Kanske har Annie Lööf drömt om ett Frost-kalas hela livet?

Nä, jag FATTAR att det är Annie Lööfs barn som var bjudna på Blondin-barnets födelsedagskalas, men jag tänker att om Sally hade lekt med Annie Lööfs barn en endaste gång så hade vi hört talas om det på mammas sociala medier. 
GARANTERAT!
Hon hade aldrig låtit ett sådant guldögonblick gått förlorat utan Sally hade med största säkerhet haft hela foto/filmteamet på plats I lekrummet för att föreviga det hela!

Så var detta kalaset för Sallys vänner eller för mammas vänner?
Man får ju aldrig slösa bort en chans att nätverka/bygga bolag och gynnas på ett personligt plan. Bella säger ju själv att hon vänder på klacken och går om en konversation inte intresserar henne och vad ska en av Sallys ”icke-kända” kompisar med näsan full av sockervadd säga för att intressera henne tillräckligt för att få henne att stanna?

Värt att notera är också att just kända Annie Lööf är den ENDA föräldern som taggats i Isabellas bilder. Eller var ingen annan där? Sheila? Grannarna? De annars så frekvent taggade kompismorsorna?

167 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Annie Lööf la också upp om det i sina stories och taggade Bella, så de såg väl en gemensam möjlighet där.

  Svara

  Förstår att dina tankar bottnar i ditt agg mot Bella, men nej, det är faktiskt inte konstigt om hon inte skrivit om lekträffar mellan barnen. Partiledare har skydd och åtgärder som även Bella måste följa.

  Svara

   Trams.

   Svara

    Trams? :S Tror du själv att Bella får lägga upp vad hon vill om partiledares barn och familjer?

    Svara

    Tatjanainspo kör sfs på instagram allt för att få nya följare. Hon uppmuntrar folk att följa konton sim hon delar för egen vining dvs samarbeten med företag. Nu kör hon lite det omvända skriver följ ett random konto under punkt 1
    Vill du inte följa kontot under punkt 2 så skriver hon radera appen för varför ska du med Instagram till.
    Människan är bra mycket desperat och försöker skoja till det. Vissa vill bara ha mer. 🤑🤮🤪🧐

    Svara

     Va?

     Svara

     Vem är det ens

     Svara

    Håller med, trams på hög nivå.

    Svara

   Ööööhhhh, kanske att kalaset redan varit och alla åkt hem när inlägget publicerades???

   Svara

    Ööööööhhhhhhhh, va?

    Svara

    Haha, partiledardebatt ikväll och alla livegna fans kommer att tindra med ögonen😜

    Svara

     Och hur ser ditt alternativ ut? Så trött på allt slentrianhat.

     Svara

   Bullshit mottagare behöver inte följa Annie l livvakters direktiv. Däremot är bägge två så kåta på pr så dom glömmer bort allt som heter säkerhet. Annie och bella är två vidriga människor.

   Svara

   Nej då.. Bella har skrivit om att hon haft playdate med Annie. När barnen var små o Bella bodde i de andra huset. Det minns jag.

   Svara

    Vaddå nejdå? Är ju Annie som bestämmer. De gångerna har hon väl gett ok helt enkelt. Ni är bra dumma om ni tror att Bella får lägga upp vad hon vill i sånna sällskap.

    Svara

   Vem har inte ”agg” mot Bella?

   Svara

  Om det var för sallys vänner eller Bellas? Ja, det är väl inte så konstigt att ens barn leker och är vänner med ens egna vänners barn i samma ålder. Eller?

  Svara

   Nej inte konstigt men varför bara tagga henne? 😄 Så larvigt.

   Svara

    Kanske för att hon var den enda som syntes på bilden, hon sitter ju närmast. Var det så larvigt? Larvigare saker har man sett och varit med om här 😉

    Svara

    Kanske var den enda gästen🤷🏼‍♀️ Två miffon i en smäll

    Svara

    När vi har kalas bjuder vi bara våra vänner. Våra barn är små och här inga vänner som inte är barn till våra vänner.

    Svara

    I ärlighetens namn hade jag inte velat bli taggad i bellas IG, super icke känd som Jag är.

