När Paow är ute så viner drinkarna kring öronen på folk

I går spelade SHM i Stockholm och Tele2-arena och hela Paradise Hotel-gänget verkar ha varit på plats på Tolv för att festa och tatuera sig före spelningen.
Jag kan spontant känna att alkohol och tatuering inte riktigt hör ihop men vem är jag att döma? 🙂
Marcelo lät följarna bestämma om han skulle tatuera ett hjärta i ansiktet, men till mitt stora förtret så vann ”nej-sidan” men några ynka procent. 🙁
Paow var på plats och i sann Paradise Hotel-anda så flög det drinkar. Aldrig en lugn stund med Paow. Aldrig utan drama med Paow.
Jag vet inte, men kan man inte diskutera på fyllan utan att börja kasta drinkar omkring sig så kanske man skulle hålla sig nykter ett tag?
Bara en tanke…
Nu kommer väl jag få en drink sulad i bakhuvudet nästa gång vi ses.

Så här utspelade sig dramat i alla fall..

Det startar med att Hanna Bodelsson från årets Paradise Hotel läger upp den här bilden på Instastory.

Skvaller/spoilsidan ExonPHspoiler får ys om saken och publicerar det här spekulativa inlägget.

Där hen först uppmanar till stöttning för Hanna…

För att sedan elda på det hela med en liten omröstning om vems sida man står på.

Sen skriver Paow tre långa utläggning där hon förklarar riktningen på sina drinkar mm.

För att sedan gå över på rena personangrepp.

Som sagt…rena personangrepp.

Hanna avslutar med det här nyktra inlägget.
Vad avslutar Paow med?

Jo, det här…

Paow verkligen LEVER för drama!
Vad kan hon tänkas ha i livet? Mat? Vatten? Och drama? Och kanske ett enstaka par skor då och då?

Annica har valt att svara med några videoklipp på Instastory och det ser ni i videon här nedan.

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ta med Annicas svar från instastory också! Där säger hon lånat pengar till Marcelo för att han skulle kunna köpa lägenhet. Det var alltså hon som knackade på hos honom för att diskutera hur han ska betala av till henne, men han vågade inte öppna. Jag hoppas Annica har kvar bevis på att han lånat pengar och kan anmäla honom eller något. Fy fan vad pinsam ursäkt till människa han är!

  Svara

   Fast om hon lånade ut pengar till honom för att han skulle kunna köpa en lägenhet så ANTAR och HOPPAS jag att de skrev något slags skriftligt avtal på detta… Annars kan han helt seriöst påstå att det var en gåva från henne om hon anmäler honom sedan. Håller tummarna för att något skriftligt finns!!

   Svara

    Muntliga avtal gäller också. Men ja, jag håller med.

    Svara

     Ja, muntliga avtal gäller också givetvis, men hur många håller dem? Det är ju ”bara” muntligt :/

     Svara

     Gäller gör de så klart, men att bevisa dem är minst sagt svårt om ena parten nekar.

     Svara

    Fast om en person säger att det är en gåva, och den andra att det är ett lån, har personen som säger att det var en gåva bevisbördan för att det är så = han kan inte bara säga att det var en gåva

    Svara

     This. Läs t.ex. NJA 2014 s. 364.

     Svara

  Är inte paow 26 år?! Herregud när ska hon lugna ner sig… både hon och Annicas ex är vuxna människor som beter sig som en fjortis på sin första fylla… jisses. Bara vita jeans, Henri Loyd jackan och idominen som fattas.

  Svara

   Oh jösses. Jag trodde hon var minst 45.

   Svara

   Och Paow är dessutom kokain missbrukare! Hon sa det själv i torsdags i opinion live på kanal 1. Vad tror ni? Va det kola med i bilden?

   Svara

  Så går det snabbt utför när man hittat till den där puderdosan. Jag tror hon behöver hjälp och att festandet eskalerat.

  Svara

   Wt

   Svara

  Vuxna människor, att de orkar. 😩

  Svara

  Herre. Man undrar ju mest hur länge paow kommer orka hålla på så här.

