My Martens öppnar träningsstudio

Jag vill jobba i träningsbranschen igen. Med människor, och träning och hälsa. Helhjärtat. på min hemsida www.mymartens.com  där kommer jag att samla mina träningsevent och bootcamp som ni kan hänga me spå både i Sverige och utomlands. Nästa vecka kommer det upp två event till som ni kan hålla utkik efter.

Men, min ”stora” hemlighet är att jag öppnar min egna träningsstudio. En charmig, exklusiv, liten träningsstudio som jag kommer få nyckel till nu i mitten/slutet av maj. Tanken med denna är att köra bootcamp, mindre event och att jag ska släppa på ett begränsat antal pt-kunder som jag själv kommer att ta hand om. -Som jag längtar!!!!!!! Den ligger centralt innanför tullarna här i Stockholm.

Med exklusiv så menar jag att jag kommer att kunna ge mina pt klienter möjligheten att träna själva med mig i studion. Utan ”alla andra” och utan allt folk som finns på dom större gymmen.
[…]

Det kommer såklart fler överraskningar, ifrom av mindre event där jag bjuder in mina branchkollegor för tex förläningar, må-bra dagar. En del Yoga kommer förekomma, och jag är SÅ taggad på att få komma igång! Lite läskigt såklart. Mycket ska göras, och det är alltid en utmaning att dra igång något nytt. Det kostar både tid, energi och pengar! Men detta känns SÅ rätt i magen! //My Martens

My Martens gör en ”full circle” kan man säga när hon lämnar mäkleriet och VD-jobbet på Lifestyle för att återvända till det hon arbetade med innan hon hoppade på dessa båda andra projekt, nämligen träning och hälsa.

Rent logistiskt förstår jag inte hur detta ska vara till fördel för henne som fd. utbränd med tanke på att hon är på Öland varannan vecka men det har hon säkert tänkt på.
Jag hoppas att hon finner lite ro i sitt nya yrkesval och kan landa i det efter några minst sagt turbulenta år med utbrändhet, ständigt pendlande och hoppande mellan yrken.

Skulle du vara villig att betala mer för att slippa träna med en personlig tränare på ett gym fullt av andra människor?
Jag störs mest av att utrustning antingen är upptagen, alternativt ligger på helt fel ställe så att halva passet går åt till någon typ av skattjakt istället för träning, men människorna i sig stör mig inte.
Jag har insett att alla är så upptagna med sig själva att ingen bryr sig om vad någon annan gör. Det är också anledningen till att jag släpper fram min inre Beyoncé på danspassen, för alla tittar ändå bara på sig själva eller på instruktören så jag kan krumbukta mig bäst jag vill utan att någon bryr sig. Det är SÅ befriande och skitkul helt enkelt! Tips från coachen om du inte testat det! 😉

Channel your inner Beyoncé, baby!

Tack för tips!

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har du inget smaskigt skvaller o bjuda på ?!

  Svara

   Bella verkar bakis på Instastory.
   Typ så? 🤩

   Svara

    Paow kastar drinkar på folk och klappar dem i huvudet. Typ har Paow aggression problem ?!

    Svara

     Det kommer. Jag har varit på hundkurs. 🐶

     Svara

      Och att hon även lägger upp en bild med texten ”innan man blev Pepsi” = slang för kokain 😂
      fartfylld kväll för Paowsan visst.

      Svara

     Och Paow skyller på att antingen Annica eller Nina skickar folk till Marcelo mitt i natten för att ”skrämmas” .

     Svara

    Så Bellas barnvecka har hon lyckats klämma in en övernattning i Köpenhamn och en utekväll. Och om man inte kommer ihåg att man fått en stämpel i handen från en klubb så har nog nykterhetslöftet farit sin kos. Aldrig i livet att jag skulle släpa mig till en träning med två barn ifall jag var så trött som hon verkar. Kan hon inte bara ta en pyjamasdag någon gång?

    Svara

     Bella lever i Bellas värld ”’me me me” hennes engelska är usel och hennes dialekt hjälper inte precis 🤮

     Svara

     Hon kommer inte ihåg när hon hade stämpel och var ute senast, inte att hon var ute i natt. Stor skillnad

     Svara

      Tack.
      Kan vi inte diskutera varför i allsin dar Annie Lööf var på Sallys födelsedagskalas?!?!?!

      Svara

       För att Annie och Isabell är vänner?

       Svara

        Inte helt orimligt heller att deras barn är vänner då också.

