Paow hånglar med Marcelo och Nina festar med Annica

Nivån på det här är SKYHÖG!
Jag tror helt ärligt att folk HELLRE vill veta vem som var källan till det berömda Klamydiautbrott som härjade på Paradise Hotel, än se folk hångla i akt och mening att göra varandra svartsjuka.
Men det är bara vad jag tror… 🙂

”MAGNUS!!
SKA MAN SKRIVA KLAMYDIA MED STORT K? DET ÄR JU ETT EGENNAMN!!!!????”

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skönt iallafall att se att han fortfarande verka vara singel, så ingen mer tjej får lida 🙏

  Svara

   Det är han inte. Han är med en Emilia från höstens PH. 19 bast tydligen😢…

   Svara

   Eller hur. Såklart kattpaow är där och ”myser” med folket som inte ”platsar in” – längre- Just like her… 🙈 herregud alltså!

   Svara

    Fuck duck

    Svara

  De kanske inte hånglar för att göra några svartsjuka utan för att de gillar varandra eller kände för att hångla helt enkelt. De kanske bara skojar lite typ.

  De har bytt umgänge med varandra hehe – Annica umgås med Paows gamla vänner Ellen och Daniel och Paow umgås nu då med Marcello, och med Samir.

  Svara

   Paow hatar Nina och försöker att komma åt henne. Det dom sysslar med är helt skevt. Speciellt då han ska vara ihop med en ny PH-tjej. Men vem är förvånad. Han är vidrig.

   Svara

    Hur vet du att Paow hatar Nina? Kanske Nina som försöker komma åt Paow, är ju ganska elaka, grova kommentarer om Paow här längre ner såg jag.

    Svara

     Hur?
     Hon har lagt upp skit på sin instagram. (Skoja, jag såg det i en spåkula såklart🙄)…Paow lägger upp skit om folk på sin insta dagligen mer eller mindre. Hon skrev bla taskiga saker om Nina Glimsell och skrev ut att hon ska ha idkat våld mot en annan tjej i M’s närhet och att det var så synd om M(😂😂😂)

     Svara

  Varför avslöjar du bara inte IL’s nya love??! Säg bara vad du vet, ingen behöver ett kvitto. Spill the God damn tea sis! Thats what we’re here for (om alla är ärliga med sig själva).

  Svara

   Nope!

   Svara

   Varför ska hon avslöja det? Är väl inte hennes sak att gå ut med

   Svara

    Hmmmm, vänta vad handlar den här bloggen egentligen om?!…… Ja juste ja….. därför!

    Svara

     Fast camcam har ju själv sagt att det inte är en skvallerblogg och att det hon ångrar mest är att hon gick ut med vem egoinas pojkvän var innan hon själv hade gjort det. Så nej, att avslöja partners är inte vad denna bloggen handlar om 🙂

     Svara

     Eeehh va? Handlar denna blogg om Isabellas dejtande och kärleksliv? Eeehmm..

     Svara

      🤭

      Svara

    Tänk vad kul om det kommer ut innan Blondinbella själv hinner avslöja det! Bella har ju förmodligen tajmat det perfekt så att hon kan kränga produkter till stackars följare som inte vet att produkterna är skit! Så, ännu en anledning till varför Camcam borde gå ut med detta nu.

    Svara

     Tänk vilket huvudvärk för Head of Excel-arket!

     Svara

     Hade sett illa ut om camcam gjorde detta med tanke på hur ångerfull hon varit för den gången hon gjorde samma sak mot egoina.

     Svara

      Hur kan man sjunka så lågt och hångla med den där kändiskåta, kvinnoförnedraren. Snart 30, och lika omogen fortfarande. Han har inte kommit längre än att söka alla dokusåpor tillsammans med 20åringarna. Han kommer alltid uttnyttja unga tjejer för att kunna få sin bekräftelse. Usch för detta avskum!

      Svara

     Jisses 18:32 nästan så man kan tro du att du är C. ”stackars följare som inte vet att produkterna är skit”? Men det vet du öh har du ens använt, och andra följare kanske inte tycker att produkterna är skit och således är det inte stackars följarna. Stackars hatarna skulle jag säga.. stackars dig.