    Svara

   Haha nej, det är väl så det brukar vara för 4-åringar. Inte så ofta de har nätverkat fram en egen bekantskapskrets…
   Och Annie och Isabella har väl umgåtts sen Isabella var föräldraledig med Sally så deras barn har väl umgåtts sen de föddes i princip?

   Svara

    Hahaha en fyraåring som nätverkat fram en egen bekantskapskrets 😂😂😂😂

    Svara

     Om Mogis hund minglar kan väl en fyraåring nätverka. Rimligt.

     Svara

     Det är fullt möjligt för 4-åringar att ha egna kompisar. Hon går ju på förskola, där leker hon väl inte bara med sin bror får man förmoda.

     Svara

     Ofta har de gjort det genom att leka med kompisar på förskolan. Min 4-åring känner massor med barn på förskolan vars föräldrar vi inte känner pga de hämtar/lämnar andra tider. Om man ska kalla det nätverka ska jag låta vara osagt. Vistas/leka med barn på förskolan är vad det är.

     Svara

   Bjöd Sally alla förskolekompisarna, var det inte ståhej om ett ledset barn som inte blev bjuden på ett kalas av en förskolekompis. Men när mamma la Löwengrip är det OK att det bara bjude de som man kan dra fördel av.

   Svara

  Hade varit roligare om du skrev om bakis Bella! Vilken liten hycklare hon är 😄 Varför festar hon då hon har barnen? 😫

  Svara

   Men hon kanske bara kom hem seeeeeeeeent ju? 😉

   Svara

   Varför skulle hon inte kunna gå ut bara för att hon har barn? 🤔

   Svara

    För att hon är skild och ensam vårdnadshavare när hon har barnen. För att hon träffar barnen så lite redan? Om barnen vaknar (vilket hon påpekat att de gör) ska de känna sig trygga dvs att hon är hemma? Hon har ALL tid i världen att ha kul när barnen är hos sin pappa vilket de är mycket?

    Svara

     Och ja, hade tyckt likadant om det vore en pappa.

     Svara

     Eh, barnen skadas inte av att hon går ut. Du har ju dessutom 0 koll på hur det ser ut hos Odd, kanske barnvakt tre ggr i veckan? Eller tror du att han är en ensam tråkig typ som bara sitter hemma? Jag menar, enligt dig har han ju barnen så mycket.

     Svara

      Kanske det och hade tyckt likadant då.

      Svara

      Om Odd också beter sig som Bella, så är det ju visst barnen som förlorar dubbelt.
      Så visst fasen kan barn skadas, speciellt så små barn som redan varit iblandade i en skilsmässa, nya partners och anställda som kommer och går, jagade av ”kriminella” mm. En otrygghetskänsla går väldigt snabbt och lätt att skapa.

      Inget fel att gå ut ibland, det tror jag få tycker. Grejen med Bella är ju snarare att hon aldrig visar att hon sätter dem främst, utan snarare tycker det är så skojsigt att skriva om hur egot styr i allt hon gör.

      Svara

       Jag träffar ofta Odd och barnen. Han ger verkligen intrycket av att alltid sätta de först. Sen kan man ju aldrig veta hur det är hemma, men han går inte ut och festar när de är hos honom.

       Svara

        Skönt att höra, jag uppfattar också honom som så och det är den bilden man fått av bloggen.

        Svara

     Spot on! 👊🏼
     Bella kör sitt eget race som vanligt, dvs hon sätter sig främst först!

     Svara

      Wow! Beundransvärt att sätta sig själv framför sina barn…

      Svara

       Varför?

       Svara

        Ironi?

        Svara

     Men de var ju inte ensamma hemma, så de kunde ju känna sig trygga om de vaknade. Hon kanske ville träffa sin kompis när det passade henne eller ställde upp för en kompis och följde med ut en stund. Det spelar väl ingen större roll om hon åker iväg när barnen somnat och har barnvakt hemma, och sen var hon ju hemma på morgonen när de vaknade igen.

     Svara

      Kanske för att hon vill göra väldigt mycket på den lilla tid hon har med barnen.