        Svara

        Vem är Isabell?

        Svara

      Jag måste ha missuppfattat, honest mistake.

      Svara

     Har hon sagt att hon inte kommer ihåg att hon fått stämpel? Hon menade väl att hon inte kommer ihåg när det senast hände, alltså att det var längesen sist som hon var på klubb. Bella får ta och göra som My, gå in här och förklara sig. My har då bortförklaringar på allt och vissa köper det rakt av haha.

     Svara

      Jag måste ha missuppfattat!

      Svara

     Just träningen förstår jag inte problemet med? Där är människor olika, och jag måste verkligen träna om jag är trött tex, eftersom det är träningen som möjliggör att kroppen blir lika trött som huvudet.

     Svara

     Jag tror att hon menar att innan denna gång så minns hon inte när hon hade en stämpel senast.

     Svara

   Sindy/Knivmicke/Isabelle-dramat! 👋🏼

   Svara

    knivmicke har flyttat till Dalarna … Avesta av alla ställen, vad gör man där ?

    Svara

     Knarkar. I Avesta är det typ det enda man kan göra förutom tv-spel och slira runt med Epan.

     Svara

     Avesta/Krylbo
     Är typ jordens utkant … Utflyttningsort deluxe.

     Svara

      Glöm inte Kopparberg 😅 Stället gud glömde!

      Svara

     Why dalarna, är han därifrån eller?

     Svara

    Vilket drama?

    Svara

   Stackars Isabellas barn som måste hänga med på hennes träning. Kan hon inte offra träningen någon dag…

   Svara

    Vad är problemet?

    Svara

    Fast det är inte synd om barnen för det, barn kan tycka det är kul att vara på gym. Träningen ska man inte rucka på hur som helst utan gärna få in i vardagen på att balanserat och lagom sätt och det tycker jag Bella faktiskt lyckas med. My däremot blir lite manisk med träning, där blir det sällan lagom utan extremt mycket och intensivt, hon verkar ha svårt att få in rätt balans. Isabella verkar iaf träffa sina barn mer än My, hon borde kanske också ta och gå in här och kommentera och försvara sig hehe.

    Svara

    Haha men gud 🤦‍♀️ Ska man inte få träna ens när man har barn? Vår son har följ med mig/oss till gymmet från dag ett, han tycker generellt det är kul. Annars hinner man ju fan inte träna. Nu har vi dock gym i garaget och han får oftast närvara där också för att vi ska hinna med. Så själviska!

    Svara

     Shit vad ni tog åt er, såklart man kan träna när man har barn och ta med dom men Isabella verkar vara fullt upp med sig själv hela tiden, bara kolla på hennes storys som hon uppdaterar varje timme.

     Svara

      Det gör ju andra också. Hon uppdaterar inte varje timme alltid, hon har pauser emellanåt och har hon pauser så skapas det ofta rykten och skvaller. Inte lätt för henne att göra rätt 😉

      Svara

    När jag tränade i ett litet källargym i bondbyn jag är uppvuxen i så tog folk ibland med sina barn då det knep. Var ofta inget problem, de minsta sov typ i en barnstol och de äldre tyckte det var helt ok att leka i ett hörn och ibland prata med föräldrarnas ”kompisar” (alla andra vuxna/äldre tonåringar på gymmet).

    Svara

  Jag hade faktiskt velat köra helt solo med en pt

  Svara

   ahmedNooL

   Svara

  Jag hade gärna tränat utan andra på gymmet. Inte för att jag oroar mig hur jag ser ut eller vad de ska tänka om mig, det skiter jag i. Men folk stör mig i ren allmänhet.

  Svara

   Åh jag också. Så många störiga människor på gymmet: snubbar som stönar ashögt för att visa hur tungt dom lyfter, snubbar som stirrar på en, snubbar som pratar med en, folk som är där tillsammans och pratar högt med flit för att alla ska höra hur intressanta dom är, människor som pratar högt i telefon, människor som mest sitter och stirrar på mobilen istället för att träna, människor som tar upp skamligt mycket utrymme dom inte behöver och människor som ska tävla med en i smyg. Någon annan som känner igen den typen? Det är den värsta för jag kan inte koncentrera mig då.

   Skulle gärna ha ett fullt utrustat gym minus människor!

   Och PS: någon som har tips på riktigt bra sladdlösa hörlurar som inte trillar ut när man hoppar och skuttar?

