Öppet Spår

Det var väl själva satan att jag inte kan komma ihåg Onsdagarnas öppna spår!!!!!!
Kanske för att det är tisdag… Hahaha…håll till godo! 🙂

325 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Svara

  Tisdag? 🤗

  Svara

   MÄÄÄÄÄH!!!!!!!
   Va fan!

   Svara

    Bra Camilla, det är ju faktiskt tisdag, men fy på dig so höll på glömma onsdagens Öppet spår i dag.
    LOL,

    Svara

     Quick as a cat! 😉

     Svara

      Haha, misstog du dig på dagen. Kan du inte rädda det som jag föreslog i förra inlägget; ett natta-öppet-spår? 🙂 🙂

      Svara

  Det är tisdag idag! 😉

  Svara

  Det är tisdag idag 😂😂

  Svara

  DET ÄR TISDAG IDAG!!!

  Svara

   Lugna ner dig

   Svara

  Jag vill höra om era mest pinsamma/failade dejter 🙂

  Svara

   Jag var på en dejt där vi, helt utan överdrift, inte sa ett enda ord till varandra under mer än en hel timme innan jag fick nog och gick hem.

   Svara

    Åh nej! Hur blev det ens så?

    Svara

     Vi fick rätt bra kontakt på nätet men när vi väl sågs var det jätteawkward… Tror han var väldigt blyg och jag var mest bara nyfiken på hur länge vi skulle hålla ut utan att säga något. Vi gick från vår träffpunkt till stadens slott där vi skulle se fyrverkeri, vi stod bara där bredvid varandra… Så mysko. Till slut sa jag bara, nej nu räcker det, och gick hem.

     Svara

    Berätta meeer!! 😱😂

    Svara

    Hahaha 😅

    Svara

    Vill inte ifrågasätta din trovärdighet men över en timme utan ett enda ord, kanske lite överdrivet.

    Svara

     Du gjorde ju precis det du sa att du inte ville göra…

     Svara

    En gång var jag på dejt med en kille jag träffat via tinder. Vi hade skitkul, spelade biljard och drack drinkar. Sen kom det fram en annan kille och raggade på mig. Det verkade inte göra min date något. Sen frågade den killen om jag hade något, eller visste om någon som sålde kokain. Det gjorde jag inte men berättade för min date vad som hade hänt. Då visade det sig att min date sålde kokain och drog iväg med killen som raggade på mig för att göra en coke deal.

    Där stod jag kvar på vår date helt ensam, men träffade två roliga tjejer så spelade biljard vidare med dem sen. Men ändå, inte riktigt den dejten jag trodde från början!

    Svara

   Vi hade haft kontakt online ett tag så jag åkte till Stockholm en helg för att träffa honom (skulle bo hos honom). Han var full hela helgen. Alltså kalasfull. Bråkade med sitt ex (mamman till dottern) på telefon flera gånger per dag. Frågade om jag sett en död människa någon gång. Ville gå dit han hörde sirener för vi ”kunde ju få se nåt kul om vi hade tur”. Sa till mig efter ett bråk med exet att det vore skönt om hon försvann. Jag tittade väl konstigt på honom för han sa ”var inte orolig jag skulle aldrig döda henne… … jag skulle ju så klart få någon annan att göra det” och sen blev han sur på mig för att jag ifrågasatte hur han pratade (”skämtade” enligt honom) om mamman till hans barn.

   Just det. Han berättade också en, enligt honom, kul historia om när en kollega till honom kom till arbetet med vapen och sköt ett par kollegor.

   Blev ingen mer dejt.

   Svara

    Knivmicke?

    Svara

     Nej. Den här hade ett mycket städat yttre, men skenet bedrog. Dock pratade han en del om droger också så deras personligheter kanske inte är så olika ändå.

     Svara

    Usch mår illa när jag läser det där 🙁 stackars hans barn (och ex)

    Svara

   Jag hade rakat min fiffi, och efter lite kel i sängen åkte trosorna av. Han stannade med blicken jättelänge på trosorna som låg på golvet. Till slut sa han att kan kände sig febrig så han åkte hem. Jag fattade noll! När jag tog upp mina trosor såg jag vad som såg ut som stora bruna fläckar, han måste alltså trott att jag hade bajs i trosorna! Det var för fan blod efter att jag råkat raka mig lite slarvigt! 😅 Han hörde aldrig av sig mer. Tölp

   Svara

    Haha 😂

    Svara

    Tror faktiskt att inte en enda jävel skulle vilja ligga med någon med bajsfläckar i underkläderna. Så förstår inte varför du kallar han för tölp.

    Svara

     Nej. Åker killens kalsonger av och där är bruna fläckar, då skulle jag också få feberkänningar🤷‍♂️

     Svara

      Jag skulle snarare skämta bort det. Vafan är de för mesig karl som inte kan kommunicera om det … Fegis i say.

      Svara

   Snubbe från nätet som hade laddat upp en bild som säkert var 20 år gammal. Han såg mig på håll när jag kom gående så kändes inte som om jag kunde rymma. Helskum, pratade mest om sitt hus, sin bil, sitt X och sina fiskespön. Ville att jag skulle följa med och titta på en sak i hans bil som stod i ett parkeringshus. Avböjde. Han var pilot – sa han i alla fall!

   Svara

   Jag vill svara på camcam angående tråden om Mikael och Malmö! Islam tillåter inte hbtq och i Malmö vilka bor där? Jag har judiska vänner och ALLA har flyttat från Malmö. Malmö är en förlorad stad.

   Svara

    Ok

    Svara

    Ja, detta med att en del måste fly Malmö borde verkligen lyftas mera. Vår släkt är inte av j*disk börd, men stöttar dem likväl fullt ut. Liksom stöttningen av staten Isr*el.

    Svara

     Sl*ta m*d stj*rn*rna. D*t ** sj**t irri****nde.

     Svara

      Det är för att vissa ord automatiskt hamnar i modd. T.ex. de som innehåller * ovan. Dumfan.

      Svara

      Vidare skriver jag precis hur JAG vill och det kan du skita i att bry dig om.

      Svara

       *** ** *****, ** ***** ***! ****** ** ***?

       Svara

        Bra att dumfan gick fram och tack för din bekräftelse.

        Svara

         Haha det där är en annan anonym. Men dumfan är ju aldrig okej att kalla någon. Camcam, kan inte den här otrevliga människan hamna i permanent modd? Så slipper den fundera över vilka ord som moddas och inte. /mvh den som originalirriterades över människor som bara måååste få igenom sina kommentarer trots de misstänker att de hamnar i modd

         Svara

          Du skulle ju kunna försöka få insikt i ditt eget beteende, innan du retar upp dig på andras. Att irriteras över att någon absolut vill få igenom sina kommentarer verkar lite överdriven lättkränkthet. Eller ett sätt att mucka gräl.

          Svara

     Det jobbiga är ju att varken judendomen el. kristendomen tycker att ”avarter” är speciellt trevligt. Alltså, homosexuella.

     Vänligen fundera över era val när det gäller ev. trosuppfattning.

     Svara

      Japp, funderat och klart. Din kommentar ändrar ingens trosuppfattning. Religionsfrihet, vet du.

      Svara

    Mikael i kjol bor väl inte i Malmö?