  Svara

  Det där med att man måste utagera och kasta sand i sandlådan, när de andra barnen inte gör som man säger..
  Det är jobbigt.. Jätte, jättejobbigt🙈

  Svara

  Oj vilket drama, att de alltid måste ta det på sociala medier.. Trist att de blir ovänner. Ibland tycker jag att Pow får ta för mycket skit men absolut att hon har sina dåliga sidor och gör lite dumma grejer ibland men ofta tror jag faktiskt det är lite överdrivet och vinklat, jag tror ändå att Paow är ganska ärlig av sig, och att hon har många bra sidor också. Tycker hon gjorde ganska bra ifrån sig i Opinion live på SVT häromkvällen.

  Svara

   Du har aldrig umgåtts med henne förmodar jag? Hon har grova problem med sitt beteende och hon är allt annat en rak och ärlig utan älskar att manipulera folk så dom blir ledsna och arga. Drogerna gör ju inte saken bättre.

   Svara

   Snäll är inte lika med falsk och elak är inte lika med ärlig. Det finns ett mellanting och det är hyfs.

   Svara

  Tycker det är så märkligt att Marcelo inte ”växer upp”. Han omger sig av så trashigt folk och gör så osköna grejer. Men…det måste vara drogerna och uppmärksamheten (trots att det är dålig uppmärksamhet) som får honom att vara denna person. Att festa och ligga runt med folk är inget dåligt. Gör det, ha kul innan du skaffar seriös familj, men gör det inte på bekostnad av andra. Marcelo, om du läser här-du behöver inte vara en douche, kränka och vara nedlåtande mot tjejer. Var singel och lek runt på ett schysst sätt.
  Vill du synas på TV så forsök att bete dig så att folk tycker om dig.

  Att du nu är kring Paow förstår vi nog alla varför. Droger. Fest. Drama. Kalabalik. Provocering. Du tycker att du blivit ”någon” nu. Du behövde köpa 50.000 instagramföljare tidigare (du vet att jag talar sanning) medan du nu gått privat och får folk att följa dig för att se kalabaliken. Ja du har några smågrabbar och småflickor som är 10-15år yngre än dig och som dyrkar dig ”mannen” och tycker du är ”fett cool”…men är det en oskön snubbe du vill vara?

  Och snälla Marcelo, forsök sluta snacka slang. Du känns som en utlandsfödd förortsgrabb som vill leka gangsta. Fett, coolt, snubben, mannen, bror…

  Jag fattar inte varför jag blir så provocerad. Men du gör verkligen alla fel. Paow, nej du kommer aldrig ändå komma upp I hennes nivå hur gärna du än önskar. Det är verkligen pinsamt att hon umgås med en sådan person som dig…men du kommer att göra bort dig snart och du kommer bli uthängd även hos henne och det med all rätta.

  Svara

   Är Marcello en pundare menar du?
   Skulle iofs förklara en hel del 🙂

   Svara

    Paow knarkar väldigt mycket så att hänga mycket med henne är tyvärr inte ett gott tecken. Att umgås med en aktiv knarkare utan att själv knarka verkar ju lite underligt och väldigt jobbigt.

    Svara

     Är ni nära vänner eller hur vet du detta?

     Svara

      Du har missat att Paulina själv gått ut med det?
      Rör man sig i samma kretsar har det inte varit en hemligt och välkänt länge. Hon har inte direkt dolt det.

      Svara

     Eh ursäkta. Ser inget problem med det, har vänner som drar kola när vi festar men för det gör inte jag det. Vi sitter inte alla runt ett bord och alla pundar å jag sitter breve. Vi är ett stort gäng som är ute på krogen där kanske 2-3 av 10 gör det. Inget konstigt att inte behöva dras med i det, de gör vad de vill när vi festar och jag håller mig till alkohol.

     Svara

   Påtal om påhopp eller anklagelser osv…..

   Svara

    Paow har själv gått ut med i SVT att hon knarkar

    Svara

   As right as you are så tror jag att det är väääldigt liten chans att Marcelo kommer att läsa din kommentar. Isåfall bättre att skriva den till honom på instagram dm, fb eller något annat privat meddelande.

   Men menar du på riktigt att Paow har någon slags status? Komma upp på hennes nivå? Please dom simmar på samma botten…

   Svara

   Ogillar Marcelo men tycker du borde använda andra ord än utlandsfödd förortsgrabb för att nedvärdera någon. Din kommentar är ungefär lika ofräsch som Marcelos beteende. Mvh utlandsfödd kvinna

   Svara

    Anonym 19:05- Nu är ”förortsslanget” i Sverige myntat av just utlandsfödda. Mannen, fett, bror, abow mm är något som är stereotypiskt för utlandsfödda ghettosmåglin från främst Rinkeby, Tensta, Husby mfl. Men du har rätt. Inte alla förorter då det inte kommer från svenska killar från Djursholm, Bromma, Lidingö men SNÄLLA, dra inte in rasistkortet också i detta. 🙄

    Marcelo pratar just som ett utlandsfött ghettosmåglin från, låt mig tillägga, invandrartäta förorter så som Rinkeby……….

