabella skulle ha aspergers är något hon kommit på helt själv för att hon inte gillar att lyssna på småprat och gillar att äta samma lunch i en vecka. Det är ingen diagnos hon utretts för.

   Jag äter ofta samma lunch pga IBS och bekvämt, har aldrig tänkt att det skulle vara pga aspergers, men Isabella får ju hela tiden fixa idéer om att hon är så annorlunda, och verkar närmast besatt av att analysera sitt eget beteende och dra långtgående slutsatser av det. Jmfr ”Jag slösar aldrig tid på Netflix” = superbusinesswoman.

   Och då blir det ju som ovan, en stressig vecka är hon snudd på handikappad och måste påminnas av assistenter att duscha och är beroende av rutiner, nästa månad är humöret ett annat och då rycker hon på axlarna åt att sitta fast 1000 mil hemifrån och bara go with the flow.

   De flesta är ju inte så bekymrade över att de i februari inte orkar mer än mascara och läppglans och somna framför tv:n men två veckor in i semestern använder tre olika bronzers och slår klackarna i taket. Sånt är livet. Men Isabella skulle mena att hon har ett NPF i februari för att anse att hon hittat nyckeln till livslång lycka i juni. Tror hon har väldigt vag uppfattning om vem hon egentligen är/vill vara.

   Svara

    Huvudet på spiken, väldigt bra skrivet!

    Svara

    Jättebra skrivet säger jag också.

    Svara

   Hon har hittat på Aspergrejen. Hon säger det för att verka mer intressant och för att ha en ursäkt för sin otrevlighet. Kom ihåg att de flesta, kanske inte alla, med asperger helst inte vill ljuga. Bella ÄLSKAR att ljuga.

   Svara

    Om hon uppfyllde kriterier för en autismdiagnos hade det framkommit i den NP-utredning som hon gjorde för några år sedan, då hon enligt egen utsago fick diagnosen ADHD.

    Svara

     Exakt så! Hon har t.o.m. sagt att hon INTE har det. I ett inlägg där hon tittade på Bron med Odd och hon hade frågat honom om han tyckte att hon var lik Saga.

     Svara

  Hon är så PINSAM! Hon har blivit så desperat och pinsam. Kan inte ta henne seriöst.

  Låt henne rinna ut i sanden och en lärdom för alla: du kan inte ljuga dig till toppen. Om du gör det, så kan jag inte respektera din framgång.

  Svara

  Haha hatar hennes lättsamma skryt och sen alltid ”vi hörs sen!”, tur man slutat läsa där.
  Undrar faktiskt hur mycket av bloggen mm hon fortfarande skriver. Hon måste ju gilla tanken på att folk tror hon är så framgångsrik att hon slipper det, men med tanke på alla luftslott så tror jag ändå att det är hon som skriver igen.
  Spökskriven borde ju ha lämnat, ihop med alla andra…

  Svara

  Vilka tomtar läser hennes blogg? Hon ljuger värre än vad en häst travar 😄

  Svara

  Skulle heller inte oroa mig över flyget om jag hade ett jetplan 😏 #densomvetdenvet

  Svara

   Nej hon har inget privatjet. Åker inte det hem nu iaf enligt senaste bilden på insta.

   Svara

  Head of continuity har uppenbarligen checkat ut …

  Svara

   Satan i gatan vilken bra länk. Ni inom vården är banne mig mäktiga, apropå vad som betyder något.

   Svara

   Mycket bra läsning! Framför allt till alla SAS-piloter. Nästan bättre att SAS går i konkurs så att ni kan skaffa ett annat jobb.

   Svara

    Är ju inte piloterna, personligen, som gått ut i strejk, det är FACKET som tagit piloterna ut i strejk. Förstår dem dessutom. SAS ligger näst sist i lönerankningen, de vill som ”alla” andra ha betalt för det jobb de faktiskt gör.

    Svara

  Hon har förmodligen formulerat det så vagt för att folk som får upp bilden i sitt flöde/sina rekommendationer och inte har så bra koll på henne ska tro att hon bor där, bli imponerade och gilla/följa henne.

  Svara

  Känns det inte som att Bella har passerat sitt bäst före-datum som bloggare? Vad tillför hon som andra inte kan tillföra bättre, mer seriöst, fräscht och intressant? Ja, förstås, det tragikomiska underhållningsvärdet med allt ljug är förstås riktigt stort, på samma nivå som Anna Book. De borde bilda ett eget team, Team Clown eller nåt.

  Svara

  Detta inlägg är så löjligt. Vad vill du egentligen få sagt, Camilla? Du försöker verkligen vända allt till Isabellas nackdel.

  Och nej, jag är inte
  1) ett Bella-fan,
  2) Stollis, eller
  3) avundsjuk.

  Svara

   Är. Det. Verkligen. Äkta. Erbjudanden?

   Svara

   Nej, för du är 4) allt ovanstående.

   Svara

    Haha, kul hörru 🙂

    Svara

  Hade du Bella abstinens? Vilket krystat tråkigt inlägg. Börjar bli tjatigt. Vi förstår att du inte gillar Bella, dags att gå vidare nu. Finns så många andra du kan skriva om. Ett positivt inlägg då och då vore ju najs.

  Svara

   Ett tips: om du inte gillar artiklarna om Blondinbella, så måste du inte läsa. Ganska enkelt.

   Svara

   +1000

   Svara

  Var det inte nu som fröken Röwenglip skulle åka hem från USA (SK904 från EWR 17:20)? Nu när SAS strejkar utgår jag från att hon använder sitt privatjet-plan som hon skrutit med till höger och vänster. Ser fram emot nya bilder från den resan … Ha, ha!

