Alice & Bianca släpper merch

Personligen ÄLSKAR jag alla typer av merch, fråga mig inte varför men det gör jag.
Dock är jag inte så säker på att Sverige är tillräckligt stort för att influencer-merch-businessen ska kunna blomstra – men jag har haft fel tidigare?
Skulle ni vilja ha en tröja med Alice & Bianca på? Eller Kenza-merch? Blondinbella-merch? Bloggbevaknings-merch? Det finns förresten redan lite utkast till det för den som är nyfiken. Här. Här och här. 🙂

Influencer-merch?
Jäy or näy?

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Näy

  Svara

  Aldrig…

  Svara

  Vem vill det? Herregud vilka egon dessa tjejer är…..

  Svara

   Förstår inte hur någon orkar lyssna på dessa två egotrippade personers podd. Alltså nivån på bloggare idag är fan skamlig.
   Live podd, tycker synd om folk som har så tråkigt liv att de ska gå och lyssna på två vilsna småtjejer utan varken stil, klass eller någon som helst lärdom eller roliga erfarenheter att bjuda på.
   Geez alltså

   Svara

    Ursäkta men vad får dig att ha rätt att säga så? Det är ju isåfall lika tråkigt att du sitter här på din fritid och klankar ner på två tjejer som hat uppnått trippelt med saker än du! Sitt ner i båten asså

    Svara

    Om du nt har nått bra att säga så kan du tejpa igen din mun, dem har faktiskt ett liv till skillnad från dig. Får man nt gilla nån elr? Låt dem va! Bara för att du är avundsjuk på deras luv så behöver du nt kasta hat hit och dit!!!! Du säger att dem som ska kolla på deras SHOWCAST (inte livepodd!) har ett tråkigt liv, men eftersom du sitter och kastar hat så ska du nt säga nått för du har ett ännu tråkigare liv eftersom du skriver hat!!!!!!!! Va snälla och gör mig en tjänst, SKAFFA ETT LIV!!!!!!!!

    Svara

     Men gumman pleeaasee skärp dej man får väl för faaan tycke vad man vill utan att folk ska klanka ner på en? Okej man kan skriva på ett schysstare sätt men liksom d är it ditt fkn problem

     Svara

   Ursäkta. Du slänger skit anonymt. Herregud. Negativitet gör inte vår värld bättre. Att tänka sånt tyst och sprida mer positivt skulle gynna oss alla så varför skriva sånt i onödan. Varför var det viktigt.

   Svara

  Aldrig i livet 😄

  Svara

   Men kul att du tkr så finns andra som gillar de o r tillräckligt mogna så att de nt håller på o skriver ngt jävla hat!

   Svara

  Näy tack!

  Svara

  Finns ju redan en influenser/youtube-merch del i Sverige som uppenbarligen funkar så varför inte?

  Svara

   …vardå?

   Svara

  Vad tror ni Elsa ska avslöja imorgon?

  Svara

   Tydligen ingen som bryr sig. 😄

   Svara

   Vem är elsa?

   Svara

   Att hon ska börja med ngt nytt tv-program, förmodligen om klänningar eller ngt lika tråkigt zZZzZ

   Svara

   Tror de kanske håller på att adoptera

   Svara

    Tror också de ska adoptera!

    Svara

    Har tänkt att det ska hänga ihop med det hon skrev inför sin loppis: ”De som kommer på loppisen kanske märker en ny grej i mitt liv”, varken klänningstvprogram eller adoption märks ju liksom av på en loppis? Men det kanske är helt orelaterat!

    Svara

   Hon ska avslöja ett nytt tv-program som handlar om hennes bröllopsklänningsuthyrning/vintageintresse.

   Det var ett tv-team som var och filmade på loppisen!

   Svara

    Haha, ah, borde ha kunnat lista ut! Tackar!

    Svara

    Tack! Undrar varför är hon orolig över att berätta det? Det lät i inläggen som att det var något mer privat.

    Svara

  Nej, verkligen inte.

  Däremot om någon vet vart jag finner en tröja med Britney på vore jag tacksam. Har varit ett fan sedan jag var liten 😍🙌🏼

  Svara

  Hmm. Kanske en Blondinbella-tischa med en lista på alla projekt hon har drivit som sedan kajkat. Får bli en stor tröja.

  Svara

  Wtf, vem vill gå runt med influencäääärs trynen på sin tröja. Dafuq tror dom att dom är Kurt Cobain eller?

  Svara

   Nevermind (pun intended) såg att många unga tjejer är intresserade! Finns det något dessa tjejer inte köper? Bajskorv med Bianca’s namn på? Omjgaad yaaas måste köpas😱😘 xoxo

   Svara

    Man går ju hoppas päronen har mer vett än så att inte köpa all denna dynga till sina barn

    Svara

     Tror att päronen ger barn pengar utan att tänka till eller hålla koll på deras inköp tyvärr.

     Svara

  Tror inte de som hänger här är målgruppen precis… personligen skulle jag inte ha det, men det finns många unga tjejer som avgudar Bianca t.ex. så varför inte?