     Svara

      Va? Jag förstod inte mycket av din kommentar.

      Svara

       Du är inte ensam om det

       Svara

        Jag förstår – personen kastar skit på Bella, ungefär som på det sätt CC brukar göra, och menar att det är synd om Bellas följare som köper skitprodukter MEN alla tycker ju inte produkterna är skit så det är därför inte synd om hennes följare, det är därför inte ”stackars följare” – man följer frivilligt och köper produkter frivilligt. Skulle tro att det är en viss H som ständigt är här och skriver skit om Bella och hennes produkter och vill smutskasta och som gärna vill veta vem den nye mannen är.

        Svara

         Och att det är mer synd om de som är så nyfikna och hatiska, mer synd om hatarna och de besatta, verkar ju ganska jobbigt.

         Svara

         Jaha, där ser man.
         Jag gillade vissa av hennes produkter när jag testade dem.

         Svara

          Jag också men vissa som skriver att hennes produkter är skit har nog inte använt dem och inte ens testat, vissa vill bara smutskasta för att de ogillar Bella.

          Svara

           Vissa behöver bara läsa innehållsförteckningen för att veta ifall produkten är kass.

           👆 Exakt! Ser att de inte innehåller några aktiva ingredienser som kan göra någon skillnad. Vill man ha halvkass återfuktning är det bättre att köpa billigast möjliga, eller för all del smörja in sig med en ren olja. Både bättre och billigare.

     Tänk va kul bla bla bla

     Svara

   Haha jösses 18:15 varför skulle Camcam veta det? Inte klokt vad nyfikna vissa är alltså.

   Svara

   Det framgår ju på flashback vilka två män hon träffar

   Svara

    Två?!?

    Svara

     Sånt har jag sett (av misstag, hehe) på sexsidor. En man i fiffi och en i rumpan.

     Svara

      Var det där ett försök att vara rolig? HEHE.

      Svara

   Svara

  Litet K, annars blir det ungefär som om du skulle skriva cancer med stort c 😉
  Denna säsong eller den kommande?

  Annica har skrivit ett grymt bra inlägg gällande svinet Marcelo och även Nina har tagit bladet från munnen i Gabriellas podd 👏🏼👏🏼👏🏼

  Svara

   Kan/orkar någon sammanfatta vad som sa’s på Gabriellas podd?

   Svara

  Helt sjukt program, fan så man skäms. Och då har jag bara sett reklam för skiten.

  Svara

  Wt…!

  Svara

  Hur kan det blivit ett klamydiautbrott, alla deltagare måste väl testa sig innan de åker dit? Eller var det ironi som jag inte förstod?🙈

  Svara

   Hörde någonstans att man testar sig cirka 3 veckor innan man kliver in i programmet, därför har man nog säkert hunnit fått det innan man går in. Paow hade en live för några dagar sedan där hon nämnde att A**** var den som spred det, dock vet jag inte om hon är den säkraste källan.

   Svara

    A ? ? ? ?

    Nej vem fan skulle det va?

    Svara

     Arvid såklart. Men eftersom att paow hatar Arvid så tar jag den information med en nypa salt.

     Hört på andra håll att det var Marcus men har ingen källa på det och vet inte vad jag tror.

     Svara

    Antar att Ida menar Arvid?

    Men då borde de ju behövt skriva på ett kontrakt eller något där de garanterar att de inte kommer ha sex innan de kommer in. Inte bra att gå runt med en könssjukdom hur länge som helst. Har dem möjlighet att testa sig där borta?? Så many questions

    Svara

     Yes precis!
     Håller med. I podden ”I sanningens namn” med Nina så berättade hon att produktionen hade bett henne att inte färga håret eller bli kär/skaffa pojkvän innan hon klev in i programmet. Har dock ingen aning om vad som sägs om en gångs ligg innan programmet…

     Svara

      Lägger de sig i hårfärg också? 😂

      Svara

  Therese Lindgren gråter i sin nya vlogg pga att hon fått 2 finnar och det är det hemskaste någonsin. Jag hatar mitt liv.