  Svara

   Svara

    Ha, ha, ha! Sitta trångt i ekonomi bland plebsen, skrikande småbarn, så där mat, ingen gratis champagne, folk som fäller bak sätet utan att tänka. Men oj, så synd. Men det är lugnt, Ljugengrip, du har ju ditt privatjet som flyger hem dig, eller hur?

    Svara

    Norwegians flight ikväll har säten kvar men tvivlar på att hon klarar att inte flyga business class.

    Svara

     Premium economy har Norwegian på deras långflygningar. Faktiskt jävligt bra 🙂

     Svara

      Jajo men snarare jämförbart med SAS plus, och DET skulle väl Bella aldrig beblanda sig med.

      Svara

   Seriöst, lägg ner. Camcam ta bort kommentaren?

   Svara

   Haha skrutit om sitt privatjet? Det har hon inte heller gjort, jisses vad folk här missförstår och får för sig – hon har inte påstått att hon har ett eget privatjet för att hon flugit privat två el tre ggr… och hon har inte påstått att hon bott i den där sviten heller. Asså haha stolle!

   Svara

  Vad är det egentligen hon gör i NY? Är tanken att sälja in sig själv som varumärke eller Löwengrip? Kan det verkligen finnas efterfrågan i USA på ännu ett skönhetsmärke som dessutom är relativt okänt (antar jag) utanför Sveriges gränser? Kan väl inte vara jättemånga som vet vem hon är? Skulle vara kul att se den marknadsanalys där man kom fram till att den amerikanska marknaden är den man ska satsa stort på. Hon har väl skrivit att hon vill att majoriteten av hennes samarbete på blogg/instagram ska vara utanför Sverige men hur går det ihop när 80-90% (?) bor i Sverige?? Så många frågor 😀 Skickligt ändå att få igenom med resten av bolaget att man ska spendera 50% i NY med alla kostnader det måste innebära..

  Svara

   1. Ingen marknadsanalys har gjorts eftersom utfallet på den är given – men IL kör ju sitt eget race, hon går ju på ”magkänsla”.
   2. Hon omger sig med ja-sägare och ingen vågar säga emot hennes infall.
   3. Hennes team har sålt in henne som ”Swedish beauty mogul”. Bra jobbat där, näst på tur är att sälja sand till araberna :-).
   4. Hon vet att hon är körd i Sverige, därför satsar hon på ett land så långt bort som möjligt (USA/Australien – take your pick) där risken att någon ens hört talas om henne är så liten att hon lugnt kan fortsätta sin påhittade karriär ett tag till, se punkt 3.

   Frågor på det? 🙂

   Svara

    +1!

    Svara

    Får lite vibbar av Fyre festivalen, just det där att ingen annan anställd verkar kunna ifrågasätta något. Som just det där att hon vill ha 80% utländska samarbeten, men inte vet att det det heter ”survival kit” och ”celebration dinner” inte ”surviving kit” och ”celebrating dinner” . Ja man förstår ju innebörden, och det kan ju vara lite svengelsk charmigt, men 1,6 miljoner in från engelskspråkiga samarbeten per månad?

    Eller att hon åker iväg med fyra personer till New York i flera dagar för några möten, även snällt räknar måste det ju kosta minst 75 000? Tvivlar på att varken flyget eller hotellet är samarbete. Är en intervju med Good housekeeping värt det? Och nu stor lägenhet på Upper East Side samtidigt som de flyttar in i kontor som kostar en halv miljon per månad… Även om det finns pengar är det ju inte att hushålla med resurser direkt.

    Svara

     Jag tror hon har ett samarbete med SAS, varför skulle hennes produkter finnas i deras katalog ombord och hon har ju fri tillgång till Arlanda VIP? Tror absolut SAS sponsrar henne med resor för marknadsföring till hennes 1,5 miljon….host…460.000 följare.

     Svara

      Fast vad skulle SAS få ut av det? Isabella får sälja sin produkt, viplounge och resor för tiotusentals kronor varje månad, SAS får två sekunder instastory där Isabella filmar deras produktkatalog. Samtidigt som hon klagar över förseningar och mest fotar sig själv i privatplan eller Emirates business class. Njaaa.

      Svara

  Men, men, men tänk om SAS-strejken innebär att Blondinbella inte kommer hem? Så synd. Hon kan stanna kvar där, och bygga upp sitt Fantasy Empire i lugn och ro bland alla miljardärer som är ute efter en krämförsäljare som gillar att skratta vid fel tillfällen.

  Svara

  Vet ingen som skryter om sin personlighet (trots att den ändrar ett antal ggr/år) lika mycket som hon.

  Svara

   Narcissism.

   Svara

   Jo, Donald Trump!

   Svara

    Fast hans självgodhet har ju ändå tagit honom hela vägen upp till högsta toppen.
    Det kan man inte direkt säga om Bella…

    Svara

  Fy satan vad arg jag varit om jag var pingis eller någon annan som (tyvärr) jobbat med Bella. Att se någon köra företagen i botten som hon gör genom att lala runt i New York. Förstår inte hur ingen nån gång säger till henne istället för att kolla på spektaklet!

  Svara

   Som om hon skulle lyssna? Tillåt mig tvivla.