    Svara

    Hade Camilla velat ha fler kommentarer kring det så hade hon knappast stängt kommentarsfältet under inlägget eller hur? Men du kanske inte läste varför det stängdes?

    Svara

   Skulle träffa en kille som jag hade skrivit med ett tag, som verkade helt okej. Kanske inte riktigt min typ utseendemässigt, men vafan tänkte jag, lets give it a try. Vi skulle laga middag tillsammans hos honom, då båda hade ett matlagningsintresse.
   Skriver några timmar innan och undrar om jag ska handla med mig något, men nej han hade allt sa han. Tog med mig en flaska rödpang iallafall.

   Möter upp en kille som är bra mycket kortare än han utgett sig för att vara (jag är 1,75- det vill säga rätt lång för att vara tjej, så det märks direkt). När vi väl kommer innanför dörren är det ganska stökigt. Han ser sliten ut, känns bakis. Vi sätter oss i soffan, korkar upp vinet och pratar lite. Efter ett tag frågar han om jag är hungrig. Jaa ganska svarar jag då. ”Eh blir köttbullar och makaroner bra?”, säger han då. Jag bara ”eh alltså jag är ju vegetarian..”. Detta visste han även innan, då jag hade berättat det ganska tidigt, och det var även på så sätt vi kom in på matlagning och kost. Jag tackar nej till makaroner. Han är dessutom väldigt inkräktande på mitt personal space och försöker hångla upp mig. Lämnade ganska fort.

   Första och sista gången min första dejt med någon utspelar sig i någons hem. Var rädda om er <3
   Fick mig en tankeställare när han inte alls var så som jag tänkte mig. Har varit på en del knasiga dejter, men denna kom upp först i huvudet.

   Svara

  Lyssnar på spöktimmen (det med oförklarliga ljud framförallt) och blir så nojig haha. Alltså tror ni på spöken och allt sånt?

  Svara

   Nix. Älskar spöktimmen dock, så mysig podd!

   Svara

    Haha ”mysig” 👻

    Svara

   Bästa podden! Sträcklyssnar just nu, önskar det fanns mer avsnitt… Och ja jag tror på sånt, så lite nojig blir jag allt…

   Svara

   Älskar spöktimmen. Tror inte på spöken och sånt men blir ändå rädd när de pratar om spöken. Sjukt ologiskt egentligen…🙈

   Svara

   Vad heter det avsnittet? Inne på podden nu men hittar inget som heter något med ljud

   Svara

    Oförklarliga ljud heter det 🙂

    Svara

   Lyssna på creepypodden! 100000x gånger bättre. Slutade lyssna på spöktimmen efter jag började med creepypodden haha

   Svara

    Haha åh ja jag har tänkt lyssna men inte hunnit än 🤔

    Svara

  Tycker du ligger före oss alla i tiden. Härligt att fler än jag har svårt att veta vilken dag vi befinner oss i👍🤣❤

  Svara

  Ummm, kollade upp hotellet som Forni bor på under sin vistelse i Paris… 12 000kr per natt. Hur mycket tjänar influencers egentligen???

  Svara

   Höga listpriser och stora rabatter.
   Var inte Kenza på Peninsula Paris för några år sedan förresten som samarbete?
   För övrigt har hotellen i Paris dåligt med bokningar nu med tanke på att de haft många lördagar med oroligheter och nu fruktar kravaller imorgon första maj 😱

   Svara

  Liten grej men kan inte släppa det. Någon annan som har märkt hur lustigt det ser ut när Sandra Beijer dricker något i sina stories?? Menar inte att man måste halsa drycken men det ser ut som hon inte ens dricker något utan endast gör det för videon

  Svara

   Hon gör väl så många omtagningar att drycken skulle ta slut om hon drack varje gång

   Svara

   hahahha jag tänker också på det varje gång

   Svara

  Det är tisdag men är ju som onsdag kan man säga eller som en lördag kanske man ska säga, så det är väl rätt då med ett öppet spår. Imorgon är det ju som en söndag kan man väl säga.

  Svara

   Exakt!!! Tack för nice save! 😉

   Svara

    Tänkte samma

    Svara

   Vad ville du ha sagt… ?

   Svara

  Vad tycker ni om instagramkontot ”mansbebisar”?

  Svara

   Igenkänningsfaktorn är på hög nivå för min del! Blir också väldigt irriterad när jag har scrollat där ett tag, då jag är så trött på män och får bekräftat gång på gång varför

   Svara

   Det gör mig ännu mer säker på att jag har valt rätt som inte har en man i mitt hem.

   Svara

   Tycker att det är ett intressant konto. Följer inte men brukar gå in och läsa ibland. Stör mig både på många av de män som det skrivs om men nästan lika ofta på kvinnorna.

   Svara

   Bästa kontot.

   Svara

   Jag har faktiskt aldrig varit med om nägot som ens är i närheten av det de skriver där. Men vet att vänner har haft liknande upplevelser. Hur som helst, helt sjukt att det finns såna män. Usch.

   Svara

  Hur firar ni valborg? Själv tänkte jag gå ut och möta upp min sambo och hans vänner i en park, men eftersom jag har ptsd så kan jag inte besöka just den stadsdelen och stannade hemma istället 🙂 🙂 🙂

  Svara

   Blev sjuk, fast tänkte väl inte fira ändå så ja 🤷‍♀️

   Svara

   I soffan med er, min sambo som kollar hockey och en sömnig Selma som drömmer om att hon jagar bävrar eller något annat o-fångbart av de ryckande benen att döma. =)

   Svara

   Fantastisk historia!

   Svara

   Labbet fram till 19:30, varit där sedan 8:30 idag så hem, jag och killen har delat på en flaska bubbel och typ på väg i säng nu.

   Svara

    Edit: killen har gjort ostbricka medans jag slöat i soffan, så får visst skjuta på sänggåendet.

    Svara

   Tog en kvällspromenad med yngste sonen i vagnen medan jag plockade sopor på vägen (brukar göra det som kvällsaktivitet när jag inte jobbar. Jag får träning, grabben somnar och naturen blir renare. Win-win!) och nu ska jag kolla senaste avsnittet GOT och äta en hel påse Estrellas linschips 😍

   Svara

   Hög igenkänningsfaktor på den. Lider med dig. Jag känner inte dig men jag vet vilken kämpe du är, ptsd är ett jävla helvete att leva med ❤ Hoppas du har en fin kväll ändå.
   /En annan med ptsd

   Svara

    ❤️

    Svara

   Med en dejt. Fast han åkte hem nyss. Vet inte vad jag tyckte, vet inte om det gick bra. Men ah. Nu funderar jag på om jag ska kolla sista minuterna av Tottenham-Ajax eller åka och köpa glass för att jag har ont i halsen och har feber. Svårt val faktiskt.

   Svara

    Jag röstar på GLASS

    Svara

     Det blev glass. Fotboll i all ära men insåg att äter jag inte glass nu kommer natten bli jobbig🍦

     Svara

    Don Lothorio?

    Svara

   Med min nio dagars bebis på bröstet 💕

   Svara

    Grattis!

    Svara

   Åt middag (köpte med oss take away) med en annan familj och några av deras vänner. I en park nere vid vattnet där det lokala firandet håller till, men det kändes som en enda stor flopp och vi lyckades bara härda ut i ungefär en timme. Höll på att frysa ihjäl.

