62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mitt hjärta gör ont för vad dessa tjejer varit med om💔 Hoppas dom hittar äkta kärlek och någon som kommer ta hand om dom i resten av deras liv❤️

  Svara

   Usch, det är jättetråkigt att läsa!

   Vill bara skriva en sak som jag tror är viktig att poängtera för alla som läser, vare sig man själv är i sitsen eller om man känner någon som är där. Många frågar sig själva: ”varför är man ens i en sådan relation? Varför är man ens med en sådan kille?” – Problemet är dock att dessa killar inte alltid är idioter. Långt ifrån! Annars hade de inte ens lyckats fånga så kloka, fina, vackra, självständiga (åtminstone till en början) och snälla flickvänner. Förvånansvärt nog är det ju oftast riktigt pangbrudar med alla dessa egenskaper (jag menar, se bara på Nina och Annica, de har många fina egenskaper). Problemet är att dessa killar har väldigt charmiga, söta och snälla sidor som de visar när ni är med varandra, vare sig det är ensamma eller bland familj och vänner. Sedan ändrar de sig helt plötsligt, från den ena dagen till den andra – och det är här de skiljer sig från andra ”normala”. Är du inte med, då är de otrogna, de bedrar dig gång på gång, de njuter av andra kvinnors uppmärksamhet, de åker iväg på äventyr (Paradise Hotel) trots att de ena sekunden lovat att du skall bli mamman till deras barn och att de är mogna samt redo för barn, de struntar i dig och skyller på att du är känslig när du blir upprörd över sådant – de säger en sak, men gör en annan bakom din rygg. De är ”two-faced”. Jag hoppas innerligt, att ni som är tillsammans med såna killar lär er att det finns skillnad på vad ni blir lovade och vad de faktiskt gör handling). I Nina och Annicas tillfälle var (är) det väldigt uppenbart för alla andra utom huvudpersonerna själva hur illa behandlade de blev. Vi såg hur Marcello svek Annica gång på gång i Big Brother, efter BB (hånglade upp med en gammal deltagare på en klubb i Stockholm samma vecka Annica flyttade ihop med honom), Temptation Island osv. Vi såg dessutom hur han behandlade Nina som skit i Paradise Hotel och när de kom hem.

   Jag hoppas att alla ni som är drabbade eller har varit drabbade av sådana personer inser ert eget värde. Det är inte ett hälsosamt förhållande när din partner ena sekunden lovar (och ger!) dig guld och gröna skogar, men nästa sekund får dig att tveka på din existens samt tillit till honom. Det är inte normalt! Det är inte så ett förhållande skall vara. Ni ska växa tillsammans, ni ska – som Annica skriver – lyfta varandra, ni ska ha kul tillsammans, ni ska lita fullt ut på varandra. Det ska vara ni mot världen och ingenting annat!

   Svara

  Denna Marcelo är definitionen av en vidrig man. Skulle hellre leva ensam hela livet än med en sån som han…. fyfan!!

  Svara

   Något är tragiskt när många tjejer gång på gång förlåter hemskt beteende från killar de precis mött. Det är som killar som Marcelo har en radar för att upptäcka tjejer med dåligt självförtroende.

   Marcelo betedde sig som ett svin precis från första början både mot Annica i BB och Nina i PH. Då hade han inte ännu påbörjat sin manipulering men blev ändå förlåten.

   BB och PH med Marcelo skulle vara ett utmärkt utbildningsmaterial i UR/ Kunskapskanalen för att uppmärksamma mönster i psykiskt/fysiskt misshandlande killars beteende. Som en varningsfilm.