   Svara

   Pingis är ju gravid och kommer förhoppningsvis vara föräldra ledig ett tag ?
   Tror ärligt att Pingis kommer dra sig ur detta och sälja sin del 🤔 förhoppnings vis så värdesätter hon sin ledighet m bebisen, och det kommer göra Bella tokig ! Sååå mycket dötid att vara föräldraledig när man kan jobba
   Och ja Bella var ju hemma m sina små barn ? Men den ” gamla Bella är definitivt försvunnits …. död och begravd, idag skulle aldrig Bella vara föräldraledig … finns ju barnflickor 👍

   Svara

    Tänk om Pingis skriver boken ”Jag och B”, där hon berättar allt. Den boken skulle jag köpa.

    Svara

  Inte får du något sålt som du håller på.

  Svara

  Tycker det är så uppenbart att hon vantrivs med barnveckorna och ÄLSKAR de barnfria veckorna. Det kan ingen ”head of” eller bloggstrategi i världen dölja.

  Svara

   Eller hur!
   ”hybris

   Svara

   Ja, det kan man läsa mellan raderna. Skulle aldrig komma på tanken att vilja lämna landet 1 vecka i månaden (helt onödigt) även om jag hade delad vårdnad. Tänk om mitt barn behöver mig?

   Svara

    Tänker också på det där. Alla gör ju olika så klart men känns konstigt att vara så långt borta så ofta. Både hon och Odd bor ju på lidingö så hon skulle ju kunna komma och kolla på fotbollsträningar (eller är det simning?) även på veckorna som är odds. Är det aldrig föräldramöten på förskolan? Utvecklingssamtal för barnen på föris? Lek med förskolekompisar på eftermiddagarna? Man hör väl aldrig om sånt?

    Svara

    Kan verkligen inte begripa att detta känns ok för henne! Även om barnen inte är med en just då, så kan man ju inte bara lägga föräldrarollen på hyllan och dra..
    Vet att det var samma sak när barnen dessutom var riktigt små och skilsmässan var på G, hon stack iväg utomlands som ingenting. Det är en så ”annorlunda” reaktion, när man ju egentligen bara borde vilja vara nära.

    Svara

     Man kan ju åka hem om man behövs. Hur tror du föräldrar som bor i olika städer gör?

     Svara

      Jag vet inte för jag hade aldrig bott i en annan stad än mina barn.

      Svara

       Exakt samma här. Går inte att förstå

       Svara

       🤦‍♂️

       Svara

     Nej eller hur! Men det är verkligen som att hon helt checkar ut från att vara förälder under odds veckor. Nu lever jag med barnens pappa så kan inte helt sätta mig in i hur det skulle vara att bara ha barnen på halvtid men det känns så märkligt att man ALDRIG hört henne tex åka hem tidigare från en resa pga något hänt ett av barnet något eller att hon åkt över till Odd för att kramas lite extra med barnen under hennes veckor. Det kanske inte funkar pga henne och odds relation (vilket vore supersynd för barnens skull). Jag kan verkligen inte föreställa mig att vara ifrån barnen så pass mycket som hon är och att inte vara involverad i deras liv öht varannan vecka. Det är nog en av anledningarna till att jag finner henne så provocerande.

     Svara

      Va? Jag var varannanveckabarn när jag var liten. Min pappa åkte aldrig över till oss när vi var hos mamma eller tvärtom ”för att kramas extra”. Och vet du, de älskade mig (och älskar mig ännu) ändå.

      Vad får ni ut av att prata så här om hennes relation till barnen? Jag undrar på riktigt.

      Svara

       Stackars dig! Jag är separerad och vi gör så med vårt barn hela tiden. Det är ju naturligt!

       Svara

  Jag tyckte det här var ett bra inlägg, sanningen tar fast Bella. En stor del av hennes inlägg är en fasad, fotas framför lyxrestauranger, lyxsviter, privatjets och vinklar det som hon skulle ha varit där men hon är smart hon ljuger aldrig men hon vinklar det så man skall tro,,,

  Svara

   Man tror vad man vill tro🤷‍♀️

   Svara

  Ska bli kul och höra hur hon får till det nu med sin hemresa! Hon kommer framställa det som om hon har full kontroll på allt 😂
  Gissar att de inte blir någon dagishämtning på måndag.
  Men vad spelar det för roll när allt är så ljuvligt! Hejaheja!

  Svara

   Men hon tar ju sin privathelikopter till dagis, ju. Visste du inte det? Visst, det flyger bort några små barn varje gång hon landar, men annars går det rätt bra. Eller sin privat-Batmobil, om det inte sitter en gammal återanvänd ”hot”-lapp på den förstås.

   Svara

    Klart jag visste det! Bella är ju en superwoman! Hon klarar ALLT och det beror på att hon har RÄTT INSTÄLLNING!
    Aldrig låter hon ngt påverka henne negativt, för det har hon inte tid med i sitt världsomspännande mission!
    HejaHeja 😬

    Svara

  Hon ser ut som en liten tant brevid sin kusin när de är ute och går.

  Svara

  Jag tycker kritiken mot isabella och språket som använts här inne har passerat alla gränser. Att kritisera henne som ett företag tycker jag man har allt rätt att göra och jag håller absolut med om att det finns mkt att ifrågasätta. Men ta det här inlägget tex. Att ifrågasätta bilderna om rummen – check, det tycker jag är relevant. Att förlöjliga att hon säger att hon hanskat med förändringar bra nu men skrev nåt annat en månad sen är så löjlig. Vissa saker förändras ju? Jag kan känner mig på topp en dag och nästa ifrågasätter allt om mig själv. Inte oroa mig för något vissa veckor och ha ångest andra. De beror ju på hundra saker- vad som händer i livet, hur man mår, vart man är i sin cykel etc. Det känns som att allt ska plockas isär som hon säger för att hitta nåt. Det finns ju större problematik med annat som säger. Varför inte fokusera på sånt istället?

