Ska vi leka en gissningslek?

Jag har verkligen haft en bra men rörig vecka på samma gång. I måndags när jag och min säkerhetsvakt kom in på nya kontoret för första gången insåg vi att jag inte skulle kunna ha den säkerhet som jag behöver ha från garage upp till kontorsplats som vi har planerat för. Under de året som vi har väntat på kontoret har min situation förändrats drastiskt. Vi har klurat och funderat under veckan men landar i att jag inte kommer att kunna sitta kvar på grund av säkerhetsskäl. Jag har varit helt sänkt av det. Och dessutom behöva ta upp det till mina delägare som har längtat efter detta. Hur som helst, vi håller på att göra en plan för allt (dela upp oss eller inte) men tills dess behöver jag kika på ett alternativ under tiden. Förhoppningsvis har AMF andra lokaler vi kan byta till. Allt löser sig alltid men just nu är jag lite sänkt över att det inte blev som planerat. //Isabella Löwengrip

Tror ni att det är säkerhetsfrågan som gör att Löwengrip Beauty inte kommer kunna sitta kvar på sitt nya, svindyra kontor eller kanske kostnaden?
Jag fick själv en rundvandring på Spotifys kontor i går – som ligger i samma byggnad – och säkerheten var RIGORÖS!
Jag skulle inte ha kunnat ta mig många meter utan ett passerkort, om man säger så, men Isabellas stalkers består kanske av ninjor som kan klättra på byggnadens utsida och komma nerfirandes från taket??

Vad tror ni?
Så här tror några av Isabellas följare.

384 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hybris, tagit sig vatten över huvudet.
  Skulle få mer respekt om hon visade lite ödmjukhet och sa att det gått för fort och vi nu måste backa lite och samla nya krafter.

  Svara

   En ”mäktig affärskvinna” hade ju varit involverad i sitt egna företag och tänkt just så. Men en narcissist som leker ”business woman” strävar enbart efter yta och kan då inte erkänna att hon skenade iväg lite väl snabbt, utan att tänka alls på sin core business.

   Svara

   Dessa hyresvärdar kräver alltid en bankgaranti, är övertygande om att det finns en sådan och den kommer nyttjas men kan såklart ha fel.
   Hoppas både hyresvärden har krävt det sam att banken ställt krav på spärrat konto motsvarande garantibeloppet som säkerhet så drabbas bara den som fattat hyresbeslutet.

   Svara

   Undrar varför de sökte folk att dela plats med då?

   Svara

   Det är intressant att hon säger att hon inte kan vara på ett kontor i city pga. hotbild trots att kontoret (och hela byggnaden) är full med folk och det är svårt att komma in bara dörren är låst. Däremot är det inga problem för henne att befinna sig ensam i ett jätteakvarium till hus, typ mitt i skogen.

   Svara

    Akvarium 😂

    Svara

    Det är nog inte så roligt att befinna sig i ett hus i skogen eller jätteakvarium heller om någon galning är efter en och hyser känslor… nu ligger inte hennes hus i skogen, det finns dessutom andra hus bredvid och huset är larmat och har kameror och säkethetslås. Sen var det nog inte brist på säkerhet på kontoret utan i garage och de var nog inte nöjda överlag med kontoret, det hade inte blivit färdigt och blivit som det var tänkt och som hon blivit lovad. Det var fler som var missnöjda och vittnade om att det ej var klart i byggnaden.

    Svara

     Har de också gjort en 180 och ska flytta ut? För lite mer is i magen än så bör en företagsledare ha.

     Svara

     Det är så skrattretande att du på allvar menar att det är säkrare med Bellas hus än kontoret (inkl. garaget).

     Svara

     Men om garaget vid kontoret är så farligt borde det vara förenar med FULLSTÄNDIG OTROLIG LIVSFARA för Bella att gå från bilen till huset när hon kommer hem. Hon har filmat flertal gånger att hon parkerar UTOMHUS! OH THE HORROR!

     Svara

      Jobbar i närheten av Sturegallerian och har flera gånger sett henne traska från garaget till gallerian HELT SJÄLV. om hotbilden förändrats drastiskt efter deg vet jag inte men då såg det inte så farligt ut 🤷🏽‍♀️

      Svara

    Jag har arbetat/arbetar med personskydd. Regel nr1 är att objektet ALDRIG pratar om hur hotad han/hon är. Det här är fejk från Isabellas sida och det är INTE pga hot som bella inte kan ta kontoret. Det är $$$

    Svara

    Som dessutom alla vet exakt hur det ser ut inifrån och utanför. Jämför tex med vad Maja Nilsson Lindelöf skrev när någon läsare bad om en filmad tour i deras kåk, nej det gick inte av bla säkerhetsskäl

    Svara

   Intressant hur Bella är den enda svenska influencer som måste ha en livvakt. Kenza är mycket kändare, likaså Wahlgren-familjen men ingen av dom behöver en livvakt.

   Svara

    Men så har ju varken K eller W haft folk som varit vid hennes dörr o h ring på-flera gånger-och blivit dömda för intrång

    Svara

     Inte vad du vet …

     Svara

      Du tror inte en Fup hade spridits om så varit fallet?

      Svara

       De finns många som har stalkers men de allra flesta fattar att man inte ska gå ut med det offentligt för att trigga ännu fler.

       Svara

        Vet du vad en fup är?

        Svara

         🤦🏼‍♀️ En fup förutsätter polisanmälan och att åklagare inte lägger ned. Kom igen.

         Svara

          Ja, för inget som inte står i en fup har ju nånsin hänt…

          Svara

     Senast på mästarnas mästare berättade Carolina Klüft att hon haft / har en stalker efter sig …. hon har ingen livvakt m sig . Hur kan hon lämna barnen på ett ” vanligt dagis ? Dessa borde ju vara ett mål att rikta in sig på . Det har slagit runt totalt i huvudet på denna människa … hon tror att hon är så mäktig och stor . Hon lever i en fantasivärld sim håller på att spricka ? Därav varför personal väljer att fly bolaget .

     Svara

      Hur många har flytt?

      Svara

    De kanske inte köpt ett hus för pengar som inte var deras…

    Svara

     Du menar att hon köpte huset av stalkern och det var därför han flög från Frankrike?

     Svara

   Såklart har hon och hennes företag hybris. Dessutom har de troligen noll koll på ekonomin.

   Svara

  Hon har såklart inte råd.
  Det är inte klokt hur förutsägbar hon är.
  Dolly här inne är min nya favoritlektyr och jag hoppas att hen vågar berätta mer. Har mina gissningar på vem det kan vara men skriver det inte för säkerhets skull😄 Dolly. We❤️U!

  Svara

   Även om Camilla fått massa info som hon inte kan publicera, borde det inte gå att publicera något utan att Dolly röjs?

   (Åh vad jag hatar att jag blivit så besatt av denna cirkus.. skäms lite som människa)

   Svara

    Men samma här. Det vore nästan tråkigt om hon misslyckades och försvann😂

    Svara

   Är det inte rätt uppenbart vem Dolly är?!

   Svara

    Simon eller?

    Svara

     Nä måste vara nån fd kontorsanställd, som jobbat några månader och inte fått fortsätta…och är lite bitter..

     Svara

      😂

      Svara

      Haha. Tråkigt att det är så många som passar in på den beskrivningen! 🤷🏼‍♀️
      Men jag skulle dock inte kalla mig bitter faktiskt.

      Svara

    Jag har då ingen aning i alla fall..

    Svara

    Även om det är det så kan vi hålla tyst. Skräm inte iväg Dolly😂!

    Svara

     Jaa kan vi inte låta bli att rota i identitet. Är ju exakt det som Dolly vill undvika och varför hen inte velat uttala sig så hår tydligt tidigare. Tack!

     Svara

      Och en sak till… Om ryktet om Stordalen stämmer.. vilken hållhake hon har på honom då. Tror att hon är helt skamlöst och utan tvekan skulle pressa honom för hjälp ekonomiskt med hot om offentliggöra deras romans. Vilket bla skulle vara så oerhört förnedrande för hans fru.

      Svara

       Men om det stämmer att Stordalens har ett öppet förhållande så bryr sig ingen tror jag.

       Istället kan han tänkas ha en hållhake på henne.

       Svara

        Jag jobbar på Nordic Choice Hotels och hör skvaller om Stordalen lite då och då. På vinterkonferensen så stöter han på ca allt av kvinnligt kön som rör sig, och han har frågade tre tjejer om fyrkant när hans fru stod bredvid. Hon såg inte så extremt nöjd ut :)))

        Svara

         Gunhild och Petter hade en paus. Minns inte exakt mer än att de åkte på en semester (Barcelona typ?) och fotade bilder tillsammans att kunna publicera under pausen så att det inte skulle märkas. Under den tiden ”utvecklades” Isabellas och Petters relation. Där av allt med Balmain, privatjet från Frankrike, starta gemensamt bokförlag och inte minst Almedalen. Där hettade det till även inför folk. Bland annat så kom han ut till villan som Bella och teamet bodde i för att ha lite trevligt med sitt sommarnöje.

         Svara

          Låter helt och hållet legitimt. Tack. Samt att det var den tiden då Bella helt plötsligt sa att hon och Hajen var i ett ”öppet förhållande” 🙂

          Svara

           Barcelona 30/6, Almedalen 3/7…

          Men sluta ljug, det är pinsamt!

          Svara

          Att han skulle sjunka så lågt……det trodde jag INTE!

          Svara

       Why? De har väl ett öppet förhållande.

       Svara

        Har man upprättat en sådan överenskommelse så lär det ingå höga krav på diskretion. Om inte annat borde det vara en hederssak, särskild med tanke på att båda är i offentlighetens ljus.

        Det känns som om Bella inte fattade att detta skulle hållas privat. Och hon kunde inte låta bli att skryta (som vanligt) och visade upp hotellrummet där man kunde se herrkläder på sin Insta. Inte konstigt att han drog.

        Svara

         Fast va? Varför skulle det ingå det för? De kanske är poly?

         Svara

         Va? Som om alla öppna förhållanden har samma regler och gränser eller?

         Svara

          Nej absolut inte. Jag skrev vad jag antog utifrån det vi sett av paret Stordalens relation och det har ingenting med andra pars öppna förhållanden att göra.

          Det har gått rykten om Petters kvinnoaffärer tidigare, men aldrig något om att hans fru skulle hålla på med detsamma. Det är ju inte direkt så att någon av dem verkar sukta efter skriverier om vilka de ligger med. Och Gunhild skrev ju något om svårigheten i förhållandet på sin insta i samma veva som det här med hans påstådda affär med Bella uppmärksammades.