    Svara

     Om man ska vara riktigt noga så är det vanliga inte att dessa småbarn är utlandsfödda, däremot deras föräldrar. Alltså förmodar jag att du syftar på småglin med någon form av utländsk bakgrund. Vilket ju inte direkt är en homogen grupp, men visst.

     Svara

  Nu har någon jävel snott min skämskudde när jag behöver den som mest… Vem är skyldig?!

  Svara

   Jag. Förlåt men behövde verkligen två.

   Svara

    Jag förstår dig verkligen.

    Svara

    M- grattis till iaf min favoritkommentar här på BB någonsin! 👌🏻🥂

    Svara

   Jag lånade den när Paow stod i SVT opinion och sa ”assåååå jag VET ju liksom att det inte är BRA med kokain, jag är inte retard” till en mamma vars dotter gått bort av en överdos.

   Svara

    Herre… Helt okej, lånar gärna ut! Fråga först bara!

    Svara

  Jag. Förlåt men behövde verkligen två.

  Svara

  Paow är definitionen av ”trailer-trash”. Hela hon är bara så… ocharmig 🤢

  Svara

  HUR ORKAR DE HÅLLA PÅ.

  Mvh tanten

  Svara

  Paow piggar väl upp ändå? Tycker hon har nått!

  Svara

  Såg Paow på stan häromdagen. Supersöt och pytteliten och nog rätt så drogad av något. Drogad är ju kanske elakt sagt men hon hade ett manér när hon pratade med sin tatookompis som var rätt så ”överaktivt” om man säger så.

  Man kan nyfiket undra vad som händer sedan med dessa 30-åriga bebisar. Botox funkar ju ett tag men när hjärnan släpper så är man väl inte människa längre eller

  Svara

  Paow var ju också enligt hennes story ”pepsi” igår och det är slang för att ta kokain 😂
  Haha när folk ska använda (vad de tror) superhemliga kodord för sitt bruk är ju ändå humor på hög nivå..

  Svara

  Det är så märkligt att Paow var med i Trolljägarna för bara någon månad sedan för att folk kallar henne h*ra m m… Och sedan beter sig såhär :/

  Svara

   Oavsett hur hon, eller någon annan för den delen, beter sig ger det inte mer rätt till andra att kalla henne för h*ra eller liknande. Visst kan man bli förbannad över beteendet men man behöver inte skrika ur sig skällsord eller öht sjunka till hennes nivå.

   Svara

    Nej, självklart inte. Jag menar bara att det blir extra märkligt att hon kallar folk för h*ra, när hon själv vet hur det känns. Hon utsätter ju andra för det som hon själv mår så dåligt över.

    Svara

  Jag undrar mest vad Paows pappa tycker om hennes uppträdande.

  Svara

   Han brukar ju mer än gärna försvara sin dotter på fb

   Svara

   Föräldrar brukar ofta (enligt min erfarenhet) försvara sina barn även i de stunder de mår dåligt, agerar ut, missbrukar osv… tycker inte det är dåligt att hennes pappa försvarar henne, någon person i sitt liv behöver alla ha som alltid finns där. Kanske är det han som en dag når fram, och troligtvis är han den som vet mest om hennes uppväxt och kanske varför hon är som hon är. Jag skulle älska mitt barn även om hen var ute och drack och levde rövare. Vi vet inte vilka diskussioner de har hemma!

   Svara

  Jag följer inte nån av dem och har aldrig gjort. Har ingen koll på deras historia öht. Men tänker bara HUR kan vuxna människor hålla på såhär och dessutom vräka ur sig hela skiten på sociala medier? Fan vad pinsamt.

  Svara

  Den där tonårstjejen som har spoilersidan verkar vara lika uppmärksamhetssökande och omogen som Paow. Om inte värre. Dessutom eldar hon ofta på sina följare att mobba och hänger ut de (oftast tjejer) som hon inte gillar. Paow har iallafall inga problem att stå för sina åsikter. Spoilerkontot vågar inte ens visa vem hon är. Tuff bakom skärmen.