      Svara

     Vårdnaden om barn varierar inte mellan veckorna man har dem hos sig och när man inte har det. Är man vårdnadshavare är man alltid det och har man gemensam vårdnad är den gemensam under alla veckor. Men du kanske menade att hon har ansvaret för omsorgen om dem under sina veckor?

     Svara

      Vad bra att du påpekar det. Ändrar definitivt sakfrågan nu.

      Svara

    Hon träffas ju knappt barnen…!

    Svara

   Hycklare för att hon var ute med en kompis? Betyder ju inte automatisk att hon drack/festade, trött blir hon såklart ändå om hon var uppe senare än vanligt. Hon kanske fick passa på att träffa en vän när det passade de båda, kanske vännen bad om att ses och gå ut, och om Bella ändå hade barnvakt hemma till hands. Det spelar ju ingen roll att hon går ut efter att barnen somnat, sen var hon ju hemma när de vaknade på morgonen.

   Svara

    Kanske för att hon vill passa på väldigt mycket på den lilla tid hon har med barnen.

    Svara

   Ja ser egna barnen väldigt lite och när hon har dem så är hon ofta inte ens med dem…

   Svara

  Vad Bella vill är ju oväsentligt, är Annie som styr vad som ska läggas upp gällande sina barn. Bella är i lä i den relationen.

  Svara

  Ska ni inte bli lite arga för att Annie syns i andras sociala medier??? Ebba var ju så förfärlig som syntes i margaux? Eller är Annie skonad? Både bröllop och barnkalas är ju privat..

  Svara

   Ebba twerkade med fulla influencers. Annie var väl om jag inte minns fel på en ganska dragen fest med Bella förra året som hon fick skit för?

   Svara

   Så vitt jag vet har IL varit rätt öppen med kring att hon röstar på centern och Annie? En del av problematiken med Margaux var väl just hela ”låstas inte om” att EBT är kds partiledare och att det oavsett blir ett ställningstagande som inte bemöts på riktigt.

   Svara

    Måste man säga vem man röstar på? Oavsett om man är bloggare eller inte.. är det ett ställningstagande för att man är vänner? Jag har vänner som absolut inte tycker som jag politiskt. Vi är liksom vänner ändå. Ska margaux säga ”Jag tycker om Ebba men kan inte umgås med henne för hon är partiledare” eller ska Ebba säga ”tyvärr är jag partiledare och kan inte komma på ditt bröllop, kan inte heller hålla i vigseln för då kan någon tro att du röstar på mig”. Likadant med Annie, vad spelar det för roll om hon super till på Blondinbellas halloweenfest?
    Kan ni inte bara strunta i vilka som umgås med vem? Ni har ju rösträtt, rösta hur ni själva vill?

    Svara

    Men herregud? Hört talas om vänskap? Ett liv utanför jobbet. Ebba gör vafan hon vill på sin fritid och margaux behöver inte nödvändigt vis rösta på kd bara för att hennes vän vigde hon och hennes man på bröllopet. Röstar du samma som dina kompisar?

    Svara

     Men viss skillnad på att rösta på och att vara partiets ledare? En partiledare är alltid offentlig och det är väl rimligt? Det är fascinerande att så många inte verkar fatta att på det där bröllopet var det två varumärken som möttes. Varumärket margaux och varumärket Ebba Busch Thor. Om de hade möts utan kameror hade det varit privatpersoner men inte i det här sammanhanget. Varför tror ni Löfven alltid råkar har på sig bygghjälm när han fotas?

     Svara

      Nja jag tycker det där argumentet är så övertänt alltså.. Det är inte många som kommer undan kränkta människors pekpinnar idag. Är ganska trött på skiten. Spelar roll om dom är ”varumärken”. Du är väl smart nog att lägga din röst på vem du vill även fast Ebba syns i Margaux kanaler? Hoppas jag? Men är det så att folk hypnotiseras av Ebbas vigsel och bara måste ta politisk ställning utan att veta om varför, då har vi problem. Men det tror jag inte… en motfråga. Om din partiledare gjort detta, hade du satt armarna i kors och surat för det? Tror inte det.

      Svara

   För att Annie Lööf är dum i huvudet.

   Svara

    Det där var onödigt.

    Svara

     Nope.