   Svara

    Men problemet är just, som Nina också berättat flera gångar, att Marcelo varje kväll (de sov tillsammans varje natt – när kamerorna inte ”rullade” så att säga) lovade henne att hon var hans livs kärlek, att han inte någonsin har träffat en tjej som henne, att hon skulle få bli mamman till hans barn osv. Sedan ändrade han sig och blev ett svin dagen efter. Det är väl klart man då hellre vill tro på den söta fina sidan man ser, man vill ju så innerligt tro på sånt – och inte den dumma eller en ignorant sidan som man möts av nästa morgon när man vaknar. Han övertygade henne väl säkert också om att medan de är därinne så ”spelar” han en annan person, så att hon på så sätt hade kunnat förlåta honom.

    Svara

     Träffas man i ett sånt program är det nog svårt att se vem som är den äkta killen.. är det framför kameran han spelar eller bakom?! Antar att hon tänkte att det var ett spel han visade framför kameran…. men varför man vill vara med någon som tycker det är en bild man vill visa upp i tv är ju frågan

     Svara

   På något sätt är det så sorgligt att se honom. Uppenbart är att han verkar sitta fast i 13-14 års åldern rent mentalt. Osäker och bekräftelsesökande. Nästan lite kul att se honom trippa runt andra killar i alla dessa vidriga dokusåpor han medverkat i. Så ivrig på att *vara en i gänget* och få lite höhö och ryggdunkar när han förolämpar tjejer, ljuger om att han glömmer tjejernas namn, osv. Kanske fick han aldrig vara den tuffa killen som satt längst bak i bussen och måste ta igen det nu i vuxen ålder och dessutom vara ”tuff” 2.0?

   Annica och Nina ska vara glada att de nu slipper honom!

   Svara

    Han är 29 år, herregud. Ett barn i en manskropp.

    Svara

    *2-årsåldern skulle jag säga angående hans mognad. Efter 4 år ska man ha empati iallafall, många får det mycket tidigare.

    Svara

  Fan vad jag känner igen mig. Det är sjukt att man kan glömma sitt eget värde så fort och så lätt. Man blir som besatt av att bli sedd och bekräftad av den som bara misshandlar en med ord och handling. Jag blir så glad när någon vågat sig fri, som dessa två tjejer! Önskar dem all lycka ❤️ Så mycket bättre än nån loser kille som inte fattar vad han har!

  Svara

  Grymt skrivet av henne, och vilka bra insikter hon plockat med sig. Det enda jag inte gillar är att hon skriver att detta skulle kunna skyllas på någon form av diagnos – absolut är det säkert så i enskilda fall, men överlag är dessa män bara svin helt enkelt och är ett resultat av kassa strukturer i samhället (vilket inte fråntar dem individuellt ansvar).

  Svara

  Så människor kan inte förändras? Det låter oroväckande, och ovetenskapligt.

  Svara

   Med Marcello i tanke är nog svaret nej. Överlag, förmodligen kan vissa. Men de flesta tycker nog inte de gör något fel tyvärr..

   Svara

    Jag tror att människan kan förändras men inte för någon annans skull och en annan människa kan aldrig förändra en människa med sin kärlek. Förändringen måste komma inifrån och vara för sig själv. Annars är det inte hållbart.

    Svara

     Exakt så Camcam!

     Svara

   Så människor kan inte förändras? I undantagsfall kanske – MEN de måste själv vara medvetna om sina tillkortakommanden och t.ex. gå i terapi för ändra sina beteenden..och ibland räcker inte fan inte ens det. Ta mitt ex, en otrogen man som gillade att trycka ned mig under våra år tillsammans. Oftast inte med fula ord eller fysiskt våld, däremot gillade han att håna mig, tiga i timmar, hitta på att jag sagt och gjort saker och fick alltid mig att be om ursäkt och kunde aldrig erkänna sina fel. Han gillade också att ha andra kvinnor vid sidan om och skylla min svartsjuka på att jag var otrogen (vilket aldrig hade hänt).

   Jag lämnade(PRAISE), han började gå i terapi, han ångrade sig till döds, sa att han ändrats, jag köpte det inte.. och vips. vad händer 1 år senare? jag hör att han är likadan som han alltid varit. och han kontaktar mig när han har en ny tjej. Så NEJ, det är extremt svårt för människor utan självinsikt att förändras.