   Svara

    Bor i ett land där ingen bryr sig om valborg, skönt!

    Svara

     Jag bor i Sverige men skiter i valborg ändå. En helt vanlig kväll för mig men jag får vara ledig imorgon.

     Svara

      Innan någon påpekar så vet jag att 1a maj inte har med valborg att göra. Menade att det är en helt vanlig kväll bortsett från att jag är ledig dagen efter.

      Svara

       Då kanske du ska gå med i något 1 maj-tåg?

       Svara

        Vet inte. Försökte hitta info om tid och plats här i stan men hittade ingenting. Ska du?

        Svara

         Haha, jag försökte bara skämta lite. Skriver inte socialdemokraterna eller vänsterpartiet på sina hemsidor?
         //Mvh socialist

         Svara

          Det kanske de gör. Jag letade inte så värst noga. Ville mest veta tid om jag skulle orka ta mig in till stan för att se tåget 😊

          Svara

  Någon som har hängt med eller känner till ”Ash vlogs” på Youtube? Hittade kontot av slump idag via LoeyLane och gick in lagom till livestreamen…lagom spooky haha

  Svara

  Hurdan är en sexuell kjemi? Kan den vara så stark att andra också kan känna det i luften typ?
  Varje gång jag ser han känns det som alla i rummet känner kjemin som uppstår mellan oss. Det är en sån stark känsla. Elller är det bara vi kvinnor som inbillar oss?

  Svara

   ”Kjemi” ??

   Svara

    Kunde du inte svara på elisas fråga i stället? Ja, det var en lustig stavning men är man normalbegåvad så förstår man vad hon menar.

    Svara

     Är man normalbegåvad så brukar man kunna stava också…

     Svara

      Jasså? Elisa kanske inte har svenska som modersmål. Det säger inget om ens begåvningsnivå men fint försök.

      Svara

      Bör man inte kommentera om man inte ör ”normalbegåvad”?

      Svara

    Läste texten med norskt uttal 😂

    Svara

     Jag läste med finskt 🙂

     Svara

     Jag med. Kemi stavas kjemi på norska.

     Svara

    Ganska säker på att hon är norsk. ”hurdan” är ju inte ett supervanligt uttryck i Sverige.

    Svara

     Jo det är det.

     Svara

      Supervanligt verkligen?

      Svara

     Inte på norskt heller! 🙂

     Svara

      Eller… blanding av hur och hvordan kanskje?

      Svara

   Jag har varit med om att andra märkt av en stark kemi, men jag vet inte om det är inbillning. Har också varit med om att jag tycker att jag och en kille har helt sjuk kemi, men han har känt noll. Det finaste var dock när en kille sa att luften blev elektrisk när han såg på mig. Vi hade otrolig kemi 😍

   Svara

   Ja, alltså är helt hundra på att två personer kan känna väldigt stark dragning till varandra. Har hänt mig tidigare en gång med en person som var i en väns ”kompisgäng”. Det var som att det typ var elektricitet mellan oss. Jag som är riktigt känslokall brukar inte känna sånt skit. När vi sedan var ensamma frågade han mig bara om jag kände ”det där” och jag fattade då att vi känt samma sak. Dock var det inte rent sexuellt utan något mer. Men intressant i alla fall.

   Svara

    Har typ varit med om samma sak, med två personer, men med den ena var det sån stark laddning att folk runt omkring märkte och kommenterade det.

    Svara

  Bra Camilla, det är ju faktiskt tisdag, men fy på dig so höll på glömma onsdagens Öppet spår i dag.
  LOL,

  Svara

  Vem är influencern som är häktad misstänkt för nåt brott, hållt gängledare gömd eller liknande?

  Svara

   Inga namnspekulationer, tack! Jag måste radera dem, tyvärr..

   Svara

   Jobbat i tunnelbanan väl?

   Svara

   Flashback is your friend

   Svara

    Ja såklart! Borde jag tänkt på innan jag skrev här. Trevlig Valborg på er ❤

    Svara

   Står på flashback.

   Svara

  Jag råkade komma över detta klipp häromdagen: https://www.youtube.com/watch?v=jFRtsHGXt1s och jag blev helt paff. Hur kan man ha så slapp attityd till att så unga barn har sex? Och hur kan föräldrar uppmuntra detta? Varför skriver man ut p-piller till dessa barn istället för att kontakta soc… Eller är det bara jag som är konservativ som blir chockad av detta?

  Svara

   Sjukt slappa sk föräldrar som är kompisar med sina barn istället för att vara just föräldrar.
   Antar att de är ok med att sina 12-15 åringar även både röker och dricker.
   Det är detta som kallas WT!!
   Och nej förskrivningarna som diskuterades hade ingenting med menstruationsbesvär att göra utan tjerna hade regelbundet sex med sina föräldrars godkännande

   Svara

    Håller verkligen med dig!
    Men hur kan det här vara okej inom vården? Bryter det inte mot ngra regler? Någon som är insatt i detta, juridiskt? Om jag var i barnmorskans fall hade jag nog fått panik av ett sånt möte, och ringt soc tyvärr.

    Svara

     Okej men soc hade bara tyckt föräldrarna gör ett bra jobb som skaffar p piller till tonåringen.

     Svara

    Man får ha sex dom 15 åring oavsett vad du tycker om saken. Bättre att ge p-piller så dom inte blir gravida än att vara naiv som du!

    Svara

     Och yngre än så om båda är under femton

     Svara

   Är det bättre att barn blir gravida? 🙄 Prata naturligt med era barn om sex och vad som kan hända istället för att skamma!

   Svara

    Ja. Bra att de skyddar sig! Vill de ha sex så har de sex även om de förbjuds. Tycker att det tyder på en fin relation att dottern vågar berätta för sin mamma. Är det bättre att barnen smyger med sexet och inte vågar skaffa skydd? Klok tjej som skaffar p-piller.

    Svara

     Varför har så små barnen sex från början

     Svara

      Jag vet inte men de kommer att ha sex om de vill även om de inte får för föräldrarna. Bra att de då åtminstone skyddar sig.

      Svara

   Inte kunnat se klippet men en del får faktiskt p-piller utskrivet i den åldern för att man har problem med mens och mensvärk.

   Svara

   Vad ska soc göra? Sätta barnet/tonåringen på 13 år i fosterfamilj för att hen kanske har sex med pojkvännen lr flickvännen ? 😅 Fattar inte vad soc ska göra? Vissa 13 åringar har kommit långt in i puberteten, det är skilland på 13åringar och 13åringar. Tror inte föräldrarna uppmuntrar tonåringarna att ha sex utan bara inte vill ha en oönskad graviditet.

   Svara

   Helt chockad över hur folk kan tycka det är konstigt att tonåringar vill ha sex.

   Ni måste alla inse att man får mens vid olika ålder och är därmed olika mogna i kroppen med hormoner, sexlust, att man får bröst osv.
   Tex en tjej som får mens när hon är 10-11 år kanske känns helt naturligt och är redo att ha sex när man är 14 år (Jag själv var absolut det när jag var 14 år och tyckte det var helt normalt)
   En tjej som får däremot väldigt sen mens efter 15 års ålder kanske inte känner för att ha sex förrän hon är 17-18 och skulle förenad vara helt otänkbart för den personen att tänka på sånt vid 14 års ålder.