          Svara

       Nej inte för hans fru. Är det sant hoppas jag verkligen inte skammen hamnar på henne…

       Svara

       Det där är bara skit rykten !
       Stordalen + andra större entrepenörer fick frågor om Bella bla ? Hur hon var som person och hur hon sköter sitt bolag .
       Petter S mailade reporter att han han inte kunde svara på detta eftersom han inte känner henne . Han avslutade mailet med … Du får kontakta någon som känner henne .
       Att han ska ha haft en fling m Bella är inte ens möjligt ? Hans fru är typ 200 ggr intelligentare än Bella , läkare och professor . Hon lever m en dödlig sjukdom och Petter lyfter sin fru till skyarna över deras kärlek . Vad har Bella att komma med ? Ny rik , hysterisk , falsk ut och in sida ! Tror ärligt att Petter drog öronen åt sig ang ev ett samarbete , han spelar nog inte riktigt i samma division som Bella gör .Märkligt att inte alla ser igenom hennes mask och förstår att hon balanserar på en tunn tråd ? Hon kommer köra allt i diket och gissar att Pingis kommer dra sig ur nu när hon bildar familj . Gissar att bloggen är det som håller skeppet flytande …. allt runt omkring är nog snart bara tomma vrak .

       Svara

        Och det har aldrig tidigare hänt att intelligenta, framgångsrika eller vackra kvinnor haft män som legat runt…

        Du verkar vara otroligt naiv och godtrogen.

        Svara

     Ja, jag har inte sagt mer än att det väl är uppenbart. Säger inga namn.

     Svara

     Men jag har missat Dolly! Kan inte ni berätta vad Dolly Doe har berättat?

     Känner jag undrar så mycket!
     Varför vill man flytta om man inte vet säkerheten är bra om man är utsatt???

     Varför vill man flytta/låtsas flytta om det är för dyrt?

     Kan någon upplysa mig? Så märkligt! 🤯

     Svara

    Har ingen aning, inte ens nån bra gissning faktiskt… så nej. Inte uppenbart.

    Svara

    Dolly = Hampus.
    Skriver exakt likadant

    Svara

     Tror absolut inte att Dolly är Hampus.

     Svara

   Dolly? Måste ha missat något. Är det någon som brukar kommentera om Bella här eller?

   Svara

    Undrar också.. Någon som kan ge en recap? 🙏🏼

    Svara

     En f.d. anställd som ger ett trovärdigt i tryck och lite information om Bella och det som har med hennes företag etc att göra. Tror hon kommenterade i inlägget om Bellas p-piller också så scrolla där. Även ett inlägg dessförinnan men kommer inte ihåg vilket det var. Sen finns även kommentarer från i februari. Pröva att googla Dolly + Bloggbevakning

     Svara

  Alltså hon är så cringe att det inte ens går att se på hennes sociala kanaler längre. What the f*ck has happend??

  Svara

   Ja hennes instastories är så sjukt CRINGE! Slutat kolla, det bara går inte, eww. Hennes aura är så vidrig. Aldrig sett något liknande.. och då har jag både åkt private jet, varit på de hetaste restaurangerna i världen och hängt med celebrities (låter töntigt, but you get the picture) – har aldrig sett någon som beter sig lika illa som Bella. Hela hon skriker ”snälla säg att jag är viktigt, jag har ju pengar, titta bara”.

   Svara

    Så du har jobbat som eskort?

    Svara

     Well that escalated quickly…

     Svara

     En kvinna kan inte resa världen över utan att vara en eskort tänker du? Men vänta, då är Bella en eskort ju, är det så hon har råd med jeten alltså? Got it!

     Svara

      Det var väl typ det hon var till Stordalen? 🙄

      Svara

       Vem annars än Bella får vi på noll grunder anta har varit eskort?

       Svara

    Jag är förvånad att ingen tidigare nämnt det. Har haft eskort misstankar ett bra tag nu. – förbättrat utseende. – åker kors och tvär utan att det riktigt känns jobbrelaterat eller väsentligt för jobbet. – privatjet. – pengar trots att företagen inte visar sådana summor som matchar livsstilen. -barnen får aldrig följa med på resor. -konstant brutna relationer. – hintar ofta om sällskap men visar ofta aldrig vem det är Osv osv.

    Svara

     🙄

     Svara

     Är såna här kommentarer okej, Camilla?

     Svara

     Är hon inte för gammal för att vara lyxeskort? De mest eftertraktade är väl mellan 17-25.

     Svara

     😲

     Svara

   Ja asså cringe är det enda rätta ordet för hennes stories och filmer.

   Svara

   Jag förstår inte varför hon hade kameramän som filmade när hon klev på planet? Alltså inte den som filmade till IG utan andra med riktiga kameror. Nästan som om det var Air Force one hon boardade.

   Svara

    Tyckte också det var intressant att hon lägger upp på sin story när hon sitter i bilen när Pingis (vad det låter som) är på högtalaren och hon säger ”han tycker att ni är menade för varandra, han triggas av dig”.

    Svara

     Tror det handlar om tex nya VDn, men Bellan vill att man ska tro att det är en ny kärlek.

     Svara

     Nej men det lät väl inte som Pingis. Tydligen en galen man, en stalker hon fått på halsen igen, obehagligt. Verkar filmas till något tv-program kanske, spännande. Air Force one haha.

     Svara

      Airhead One

      Svara

      Är det en riktig stalker är hon oerhört korkad som lägger ut det klippet. Nej, det är förmodligen ett frö för att kunna flytta från det dyra kontoret.

      Svara

  Hon drar alltså med sig hela kontoret i en stor flytt, för att sen komma på att det inte är tillräckligt säkert?? Men fläka ut hela livet på insta och blogg, åka runt halva jordklotet på olika event, det går bra… Men inte att gå till jobbet längre?
  Haha så mycket LIES..
  Dessutom, hennes roll är väl knappt att sitta på kontoret..

  Och idag höll hon tydligen på och flamsade runt i planet på insta.. jaja hej å hå och så kul att provocera och leka korkad, man fattar ju att nåt är rejält fel.
  Men det är ju på riktigt synd om hennes anställda och familj..

  Svara

  Är samma Olivia som kommenterade ovanstående. Kan säga att jag är lagom förvånad över att hon släpper igenom sådana kommentarer 😂 hon har inte råd! Verkligheten har kommit ifatt henne. Det är ju inte precis första gången hon ser kontoret så att det skulle handla om säkerhetsproblem är bara bullshit.

  Svara

   När så många nära anställda sagt upp sig och vi även fått lite inside info från Dolly under flera inlägg, så står det ju väldigt klart att de/hon har problem. Kan tänka mig att det vore önskvärt från omgivningen att hon iaf kunde FÖRSÖKA bete sig lite mer vuxet och ledarskapsaktigt, men tror tyvärr hon kommer köra vidare i samma stil ett bra tag till… This is the real thing liksom, som alltid. Creepy.

   Svara

    Va? Vad har jag missat? Vem är Dolly och vad har hon sagt?

    Svara

     Googla Dolly + bloggbevakning så kan du läsa allt

     Svara

     Det jag länge misstänkt. Att Bella är nåt som börjar på P… :p
     Att hon och Pingis driver luftslott och är totalt oseriösa bägge två, på samma mognadsnivå som barn typ

     Svara

     Dolly är en som kommenterat i tidigare inlägg och påstår sig ha jobbat hos BB innan (och är väldigt trovärdig om jag får säga det själv). Kolla kommentarerna i det senaste inlägget om BB som handlar om natural cycles.

     Svara

  Jag gissar på tre orsaker (och ja, jag gnolar på ABBA när jag listar dem):

  Money, money, money.

  Svara

  Bella häromdagen;
  upp på IG stories – här strosar jag fritt på Sthlms gator, påväg att ”leva min dröööööööm” på NK före öppning (sa jag FÖRE ÖPPNING?)… Mycket viktigt att visa för hela världen! Bortse från alla andra kunder i varuhuset som samtidigt också lever sin..ehm..dröm?

  Bella idag; måste dra mig ur ”nya kontors-projektet”, har inte råd…eller menade…det är alltför otryggt att åka från garaget upp till kontoret. Alla dessa stalkers, suck!

  Svara

   Det är precis det. Hon känner sig inte säker på nya kontoret. Men kan flamsa runt på gatan, NK, restauranger, gym . Utan bekymmer. Ett skämt. När ska detta rasa.

   Svara

  Det jag undrar över är vilket av företagen som står på hyreskontraktet, är det Löwengrip beauty, Löwengrip invest eller NTH?

  För är det NTH kommer hon rimligen flytta ut därifrån med hennes svansande ’invest’-team illa kvickt och låta de ta hand om hyran, annars har jag svårt att se hur hon skulle kunna ta sig ur ett sånt kontrakt? De brukar oftast ligga på minimum 5-år för sådana stora lokaler i Stockholm..

  Tror knappast heller AMF är villiga att låta de byta lokaler oavsett vilket företag som står på kontraktet.

  Svara

   Vidare är inte bortförklaringen att det är tillräckligt säkert eller som lovat inte hållbart. Tror AMF redovisat extremt noggrant hur säkerheten och uppbyggnaden av lokalerna kommer att se ut, just för att inte hyresgäster i efterhand ska kunna säga ’det här blev ju inte alls som planerat! vi vill riva kontraktet’

   Svara

    Exakt. Det kommer att kosta att dra sig ur det hyreskontraktet..

    Svara

   Hon skriver att hon har tagit det med alla delägare. Menar hon då pingis och sen killarna i nth? Det är väl inga fler delägare i löwengrip beauty och nth?

   Svara

    Ja, hade de inte ett rundabordssamtal hemma hos Bella i veckan? 😂
    Fin stämning på den!

    Svara

     Om NTH står på kontraktet mot AMF och Blondin Bellas bolag hyr av NTH lär det nog bli frostig stämning däremellan om de hoppar av. NTH har nog kalkylerat med att en part till skall vara med att dela på hyreskostnaden.

     Men det här följer samma mönster som alla hennes tidigare projekt, börjar det blåsa lite så är det kniven i ryggen och vidare mot nya mål bara.

     Har aldrig varit med om en människa som har sådan förmåga att bränna broar.

     Svara

      Men BB är väl delägare i Nth?

      Svara

       om jag har förstått det rätt är hon ’delägare’ via hennes blogg/marknadsföring men har inte gått in med några pengar för egen del

       Svara

   Om det inte är så att de hyr kontor på WeWork. Tror bara de har en månads uppsägningstid.

   Svara

  Blir så sjukt nyfiken på vad som egentligen hände när hon ”drog sig ur” projektet med Stordalen. Usch vilken hemsk person jag är 😓😓😓😓

  Svara

   Hon? Snarare han som drog sig ur..

   Svara

   I know. Vill också veta. Känns som att hon tuggar i sig allt, smakar och sedan spottar ut det mesta. Men det blir ensamt sedan, ”på toppen” (så att säga).

   Svara

   Han ville bara ligga och sen tack och hej 😂 Hon drog sig ur hahhahaha snälla tänk lite..!

   Svara

    Snarare Stordalen som drog ur den och gick vidare.

    Svara

   Han gick l*gga och sen tack och hej 👌

   Svara

   Drog sig ur 😂😂😂😂😂

   Svara

  Detta inlägget är ju upplagt på ett sätt som bäddar för att alla ska kunna h8a loss på Isabella… Det kmr spåra.

