Som brinntiden på en olympisk eld av självgodhet

Anna Book nöjer sig nämligen inte med att lyfta upp en person och ett företag på Instagram, utan hon re-grammar på SIN sida när de i sin tur lyfter henne tillbaka.
Alltså deras beröm till henne som berömde dem först. 🙂
Men det är bra!
Så ingen missar att hon är världens bästa liksom…

Jag är lite sugen på att posta Annas re-gram på re-grammen bara för att inte avstanna den här cirkeln av Bookisk självförträfflighet.
Som den olympiska elden som aldrig får slockna.
Brinn, Anna! Brinn!

Tack för tips!

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT: Det är ju en ständig diskussion kring när influencers kommer vara ute ur tiden etc. Det är därför extra intressant att se sådana som varit populära börjar falla bort. Nu är jag ej så insatt i denna människa, men såg att Margaux började följa Sarah Tjulander. Sarah var ett namn jag hörde rätt ofta för några år sedan. Såg nu att hon har 101 000 följare, alltså rätt mycket. Men – hennes bilder får omkring 3-400 likes. Ett antagande man kan göra är att folk har tröttnat. Vet någon varför?

  Svara

   Kanske köpta följare? Är ju väldigt lite likes med tanke på följarantal :/

   Svara

   För att hon påstår sig vara en entreprenör när hon i själva verket köpt in sig i ett pyramidspel.

   Svara

   Precis som Blondinbella som får bara några tusen likes sen köper hon likes med samt följare 😂

   Svara

    Bella köper inte likes. Då hade det varit större siffror.

    Svara

     Eh Jo!! Du kan välja själv hur många likes du vill köpa!

     Svara

      Nej! Det ser inte ut som Bella köper varken likes eller följare så ge dig!! Du är bara ute efter att smutskasta Bella så mycket som möjligt, försöker med allt. Man kan se vilka som köpt följare och likes om du inte fattar det oavsett att man köpa några få och välja hur många. Tror faktiskt inte Anna Book heller köpt följare trots att även hon har få likes i förhållande till följarantal i jämförelse med andra.

      Svara

       Jag tänker kalla dig efter ditt givna smeknamn här inne. MEN…Snälla. Kan du inte berätta VARFÖR du könner att du måste svara på varenda kommentar om Bella? Tror du seriöst att hon bryr sig om det här? Varför slösar du din dyrbara tid på att försvara en människa som 1.Inte vet vem du är. 2. Inte påverkas av ditt försvar. 3. Uppenbart ljuger som en häst travar dagligen. Jag förstår verkligen inte. Jag tycker nästan synd om dig som känner att det är ditt ansvar att tala för en person som intr har den blekaste om att du ens gör det? Snälla. Förklara för oss alla? En gång för alla! Så att vi kan förstå! Eller är du kanske hennes mamma? Syster? För då kan jag ändå fatta vad det är som pågår. Annars börjar jag undra över din hälsa på riktigt.

       Svara

        *tänker inte kalla

        Svara

        Men det är väl nån anställd fr Bellas imperium?

        Svara

        Sluta ge hen uppmärksamhet

        Svara

   Sara har troligtvis köpt en del följare, har vart snack om det förr och hon har inte mycket likes i förhållande till följarantal. Vet andra också med betydligt mindre följarantal som köpt en del följare och även ibland köpt likes, man kan se sånt. Blondinbella däremot har det aldrig sett ut som köpta följare, om hon skulle köpa så skulle det troligtvis vara fler så nej det tror jag faktiskt inte.

   Svara

    Det har hon! Man kan välja både hur många likes och hur många följare man vill köpa!

    Svara

     Men kan inte bara Anna dra något gammal över sig…. hon är ju inte ens kändis längre.. eller känd för att vinna som den längsta att hålla sig kvar i rampljuset utan någon som helst talang. 🙄

     Svara

     Nej! Det vet inte du, och nej det ser inte ut som att Bella köper oavsett att man kan välja hur många man vill köpa. Bläddra igenom hennes följare så får du se att det inte ser konstigt ut alls där, och jämför med vissa andra. Tror inte Book heller köpt.

     Svara

   Samma med kissie.. hon får typ 3000 likes på sina bilder. Så skyller hon på algoritmen… man bara nej, du är bara jävligt trist?!

   Svara

    Eller folk som är slöa 😂 jag likar bara mina vänner!