   Svara

  Tycker det är så sorgligt med jewels’n issy (nu issycam på youtube) hur mkt ska en människa behöva stå ut med. Önskar jag kunde hjälpa dom! Jewels blir hemlös om en månad. Det är så tråkigt o se. Innan var kanalen fylld med roliga videos o nu är det bara sorgligt. 😥😥❤️

  Svara

   Gräv lite djupare. Tyckte som du, sen förstår man att hon motarbetat den hjälp de blivit erbjuden. Tycker synd om Issy.

   Svara

   Jävligt trist att det blivit som det blivit. Tror dock (och hoppas) att det blir bättre för Issy att få komma bort från all denna röra. Hoppas självklart att det löser sig för Jewels också på något sätt.

   Svara

    De ljög ju för soc sist. Issy borde få ett fast boende utan alla ekonomiska bekymmer. Inte konstigt att det är jobbigt i skolan för henne.

    Svara

     Hur ljög dom för socialen sist?

     Svara

  Detta är nog en av de konstigaste klänningar jag sett https://www.asos.com/jaded-london/jaded-london-all-over-sequin-mesh-beach-dress-in-multi/prd/11185152?currencyid=1&istCompanyId=6f061ed0-7427-4b6c-bb90-987c0bd08468&istFeedId=f20d3539-b310-4bab-8984-707bf67b4b63&istItemId=wmrqpwqtw&istBid=tztx&affid=23982&socialadref=6118436929497&fbadid=6118436948097

  Dök upp som reklam på Facebook. Ser ut som att den är gjord av sån där bubbelplast dom är rolig att ’poppa’.
  Vilken influencer kommer bära den först?
  Gissar Angelica Blick.

  Svara

   Banana vad dyr dessutom. 😱

   Svara

   Hahahahahaha fy

   Svara

   Jag tänker på mithril brynjan från LOTR 🤪

   Svara

   Funkar på beach club

   Svara

  Förstår inte varför en del av er skriver alls, ni har ju ingenting, ingen substans överhuvet taget. Håll er till något annat forum.

  Mvh Gerra.

  http://www.gerra.se/

  gerra.gk@gmail.com

  Svara

   Okej, Gerra.

   Svara

   Säger han som länkar sin hemsida och sin jäkla mailadress..

   Svara

    Oj glömde:

    Mvh Hanna

    Svara

   Kanske är det här fel forum för DIG?

   M V H

   Svara

  Min pappa fyller 50 i höst, vad har ni gjort för att fira 50 års dagen så den blir oförglömlig?
  Vet att han verkligen skulle uppskatta att vi firar honom riktigt stort, men vet inte hur!

  Svara

   Finns ekonomin så tycker jag det är trevligt att göra en resa tlllsammans med närmaste familjen!

   Svara

  Svara

   Ja varför ska de stå ivägen? Borde de väl begripa att man flyttar sig när pansarvagnar kommer mot en

   Svara

   Fast ärligt nu.. De får ju flytta på sig.

   Svara

   Jag tror att JAG försvarade socialismen i stort, inte Venezuela specifikt.

   Svara

    Du ifrågasatte vad jag visste om Venezuela. Det här vet jag om Venezuela. Håll tillgodo!

    Svara

     Lite ”spill” får man tåla. De överkörda var ju inte regimtrogna ändå.

     Svara

   Kör över obeväpnade demonstranter? Ja för demonstranterna kastar ju inte alls stenar och baseball likande saker på fordonen och står mitt ute i vägen och beter sig som galna apor.

   Svara

   Vilka vidriga kommentarer ni skriver.

   Svara

  Jag stör mig som fan på att dömda såpskändisen varit djukskrivan för utbrändhet senaste tre åren samtidigt som hon var iväg sex veckor på inspelning med pressat schema. Hur fan lyckas vissa komma undan försäkringskassans kritiska ögon. Antar att inkomsten blir hyfsad när hon lyfter 12 tusen i ersättning per månad och sålde knark utöver det.

  Svara

  Något nytt om Dashas lägenhet?

  Svara

  Vad är era bästa (sunda!) tips för att gå ner de där sista kilona i vikt innan man når sitt mål?

  Svara

   Att äta färre kalorier och promenera 60 minuter varje morgon innan frukost i riktigt snabb takt så att pulsen är riktigt hög. Förbränningen håller i hela dagen

   Svara

    Att promenad innan frukost skulle bränna mer är en myt

    Svara

     Ingen myt dock att motion med hög puls på morgonen gör att kroppen fortsätter förbränna under hela dagen man kanske sitter still på en kontorsstol

     Svara

      Men om du äter före eller efter promenaden spelar ingen roll

      Svara

       Bränner man mer om man äter…efter, eller?

       Svara

        Nej det spelar inte någon roll alls om du äter frukosten före eller efter morgonpromenaden.

        Svara

         Ni (?) gör detta mycket förvirrat just nu 😆

         Svara

          Vad är det som är förvirrande?😊

          Svara

           Jag ska försöka reda ut. En anonym säger att det är bättre att promenera före frukosten (anonym 22.13, och 22.40).

           Jag (22.38, 22.41)säger att det inte spelar någon roll om du äter före eller efter morgonpromenaden.

         Ah såg nu att det stod att det spelar INGEN roll. Haha tydligen jag som ör förvirrad! Sorry!

         Svara

          Ingen fara😊 lätt hänt
          Jag trodde att det var alla anonyma som ställde till det så därför förtydligade jag Vad jag skrev men då behövdes inte det

          Svara

         Går du på tom mage finns ingen mat att jobba med att förbränna utan förbränner annat istället

         Svara

          Nix. Detta har man gjort studier på (som med allt annat) och det spelar ingen roll när du äter frukosten🤷‍♂️

          Svara

    Alltså VEM har tid att promenera 60 minuter varje morgon? Inte ens jag som arbetssökande har tid.

    Svara

     Självklart har du tid, du väljer att inte ta dig den tiden bara.

     Svara

     Kan meddela att som heltidsarbetande hundägare får man ta sig tid.
     Det är bara att kliva upp lite tidigare på morgnarna.

     Svara

     Då är du enbart en slö typ om du dom arbetslös anser dig inte ha en timma över till motion per dygn

     Svara

      Du är elak.

      Svara

       Möjligt, men inte är jag lat iaf

       Svara

        Hellre elak än lat?

        Svara

         Absolut, elak och driftig. Jobbar mer än heltid och tränar 6 dagar i vecka, har barn och djur. Dygnet har 24 timmar och om vissa bara visste vad man hinner med när man inte slår på tvn på kvällarna.

         Svara

          Och istället sitter på bloggbevakning kl. 02:57 en onsdagsmorgon…?

          Svara

           Röd dag idag och ja, jag var uppe på toa 💩😃

           Toa säger du…? Trh, är det du? 😂

          You want a fucking medal?!

          Svara

     Hm? Jag har tid att jogga 40 mindre dagar jag inte gymmar. Har mer än heltidssysselsättning.

     Svara

      🥇

      Svara

   Gå 15000 steg per dag och se till att få i dig ordentligt med protein. Drick mycket vatten och ät var tredje timme. Undvik mjölkprodukter. Ät mer vegetariskt ☺️.