   Svara

    Vad går du på för gym egentligen??
    Ett tips är att inte gå under lunchtid eller efter jobb-tider

    Svara

     Jobbar man kontorstider finns inte så många alternativ

     Svara

     Tack för tipset. Går på ett sats nära mig inne i stan. Går oftast INTE under rusningstider (typ alltid mellan 9-11 eller 13-16) då jag gör allt för att undvika dessa människor men likt förbannat är dom där ändå 🙃🙃🙃🙃

     Svara

    Jag har sudio tre när jag tränar. Sitter bra och har jättebra batteritid. Runt 10-12 timmar. Jag vet inte hur mycket du hoppar och studsar men jag har de även när jag är ute och springer och har inga problem med att de åker ut. De tar inte bort ljud runtomkring heller vilket jag uppskattar när jag använder de utomhus också. Vill höra vad som händer runt mig. Kan varmt rekommendera.

    Svara

     Tack för tips! Jag både studsar, hoppar och springer och gillar inte heller när ljud utifrån är helt borta så dom låter faktiskt helt i min smak. Ska kolla upp! 🙏🏼

     Svara

    Apples AirPods. Fungerar ovanligt bra. Alternativt deras nya Powerbeats 3.

    Svara

    Sudio har bäst lutar!!!!

    Svara

     Varken Apple eller Sudio har fungerat så bra för mig men tack för att ni tipsar! 🙏🏼

     Svara

      Alltså gamla sudiohörlurar, vet dock ej vilken modell jag testade kom jag på nu 🤔

      Svara

      jaybird x3. alltså kan inte träna utan dem. sitter som berget och helt sjukt ljud som man justerar i appen. o förlåt men airpods är rent skräp. de hade intee sålt ett par om det iinte vore apple. sen är de väl ok för vardagen, men varken ljudet eller hur de sitter är att skryta om.

      Svara

       Tränar också med Jaybirds (Tarah) och fattar inte hur jag stod ut på gymmet innan jag skaffade dem. Sitter verkligen perfekt och ljudet är obegripligt bra för ett par så lätta lurar.

       Svara

    Oj! Jag tror verkligen inte att folk gör allt det där för att ”visa upp sig” eller hävda sig inför andra haha! Och nu tränar jag på den sunkigaste gymkedjan som finns 😉

    Svara

     Hehe du tränar på den sunkigaste kedjan där folk säkert går för att just träna. Jag går på Sats centralt i hippt område där folk går för att just visa upp sig. Ligger två minuter från mig men överväger att byta till ”sunkigare” gymkedja lite längre bort för att slippa det beteendet faktiskt.

     Svara

      Ja du, så har jag inte tänkt på det haha!
      Det enda stället jag verkligen känt att folk var för att visa upp sig på, det var när jag körde crossfit! Rena rama högstadiet alltså!
      Och på diverse sunkiga ”old School” gym är folk hur vettiga som helst och sköter sitt.

      Svara

    Jag kör Jaybird som bara gör sporthörlurar och dom funkar skitbra. Svett och vattentåliga, bra ljud och faller inte ur!

    Svara

    Bose soundsport!

    Svara

    Eller personerna som sitter på en fucking maskin och inte gör ett skit, bara stirrar.
    Eller personerna som sitter på en fucking maskin, gör ingenting och tittar på mobilen. Jag har inte ens mobilen med mig när jag tränar, tränar oftast med en kompis. Kör jag själv så har jag den med mej och lyssnar på en podd eller musik. Men rör den aldrig när jag sitter vid en maskin å ba ”höhöhöh kolla va ja e duktig”…

    Svara

    Modellen Hellas från Urbanears, on ear hörlurar. Kuddarna är tåliga för träning och man kan ta av dem och tvätta dem! Runt 500-lappen med så det är ju verkligen överkomligt ☺️👍🏽

    Svara

  Kan ju faktiskt vara det perfekta jobbet för My. Nu kan hon planera in sina kunder varannan vecka när hon är i Stockholm, mycket friare än innan. Och får träningen henne att må bättre, så självklart är detta rätt jobb för henne.

  Svara

   Klart det kan vara det perfekta jobbet och få henne att må bra, träna gör hon ju ändå varje dag, bra att tjäna pengar medans man tränar, och sen kunna styra själv är ju perfekt MEN det var ju så innan också sa hon med ”VD-jobbet” att hon kunde planera det själv och att det var fritt. Men om hon verkligen ska ha en egen träningsstudio så bör hon väl vara där varje vecka, men det är kanske inte helt hennes egen då, eller så är det tanken. Kostar ju mycket att hyra lokal och att driva runt eget företag är en ganska stor ansträngning och krävs stor insats, så kanske inte mycket friare än innan ändå.