     Svara

  VET att du inte vill ha OT, men Anna Book, varför måste hon hela tiden hävda vad HON gör? själv gör jag saker för människor dagligen utan att behöva tala om det. Blommor till grannar för att de kände sig välkomna, tro om de känner samma sak då hon haft det på Insta story, bara ett ex. Men ger och tar emot med clas, inte genom att tala om för att försöka få klass.

  Svara

   Meeneeee, OT om influencers/bloggare är ok! OT om dina egna personliga problem eller liknande är INTE ok

   Svara

    Haha oj Mvh inte samma Hanna

    Svara

  Var det här allt Blondinbella hade på lager? Inga nya produkter som ska lanseras? Fler bilder inifrån ett parkerat flygplan? Fejkhotellrum? Låtsaskärleksaffärer? Ny rädda klimatet-anställda som det bara pratas om men som aldrig blir av? Inga fler återanvända hot-lappar? Tamponger bland kaffekapslarna? Cannabisolja? Hujedamig, hur ska det bli.

  Svara

   Kanske är det Simon som kommit med alla pr-trick och konstiga stories som skapar reaktioner och kommentarer?
   Bella är förmodligen inte särskilt kreativ på egen hand.
   Vem ska ta över den rollen nu när Simon är gone?

   Svara

    Skulle lätt kunna ha ”arbetslös” på mitt CV ett år för att spionera på Bella. Jag tar hellre arbetslös än arbeta hos Bella på mitt CV.

    Svara

    Alltså, tänk om det stämmer. Att det var han som gjorde allt… Får allt i nytt perspektiv, om det var han själv som skrev så om sig själv och deras gemensamma natt osv. Kanske förklarar vändningen i personlighet också!

    Svara

     Påminner lite i så fall om det med Foki och att det var hennes ex som mer eller mindre drev Fokis blogg under flera år 🙊

     Svara

      Så var det inte. Han skrev några stånde inslag på bloggen som dagens sötis och något till, men resten var Foki.

      Svara

       Ändå sjukt.

       Nellie Berntssom och hennes morsa gör väl samma?

       Svara

  Inte så illa som Anitha Schulman som gav Penny sitt födelsedagskalas på krogen med enkom vuxna kända personer bjudna. Penny kände inte flertalet av dem.

  Svara

   Ja, de är bottennappet när de kommer till kändisars barnkalas 😐

   Svara

   I det här fallet är det faktiskt ”hennes” och inte ”sitt”, för en gångs skull.
   Ursäkta, var tvungen

   Svara

    Känns det bättre nu?

    Svara

   Hugo och Paula hade väl ett extremt barnovänligt sjörövarkalas när Molly fyllde ett eller två år?

   Svara

  Bellas och Annies barn har ju haft flera playdates som Bella har skrivit om så då är det inte så konstigt att de åt inbjudna känner jag. Mer konstigt är behovet av att publicera det, men jag är ju inte influencer eller partiledare 😊
  Inte konstigt heller att bjuda in föräldrars kompisars barn om barnen har passande ålder.

  Svara

   Konstigt att inte prins Alexander var bjuden. Det hade varit passande på ett prinsesskalas. IL och Soffan är ju så bra vänner 😂

   Svara

   Jo, det är faktiskt jättekonstigt att man bjuder in sina egna vänner(s barn) till sitt barns kalas. Sally borde ha egna vänner genom förskolan, grannar eller andra barn som hon själv valt att leka med. Men nä, då ska mamma Bella ändå pracka på ”rätt vänner”. Så äckligt.

   Svara

    Nu pratar du ju bara i nattmössan! Barnen har ju lekt ihop tidigare så varför skulle de inte kunna göra det på ett kalas?

    Ditt sätt att uttrycka dig på är ”så äckligt”.

    Svara

    Men snälla, du vet väl inte om även förskolekompisar var där eller inte? Det är mer äckligt med allt detta skammande och leta fel faktiskt. Det går till överdrift. Och nej det är inte särskilt konstigt att bjuda in sina vänners barn till sitt barns kalas, så gör vissa andra bloggare också, och andra, just saying.