   Svara

   För mig hjälpte det att gå en timme innan frukost (mer än när jag gick en timme efter jobb). Käkade också Tartarus fettförbrännare, om det var placebo eller ej, vette tusan, men pigg som en lärka blev man och kilona rann av.

   Svara

   Hitta din tdee (vad du använder for kalorier per dag) och ät mindre än det, det kallas CICO (calories in calories out). Träna om du kan och registrer din mat i en caloriecount app som tex MyFitnessPal. 7000 kcal i deiligt motsvarer 1 kg. Jag har fått hjälp och inspiration från Reddit. Typ forum som r/1500isplenty och r/cico. INTE räkna calories om du brukar bli obsessed med saker eller tidligare haft ätstörningar. För mig var det massa att lära vid at lära mig innehållet i mat, och välger nu mer hälsosam mat och går ned i vikt på ett hälsosamt sett och tempo.

   Svara

    Deiligt=deflict

    Svara

   Om du går ca en kvart direkt efter måltid så lurar du kroppen att den behöver energin så produceras så mindre insulin och du blir därmed mätt längre.

   Svara

  Hur mkt tycker ni är rimligt att lägga på en möhippa? Ska på mina första i sommar och båda kostar 3000kr/ st.

  Svara

   Jag tycker möhippor över lag är orimliga. 3000 skulle jag aldrig lägga på en! Max någon hundring om jag inte har möjlighet att tacka nej.

   Svara

    Tilläggas bör att jag bor långt från vänner och familj och ska jag ha möjlighet att åka hem på bröllopet och ge present så är det totalt omöjligt för mig att lägga 3k plus resa på en hippa.

    Svara

   3000 kr!? 😳 Aldrig! Max några hundra.

   Svara

   What? Kanske dum fråga men vad är det som kostar? Låter orimligt mycket.

   Svara

   Får jag nyfiket fråga vad ni har planerat om de går på 3000 kr/st!?

   Svara

    Möhippan som jag var på förra månaden kostade ca 3000kr/skalle. Vi åt brunch, övernattade på ett spahotell, åt 3 rätters och bowlade dagen efter. Jag tyckte också att det var dyrt, särskilt eftersom jag bodde i samma stad som vi skulle övernatta i (de andra bodde några timmar bort). Jag tänkte att jag kunde sova hemma ist men då skulle jag missa både spat och middagen som ingick där eftersom det var något paket. Hoppas inte alla möhippor är så dyra!

    Svara

   Väldigt individuellt. Tycker hela möhippe-grejen har spårat! Nu för tiden så förväntas det att man ska lägga torsdag-söndag och en hel semesterkassa på varje möhippa.

   Svara

   Skulle aldrig någonsing lägga det på en möhippa. Jag har bara varit på en tidigare och vi fick en superdag för 500kr/skalle.

   Svara

    Fick erbjudande att vara med på en möhippa för två år sen. 8000(!!!!!!) per person för att åka till Bryssel tre dagar, bo på lyxhotell och dricka champagne. Tackade nej, vänligt men väldigt bestämt! Vi var 12 personer från början, slutade med att bruden, tärnan och brudens två systrar var de enda som åkte för ingen annan hade råd och tärnan som planerade allt vägrade ändra några planer.
    S u c k!

    Svara

     Känns ju mest tråkigt för bruden att inte få en möhippa med sina vänner pga att den som planerar inte inser att alla har olika ekonomi. Undrade inte bruden varför resten av hennes vänner inte medverkade?

     Svara

      Lugn nu.
      Det kan vara så att bruden vill åka bort på sin möhippa oavsett hur många som kommer, även om man bara blir 2-4 pers.

      Svara

       Ja om man är mer brydd om var hippan är än vilka som deltar så.

       Svara

    Den första så är det typ lyxigt spa, fint hotell, avsmakningsmeny och alkohol osv och den andra vet jag inte schemat för än. Men ja jag tycker också 3k är myyyycket

    Svara

   Fy jag verkligen hatar dessa inte sällan pinsamma hippor. Varför inte hyra en svit och sitta i pjamas och beställa upp mat och prata minnen och framtid bara. Mys är så underskattat idag

   Svara

    Vi hyrde bastuflotte och guppade runt där i timmar och snackade skit. Alla var supernöjda, och speciellt bruden.

    Svara

   Tycker inte alls det låter dyrt???
   Hur kommer man undan med ett par hundra kronor? Fattar inte

   Svara

    Förstår inte heller? Några hundra räcker ju knappt till att pitcha in för en hemmamiddag och ett glas vin? Man betalar ju även för brudens del i allt också.

    De jag varit på har legat runt 1500-2000, heldag med spa, lunch, aktivitet, middag, utgång. På de jag varit på har någon alltid lyckats få en bra deal eller lyckats sänka priset via kontakter eller liknande.

    Svara

   Jag tror att jag säkert la ut över 3-3500 på en väns möhippa (och babyshower några veckor senare) förra sommaren. Det sved ganska mycket, speciellt då jag vet att jag eller hennes andra nära vän (min bästa vän) aldrig kommer få igen detta av henne. Det var dock hennes bästa vän som styrde upp allting och det var ju tacksamt, men hon tjänar rätt bra och struntade helt och hållet i att fråga oss.

   Tycker faktiskt att det är rätt mycket pengar. Jag hade förmodligen kunnat, och kommer nog unna min bästa vän det, för jag vill att hon ska få en möhippa hon alltid kommer minnas. Men en vän/nära vän tycker jag väl att runt 1000-1500 kronor kan vara rimligt.

   Svara

   Jag har betalat mellan 1000-2000kr/möhippa jag varit med på, vissa var verkligen inte värd de pengar..+ att man fått betala skiljt för mat och alkohol under möhipporna 🙁

   Svara

   Tycker också att det har spårat extremt mycket det här med möhippor och babyshowers nu när många influensers haft sina. Otroligt lyxiga (och sponsrade) och det är sorgligt att det sätter förväntningarna hos dagens blivande brudar och mammor. Jag har en handfull vänner som gift sig och vi har haft roliga och välfyllda dagar för 500 kr ungefär. Vi måste stoppa det här vansinnet..

   Svara

   Har lagt allt ifrån 300 kr till runt 5000 kr. Beror på vem det gäller tycker jag. I vårt umgänge är 1000-2000 kr ganska vanligt. Senaste jag tackade nej till låg på 1500 kr, fullt rimligt tycker jag men i sammanhanget att min sambo skulle köpa speciella kläder och bekosta dem själv (var med i brudföljet) som gick på 5000 kr, svensexa 3000 kr, resa till bröllopsort 1500 kr, boende på bröllopsort 3000 kr + present och mina kläder på det så näääää…

   Svara

  Vad tycker ni om vegammat till bebisar och den debatten som pågår inne på Ida Wargs blogg just nu?
  Hennes barn vägrar tydligen att äta och hon erbjuder honom bara vegansk mat. Någon föreslog då att hon skulle prova med en köttbulle och det tog hus i helvetet. Det var tydligen mom-shaming också. Era tankar?

  Svara

   Olämpligt med vegansk kost till barn. Det är bevisligen en kost som kräver tillskott av vitaminer och oljor alltså är den otillräcklig. Kan orsaka hämmad växt och i värsta fall skador på hjärnan. Men allt för djuren eller hur? Suck… Särskilt barn som är petiga med maten ska ju erbjudas all möjlig mat för att faktiskt hitta något de vill äta.