   Svara

  Fast hon är ju inte på Öland varannan vecka och inte utbränd, men det är ju bra att kunna köra med för sympatier och för att göra karriär. Hon behöver ju göra något nytt nu, ha något som binder henne till Sthlm där hon vill vara, och något som ”skäl” att sluta på Lifestyle (fast har hon varit anställd där på riktigt?) – tror inte hon valt att sluta där, inte själv valt att säga upp sig utan hon har fått sluta där av någon anledning och sen efter det istället tänkt att satsa på träning – därav det nya intensiva träningsintresset och diet (som hon tidigare var emot och inte funkade för henne, hon vänder kappan efter vinden för hur det ska passa hennes syften och agenda). Innan var mäklare hennes drömjobb skrev hon men hon klarade ej tentorna. Sen var Lifestyle ist det som verkligen passar henne och är vad hon vill syssla med, ett drömjobb. Klarade hon PT-tentan, har hon PT-licens? Är nog svårt med att få en träningsstudio att gå runt (är hennes svåra skulder lösta) men kanske är det så att hon får låna en del av en salong så att hon ska göra pr åt den genom sina kanaler, sen så har hon ju inkomst genom reklam och sina samarbeten.

  Svara

   Måste vara jobbigt att tro det värsta om alla.

   Svara

    Tro det värsta om alla? Gör jag inte men har sett hur My ändrar historier och versioner, lögner, bluff, manipulationer och snyft så att det ska passa hennes syften och agenda. Ser hennes strategier, manipulationer och mönster, svårt att ta henne på allvar, går inte att lita på henne. Jag äcklas av lögner och manipulationer men jag önskar henne inget illa för det.

    Svara

     Men du kanske inte ska bry dig så mycket om hur andra är, tänk på hur du själv är istället.

     Svara

      Men detta är en skvallersida, här ventilerar vi våra åsikter- högt och lågt.

      Svara

     Men det skulle ju vara perfekt att arbeta som mäklare! Är My martens mytoman! Är hon Pt överhuvudtaget! Jag tycker att den här tjejen verkar ostabil.

     Svara

   Hur vet du att hon inte är på Öland varannan vecka? Alla som bloggar lägger ju inte ut sitt liv dygnet runt på bloggen. Det behöver de inte göra, eftersom allt inte angår oss! Deras liv fortsätter ändå, utan att läsarna får veta allt som händer. Helt sunt i min värld.

   Svara

    Laila: Fast i det här fallet är det ganska tydligt att inte varannan vecka tillbringas med sonen på Öland…

    Svara

     Exakt. Hon är inte på Öland varannan vecka, det blev inte så mycket med det, blev inte långvarigt. Det vet man Laila om man följt henne. Ganska märkligt att hon ett tag ständigt snyftade om hur svårt det är att bara ha varannan vecka men ändå väljer hon att inte ha det så, verkar viktigare att få vara i Sthlm och träna, frisörbesök, hänga med kändisvänner.. nej hon måste inte vara i Sthlm för att försörja sig men hon vill vara där.

     Svara

    Hon skriver vad hon gör varje dag och det är uppenbart att hon inte är där mer än en del av av var fjärde vecka. Sedan åker sonen upp till Sthlm någon helg och en del lov.

    Svara

   Jag har också haft svårt att hitta min väg yrkesmässigt. Trott jag velat bli allt från bagare till sjuksköterska. Tills jag äntligen hittade mitt drömyrke vid 30 år. För många är det svårt att veta. Och det kan krävas att man påbörjar något innan man märker att det inte var det rätta. Det betyder inte att hon försöker manipulera något. Hon har väl trott att hon vetat vad hon velat men sen har det inte varit det rätta ändå. Måste inte vara mer än så.

   Svara

    Vad jobbar du med nu?

    Svara

    Hehe samma här alltså!
    Hur hittade du rätt då? Var det rätt eller var det mer att du ”bestämde dig” för att hålla fast vid något?

    Svara

     Det vill jag oxå veta…. fortf letar jag efter ”rätta jobbet”

     Svara

      Jag är snart 50 och har börjat plugga igen för att byta karriär, ännu en gång😊 Så tycker inte att ni ska oroa er så mycket för att ni inte hittat ”rätt” jobb än. Var kvar på samma jobb tills ni inte trivs längre, hitta sen ett nytt. Ingen som säger att man bara ska ha en karriär i sitt liv.