  Svara

  Men är detta vuxna människor 😭 sådär betedde jag mig inte när jag var 22 (?)

  Svara

   My bad, hon är tydligen 26.

   ………..

   Svara

  Ofta Marcelo knarkar? Trodde ändå han hade lite vett bakom pannbenet..

  Svara

   😂😂😂 Marcelo?? Vett innanför pannbenet?? Jo tjena.

   Svara

    Även om hans pannben är väldigt stort och brett (alienhead 😉 ) så finns det tydligen ingenting bakom det…sorgligare snubbe får man leta efter.

    Svara

     Att komma med kommentarer om någons utseende är bara lågt, även om personen du avser inte är någon jag tycker om.

     Svara

   Varför trodde du det?

   Svara

  De är jättevanligt att folk tar droger, speciellt helgknarkar. Majoriteten är inte på gatan, beter sig utåtagerande mm. Så när ni dissar ”pundare” så dissar ni kanske även favoritkollegan…
  Paow är mycket människa och de som följer strömmen störs ju oftast på de som tar plats.
  Hon är ju ärlig när hon vart elak och står för de hon säger. Det är ju bättre än majoriteten som skyller på allt/alla förutom sig själv.
  Alla människor sårar någon nån gång.
  Tänk om de kom ängel som ritar en cirkel på marken och säger
  – har du aldrig sårat nån så kan du va i cirkeln men har någon människa känt sig sårad av nått du gjort/sagt så sprängs du i bitar och hamnar i evig eld.
  Hur många kan ställa sig där. Bara barn skulle ja tippa på..

  Svara

   Hmm.. väldigt små barn då kanske

   Svara

    Ja, de minsta är oskyldiga.
    Större barn upp till typ 10års ålder som beter sig illa har oftast lärt sig de av en vuxen.
    Men när de sen växer upp och bör ha mer koll på rätt & fel så får man ta eget ansvar för sina handlingar. Men de är inte många som gör de tråkigt nog.

    Svara

   Kom inte här och med ditt proknarkpredikade, knarkängel!

   Svara

    Ha ha ah

    Svara

    Tog du åt dig?
    Förlåt inte meningen att såra nån.

    Svara

  Hur många tror att Marcello kommer betala tillbaka till Annica?

  *syrsor*

  Svara

   Har de skrivit avtal kan hon alltid gå till KFM och be dem driva in pengarna.

   Svara

  Jag fattar verkligen ingenting.

  Svara

  Hur har Marcello råd med allt festar resor lgh mitt i Vasastan vad jobbar han med? Kanske får pengar av sina föräldrar är de rika?

  Svara

   Han monterar hissar eller är snickare, har jag för mig.

   Svara

    O herregud monterar han hissar?😂 de hissarna vill man inte åka i..

    Svara

     De hissarna går troligtvis inte hela vägen upp så nej tack.

     Svara

  bara jag som undrar varför man har 2 drinkar på samma gång? 😂

  Svara

   Nä jag undrar mer hur Marcello har råd med allt?

   Svara

   Funderade också på det, samt varför hon åker taxi till jobbet? Vad är det för jobb hon har? Känns som en onödig kostnad när man ska till jobbet bara, men hon kanske tjänar väldigt bra.

   Svara

   För att kön till baren var sju mil lång… så när man kom fram fick man köpa för hela kvällen.

   Svara

  En seriös tatuerare skulle aldrig tatuera folk med alkohol eller andra substanser i kroppen. Men så är det ju inga seriösa tatuerare på dessa event.

  Svara

   Det vill man gärna tro, men de flesta tatuerare har inga problem att tatuera någon med alkohol i kroppen.

   Svara

  Alla dessa ”C” kändisar influensers hur fasiken har de råd med allt? Typ Nina Marcellos ex ute och härjar festar 24/7 samma med Paow och han Adam vem är det??

  Svara

   Tror de får ganska mycket gratis ute, känner folk som jobbar på ställen där de går etc

   Svara

   Känner man folk så är det inga problem att kunna festa gratis. Betalar väldigt sällan för mig själv ute.