   Svara

  Hjälp! Var nånstans i södra Sverige går det att hitta vettiga hus till vettiga priser? Folk runtomkring får gärna vara lite knäppa, men snälla.

  Svara

   Åk norrut, både billiga hus och trevligt folk👍

   Svara

   Skåne :Typ Eslöv eller småbyarna omkring
   Småland: Strömsnäs. Markaryd. Traryd.

   Svara

   I Skåne finns mycket i Höör eller Hörby, eller Skurup.

   Svara

  Tips på snygga underkläder till små bröst? Gillar typ sportbh/bygellösa men då blir jag verkligen helt platt. Testat super pushup med mycket vaddering men det ser ju helkonstigt ut. Vanliga bh har jag svårt att ”fylla ut” även i minsta kupstorlek. Har 80A. Help a sister out! 😅😒

  Svara

   Så, vem vinner PH?

   Svara

   Hm.. Har du testat de med lite vadd? Eller sportbh med kupor/fyllning? Annars rocka dina boobs som de är bara!

   Svara

    Ja, men då blir det liksom ett glapp mellan kupan och bröstet 😅

    Svara

     Finns en super pushup på Lindex, hette typ bombshell eller något sånt när jag köpte den. Enda pushupen som inte bildade glapp på mig. Annars en fin t-shirt bh. Gå in på twilfit och be on hjälp, de brukar vara riktigt duktiga.

     Svara

    Men det du sa om vadderade sportbh funkar! Dock skulle jag vilja hitta nån bh som man känner sig lite ”finare” i 😊

    Svara

   I feel you! Jag har 70A i kupstorlek, egentligen troligen 65A men går ju liksom inte att hitta något så litet så ofta. Tycker bygellöst är så snyggt men blir också superplatt, alltför mycket push-up glipar och sitter helt befängt. Jag tycker faktiskt helt otippat att HM:s vanliga 2-pack enfärgade BH:ar med endast lite push-up sitter bäst av allt jag någonsin provat.

   Svara

    Åh tack! Är inte ensam 😅 jag testade faktiskt något liknande från hm, var ett 2pack med brottarrygg utan knäppning, satt bra till en början men inte efter tvätt 😅

    Svara

   Jag är så jädra avundsjuk på dig!! 😅😅 mvh 75H

   Svara

    Omg!! H?! 😅😅

    Svara

     Yep. Hängiga o fula o gör ont. Ska ansöka om bröstförminskning men måste gå ner några kilo först eftersom man måste ha normalt bmi.

     Svara

     Ja. Gör ont som fan.

     Svara

   Sloggi zero feel! Finns med mer eller mindre vaddering, som också går att ta ut om man vill. Superskön.

   Svara

  Så, vem vinner PH?

  Svara

   Länge kvar till final? Vill se någon kasta kulan

   Svara

    Nån vecka.

    Svara

    Nästa vecka är sista veckan

    Svara

  Ärligt, men Erika från Ph, vad fan håller hon på med?

  Svara

  https://youtu.be/cOown9q6YQU

  Bästa Celine Dion låten, eller? Sia borde skriva mer till henne.

  Svara

   Vår Bloggerska borde skriva lite låtar, så att inte förmågan tynar bort. Det har jag skrivit tidigare, men hon hinner nog inte för bloggens skull.

   Svara

  Träffar en kille som verkligen vill träffa mina föräldrar. Det är väl ändå ett tecken på att han är ute efter nåt seriöst?

  Svara

   Ja, om övriga kriterier stämmer in: ringer, svarar alltid på sms/samtal, tar initiativ till att träffas osv.. men iaf- ja.

   Svara

   Mjaa, dejtade en som ville träffa mina föräldrar, vilket han fick, för sen hjälpte mamma mig ur förhållandet då hon insåg att han var en mindfucker som hjärntvättade mig på alla möjliga sätt utan att jag själv märkte det.. och han ville väldigt tidigt träffa föräldrarna, sedan tyckte han efter 1 månad att vi skulle köpa en lägenhet för flera miljoner och bli gravida i samma veva.. försökte ta paus men det gick inte för honom, han hitta mig vart jag än gick och gjorde, om jag gick på dejt med någon så kunde han dyka upp där eller genast efter när jag blivit ensam.. så återgick till honom tills jag vaknade själv upp från hans konstiga beteende med hjälp av mamma och bästa vän, nu lyckligt gift med 2 barn och han har hittat ny kvinna som dom blev gravida med 2 månader efter att de börjat träffas, nu några år senare har de 3 barn och byggt hus 🤷

   Svara

  Vilka tre saker måste finnas i din kyl, i din frys och i ditt skafferi?

  Mina:
  Kyl: gurka, ägg och mandelmjölk
  Frys: lax, frysta (nähe) bär och kycklingfärs
  Skafferi: fröknäcke, makrill i tomatsås och valnötter 🙏🏻

  Svara

   Kyl: Oatly Ikaffe, färska champinjoner, Oatly iMat
   Frys: Hälsans kök filébitar, Anammas schnitzel, broccoli
   Skafferi: Pasta, basmati ris, PRINGLES 😍

   Svara

   Kyl:mjölk, smör, lök Frys:örter, frallor, bär Skafferi:krossade tomater, pasta, flingor På diskbänken: tomater, vitlök, olivolja

   Svara

    Kaffe!! Viktigare än flingor i skafferiet!

    Svara

     Haha jag glömde också kaffe! Kaffe är viktigare än valnötter i skafferiet 🙏🏻😅

     Svara

   Kyl: mjölk, ägg och parmesanost
   Frys: broccoli, örtkryddor och min egna köttfärssås
   Skafferi: finncrisp, spagetti och saltlakrits

   Svara

   Kyl: ikaffe, lök, spenat
   Frys: Oumph, piggelin, grönsaksbollar
   Skafferi: havregryn, röda linser, pasta

   Svara

   Kyl: parmesanost, havremjölk och ägg
   Frys: Hallon, mango, isbitar
   Skafferi: kidneybönor, kakao, te

   Svara

    Kyl – Smör, Ägg, Mjölk
    Frys – Broccoli, Örter, Färs
    Skafferi – Kaffe, Krossade tomater, Bönor

    Svara

   Kyl: grädde, oxfilé, kalvsylta

   Frys: blodpudding, en halv älg, grislever

   Skafferi: vetemjöl, strösocker, snabbnudlar

   Svara

   De ändras över tid men just nu:
   Kyl: Oatly iKaffe, Mjölkfritt smör, skinka
   Frys: pyttipanna, köttfärs, potatisbullar
   Skafferi: bryggkaffe, bröd, ris

   Svara

   Kyl: Ägg, vaniljyoughurt & någon form av grönsak
   Frys: Blåbär, matlådor med rester & glass
   Skafferi: Knäckebröd, couscous & pasta

   Svara

   Kyl: iKaffe från Oatly, Arlas naturella kvarg, körsbärstomater (dom som heter Romatica på Ica, så sjukt goda)
   Frys: Bär- blåbär är viktigast, vegofärs, chiabröd
   Skafferi: Kikärter, kaffe, pasta

   Svara

   Kyl😃 coca cola, vispgrädde, äkta smör.
   Frys😃 torskrygg, laxfile, kräftskal.
   Skafferi😃 chips, kexchoklad, socker.