  Svara

   Oj inte så lämpligt och inte så kul för de som verkligen lider av akne att någon som får två finnar gråter och tycker det är det hemskaste, fatta att det skapar ännu mer eventuella komplex hos de som lider av finnar/akne. Men visst samtidigt kan man inte kräva att de ska ta ansvar för allt och ständigt tänka sig för men…

   Svara

    Fast det stämmer inte att hon grät eller var ledsen över finnarna.

    Svara

     Kolla videon själva, hon gråter inte över finnarna. Hon förklarar bara att hennes hy inte mår bra av det varit så mycket fotograferingar dom senaste dagarna. Och hon verkar ju inte skämmas heller för isåfall hade hon ju täckt över dom och inte visat sin hy utan smink 🙂

     Svara

      Det är ju tyvärr det vanliga här att folk vinklar och överdriver, onödigt att vinkla och överdriva så.

      Svara

   Varför sprider du falsk information? Jag såg videon tidigare och hon gråter verkligen inte. Hon visar upp finnarna och sen går hon vidare med livet och är glad i hela vloggen 🙂

   Svara

    Så löjligt och tröttsamt när vissa vinklar, hittar på och överdriver så, vanligtvis är det om Bella. Dåligt vem det än handlar om.

    Svara

    Eller hur. Dock kan det ju kännas som ett hån mot de med akne. Tycker eg det är lite märkligt att folk kan prata så mycket om hyn (överallt är det tjat om syra, serum, solskydd, jox, den perfekta basen, glow, behandlingar – spec bland feminister som Kakan) när så många lider av hudproblem och mår dåligt över sin hy. Jämför det med att prata om vikt.

    Svara

   Sluta ljug!

   Svara

  De kommer aldrig bli äldre än 16 mentalt va? Paow har ju gjort exakt samma grejer i över tio år nu. Det är fascinerande på nåt vis.

  Svara

  Skulle inte Kissie lansera sin såååå bra produkt idag? Vad hände med det? Den var ju såå unik och finns inte i Sverige än.

  Svara

  Men såklart. Den enda som skulle kunna ta i honom utan tång är ju självklart paow.

  Svara

  Alltså Paow är verkligen ofräsch!
  Hela hon!
  Det ser ut som att hon är intresserad av Marcello men tyvärr tror jag inte han är ett dugg intresserad av henne eftersom att hon är så ofräsch.
  Och hon är sotis på Nina också och försöker snacka skit och ljuga om henne -att Nina skulle ha slagit Marcellos ragg 🙂
  Paow borde åka från Sverige och lägga in sig på rehab och slänga sin tfn så kanske hon har en chans på en ljus framtid.

  Svara

  Och nu är han Marcelo ute på stan med någon Emilia.

  Svara

  Men hörni seriöst.
  Det här är så djupt tragiskt och vi som kollar tycker det är underhållande. Deluxe många ggr.
  Det är såna som Marcelo, Paulina o resten av dessa b’s som gör allt för att hålla sig över ytan… till vilket pris som helst 🙈😂
  Dom gör tv men är det värt det? Paow? Å resten?!

  Svara

  Camacam, kan inte du skriva om Annicas blogginlägg hon skrivit inspirerat av Ninas (och även hennes egna tidigare) relation till Marcello? Och även Ninas med verkan i gabriella barks podd. En sån man som han förtjänar att outas på en sån här stor blogg i syfte att varna andra tjejer för honom. Han verkar inte vara din averege douche, det här är på en djupare nivå. Han psykiskt misshandlar och bryter ned sina flickvänner. Hjärtskärande att lyssna på intervjun med Nina och då va hon väldigt kryptiskt och respektfull när hon berättade vilket han inte förtjänar. Fattar inte att tv-program fortsätter bjuda in honom, såna här män bör inte ges utrymme mer än nödvändigt.

  Svara

   Att han får så snygga tjejer…. 😭 fattar inte! Om ett år är väl hon också helt förstörd kanske. Usch kan Marcelo bara fly landet tack.

   Svara

    Att man är snygg enligt gängse normer betyder inte att man är smart.

    Svara

  Emilia Wahlund postade nyss på Instastory att hon bor tillsammans med Marcelo och att dom väntar barn.

  Svara

   Men det är väl förmodligen inte sant, de driver väl då?

   Svara

   Hon driver.

   Svara

   Vem är det?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.