      Svara

       Ja grejen är att jag är så -trött- på att hoppa runt! Så trött på att behöva göra steg 1 igen och alltid vara den nyaste, nybörjaren.
       Och så känns det som att jag bara lurar alla med min fejkade entusiasm på nytt jobb eller utbildning, jag vet ju av erfarenhet att saker inte brukar bli så långvariga..
       Och så känner man sig väl dum som försöker, igen och igen, istället för att bara nöja sig med någonting.

       #Stödtråd

       Svara

    Ja fast hon manipulerar en massa på andra sätt, hon ändrar historier och versioner. Hon har alltid bortförklaringar på allt, man ser mönstret, hon har strategier. En del av det hon skriver går inte ihop, det rimmar dåligt och vissa andra saker ska hon framhålla och trycka på för att det ska gynna henne och ge framgång. Hon är inte helt ärligt med allt, ofta lögner, överdriv och vinklingar.

    Svara

   Vilken kartläggning du ägnat dig åt?? Hon är väl som de flesta av oss, söker sig fram i livet och förhoppningsvis blir lite klokare på vägen.
   Och det här med att säga att man hittat sitt drömjobb kan ju jämföras med varje gång en tros sig hittat sitt livs kärlek.😜 Det har ju hänt några gånger men sen visat sig att det var visst inte så…
   I din värld och bland din bekantskapskrets så kanske ni lever prickfritt men där jag rör mig så är de flesta ganska mänskliga och tar idiotiska och märkliga beslut emellanåt och som man kanske kan se i efterhand inte var så bra, men det är ju så att vara människa. Tycker det är modigt, så kör på My!

   Svara

    Skulle inte säga att My är som de flesta av oss 😉 men visst hon söker sig väl fram i livet och söker efter kändisskap, uppmärksamhet, karriär och pengar, och efter många bloggläsare och följare därav alla cliffhangers, clickbaits, hashtaggar, lögner, skryt och överdriv. Hon skrev att mäklare varit hennes drömjobb hela livet när hon fick chans att gå en sån utbildning, sen har hon sagt att journalist varit hennes drömjobb och PT. Visst kan det sen visa sig att det inte var så absolut och alla kan ta idiotiska beslut men det är mycket vändningar hos My och ändrade versioner. Hon har ju också blivit påkommen med diverse lögner flera gånger. Men absolut modigt att öppna egen träningsstudio om det är så.

    Svara

   Ja det är mycket bortförklaringar, snyft och ändrade åsikter, historier och versioner. Håller med dig, tror också hon behöver ett nytt ”skäl/jobb” och inte själv ”valt” att sluta. Man ser hennes strategier och mönstret.

   En del av det hon skriver går inte ihop, det rimmar dåligt och vissa andra saker ska hon framhålla och tjata om för att det ska gynna henne, bli till sanning och ge framgång. Var det någon som missade att hennes röda tråd är marknadsföring, PR och varumärkesbyggnad hehe och hon har hela livet varit chef och VD uj uj lät som om hon försökte marknadsföra sig själv för att förhoppningsvis få jobb inom det och fler samarbeten. Hon är bra på att krydda. Viktresan från 100 kg t.ex. då var hon gravid liksom, och annat är också kryddat och vridet för att passa hennes syften.

   Hon är inte helt ärligt med allt, ofta lögner, överdriv och vinklingar för att passa hennes agenda. Hon är väldigt motsägelsefull så det är svårt att ta henne på allvar. Men alltid lurar hon nån, finns många naiva.

   Oklart om hon har PT-licens, tror ej det men hon kan väl starta träningsstudio ändå om det är vad hon vill.

   Svara

   Utbränd är hon fan inte.
   Eller har varit.

   Svara

  Jag undrar hur mycket av contentet på blondinbella var skrivet av Simon. Nu är han ju ute ur företaget och ser man på inläggen den senaste tiden så har bloggen uppdaterats mer sällan och många av inläggen har varit mycket korta. Det från köpenhamn tex. Tror han drog ett stort lass med bloggen.

  Svara

   När faller korthuset för Isabella?! snart ? Någon med inside information pls.