  Jag gillar verkligen den här bloggen men tycker det har blivit ett ställe där man får vuxenmobba under bestäckningen ”bevakning”. Kommentarer handlar om hennes tuttar, läppar etc. och så samtidigt sitter folk och irreterar sig över andra som kommenterar otrevligt på sociala medier. Kan inte vuxna sätta ett bätte exempel? Vissa här inne är inte mkt bättre än Calle Schulman när han snackar om LD, men tycker bara att Isabella förtjänar det

  Att ifrågasätta hennes bloggsiffror och massa andra saker är såklart ok, och bör göras. Påhittade hot och lappar etc likaså, men många som kommenterar här är ju bara här för att smaska sig och snacka skit som Isabella.

  Jag hatar när folk säger att all kritik är avundsjuka för det håller jag inte med om, men när hennes beslut att försöka bli nåt i New York ska kritiseras på alla sätt, så är det så sjukt jantelag- inspirerat. Väldigt, väldigt svenskt.

  Var går gränsen mellan kritik, bevakning och mobbing? Jag tror detta kommentarsfält tyvärr har passerat den gränsen och innan nån skriker Stollis eller att jag skulle jobba för Isabella så kan jag försäkra er om att det inte är fallet. Men jag tycker man borde kunna kritisera Isabella utan att konstant kommentera hennes kropp, föräldrarskap och nedvärdera allt hon gör. Trist.

  Svara

   ☝️ 👏👏👏

   Svara

    Håller verkligen med dig Hanna.

    Det känns som att Camilla börjar göra sig ett namn som hon som är tragiskt besatt av att håna Bella. Elaka kommentarer om Bella som mamma, hennes utseende osv låter Camilla stå kvar. Hade någon hånat Cissi W på samma sätt hade det raderats omgående.

    Camilla har gjort sig känd som ”hon som inte har vett att inse att hon passerat alla gränser när det gäller Bella”. Camilla gör ju sig själv till åtlöje genom detta.

    Den här bloggen innehåller ofta täta moraliska pekpinnar, men den egna moraliska kompassen är tyvärr helt ur kurs när det kommer till Bella.

    Svara

     Den här bloggen innehåller också sanningsenliga avslöjanden om Ljugengrips siffror, ekonomi och övriga lögner som hon matar såna som dig med. BOM.

     Svara

      Kan man inte ha det ena utan det andra?

      Svara

      Nej M det är vinklat, det mesta är vinklat här gällande Bella.

      Svara

      M, det ena utesluter inte det andra, men att ha två tankar i huvudet samtidigt verkar vara en omöjlighet för dig. Därför kan jag berätta att det går utmärkt att skriva om Bellas lögner osv utan att passera gränsen för normalt vett/sunt förnuft. Att jag ger Camcam kritik för hennes dagliga hackande på allt Bella gör, betyder inte att jag tycker om Bella, läser hennes sociala medier eller tror på hennes lögner.

      Att Camilla gör en sådan skillnad på personer är ett äckligt beteende. Varför låter hon kommentarer om Bellas utseende, föräldraskap osv stå kvar, när hon omedelbart tar bort liknande kommentarer om alla andra?

      Svara

   Jag känner dock lite att är man med i leken får man leken tåla. Det är ingen hemlighet att Isabella manipulerar och provocerar sina läsare, det är liksom hennes strategi. Påhopp på utseende och hennes barn osv är såklart inte okej, men att folk inte direkt unnar henne någon framgång efter allt ljugande och skit hon håller på med är inte så konstigt. Så trött på tjatet om jante och ”svenska avundsjukan”, herregud det har inte med det att göra.

   Svara

    Är man med i leken får man leken tåla är bara ett uttryck mobbare använder för att försvara sig och ursäkta sitt sviniga beteende. Lätt att vara anonym på nätet och säga hårda ord.

    Hon får tåla att bli granskad och ifrågasatt när hon ljuger men hon behöver INTE tåla att konstant bli förlöjligad angående hennes utseendet, beslut och ifrågasatt som förälder. Punkt. Som jag skrev så tycker jag också tjatet om avundsjuk är rätt löjligt, men det går inte att komma ifrån att det är så himla svenskt att klanka ner på nån som försöker vara nåt.

    Här är några citat bara från detta inlägg o då är dessa ändå ingenting mot vissa jag sett innan. Säg inte att hon gett sig in i leken och får leken tåla. Det här är vuxna som bara njuter av att snacka skit online eftersom det inte är accepterat att göra det IRL.

    (Jag är verkligen inget isabella fan men dock tycker jag vuxenmobbing är värre)

    ”Tycker det är så uppenbart att hon vantrivs med barnveckorna”

    ”Gissar att de inte blir någon dagishämtning på måndag.”

    ”Men, men, men tänk om SAS-strejken innebär att Blondinbella inte kommer hem? Så synd. Hon kan stanna kvar där, och bygga upp sitt Fantasy Empire i lugn och ro bland alla miljardärer som är ute efter en krämförsäljare som gillar att skratta vid fel tillfällen.”

    ”Vad tillför hon som andra inte kan tillföra bättre, mer seriöst, fräscht och intressant? Ja, förstås, det tragikomiska underhållningsvärdet med allt ljug är förstås riktigt stor”

    ”Hon är så PINSAM! Hon har blivit så desperat och pinsam. Kan inte ta henne seriöst.”