    Svara

    Det var fler ungar än de två på kalaset så oroa dig inte

    Svara

  Jag har SÅ svårt att förstå vad Annie har för utbyte av Bella, förutom publicitet. Dock negativ publicitet enligt mig.

  Svara

   De är väl vänner. Ibland klickar man bara med folk även om man är olika.

   Svara

    Tror faktiskt inte att de är så olika. Om du jämför så har de mycket gemensamt.

    Svara

  Aldrig gillat Annie, tyckt hon verkat falsk..
  Sen när det visade sig att hon var kompis med Bella, the Queen of Lies, så föll allt på plats typ….

  Svara

   Håller med!

   Svara

   Precis!

   Svara

   Jag gillade faktiskt Annie förr och röstade tom på henne förra valet, men har fått en mycket sämre bild av henne de två senaste åren. Tror det dels beror på att hon synts på Bellas blogg som jag nu upplever henne som lite obehaglig och falsk.

   Svara

  När har Bella någonsin gjort en uppoffring för barnen som på inget sätt gagnar henne själv? När man inte en kan lägga 2 timmar på att själv välja ut barnens julklappar… Hon är centrum i sitt eget universum.

  Svara

   Hur länge ska ni älta julklapparna? Move on!

   Svara

    Födelsedagspresenterna då? Eller påskpysslet, gömma påskäggen? Boka och fixa födelsedagskalas?

    Svara

     Hon köper ju iaf presenter när hon är på resa till barnen. Sen är ju det viktiga att de verkligen får presenter, julklappar och kalas, hon ser ju iaf till att det blir gjort även om hon kanske har hjälp med vissa saker. Ibland blir det tramsigt här med att leta fel på Bella för att skamma och klaga.

     Svara

      Köper hon presenter till barnen på resor? Är det inte assistenten som gör det? Eller någon av dem, jobbar man för Bella ingen skillnad vilken fin titel man har är man ju även hennes assistent!

      Svara

  Flera av Isabellas produkter säljs för 50% på apoteket. Utgående sortiment. Succé!

  Svara

   Vilket apotek? Är ju en apoteksdjungel därute…

   Svara

    Apotek hjärtat. Ser inte att det är utförsäljning på deras hemsida, men butiken jag var in i hade flera olika produkter till 50% på grund av att dom ska utgå.

    Svara

  Jag var där på samma Leos lekland som Isabella och Annie var igår. Annie sprang runt och lekte med sin dotter medan Isabella stod mest och höll på med sin mobil medan någon annan vuxen ( kanske hennes assistent?) lekte med Isabellas barn.
  Isabella ser verkligen ut som en stjärna, vilken glow kvinnan har! Man såg även att hon ser ut att lukta supergott haha.
  Det var även en livvakt som höll koll på gänget hela tiden, vems det var har jag ingen aning om.

  Svara

   Det kanske var låtsasmiljardärens livvakt som hade litet tid över?

   Svara

   De var med största säkerhet Annues livvakt
   Så sorgligt med Bella, att hon bara fokuserar på sig själv

   Svara

    Lite sorgligt var det ja. Visst hon höll nog inte på med mobilen hela kalaset, men iaf den halvtimmen våra barn lekte på samma område.. ja det var säkert Annies livvakt. Han cirkulerade runt hela gänget så svårt att veta vem han vaktade mest.

    Svara

     Therese, du såg henne pyssla med mobilen ca en halvtimme? Enligt bloggen var barnen bara ute i leklandet 1 timme. ”Lovisa och jag delade upp oss och sprang efter ett barn var. Det är verkligen omöjligt att vara själv där med en 4 åring och en 5 åring. ”.
     Eller; Lovisa jagade efter 2 barn medan Bella pysslade med telefonen?

     Svara

      Ja alltså jag har inte stenkoll, har en rätt vild 3-åring själv som jag sprang efter haha. Men vi var i samma del typ en halvtimme ( kan ha varit 20-25 min också) och där inne var inte Isabella, men hennes barn var det. Annie var där inne med sitt barn hela tiden. Jag såg Isabella stå utanför med mobilen i handen under tiden de gångerna jag kollade ut. Det var flera vuxna med i sällskapet så alla höll säkert koll på alla kalasets barn, så brukar jag o mina sällskap också göra.