   Svara

   Nog inte så hon menar, hon verkar syfta på att man inte kan förändra en annan människa. Tycker det är bra att hon skriver det, hon lär ha en hel del unga tjejer som läser och de behöver verkligen få det inpräntat. Tyvärr många kvinnor som tror att de kan förändra en man om de bara ger allt, mig själv inkluderad. Jag tror att en man som slår eller på andra sätt förtrycker sin partner kan förändras MEN enbart utifrån att han själv vill, verkligen går in på djupet i sig själv och sitt tankesätt, går i terapi och jobbar med sig själv resten av livet. Tyvärr få av de som misshandlar kvinnor som vill eller vågar göra det. Träffar man på en sådan man ska man springa vid första tecknet på tendenser till förtryck eller våld och man ska aldrig se tillbaka.

   Svara

   Tvärtom. Det är vetenskapligt bevisat att personligheter är ganska orubbliga. Narcissism och psykopati går inte att få bort med terapi tex. Okunnigt av dig att uttala dig så.

   Svara

  Marcelo är definitionen av narcissist..

  Svara

  Marcelo verkar vara en så otroligt elak människa. Han var ju precis likadan i big brother och det är många år sedan nu. Sjukt att han aldrig mognar. Men en del är väl idioter hela livet helt enkelt 😣

  Svara

  Längtar till dagen han inser vilka tjejer han har sumpat och att han slösat sina bästa år på dokusåpor! När man jämför han och Annicas resor efter Big Brother blir det smärtsamt uppenbart att hon är alldeles för bra för honom. Hon och Nina måste sitta på så mycket skit om honom!

  Svara

   Kommer aldrig att hända att han inser något. Han vet redan hur fina dom är men han värdesätter bara fina egenskaper för att han då kan såra. Vet du när en narcissist omvärderar dig och vill komma tillbaka efter att ha lämnat? Om han ser att han kan såra dig igen. Det handlar om en störning, nåt är allvarligt fel i huvet som aldrig går att rätta till.

   Svara

  Usch. Det kändes som ett meddelande till mig. Det behövde jag verkligen! Sad but true. Kram på alla som vill/behöver en!

  Svara

  Känner också igen mig. Kastade bort fyra år på en idiot som verkligen krossade mig. Efter mig har han avverkat tjej efter tjej, men det tar iaf slut till sist. Nu är han ihop med en ny, jag hoppas för hennes skull att hon snabbt inser vilken skit han är.

  Svara

  Lider med tjejerna. Var fast i ett liknande förhållande i 5 år innan jag tillslut bröt mig loss. Betalade hans intressen, tog hand om hemmet, skötte hans ekonomi.. Och som tack så kontaktade han andra tjejer på nätet för att bestämma träff med dom. Idiot.
  Men han bröt ner mig psykiskt och förklarade att ingen skulle kunna älska mig efter honom. Sjukt att man till sist tror på skiten.
  Vissa människor är bara elaka rakt igenom.

  Svara

  Definitionen av ett svin. Vet inte om ni har sett Paows instastory men det är nästan sorgligt hur uppenbart det är att han har noll självinsikt. Patetiskt med människor som går runt och gör folk illa utan ånger.

  Svara

  Jag kommer aldrig någonsin tro på att en människa kan förändras. De som har sårat mig har aldrig någonsin ändrat sig och möjligheten till en förändring hos dem känns väldigt liten.

  Svara

   Människor förändras hela tiden, vi utvecklas. Jag förstar att det kan vara svart att tro när man har smärtsamma upplevelser och ser ”fall” som inte förändras. Men om du vill, tror jag nog du ocksa kan räkna upp manga som har förändrats.

   Det är ju bara att ga till sig själv, är du samma människa som för tio ar sedan?