    Svara

     Jag gillar bara de jag supportar, de jag upplever är genuina och ödmjuka. De tjänar ju trots allt pengar på följare och likes.

     Svara

   Man undrar ju varför sara och myggis slutade umgås. My kallade ju sara för sin lillasyster…

   Svara

   Sarah har jobbat med ett pyramidspel som heter Nuskin. Tyvärr var jag också med i skiten (till och med i hennes team) i nåt år. Samma sak hände mig innan jag slutade, folk tröttnade väl på all pyramidsskit reklam och försök till att sälja produkter. Mitt engagemang (likes & kommentarer) sjönk enormt på insta på den tiden (var typ två år sedan nu..)

   Svara

  Hahahahahaha, döör. Ah, lite Booken-underhållning igen 😍😄

  Svara

   Eller huuur. Har saknat.

   Svara

  Regramma snälla! Hur långt kan det gå?

  Svara

  Blir alltid lika full i skratt åt Booken som hela tiden framhäver sig själv. Då hon Gör något för någon, det får vi inte missa så det skriver hon om, då människor uppskattar henne, det får vi inte heller missa för då skriver hon om det och visar som sagt repostar, det här med att göra goda gärningar i tysthet, det har gått henne förbi totalt? Om någon tycker om det hon gör, ja men då slår man på den stora trumman och verkligen visar det. Hade inte hon gått vidare från skit och idioter? Spontant så känns det som att hennes självkänsla är låg tyvärr, hon har tre barn och är 50, gift och borde landat bättre i sig själv än att söka bekräftelse genom att visa då hon får det. All kärlek till henne, tror hon behöver mycket.

  Svara

   Eller hur! När man inte tror att det kan komma fler tookigheter så rasslar det bara till ett helt pärlband rätt vad det är. Se mig! Beröm mig! Berätta hur bra jag är! Hallå! Titta vad omtyckt jag är! Extremt tragisk människa.
   Hon tror att hennes ”nya” liv ska börja i och med flytten. Eh, wouldn’t think so. Problem och dåliga vanor försvinner liksom inte för att man flyttar över kommungränsen.

   Svara

   En långtidsarbetslös medelålders kvinna är ingen hit, Anna försöker bara ge sig själv klapp på huvudet för ingen annan vill det, förutom låtsassyrran då.

   Svara

  ot meghan håller på att föda barn. roligt

  Svara

   👶🏻👶🏻👶🏻

   Svara

    En pojke 😊

    Svara

  Haha skriv mer om booken! Jag är 51år och jag har levt med henne sen 17-18års åldern och dom senaste 20åren så har hon blivit tokigare och tokigare. Hon är en legend i sin egna lilla bubbla. Glömmer aldrig när hon polis-anmälde ingrosso för misshandel.

  Svara

   Levt med henne genom media alltså! Sorry.

   Svara

    Så R:et står alltså inte för Roberto 🙂

    Svara

     🤣

     Svara

     Det där tog några sekunder, men nu fattar jag … Ha, ha, dagens bästa!

     Svara

     Haha. Nej det står för Roger.

     Svara

   Vad var det för spännande anmälan om ”misshandel”? 😀

   Svara

    Det var ingen ”misshandel”. Han blev dömd för misshandel. Varför det skulle vara roligt får du fråga ts. Men ts kanske blir road av män som går på kvinnor, vad vet jag.

    Svara

     Han kastade väl en tändare på Anna, eller något annat lika fruktansvärt.

     Svara

   Luciano Ingrosso blev ju dömd för det.

   Svara

   Ja det var ju förbannat roligt, att hon blev misshandlad.

   Svara

    Vad var roligt?

    Svara

     Hon blev inte misshandlad, om jag minns rätt så kastade han en tändare i hennes riktning och hon tjatade om att den var glödhet och kunde ha dödat henne.

     Svara

      Omg! 😂

      Svara

    Jag syftade naturligtvis på det drama som uppstod när ingrosso kastade en halv cigaretttändare på Booken! Och Anna fick det till att han försökte mörda henne! Det var roligt. Det han gjorde var INTE roligt! Okej anonym? Folk i tråden vill verkligen missuppfatta……

    Svara

     Åh, får lite The Gunillafeeling över detta!

     Svara

     Då kanske du ska förtydliga det. Speciellt eftersom det handlar om Ingrosso.

     Svara

   Vilken ingrosso?