    ”Hon har hittat på Aspergrejen. Hon säger det för att verka mer intressant”

    ”Uppblåst ego, inte mycket till substans vare sig i tanke eller handling

    ”Ingen kan va avis på en sån kontrollerad tillvaro och liv som blondinbella lever”

    Svara

     Framför allt kommentarerna om att hon inte skulle älska sina barn, inte brur sig om dem och rent av är skadlig för sina barn tycker jag skulle rensas bort under varenda inlägg om Bella. Det är så långt över gränsen för vad man säger. Kritisera hennes lögner och krämer bäst ni vill men vad får man ut av att skriva så? Det går inte att ursäkta med ”det är bara kritik som hon får tåla” heller.

     Svara

      Verkligen! Och samtidigt pratar vi om mamma-shaming och hur fel det är. Sånna kommentarer är BARA elaka och fyller inget annat syfte överhuvudtaget. Folk undrar varför Ben mitkus killfans är så brutala online men vuxna kvinnor är inte så mkt bättre (ok lite bättre- ser inga ”hora” här inne, men ändå.).

      Svara

     Allt stämmer ju?
     Ja hon är ju nya Oprah enligt henne själv.

     Svara

     Det där med asperger stämmer helt enkelt inte. Därför kanske folk reagerat? Det är så mycket som vrids och vänds och som inte verkar vara rätt. Alla har nog haft en ” Bella” i klassen när vi var små. Som vred på sanningen för att vara lite mer än andra. Jag har en syster som är sådan. Allt ska vara så stort och mycket. Det är sorgligt. Men tillslut blir man förbannad när de får så mycket fördelar av sitt ljungande ….

     Svara

      Ljugande🙈

      Svara

      Ja de är mkt möjligt att hon har svårt att hålla sig till sanningen. Men de betyder inte att hon förtjänar vidriga kommentarer. Sakligt ifrågasättande – ja. Vi hade kanske alla nån i klassen som ljög ja men inte stod vi i grupp och hånade den personen och kastade skit på allt annat i dens liv. Glad att du tog upp klassen som exemple för det hade setts som mobbing precis som detta är

      Svara

       Nej ingen förtjänar att bli mobbad eller höra vidriga kommentarer. Men det betyder inte att resten av gruppen ska låta personen i fråga få fortsätta med sitt oönskade beteenden.

       Svara

        Nej och därför kan man ju ifrågasätta lögnerna och kritisera det som bör kritiseras. På vilket sätt är det rimligt att kalla henne ful, olämplig som mamma, osv? Man kan väl ifrågasätta lögnerna OCH tycka att dessa elakheter är onödiga?

        Svara

         Anonym 23:10 – vill förtydliga att min kommentar avser alla oönskade beteenden. Personangrepp och härskartekniker kan aldrig ursäktas. Men det går inte heller att ursäkta en persons dåliga beteende och acceptera det.

         Svara

          Ja det är ju det jag säger. Att man kan kritisera Bella sakligt men trots det tycka att folk går över gränsen med vad de säger om henne. Man måste inte tycka att båda antingen är ok eller att båda antingen är fel. Det är så svart eller vitt när man diskuterar Bella.

          Att tycka att det är elakt och över gränsen att påstå att hon är en psykopat som inte älskar sina barn är inte att ursäkta hennes lögner. Två tankar i huvudet…

          Svara

          Vi är överens. Blir ibland lite snurrig på en del kommentarer!

          Svara

       Mycket möjligt? Hon har ju det, och ljuger hon inte rakt ut så kan hon manipulera och försöka vinkla det till något annat. Detta är inte unikt för Bella, många inkl. kanske jag själv och du eller andra i vår närhet/bekantskapskrets har ljugit utan att ljuga. Har överdrivit saker. Vissa gör det så mycket och uppenbart att de flesta ser igenom dem och till slut står många inte ut med en ”mytare”. Hon är ju öppen med det också. Det finns ju en känd saga om pojken som skrek varg för ofta – det är samma med Bella. Hon har ljugit och förvrängt så mycket att man helt enkelt inte kan lita på henne längre. Därav att jag började fundera över hennes, egen påstådda, asperger. Inte bara baserat på detta inlägg, har följt henne i många, många år. Och det är många saker som inte stämmer, som man kommer ihåg från förr. Hennes ”ta livet med en klackspark och inte jaga upp sig över saker” är en av dem. Plötsligen har hon svårt för motgångar. Givetvis kan människor ändra sig och vissa saker handlar helt enkelt om dagsformen, jag säger inte annat. Men för hennes del handlar det om för mycket, för stora och för många svängningar. Det kan också bero på att hon beskriver allt med så extrema ordalag – allt blir så stort, allt är så svart och vitt. Då blir skillnaderna och oegentligheterna också mer tydliga.

       Håller dock med om att påhopp på utseende och barn inte är ok. Vill även tillägga om barnen och folk som kommenterar hennes relation med dem – hon kanske dragit ner på deras exponering i säkerhetssyfte. Sen berättar hon väl inte allt hon gör och inte gör med dem – hon väljer ju de bitar hon vill av integritet, vad som passar hennes image och/eller vad som skapar reaktioner.