   Svara

    Jag har blivit starkare det är enda skillnaden. Annars är jag samma person.

    Svara

  Jag håller definitivt inte med om att människor inte kan förändras. Jag själv är ett levande bevis på att det går om man VILL. Jag har varit extremt känslomässigt insatt i mina förhållanden, varit den som psykiskt misshandlar. Jag skulle aldrig göra det mot en annan person igen. Jag jobbar dagligen med mig själv, genomgår terapi, gör mindfulness, ÖVAR. Jag har verkligen förändrats. Så det går om man vill och sätter sig själv först. I den mening det handlar om välmående.

  Så till er andra här som läser vad annica skrev och tar åt er av att ”det inte går att förändras” om ni själva känner att ni manipulerar, gaslightar, är emotionellt krävande i ett förhållande. Det går att förändras. Men man ska inte försöka förändra någon annan.

  Svara

   Det är skillnad om du hade diagnosen borderline. Dom människorna kan förändras i terapi. Narcissister och psykopater kan inte förändras, det är vetenskapligt bevisat och psykologer vet det. Människor som döms till rättspsykiatrisk vård anses orehabiliterbara.

   Svara

  Att den här killen ens har lyckats behålla tjejer som dessa är ju bortom rimligt. Bara han öppnar munnen så blir man ju trött, han lever ju bara på sitt ”snygga” yttre.. som inte är så snyggt längre när man är en IQ fiskmås och beter sig svinigt. Må han aldrig få en tjej igen förrän han ber om ursäkt och förändrar sig själv

  Svara

  OT.
  Men alltså… Biancas senaste story där hon berättar att hon ska blåsa ut ett helt nytt super modernt kök i sin nya lägenhet. Brukar vara någorlunda resistent mot influensers bristande förmåga att tänka ett steg längre, men detta tar priset. Så fruktansvärt onödigt.

  Svara

   Jag tänker på miljön… Om köket är nytt så finns det ingen vits att byta ut det och bidra med mer avfall.

   I övrigt funderar jag verkligen på hur människor tänker när de köper nytt boende. Om ett hus/en lägenhet är nyrenoverad och inte passar dig i smaken så är det bästa att vänta på en annan lägenhet istället. 🤦‍♀️ Dessutom kanske man bara kan vara nöjd? Är köket ditt drömkök? Kanske inte, men det kanske är tillräckligt bra för att ha kvar det?

   Svara

    Speciellt med tanke på att många influencers knappt verkar laga mat! Vissa hade ju i princip klarat sig lika bra utan kök över huvud taget.

    Svara

  Tyvärr så fruktansvärt sant. Det sägs att ”kärleken” uthärdar allt, men när den ena parten är rädd för att förlora den andra och gör allt i sin makt för att kontrollera då har kärleken flugit all världens väg. Ett riktigt förhållande bygger på frihet och tillit.

  Svara

   Väldigt bra kommentar, exakt så är det! Tyvärr igenkänning till 100 procent.

   Svara

  Man ser ju direkt att det är något som inte stämmer med honom. Han ser ut som Breivik över ögonen.

  Svara

   Uff, den var väl lite VÄL hård!?

   Svara

   Vad vill du säga med det?

   Svara

    Att Marcelo hade Breivik som referens när han gick till kliniken för att få botox och fillers är min gissning. 🙂

    Svara

  När man träffar Marcelo tror han att han är störst,bäst o vackrast. Det är precis tvärtom, killen är sjukt osäker och hela hans personlighet går ut på att söka bekräftelse och trycka ner andra. I mina ögon är han en 14åring till sättet och hans ordspråk. Fucking, fucking,fucking.. Så omogen.

  Svara

  Paow la upp en skärmdump fr Marcello på hennes story där han skriver om Annica o Nina. Han är så sjuk i själen den mannen.