  Svara

   Influensers lurar små barn på deras veckopeng.

   Svara

    Bianca Ingrosso har ju gått ut med att den absoluta majoriteten hat (kritik?) hon får kommer från äldre kvinnor (45+), kanske är det helt enkelt flickornas mammor som inte gillar att deras döttrar blir skammade på månadspengen?

    Hon kunde ju ha gjort hela liveshowen barnförbjuden istället för bara första parkett om de ändå ska diskutera ämnen som kanske inte passar för barn.

    Svara

  Nej tack vill inte bidra till Biancas 10.e kök

  Svara

  Nja…känns avslaget

  Svara

  Både James Charles och Jeffree Star har vrålsnygg merch som jag köper mycket av, några svenska influences är jag inte intresserad av

  Svara

   Vrålsnyggt är väl att hugga i. Nog för att jag gillar Jeffree Star, men ändå.

   Svara

  Nej, verkligen inte. Jag kan köpa merch om jag ska på konsert, men skulle aldrig göra det när det gäller influencers.

  Svara

  Jag känner bara att alla förlöjligar unga tjejer hela tiden. Eller målgruppen är väl unga tjejer får man anta? De är en bra grupp att rikta in sig på då de ofta söker en förebild, ni vet, för att hitta sin identitet och grejer. Vill nån liten tjej köpa merch med bianca och känna en tillhörighet och allt det så får hon det, tycker jag.

  Svara

   Ja. När jag var barn köpte vi spice girls-bilder, killarna hade hockeybilder, vi var med i Backstreet boys fanclub och fick merchs skickade med jämna mellanrum. Köpte affischer och tshirts med idoler på. Vad är skillnaden?

   Svara

    Ja men precis 🙂

    Svara

    Skillnaden är, känner jag rent spontant, att artister, skådisar etc har presterat något. Vad har Alice och Bianca gjort utöver en podd?

    Svara

     Varför måste vi alltid förminska influencer? Det har skapat material i podd, blogg, youtube och Instagram och driver företag. Även om de inte har ett ”vanligt” yrke så har de många följare som ser upp till dem. De arbetar fast på ett annat sätt. Sen förstår jag inte stressen influencer ofta pratar om, men känns så tråkigt med förminskande kommenterar.

     Svara

      De är vandrande reklampelare (säga vad man vill om det) men vad som är mer allvarligt är att många verkar sakna all form av yrkesetik – därför tror jag att deras sysselsättning inte inbjuder till respekt. En influencer kan exempelvis kränga en uppenbart undermålig produkt till sin unga följarskara och sedan helt vägra ta ansvar.

      Svara

     Rent krasst har de väl åstadkommit lika mycket som någon annan tonårsidol. Britney skrev ju inte direkt sin egen musik och producerade och koreograferade etc. Hon var ”ansiktet utåt” för musiken på samma sätt som Spice girls tex. Vad är skillnaden på att sjunga låtar som någon annan skrivit eller prata i poddar?

     Svara

      Du kan inte jämföra Britney med en influencer. Influencers gör reklam för allt och alla, ingen gräns what so ever. Britney är artist och dansare, hon har åtminstone talang något för tjejer att se upp till.

      Svara

       Huruvida Britney har talang eller inte går ju att diskutera. Har du hört henne sjunga live?

       Svara

        När Britney var ung då! Många artister på 90talet sög på att sjunga live men dom va fortfarande bra entertainers.

        Svara

         Ja och uppenbarligen underhåller Bianca sina lyssnare när hon poddar 🤷‍♂️

         Svara

      Att sjunga bra och uppträda på scen, show efter show, är en talang som inte många har – alla kan starta en podd, där har du en skillnad (även om jag med denna kommentar inte menar att klanka ner på vare sig Ingrosso eller Stenlöf).

      För en musiker/ artist är merchandising och liknande enbart en bisyssla.

      Svara

   Wow vilka förebilder dom är då? Utseendehets och uppmuntrar till överdriven konsumtion. Photoshoppar sina kroppar och redigerar sina bilder för att framstå som ”perfekta” resa överallt, äta ute varje dag. Har du en lillasyster? För det har jag och Instagram får henne att må dåligt, vi vuxna blir kanske inte lika hjärntvättade av deras fejkliv men många unga tjejer jämför sig själva med dessa ”perfekta” tjejer och önskar att dom hade deras liv.

   Svara

    Det där med överdriven konsumtion är något jag funderat på. Jag såg någon av Bianca Ingrossos vloggar där hon visade upp en del kläder hon skulle skicka till Sellpy (och då fick tittarna ändå bara bevittna en minoritet av plaggen som skulle skickas in) och jag fann det märkligt att en människa kan konsumera så mycket som hon inte ens behöver – kläderna såg inte ens speciellt använda ut. Det vore önskvärt om influencers faktiskt influerar sina följare till en mer miljövänlig livsstil men det verkar vara yta som gäller för hela slanten.