       Jag vill också kommentera din första kommentar där du tycker hotellrummen var ”ok” bevakning men inte de två motsägelsefulla texterna om hur Bella skriver att hon hanterar osäkerheter – jag tycker precis tvärtom. Vilket visar hur olika det är beroende på vem läsaren är och hur man tolkar. Uppenbarligen var sviten inte hennes rum och det framstod, men här vinklades det annorlunda. Däremot skriver Bella rakt ut själv (eller hennes spökskrivare) om hur hon hanterar snarlika situationer – där det ena månaden är mycket svårt och jobbigt, och andra månaden är det nemas problemas! För mig är det en mer uppenbar lögn eller att hon helt enkelt överdriver varenda liten detalj i hennes liv vilket gör dessa kontraster så stora.

       Svara

      Ja jag skrev ju den kommentaren och tycker inte att det är mobbning att säga att hon har hittat på det. Hon har gjort det. Sen måste man inte säga att hon är en blåst bimbo som finansieras av alla miljardärer hon dejtar och allt möjligt, det har Hanna rätt i.

      Svara

   Det är väl ingen som kritiserar hennes kropp i någon större utsträckning, jämfört med andra bloggare. I övrigt är det hon själv som bjuder in till självmål så gott som varje dag.

   Svara

    Va? Om du tycker att kritiken mot henne här inne är saklig och i nivå med den kritiken andra får så läser vi inte samma blogg.

    Svara

     Nähä och vilken blogg läser du?

     Svara

     Kan det bero på att andra bloggare inte går all in jämt hela tiden veckan runt på att göra självmål till varje pris? Vad tror du?

     Svara

   Självklart nej till att dra in barnen, men tycker inte det är det konstigt att folk reagerar på ett beteende som uppenbart inte är friskt.
   Hon breder på precis alla sätt hon kan, som t.ex. det senaste med hatar djur, att hon aldrig älskat någon man och att det är så jobbigt att någon gång bara bjuda till så att hon ist budar över presenter mm.. Hela tiden samma snicksnack för att få igång ett sus.
   Hon har noll och åter noll ödmjukhet, samvete eller finess och ju mer kritik desto mer verkar hon njuta och spelar bara vidare sin Trumanshow. Tycker inte det minsta synd om henne eller att hon ska skyddas från kritik, när hon bara leker på.

   Svara

    Ingen har sagt att hon ska skyddas från att få kritik. Går liksom inte att diskutera det här då folk bara håller för öronen och skriker att hon får tåla kritik så fort man tycker att det sägs rent ut elaka saker. Det är hopplöst.

    Svara

     precis. Det finns liksom ingen balans eller mellanting. Ifrågsätter man elaka saker som skrivs så säger folk ”hon för ta kritik”. JAAAA! det fattar jag väl med. Men de är för fan inte kritik när man ifrågatter om hon älskar sina barn, snackar skit om hennes utseende och vänder o vrider på allt för att kunna få säga elaka ord och förlöjliga. Det är inte kritik. Tänk om jag pratat med mina anställa så och sagt ”jag ger dig bara feedback o kritik”. Nej det är inte kritik, det är att vara elak och att gömma sig bakom orden att hon bara kritiseras är fegt och måste kännas tryggt.

     Svara

      Ändå är det PRECIS klimatet, och värre, på hennes egna blogg! Varför släpper hon fram dessa knäppa kommentarer då och raderar vettig kritik?? Hon skapar ju sina egna ringar på vattnet, hela tiden!
      Ja, det finns åsikter här som ibland går över gräsen, men som sagt är det ändå ett öppet forum till skillnad från Bellas rejält knäppa strategiblogg. Och här är det ändå mer städat!

      Svara

       Men man måste inte säga elaka saker om någon bara för att andra gör det samma.

       Svara

        Nej, men alla tycker inte det är elakt utan snarare mycket sanning i saker och ting, ni kan inte bestämma andras åsikter.

        Svara

         Nej och det har jag aldrig försökt göra heller.

         Svara

         Du får ha vilka åsikter du vill men att ha vettet att inte säga allt man tänker är nåt man ofta lär sig när man blir vuxen.

         Svara

          Jag har en kollega som jag tycker klär sig gräsligt. Kanske borde jag påpeka det på lunchen imorgon. Hon får ju tåla det om hon går till jobbet klädd som en fågelskrämma. Bara kritik som man får tåla helt enkelt.

          Tack Hanna för att du orkar vara vettig här inne! 🌹

          Svara

           Tack snälla.

           Ja tänk vad mkt människor i ens omgivning man inte tycker gör allt rätt. Inte gör rätt livsval, inte spenderar pengar som jag tycker man bör, som klär sig fult, delar med sig av för mkt online eller vad som. Inte går jag och berättar för den personen vad jag tycker eller snackar skit bakom ryggen. Bara om jag är orolig eller nåt är fel på riktigt. Hade en kollega som luktade väldigt illa och min chef pratatde med henne. Tuff konversation men det var inte för att ”hon borde kunna ta kritik.” Det gjordes av välmening. Att gömma sig bakom att ”influencers ska kunna ta kritik” bara för att få sitta och snacka skit gör en bara till en patetisk liten människa. Återigen- har inga problem med den sakliga kritiken mot Isabella men ordval som ”sorglig, patetisk, uppblåst ego, dålig förälder etc”

           Är din kollega en offentlig person vars kall är att ljuga? Nä, tror inte det.

           13.38 hur är det relevant? Det är ju kläderna som är fula och som kollegan har valt att ha på sig och därför får tåla att höra. Vad hen ljuger om är irrelevant när det kommer till klädvalet.

           Anonym 13.34. Du väljer att inte besvara frågan. Ja, nu går jag vidare.