  Svara

   Heeeeeeeelt utan anledning.

   Svara

   Den som spårar är ju Bella

   Svara

   Håttaa?

   Svara

    Heeejta alltså hata på engelska. Ja det spårade verkligen ur. Spårade ur fullständigt med diverse skvaller, hån och hitte på.. massa påhitt och spekulationer. Helt galet. Men det har ju spårat här för längesen, har ju gått helt bananas med rykten och lögner och elakheter, det vinklas, vrids och vänds, hittas på, förtal.. Det har ju gått över gränsen för längesen.

    Svara

     Ja! Exakt så känner jag mig! Helt spåras bananas 🍌

     Svara

  Säkerhetsskäl pga en hiss (???!) är den mest långsökta ursäkten ever. Givetvis är det något annat som är anledningen, troligen brist på pengar. Oavsett vilket som är sant (säkerhetsskäl eller pengaprobelm) så är det så himla oansvarigt, oseriöst och respektlöst mot de anställda. Jag hade också dragit efter en sån grej. Inte mycket som går bra nu (gissar jag).

  Svara

   Vad har hon skrivit att det handlar om hissen?

   Svara

  Cirkus Ljugengrip, med Head of Clowns som aldrig slutar underhålla! Det är hon och Anna Book som står för underhållningen sedan ett tag, och antagligen hyfsat lång tid framåt.

  Dock tror jag att Märsta-Anna har många år kvar som folkets ”entertainer”, Ljugengrip håller väl som längst ett år eller två. Sedan? En rolig parentes på samma sätt som Boo.com.

  Svara

  När de skrev på hyreskontraktet stod det att Löwengrip Beauty, Löwengrip Invest, Hermine Hold och Nordic tech house var de nya hyresgästerna..

  Svara

  Om hon inte har råd med nya kontoret, hur fasiken har hon råd med privat jet? och med tanke på att hon släpper igenom sånna kommentarer.

  Jag tror hon lurar alla to the core! Hon verkar bada i pengar – inte konstigt då hon har två-tre samarbeten i veckan kanske? 400.000kr (gissar att det är omkring så mkt hon begär) per samarbete – you do the math.

  Bella tjänar och kommer fortfarande tjäna pengar, trots alla som hatar henne. Tror inte Lavazza bryr sig ett skit om du ogillar Bella, bara du ser kaffekoppen. Tragiskt, men sant!

  Svara

   Men hennes företag borde ju blöda?

   Svara

   Well. Om det nu är så som rykten säger så har hon ju ihop det med en viss herre inom branschen. Man kan ju ana lite hur hon har ”råd” med vissa saker eller?

   Svara

    Jo ok sponsra hennes lyxliv men företaget?

    Svara

    Vem vem vem???

    Svara

     Svara

      Bella kommer att sitta som en av brudarna åt Hugh Hefner ( Playboy gubben )
      Bella 35 och hennes man är 85 !
      Bara hon får leva lyxliv så .
      Bröllops klockorna kommer ringa när hon inser att skeppet sjunker och endast råttorna är kvar på båten . Då hittar hon en Rik dement gubbe att gifta sig med 👍
      Tror jag ska informera spelbolagen och sedan sätta en peng !

      Svara

   Privatjet som hon hyr kostar inte så jätte mycket.
   Man hyr per timme, till Oslo tar det ca 1:15 att flyga från Bromma, priset ligger på ca 50 000 kr /tim för en Grafair Jet vilket till Oslo blir 62 500 kr.

   Om du räknar att hon proppar lilla Jeten full (7 platser) får du ett snittbiljettpris på ca 9 000 kr.

   Svara

    Och hur många enkelbiljetter Stockholm-Oslo kostar 9 k styck??

    Svara

     De du åker med i en liten privatjet, hur är det med läsförståelsen?

     Svara

      Du påstår att det inte kostar jättemycket att hyra ett privatjet. Vanlig biljett kostar ca 1000-2000 för samma sträcka, därav frågan. 9 är mycket jämfört med 1-2.

      Svara

       Vad som är mycket pengar är ju relativt.

       Svara

    Fast det står och väntar i Oslo innan de drar vidare till London.
    Pris per person spelar ju ingen roll i sammanhanget, det är ju Bellas bolag som pyntar för alla. Och kostnaden blir ju absurt hög om det bara tjänar ett lyxsyfte utan att man kan räkna hem en konkret intäkt som berättigar den.

    Svara

    Nej precis, såå mycket kostar det ju inte som folk verkar tro, en del får det att låta som om det är hennes eget flygplan haha och vissa tokstollar tror inte på att hon flugit privatplan utan det är påhitt och bara ett kulissplan haha neeej. Det blir ju inte så mycket dyrare, dessutom blir det mer tidseffektivt och det jobbet hon åker på drar ju in mycket pengar, alltså en inkomst som gott och väl täcker resan plus att det blir pengar över antar jag.

    Svara

   Spelar ju ingen roll hur mycket pengar man drar in om kostnaderna skenar iväg. 🙄

   Svara

   Får hon verkligen 400 000 per samarbete?!

   Svara

    Beror på vem du frågar.
    Blondin Bella: Nej, minst 600 000 kr
    Fanatiker till henne: SJälvklar!
    Skepptiker: Givetvis inte!

    Svara

     I ett samarbete fick hon ju aktier (som hon inte fick sälja på två år), inga cash….

     Svara

    Nej 😂

    Svara

    Nja det varierar ju såklart, kan nog vara allt ifrån 50-200.000 men kanske även mer när det handlar om långsiktiga samarbeten. Bianca gick väl ut med att hon kan få 100.000 för ett instagraminlägg och runt miljonen för ett samarbete, så det varierar nog.

    Svara

   Är det många som ska flyga, blir en privatjet ungefär samma pris.

   Svara

    Finns ingen ekonomi i att dra med sig ett så stort entourage. Tomma utgifter som inte genererar intäkt. Raka motsatsen till en economista.

    Svara

  GUD det där är ett svepskäl om nåt. Jag jobbar i en byggnaderna i området och säkerheten är otroligt hög. Passerkort genom varje dörr, för att åka hiss även från interna våningsplan etc.

  Svara

   Samma… Jag jobbar på ett högst ordinärt kontorshotell i en närförort till sthlm city och vi har passerkort in i garaget, kort för att komma in till hissarna, kort för att komma upp till kontoret samt kort plus kod för att komma in till kontoret från hissen. Och innan 07 måste man ha kod också. Tvivlar på att nya Gallerian har mindre säkerhet än så…

   Svara

    Alltså jobbar på en liten förvaltning i en liten kommun. Inte ens till oss kommer nån obehörig så enkelt, med slussar och passerkort osv. Låter som buuuullshiiit det där att säkerheten är det som sätter stopp för Blondinbella.

    Svara

   Jag jobbade i ett kontor i gamla Urban Escape (det är väl där de är nu, ovanför Gallerian?) och då var säkerheten rätt kass. (Det var dock ca 4 år sedan) Det var bara att vandra rätt in och under mitt kontors inflyttning var det en kille som gjorde just det och plockade på sig ett par datorer och drog igen innan någon hann inse att han inte jobbade med flytten. Jag var efter det i en annan byggnad inom Urban Escape och det var inte så mycket bättre där (krävdes kanske nyckel till ett par fler dörrar), men nu jobbar jag närmare Centralstationen och DÄR märker man av lite mer säkerhet. Visserligen fortfarande lätt att smita in i byggnaden om man vet vad man håller på med (glömde min nyckel en dag förra veckan men kunde bara vandra rakt in ändå, trots att man egentligen ska stoppas på vägen), men det är många fler stopp på vägen innan man faktiskt når fram till rätt företag. Men, tror det beror jättemycket på vilken byggnad man är i och hur de tas om hand. Tvivlar ändå starkt på att säkerheten verkligen är ett issue i det här fallet…

   Svara

  Undrar om IL egentligen är ett projekt sponsrat av Konstfack?

  Svara

   Hahaha, love it!

   Svara

   Har tänkt detsamma… Haha!

   Svara

   Jag dör av skratt… vilken ide.. men inte omöjlig alls. Full poängpott till dig!!

   Svara

  Bella Ljugengrip har noll skrupler!
  Hennes ljugande fortsätter med andra ord precis som vanligt och som tur börjar allt (alla?) förstå hur hon funkar.
  Om någon behöver lite fakta om detta, så betättar hon snällt om sin strategi i Alex Schulmans Show för några år sedan.
  Folk som hon inte längre har användning för kastar hon utan dåligt samvete på soptippen och den börjar bli rätt stor nu!

  Svara

   Jag tänker på det här ibland, hon pratade väl också om hur idiotiska hennes läsare var? Men det känns som att det bara glöms bort. Kanske Camcam kan ha ett uppsamlingsinlägg om alla sånna här hemskheter som Bella faktiskt sagt?

   Svara

  Dolly, hur ligger det till??!

  Svara

   Ja, Dolly!
   Vill vill höra om allt, inga undantag! 😊

   Svara

  Säkerhet, nog är kontoret säkrare än hennes hem som man har direkt insyn i vilket syns på de bilder hon lägger ut. Dessutom brukar man då prioritera höga staket och grindar runt tomten men se det har hon uppenbart heller inte gjort. Antingen har hon mindre bra säkerhetsrådgivare eller så behöver hon ingen extra säkerhet. Detta är onekligen ett mycket märkligt agerande. Ja hon gick ju öppet ute på gatan till NK häromdagen samtidigt som hon filmades. Kan vara att vi ska tycka synd om henne när hon nu ska flytta till nytt finare kontor (som ser dassigt ut- inredningsarkitekternas skisser försvann visst?) och så kan hon stackars hon inte jobba där. Villan hennes är så stor så den har plats för hennes team. Hon behöver inget kontor i City.

  Svara

   Men hon var ju inte ensam då, när hon gick över gatan. Hon har vakt med sig idag, (och ett filmteam, spännande) och det finns tydligen en stalker/galen man igen tyvärr. Nej hon kanske känt att hon klarar sig utan ett kontor då hon är på resande fot mycket och jobbar hemma.. men jag tror inte det är för att vi ska tycka synd om henne.

   Svara

   modd

   Svara

   IL fick helt klart kalla fötter. Vad gäller bortförklaringen om att det inte är säkert är trams. Dels har projektet lagt enormt mycket fokus på säkerhet, dels har de hyresgäster som ställer väldigt stora krav på säkerhet och har de bästa på säkerhet i Sverige anställda på sina företag. Det som är mest förvånande med tanke på ILs prat om säkerhet är att de flyger hela Löwengrip Invest i samma privatjet. Ett val som är mindre säkert än ett kommersiellt flyg. De flesta större företag förbjuder medarbetare att resa i större sällskap för att undvika att alla stryker med om det sker en lycka.

   Svara

    Ja, borde hon inte lärt sig det av sina kompisar i Kungafamiljen? 😂

    Svara

     For den tidigare kungen dog i flygolycka menar du?