      Svara

       Vad lätt det är att skriva skit och starta rykten.

       Svara

        Ja och allt som är till Bellas nackdel köps med hull och hår🤷‍♂️

        Svara

     Sjukt när hon säger att hon inte använder telefonen alls när hon är med barnen.. men ändå ska allt upp på instastory? Som vanligt går inte hennes sanningar ihop🤣

     Svara

     Vad rövslickigt du skrivit inne på blondbellans blogg… om du nu är samma Therese… sigh

     Svara

      Tänkte precis detsamma!🤮

      Svara

      Tänkte också på det hahaha

      Svara

   Jag var också på samma lekland igår och jag såg Isabella leka med barnen och håll i dig… Utan telefon i handen.

   Svara

    Ja det gjorde hon säkert också. Men inte under tiden vi var i samma del.

    Svara

     Hon kollade i sin mobil i stället för på ungarna. Och du kollade på henne i stället för på ungarna.

     Svara

    Jag var också där och såg henne aldrig med mobilen. Såg henne bara springa efter G och leka runt.

    Svara

     Oj vad många som var på det leklandet…. poppis ställe!

     Svara

   Haha så roligt att så många var där o lekte samtidigt som skriver här. 🤣

   Svara

    Man skulle bli paranoid för mindre
    Snacka om att vara övervakad

    Svara

   Men VARFÖR var inte Odd med på kalaset, om ens barn fyller år så borde väl båda föräldrarna kunna vara där tillsammans, inte hennes assistent? Så konstigt! Plus att de har ju enligt Bella en SÅÅÅÅ bra relation så det vore väl det mest naturliga att man hjälps åt och är tillsammans under barnens födelsedagar?

   Svara

    Han ville kanske att ett mer normalt kalas med barnens riktiga vänner? 🧐

    Svara

   Glow var inte direkt vad jag såg på Expressens bilder. Hon blir väl dock rätt iögonfallande med sin peruk.

   Svara

    🤣🤣🤣

    Svara

  Men vilket inlägg. Annie sitter ju närmast så det är väl ganska naturligt att det är hon som taggas när hon syns på bilden. Det var väl kul för Annie och hennes dotter att bli inbjudna kanske, kanske Annie önskat att få vara med, och det kanske var så att Bella ville ha ett antal barn där för Sallys skull – även om inte barnen lekt tidigare fast vad vet vi om de har det eller inte. Varför skriva ett hånfullt inlägg om ett fint barnkalas? Det är sån skillnad på hur inlägg skrivs om olika personer – vissa kommer undan med lögn efter lögn, med vilka lögner, konstigheter och bortförklaringar som helst, med smygreklam, köpta följare och köpta likes, ändrade versioner och åsikter och annat.. men allt med just Bella ska hånas och varje ord ska det anmärkas på och allt ska vändas och analyseras. Skillnad på folk och folk här.

  Svara

  Två som passerat bäst före-datum.

  Svara

   Så sant!

   Svara

  Jag har reagerat på att Bellas barn aldrig brukar leka med andra kompisar. De verkar bara vara med varandra eller med någon ur personalen. Det är ytterst sällan man läser att ”Gillis är hos en kompis” eller att ”Sally har en kompis på besök”. Barnen verkar så beroende av varandra att jag kan inte låta bli att undra över hur det ska gå när Gillis börjar förskoleklass och Sally är kvar på förskolan. Bella beskriver ju tom att barnen leker med varandra när hon kommer och hämtar på förskolan.

  Svara

   men herregud vad folk spekulerar i andras barn… allt skrivs väl inte. Bara för man inte skriver ut precis allt så händer det inte? Om barnen går på förskola så leker de ju med andra barn hela dagarna.

   Svara

    Bella sku aaaaldrig fara på playdates med barnens vänner och deras föräldrar. Aldrig! De enda hon umgås med är sina vänner och sen får hennes barn leka med deras barn.
    Läser folk ens Bellas blogg som kommenterar här..
    Bella har sagt själv måånga gånger att hon gör endast saker som hon vill och som gagnar henne och följer man hennes blogg märker man att hon faktiskt pratar sanning där.