           Det måste ha med intelligens att göra att många här inte klarar av att tänka 2 tankar, och ser allt i svartvitt. Det är ingen idé att försöka komma någon vart genom argumentation heller, eftersom det för eller senare alltid möts med otrevligheter eller härskarteknik.

         ”Alla tycker inte det är elakt utan snarare mkt sanning”

         Kommentarer under detta inlägg: ”Uppblåst ego, Sorgliga, patetiska människa, vantrivs på barnveckorna, inte mycket till substans vare sig i tanke eller handling”

         Om du inte tycker det är elakt så har du uppfostrats väldigt dåligt. Om du tycker detta är sanningar och inte elakt skitsnack, så har du FEL.

         Svara

          Fast du skriver ju med alla anonyma som om du vet vad dem skrivit, Hanna?

          De exemplen du tar upp nu tex har ju anonym inte sagt något om. Du bara kör samma sak om och om igen här och klagar på att andra ”inte lyssnar”. Jag kommenterar för att jag inte håller med dig i detalj (men däremot i grova drag), men du går ju på som att alla här är mobbare när det inte är fallet. Och återanvänder några citat från några kommentatorer som du inte vet vilka de är.

          Svara

           Jag tycker inte jag går på och om det verkade så, så var det inte min mening. Jag vet att de som svarat på mina kommentarer kanske inte är de som skrivit det värsta. Men eftersom de inte ”inte håller med” så är det ju naturligt att jag forsätter disskutera med dem. Frågan i sig är ju om kommentarerna här inne angående Isabella går över gräsen från kritik till elakt skitsnack rätt ofta och för att ”proof my point” så la jag ut en del exempel från dagens kommentarer. DU kanske inte skrivit de, men om du inte tycker att de är särskilt farliga så håller vi inte med varandra.

    Fast du säger ju emot dig själv. ”Självklart nej till att dra in barnen” men sen ”tycker inte det minsta synd om henne” när hon konstant ifrågasätts som mamma och barnen dras in varenda gång nåt skrivs om henne. Detta inlägg handlar om hennes hotellrum men vissa kommentarer säger
    Återigen att hon hatar sina dagar med barnen. Så barnen dras ju ständigt in. Skulle du prata med någon så IRL?

    Svara

     Eftersom hon använt barnen mängder av ggr genom att skriva att karriären och familjen är lika viktiga, att karriären är hennes STÖRSTA passion (bara för några dagar sedan i nån intervju), menar du på riktigt att jag ska känna sympati för henne när folk antyder exakt det hon vill få ut genom att hålla på så här?? När hon och Odd skildes höll hon på med sina tårtbitar hela tiden och fick mängder av kritik för att det lät riktigt j–la illa med barnens position, och hon brydde sig inte skvatt.
     Hon klargjorde ALDRIG att barnen var viktigast, som en normalt funtad individ gjort.. ”they go together” eller va f-n hon skrev på insta ist.

     Svara

     Hanna du tar upp det jag tänkt många gånger. Håller med dig i allt.
     Tycker det är synd att den viktiga kritiken försvinner i rent skitsnackade.
     Framförallt blir det låg nivå när kvinnor kritiserar andra kvinnors utseende.
     Och detta med barn ska man vara försiktig med att skriva om med hänsyn till barnen framförallt.

     Svara

   Att folk kommenterat Bellas kropp handlar nog mest om att den har ju genomgått drastiska förändringar, -förändringar som Bella blånekat att hon skulle någonsin bry sig om. Att hon minsann ville visa sina barn att kroppen duger fint ändå, trots hängigare bröst etc. Bella har dessutom sedan bloggens begynnelse haft som grej att provocera sina läsare, droppa föraktfulla inlägg om det ena och det andra. Allt sammantaget blir att folk slutligen lessnar och kanske inte då ger saklig kritik.

   Svara

  Får såna cringe-ilningar i hela kroppen av hur hon nu tjatar om Upper East side. Kunde satt hundra spänn på att hon skulle välja det som sitt favoritområde.

  Svara

   Ser framför mig hur hon springer runt med ett Blair Waldorf-diadem och planerar intriger. 😂

   Svara

    Isabella vet inte vem Blair Waldorf är, hon har inte tid med Netflix 😄

    Svara

     Sant. 😜 Blir inget ”Hello upper east siders” på Stories då.

     Svara

  Jag tror hon tar bloggpengar till sina resor till USA. Det är mer nöje än jobb hon håller på med. Hon gör några intervjuer som hennes anställda fixat åt henne.

  Svara

   Låtsas jobba ingen hemlighet!

   Svara

  OT: Janni Delér exponerar sina systerbarn för att göra reklam för Daniel Wellingtons skräpklocka.
  Kallar det ett Daniel Wellington Moment att vara med sin systers barn.
  Mycket osmaklig reklam. Vad tänkte Janni på egentligen? Vad har barnen med klockan att göra?

  Svara

  Det är ändå roligt att Isabella refererar till ”vackra platser i livet” som ett opersonligt rum med stora soffor, omoderna bordslampor och tunga gardiner i vitt och beige. Inga stora konst- eller naturupplevelser direkt. 😉

  Svara

   Jag tycker många platser man vara vackra i livet. Fin natur OCH häftiga byggnader, fin inredning och lyxiga detaljer. Det ena utesluter inte det andra

   Svara

    Suck!

    Svara

  Tror ni hon kommer hem??

  Svara

   Någongång, eventuellt

   Svara

  Upper East Side är det tråkigaste som finns. Bara en massa snorkiga äldre människor med småhundar som bits.