     Svara

      Nej, för att Kungen och kronprinsessorna aldrig flyger i samma plan.

      Svara

    Älskar the Freudian slip i sista ordet.

    Svara

     Oooups

     Svara

  Tom en dåre kan begripa att ett småföretag inte har råd med en halv mille i hyra?! Jisses använder ingen hjärnan där längre?! 😂

  Svara

   Awww, gumman då <3 En halv mille? Låt mig skratta. Jag jobbar i samma byggnad några våningar över och jag kan säga att det rör sig om ca 10 000 kr per kvadratmeter. Blondinbella har 900 kvadratmeter (LOL! på det, hur bisarrt?), d.v.s. en månadshyra på ~9 000 000. NIO MILJONER. Hahaha. Rimligt för en liten startup. :')

   Spotify har byggnaden mittemot och har landat en "bra" hyra, läs mer här:
   https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/bekraftat-spotify-till-amfs-urban-escape/

   Svara

    Tänk vad du hade kunnat få det vettiga i din kommentar sagt utan en massa ”aww gumman”-tjafs och annat svammel. Då hade man kanske tagit dig lite mer seriöst.

    Svara

     +100 på den

     Svara

    Det har kanske inte funnits något kontrakt.

    Svara

    Nej. Uppgiften om 10 000 kr per kvadratmeter (eller mer) i byggnaden har jag också hört från insatta. Dock avser det årshyra, inte per månad. Så, med rätt matte, 750 000 kr per månad. Fortfarande sanslöst mycket.

    Svara

     Det är dessvärre en månadshyra vi talar om! (Källa: mitt jobb. Samt: läs artikeln/googla om du inte tror mig) Och ursäkta räknefel, årshyran ligger på 9 000 000 * 12 = 108 000 000 per år!

     Svara

      Vi talar om stora, etablerade, seriösa företag med omsättningar i miljardklassen som sitter i Urban Escape, inga startups (med undantag för Blondinbella då hihi)… Såå sjuk situation hon och ”teamet” försatt sig i hahaha.

      Svara

      Jodå, har läst artikeln:

      ”FV uppgav då ytan till cirka 20.000 kvm, vilket inte har bekräftats.”

      ”Enligt konsultuppgifter till Fastighetsvärlden är Spotifys hyra i Urban Escape 7.000 kronor per kvadratmeter.”

      ”De uppgifterna skulle i så fall medföra en årlig hyreskostnad för Spotify på 140 miljoner kronor.”

      Svara

    10 000 kr är hyran per kvm per ÅR, inte månad. Så hennes hyreskostnad kan vara 9 miljoner per år, vilket blir 750 000 kr per månad. Även det en ansenlig summa för ett företag som det inte går så bra för.

    Svara

    Ingen tar dig på allvar med såna härskartekniker.

    Svara

    Jag är inte Anonym vars kommentar du svarade på men det hjälper din kommunikation att skippa ”awww, gumman då <3" i framtiden.

    Svara

  Han ville bara l*gga och sen tack och hej 😂 Hon drog sig ur hahhahaha snälla tänk lite..!

  Svara

  Hur länge har Löwengrip Beauty haft kampanj på deras produkter? Det är väl snarare utförsäljning. I gårdagens nyhetsbrev som skickades ut av Apotea har de just nu en kampanj som ger 20% på allt från Löwengrip Beauty.

  Tyckte det var lite lustigt att i samma nyhetsbrev se en annons för snipparfymen, Sniph (uttalas som sniff). För den som har missat är Isabella vän med grundaren och har även gjort smygreklam för företaget.

  Svara

   Det är väl inte så konstigt? Samma målgrupp på Löwengrip och Sniph

   Svara

  Hon och resten av teamet måste ju varit dit och kollat hur kontoret såg ut redan innan de flyttade dit? Mycket märkligt att man inte tänkte på säkerheten då.

  Svara

   Mycket som inte blivit som det var tänkt, skrev någon annan här häromdagen när folk här ville få det till att det var Bellas fel att saker och ting inte blivit klart och som det utlovats. Någon som också hyrde lokaler i samma byggnad skrev det här.

   Svara

    Jag har hört (utanför den här bloggen) om en vars företag hyrde lokaler i den byggnaden men inte var nöjda med vad de fick jämfört med vad de blev lovade.

    Svara

   Nej Bella verkar inte ha varit där och sett lokalerna innan, hon var inte med vid flytten utan var nog där för första gången nu i veckan. Kanske att de varit där och tittat långt innan det blev klart förstås men allt verkar inte ha blivit som det tidigare sagts, planerats och utlovats. Sen så är det väl fyra bolag på den där hyran på halv mille som det påpekas om.

   Svara

    Men om hon har ett säkerhetsteam så måste ju de har varit på plats någon gång innan inflytt. Annars behöver hon ett nytt säkerhetsteam.

    Svara

     Med tanke på lönenivåer å att ingen är erfaren m bildning så är väl hennes säk team typ två killar som är medlemmar i en karateklubb

     Svara

  Men har dom inte skrivit något hyreskontrakt? De kontrakten brukar sträcka sig över några år? Och när man hyr kontor så är kontoren anpassade efter den verksamhet som ska vara där (en sk hyresgästanpassning), vilket betyder att AMF har anpassat antalet rum, wc, antalet kylskåp, vissa materialval osv efter hyresgästen, vilket såklart har kostat pengar. Så skulle inte tro att det ”bara är att byta” för att Blondinbellas säkerhetsvakt har fått för sig att det inte är tillräckligt säkert för henne?

  Svara

  Alltså din besatthet av Isabella..😱 🙄 Nu lär jag säkert kallas stollis. Nu är det väl kanske säkerheten från garaget och upp det handlade om, lät ju så, hon verkar ju ha någon galen man efter sig igen. Obehagligt. Att förminska någons rädslor är lågt, nej hon ska inte behöva gömma sig och inte kunna vara synlig på sina kanaler som är hennes jobb och inkomst, så kom inte sånt snack. Och om det nu är så att de anser att det blir för dyrt – ja so what, är hon usel och vidrig för det, är hennes produkter usla för det? Nej, om de nu inte blev nöjda och det inte blev som tänkt… så gör de som de vill och behöver, utan att hon/de ska behöva hånas för det.

  Svara

   Tror du behöver ett uppvaknande från din naivitet!

   Svara

   😂😂😂😂 du är lika naiv och underhållande varje gång. Du ska alltid till varje pris skydda Isabella. Vakna stollis

   Svara

    Stollis brukar inte skriva så som anonym ovan gör. Eller kallar vi alla som inte är emot allt Bella gör för stollis nu? Jag fick inte det mailet…

    Svara

     Nej, Stollis skriver alltid på exakt det där sättet. Hen (fast jag är övertygad om att Stollis är en hon) kallar alltid Camilla för ”C” eller ”Camcam”, upprepar alltid i sina kommentarer hur Camilla är ”besatt av Bella” och att hon ”sjunkit så lågt” samt att Camilla bör söka vård. Stollis har alltid Anonym som nickname och hoppar konstant mellan sina poänger, och ofta i samma meningar. En mening kan börja med hur Camilla är sjuk, fortsätta med försvarstal av sig själv och sluta med att hylla Blondinbella. Stollis använder skiljetecken lite för sällan (vilket också bidrar till de stolliga rant-vibbarna) och är väldigt spretig i sin meningsbyggnad.

     Svara

      Fast många fler kallar ju C för just C och liknande. 🤔 Tycker inte denna anonym alls hade rant-vibbar men det är visst bara jag. Inte hyllar hon Blondinbella heller.

      Kanske Bloggbevakning själv kan bekräfta om ni har rätt, själv bryr jag mig inte vem anonym ovan är, tycker ändå inte det var nåt fel på kommentaren i sig (…förutom då den lilla detaljen att jag tycker det är bullshit – det mesta av den i alla fall… Vägen upp från garaget är alltså så farlig att Blondinbella inte kan gå den själv? Jo tjena. Och hur är det ens ett problem, hon har ju livvakten med sig överallt typ… Tror dessutom inte på att det är en massa galna män efter henne så ofta som hon får det att låta. Paranoid eller verka viktig, snarare.)…

      Väldigt trött på hela stollisgrejen nu för övrigt. Skitsamma om det är samma person som försvarar Blondinbella? Är ju en hel del återkommande nick som skriker högt även för den andra sidan, eller hur? (Tycker vissa av dessa återkommande personer skapar en obehaglig stämning här i kommentarsfältet ibland. Mycket mer än någon eller några anonyma gör, faktiskt.)

      Jaja. Folk är som dom är. Jag har rätt mycket brister jag med.

      Svara

       (Insåg att mitt eget inlägg här ovan är det rant’igaste av alla 😂 jag fick visst igång på det där ämnet haha)
       (Jo jag har ett liv 🤭men just NU har jag bara tråkigt)

       Svara

     Jo Stollis stil

     Svara

      Stollis använder ju ofta skiljetecken.

      Svara

       Mååååånga utropstecken!!!!!!

       Svara

   Hört talas om utbud och efterfrågan?
   Ett blogginlägg om annan (valfri social media-person) brukar generera i ungefär 70 kommentarer, medan inlägg om Bella lätt kommer över 300 ivrigt skrivna kommentarer. Det talar väl sitt tydliga språk om var allmänintresset ligger?

   Svara

    Nja 300 kommentarer är mer undantag än regel numera. Jämför också Kenzas insta med IL:s, Kenza krossar Isabella både när det gäller följare och likes.

    Svara

     Va? Vad har Kenzas insta med kommentarer på den här bloggen att göra?

     Svara

      Gjorde bara en jämförelse………

      Svara

      Kenza har väl fler fans och får därför fler kommentarer på sin insta. Bella har popcornföljare, som mest vill följa showen, som hellre kommenterar här. Och just här på Bloggbevakning är Bella verkligen ”poppis”, inte som person utan som följetong.

      Svara

       Popcornföljare! Klockrent! Nästa ord in i SAOL!

       Svara

   Men kära någon.
   Du inser väl att det inte finns något hot? Du tycker inte att det passade väääldigt bra att kvinnan i andra änden av luren ringde och berättade saker just idag? I samband med igårkvällens inlägg om att hon är så ”otrygg”? Och att de filmar det samtalet😂😂😂HALLÅ! Wake up time.

   Svara

    Haha ja, som en riktigt, riktigt kass svensk TV-serie.
    (De brukar väl annars ha ensamrätt på sådant här övertydligt och tillrättalagt bildspråk och välregisserade förklaringar…)

    Svara

    Dom är så blåsta 😂

    Svara

   Instastoryn hon la upp med telefonsamtal på högtalare som pratade om nån som stalkar henne är precis vad hon behöver för att rättfärdiga varför hon inte kan vara kvar i nya kontorskomplexet. Bygga back story för att ”bevisa” varför det inte går att fullfölja kontraktet, much?