  Svara

   Vem är Emilia är det Marcelos nya tjej? Ryktas att hon ska vara med i pH i höst

   Svara

    Emilia har precis lagt ut på sin story att Nina har dragit henne i håret och rivit henne för bara 2 veckor sen…

    Svara

     Varför går Nina hem till Marcelo?? Okej hon blev utelåst har hon ingen annanstans att sova förutom hos Marre? Sjukt

     Svara

   Tror inte ett dugg på Paow. Och Marcelo gör väl allt för att inte se så sketen ut.

   Svara

  Vad ser folk i den skitstövel?!

  Svara

  Hur kan han, med sin kassa attityd och extremt dåliga utseende få så fina tjejer? Obegripligt.

  Svara

   Det kanske är slut med det nu. Det finns ju alltid idioter till alla men han kan kanske aldrig få så snygga och framförallt smarta och godhjärtade tjejer igen.

   Svara

  Har fått bekräftat av Emilia personligen på insta (innan hon gick ut med det på sin story) att Nina blev utelåst för ca 2 v sedan och att Marre inte ville öppna men att Emilia tyckte synd om Nina så hon bad Marre öppna dörren till Nina varpå Nina gick till attack och slog Emilia.. tror inte tösen skulle ljuga om att

  Svara

   Och vad är din poäng?

   Svara

    Det är ju ingen girlpower? VF attackera någon som är många år yngre än en själv.. förklara tack?

    Svara

     Det slog väl slint för henne. Han har sårat henne massor och hon kanske inte ens visste om att den tjejen var där och fick en chock. Helt mänskligt om du frågar mig, men inte bra förstås. Men mycket kan man göra i affekt när man är sårad.

     Svara

      Svar till Louise/ hon visste om tjejen då både Emilia och Nina är deltagare i den nya PH säsongen som sänds i höst..

      Svara

     Han har ju gaslightat henne till bristningsgränsen. Betyder inte att hon normalt slår tjejer. Marcelo däremot misshandlar normalt tjejer psykiskt i relation efter relation, decennie efter decennie.

     Svara

   Vem är Emilia och vart ser ni den här informationen? 🙂

   Svara

    Emilia -emiliawahlund på instagram en tjej Marcelo träffar nu! Kolla hennes story! Dessutom har Nina sagt att hennes ”vänner” ska slå Emilia om hon inte lämnar Marre hur sjukt? Barnivå deluxe😂

    Svara

  Det gör inte Marcello till mindre fruktansvärd person att leva med. Nina har säkert tyvärr fortfarande känslor för honom och var förmodligen inte i det stabilaste laget när detta inträffade, just pga saker och ting Marcello utsatt henne för. Självfallet inte okej att ge sig på någon oavsett, men fan vad man känner med Nina ändå. Säkert förkrossad. Hoppas att denna Emilia lämnar innan samma sak händer henne.

  Svara

   Detta skulle alltså vara ett svar till Anony ovan

   Svara

  Svar till J/ jag förstår precis vad du menar! Det är synd om båda tjejerna på olika sätt, tycker dock inte att Emilia ska få skit hon har inte gjort något fel utan ändå försökt att trösta Nina efter att Nina gick till attack!

  Svara

   Nej absolut inte, tycker inte heller att Emilia ska få skit. Det är ju rätt klassiskt att det onda går ut över den nya tyvärr trots att det inte är där det ”hör hemma” (anser såklart inte att Marcello förtjänar att motta våld heller). Det måste dock vara oerhört tungt att ha blivit behandlad och lämnad på ett sånt sätt som Nina har, och att Emilia väljer att ta med en fråga på instastory där Nina kallas ”galen juggetjej”. I övrigt verkar Emilia vara en snäll tjej, av det pyttelilla man sett, då hon tröstade Nina. Marcello är ju ett kapitel för sig, tycks ju vara lika vidrig som i BB. Hoppas att samtliga tjejer lämnar honom bakom sig. 😊

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.