   Svara

   Språkgrej som orsakar missförstånd (tänker inte gå tillbaka i trådarna): det är inte brukligt att skriva ”ska ha ensam vårdnad” om det inte betyder exakt det, att det är ett bevisat faktum att så kommer att ske i framtiden. Däremot kan man använda den om något som redan hänt, typ ”Odd ska ha haft ensam vårdnad ända sedan förra året”. Tydligast är att dessutom sticka in ”lär ska ha haft”, och det skulle också funka för det osäkra framtidsscenariet: ”lär ska ha ensam vårdnad”.

   Svara

    Korrekt! Annat exempel med mindre allvarliga konsekvenser:
    ”Skulle du vara villig att betala mer för att slippa träna med en personlig tränare på ett gym fullt av andra människor?”

    Kostar inget extra att slippa träna med pt…

    Svara

   Tror det blir svårt att rekrytera nya nyckelpersoner. De som har något i skallen kan googla. Skall bli spännande att se hur Ljugengrip klarar sig när Pingis går på barnledighet!

   Svara

  Stort lycka till…

  Mvh Gerra

  Svara

  Vem är My Martens?

  Svara

   En ensam mamma som försöker hålla sig kvar i rampljuset.

   Svara

   En som var med i Ensam mamma söker och som bloggar och försökt bli kändis och kämpat med att hålla sig kvar i rampljuset genom att hänga med diverse kändisar och genom att framställa sig som något hon inte är. Håller sig framme där det finns journalister och fotografer. Mycket skryt, snyft, överdriv, historier och olika versioner. Hon har blivit påkommen med handen i kakburken ett flertal gånger dvs blivit påkommen med att ljuga.

   Svara

  Hej! Mitt schema för Öland är rullande… och vi har en grund med 50/50, en bra relation som vuxit sig stark. MEN, varje gång du skriver om huruvida jag ”är på öland” varannan vecka så leder det till att vissa av dina läsare börjar kommentera, och lägga sig i och ge sig på… Totalt 4 oros anmälningar till soc med koppling till just dina inlägg.

  vi ändrade schemat för 1.5 år sedan. Och det är inte varannan vecka som är upplägget. Vi pendlar åt båda håll och det funkar bra för oss. Ludvig har även familj och vänner här uppe i Sthlm…. nu skrev du inget ”taskigt” idag. Men vi kanske kan skippa schema upplägg med Lilleman 🙏🏻 Tack på förhand…

  Svara

   Grattis till din nya Studio My!
   Tror verkligen på idén med att vara själv på ett pt-pass! Låter som en bra grej många hade velat prova. 🙂 Lycka till!

   Svara

   Men de är ju du som valt bort att träffa honom så ofta, tror inte det är han som valt bort dej. Varför passar du inte på när du är ledig att vara med honom. Du var ju till Thailand i två veckor tror säkert han uppskattat att följt med sin mamma då.

   Svara

    Men herregud. Sök hjälp Emma.

    Svara

   Kanske du själv kan skippa och hänga ut prekära detaljer om pojken. Om det nu är honom du tänker på förstås, och inte hur du själv framstår i din modersroll.

   Svara

    Mickandialog håller helt med dig 👍🏻

    Svara

    Hon kommer aldrig fatta hur fel det var när fästingen på grabbens kön blev bloggmaterial.

    Svara

   Förslag My! Skriv i din blogg att du inte har sonen varannan vecka. Eller att du inte bor på Öland varannan vecka. Jag tror inte folk bryr sig om du har din son mindre tid än pappan egentligen, det är upp till er! Men, det som stör tror jag är att du påstår det samtidigt som det aldrig är sant. Alla prioriterar olika i sina liv, har olika förutsättningar, helt ok. Men all som ifrågasätter är inte troll, bara frustrerade över att dumförklaras genom lögner hela tiden. Hoppas att det går bra med nya jobbet! 👍

   Svara

   Absolut! Och nu förstår jag lite mer hur det kanske kan fungera att ha en studio i Stockholm. Tack för att du förtydligade! 🙂

   Svara

   Ja du My, hur kan du ens tycka att DU pendlar? Varför vill du inte ha ett vardagligt liv med ditt barn? Väldigt omoget att inte kunna göra ”tråkiga” saker för sitt barn.

   Svara

    Framstår tydligt att sonen växer upp, parallellt medan My leker färdigt.

    Svara

   Men det är ju du själv som skrivit så mycket om varannan vecka, och du skulle ha boende på Öland för att vara där med sonen varannan vecka och han var så glad för att ni skulle bo där skrev du, men det blev kortvarigt. Varför låtsas en massa… Det är ju upp till er och upp till dig om du inte vill vara med sonen i vardagen, och det ser inte ut som att det är 50/50 men det är ju upp till dig/er som sagt. Tror inte du fått eventuella orosanmälningar till soc pga denna blogg utan isf beroende på vad du själv skrivit i din blogg eller vad andra i er närhet uppfattat kanske, om det nu är så att du fått anmälningar.