    Svara

   Deras pappa kanske har kontakt med de andra föräldrarna på förskolan och de kanske har mer lek på fritiden med de barnen under hans veckor. Det kan ju inte vi veta, och vi behöver inte bry oss om det heller.

   Svara

   Då läser inte du och jag samma blogg.

   Svara

   Är inget Bella-fan men spekulationer som dessa 😫 Jag har precis spenderat 5 veckor på en förskola med hela 4 syskonpar på samma avdelning och kan säga att alla leker med olika personer men har sitt syskon som sin trygghetskompis typ. Ska dem undvika varann under hela dagen eller och bara leka hemma? Det kommer gå alldeles utmärkt när Gillis börjar förskoleklass, Sally kommer växa ännu mer och bli mer självständig.
   Och om att barnen inte är hos en kompis/har kompis på besök HAHHA, då är det jävligt synd om min son då. Han har aldrig vart hos någon förskolekompis, eller haft en hemma hos oss.

   Svara

   Varför spekulerar du kring hennes barn?

   Svara

  Alla som klagar på för många inlägg om IL kan ju låta bli att klicka, själv gillar jag dem! Skulle dock gärna få fler inlägg om vad som händer kring CW eftersom jag är portad där.

  Svara

  Allt ska maxas. Själv har hon ”långa samtal i köket” med vänner, inget skvaller över halvfabrikat och läsk som vi dumma vanlisar sysslar med.

  Svara

  lite ot
  hur i hela friden klarar trettonbarnsmamman av alla sina 13 barn. jag har ett och är helt slut

  Svara

   Hahha jag har två och det är verkligen fullt upp. Skulle vara kul med en trea men har inte den orken… Tretton.. fattar inte heller.

   Svara

    De äldsta är väl vuxna och flera i tonåren, om det nu underlättar nåt… de kanske hjjälper till. Jag har noll ungar och orkar knappt ta hand om mig själv 😁

    Svara

   Jag är äldst av 8 syskon, har själv 3 barn och är helt slut. Det klart det går, man har inte nåt val antar jag, men det är högt tempo. Mellan mig och min yngsta syster är det 18 år, vi har fått hjälpa till med syskon, ta del av hushållssysslor. Även om jag tyckte ibland det var jobbigt så, så är jag väldigt tacksam nu, kände mig väl förberedd inför vuxenlivet. 😅

   Svara

  Andra föräldrar kanske inte ens vill synas på en väldigt stor insta tänker jag 🤔.

  Svara

  Förlåt för OT men missade ÖS igår. Är Annika Leone fortfarande tillsammans med den där snubben som skapa ramaskri? (Någon tjej skrev ett långt inlägg på Facebook om att han ljugit för henne och lämnat henne typ.) Ser nämligen ingenting om honom på hennes IG. Läser iofs inte hennes blogg.

  Svara

   Inga bilder på honom finns kvar ser jag?? Hon som var så förälskad. Undra vad som hände. Niklas hette han väl

   Svara

    Ja Niklas! Undrar också vad som hände….

    Svara

   Hon hade på sig förlovningsringen på en bild från 12:e april iallafall.

   Svara

   Hon var med i podden Jag vill ha barn som släpptes i torsdags. Då sa hon att de bodde ihop.

   Svara

  Men alltså är det ingen som reagerar på engelskan?? Jag fattade knappt vad hon ville förmedla med texten, kan vara den sämsta svengelskan jag läst..

  Svara

   Alltid kass engelska. Hon har ju inte gått ut gymnasiet ens…

   Svara

    Varför gjorde hon inte det? Klarade hon inte av skolan, eller tyckte hon att det inte behövdes? Det märks hur som helst på hur kortlivade hennes projekt är.

    Svara

  Såg på Bellas blogg eller insta om hennes och barnens söndag
  Barnen fick hänga på Bellas vuxenaktiviteter, dvs träna på gymmet, kolla in Hermoine? på Nk, gå till Nk:s nya livsmedelsbutik, fika och shoppa vidare på bokavdelningen
  Barnen är 4 och 5 år 😂 men behandlas som om det vore vuxna. Allt för att deras egotrippade mamma tänker på sig och sina intressen först! Sorgligt att se, ävrn om barnen inte saknar något materiellt är de nog en del som de inte får känslomässigt.