   Svara

   borde man inte vara mer diskret om man har en & annan diskret människa bakom sig..? en tanke liksom

   Svara

  Odd måste kolla på hela spektaklet och tänka ”vad fan hände egentligen?”

  Svara

   Hahahaha

   Svara

   Odd får nog väldigt bra betalt för att vara tyst..

   Svara

    Fast vad skulle han vinna på att smutskasta henne? Han skulle inte tjäna något på att avslöja detaljer om henne. Hade jag varit i hans sits hade jag hållt mig själv och barnen utanför hennes sörja.

    Svara

     Han får ensamvårdnad om barnen mot hans tystnad ang. allt som rör BB

     Svara

      Det är osmakligt att dra in barnen. Jag är inget fan av Bella (tål inte människan) men barnen lämnar man utanför diskussionen. Sen…är det INGEN som fattar att han har ensam vårdnad pga att Bella antagligen får så galet många anonyma annölningar från socialen? Detär antagligen liiite enklare för alla parter om Odd står som ensam vårdnadstagare.

      Svara

       Man blir inte av med vårdnaden för att det kommer in anonyma anmälningar som inte stämmer. Finns inte en tingsrätt i det här landet som skulle fatta ett sådant beslut. Och ingen normalt funtad förälder skulle frivilligt avsäga sig vårdnaden om sina barn för en sådan sak.

       Svara

        Till Anonym 02:31: Jag tror att Anonym 23:34 menade att det är lättare för BB och Odd om Odd har ensam vårdnad för då kan det inte komma in anonyma anmälningar till deras familj, eftersom hon inte står som vårdnadshavare. Inte att BB hade blivit av med vårdnaden pga anmälningarna.

        Svara

    Det enda han vill är att Bella är nöjd. Då kan allt vara bra för barnen. Är hon missnöjd drar hon sig inte för att ljuga och manipulera för att få igenom sin vilja.

    Och jag, som nära betraktare av vad en narcissistisk kvinna kan ta till med barnen som vapen, så avundas jag INTE Odd.

    Svara

   Att se exfrun gå från normal (okej då, men mer normal) håret-i-tofs-tjej som hade vänner och lekte med barnen till. Ja, till det här.

   Hur det slog runt i huvudet på henne några varv.

   Svara

    Fast hon var inte tofstjej innan Odd.

    Svara

  Livet är inte lätt för Sveriges oprah winfrey :/ inte ens ett nybyggt exklusivt kontor funkar

  Svara

  Verkar som världens sämsta säkerhetsteam som inte inser en sån sak innan flytt.

  Svara

  Nu när all personal snart sagt upp sig, är det ju ingen ide längre med ett så stort kontor!
  De är economista tänk om något de! 😃

  Svara

  ”Jag får hjälp hem sedan ikväll, jag har haft lite säkerhetsproblematik i helgen igen med hot. Tänk att vi till och med har det på rutin nu… Galet men det är inte mycket som rör mig nu förtiden.”

  Såhär skrev hon i måndags, i samma inlägg där hon först hintade om att nya kontoret inte var som hon tänkt. Jag vet att det är hemskt, men efter hotlappen och hajaffären så känns det svårt att lita på vad ”säkerhetsproblematik med hot” egentligen betyder. Att nån hotat överfalla henne, eller att nån skrivit pm på insta att hon är en b*tch som borde få vad hon förtjänar?

  Igår kväll så var hon alltså sänkt över att behöva bryta hyreskontrakt och omlokalisera typ helst 70 anställda pga av bristande säkerhet, 15 timmar senare postat hon på insta när hon rätt oberörd pratar med nån på högtalartelefon om att nån ”är menad att vara med dig, triggas av dig”. Men om säkerhetsproblematiken är såhär svår, varför postar hon då något som garanterat triggar personen de pratar om? Eller liknande personer? Vilka är detta säkerhetsteam egentligen, som inte kan godkänna Urban Escape, men inte avråder såna instastories?

  Svara

   Det där ”menad att vara med dig, triggas av dig” tror jag väl mer är vad Bellsens ”team” skrivit i en ev anmälan, vilket då någon på polisen(?) ringer upp för att prata om. Tror inte hon FÅR samtal in om ”stalkers”…

   Svara

   De flesta har nog anat att hon inte kommer att använda lokalerna, eller flytta in på riktigt. Undrar om hon faktiskt har ett kontrakt eller om det bara har varit en fasad 🤔

   Svara

   Och i insta idag så råkar hon ha på högtalartelefon där någon pratar om hennes stalker. Och hon filmar det.

   Svara

  Jag har fått intrycket att det är Nordic Tech House som hyr lokalerna av AMF.
  Fanns en bild tidigare då Linus Kaasik skrev under hyresavtalet.
  Det är också NTH som ska ha största ytan av de 900 kvm genom att NTH också har butiken på 300 kvm och ca hälften av 600 kvm kontor (inräknat Hermine Hold).
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/13/nya-kontoret-lcc-och-kvinnligt-natverk/
  Om man sedan skrivit avtal med Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest som underhyresgäster är en annan sak.
  Man bör i alla fall ha kommit överens om varje bolags andel av hyran och kostnader för el och vatten.
  NTH har på sitt Instagram annonserat efter hyresgäster att dela kontoret med. Det var får någon vecka sedan så det verkar som om problemet med Löwengrip Invest varit känt ett tag.
  Kanske är det problemen i Löwengrip Beauty också som påverkar lokalsituationen? Snart behöver Löwengrip Beauty några kontorsplatser om hela personalen slutat…

  Svara

   Vad exakt gör NHT?

   Svara

    Bränner pengar på flådiga lokaler som står tomma.

    Svara

     Då blir det väl till att konka snart…

     Svara

    Svara

     Den websiten blir man ju inte klokare av, den är ju bara ”flashig” men ingen vidare information.

     Svara

     Hm. Läste precis lite om dem. De skriver såhär:

     ”How does this work? You will be given exclusive access to our tech-teams, growth hackers and digital business strategists. Above that, we tap in to the wisdom of the crowd. Growing a 1.5 million fan base over the last decade has taught us how to apply a data driven approach to get real insights. Guessing is just not good enough.”

     Är det möjligtvis Bellas påhittade siffra med 1,5 miljoner läsare som de har ”growing over the last decade”? 😂 Kul att alla bolagen verkar som några låtsasbolag med låtsassiffror.

     Svara

    Försöker skapa Gabrielles ansikte.

    Svara

    Det är väl oklart. Hur har DOM råd undrar man

    Svara

  Har ni sett BBs beskrivning av sig själv på Linkedin?

  ”Swedish born Isabella Löwengrip is one of the most influential social media star in the sphere of empowering female entrepreneurs and supporting women’s work life balance. Every week, she has an audience of 1,5 million followers that she communicates with. You could call her a modern “Oprah Winfrey” as she empowers and uplift women through her digital channels. Her blog can be read in three languages. She is not just an online role model. She is also a very successful self-made entrepreneur juggling 40 employees with a combined turnover of $10 m. Welcome to the world of Isabella Löwengrip!”

  LOL!

  Svara

   HAHAHAHAHA😂😂😂😂😂 Lilla Gumman.

   Svara

   Det hade varit roligt om det stod att hon är ensamstående mamma till två barn också, och trots det har hon lyckats!

   Haha 😀

   Svara

    Känns snart som att det enda hon lyckats med är just att vara mamma till två barn…

    Svara

     Nej hon har inte lyckats med att vara mamma till två barn. Inte ens det. Tyvärr.

     Svara

      Precis!
      Hon har fött två barn som numera tas om hand av pappan och en Nanny.
      Bella använder de bara i syfte att få folk att tro att hon har känslor.

      Svara

   Patetiskt

   Svara

   Åh nej herregud är det sant?! Cringe på en helt ny nivå, jag dör lite inombords hahah!

   Den där ”skämskudden” som brukar komma fram..? Jag tycker ju det uttrycket är supertöntigt (värre än cringe) men det passar riktigt bra här…

   Svara

   Fast det mesta stämmer väl ganska bra – hon har ju varit en role model för andra unga bloggerskor. Och hon är entreprenör och empowers and uplift women. Hon är ju även en self-made entreprenör, även om det finns folk som vill sätta käppar i hjulet för henne.

   Svara

    Hon lyfter inte andra kvinnor. Särskild inte de som kan vara något hot för henne. Skulle snarare vilja påstå att hon bryter ner dessa på alla tänkbara sätt.

    Talar av egen erfarenhet från Isabella och Pingis (främst förstnämnda).

    Svara

     Usch, vad obehagligt! 😕

     Svara

   Så framgångsrik och kommunikativ … ändå saknar hon en person som kan rätta alla hennes språkfel. Stay in chool kids!

   Svara

    *school 😉

    Svara

     Du kanske borde söka jobbet.

     Svara

   OMG. Det värsta jag har läst!!

   Svara

   VEM skriver detta? Ser flera grammatiska fel.
   A modern Oprah?
   Empowers and uplift women (uplifts egentligen)?
   Online role model?

   WTF???!

   Svara

    Från lowengrips Instagram:
    Lowengrip gör ett inlägg där de skriver ”Something exacting is coming. Are you ready? Check out our story to know more”
    En person kommenterar ”Exacting? Exciting you mean?
    Då svarar lowengrip ”Thank you for noticed. Have a lovely day”
    HAHHAHAHA Kan dom inte hålla sig till svenska åtminstone?! 😂 ”Thank you for NOTICED?” Tänk om dom lagt kostnaden för privatjet på språklektioner istället. Då hade dom kunnat grammatik åtminstone 😂sånt oseriöst företag.. komiskt !

    Svara

   De yngre generationerna, vet de ens vem Oprah är? Det var ju ett tag sedan hon syntes i den omfattningen att ALLA visste. (Här i sverige)

   Lite synd att hon inte har sin dagshow kvar, Oprah. Jag hade gärna velat se avsnittet då de bjuder in hennes svenska motsvarighet: en privilegierad blond medelklasstjej som åkt lite bananskal in i sin nyrikedom. Men jovisst, absolut, så är det jämförbart med Oprahs liv och sätt att driva företag. Vi hade fått skämmas över att vara svenskar efteråt, när dommen på twitter hade fallit efter sändning.

   🙄

   Svara

   Swenglish: she empowers and upliftS

   Svara

  Det här cirkusen runt Blondinbella blir värre och värre.Har varit smått road av hennes eskapader under lång tid,men nu är jag mest oroad.När jag hör hennes skratt så ryser jag,hon låter nästan psykotisk.
  Inte bara låter,hela hennes beteende visar på det tyvärr.

  Svara

   Håller med om att skrattandet är obehagligt! Men det är nog bara nervöst, inte psykotiskt.

   Svara

   Hennes skratt kommer från hjärtat! ❤️😬❤️

   Svara

   Finns det inte lite likheter med Ann Heberleins självbiografiska ”jag vill inte dö, jag vill bara inte leva”, när hon beskriver de maniska perioderna 🤔 har för mig att hon impulsköpte ett hus till och med.