  Svara

   😂

   Svara

   Man kan stöta på lite judiskättade skådisar/regissörer. Det har jag gjort flera gånger! Men visst är södra delen av Manhattan mycket mysigare!

   Svara

  Sorgliga, patetiska människa. Bella, nu har du bränt dina sista broar, dina inlägg från NY är så fulla med hybris och ”leka att jag är jätteviktig” så ingen här i Sverige kommer att köpa din produkter ever!

  Svara

   Det tror jag inte. Om det är nån som är sorglig och patetisk så är det folk som sitter och kallar folk sorglig och patetisk. (Antar att jag är en nu 😉

   Svara

    Tönt. Skaffa en hobby

    Svara

     😘😘😘
     Jag har jättemånga hobbys men repar mig från en operation i veckan så har lite extra tid på soffan för tillfället Tack för tipset och omtanken! Du verkar va en kul typ.

     Svara

      Tror inte du har så många hobbies, mer än att hänga här och klaga på andra!

      Svara

       Det där med sten i glashus…

       Svara

       Precis! För att ha en åsikts om att man bör vara trevlig online är ju ”att klaga på andra”. Du verkar vettig, glad och sund. Grattis!

       Svara

        Och du verkar outhärdligt klämkäck men samtidigt passivt aggressiv! Chilla i soffan istället!

        Svara

        Hanna, jag hoppas du kan skita i de tråkiga kommentarerna du får. Bara rövhattar som vill ställa till bråk och jävelskap.

        Svara

  Hon har nyligen gjort sin insta privat

  Svara

   Fast det har tydligen Amanda oxå gjort

   Svara

  Varför är det tydligt?

  Svara

  Vad har hänt? Förlåt, är oinsatt men nyfiken.

  Svara

  Bellans reklam för de där nedrans Chimiglasögonen… hon är verkligen och skrapar på botten av sponsträsket nu.

  Svara

   Man fattar ju att hon gillar klassisk stil. Hollywoodstjärna och lite mer klassisk stil…

   Svara

  Varför gör man botox/fillers i hakan? Såg att någon skrev att Therese Lindgren gjort det

  Svara

   Det verkar Bella också gjort
   Hennes haka ser misstänkt lång ut

   Svara

  På sin senaste instastory så sitter Ljugengrip på ett Lufthansaplan, så ingen privatjet där inte. 😂

  Svara

   Det är mycket bekvämare, säkrare (och MYCKET billigare) att flyga reguljärt i business eller första klass över Atlanten och i övrigt längre sträckor t ex till Fjärran Östern, Australien, södra Afrika och USAs västkust . Är man ensam eller endast några stycken i ett affärsjet blir det väldigt dyrt att ta sig längre sträckor. Och trångt och skakigt.
   Nej, affärsflyget är bäst för resor över dagen t ex inom Europa till platser med dåliga reguljära flygförbindelser. Då vinner man snabbhet och flexibilitet. Precis som det är tänkt.

   Svara

  Hon har ju skrivit klart och tydligt i tidigare inlägg att hon bor på Lowell. Inläggen om Bella är ju lika hittepå/klickbaits här nuförtiden som i Bellas egen blogg.

  Svara

   Kom igen, få människor är väl såna stora Bella idoler som du att man skulle läsa varje inlägg och instainlägg! Man läser nåt inlägg och antar att det man läser stämmer.
   Roligt dessutom på insta bilden med texten Dinner with a view! Då har Bella gjort säkert samma tagit en fil bild från en lyxrestaurang från bästa bordet som hon själv inte har råd att äta i.

   Svara

    Tycker Bellas hittepåer har ökat och ökat senaste tiden! Kanske sista rycket innan det blir down hill….

    Svara

  Den story när hon visar bild på en tidning där Greta finns på bild och texten ”Like a boss” och sedan Gretas insta-konto under ….alltså… har förstått att Greta konsekvent inte bryr sig om det där uppenbara fjäsket men hade jag varit Greta så hade jag stört mig oändligt på att Bella försöker vara tjenis med henne. De är ju så olika att de lika gärna kunde varit på två olika planeter. Hade varit oerhört komiskt om Greta gick ut med vad hon tyckte om Bellas ”utsträckta hand” och samtidigt hysteriska konsumerande och flygande. Å andra sidan helt väntat att Bella försöker sammankoppla sig med Greta, -en så ung tjej som redan fått så mycket uppmärksamhet, blivit inbjuden till massa STORA evenemang och till och med Barack Obama har uttalat sig om henne. Klart det svider i ögonen på Bella…..

  Svara

   Tror inte Greta vet vem Bella är…

   Svara

   Verkligen. Posten är väl dessutom från flygplatsen innan hon hoppar på sitt andra (?) flyg den här veckan. Swoosh…

   Svara

  Jag är så sjukt trött på att hon ska låtsas om att hon har Asperger bara för att hon tror att det är inne. Hon har ju gjort en adhd utredning säger hon och vid en sådan skulle man se om hon har Aspergers. Att ha Asperger betyder inte att man är en sympatilös, självupptagen dåre. Det är hennes personlighetsdrag som hon vill behålla genom att skylla dem på en diagnos.

  Svara

   Kanske lider av förstorat E.G.O.-syndrom?

   Svara

  I inlägget från 25 april inne hos BB, har inte hon slutat dricka alkohol? Vad jag kan se sippas det champagne/bubbel? Eller är hon inte nykterist längre?

  Svara

   Du menar om Blondinbella klarar av att hålla sig till sanningen? Självbesvarande fråga.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.