   Svara

  Varning för Webblagret! Returer till Spanien på kunds bekostnad.

  Svara

   Är det inte fler som inte har gratis retur? Nu när så många har sitt favoritföretag är det dags att börja ta betalt för den tjänsten.

   Svara

  Hon måste ju såklart visa att de gillar henne och skickar hjärtan och skriver att hon är världens bästa 😉

  Svara

  Undrar om även grannarna tycker att de bor i Sigtuna fast de egentligen bor utanför Märsta.

  Svara

   Whaaaat?! Har hon flyttat till Misärsta? Nu har jag inte hängt med här. Camcam, en recap kanske?

   Svara

    Ganska nyligen, en vecka sedan eller så. Bussen går typ var fjärde timme …

    Svara

     😂

     Svara

   Fast det är väl Sigtuna kommun?

   Svara

    Ja, men i Sigtuna kommun finns bla orterna Sigtuna och Märsta. Bor man i orten Märsta så säger man att man bor i Märsta. Bor man i orten Sigtuna så säger man Sigtuna.

    Svara

     Okej, tack för förtydligande 🙂 Låter inte som att hon är sådär superstolt över att bo där då…

     Svara

     Sigtuna låter väl bättre, anses väl lite finare än Märsta. Märkligt att hon inte visar lite bilder från huset, bara trista bilder på ägg. Inte konstigt att hon tappar följare.

     Vad gör dottern Felicia nuförtiden, tyst om henne, vill hon inte vara kändis längre?

     Svara

     Och bor man i Steninge, där jag gissar att Booken har placerat sig då bor man närmast Valsta som är det värsta tillhållet av dem alla i kommunen.
     Bra influenser för sonen som redan är ute och glider med rättvisan.

     Svara

      Var det inte Odensala hon flyttat till? På landet utanför Märsta?

      Svara

       Ja jag vet inte alls, jag gissar eftersom Carola H gjorde Steninge sjuuukt poppis när hon flyttade dit.

       Svara

  Anna Book har redan kommit på kant med en granne. Kan bara bli underhållande!

  Svara

   😂

   Svara

   Syftar du på det där med tomtgränser?
   Det är ju inte helt sant isåfall. Hon använde ju tomtgränser som en metafor när hon pratade om att hon sköter sitt och låter andra sköta sitt. Hon håller sig innanför sin tomtgräns och låter andra göra vad de vill innanför sina tomtgränser.

   Här har flashbacks trådsanning verkligen eskalerat.

   Svara

    Tro’t eller ej, men det finns mer än Flashback.

    Svara

     Fast jag har inte hört det där först, utan från Annas IG. Sen har jag sett det bli till något helt annat på fb.
     Men berätta gärna om du vet mer. Annas drama roar mig konstigt nog väldigt mycket.

     Svara

    Exakt!

    Svara

   ”Popparpopcorn….

   Svara

  Hennes själ verkar så trasigt. Tragiskt att bevittna det offentligt.

  Svara

  Skulle vara intressant med ett inlägg om Gabriella Joss inlägg om att inte ha föräldrar och svärföräldrar som knappt engagerar sig i ens liv och sina barns liv. Hon och Fjordor verkar ju helt övergivna av övriga familjen trots att dom flyttade hem för att vara nära dom. Undrar vad som hänt och fan vad kämpigt att vara helt ensamma!

  Svara

   Åhh jag måste…. kan….inte…..hålla….det….inne….. HEJ GABRIELLA!!

   Svara

    Pahahahahhaha HEJ Gabbis!

    Svara

   Nääää haha jag är faktiskt INTE Gabriella! Jag läste inlägget och kände genuint att det skulle vara intressant att diskutera vidare på ämnet. Det känns som det finns något mörkt där, att två unga personer flyttar tillbaka till hemstaden för att vara nära familjen och sen ba…inget. Jag fascineras av det och tycker verkligen det låter tufft att vara helt på egen hand trots att föräldrarna är vid livet och bor nära.. Men Gabriellas kommentarsfält är ganska tråkigt, hårt modererat och dessutom tar det henne nästan ett dygn att ens släppa igenom kommentarer så hade hellre sett en diskussion här.