   Svara

    Ja det låter mycket som min egen erfarenhet med personer som har psykotiska problem. En av mina närstående kidnappade sin yngsta (pappan hade ensam vårdnad) och flyttade till USA under en av sina episoder. Nu är ju denna kvinnan ganska extrem, men det kan gå illa…

    Svara

     Vad vill du säga med det?

     Svara

     Ja, man får ibland känslan av att någon borde hjälpa/stoppa henne innan det helt spårar ur.

     Svara

      Men vem skulle denna personen vara? Hon har ingen kontakt med familj, vänner träffar hon sällan och de flesta endast på grund av affärer som hon har känt i några månader. Ex-mannen är hennes hatobjekt och barnen är för små för att säga till sin mamma.

      Kollegorna är nog de enda som kunnat säga något, men är man i ett sådant beroendeförhållande tror jag inte att man vågar säga så till sin chef. Tyvärr :/ Hoppas i alla fall (på riktigt) att hon mår bra. Hon känns så ensam.

      Svara

       Ja jag håller med dig.

       Svara

  Säkerheten är säkert högre i AMF:s lokaler 🙄

  Svara

  Bristande säkerhet är ju ett Uppenbart svepskäl. Var skulle hon vara säkrare i så fall? Hyra in sig i en bunker i skogen kanske? En egen liten pluton som håller vakt och minerad mark i en radie på några hundra meter?

  Men någon måste väl ha räknar på kostnaderna innan dom skrev kontrakt? Någon måste ju ha trott att det skulle kunna vara rimligt, annars hade dom ju inte gjort sig besväret att ens inleda flytten
  Jag har två förklaringar:
  1. Ekonomin har havererat total sedan de började planera flytten. Något stort har hänt och det är kris. Akuta nedskärningar för att rädda vad som räddas kan.
  2. Det är något annat problem, inte säkerheten och kanske inte enbart ekonomin, utan något annat.. ?

  Svara

  Hon lever ju på att föreläsa och reklam på bloggen. Hennes företag är bara ett sätt att ha något att föreläsa om…! Så simpelt är det 👌#bluff

  Svara

   Vad får hon betalt för en ”föreläsning” ?
   Är ju mer som en intervjuv med förberedda icke kritiska frågor.
   Måste vara sjukt oinspirerande att höra på henne hittepåer

   Svara

    Ingen aning men skulle inte bli förvånad att det är mellan 50-75 tusen

    Svara

     Jag tror snarare närmare 200 tkr.

     Svara

    Folk köper tyvärr det, för man vill inte inte tro att en kvinna ljuger 🙄

    Svara

    Jag har lyssnat på IL ett par gånger och hon är både tråkig och oinspirerande att lyssna på. Hon har väldigt svårt att inte prata om sin egen förträfflighet och delar gärna med sig av fullständiga självklarheter. Det är vi dessa stunder som man inser att hon saknar grundläggande kunskap inom många områden. Nu för tiden sätter jag mig och jobbar när IL blir intervjuad eller avstår jag helt från att gå.

    Svara

     Min uppfattning utifrån det jag sett på insta och bloggen är att hon dessutom egentligen pratar om samma sak hela tiden i princip. Stämmer det? Är hon är som en skiva som hakat upp sig?

     Svara

      Ja därför räcker 1 gång.

      Svara

  Tänk om allt det här också är hittepå….. hon är sjukt ofrisk liksom

  Svara

  Jobbar på Microsoft som ska sitta i samma byggnad, kollat på lokalerna och inte direkt så att man passerar in obemärkt. Kan hon inte bara erkänna sitt misstag, att lokalerna är betydligt dyrare än hon har råd me 🙈

  Svara

   Lite så jag kände när jag besökte Spotify i förrgår. Säkerheten är SKYHÖG!

   Svara

  Och så la hon upp ett telefonsamtal där ngn berättar om hennes stalker helt random! Undra om det var nya CSR:en som ringde😂

  Svara

   Troligtvis en polis eller förhörsledare typ.. antagligen för att folk ska förstå att hon inte hittar på om hot och att hon behöver säkerhet, kan ju inte vara så kul att folk spekulerar, hittar på och påstår att hon ljuger om allt. Inte så kul att okända män kommer till ens hem, om det nu är vad som skett. Fy så obehagligt men då har de fast mannen iaf då. Såg någon man som skrev galet på hennes instagram för ett tag sedan, eller är det kanske samma stalker som innan. Usch..

   Svara

    Hahhaha sluta bara sluta.

    Svara

    ”…om det nu är vad som skett”….exakt, det mesta hon skrivit om har ju visat sig inte skett alls😂

    Svara

     Eh va? Det har ju visst visat sig stämma, det är ju så att det mesta ni skvallrar om, spekulerar och påstår här visat sig INTE stämt – hon hade en stalker utanför sin villa, vilket ni inte trodde på här. Det påstods att hon inte köpt huset utan bara hyr – fel – det är köpt och hon står som ägare dock med banklån. Hon har bara hittat på att hon flugit privatjet, bara tagit bilder – nej, det var också fel och lögner här, idag kan ni se på hennes story att hon flugit privatjet. Det var dessutom en rättegång gällande en man, en stalker, för inte så längesen. Inget att skratta åt, vad är det för folk här… skrämmande.

     Svara

      Fast det finns ju andra saker, som att hj aldrig skulle kunna återvända till Sverige. Det är ju en ganska stor grej som inte stämmer.

      Svara

  Så kul kommentarer på Bellas blogg. Även de mest inbitna Bellafansen börjar vackla. Typ Vad händer? Allt verkar så konstigt? Osv. 😂

  Svara

   Man kommer igenom modden på Bellas blogg bara om man skriver sin synpunkt med ironi. ”Heja dig, kul med privatjet. Fick CSR också följa med?” går igenom. Skriver man istället: ”hur ser du på att flyga privat när ni precis anställt CSR?” finns det inte en chans att bli godkänd.
   Moddaren saknar känsla för ironi.

   Svara

    Dvs Bella 😂

    Svara

     Kan inte tänka mig att hon själv sitter och moddar kommentarer. Det har hon ett team för…

     Svara

    Är det inte så att barn lär dig förstå ironi när de är 7 typ? Har hon barnarbetare 😂

    Svara

  En måste bygga ett hus från grunden. Bygger du taket med flaggan i topp o lägger grunden efter så rasar det. Om detta stämmer så vill jag ha skämskudde när huset rasar.

  Svara

   Va..?

   Svara

  Alltså, såhär går det till;
  1. Bostadsbolaget bygger ett hus (AMF i det här fallet)
  2. AMF hyr ut kvadratmeter till hyresgäster
  3. Hyresgästen ELLER hyresvärden tar fram en kontorsritning och anlitar en byggfirma för att göra vad man kallar för ”kontorsanpassning” (det är i det här skedet som Isabella kan vara med och bestämma)
  4. Efter att kontorsanpassningen är klar så brukar larm/säkerhet komma in. Dom ingår nästan aldrig i entreprenaden, pga hyresgästen anlitar dom själv och har egna avtal med dom firmorna. För att det är så känsligt!

  Alla kontorsanpassningar som jag har jobbat på (30+st) har gått till på liknande sett. När jag byggde för ett techbolag från USA så flög dom in egna larm/säkerhetsinstallatörer från USA. Samma sak åt hm. Hm har en ”egen” larmfirma som installerar på alla deras lokaler.

  Det enda jag kan säga är att, om det är någon som har slarvat med säkerhetskraven, så är det Isabella. Ingen annan. Det är hon som bestämmer vilka lösningar hon vill ha.

  Mvh byggarN

  Svara

   Tack för klargörandet! 😊

   Svara

   Och jag har också varit med om ett flertal kontorsombyggnader och instämmer fram till punkt 3.
   Det är väldigt vanligt att hyresvärden/fastighetsägaren står för säkerheten också eftersom de vill ha en likvärdig lösning när det gäller tekniken och larmen för hela huset. Det kan bli väldigt komplicerat om något händer och man har olika system i fastigheten.
   Det hyresgästen däremot får vara med och bestämma är detaljer som vart kortläsare och liknande skall vara placerade. De kan mycket väl blivit lovade en sak men fått en annan lösning som de nu inte är nöjda med.
   Intressant att alla sitter och kallar henne för lögnare när ingen sett avtalen, ingen vet vad de här blivit lovade och ingen vet hur lokalerna och säkerheten ser ut i just hennes lokaler.

   Svara

    Fast då borde ju Isabella kunna ha is i magen och företaget hitta annan kontorsplats åt henne de veckor det tar att åtgärda? Hon kan ju ha möten hemma hos sig också, så mycket sitter hon ju inte på kontoret. Eller så kan hon ju resa till NY en extra vecka? Varför ska hela företaget byta kontor direkt?

    Svara

    Jag har dock lite svårt att se att BB inte är säker i ett hus som är säkert nog för Spotify och Microsoft…

    Svara

    Agree to disagree.

    Just säkerheten är något som dom flesta företagen håller hemligt och vill sköta själva. Tex ett Microsoft kontor jag gjorde, där gick alla larmen till deras huvudkontor i USA..

    Antingen så menar vi olika saker, eller så kanske det är så på dom mindre förvaltarföretagen? 🙂

    Svara

     Mvh byggarN

     Svara

     Jag instämmer dock med dig. Har nog inte ett enda objekt där jag står för larm. Det är som sagt något som företagen själva vill styra över, det är hela poängen med att ha larm och säkerhetsrutiner. Dock står vi för passersystem i byggnaden, kanske det kommentaren menar?

     /Lokalförvaltaren

     Svara

    Jobbar som larmoperatör mot företag. Det är sällan vi har en hel byggnad om det inte är ett företag, tror det kanske bara är ett enda och då pga dess speciella utformning. Men hyresgästerna har då utöver byggnadens säkerhet också egna larm på sina företag. Så då har vi alltså huset som ett objekt, sen individuella företag på samma adress med helt andra larmsystem.

    Svara

  Kan hon inte bara komma ner på jorden och svälja sin stolthet…. På riktigt! Hybris är ju bara andranamnet!!

  Svara

  Den STORA FRÅGAN nu är Vad Gör Pingis?
  Och svaret är: INGENTING! 😃😃😃

  Svara

  Den där Emilia verkar not so smart ”du skulle ju kunna låta bli att tala om var kontoret ligger…” hehe som om inte de som vill veta tar reda på det ändå liksom, och hon berättar ju inte alltid var hon är och befinner sig, det görs ju ofta efteråt, allt läggs inte ut direkt i nutid utan ofta timmar efteråt. Sedan ska ju inte Bella behöva gömma sig eller ändra på sitt liv för att det finns vissa galningar, det där är ju så löjligt skrivet av vissa och så uppenbart för att trycka till, hitta fel, skamma och klaga. Fjantigt.

  Om vi ska gissningsleka.. kan det vara en viss C som är E och O 😉 Kul att du fick rundvandring på Spotify hehe… som om inte vi andra skulle förstå att det används passerkort, och vad skulle det säga om Bellas situation öh…

  Oavsett om det beror på säkerhet eller pengar så var det ju flera på andra kontor där som inte heller var helt nöjda.