   Svara

   Kylen: Äpplen (Honeycrisp), Half&Half till kaffet (50/50 röd mjölk och lättgrädde), kallskuret (rostbiff, kalkon, eller liknande).
   Frysen: Hallon, vaniljglass, Eggos (våfflor).
   Skafferiet: Pasta, knäckebröd, nötter.

   Svara

   Kyl: mjölk, ägg, margarin
   Frys: kött, bröd, färdiga matlådor
   Skafferi: pasta, kryddor, bakingredienser

   Svara

  En genuin undran till er som lider av fetma,

  Vilka är era värsta krämpor? 💗

  Svara

   Människors åsikter

   Svara

    😂

    Svara

   Svettningar 🙁

   Svara

   Ont under fötterna. Som att jag pryglats under dom när jag reser mig och ska gå efter att suttit still eller sovit. Stapplar fram någon minut varje gång

   Svara

   Ont under fötterna. Som att jag pryglats under dom när jag reser mig och ska gå efter att suttit still eller sovit. Stapplar fram någon minut

   Svara

   Andras åsikter. 😉 Ont i ryggen ibland men det tror jag har mer med stillasittande att göra än min vikt, hade nämligen problem med det även när jag var smal. Har kasst kolesterol men det är ju inget jag känner av.

   Svara

   Nu lider inte jag av fetma utan övervikt men jag svarar ändå. Det som är mitt största problem är min ångest kring att vilja gå ner till normalvikt. Att jag alltid har ångest så fort jag äter något och att alla mina tankar kretsar kring kalorier osv.

   Utöver det så är ett problem att jag inte får p-piller då jag väger 10 kg för mycket för deras bmi-gräns. Jag har enorma blödningar under mensen och när jag gick på p-piller så var mensen hanterbar.

   Detta är ju inte ”krämpor” men det är det jag lider mest av i och med min vikt.

   Svara

  Jag vill lämna min sambo. Jag har en plan och allt.. men tidpunkten blir aldrig rätt. Blir tidpunkten någonsin rätt?

  Svara

   Nej och ja. Den är rätt när du säger det, men det finns ingen rätt tidpunkt att vänta på.

   Svara

   Taskigt att gå runt och planera utan att ens berätta åt sambon.

   Svara

    Du vet inget om våran situation, eller varför jag ”planerar” bakom hans rygg. Så tyst.

    Svara

   Den rätta tidpunkten är oftast Bättre förr än senare. Hoppas allt går bra.

   Svara

  Klarade mitt matteprov! 😭😁 en jädra poäng över godkänt. Mitt sämsta resultat nägonsin men blev såååå glad!

  Svara

  När en kund avslutar sina mail och sms med: BOP/Lennart

  Vad fasen menar karln?

  Svara

   Booop på nosen? 🐶🐶🐺

   Svara

    Haha, näää. Jag blir seriöst galen på att jag inte förstår vad han menar.

    Svara

   Hahah

   Svara

   Buss och pram.

   Svara

   Haha kul om han bara tagit något random för att folk ska undra 🤣

   Svara

    Sant. Men googlar man får man typ fram att det betyder ”suga kuk”. Det tror jag inte han är medveten om. 😏

    Svara

     Nja, det var ett av flera andra förslag på betydelse, eller hur!?😄

     Svara

      Ja precis. Men fattar ju att det inte är vad han menar. MEN VAD MENAR HAN!?! 😂😂

      Svara

       Du får väl fråga honom…

       Svara

        Lutar åt det. Men hade hoppats få veta här. 😃

        Svara

       Eller hur, man vill ju veta! Kan det kanske vara kopplat till hans yrkestitel eller företaget han jobbar på?

       Svara

   Bästa Onskningar Pådig?
   Haha nämen nu blir man ju nyfiken vad Lennart egentligen menar med BOP!

   Svara

   Best Of Partners

   Svara

    Vet du eller gissar du?

    Svara

     Bank of Punjab

     Eller gillar denna Bottom Of the Pyramid / Lennart

     Svara

      Haha

      Svara

  Idag är en riktig usel dag, min älskade hund somnade plötsligt in, inget vi var beredda på, hon var slö och vill inte gå och medans min man satt i samtal med veterinären han hon lämna oss, allt gick på mindre än 3 timmar, som skönt var så verkade hon ej lida, hon sov i famnen på min äldsta dotter. Har långt till närmaste veterinär, men rätt säker på att hon hade hunnit somna in innan vi hunnit det, min gissning är hjärta eller en propp i hjärnan.
  Vill inte gråta mer för vet ej om jag kan sluta, senaste året har varit tufft, allvarlig lunginflammation hos min mamma, cancer hos min man(han opererad och mår rätt ok nu), prostatacancer hos en anhörig som spridit sig till skelett, prostacancer hos en anhörig till mannen, ansiktsförlamning hos mitt ena barn(det gick tillbaka av sig själv, fann ingen orsak till det), har som fått vara stark åt alla andra och gråter jag mer så klarar jag nog inte att vara den starka mer

  Svara

   Stor kram till dig! ❤❤❤

   Svara

   Hej Mamma i Norr,

   Jag känner med dig så mycket! <3

   Svara

   Svara

  Idag tog jag med mina barn på majbrasa där vi bor. Där dom tänder majbrasa ligger alldeles intill en hembygdsgård och den gamla kyrkogården. När jag och min sambo skulle cykla där ifrån så ser jag typ sex ungar ca 5-7 år som springer runt och leker på kyrkogården. Jag brinner av direkt! Jag har mist en väldigt viktig person, och för dom allra flesta är ändå kyrkogårdar heliga. Hur kan föräldrar låta sina barn springa runt så!? Jag personligen kommer verkligen lära mina barn att visa hänsyn, respekt, vara vänlig. Nu är min äldsta 3 år men på god väg. FY SKÄMS på föräldrar som inte lär sina barn!

  Svara

   Jag skulle aldrig bli upprörd på att barn leker på kyrkogården så länge de inte leker med gravarna eller förstör. Jag tycker det är fint att kyrkogårdar kan vara en plats där liv får rymmas också. Men allt med respekt så klart.

   Svara

    Då har du inte mist en lillasyster… Folk kan sörja på kyrkogårdar, lika så i kyrkor eller kapell. Har du aldrig haft en sorg så förstår du intw att du inte vill ha någon springa eller stoja runt någons grav. ALDRIG I MITT LIV att jag skulle låta mitt barn springa runt så! Sjukt respektlöst

    Svara

     Du vet inte vilka i min närhet som jag har förlorat och hur. Och det är inte något jag kommer att diskutera heller. Jag står fast vid min åsikt att jag tycker att det är fint att livet också får finnas på en kyrkogård.

     Svara

   Lärde mina barn från tidig ålder att på en kyrkogård så är man lugn och stilla då det finns folk som sörjer där.

   Svara

    Helt rätt! ❤

    Svara

   Jag vill gärna tro att de döda hade uppskattat barnens skratt.

   Svara

    Det handlar inte bara om det döda?! Utan om närstående också. Dom som är död är död, dom som lever kvar får ju uppleva allt efter.

    Svara

    Det är jag övertygad om❤️

    Svara

  Behöver hjälp med något att äta, sökt soc men allt tar sån tid 😫 kan någon hjälpa?
  Sandralee84@outlook.com

  Svara

  JAG VET ATT MAN INTE ska spekulera i graviditeter men är så nyfiken!