    Svara

     ❤️ Tips! Therese ”zäta” zätterqvist är en youtuber som influerar till en mer hållbar livsstil. Hon är fantastisk o annorlunda sett till konsumtionshetsbubblan. Kolla in henne!

     Svara

     Ja ja låt henne göra,som hon vill, Bianca Ingrosso. Det är en fin ung kvinna. Vad gör,du själv då? Jag gillar henne. Hon är så driven snäll bjuder på sig .fel med,hat och mobbning

     Svara

  Känner spontant… HYBRIS. Herregud.

  Svara

  Bahahaha… nej!

  Svara

  Hahaha hur ego och fjantig kan man bli… sitter hon verkligen och håller i en banan som telefon på bilen?? Ja skriv upp mig på en sån tröja!
  ELLER INTE!
  När man trodde man sett allt….:P

  Svara

   Bilden!

   Svara

  Biggest näy ever

  Svara

   Jag säger näy näy, så klart!

   Svara

  Never ever! Herregud vilken hybris! 😂

  Svara

  Nej, och förresten så känns det tyvärr som att Bianca förändrats en del sen hon var med i wv första säsongen. Gillade henne då men känns som att kändisskapet och allt som tillhör har gjort att hon fått hybris. Fötterna är inte längre kvar på jorden riktigt om man får säga

  Svara

  OT: Elsa Billgren har sagt att hon har skrivit ska ett känsligt inlägg som ska publiceras imorgon, vad tror ni det är?

  Svara

   Såg nu att det redan fanns en tråd, sorry!

   Svara

  Precis som Rebecca Stella och Vanessa. Kom ner på jorden lite. Det störigaste var att de byggde upp det sjukt mkt i deras podd. Något sjukt ’stort’ som de skulle avslöja…. så var det bara att de släpper merch. Herregud. Needless to say –slutat lyssna!

  Svara

  OM du nu ska försöka sälja något, så kan du ju iallafall ha en mejladress som funkar.

  Svara

  De enda kläder jag kan tänkas köpa är Sam & Colby´s XPLR-merch.

  Svara

  Camcam kan du inte blocka den här..? Känns så störig med dessa hela tiden.

  Svara

  Nej tack! Kanske om man vore 12…

  Svara

  Jag känner väl att man kanske måste vara lite mer ikonisk ändå! Jag skulle så vilja ha en grease, britnet spears eller red hot chili peppers tröja men tycker att

  Svara

   Billy Idol är den ende jag tänka mig gå runt med på ett klädesplagg.

   Svara

   H&M har en Greasetröja!

   Svara

  Bianca börjar få samma hybris som Löwengrip…….. och hennes svans till assistent, knähund deluxe.

  Svara

  100% nej.

  Svara

  Thanks but NO thanks.
  Man kan inte jämföra Britney med “influencers” inte ens samma kategori….puta med läppar och rumpa kan alla göra. Enda merch jag kan tänka mig är en t-shirt av the Prodigy som det står Take Me To The Hospital på. Verkligen synd att Keith Flint gick bort…..otrolig bra artist och saknar av många.

  Svara

   Håller med. Hur fan kan man jämföra en influencer med en artist?! Hur kass en artist än må vara så är den mer talangfull än vad en influencer någonsin kan bli.

   Svara

  Bianca och Alice kan jag nog förstå. De har mycket följare och det de (iaf Bianca) erbjuder säljs. Men Rebecca och Biancas agent?? Konstigaste jag hört

  Svara

  Who the f*ck is Alice?

  Svara

  Snark! Det var det dummaste. Men nån fjortis vill säkert ha!

  Svara

  ”Influencer” är en trend som snart kommer dö ut. Ju förr desto bättre för alla.

  Svara

  Tråkigt nog känns det som att det ännu är ett sätt för att få pengar. Deras följare dock kanske tycker det är kul och det får man väl unna dem.
  Jag tycker tyvärr att allt fler influencers bara känns giriga…

  Svara

  Camcam hvorfor ikke radera disse åndssvage reklamer?! Irriterende at se på.

  Svara

  Anna Bok har flyttat nu, och passar på att göra en del smygreklam. Så bra att kunna få en massa spons under flytten 😉

  Svara

  Pinsammaste är väl ändå Rebecca Stella Simonsson och Vanessa hang around merch, en vit asful kopp med ”gmn” på…
  skäms de inte själva eller har de så dålig självinsikt att de inte fattar hur pinsamma de är 😫😫😫 lyssnade lite snabbt på podden och jäklar vad tydligt de är att Rebecca tycker hon är bättre och coolare än Vanessa som bor i Sverige och är nobody i hennes ögon, bara för att hennes kille råkar vara agent till några kändisar.

  Svara

  JAAAAAAA VEM VILL INTE HA ALICE OCH BIANCA MERCH!?😍

  Svara

   Exakt!!!!

   Svara

  Jag kommer absolut sitta och räkna ner till när tröjorna släpps! Dem här gummorna är ju legender. Plus att trycket e så jävla snyggt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.