  Svara

   Hehe

   Svara

  Men hon flänger ju runt hela tiden??
  Varför ska massa anställda behöva flytta på sig endast pga henne?? När hon får lust att besöka kontoret någon gång ibland. Hon kommer ju aldrig vara PÅ PLATS 🤦‍♀️

  Svara

   +1!

   Svara

  Pengar, pengar och åter pengar.

  Svara

  Tror att hon är på väg att kliva ur/ sälja och bara ägna sig åt invest….

  Svara

   Yes, tror också det är vad som är på väg att hända.

   Svara

  Undrar vad som hänt med Ida då Isabella uppenbarligen behöver packa sin väska helt själv med hjälp av en lista. Hon packar inte ens upp saker framme på hotellet… lovisa ska med till Cannes så hon finns kvat i bilden i af men frågan är hur länge?

  Svara

   Hette hon inte Lovisa?

   Svara

  Säkerheten är bra nog för Daniel Ek (som med sina miljarder på banken nog är orolig för organiserad brottslighet, kidnappning etc) men inte för Blondinbella? Ok.

  Svara

   Haha, true. Han är ju också erkänt superlowkey. Gör få medieframträdanden etc.

   Ofta brukar ju också förmögna personer vara försiktiga med sitt privata liv och hem, just pga stöld- och utpressningsrisk.

   Och för alla som varit i något av Urban Escapes kontor, är det uppenbart att det inte är något fel på säkerheten. Det är många kameror, koder och identifieringar. Dessutom är det företagets uppgift att se efter säkerheten. Inte AMF: Inte en chans i världen att hennes gamla kontor i sturegallerian haft bättre säkerhet.

   Svara

  Det är många bolag det går trögt för..
  Inte bara Flattered som har ansökan hos KFM, utan det har även Style Level.

  Sen att man konstant rear skönhetsprodukter ger ju också mindre klirr i kassan.. Fattar ju även ett mindre mattesnille.

  Om man vill ge sken av att ha pengar som gräs så borde man väl åtmindstånde kunna ha bilar i sitt eget namn?
  Snacka om att gripa efter halmstrån att ha en Porsche i företagets namn. (Invest)
  Personalfordon? Billigare försäkringspremie? Rullande reklampelare? Samåker dom också till jobbet så att dom kan göra avdrag på det på skattesedeln?

  Lurkigt värre…

  Svara

   Fast hos KFM kan man hamna hur lätt som helst.

   Svara

    Om man hamnar där så borde man kunna ta sig därifrån, istället för att hänga kvar månad efter månad… Att stå listad flera månader i rad – (not) so fun! Om man kan åtgärda problemet, VARFÖR gör man inte det??!

    Svara

  Också lol att hon flyger privat till London ”för att spara tid”. Och landar på Luton………

  Svara

   😂😂😂

   Svara

   Eh detta fattar inte jag..

   Svara

    Londons Skavsta = tar jättelång tid att ta sig till centrala London.

    Svara

   Hoppsan, rush hour snackar vi väl minst 3-4 timmar för att ta sig till London?

   Svara

    De är därför det är tyst på insta nu, de sitter fast i trafiken 😂

    Svara

   Billigare att landa där samt timtaxan för uppställning av planet är betydligt lägre.

   Svara

   Luton hahahhaha

   Svara

  Vem på riktigt ser Bella som en förebild? alltså jag undrar på riktigt. kan liksom inte förstå hur….

  Svara

   Therese Lindgren?

   Svara

    Fast Therese Lindgren har ju sagt …. att ibland mår jag inte bra . Då är det kanske i dessa perioder hon ser Bella som en förebild ?
    Samröre m varandra .
    Det skulle vara otroligt spännande att höra m andra stötte entrepenörer som på något vis varit i kontakt m Bella och Pingis ( 😕 skrev Pungis först 😂) Träffar dem i utelivet , jobb mm och höra vilket rykte de har ? Måste ju finnas massor av människor som ruskar på huvudet åt dessa ” slagitöverihuvudetmänniskor 😕 Vilken makt och power besitter Bella enligt andra i hennes bransch .

    Svara

  ” Vi har klurat och funderat under veckan men landar i att jag inte kommer att kunna sitta kvar på grund av säkerhetsskäl” hahah nej nu får hon ge sig

  Svara

  Säga vad man vill om denna blogg men vem hade bevakat Isabella om inte Camilla gjort det?

  Hade något av detta ens kommit fram eller hade hon lyckats lura oss alla då? Om man bu hade genomskådat henne.. Vart skulle man göra av denna frustration om inte här.

  Älskar Camillas kritiska granskade, det behövs!

  Svara

   Så du tycker det är granskande och inte hetsjakt och mobbing? Du tycker det är neutral kritisk ganskning? Det måste hånas och vinklas och gissas när det granskas? Varför behöver man granska huruvida Bella inte har råd med kontorshyra, brister i säkerhet eller om någon sagt upp sig eller blivit uppsagd på hennes företag? Du tycker nog att detta behövs för att du antingen är C eller anhörig, eller för att du älskar att hata och håna och älskar att få skvallra och spekulera. Nu är det ju mycket som skrivs här som inte är sant och som blir till elakt skvaller… och vem granskar Camilla, kanske hon också borde granskas.

   Svara

    Men herregud, Stollis – hur många kommentarer har du skrivit på det här inlägget egentligen? Gå och lägg dig!

    Svara

     Får hen inte vara med och diskutera så kan du väl bara sätta hen på svarta listan?

     Svara

     Det är ju precis det här eviga påhoppandet på enstaka kommentatorer (fast från oss som kommenterar) som har fått många av de gamla kommentatorerna att sluta skriva eller skriva anonymt i stället. Jag talar verkligen bara för mig själv nu, men oavsett hur stolligt ”stollis” skriver så räcker det väl med påhopp nu? Jag tycker att alla ”Hej stollis” bidrar med sämre stämning här inne än ”stollis” själv. Men jag gissar att jag är ensam om att tycka det. Kan du inte bara låta kommentarerna stå obesvarade i stället? Vi alla ser ju också hur stolligt det är, även om du inte pekar ut det. Och vill du inte ha ”stollis” här så modda och radera kommentarerna.

     Svara

    Hej Stollis!

    Jag har rätt till min åsikt. Tycker det är väldigt bra men framför allt viktigt att blogg/youtube/influenserbranschen granskas kritiskt. Att man ifrågasätter och inte köper vad Isabella säger och skriver rakt av. Vem är du egentligen?

    Känner du Isabella? Du verkar fruktansvärt hjärntvättad. Eller har du gjort en grej av att försvara Isabella till varje pris?

    Hon har väl både bra och sämre sidor som alla människor eller? Ingen är väl perfekt?

    Svara

     Det finns ett väldigt bra tanke sätt !!
     Ser något ut för att låta och se för bra ut för att vara sant ? … då är det oftast inte det .
     Man kan ju vara både blind , döv och lågbegåvad för att se , lyssna och förstå att något är väldigt väldigt fel på denna människa . Hon lever i en fantasivärld där hon helt allvarligt är övertygad om att hon kommer bli världens mäktigaste kvinna ?
     Då får hon i såfall ta världens mäktigaste man i handen då ……Påven .
     Bara där ser man att det har brunnit totalt i skallen på henne 😂😂😂😂
     En seriös , duktig person använder inte sina sociala medier till att 80% skryta hur rik man är ? Och sedan 20% till att sätta på och ta av offerkoftan .
     En rik , driftig person får uppmärksamhet , de kräver det inte .

     Svara

  och vips uppenbarade sig ”Ljugengrips tricket” med hotbild för att skaka av sig jobbiga kommentarer.

  Lägger in lite teatraliska foton här och därm man tror hon klätt ut sig för en roll att spela avdankad sprayfärgad Hollywood-E kändis.

  Kan inte låta bli att fundera om hon lånat privat planet för arrangerade bilder…vem vet…?
  Dessutom om man är Mytoman så lever man genom sina lögner.

  Detta är sann underhållning!!!! Jag vill nästan snabbspola något år fram i tiden…kan inte bärga mig.

  Svara

   Din kommentar fick mig att tänka ett varv till. Det brukar ju vara tvärtom med Bella. Kan det vara så att säkerheten på nya kontoret var för bra? Det går inte längre att lägga anonyma hotlappar på bilen, så därför måste hon flytta …

   Svara

    😂😂😂

    Svara

    😂

    Svara

    Varför finns det ingen emoji med foliehatt?

    Svara

    LoL

    Svara

   Ja det känns verkligen regisserat. Jag tror att il gör allt det hon vill lämna över till klonen Gabrielle. Inte undra på, kan inte vara lätt att hela tiden hitta nytt spännande innehåll till sin blogg.

   Svara

  Någon leg psykolog här som kan förklara?
  Om man är narcissist eller psykopat, har man självinsikt då?

  Svara

   Nej dom båda har en grandios bild av sig själva.

   Svara

   De tror att de har det ! De hyllar sig själv alltid och ser aldrig sina fel . De anser ofta att de står över alla andra , kräver extrem uppmärksamhet , förstår absolut inte andras känslor .
   Otroligt duktig att dupera , lura . Bygger ofta upp sitt liv på lögner , fast för dem är det en sann och verklig historia .
   Egoism är nog ett väldigt bra samlings namn på båda diagnoserna .
   Jobbar / jobbat m Psykiska människor och sjukdomar i 24 år . Träffat många av dessa sorter . Många har varit chefer …. vanligt
   Sett bra ut , lätt att få jobb, brudar mm … de är otroligt duktiga på att ….. prata , dupera .
   De är alltid sig närmast själv .

   Svara

  Nästa blir flytt från huset pga ”säkerhetsrisk” precis som några redan för länge sen gissade skulle hända

  Svara

  Ulf Lundell om Mia Skäringer i sin nya bok:

  Höstens stora blåsa-allt-annat-in-i-en-vrå-succé verkar vara Mia Skäringers show

  DN: recensenten lyrisk: bild på Skäringer

  Hon bär en så kallad mansskjorta med nakna ben Väldigt sexigt, man kommer på sej att bli kåt

  Första repliken i denna show ska vara: Har ni nånsin varit med om att få en kuk nertvingad i halsen?

  Där sätts agendan för kvällen, tydligen

  Rätt coolt

  95% av publiken kvinnor

  Som klappar händerna, ställer sej upp, tjuter, skriker och stampar i golvet

  Nu kallas showen en “folkrörelse”

  Känns lite märkligt, men kunde jag se den så skulle

  jag kanske, om det inte vore för min skräck att

  vara i publikum

  En mental urblåsning antar jag, feministisk

  Hata män

  Tycks byggas stort berg av mäns självbiografier

  typ Persbrandt, Lars Norén

  Hatas

  Jamen varför i helvete skulle dom inte få berätta

  sina historier? För att dom tar plats!