   Svara

   My: Jag som följt din blogg en längre tid har dock sett att Lilleman inte har en enda jämnårig kompis att leka med när han är hos dig, tex från när ni bodde i Sigtuna.
   Förstår om han vill ta med sin jämnåriga bror när han ska till dig.

   Svara

  Kalas på Vau De Ville….
  My o AB på plats

  Svara

   Har My matlåda med sig? Så att hon slipper bestraffas av Ako 🙂

   Svara

    Haha ja sääääkert 😂😂😂

    Svara

  Jag hade gärna tränat själv på gymet, det finns så många störiga människor där som bara är i vägen.

  Folk som pratar i mobil på gymet är nog det värsta.
  Folk som sitter och surfar på gymet är också sjukt störigt.
  Folk som sitter och latar sig på en maskin för länge mellan övningarna, är du här för att träna?
  Folk (oftast dudes) som slänger ner vikterna i marken för att demonstrera hur tungt dom lyfter.
  Folk som svettar ner maskinerna utan att torka av dom efter sig.
  Folk som luktar illa.
  Folk (oftast ungdomar) som tränar i strumpor.
  Folk som tränar i linnen eller alldeles för små kläder.

  Svara

   Eller de som har så mycket parfym att man omöjligt kan träna i samma del av gymmet som dom. De som fotar utan hänsyn andra som hamnar på bilden. Har en på mitt gym som tränar barfota. Så jävla vidrigt när han klapprar fram på löpbandet.

   Svara

    Å fy fan för barfotatränare! Borde förbjudas! 👣

    Svara

    Amen!

    Och hårspray. Folk som har spray och sedan när de blir varma så kommer lukten fram i full kraft. Eller ännu värre. De som sprayar sig PRECIS INNAN träning för att håret ska vara snyggt under träningen.

    Jag får andnöd! 😝

    Svara

     Ett extra amen till alla korkskallar som fotar på gymet utan hänsyn till fall andra kommer med på blid. 🤬🤬🤬

     (Att de sedan ser otroligt fåniga ut när de fotar sig under de omständighetens är något de själva får skämmas för. )🤡

     Svara

   Ja du vi måste kanske ha en tydligare uppdelning av olika sorters gym…

   Att ”stöna” och slänga vikter i golvet måste man ju få göra om man ska försöka träna tungt!
   Att lata sig mellan set är också något som ingår (åter igen, om man försöker träna tungt!) och då är det väl bättre att stirra i mobilen istället för att titta på folk i gymmet som riskerar att känna sig uttittade? 😉

   Att torka av maskiner etc hela tiden är ju super larvigt, och att träna i strumpor är ju det absolut enklaste och smidigaste! (Har dock blivit pryd jag också och ska skaffa ett par gym skor för syns skull..)

   Tänk att kampsportare tränar barfota med varandra utan att det känns konstigt, och simmare svettas ju till och med i samma bassäng! (Där går min gräns iof haha)

   Svara

    Jag pratar inte när man kör tunga marklyft eller crossfitövningar utan folk som släpper hantlarna handlöst rakt ner i marken bara för att demonstrera hur tungt dom lyfter.
    Folk som sitter mer med mobilen och latar sig än att tränar och då tar upp maskinerna istället för oss som är där för att träna som behöver maskinerna.

    Tycker inte att det är larvigt att torka av maskinerna, det hör till vett och etikett. Däremot är det extremt äckligt att komma till en maskin som är dyngblöt av svett.

    Där är såklart olika på olika ställen, det är ju fullt normalt att slänga ner vikterna på ett crossfitgym eller vara barfota på en kampsportspass. Men inte på ett vanligt gym.

    Svara

     13:45 själv stör jag mig på folk som sitter o drar i maskiner utn att svettas och bevakar andras träning 😌

     Svara

    Nä, ditt försök här föll lite platt :/

    Svara

    Stirrar hellre på andra människor än med mobilen och ugglar.

    Svara

    Tack AST! Är både kampsportare och crossfittare och allt det du beskriver ingår. Dessutom att träna i hett klimat innebär att man delar svett. Särskilt i kampsport där kroppskontakt ingår. För mig innebär gymetikett att duscha innan och efter om man svettas mycket. Inte ta för mycket plats (mer än man behöver). Men ljud och droppa vikter och svett och bar överkropp är en del av det hela. Skaffa hepatitvaccin eller boka PT/träna själv.