   Svara

  Engla har äntligen fattat!! Läsare har förstått för länge sedan att ett arbete utanför bloggen skulle vara bra för henne och nu har poletten trillat ned för henne. Tror att Engla kommer må mycket bättre ute i verkligheten där hon kan fokusera på annat än sin kropp, utseende och konsumtion.

  Svara

   Hon verkar så mycket gladare sedan hon började vika på skolor. 🙂 Är glad för hennes skull! Tror hon är fin med barnen. 🙂

   Svara

  Paow är verkligen en tragisk person, så jävla trasig…26 år o har tappat greppet om livet fullständigt. Fest, droger, alkohol, sex, porr, olika draman, utbrott, ilska, elakhet, för lite sömn, umgås med likasinnade som både utnyttjas o utnyttjar…Listan på destruktivt leverne kan göras lång o Paow kan bocka i allt det där o lite till. Antingen börjar hon ta mer lr säger snart kroppen till. Men jag tror att det kommer att gå utför för henne, hon pallar inte den ångest som kickar in när/om livet stannar upp.

  O Marcelo…vilken tönt. Det var allt jag hade att säga om honom.

  Svara

   Så Paulina är ”tragisk” men Marcelo är bara en tönt? Förlåt men de är lika gamla, hänger i samma gäng, är med i samma dokusåpor, ligger fritt med vilka de vill, bråkar och skapar drama, men ändå är det tjejen man dömer som tragisk och näst intill nära döden medan killen anses som omogen på sin höjd. Det enda som jag anser skiljer dem är deras kön… Detta är fan inte rätt.

   Svara

    Ohoh😅

    Svara

   Aa det är förjävligt. Hon gör inte som vissa andra. Hon går inte bittert upp kl 06.45 5 dagar i veckan och går till ett trökjobb. Äter en trist matlåda vid 11.55. Pillar sig i naveln. Men GLÖM inte. Det ska vara tråkigt att leva. Sen vid 16 går man hem. Lägger sig i soffan. Somnar framför Lyxfällan. Gör samma sak nästa dag.
   Glöm inte att det är farligt att knarka. Så det gör man aldrig. Man gör det andra säger att man ska göra som vuxen då är man bra. Iaf bättre än Paow!

   Svara

    Roligaste är ju också att alla de som förfasas över knark garanterat dricker alkohol eller har anhöriga som dricker, sen sitter de och tror sig vara lite bättre och mindre pundiga bara för att substansen de trycker i sig råkar vara laglig. 😂

    Svara

    Ja, som alla vet är det de enda två alternativ som existerar. Knarka eller hata livet.

    Svara

  Typiskt tonåringar.

  Svara

  Nån som sett Little Britain? Paows försvarstal påminner alltid om Vicky Pollards. ”Yea but no but yea but no but ooouuuuuhhh my God, I can’t believe you just said that, but no one listens to you cus you’re a slag”

  Svara

   Don’t give me the evils!

   Svara

  Alltså. Jag är på riktigt den sista som pratar illa om någon på nätet. Men Paow… herregud.

  Svara

  ”Trodde ba sånt hände i orten”.

  Kommer från nån som är mer ratchet än någon annan jag någonsin mött under hela mitt liv i orten…

  Svara

  ”Gina Tricot fjortis”?

  Någon som vet vad hon menar?

  Svara

   Skulle gissa på att hon menar typ en dussintjej, en ”basic bitch” som hon själv skrev sen. Som handlar på samma affärer som alla andra tjejer som ser likadana ut och har samma intressen.

   Svara

  Konstigt att inte lilla Lukas Holm umgås med Pawo

  Svara

  Kastar inga drinkar, ”slår” (?!) bara upp dom i taket.

  ok… tur att du sa det, nothing to see here folks…

  Svara

  Paow är det sorgligaste Sverige har.

  Svara

   Nej

   Svara

  Ja alltså fine, beteendet är rätt kasst, men flertalet av de som kommenterar här beter sig inte direkt felfritt heller. Är paow eran svaga punkt? Som ni bara måste kalla wt m.m?

  Svara

  Enligt en säker källa är Marcello redan hos kronofogden och därav kan han inte betala tillbaka cash till Annika han är dessutom skyldig Glimsell pengar

  Svara

  Förstår inte Paow att hon också är en basic bitch…? Går ju inte att bli mer b/beige/trash/basic än paow å alla hennes fellow PH polare…? Hur man kan ha så dålig självinsikt och verklighetsuppfattning… Pinsamt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.