   Svara

    Tycker att GabJossan i allmänhet är ganska bra på att tycka synd om sig själv, klart att det vore att föredra att ha en familj som stöttar mycket och sitter barnvakt var och varannan helg, men det är väl snarare normalen att man inte har det stödet. Jag tror snarare att det har att göra med att Gabbi frågade hennes familj om de kunde sitta barnvakt och de råkade vara upptagna och att hon nu vill ge dem dåligt samvete. Däremot så tycker jag att Felicia från Unga Föräldrar är helt fantastisk, hon är 23 år och är ensamstående med tre barn, där snackar vi power woman!

    Svara

     Fast hon skriver i kommentarsfältet att hon knappt träffar sina föräldrar. Det verkar inte handla om en enskild gång utan som att både hennes och Fjodors föräldrar helt enkelt inte är engagerade i barnbarnen i huvud taget. Så uppfattar jag det och det känns sorgligt och som att något kanske hänt? Klart inte alla får barnvakt jämt och ständigt men jag skulle bli jävligt ledsen om min mamma inte engagerade sig i min dotters liv.

     Dessutom har hennes dotter hjärtfel och dom fick tråkiga besked innan helgen och det verkar som att den där frånvaron av föräldrarna gjorde sig extra påmind då dom mådde dåligt. Jag vet inte, jag tyckte inte det var gnälligt.

     Svara

     Håller med. Jag minns även att hon tidigare skrivit att de skulle ha barnvakt men att hon velade fram och tillbaka pga obekväm att lämna bort barnet till någon annan. Så de slutade med att de struntade i barnvakten och tog med sig barnen istället. Kan ha fel dock, men så minns jag det.

     Svara

    Jag har för mig att hon skrivit tidigare att hon trodde det skulle bli annorlunda och de får mycket frågor varför de aldrig har barnvakt..
    Hon har väl bott i fosterfamilj en period? Eller har jag fått för mig de?

    Svara

   Vad märkligt. Jag har reflekterat över det att de verkar vara själva väldigt mycket, verkar sällan träffa andra människor men jag kan ha fel. Ska de flytta till nytt hus, eller bygga nytt eller hur blev det med det?

   Svara

    Dom funderade på att bygga nytt men bestämde sig för att bo kvar och fixa till det dom bor i nu.

    Svara

     Vad finns det att fixa? De har väl bott i sitt sprillans nya hus i ett år.

     Svara

      Ja du får väl gå in och läsa själv. Är inte någon Gabriella Joss encyklopedia.

      Svara

   Jag tycker också att det verkar tufft! Vi har inte heller avlastning, men det beror på att vi bor långt ifrån våra familjer, inte på att de inte vill… jag hade blivit jätteledsen om min familj inte funnits där för mig fastän vi bodde i samma stad. Men har för mig att hon har skrivit om att hon haft en tuff uppväxt familjemässigt och bott i fosterfamilj osv, så antar att problemen kanske inte är helt ”nya”?

   Svara

   Gabriellas ena förälder var missbrukare och har avlidit. Mamman jobbar inom kyrkan idag. Fjodors föräldrar gillar inte Gabriella. Tycker det låter så hemskt att ens föräldrar inte bryr sig om sina barn eller barnbarn. Har själv en 4-åring och det finns typ inget mitt barn skulle kunna göra som gör att jag hade ignorerat det så.

   Svara

  Bellas Simon verkar ha fått nytt jobb hos Hanna och Amanda, se Amandas story 😀

  Svara

   Men godmorgon. Det skrevs om för en månad sedan🙈 Bla här och i deras sociala medier💐

   Svara

   Verkar? Du har inte läst BB på länge va?
   Old news 🤷🏻‍♀️

   Svara

    Nej hade faktiskt helt missat det 😅

    Svara

     Hahaha sånt händer! En del av oss spenderar nog för mkt tid här 🤭 (läs: jag)

     Svara

  Nu blir jag ju den som är den men vad händer med den här bloggen? Det brukade vara den mest spännande på hela svenska nätet men den har blivit till typ…mellanmjölk? Finns det inget spännande som händer längre överhuvudtaget? Det har de senaste veckorna bara kommit inlägg som egentligen hade kunnat vara oskrivna pga hur trista de är😳? Vad händer trx mad ”all i formation om Bella som baaara skulle dubbelkollas”? Det var precis det som många skrev, att det kommer inte skrivas ut här återigen.

  Svara

  ”Det blir inte heller direkt enklare för att vi har ett nytt kontor från idag i Gallerian och allt är rörigt, mycket har inte gått som planerat eller ser ut som jag har blivit lovad. Vi får se om allt går att rätta till eller om vi får tänka om. Men så är livet.”