  Margaux sa i en video i höstas och att dom skulle försöka igen men i videon som hon la upp nyligen sa hon: ska mysa med min kompis bebis så jag o Jacob inte behöver stressa?

  Svara

  Isabella och ”miljardären”
  https://www.flashback.org/sp67454164

  Är det verkligen någon som tror på Miljardärspåret? Jag tror inte ett smack på det, och vem fan miljardär eller icke skulle lämna ev fru med familj eller behagligt singelliv med 25 kvinnor i svarta boken för en med svår PMS?

  Svara

   Nu menar jag detta vänligt. Du verkar var bra på att snoka. Kan du inte försöka ta reda på vilken tysk kändis ev. musiker som Hanna Widerstedt hade på kroken förra året. Han kan vara god för motsvarande 800 – 900 miljoner kr.

   Svara

    Bra på att snoka för att man hittar till Bellas flashbacktråd…?

    Svara

     Jag har sett en ”Anna” tidigare, som letat fram på olika uppgifter om influencers och tipsat om det här.

     Svara

  Vad gör Isabella i Köpenhamn? Hon brukar ju alltid uppdatera oss om vilka möten och ”tal” hon har inplanerade.

  Svara

   Ring och fråga

   Svara

   Såg på Pingis instastory att Löwengrip Beauty hade konferens igår utan att IL var med. Är hon så långt bort från det operativa att hon inte ens är med och diskuterar mål m m?

   Svara

    Hon fick väl håret fönat…. 💇🏼‍♀️

    Svara

    Hade en vän som var på mystiskt möte i Köpenhamn, ett år senare var hon mamma! 😉

    Svara

     Lång graviditet

     Svara

  Skulle beställa Therese Lindgrens ”Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick”, men den har ju helt gått upp i rök. Om den var slutsåld så skulle det väl stå det?

  Svara

   Det är apotek hjärtat som har ensamrätt att sälja hennes nya serie. Den finns både på nätet och i butik.

   Svara

  Jag har en partner som har en bättre kompis, som jag verkligen gillar, men som han har extremt svårt att säga nej till. När de krökar vet jag att det alltid blir hårt, vilket jag tycker är helt rimligt (jag har motsvarande vänner). Med denna polare blir det alltid mycket krök och min partner har dessutom slaggat över på kompisens soffa. Och just att han har sovit kvar där har av någon anledning struck a nerve med mig. Första gången gjorde han det utan att förvarna, tills jag fick ett sms mitt i natten. Jag kan inte förstå att han väljer att sova hos polaren (som bor relativt nära oss) istället för att komma hem. Ikväll hamnade vi i en diskussion om att min partner väljer att stanna hemma ikväll istället för att åka till polaren, då han inte orkar med tjafset som han antar kommer om han slaggar borta (vilket han alltid räknar med när han träffar just den polaren). Jag kan för mitt LIV inte förstå hur någon kan välja att slagga på en soffa istället för att komma hem en kväll, för mig är det samma sak som att han aktivt väljer bort att sova med mig. Är det någon som har några tips på hur vi går vidare härifrån? Jag vill ju inte vara en begränsande faktor i hans liv (klart han ska få kröka med vem han vill och när han vill det) men hur ska jag få honom att förstå vad jag känner? Alternativt hur ska jag förstå hur han tänker? Och ja, vi har pratat om detta, men just nu springer vi bara in i en vägg i den diskussionen. Stort tack för all hjälp ❤️

  Svara

   Mitt ex (vi blev dock inte långvariga) höll på sådär också. Börjar din kille möjligtvis på A? 😅

   Anyway. Jag vet inte hur er relation ser ut i övrigt men för mig var detta ett stort problem av flera anledningar. Dels för att han var opålitlig. Han skrev med andra tjejer bakom min rygg och han ljög konstant även om helt värdelösa saker. Därför kunde jag aldrig helt lita på att han faktiskt sov hos sin kompis eller lita på vad han hade för sig.

   Dels för att han generellt hade en förmåga att alltid prioritera vänner, fest och andra aktiviteter framför mig eftersom han helt enkelt tog mig för givet och för att han hade enorm FOMO. Det kändes helt enkelt som att han hellre sov hos polaren och festade och gav andra människor sin tid och energi för att han räknade med att jag ändå skulle finnas kvar. Inte en rolig känsla såklart.

   Dels störde det mig också för att jag tyckte att han var så jävla påträngande på sina vänner. Han respekterade inte att dom kanske hade ett liv utanför honom och just den han alltid hängde med var för snäll för att säga ifrån. Det kändes typ lite patetiskt att han inte kunde sin vän vara ifred, jag tyckte det var oattraktivt och pinsamt. Tyckte även synd om polarens tjej som säkerligen inte ville ha mitt jobbiga ex där varenda helg.

   Ditt förhållande kanske är toppen i övrigt men förmodligen finns det en legitim förklaring till varför du känner som du gör och den ska du ta på allvar. Om den här polaren bor nära er borde det dessutom inte vara några problem för din kille att komma hem och sova, fattar inte varför han inte kan gå ut utan att sova borta. Något stämmer inte…

   Svara

   Äsch, bry dig inte. Jag har varit med om motsvarande fast då en vän till min man som vill sova här ibland. Så klart får han det. Nu super dom ju inte sig redlösa men tror att dom tycker att det är rätt så gott att bara få ”gubbhänga” ibland. Jag är med i början men drar mig tillbaks efter ett tag så dom får ha sitt prat för sig själva. Kanske hade det varit knepigare om det var min man som sov någon annanstans. Jag vet faktiskt inte. Snubbar tänker inte så mycket längre än ölen räcker så du ska inte bekymra dig.

   Många vill vara i fred ibland – sån är även jag. Jag kan t.ex. ta in på hotell då och då bara för att få vara helt själv. Säkert helt tokigt men…Har man valt någon så får man stå ut med diverse egenheter som faktiskt precis exakt vi alla har. (Ja utom vissa perfekta ”stjärnbloggare” då.

   Du bad om råd. Mitt råd är att gilla läget. Det är väl skönt att slippa sova och vakna med en fylltratt. Unna dig lite lyx och boka det finaste hotellet i din stad. Bara för dig. Säg inget innan. Han behöver kanske veta att du också är en egen individ och ”kan själv”. Var inte så beroende om du nu tycker att han är en tölp. Ta inte upp detta till en diskussion utan bara gör det du själv tycker är kul. Vill han sova på en obekväm soffa så låt honom. När diskbråcket eller ryggskottet kommer så lär han sluta med det 🙂

   All lycka till!

   Svara

    Sunt! Gillar hur du tänker.

    Svara

   Kanske för att du lackar ut över just att han vill sova på en soffa som är orsakern till att han gör d

   Svara

  Kyl: smör, mjölk, creme fraiche
  Frys: kryddor, laxfiléer, bröd
  Skafferi: kex, kaffe, pasta

  Svara

   Meh 😐 hamnade fel

   Svara

  Hej, jag heter ”Patricia Richard” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting

  Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel thegreatitoyahtemple@gmail.com
   gjorde för mig och min familj

  Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta The Great Itoyah Temple nu via hans Email: thegreatitoyahtemple@gmail.com

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.