  Svara

   Jag hängde ofta med mina föräldrar och att gå på café var det mysigaste jag visste när jag var liten. Bara för att vi inte BARA hängde i lekparken betyder inte att de inte gav mig allt jag behövde känslomässigt. Känns det inte sorgligt att leta anledningar att få sprida skit? Du har ju absolut ingen aning om vad barnen eventuellt saknar.

   Svara

    Har du inte läst hennes blogg? Börja där vettja

    Svara

     För varenda sekund syns på bloggen? 🤦‍♂️

     Svara

      Du kan väl tänka själv, eller?

      Svara

       Ja. Kan du?

       Svara

        Vad vore mest logiskt?

        Svara

         Jag tror att barnen har det bra. Är du orolig så får du väl anmäla till soc. Det brukar ju folk göra så fort de ogillar en influencer.

         Ha det!

         Svara

          Vad pratar du om? Anmäla till soc? Nu tar du på dig lite för stora skor
          Lika bra du loggar ut
          Ha det!

          Svara

           Hur kan folk vara så dåliga på sarkasm?! 🤦

     Jo då, en av de få jag följer och hon hittar på en hel del olika saker med sina barn och verkar dessutom vara väldigt närvarande när hon är med dem (jag har dessutom sett henne flertalet ggr eftersom vi rör oss inom samma geografiska område). Jag kan säga mycket jag inte gillar med Bellas sätt att leva men att ge sig på henne som mamma och komma med insinuationer och slutsatser man inte har någon aning om är bara lågt.

     Svara

      Faktum kvarstår att hon väldigt ofta på sina barnveckor bäljer att antigen resa bort eller anlita barnvakt/assistent
      Tror inte hennes barn känner sig hundra på hennes närvaro, när de kan vakna på natten och då är inte mamma där utan en assistent. Sånt skapar en osäkerhetskänsla hos små barn och tilliten kan skadas. Sen att du ser/stalkar henne när hon är utomhus säger ju ingenting egentligen.

      Svara

       Nej hon reser inte väldigt ofta bort på sina barnveckor! Sen är det inte en assistent utan barnens nanny som är där om de vaknar som de känner väldigt väl så de känner sig nog trygga då, annat vore om de lämnades ensamma.

       Svara

  Är inte Isabella och Elaine kompisar längre?

  Svara

   De va väl länge sen det skar sig mellan dem?

   Svara

  Varför censurerar du kommentarer som rör grova övertramp begångna på sociala medier? För att det råkar vara din kompis?

  Hade Bella sagt vad den sjuka människan Anna D så igår så hade du skrivit spaltmeter, av förklarliga skäl.

  Svara

  Det är verkligen vidrigt hur du låter folk sitta här och spekulera kring två små barn och shame’a deras mamma. Människor här pratar om orosanmälningar, och du sprutar gift över ett barnkalas.

  Du kanske skulle ta upp vad Anna sa i sin live igår istället? Där kan man snacka fog för orosanmälningar.

  Svara

  Anna Suvanna Davidsson sitter på ig och berättar om hur hon inte tyckte det var äckligt eller mådde dåligt av att bli oralt vål***** av en vuxen man när hon var ett litet barn, pga: älskat suga penis från födseln.
  Jämför det med att äta glass.

  Svara

   Va, vad säger du?? På story? Kan inte hitta det. Är inte hon feminist?

   Svara

   Inte exakt så hon sa, eller hur!?

   Svara

    Vad sa hon då?

    Svara

     Jag kan ju inte återge en hel live och hon berättar bäst själv kring hennes övergrepp så bäst är om ni följer henne om ni vill veta exakt. Hon pratade om tabut kring att tycka om sin förövare och att medan övergreppen pågå tycka om det. Jämför med hur MJs offer tyckte om relationen de hade till honom då det pågick trots att de vet att det var fel. Det var inte en story utan en live och jag tycker att ni ska vara försiktiga med att tro på lösryckta citat (exempelvis att hon älskat att suga penis från födsel? Va?) från en live ni tydligen inte såg själva.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.