  BB får inte alltid som hon vill..,

  Svara

   Hahah! Aj då. Såg inte att du skrev likande som jag. Sorry! 😉

   Svara

   Tur att hon kan spurta på ordentligt trots motgångar, hot, barn, sömnlöshet, kaos, och allt vad det är som drabbar henne. Power woman! Heja! Måste vara ljuvligt!

   Svara

    Man är ju riktigt avis! 🤪

    Svara

   Sen kör hon sin vanliga instastory, där hon visar upp kontoret och vilken skön och tokig chef hon är med ”hahaha.. WAAHAHaha.. heeeeeej.. hahaha.. gahahaha” 🙈

   Svara

    Visade inte Isabella att en inredningsfirma skulle inreda kontoret? Blev imponerad av bilderna och att de äntligen skulle ta hjälp och få det lite snyggt. Såg inte direkt ut som att någon inredning var på gång på kontoret över huvudtaget. Vad hände där?

    Svara

   Se där! Hon börjar redan bygga upp en story för varför de inom kort kommer att flytta ut från det nya kontoret. You just wait and see!

   Svara

    Fast så sa ni också om hennes hus och det har inte stämt.

    Svara

  OT

  Bellas senaste inlägg. Ska vi gissa på att ekonomin har hunnit ifatt henne och hon isett att det inte kommer gå att hyra de nya lokalerna utan att bolaget måste konka?

  Ska vi hålla en bettpool?

  Mitt bett blir att hon inte kommer flytta till dem och då med motiveringen att det är hyresvärdens fel.

  Någons som håller emot eller har ett alternativ? 🙂

  Svara

   Simon signade över det till Hanna och Amanda? 😉

   Svara

   Kan ju vara en skön väg ut 😂

   Svara

   Hmm…

   *”Marknaden i Sverige är för liten så därför drar vi ner på personalen och flyttar till mindre kontor igen så vi kan satsa helhjärtat på USA och NY-kontoret istället. Vi expanderar (utanför Sveriges gränser) så det knakar! So fun!”

   *”Eftersom vi är mitt i en nylansering av Löwe, fortsatt utveckling av Löwengrip och dessutom satsar stort utomlands och på NY-kontoret så kommer vi flytta ut till andra kontorslokaler för att lägga pengarna där de verkligen behövs! Det kostar med nylanseringar men det är so fun!”

   Tror dock också på nån ursäkt a’la ”hyresvärden gjorde det!” eller dylikt. Men vi får se, kanske överraskar hon 😉

   Svara

   Lär ju ha signat hyreskontrakt för minimum 2-5 år eller.. kan bli dyrt att komma ur det.

   Svara

    Hur var det, skulle Bella dela kontor med ett par andra? Undrar vad som händer med dem i så fall, när hyran inte kan betalas.

    Svara

    Men eller hur! Jag kan inte hyreskontrakt och kanske var det något särskilt med Gallerian under ombyggnadsfasen, men nog sjutton sitter hon i ett kontrakt! Får ju vara rätt grova brister innan hon kommer ur det antar jag.

    Svara

  Stackars Simon på Amandas igstory 😂
  Han såg livrädd ut där han satt bredvid Alex Schulman
  Hoppas Simon inte gått ur askan till elden

  Svara

   Hurihelvete filmar folk från möten eller varförihelvete? Är det låtsasmöten? Jag hade blivit så svinförbannad.

   Vilket för mig in på att instagram stories är det värsta eller bästa som hänt svenska medielinslusar. De sänder o sänder o sänder live och pratar och dokumenterar och de har familj o vänner runtomkring men de är för upptagna med monologer in i stories. Har haft dötid och glott på dessa vilket nog är ännu värre. Vilken oerhörd narcissism som gjöds jag kreverar nästan.

   *backar bort från skärmen*

   Svara

    De kan man undra…
    Nu var det en filmad lunch, men ändå! 😬

    Svara

     Menade mötet som filmades efter denna story…

     Svara

      Aha! 😃
      Ska kolla!

      Svara

  Camilla, vill bara påpeka att det är riktigt elaka kommentarer om tjejen i videon från tidigare inlägg. Hon är 19 år och jag hoppas hon inte läser här. Folk skriver att hon ser billigt ut, att hon ser ut som en drag queen (massa gånger) och nästan alla kommentarer kretsar kring hennes utseende. Riktigt sorgligt.