  Och: Män har snackat sen dinosauriernas tid, have not, nu har jag mina två timmar här, säjer Skäringe

  Okej.

  Som om damerna inte snackat

  Jag vet inte riktigt

  Jag tycker fortfarande att om det får finnas festivaler enkom för kvinnor så skulle jag gärna göra

  några gig enbart för män

  Det vore naturkulturhistoriskt

  Men hon är djävligt sexig i den där mansskjortan och jag unnar förstås kvinnorna den underbara läkande skrattfesten

  Svara

   🤢🤮

   Svara

   Så jävla gubbsjukt! Jag har ju varit ett Ulf Lundell fan men slut med det nu.

   Svara

    Såhär har han ju hållit på länge. Kom ihåg brevet han skickade till Karolina Ramqvist när hon gett honom en dålig recension. ”Lilla gumman. Hur är det fatt? Har du alldeles kissat på dig den här gången? Saknas pojkvän? Du får ta och lugna ner dej.”

    Svara

     Inte konstigt med hans beteende ?Först född i årsgruppen … snuskgubbar . Sedan är väl Karl nedsupen till max gräns . Hade väl kört rattfull nu fulltankad med sky hög promille ? Så en avdankad , nedsupen snuskgubbar är hans titel nu för tiden .

     Svara

   Vem tycker att Ulf Lundell är relevant numera egentligen? Så tröttsamt med människor som sätter likhetstecken mellan feminism och manshat. Att han sen försöker trycka dit henne genom att kalla henne sexig känns bara….snark….så totalt uttjatat och omodernt.

   Svara

    Om jag ändå fick en krona varje gång någon skrev ”relevant” här inne om någon. Verkar vara nya inneordet här bland kommentarerna…

    Svara

     (Obs!!!! Håller med om att lundell är en tröttsam gubbe, har ingenting till övers för honom. Vaken före eller efter texten om Mia.)

     Svara

  Instastoryn hon la upp med telefonsamtal på högtalare som pratade om nån som stalkar henne är precis vad hon behöver för att rättfärdiga varför hon inte kan vara kvar i nya kontorskomplexet. Bygga back story för att ”bevisa” varför det inte går att fullfölja kontraktet, much?

  Svara

   Solklart.
   Varför annars lägga ut detta.

   Svara

   Som på beställning kom det samtalet när filmning pågår i bilen…

   Svara

  Förlåt men måste bara höra mig för ifall jag är den enda.. Ordet ”skämskudde” verkar användas flitigt härinne. Vill inte trampa någon på tårna men är det bara jag som tycker det blir lite larvigt och nästan pinsamt till slut?

  ”Nä nu tar jag fram skämskudden!!!”
  Jahaja

  Svara

  En sak jag funderar på: Bella är ju främst en influencer, det är sen gammalt. Hon tjänar definitivt sina pengar genom att sälja sig till diverse företag som vilken influencer som helst. Men, hon är väldigt dålig på att uppdatera bloggen och instagram. Hon har ingen youtubekanal eller podd. Hur tänker hon att hon ska hålla sig relevant som influencer när hon är så dålig på att uppdatera och interagera med sina följare? Det behövs mer än ett inlägg m dagen där hon provocerar till max för att kunna göra detta långsiktigt. Vill gärna veta hennes plan för framtiden!

  Svara

   Ännu konstigare är ju att hon verkar vilja skapa några feel good-känslor alls längre och provocerar och ljuger mer och mer öppet
   En del här menar att alla influncers håller på så och det är såå självklart, men det är det väl inte?? I såna fall skulle ju folk inte följa dem och den köpta reklamen skulle inte alls ha samma kraft. Känns som Bella jobbar emot sig själv, sitt eget syfte

   Svara

   Jag tänker att hennes plan var att klonen skulle göra det jobbet som hon nu gör.

   Svara

   Har hon nån? Hon är så passè!

   Svara

  Det är också riskabelt att ha så många duktiga människor runt om i huset. Tänk om någon ser att hon skriver en ny hotlapp? Eller tänk om någon ser att hon jobbar mycket mindre än hon påstår. Eller om hennes taskiga karaktär. Tänk om något blir avslöjat. Kan förstå varför hon backar.

  Svara

  Men det är väl inte så svårt det här. Bellas ”bolagsgrupp” hade hybris för ett tag sen och tänkte att nya AMF projektet vore ju kul för då kunde man bli tjenis med Daniel EK i hissen och få delta i spännande projekt med Spotify efter det. Ju längre inflyttning man kom, desto mer klart blev det att pengarna inte flög in som planerat och att nya hyran blir förödande. Mest troligt har man tittat på en lösning ett tag men gamla kontraktet gick ut och man är tvugna och flytta in i det nya. Samtliga inblandade i denna ”bolagsgrupp” är dock för stolta att erkänna att affärerna inte gått som planerat och därför låter man talespersonen återigen ta upp sitt vida kända stalkerproblem och vips så är skammen ur världen!

  Svara

  Jag fattar inte varför hon alltid åker bil utan att ha bilbälte på? Är hon inte rädd om sig som mamma till barnen iaf, om nått skulle hända menar jag. Vilken annan bil som helst kan ju krocka in i dom om hon nu anser sin förare är så bra…
  Tror hon de är ”prinsesslikt” att inte ha bälte?

  Svara

   Man bryr sig inte om andra heller när man åker obältad, andra i bilen men också utanför kan skadas om man kastas ut ur den.

   Svara

    Hon är väl så stark nu efter ha tränat hårt med PT Pontus 🙂 ! Eller så får hon panikångest om hon sitter fast och inte kan kasta sig ur bilen om en stalker kommer in i bilen :-). Och som superwoman så är hon väl osårbar.

    Svara

   Ja, det är himla märkligt att hon och många andra inte har bälte i taxi, de har det säkert i sina egna bilar. Vad är skillnaden?!

   Svara

    Tycker de att bältet är ofräscht/äckligt? Bara en teori.

    Svara

   Det är ju förvisso ”prinsesslikt”. Det var så Lady D dog. Utan bälte.

   Svara

  Hur kan du Camilla tillåta vissa kommentarer i denna tråd? Tacksam för svar.

  Svara

  Är det bara jag som inte kan bärga mig tills det att Sally och Gillis blir större och börjar avslöja sin uppväxt med en mamma som Isabella? Ser framför mig en bok typ ”ATT VÄXA UPP I ETT LUFTSLOTT”.

  Svara

   Bara tragiskt ju!

   Svara

  1. Oprah har byggt sitt imperium genom att lyfta andra – aldrig sig själv. Det har aldrig handlat om henne utan bara om människor runt om kring om deras liv. Därav är det en skam att Bella vill jämföra sig med denna kvinna, som berört tusentals människor genom att våga visa att livet handlar om allt annat än perfektion.

  2. Om någon sett serien House, finns det ett avsnitt där han skall bota en kvinna som visar sig vara psykopat. Det är enormt farliga människor som andra empatiska människor istället inte kan förstå – för det går inte att ta in hur en annan människa inte har känslor. Psykopater läser av känslor för att sedan återspegla dem själva, dvs för att passa in mer och inte bli ”avslöjade”. Men allt som oftast så skiner det ju igenom ändå. Psykopater får ofta en liten kick att leka med beteenden på detta sätt eftersom allt blir ett spel som de själva kontrollerar.

  3. Det finns en föreläsning på youtube där Bella talar i ca 40 minuter, som hon höll för ca 6 år sedan. (Har länkat till denna förut). Där berättar hon, med sina egna ord, hur hon lurade sina läsare till vad hon ville göra härnäst. Tidningen som inte var finansierad men som hon lät läsarna ”förbeställa” för att få in sitt kapital till starten. Hur hon lurade skolan i Zürich att hon hade betyg men väl framme vid skolstart så erkände hon att det inte fanns gymnasiebetyg men att de ju inte kunde skicka hem henne nu när hon redan var där.. Listan görs lång.

  Hon är bara människa, så klart. Men jag blir på riktigt oroad över de unga människor som försvarar henne och ser upp till henne. Bella spelar på dessa känslor. Innan det är klart kommer det säkerligen en bok där hon ”avslöjar allt” och offerkoftan är på, eller kanske redan i sommar i P1? Efter det kommer nästa briljanta plan hur hon tog sig igenom helvetet och upp igen som fågeln Fenix. Hela hennes karriär bollar hon dessa känslor hos läsarna för att ta sig fram – och det fungerar ju? Pengarna kanske sinar men hon har alltid varit desperat och kommer med nya idéer för att få sin vilja igenom. Bevisen mot Bella och hennes fuffens är så många fler än de som nu skulle försvara henne. Jag har nämligen inte ännu stött på något bevis som skulle vara till hennes fördel. För är det något man borde ha lärt sig genom åren så är inte orden från Bellas mun inget man borde tro på…

  Svara

   Här är länken som hänvisas till i punkt nr 3.

   https://youtu.be/KrPtaxU7qEc

   Svara

   Å hjälp 😣😲 plötsligt känns det som att du beskriver allt mitt i prick!

   Svara

  Skulle boka henne som föreläsare, hon ville INTE hålla en föreläsning utan endast svara på frågor. Kanske därför hon aldrig håller en föreläsning utan alltid intervjuas? Men ändå säger att hon ”give a speech”

  Svara

  Ta gärna och läs de senaste kommentarerna ang IL på FB.
  https://www.flashback.org/sp67535446 samt https://www.flashback.org/sp67535615
  IL kommer aldrig att bli världens mäktigaste affärskvinna än mindre bygga upp någon stor verksamhet i NYC.

  Svara

   Herregud!
   Låter inte bra om det stämmer
   Inte undra på att personalen flyr hals över huvud

   Svara

    Ja det känns som att mycket faller på plats när man läser Emmylin och Ebbas kommentarer 😧

    Svara

   Om/när kvarstad begärs, blir informationen om det åtgärdet publikt?

   Svara

    Vad som händer när Skatteverkets utredning är klar återstår att se.

    Svara

     Sant men nu var min fråga huruvida en begäran av kvarstad blir offentlig; inte vad utfallet blir i slutändan. Är det något som vet om en sådan förfrågan är en offentlig uppgift?

     Svara

      Ja det är det. Det är en domstol som beslutar om kvarstad och beslutet blir då allmän handling som kan begäras ut.

      Svara

  Någon har helt klart tagit sig vatten över huvudet. Känns tråkigt att hon förändrats så mycket.

  Svara

  Dolly, har du koll på Emma? Slutade hon för att starta eget? Hon är väl kompis med Sasha?

  Svara

   Hon kallar sig @ofemma på instagram

   Svara

  Och nu håller Isabella… hm hennes team, på att rensa ut hennes garderob och ska sälja på Sellpy (källa Instagram)
  Behöver hon pengar?

  Svara

   Det blir väl löner till hennes crew i thelowengriphouse kan man tänka.
   Bilar har de fått också så de kan utföra sina sysslor.
   Perfekt att få cash till personalen 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.