    Svara

   Får man inte träna i linne? Tränar du i tjocktröja eller?

   Svara

    Jag tränar i hoodie, Har t-shirt under som jag tar av mig till när jag kör cardio.
    Tränar man på maskinerna utan att ha långärmat och träningsbyxor så blir det svettigt och klibbigt. Finns inget äckligare på ett gym än att få andra människors svettiga kladd på sig.

    Sen klär väldigt få människor i linne eller för tajta kläder men det är ju bara min åsikt.

    Svara

     Om man tränar hårt och intensivt blir man svettig och hoodie blir som en sauna jacket. Om man torkar av maskinen efteråt är det väl inga problem?

     Svara

     Jag skulle bli överhettad om jag tränade i hoodie. Dessutom är man ju där för att träna, det är ingen fashion show😘

     Svara

     Jag tror nog att du behöver lägga mer tid på träning och mindre tid på andra 😊

     Svara

  Åh jag tycker det gör så mycket att just träna med andra runt omkring. Går iofs bara på ösig gruppträning, men när alla ger järnet när det är som jobbigast, den träningsglädjen sprider sig verkligen i hallen, eufori! Tillsammans men samtidigt i sin egen bubbla, inga krav på prestation utan den egna rörelseglädjen får styra. 😍

  Svara

   Vad snäll och trevlig du verkar 🙂

   Svara

   🙌🙌🙌

   Svara

  Bästa valet för MY, ja absolut. Jag som kund skulle däremot inte köpa träningskort där eftersom hon brottas med ADHD, utmattningsdepression där hon hastigt går in i väggen mm. som hon dessutom skrivit öppet om, så inget ont men jag tror hon kommer få ge det tid för människor att få tillit till att hon verkligen kommer satsa på detta och att det rullar på. Men det har hon säkert räknat med själv. 🙂

  Svara

   Hjälte My inte Läckbergs ena sons syskons mamma och vad hände med det uppdraget?

   Svara

  Jag skulle inte heller köpa gymkort där.
  Jag skulle springa åt andra hållet

  Svara

   Risken med att köpa gymkort hos My är väl att stället snart går i konkurs.

   Svara

  ahmedNooL

  Svara

  Alla går och tränar och här är jag och bara: *undviker gym och all träning som finns*

  Svara

  Hur slutade allt med Christina Scollin och den där Tigerfalk? Vem hade gjort fel? Är det hennes lokal My ska hyra?

  Svara

   Hela klanen Wahlgren var väl inblandade i det ”bråket”?

   Svara

    Tigerfalk vågade väl knappt gå ut hemma i Eskilstuna.

    Svara

  Har inte följt My tidigare och vet knappt vem hon är, men när jag tittade igenom hennes insta-bilder slogs jag av att där fanns riktiga leenden/skratt, i motsats till exempelvis Bellas stela grimaser.

  Svara

  Får inte ihop det här, måhända är jag helt ute och cyklar….
  My, du återkommer ofta till din utbrändhet och din utmattningsdepression , hur du reflekterar, analyserar och strukturerar.
  Byter jobb (OBS inget fel med det) startar nya projekt far och flänger hit och dit.
  Jag har 5 kollegor som har samma diagnos som du, den ena fick hjärtklappning av att bara läsa om alla dina aktiviteter.
  Sorry men din trovärdighet som utbränd är noll.
  Överdriver du din diagnos och dina svårigheter för att få sympatier, ja det känns så

  Svara

  My hyr av Carino Stockholm ett företag som ägs av Minette.
  Om det är Christina S fd lokal , ingen aning.

  Svara

  Ja ja bla bla. Om någon vecka lär vi ju se om detta stämmer eller om det också är hittepå. Vilket företag man driver eller är aktiv ägare, VD är ju offentliga uppgifter så bara att googla.

  Min helt okvalificerade gissning är att hon typ ”hyr en stol” som frisörer gör. Den hon hyr av har ju inte ett väldigt gott rykte så det enda jag kan göra är att önska Mamma My lycka till.

  Svara

  Fascinerad över alla jubel och positiva kommentarer ofta med ett par minuters mellanrum på bloggen efter detta inlägg 😮 annars både före och efter är det väldigt tyst bloggaren som väldigt ofta kollar ip nr tänker jag.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.