  Svara

   Tack! Det ska jag kolla på!

   Svara

  Hon är unik, det måste man ge henne.
  Blev blockad på hennes IG nar jag påpekade att det inte var särskilt ödmjukt att påpeka hur ödmjuk man är.
  Såg att Bookskogen hade utdelning av blommor till grannarna, fanns självklart också dokumenterat. Vem fan går och delar ut blommor till sina grannar?! Själva hade dom fått en påse muffins (fanns också på bild).

  Svara

   😂👍🏼
   En annan humoristisk sak med Booken är hennes ständiga fiskande efter sponsorer och samarbeten. Verkar gå sådär. Hon lägger upp allt hon shoppar med företagsloggor och allt. ”Kolla! Jag som är artiiiiist har ett Instagram och blogg! Hallå? Jag har flyttat nu! Till hus! Har ni missat det? Jag har ju berättat om mitt packande ett halvår nu! Sponsi sponsi? Någon? Haaaaallåååå?!”

   Svara

    Inget svar…. ”eko från rymden.

    Svara

    Hon verkade ju fått spons av både 3 och så var det väl något flyttbolag eller städbolag tror jag. Ett möbelföretag har hon nog också fått spons av för det skrev mycket om det ett tag, och nya sängen var nog spons. Kanske det de köpt idag som grill och utemöbler också var spons, antagligen.

    Svara

     Eller inte alls.

     Svara

     Hon har själv sagt att det inte är spons i 3-fallet plus helt omarkerat i övriga fall i så fall. Jag tror snarare hon VILL att det ska se ut som spons för att väcka tankar hos företag. Bara att fiskarna sover och nappar inte alls på hennes bete. Och har inte gjort sedan augusti 2018 när hon började hala ut reven. Nätet är fullt med hål typ. Själv är hon bakom flötet.

     Svara

  Hur kan man beskriva Bokens personlighet?
  Storhetsvansinne, snarstucken, ego m.m?
  Men EN sak får man i alla fall ge henne. Hon har hållt sig kvar i kändisträsket i snart 30 år pga av hennes fantastiska version av schlagern ABC! För egen del tyckte jag att Lasse Flinkmans (Afterdark) version var såå mycket bättre och hysteriskt rolig! 😂

  Svara

   Ja det är intressant att man är villig att framstå som tjuv, drogpåverkad, extremt självupptagen och kalla minderåriga tjejer för smuts bara för att få lite rampljus. Hon framstår som någon med extremt dålig självbild, en som innerst inne inte har någon som helst respekt för sig själv eller som vet vem hon är. Hade hon varit en balanserad person hade hon haft ett vanligt jobb och ett vanligt liv och hennes medverkan i Mello hade varit en kul grej som togs upp då och då i samband med tv-program som handlar om 80-talets mainstreamusik.

   Svara

  Skrev ett inlägg med lite kritik ang innehållet här det senate, den blev moddad men ej godkänd? Bellavibbar😳…men ack så paff jag blev då det inte är CCs grej riktigt att ej godkänna?

  Svara

   Akta dig så du intw vöir döpt till stollis på kuppen

   Svara

    Nja det är jag inte oroad över. Stollis har ju fått sitt namn av uppenbara skäl. Jag ställer mig inte kritisk till det hela utan blev mest paff. Jag tycker att CC är den bloggaren som äger upp till mest kritik och bemöter det och hon inte rädd för det heller därför blev jag förvånad.

    Svara

     Och mkt riktigt så är det jag som får be om ursäkt för nu hittade jag den. Menar väl det.

     Svara

  Åh jag missar ju allt för att jag är blockerad😭😭😭😭😭.

  Svara

   Anna Books Instagram är öppet. Logga ut från Instagram så kan du se hennes bilder.

   Svara

   Starta ett till konto! Jag blev blockad för att jag började följa😭men vad vad hon inte vet är att jag har två konton till. BAN BAM BAM!

   Svara

    Haha😅. Bam bam bam! Jag blev blockad för att jag ställde frågor vid en frågestund 🤔.

    Svara

     Jag blev blockad senaste gången för att jag likade en positiv mot henne kommentar som hon missförstod som sarkastisk ( handlade om att använda metall sugrör istället för plast) Den som skrev kommentaren redde hon ut missförståndet med under stort fjäsk men jag var kvar i kylan! 🤷‍♀️🙄

     Svara

      🙄

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.